Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo Baumit
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > CS Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Haita
MECIUL TUR : BESIKTAS 34:41 HC DINAMO BAUMIT
Echipa de handbal masculin Dinamo Bucuresti a castigat duminica la Istanbul cu 41-34 (22-14) meciul cu Besiktas Istanbul in fata a 400 de spectatori, in prima mansa a turului preliminar contand pentru calificarea in Liga Campionilor. Cu exceptia debutului de joc, care a fost echilibrat, alb-rosii au dominat in totalitate meciul, avand acum o sansa enorma la calificare. "Am obtinut o victorie frumoasa in compania unei echipe redutabile. Jucatorii au avut prestatii bune atat pe faza de atac, cat si in aparare. Nu trebuie insa sa ne imbatam cu apa rece. Mai avem returul de la Buzau si abia dupa aceea putem vorbi de grupele Ligii Campionilor”, a declarat antrenorul dinamovist, Constantin Stefan. Daca se califica, Dinamo Baumit va participa in grupa cu Ciudad Real (Spania), Fotex Veszprem (Ungaria) si Tatran Presov (Slovacia).
Dinamo Baumit: Barza, Dragomir - Bibirig 6 (goluri), Armanu 5 (goluri), Balea 3 (goluri), Purcarea 4 (goluri), Voica 5 (goluri), Ghionea 8 (goluri), Cozma 1 (gol), Plesovskih, Skyba, Anca 4 (goluri), Jurca 5 (goluri). Returul este programat sambata, la Buzau, de la ora 17:00, meciul urmand sa fie arbitrat de o brigada de arbitrii din Serbia si Muntenegru- ARTICOL POSTAT PE DinamoMania de VICTOR.
ucu
Ma bucur sa vad ca mai scrieti articole si despre handbal.La urma urmei handbalistii merita sa fie bagati si ei in seama pentru performantele lor...sper ca vor urma articole si despre derbyurile din campionat(Constanta,steaua)si despre celelalte sporturi la care ne descurcam bine HAI DINAMO
Haita
Si Dinamo a reusit calificarea!!!! beerchug.gif bananasmile.gif

Felicitari baietilor si succes in Liga Campionilor!!! thumb.gif
alexyutza
Felicitari !!!
Ce bine ca am ajuns in LC , daca nu cu fotbalul macar cu handbalul ... nana2.gif
Echipa de handbal merita mai multa atentie din partea noastra !!!
Mult noroc si un parcurs cat mai lung in LC!
alexyutza
Ne cam zgarcim cu laudele ! Daca ajungeam cu echipa de fotbal in L C pun pariu ca era forumul plin de laude si incurajari...pacat ca handbalul nu -i asa sustinut ca fotbalul !
Felicitari inca o data si mult succes in continuare !!!
Hai DINAMO !!! bananasmile.gif
Garin
QUOTE(alexyutza @ 10 Sep 2005, 09:13 PM)
Ne cam zgarcim cu laudele ! Daca ajungeam cu echipa de fotbal in L C pun pariu ca era  forumul plin de laude si incurajari...pacat  ca handbalul nu -i asa sustinut ca fotbalul !
Felicitari inca o data si mult succes in continuare !!!
Hai DINAMO !!!  bananasmile.gif
*

Bravo baieti.....la ce echipa are Dinamo Baumit poate sa treaca si de grupa aia infernala.... thumb.gif
Dust
bah ce sa zic...bravo lor
ZOCCOLO DURO
echipa de handbal de ani de zile nu ne-a dezamagit...pacat ca nu mai mergem la meciuri asa multi cum se mergea altadata...(macar la derbyuri si tot ar fi bine)[
Antispring
Chiar daca nu prea-mi dau seama ce cauta aici ........ poza-i supertare !!!!! Unde se petrece actiunea?
ZOCCOLO DURO
sunt majoretele echipei de handball....hehehe!!! siegheil....aici chiar va rog sa-mi suspendati terenul...hahaha 010.gif
doaga
Care poate sa-mi spuna palmaresul complet al echipei ( cu tot cu anii titlurilor,cupelor)?sau macar un link unde gasesc palmaresul?
Cai Lun
Dinamo Baumit a revenit pe locul 2 in clasamentul Ligii Nationale, dupa ce fosta ocupanta a locului 2, Energia, a fost invinsa de catre CSM Oradea.

