Anonymous
Oct 4 2003, 10:33 PM
Ce jucator din campionatul intern ati dori la Dinamo?
Din ce se zvoneste, in vizorul lui Andone au intrat: Maier de la Alba si Dica de la Pitesti pentru eventuale transferuri din iarna.
Dupa parerea mea daca Dinamo joaca in sistemul 4-4-2 ne mai trebui cel putin un fundas central care sa joace langa Barcaoan si sa dea apararii mai multa siguranta.
S-ar putea ca din iarna sa plece Stoiocan si atunci vom fi descoperiti si pe banda dreapta.
Eu zic ca s-au grabit cu transferul lui Tamas. Acesta ar fi fost o solutie. In campionatul intern in afara de răţoi sau Iensci nu vad pe altcineva care sa fie pe postul de fundas central la Dinamo. Cu strainii Merinde si Okoronko ne-am fript, e adevarat ca nici Andone nu-i prea joaca.
Care e solutia?
Anonymous
Oct 5 2003, 12:04 AM
Pai legat de Dica cred nici nu mai trebuie prea mult comentat...omul e bun si poate cel mai important...isi doreste enorm sa joace la DINAMO.
Nu cred ca Stoican va pleca in iarna....dar chiar si asa gindeste-te la Bolohan! E un jucator bun
Treaba cu Maier e probabil o gluma.....
Eu zic ca in afara de Dica nu ne-ar mai trebui prea multi oameni...cu conditia sa nu plece nimeni...iar ca fundas central imi place mult Ad. Iordache....si cred ca mai sunt la tineret si altii....
booster
Oct 5 2003, 04:23 PM
Eu sper ca Ando are puterea sa incerce juniori .Nu avem nevoie de nasoli care vin pt bani .Mai bine copii crescuti pt Dinamo si care joaca pt Dinamo nu pt bani ....si eu cred ca ar fi destui .Astia o sa moara pe teren si chiar daca rezultatele nu apar imediat ce conteaza ,noi o sa fim multumiti de ei cand vezi ca dau orice pt echipa ...Eu unul nu astept neaparat rezultate ,vreau sa vad o echipa faina care sa rada si sa planga odata cu noi cei care nu avem de castigat de pe urma lui DInamo decat mandrie si bucurie ALB ROSIE
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.