Capirossi
Dec 26 2006, 03:16 PM
Daca vine Giani incep sa am aceeasi parere.
COSMIN C
Dec 26 2006, 03:21 PM

Adica? Asta cu Giani de unde ati mai scos-o? Cineva se plictisea foarte tare, a facut un topic si gata, hai sa discutam despre posibila revenire a lui Kirita la Dinamo....
Achiles
Dec 26 2006, 06:38 PM
QUOTE(caine_realist @ 26 Dec 2006, 12:04)

De cate locuri avem nevoie (cu adevarat), astfel incat sa nu bata vantul pe stadion la meciurile din campionat? Media de spectatori este 5,000 cu indulgent, deci nu cred ca un stadion de 30-40.000 locuri ne-ar aranja prea mult. Probabil ca 25,000 ar fi o cifra mai realista, mai ales daca se mentina prezenta locatie din St. cel Mare.
FALS
LUMEA NU VINE LA STADION DIN 3 MOTIVE MARI SI LATE :
1. PRETUL BILETELOR EXAGERAT DE MARE
2. STADION URAT SI TRIBUNELE DEPARTE DE GAZON ... VIZIBILITATEA ESTE FOARTE PROASTA
3. LIPSA REZULTATELOR PE PLAN INTERN ...DAR MAI ALES PE PLAN EXTERN
coolio
Dec 26 2006, 07:26 PM
Cred ca ar fi cea mai mare umilinta sa jucam in ungaria.
Oriunde numai acolo nu.Sunt "dusmanii" nostri de o viata,asta ar putea fi catalogata ca o victorie a lor in fata noastra.
Nu stiu daca sunt singurul care are sentimentul acesta ,poate din cauza zonei in care traiesc.
Nu am citit regulamentul 2
Dec 26 2006, 07:29 PM
Cel mai bine am juca la Tiraspool si gata,dar sa se chinuie astia si sa faca stadionul
DiliBili
Dec 26 2006, 07:41 PM

hai ca asta e tare. Eu am fost la Tighina si erau sa ma omoare rusii ca vorbesc romaneste
biancap78
Dec 26 2006, 07:46 PM
QUOTE(DiliBili @ 26 Dec 2006, 19:41)

hai ca asta e tare. Eu am fost la Tighina si erau sa ma omoare rusii ca vorbesc romaneste
Dar am o intrebare...ce are Rusia in comun cu Tiraspool?
Bascanu
Dec 26 2006, 08:29 PM
Fane
Dec 26 2006, 10:02 PM
Pai Tiraspol e in Republica Moldova. In moldova se vorbeste romaneste din cate stiu eu, deci ce sa aiba astia cu romanii?
poate nu inteleg eu ceva
Bascanu
Dec 26 2006, 10:54 PM
pai se pare ca nu intelegi.....
vlad
Dec 26 2006, 11:29 PM
tiraspol este in transnistria, o republica separatista de rep moldova care este condusa de un guvern comunist, acolo romanii sunt huliti si sunt numiti fascisti!o varianta mai buna ar fi p neamt(dar e cam departe de bucale...) si mai aproape de iasi
Bascanu
Dec 26 2006, 11:38 PM
pai oricum ii mai bine acolo decat la Tiraspol.... eu unu marg la meci oricunde in tara!!! dar in Trasnisia nu vreau sa calc!!
POOL
Dec 27 2006, 03:10 AM

