Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
marcher
Pe dracu...la mai putin. Poate-l darama si face o farfurie zburatoare
biancap78
Ca a lui Real sau Barca sau noul Wemblay? Fain ar fi...
marcher
Haida-de...nici chiar asa
mihaiul90
25 de mii de locuri cu tribunele langa gazon, standarde de Champions League si eu as fi multumit. Dar nu cred ca se va intampla asta prea curand icon_sad.gif Oricum or fi actionarii bogati dar un stadion de genul asta costa in jur de 100 de mil de euro si nu cred ca au chiar atat de multi bani numai pentru asta. Ne trebuie o finantare ceva ca sa facem stadion...
biancap78
Unde cu tribunele? pentru cei linistiti poate dar pentru suporterii mai violenti in nici un caz ca ar putea iesi rau. Romanii nu-s asa de disciplinati incat sa punem tribunele langa gazon.(oricum nici acum nu e bine pentru ca sunt departate si vizibilitatea scazuta).
mihaiul90
Si preferi sa stam asa cu pista intre ele la n-șpe mii de kilometri de gazon ? Cu cat tribunele sunt mai aproape de gazon cu atat e mai bine si pentru jucatori si pentru spectatori, oricum se pune gard banuiesc si oricum sunt jandarmi sa impiedice astfel de evenimente. Nu ai vazut cum sunt stadioanele tiganilor si spurkatilor ?
Achiles
QUOTE(the dog @ 22 Dec 2006, 9:09) *
Cea mai buna solutie este construirea unui nou stadion iar pentru ca acest lucru sa devina realitate avem nevoie de sprijin financiar din partea primariei Bucurestiului sau din partea unor sponsori potenti financiar.Renovarea actualului stadion vad ca intarzie sa inceapa si oricum ar fi doar o varianta temporara deoarece noile norme uefa sunt foarte stricte in privinta stadioanelor de fotbal. Din pacate in caz ca ne vom califica in UCL este foarte probabil sa intram in istoria competitiei ca fiind prima echipa nevoita sa joace in afara granitelor tarii deoarece in tara ei nu dispune de un stadion care sa intruneasca normele uefa. bigcry.gif

vai mama noastra ...
mihai76
Fratilor nu va mai amgiti cu stadion nou ca astia nu baga bani la Dinamo !!!Au venit la clubul asta pentru imagine nu sa investeasca bani adevarati!Nu cumva Turcu are firma de constructii ????Sa faca un credit si sa construiasca un stadion cu firma lui si asa face si bani ca altfel nu se poate si ne alegem si noi cu un stadion de talie europeana nu??Dar e mult pana departe voi nu vedeti ce fac cu jucatorii ,cata brambureala asa ca ce sa mai vorbim de stadion am ramas doar cu machete si vise !!Oricum nu se va face ceva serios pana nu va veni la club un om cu bani si cu suflet pentru Dinamo dar asa ceva se gaseste foarte greu! Pana atunci nu ne ramane decat sa visam si lucrul asta ma doare rau de tot!!

CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!! FORZZA Dinamo!!!
biancap78
QUOTE(mihaiul90 @ 23 Dec 2006, 1:53) *
Si preferi sa stam asa cu pista intre ele la n-șpe mii de kilometri de gazon ? Cu cat tribunele sunt mai aproape de gazon cu atat e mai bine si pentru jucatori si pentru spectatori, oricum se pune gard banuiesc si oricum sunt jandarmi sa impiedice astfel de evenimente. Nu ai vazut cum sunt stadioanele tiganilor si spurkatilor ?

Am vazut....trebuie apropiate...am zis si eu ca de acolo nu se prea vede, dar nu chuar langa gazon ca nu locuim in Anglia...In plus actionarii sunt constienti de asta...Dar la modernizare au zis doar ca inalta tribuna 2 nu le-ar apropia de gazon...
marcher
QUOTE(the dog @ 22 Dec 2006, 9:09) *
este foarte probabil sa intram in istoria competitiei ca fiind prima echipa nevoita sa joace in afara granitelor tarii deoarece in tara ei nu dispune de un stadion care sa intruneasca normele uefa. bigcry.gif

Nu zice hop pana nu sari gardul...stai sa ne vedem acolo.
Fane
de unde sunteti voi asa siguri ca ajungem in grupe?
biancap78
Poi o spus Claudiu ca se lasa de fotbal daca nu castigam titlul...deci corect e sa credem ca vom castiga... mai ales ca a semnat si prelungire... Problema nu este C.L. ci stadionul pe care jucam in C.L.
edy
QUOTE(biancap78 @ 23 Dec 2006, 9:55) *
Am vazut....trebuie apropiate...am zis si eu ca de acolo nu se prea vede, dar nu chuar langa gazon ca nu locuim in Anglia...In plus actionarii sunt constienti de asta...Dar la modernizare au zis doar ca inalta tribuna 2 nu le-ar apropia de gazon...

