Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
DiliBili
verystrange.gif si vom intra in UE blindati de suluri de hirtie igienica
biancap78
O faci intentionat nu?
DiliBili
daca esti mai atenta vezi ca mesajele noastre au fost scrise in acelasi timp... eu i-am raspuns lui RED75
RED75
QUOTE(biancap78 @ 28 Dec 2006, 18:00) *
Bai daca va mai prind pe unu ca ziceti rau de Romania v-am scalpat.... butcher.gif

icon_redface.gif Ok ! Rectific ! Ca tara nu suntem de tot rahatul.. Doar ca populatie ! (se exclud "cainii" si inca 25% din ceilalti locuitori)

p.s Cred ca suntem off-topic, dar e vina actionarilor care vor sa ne trimita prin lume sa vedem jucand echipa "acasa"...
Dumi-DC
Cum naiba au putut moldovenii, de a caror economie toata lumea face misto,sa faca un stadion acoperit complet?SI nu la Tiraspol ci la Chisinau.Suntem penibili, iar stadionul nostru e unul din cele mai urate daca nu cel mai urat din lume,ar trebui sa fie construit unul complet nou
wassup
daca nu se joaca in groapa ar trb sa nu mai mergem pe nici un stadion sa le aratam ce inseamna sa te manifesti, desi probabil ca tot nu vor intelege nimic.
daca oierul sef a facut din ghena stadion de ucl, noi de ce nu am putea sa il cosmetizam pe al nostru?
gazonul ce are?iti numara uefa firele de iarba?plus de asta ar putea fii schimbat la foc automat daca chiar se vrea lucrul asta.
tabela?am inteles ca urmeaza sa vina.
parcarea?chiar o data la 3-4 sapt sau chiar mai mult nu se poate inchide o straduta din jurul stadionului, dupa cum spunea Marcel Popescu?fac lucrul asta cluburi cel putin la fel de cunoscute ca Dinamo.
tribuna a 2-a?asa cum baga o groaza de bani in oficiala, ca sa stea cat mai confortabil, la fel de bine ar putea sa "se riste" sa inalte tribuna si eventual sa o acopere.
vestiarele am inteles ca r putea fii mutate din moment in moment, insa problema este ca nimeni nu ia initiativa.
daca vrei sa scoti bani dintr-o afacere de obicei incepi investind, mai pe romanesti bagand bani in echipa si in stadion, caci uefa va avea mai apoi grija de "prea bunii" nostrii actionari remunerandu-i cu aproape 8 milioane de $.
in mod normal asta este o discutie despre stadion, nu despre transferuri, dar la fel de bine ca sa joci in ucl iti trebuie si echipa si se pare ca sefii de la Dinamo nu prea au cum se spunea "buget nelimitat", caci daca stam bine si ne gandim achizitiile din aceasta iarna nu sunt sigur ca vor apuca sa joace in liga, fie ca aceasta competitie ne va prinde in groapa sau in alta tara exotica dupa bunul plac al actionarilor.
RED75
QUOTE(Dumi-DC @ 28 Dec 2006, 18:12) *
...ar trebui sa fie construit unul complet nou

Da unul in care peluza sa poata sa fie cu adevarat al 12 jucator. O "groapa" in adevaratul sens al cuvantului. S-a mai discutat pe aici, dar sunt doar vise ...