Eu unu propun ca meciurile din UCL sa se joace in Baia Mare, astfel sa ma pot duce si eu la meciuri,
ultras48_cj
Dec 27 2006, 11:27 AM
daca s-ar putea juca la piatra-neamt ar fi excelent.in tara oriunde numa nu in ghena.si din variantele din afara tarii prefer tiraspol in fata ungariei.
si pool tu de ce numa in baia-mare ai merge la meci?pai ce-i asta frate?
Bobby_spike
Dec 27 2006, 11:45 AM
orice s ar zike si orice varianta s ar alege nicaieri nu e ca n stefan cel mare cand suntem acolo in pch parca simtim ca totul ne e favorabil acolo e casa noastra si suntem parerea mea cei mai puternici .....a doua varianta ar fii lia manoliu dar ...stefan cel mare forever . Sa l faca ca nu or murii e o investitie de viiitor
ScorpyoN
Dec 27 2006, 11:45 AM
da' Chisinau' n-are stadion omologat ptr UCL? Plus ca acolo din cate stiu sunt mai multi romani, nu rusnaci. Dar macar sa se apuce inaptii astia sa reconditioneze stadionul Dinamo.
P.S. ungaria ar trebui sa iasa din discutie.
POOL
Dec 27 2006, 12:06 PM
@ultras, eu ca sa ma duc la un meci in BUcuresti, trebuie sa lipsesc vreo 2 zile de la scoala pt meci, ceea ce nu imi prea permit.
coolio
Dec 27 2006, 02:55 PM
@POOL:nu trebuie sa lipsesti 2 zile....meciul din cate stiu eu e in 23 februarie deci Vineri.
deci lipsesti o singura zi.Eu unul zic ca merita sacrificiul.
biancap78
Dec 27 2006, 05:23 PM
QUOTE(POOL @ 27 Dec 2006, 3:10)

Eu unu propun ca meciurile din UCL sa se joace in Baia Mare, astfel sa ma pot duce si eu la meciuri,

Sa vezi tu stadion la Bistrita...inca putin si cade jos....
Iar de la scoala nici eu nu-mi prea permit sa plec pentru a merge la Bucuresti
marcher
Dec 28 2006, 08:37 AM
Pentru Dinamo, ar trebui sa veniti pe jos.
biancap78
Dec 28 2006, 09:01 AM
Ar trebui dar totusi...
Voi ati auzit ca "Gasca din Stefan cel Grande" va juca in Spania in Barcelona...Opera ii apartine lui Turcu...
POOL
Dec 28 2006, 10:39 AM
QUOTE(coolio @ 27 Dec 2006, 14:55)

@POOL:nu trebuie sa lipsesti 2 zile....meciul din cate stiu eu e in 23 februarie deci Vineri.
deci lipsesti o singura zi.Eu unul zic ca merita sacrificiul.
EU stiu ca e joi in 22.

Nu prea se joaca meciuri in competitiile internationale vinerea.
Red District IS
Dec 28 2006, 11:02 AM
vad mai sus ca sunt unele neclaritati...am sa incerc sa le lamuresc....
nu recomand sub nici o forma sa jucam la tiraspol...am fost in transnistria si nu-mi mai trebuie...acolo te fac politistii de bani la drumul mare...este o republica fantoma...unde poti sa o merlesti linistit si nu se sesizeaza nimeni....Guvernul Republicii Moldova nu are putere acolo...credeti-ma ca stiu ce zic...DECI EXCLUS CL LA tiraspol....
Chisinaul e un oras care are asa un stadion....am fost pe el si va zic ca e tare....vedeti cele 3 pagini cu poze din linkul de mai jos
http://www.forumsvibe.com/silenzio/viewtop...mforum=silenzioLa CHISINAU ar veni romani pe stadion...11000
asa ca sa nu ma mai frece la melodie turcu "conchistadorul" cu spania lui ca ma ia cu greturi...
Capirossi
Dec 28 2006, 11:07 AM
Mie mi-a placut. Se pare ca suntem mai prosti si ca moldovenii de dincolo. Ne meritam soarta.
POOL
Dec 28 2006, 11:20 AM
Poi cam stiut de la meciul pe care l-am jucat cu seriff in vara, ca au stadion frumos, asta doar ne-a intarit convingerile.
Red District IS
Dec 28 2006, 11:27 AM
QUOTE(POOL @ 28 Dec 2006, 11:20)

Poi cam stiut de la meciul pe care l-am jucat cu seriff in vara, ca au stadion frumos, asta doar ne-a intarit convingerile.