Clasamentul la zi [partea superioara]:

1 HCM Constanta 33 p

2 Dinamo Baumit Bucuresti 29 p

3 Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 29 p

4 Steaua Bucuresti 24 p

----------

@ Doaga >> Nicaieri pe internet nu gasesti informatii centralizate despre sectiile CS Dinamo. Pe viitor vei gasi mai multe date pe DinamoMania... Insa deocamdata palmaresul nu il poti gasi decat in arhivele clubului si federatiei. Iata aici cateva date scoase de pe siteul federatiei de specialitate [frh.ro] >>

Dinamo a castigat:
- CCE o data, in 1965 [este prima echipa romaneasca victoriasa in aceasta comptetitie]
- 12 titluri nationale: 1959, 1960, 1961, 1962, 1964, 1965, 1966, 1978, 1986, 1995, 1997, 2005
- 3 editii ale Cupei Romaniei: 1979, 1982, 1988
- 6 editii ale Cupei de Iarna FRH [nu se mai desfasoara din 1968]
doaga
MS MULT CAI LUN! beerchug.gif
red_dog997
QUOTE(Cai Lun @ 5 Mar 2006, 23:15) *
Dinamo Baumit a revenit pe locul 2 in clasamentul Ligii Nationale, dupa ce fosta ocupanta a locului 2, Energia, a fost invinsa de catre CSM Oradea.

Clasamentul la zi [partea superioara]:

1 HCM Constanta 33 p

2 Dinamo Baumit Bucuresti 29 p

3 Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 29 p

4 Steaua Bucuresti 24 p

----------

@ Doaga >> Nicaieri pe internet nu gasesti informatii centralizate despre sectiile CS Dinamo. Pe viitor vei gasi mai multe date pe DinamoMania... Insa deocamdata palmaresul nu il poti gasi decat in arhivele clubului si federatiei. Iata aici cateva date scoase de pe siteul federatiei de specialitate [frh.ro] >>

Dinamo a castigat:
- CCE o data, in 1965 [este prima echipa romaneasca victoriasa in aceasta comptetitie]
- 12 titluri nationale: 1959, 1960, 1961, 1962, 1964, 1965, 1966, 1978, 1986, 1995, 1997, 2005
- 3 editii ale Cupei Romaniei: 1979, 1982, 1988
- 6 editii ale Cupei de Iarna FRH [nu se mai desfasoara din 1968]

Ar fii bine sa ne spui si palmaresul lui HCM Constanta,nu ca as tine cu ei,dar vreau sa vad cine e mai tare noi sau ei,te rog io frumos Cai Lun!!;););)
Cai Lun
Stimabile membru, de multe ori vorbesti in plus. Ajuta-ma sa ma abtin de la ati da dojana...
Haita
Am ajuns in finala Cupei Romaniei.

PROSPORT:
"HCM Constanţa şi Dinamo Baumit îşi vor disputa Cupa României
Aşa cum era de aşteptat, în finala Cupei României s-au calificat echipele care au dominat şi Liga Naţională. HCM Constanţa a învins pe Steaua şi în manşa a doua a semifinalelor. După 28-26 în tur, la Bucureşti, elevii lui Omer Aihan s-au impus ieri, pe litoral, cu 34-28. Şi Dinamo Baumit s-a calificat după o dublă victorie în faţa echipei Lignitul Tg. Jiu: 34-26 (în deplasare), respectiv 31-30 (ieri, la Bucureşti). Finala are loc pe 22 mai, la Bucureşti."
Cai Lun
149.gif 149.gif R A Z B U N A R E ! ! 149.gif 149.gif
red_dy
Din pacate finala Cupei Romaniei se joaca luni 22 mai la Brasov. 149.gif
red_dog 4 ever
Asa ca brasovenii care tin cu Dinamo sa faca bine si sa se duca la sala sa-i incurajeze
red_dy
etapa 24:

Dinamo Bucuresti - HC Minaur Baia Mare 42 - 38 (24-17)