In alta ordine de idei, daca actionarii tot nu vor sa jucam noi "acasa", de ce sa le facilitam celor din vest accesul la meciuri jucand in Spania ? Sa aiba adversarii galerie la meciurile care, vorba vine, sunt la noi acasa ?
Macar sa ajunga si ei la fel de greu ... Sa jucam dracu in Rusia, daca nu cadem cu Lokomotiv sau Kiev. Sau in Moldova...
Kity_reddog
Ideal este sa construim un nou stadion doar pentru fotbal,dar sa nu uitam totusi cel mai important aspect.Acela de a juca la anul in groapa.
Nu exista astfel timp necesar pentru aceasta,adica la anul sa jucam in CL pe un nou stadion.
In concluzie,ar trebui ridicat stadionul actual la normele europene impuse de UEFA,pentru a nu ne face de rusinea Europei ca fiind singura echipa din istoria CL care isi gazduieste meciurile de acasa in afara granitelor.Astfel construirea unui nou stadion sa fie amanata pentru 2008.
Pe scurt,mi se pare singura solutie viabila la momentul actual,care pe langa faptul ca ne va gasi in Stefan cel Mare pentru CL,ne va scapa si de o situatie rusinoasa de compromis.
hunter
QUOTE(wassup @ 28 Dec 2006, 18:29) *
daca nu se joaca in groapa ar trb sa nu mai mergem pe nici un stadion sa le aratam ce inseamna sa te manifesti, desi probabil ca tot nu vor intelege nimic.

de ce sa pedepsim echipa pentru incompetenta conducatorilor?

in orice caz,ar trebui sa ne vedem campioni matematic si pe urma sa discutam despre Liga Campionilor si sa ne facem griji unde jucam
Bascanu
in primu rand MAI trebe sa bage bani si pe urma actionarii!!!!
biancap78
Deci sa fie mai simplu....Banii vorbesc....fara bani nu avem stadion....
Bascanu
evident ca banii vorbesc..... dar problema arzatoare este cine da banu si cand il da!
biancap78
Cine da nu stiu...dar cine ar trebui sa dea sunt actionarii si Blaga...dar nimeni nu se inplica...
Nu am citit regulamentul 2
Nu prea am eu incredere in actionari astia,am citit azi in revista clubului ca Rednic vrea sa schimbe stadionul,dar actionarii nu au schitat nimica
biancap78
Si te-asteptai sa miste vre-un deget? poi ce rost ar avea...noi putem folosi si pasapoartele sa vedem pe Dinamo acasa....
marcher
QUOTE(wassup @ 28 Dec 2006, 18:29) *
daca nu se joaca in groapa ar trb sa nu mai mergem pe nici un stadion sa le aratam ce inseamna sa te manifesti, .

Ba nu. Ar trebui sa mergem pe stadionul Dinamo, si sa urlam ca lupii la luna, incurajind echipa.
francescodog
Trebuie neaparat sa jucam in Romania ! Construiti-l mai repede, coardelor !!! [comptoss].gif
bigbobo
Da tabela unde-i? Unde-i tabela? 010.gif

Indolenta conducerii vis-a-vis de stadion lasa mult de dorit. E pacat ca Dinamo si noi suporterii sa nu putem vedea meciurile in groapa. E umilitor sa devenim pribegii Europei. Chiar nu cred ca nu exista o solutie de compromis intre administratorul bazei si conducerea de la Dinamo daca se vrea binele acestei echipe. Probabil ca in locul petrecerilor cu manelisti ar fi fost mai indicate discutii intre cele 2 parti. Singurul impediment il constituie banii insa sa fim seriosi, nu cerem arhitectura si conditii ca pe Alliantz Arena. Minimul necesar in conditiile unei abordari obiective ar rezolva problema stadionului pana in toamna viitoare. Sa speram ca intr-un final va fi bine si ne vom bucura impreuna in Stefan cel Mare.
Dumi-DC
Era vehiculata la moment dat ideea construirii unui stadion complet nou in alt loc din parcul Dinamo, pe locul unuia din terenurilor de antrenament al juniorilor,nu stiu de ce a fost abandonata acea idee,un stadion de 25000 de locuri fara pista era perfet
LAZIO
icon_rolleyes.gif
Fane
Nu vedeti ca ne agitam degeaba? oricum nu vor face nimic la stadion.Astea sunt doar pareri si nu sunt luate in seama de nimeni.
Au fost o gramada de proiecte pe parcursul anilor si ziceau ca il vor refece. Prosti
Achiles
1. De ce nu vine lumea la stadion ?