iar confundati ... degeaba-mi bat capul ...vai vai
Capirossi
Dec 28 2006, 11:30 AM
Din cate stiu Dinamo n-a jucat niciodata pe stadionul asta. Din Chisinau. Nu din Tiraspol.
marcher
Dec 28 2006, 11:49 AM
Daca jucam si noi o data in CL si sîntem nevoiti a merge la dracu-n praznic, aflati ca sîntem de-a dreptul ridicoli, ca sa nu zic boi cu tzatze. Meritul asta e al diriguitorilor clubului, si de ce nu, al fotbalului romanesc. Dinamo e Dinamo in stefan cel mare. Oriunde in alta parte sîntem capsunari, eventual circari.
RED75
Dec 28 2006, 12:26 PM
Hmmm... Cred ca a mai spus cineva asta, dar daca n-ar fi actionarii astia "de incredere", s-ar putea face o campanie de strangere de fonduri de la toti cainii din tara si tot s-ar aduna niste banuti pentru stadion. Eu chiar as fii mandru sa pot sa-mi duc nepotii pe un stadion unde sa pot spune ca am pus si eu de 10 scaune la tribuna. Dar cand te gandesti ca pot ajunge banii in butelii sau, mai rau, in firma lui varu' lui' Jiji...
marcher
Dec 28 2006, 12:43 PM
Pai tu ce crezi...am luat o data teapa, cu "contul libertatea".
Max
Dec 28 2006, 12:44 PM
De vina e statu'...de ex...prefera sa bage 5 mil de euro intr-un spectacol de revelion cu integrare in m.UE in loc sa faca ceva palpabil pentru a arata UE ca existam, la urma urmei integrarea nu inseamna doar Bruxelles..D'aia se zice ca cea mai buna reclama in lume este sportul .
Participand in CL..echipa si actionarii( cahiara daca baga racu') aduc valuta in tara, tara castiga faima, iar toata europa isi va indrepta atentia si inspre Romania.
Io, daca as fi miliardar in euro, nu as baga banii intr-un stadion, prefer sa investesc in jucatori si sa-mi trag profitul....aratati-mi un mare maganat care si-a construit stadion de la 0..vrajeli, nu exista asa ceva, peste tot in lume treaba asta o face primaria , statul sau marile companii in scopuri publicitare .
Eu cred ca actionarii declara astfel pentru a sensibiliza autoritatile..in locul lor as juca la Tokio, am avea profit garantat cat toate echipele din CL la un loc.
valentin man
Dec 28 2006, 12:51 PM
La multi ani dinamovistilor si fie ca noul an sa ne aduca bucurii asa cum nu am mai avut din anii 80-90.
Ideal ar fi un nou stadion, cu toate facilitatile zilelor de azi si de maine dar .... locatie , bani si multe altele.
Sa nu uitam cat ar costa un nou stadion. In nici un caz 2 milioane de euro asa cum s-a scris. Cu mult mai mult fratilor, de 100 de ori mai mult.
Se poate face reamenajarea actualului stadion renuntandu-se la pista de atletism. Totul depinde de actuala conducere.
Sunt de acord ca nu sunt bani dar cati suporteri adevarati are Dinamo in Romania ? 2-300.000 tot sunt asa ca putem face fiecare o donatie si tot s-ar strange de la suporteri 1.000.000 de euro. Mai pun si actionarii si pana la toamna se reface stadionul pentru Liga campionilor. Daca se vrea se poate !
Este adevarat ca lumea nu vine la stadion pentru ca biletele sunt scumpe ( actionarii sa se mai gandesca la acest lucru si sa faca si niste calcule sa vada ca in acest fel pierd in loc sa castige clubul ! Este simplu : una este sa ai 3.000 de spectatori care dau , in medie 10 lei pe bilet , cand ai putea sa ai 10.000 de spectatori care dau 5 lei.)
In al doilea rand stadionul este urat ! este departe de gazon si nici nu se vede bine. REFACEREA STADIONULUI ESTE O PROBLEMA URGENTA DOMNILOR DIN CONDUCEREA CLUBULUI !!!.
Consider ca noi suporterii trebuie sa fim aproape de echipa dar si conducerea clubului sa se gandeasca la binele acestuia si nu in primul rand la persoanele lor !
Sa de dumnezeu ca in anul care vine sa fim cu totii sanatosi, sa avem numai bucurii si actionarii sa aiba mai multa minte !
LA MULTI ANI CU SANATATE ! Valentin
marcher
Dec 28 2006, 01:07 PM
@ valentin
Desi ai dreptate...n-ai descoperit america. Solutii au aparut in timp, mai mult sau mai putin fanteziste. Trebuie aleasa cea mai buna, unde raportul pret / calitate sa fie cel mai bun si care sa multumeasca pe toata lumea : uefa, spectatori, actionari, club.
dany77
Dec 28 2006, 01:22 PM
dau dreptate colegului din naintea mea.oare actionari nu citesc acest forum?
dudu1961
Dec 28 2006, 01:26 PM
Si daca s-au gasit solutii ce au facut actionarii ca sa ne dea macar un raspuns ,de aceea nici macar nu am mai intrat pe acest topic pt. ca ma apuca draci .Iesi la televizor si dai raspuns fanilor "jucam in Spania sau Italia " acesta e raspuns ? Ei nu au bani nici sa dea la jucatori ,nici sa transfere jucatori ,nici sa faca stadion ,in schimb baga zvonuri (ca de la ei pleaca) ca vind pe cutare sau cutare jucator .Ce dracu nu avem si noi norocul oilor sa avem un singur investitor ca al lor care sa vrea performanta cu adevarat sa isi faca si el insusi nume in Europa -cum face jiji.Nu cer un Abramovici dar macar unu mai acatari ______HAI VINTU vino si cumpara Dinamo !
Max
Dec 28 2006, 01:29 PM
Nea dudule..al lor face propaganda... mai bine lasa asa, cu stadion de doi lei si echipa de CL.
dudu1961
Dec 28 2006, 01:40 PM
Si eventual de ce nu am merge si in Irak sa jucam ? Ca ai nostri sint ai dracu de buni !
Max
Dec 28 2006, 01:43 PM
N'ar fi o idee rea, plecam cu Munaf sau cu Omar drept ghizi.
biancap78
Dec 28 2006, 01:44 PM
Buna idee dudule...Ce-ar fi sa-i bagam si in armata? Ca doara Infanteria...cei din Transilvania pe acolo sunt....
dudu1961
Dec 28 2006, 01:49 PM