Dinamo a facut un meci bunicel, dar pe sfarsit s-au relaxat prea tare, lucru care e interzis in finala cu Constanta
red_dog 4 ever
HCM Constanta a incins pe DINAMO Baumit cu scorul de 30-29 in finala cupei Romaniei la handbal. 149.gif Pacat ca in prima repriza am condus chiar si cu 6 go;uri diferenta.E clar ca nu esre anul cainilor in niciun sport
Cai Lun
Mie mi se pare inadmisibil! 149.gif Sunt niste idioati! 149.gif In loc sa ii manance cu fulgi cu tot acum, ei au clacat, la fel ca in campionat! 149.gif Nu se poate asa ceva! 149.gif Nu au pic de mandrie! 149.gif Ne-a batut HCM anul asta peste tot pe unde ne-a prins! 149.gif Sa le fie rusine! 251.gif
Nexus
varza peste tot..... 149.gif
alexyutza
Avem un noroc fantastic ... tot la un gol diferenta luam bataie de la HCM , daca era vorba de o diferenta mai mare nu as fii zis nimic dar asa imi e destul de greu sa accept ca am fost invinsi . cum au putu ai nostrii sa piarda in ultimem 5 minute avantajul de 4 puncte pe care l-au avut in fata constantenilor ?
Cand ceva merge rau la Dinamo , toate se intorc pe dos... un an catasrofal .. noroc ca gimnastii ne-au mai ridicat capul din pamant ca in rest dezamagire pe linie .... 256.gif
Cai Lun
Au avut si 6 goluri avans! Iar la sfarsit plangeau ca muşeţelrile! Trebuiau sa muste mingea aia! Trebuiau sa bata la 10 goluri diferenta! Cand aveau 6 avans trebuiau sa traga sa mareasca diferenta, pana in ultimul minut trebuia sa stam peste ei! Inadmisibil cum au putut sa piarda pe final, la fel ca la meciul din campionat! complaining.gif
POOL
Da.. Cam incredibil cum si la handbal ca si la fotbal sirugby n-am castigat nimica... Ceva se intampla cu clubul asta... 256.gif
Diabolik_kidd
Pacat de aceasta frumoasa echipa.Cei care cunosc cat de cat despre ce vorbesc vor intelege.Doar ghinionul a facut ca anul acesta sa nu luam nimic la handball dar sa nu uitam totusi ca am reusit o participare , totusi de laudat in grupele Ligii Campionilor si cu toate ca ne-am oprit in grupe nu am parasit competitia cu capul plecat deoarece nu trebuie sa uitam ca totusi am facut parte din cea mai puternica grupa
Cai Lun
Ghinionul?! CARE ghinion?! Norocul ti-l mai faci si cu mana ta! Am pierdut in ultimele secunde meciurile decisive cu HCM si daca nu ma insel la fel s-a intamplat si in Ungaria! E inadmisibil asa ceva la acest nivel!!! 149.gif
Diabolik_kidd
Da corect, intr-un fel ai dreptate Cai Lun dar nu trebuie sa uiti ca HCM nu e totusi o echipa de "desculti"(vorba lu copos) este totusi o echipa puternica .E adevarat ca unele meciuri le-am cxastigat si pe mana noastra dar asta e mergem inainte
reddogforever84
De fapt unele meciuri le-am pierdut pe mana noastra. Si din pacate ultimul meci cu HCM e unul dintre ele . Nici nu ma gandeam ca nu castigam la cum s-a jucat acel meci.
red_dy
ma intreb ce o sa facem sezonu viitor, acum ca ne pleaca jucatorii. chiar nu isi permite clubu sa il tina pe rares jurca? adica s-a vazut si duminica in meciul nationalei cu norvegia ca e unul dintre cei mai buni jucatori.
Diabolik_kidd
De putut putem intrebarea e daca vrem
red_dy
Asa o sa fim nevoiti sa ne multumim mereu cu locul 2
Diabolik_kidd
Tipic pentru noi nu?
COSMIN C
Zilele trecute, Marcel Popescu ne asigura ca "Va fi anul lui Dinamo!"

Sa speram ca asa va fi.
Liga Nationala la handbal masculin programeaza prima etapa pe data de 9 septembrie,cand va avea loc si primul mare derby al campionatului: Steaua-Dinamo!! HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
In aceasta vara, Dinamo a pierdut doi jucatori de baza: internationalii Rares Jurca si Marian Cozma. In schimb au fost facute pana in prezent trei achizitii:sarbul Nenad Savici, interul dreapta ucrainean Roman Myndra si fostul jucator de la Lignitul Tirgu Jiu, Marian Filip.
In prezent Dinamo este in tratative cu pivotul sarb Stevan Popov . Acesta a ajuns deja in Romania, si s-a alaturat lotului condus de Constantin Stefan si Lascar Pana.
Dinamo
DUPA MINE DINAMO BAUMIT SI HANDBAL CLUB UNIVERSITATEA RESITA SUNT CELE MAI BUNE CLUBURI DE HANDBAL DIN ROMANIA HAITA_DINAMO.gif
HAI DINAMO BAUMIT,HAI H.C.U.RESITA
DarkSide
Dinamo pleaca in Austria
Echipa masculina Dinamo va efectua un turneu in Austria, in perioada 26-27 august. Alb-rosiii sint cotati drept favoriti la aceasta competitie si vor intilni formatiile HC Linz (Austria), Meran Torggler Group (Italia) si Termo Skofja Loka (Slovenia). Baietii lui Constantin Stefan intentioneaza sa mai participe la o competitie de pregatire in Germania, unde vor intilni, cel mai probabil, echipe din liga secunda, II Bundesliga.
anmini
Sezonul 2006 – 2007 va fi un test pentru infiintarea Ligii Profesioniste de Handbal. Pentru ca o grupare sa primeasca licenta de club profesionist va trebui, printre altele, sa aiba cel putin sapte jucatori profesionisti încadrati pe statul clubului, o baza proprie sau închiriata pe cel putin doi ani, un sediu propriu si un buget prezentat pe baza de garantii. Liga Profesionista de Handbal va putea fi constituita cu cel putin sase echipe, urmând sa aiba un sediu si o conducere proprii, dar care va trebui sa respecte statutul si regulamentele Federatiei Române de Handbal.
Dinamo Baumit incepe sezonul cu un buget de aproximativ 500.000 euro.