- stadion urat
- tribune departate de gazon
- lipsa performantelor din ultimii ani

2. Construirea unui stadion nou !

Un stadion fara pista / 30.000 locuri / acoperit (macar partial) ... asta presupune cel putin 30 mil E

Sa fim seriosi ... Borcea si cu Turcu sunt oameni saraci cand vine vorba de o investitie de 30 mil de Euro .
Pai toata averea lor cumulata nu se duce la o asa suma ...

Deci trebuiesc cooptati oameni potenti dpdv finnciar .
Si cred ca sunt destui oameni cu bani care vor sa-si faca un nume . Ei isi fac un nume , noi ne facem stadion ...

MI ar trebui sa ia in serios aceasta problema si sa concesioneze stadionul Dinamo actionarilor de la FC Dinamo
Asta este inceputul ...
gavros
se auzea ceva ca s-ar putea sa vina Tiriac la Dinamo, acum nu stiu cat e de adevarat daca va veni sau nu
dudu1961
Eu am auzit de Vintu _______sincer nu mi-ar displace !
edy
Lucrurile sunt destul de clare in privinta stadionului . Va fi modernizat cat de cat anul viitor , dar nu va putea gazdui partide de UCL . Va trebui sa jucam 1 an sau 2 prin spania si apoi vom juca meciurile internationale pe Lia Manoliu.
Asta este singura varianta viabila si realista icon_rolleyes.gif

Cred ca este imposibil sa se construiasca un stadion nou numai din banii actionarilor (ei au bagat 1 mil $ in actiuni si visam stadioane de 100 de milioane doglaugh.gif ). Statul Roman e singurul care poate construi un asemenea stadion , dar nu cred ca se va intampla asta in curand...
coolio
@Achiles: da pe Nicolae Badea unde il lasi?Crezi ca daca ar vrea nu s-ar putea face un stadion european cu tot ce trebuie?
Pana nu vor avea stadionul nici nu cred ca au de gand sa fac vreo investittie din banii lor.
Daca vor avea stadionul cine stie ce tampenii vor face si ramanem si fara stadion -bun sau rau-cum e.
Red District IS
se gandeste cineva la faptul ca, desi campioni fiind , s-ar putea sa nu intram direct in CL???

si la coeficentul actual de 34.255 puncte...nu sutem capi de serie in turul 3???

iata dovada: http://kassiesa.com/friends/ricardo/ecl0607/cl0708.htm
Max
Le-as da un sfat, decat sa caute prin strainatate stadion mai bine ar incheia un contract de parteneriat cu BNR si ar investi o suma mult mai mica in stadionul Cotroceni.
E micut dar cochet, tribune aproape de gazon, Tr1 acoperita, loje cum le place 'mnealor, parcare au in spate la Mariott , toalete mai curate si mai multe ca la noi..
Ar mai investi ceva in peluze, masa presei, un gazon nou si cam atat..
SFINX
Cred că vom deveni prima echipă din istoria fotbalului care joacă un meci din cupele europene considerat "acasă" pe un stadion din afara țării (cu excepția celor care au avut terenurile suspendate sau au fost în zone de conflict).
dudu1961
evillaugh1.gif Si nu numai atit vor ride toate oile si ciorile de noi numai zic de ciobanul sef care ne va oferi din nou stadionul lor . Iti vine sa-i gunshot.gif pe astia ai nostri care ii doare in cur de aceasta echipa ce fac, fac numai pt, orgoliul si pt. banii lor care la anul cind vom fi in CL vor putea sa-si recupereze ce au investit in acest an !
SFINX
Măcar de-ar investi și acționarii lui Dinamo, că până acum nu prea au băgat mână în buzunar nici măcar pentru transferuri. Dacă și 800.000 euro li s-a părut o sumă mare, e clar că nu vor plăti câteva milioane pentru stadion.
ReDoG45
Eu unul as fi dispus sa dau bani ,in limita posibilitatilor,pt modernizarea stadionului nostru.Mi se pare penibil ca o echipa ca Dinamo sa joace in CL pe al stadion decat in Stefan cel Mare ca sa nu mai vb de impactul psihologic negativ pe care l-ar avea acest lucru asupra jucatorilor.Nu cred ca e foarte complicat sa se deschida un cont la o banca in care toti suporterii dinamovisti sa depuna o suma de bani.Daca e cineva pe forumul asta care se poate ocupa sau poate aduce in atentia cuiva cu putere de decizie il rog sa o faca.Sunt convins ca am putea ajuta si noi!
redbitz
daca 100.000 de suporteri ar dona cate 100 euro s-ar strange 10.000.000 euro;
ei ar primi sa zicem actiuni la societatea care va administra viitorul stadion; un proiect fezabil as zice, dar cu foarte multa munaca
dudu1961
evillaugh1.gif Vise taica vise ! ______Nu va e clar ca nu vor nici unii din ei sa faca ceva pt. echipa .Nici actionari nici MI.
Raikkonen
QUOTE(Bascanu @ 28 Dec 2006, 20:12) *
in primu rand MAI trebe sa bage bani si pe urma actionarii!!!!

