Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Povesti (legende) despre Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
bj
Sunt dinamovist, dar din pacate din provincie. Din aceasta cauza nu am putut fi intodeauna alaturi de echipa decat cu sufletul. Ii vedeam la televizor, imi palpita inima si le tineam pumnii. Nici de cand am venit in Bucuresti nu am prea reusit sa fiu aprope de ei pana in ultimul timp si asta din cauza faptului ca nu aveam creata obisnuita de a merge la meciuri, dar si din cauza programului incarcat. Inspre final am inceput si eu sa merg la meciuri si sa fiu aproape si cu trupul de echipa.

Ce m-ar interesa foarte mult ar fi povestile despre starurile lui Dinamo. Cele pe care vi le-au povestit parintii sau cele pe care le-ati vazut cu ochii vostri. Cum ar fi de exemplu cea in care Andone il sfideaza pe Valentin Ceausescu. Spun asta pentru ca sunt multi dintre noi care nu stim aceste povesti, dar si din cauza faptului ca aceste povesti trebuie stiute de fanii lui Dinamo. Povestile astea ne leaga si ne ilustreaza trecutul. Haideti sa nu le lasam sa moara!
Haita
Istoria intalnirilor dintre Dinamo si echipele englezesti:

http://www.dinamomania.net/articole/fullnews.php?id=215
drumm
Mai tine minte cineva scandarile de prin anii 80 - 90 ?

"Festival, festival, Dinamo da recital"
"Cine intra-n groapa, fara 5 nu scapa"
"cine intra-n groapa, ia 10 si scapa"
"Andone rupe-le picioarele"
"gazaru' e pe camp"
"In Stefan Cel Mare, Dinamo e tare, lupta si-i vei da m..oo.ie lu' steaua"

Vremuri ......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.