Programul tur/retur al echipei Dinamo Baumit .

TUR

Etapa I-a 09.09.2006
Steaua Bucuresti - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a II-a 13.09.2006
Poli Iasi - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a III-a 16.09.2006
Dinamo Baumit Bucuresti - HCM CSM Bistrita

Etapa a IV-a 23.09.2006
HC Minaur Baia Mare - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a V-a 30.09.2006
Dinamo Baumit Bucuresti - Armatura U Agronomia Cluj

Etapa a VI-a 07.10.2006
Univ Bucovina Suceava - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a VII-a 14.10.2006
Dinamo Baumit Bucuresti - HCM Constanta

Etapa a VIII-a 21.10.2006
Energia Lignitul Pandurii Tg Jiu - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a IX-a 04.11.2006
Dinamo Baumit Bucuresti - UCM U Resita

Etapa a X-a 11.11.2006
CSM Medgidia - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a XI-a 15.11.2006
Dinamo Baumit Bucuresti - Dinamo Brasov

Etapa a XII-a 02.12.2006
Uztel Ploiesti - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a XIII-a 09.12.2006
Dinamo Baumit Bucuresti - U Poli Izometal Timisoara

RETUR

Etapa a XIV-a 03.02.2007
Dinamo Baumit Bucuresti - Steaua Bucuresti

Etapa a XV-a 07.02.2007
Dinamo Baumit Bucuresti - Poli Iasi

Etapa a XVI-a 10.02.2007
HCM CSM Bistrita - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a XVII-a 17.02.2007
Dinamo Baumit Bucuresti - HC Minaur Baia Mare

Etapa a XVIII-a 24.02.2007
Armatura U Agronomia Cluj - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a XIX-a 03.03.2007
Dinamo Baumit Bucuresti - Univ Bucovina Suceava

Etapa a XX-a 10.03.2007
HCM Constanta - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a XXI-a 14.03.2007
Dinamo Baumit Bucuresti - Energia Lignitul Pandurii Tg Jiu

Etapa a XXII-a 17.03.2007
UCM U Resita - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a XXIII-a 24.03.2007
Dinamo Baumit Bucuresti - CSM Medgidia

Etapa a XXIV-a 14.04.2007
Dinamo Brasov - Dinamo Baumit Bucuresti

Etapa a XXV-a 21.04.2007
Dinamo Baumit Bucuresti - Uztel Ploiesti

Etapa a XXVI-a 28.04.2007
U Poli Izometal Timisoara - Dinamo Baumit Bucuresti
red_dog_rahova
anul acesta luam titlul si la hanbal....
FORZA DINAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bascanu
probabil. dar la baschet nici o sansa!
florin_80
Luam pe dracu'...intarim contracandidatele. Mircea Muraru a ajuns la HCM.
anmini
Dinamo Baumit a castigat patrulaterul organizat in Bucuresti, la Sala "Lucian Grigorescu", dupa ce a invins cu 27-24 pe Uztel Ploiesti si cu 33-24 pe Pandurii Lignitul Tg. Jiu. Antrenorul alb-rosilor, Constantin Stefan, spera sa gaseasca formula ideala de joc pana la inceperea campionatului.
anmini
Astazi, la ora 12.00, la Viena, a avut loc tragerea la sorti pentru turul secund al cupelor europene. În turul secund al Cupei Cupelor, la masculin, Dinamo Bucureşti va intalni câştigătoarea meciului dintre HB Esch (Luxemburg) şi Dinamo Baku (Azerbaidjan). Meciul tur se va juca pe 30 septembrie sau 1 octombrie, in deplasare, iar returul, o saptamana mai tarziu.
red_dog_rahova
si asta e de bine sau e de rau???????????
anmini
Pai am fost capi de serie. Eu zic ca e de bine. Din ce am vazut eu, HB-ul are mai multe rezultate cu echipa de fete.
www.hbcb.lu
red_dog_rahova
sa dea D-zeu sa fie de bine...
junior
calificare sigură chiar dacă vom juca ambele meciuri afară!!! 010.gif

PS l-am pierdut pe Muraru ...s-a dus la Constanţa!!!
DarkSide
HB calr se califica...Acum 3 sau 4 ani au jucat cu Minaur...Si abia au trecut baimerenii de ei. Se stie ca acolo e oras cu traditie in handbal...
COSMIN C
Dinamo Baumit, va juca primele tururi din Cupa Cupelor la Buzau.
Echipa ar putea reveni in Bucuresti in cazul in care va accede in fazele finale ale competitiei.

Caini din Buzau, fiti pe faza, si ei sunt ai nostri !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.