Nu, statul nu trebuie sa plateasca, statul trebuie sa ne lase stadionul ca Dinamo sa investeasca cum este si normal.
POOL
Ni l-ar putea "da" pentru vreo 40 de ani pentru a putea investi in el. thumb.gif
Raikkonen
Problema este ca daca vom juca in Champions League in Spania vom deveni penibili, dar ce putem sa facem? Stadionul nostru este PENIBIL. Este intruchiparea ne-cunoasterii, absurditatii comuniste!
Vii pe stadion si cum a zis si Claudiu Niculescu, NU VEZI NIMIC. Deci care e solutia? Sa stai acasa sa vezi totusi meciul, sau in bar. Daca vrei sa faci ceva divers, vii in galerie canti, faci ceva dar renunti la meci.
Stadionul e construit intr-un mod imposibil. Vine unul si zice ca in Germania "toate" stadioanele aveau piste, ala ori e comunist si gandeste cu jumatate de masura ( doar 2-3 aveau ) ori ignora situatia in care se afla Dinamo.
1-Luati ca exemplu Montjuic, Olimpico din Roma sau chiar Delle Alpi vedeti ca cum stadionul a fost ridicat astfel incat vederea sa ramana foarte buna si in ciudat distantei de gazon, evident nu este tocmai valabil pentru primele randuri.
2-Stadionul Dinamo e construit tip "placinta", nici nu e prea mare sa se ridice si el, iar tribuna a2-a e dezastru total. Chiar e asa de greu de inteles de ce nu vin astia la meciuri?
3-Cand se spune "Football" stadium se intelege "FARA PISTA" cum naiba dintre echipele din Bucuresti doar noi avem pista? Pe un stadion fara pista pot fi si peste 100.00 de locuri ca si de sus vezi regeste ( Camp Nou, Azteca ) nimeni nu cere 100.00 dar e un exemplu de PRO faptul ca fara pista si un amarat de 10.000 de locuri ar foarte bun!

Apoi cerintele UEFA, alta problema mare, stadionul s-a schimbat de 3 ori in jumatate de secol, s-au pus scaune, nocturna si o sectiune in plus la Peluza Nord. Pai serios ca asa nu se poate.

Mai sunt cateva zile si intram in Uniunea Europeana, iar noi inca suntem la standardele lui Dej!
Max
Daca va juca in Spania atunci sa vina spaniloii sa-i incurajeze si in campionat.
RED75
Pai nea Turcu se bazeaza pe capsunarii care au umplut stadionul cand a jucat Jiji la Madrid. Atat contam noi pentru el... I se rupe lui de PCH si cei care au venit la meciurile din UEFA din toate colturile tarii. Inca sper sa fie o gluma proasta icon_rolleyes.gif
Red District IS
deja am inceput sa ne facem de kkt in mod oficial.....iata dovada:

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/n...sid=493504.html
doggyy86
QUOTE(ReDoG45 @ 29 Dec 2006, 14:38) *
Eu unul as fi dispus sa dau bani ,in limita posibilitatilor,pt modernizarea stadionului nostru.Mi se pare penibil ca o echipa ca Dinamo sa joace in CL pe al stadion decat in Stefan cel Mare ca sa nu mai vb de impactul psihologic negativ pe care l-ar avea acest lucru asupra jucatorilor.Nu cred ca e foarte complicat sa se deschida un cont la o banca in care toti suporterii dinamovisti sa depuna o suma de bani.Daca e cineva pe forumul asta care se poate ocupa sau poate aduce in atentia cuiva cu putere de decizie il rog sa o faca.Sunt convins ca am putea ajuta si noi!

sincer si eu m-am gandit la asta..dar problema e ca nu suntem 100.000 de dinamovisti 100% altii zic ca sunt caini dar cand e vorba de ceva nu se mai baga...si ar mia fi o problema poate unii dintre noi desi avem o inima mare si am vrea sa facem donatia de care zici tu..nu au posibilitate financiara1
ar trebuii inceput un proiect sa ne intalnim sa facem rost d edonatii de la firmele ai caror patroni sunt dinamovisti..cate 1000$ de colo 10004 de colo si asa strangem nu neaparat 100mil ci macar 50mil si tot facem un stadion bun...eu sunt dispus sa dau banii...ce ziceti de un topic cu tema asta?il incep eu!
RED75
QUOTE(Red District IS @ 29 Dec 2006, 15:36) *
deja am inceput sa ne facem de kkt in mod oficial.....iata dovada:

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/n...sid=493504.html

"In Italy there is a Romanian community of 700,000, while more than a million live and work in Spain, so Dinamo would like to play somewhere like this," said Borcea.

Exact ce spuneam eu.. Ca e PCH sau capsunarii, pentru Borcea e tot una complaining.gif
POOL
Mda... Ce sa faci?? Daca asa gandire are Porcea?? complaining.gif
dudu1961
Fara cuvinte !Toti se lauda cu performantele sportivilor :inot,polo, gimnastica ,handbal .....fotbal dar nimeni nu face nimic concret ca acesti sa aiba un mediu cit de cit decent sa se antreneze sau sa joace .Romanica mea care intra in UE.
mihaiul90
QUOTE(Red District IS @ 29 Dec 2006, 13:18) *
se gandeste cineva la faptul ca, desi campioni fiind , s-ar putea sa nu intram direct in CL???

si la coeficentul actual de 34.255 puncte...nu sutem capi de serie in turul 3???

iata dovada: http://kassiesa.com/friends/ricardo/ecl0607/cl0708.htm

Asa e dar sunt sanse mari sa intram direct in grupe daca castigam campionatul. Vezi tu acolo prima intrata in grupe este detinatoarea trofeului. Daca detinatoarea trofeului va fi una din echipele care oricum sunt intrate in grupe, prezentate mai jos inseamna ca urcam si noi o pozitie mai sus si vom intra in grupe direct.

Si faceti odata stadionul ala !!!!! Am ajuns sa zic ca decat sa jucam in spania, mai bine ne inghitim mandria si jucam pe ghencea, asta ca sa putem sa vedem si noi pe Dinamo live in Champions League !!!
Zicea cineva pe aici mai demult ca ar fi buna o colaborare cu rapid, sa facem un stadion comun. Eu nu m-as supara atat timp cat este un stadion la standarde europene si incapator. Multe echipe din lume au facut asa: exemplu Inter si AC Milan(desi e o rivalitate imensa intre cele 2 cluburi joaca pe acelasi stadion)
super_dog
O colaborare cu Copos? ma faci sa rad ala e si mai si decat Borcea & Co.
MILITARI red dog
LA MULTI ANI CIINILOR!
Max
La multi ani militarule beerchug.gif
MILITARI red dog
ASA SA RAMANEM! MEREU PE PRIMUL LOC! SI-LA 13 PUNCTE DE OI! blacksheep.gif
POOL
Daca pana la meciurile tari ale returului avem deja 15 puncte avans, suntem campioni. thumb.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.