Sau eventual cumparam pamint pe Luna ca tot e imponderabilitate si stam cu capul in jos !
biancap78
Dec 28 2006, 01:51 PM
Si asta e buna...Vai dudule ce inspirat esti azi....
Dumi-DC
Dec 28 2006, 02:23 PM
Problema e ca actualul stadion pentru a juca in Liga nu trebuie modificat chiar atat de mult.Oficialii vorbesc de parca n-ar vrea sa se joace in groapa.Ar fi o insulta la adresa suporterilor dinamovisti sa jucam in afara tarii.Dar eu cred ca renovarile la Lia Manoliu nu vor incepe in 2007 si cu putine modificari,stadionul National poate fi folosit pt Champions League
playboy69crazy
Dec 28 2006, 03:49 PM
gavros
Dec 28 2006, 03:58 PM
la anu nu o sa ne mai trebuiasca pasapoarte peste tot
marcher
Dec 28 2006, 04:06 PM
Cu sau fara pasapoarte, nu trebuie sa fim vazuti ca niste scapatati. Chiar daca asa e
Leaveyou
Dec 28 2006, 04:24 PM
Cred că ne facem ca țară de tot rahatul ! Or să-și facă ăia cruce.
marcher
Dec 28 2006, 04:35 PM
Sau sa ne vedem pe ghencea. Tontogol, rasul anului , ar fi nimic pe langa rusinea noastra.
Leaveyou
Dec 28 2006, 05:46 PM
Concluzia: oricum și oriunde ne facem de basme, ne facem de anecdote cu dinamoviști. Asta dacă nu se face ceva până la urmă, dar eu sincer n-am nicio speranță.
RED75
Dec 28 2006, 05:55 PM
QUOTE(gavros @ 28 Dec 2006, 15:58)

la anu nu o sa ne mai trebuiasca pasapoarte peste tot
S-ar putea sa ne trebuiasca, daca se lege varianta Chisinau (care tot ar fi mai buna decat Espana)
QUOTE(Leaveyou @ 28 Dec 2006, 16:24)

Din nefericire, ca tara oricum suntem de tot rahatul...
biancap78
Dec 28 2006, 06:00 PM
QUOTE(Leaveyou @ 28 Dec 2006, 16:24)

Bai daca va mai prind pe unu ca ziceti rau de Romania v-am scalpat....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.