E imposibil sa apropie tribunele de gazon din moment ce este un stadion de atletism.

Pana nu vom avea un stadion nou vom juca in stadionul asta minuscul complaining.gif
Capirossi
QUOTE(biancap78 @ 23 Dec 2006, 1:40) *
Unde cu tribunele? pentru cei linistiti poate dar pentru suporterii mai violenti in nici un caz ca ar putea iesi rau. Romanii nu-s asa de disciplinati incat sa punem tribunele langa gazon.(oricum nici acum nu e bine pentru ca sunt departate si vizibilitatea scazuta).

Cotroceni & Ghencea au tribunele apropiate de teren. N-au fost incidente majore din cauza asta. Noi chiar daca avem pista intre tribune si teren tot am avut evenimentul ala cand a intrat unu' pe teren si l-au alergat jandarmii.
drumm
Ca sa avem un stadion nou, ar trebui investiti macar 100 mil euro. Ma refere la o arena in standardele internationale. Asta inseamna ca actionarii lui Dinamo sa contribuie in medie, cu cate 15 milioane de euro, ceea ce ma tem ca unii cum ar fi Borcea sau Dinu nu ar fi in stare sa ii plateasca. Si daca atragem municipalitatea si mai da si ea ceva, nu cred ca va fi suficient. Cred ca toata nebunia asta, cu actionarii care spun ca Dinamo va avea un alt stadion, este doar praf in ochi, este o chestie de imagine. De indeplinit, ma indoiesc teribil. Legat de stadionul din Stefan Cel Mare, nu se poate face mai mult decat ridicarea tribunei a II-a la nivelul tribunei Zero. Nici nu se pot darama tribunele pentru a fi aduse langa teren. In afara de faptul ca terenul este al statului si ca nimeni nu baga bani in proprietatea altuia, mai este un aspect extrem de important, solul. Din pacate, sub stadionul Dinamo este apa multa, panza freatica este prea aproape de suprafata, ceea ce face imposibil de modificat actualul stadion, cu exceptia ridicarii tribunei a II-a.
Oricum este de apreciat ca se cauta solutii concrete. Daca se mai si ajunge la un rezultat care ar putea completa realizarile fotbalistice, ar fi fantastic .Desi nu inseamna mare lucru, dar cred ca ar trebui sa se puna la, bataie si actiuni pe care sa le cumpere suporterii, contribuind cu cat se poate la bugetul pentru noul stadion. Ar fi teribil sa shtiu ca o mica parte din stadiolul ala, este facut si din banii mei.
O alta solutie ar fi aceea ca un individ cu multi bani sa fie convins sa isi bage banii intr-un stadion care ulterior sa ii poarte numele. De exemplu Tiriac Arena. Oricum, nu cred ca va fi posibil pentru ca si nenea Tziriac are un mare arici in buzunar si nu ii vad pe Borcea & Co, periclitandu-si pozitiile in cadrul clubului. Daca va fi asa, Dinamo va trebui sa devina cu adevarat un S.A., in cazul in care Tiriac baga bani multi, va deveni automat majoritar. \
Cand aud ca Dinamo va juca un CL in Spania sau Italia, ma apuca groaza!!!, cum sa nu imi pot sustine echipa decat in fata televizorului ????? Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.
Concluzie: Stadionul Dinamo este un subiect tare delicat. M-as bucura sa se gaseasca solutii. Si asta imediat. Oricum, daca se va gasi o finantzare si vom avea stadion european, nici nu vreau sa ma gandesc la preturile la bilete. Vor bubui. Acum nu avem spectatori ca nu avem arena, daca vom avea arena, nu vom avea spectatori pentru ca sunt prea scumpe biletele. Cum o dam pica aiurea.
tudormutu
jucam in spania sau italia meciurile de acasa din UCL... umilitor...
in loc sa fie prezenti pe stadion adevarati suporteri ai lui Dinamo
vor fi capsunarii care au fost si la real - steOAIA

multumim actionariilor!
RED75
Offf... A trecut Mos Craciun pe aici si a uitat sa ne lase stadionul ala mult visat ! crazysanta.gif

Ca de la actionari mai avm de asteptat .... De fapt, cred ca trebuie sa facem deja planuri sa ne strangem si sa punem bani de benzina la comun pentru Italia!
mihaiul90
Atat reprezinta se pare suporterii lui Dinamo pentru acest club incat nu avem si noi dreptul sa fim prezenti la un meci de Champions League ? icon_sad.gif

Macar de nu se poate acasa, sa jucam in Bulgaria, unde putem ajunge usor, dar nu in Italia sau Spania icon_cry.gif
Capirossi
Cred ca declaratia lui Turcu este ceva de genul aruncarii de paie pe foc ca sa starneasca conducerea ministerului sa bage mana in visterie. Nu crede nici el ce spune. Mai sunt 9 luni pana in CL, mai e inca timp pt. modernizare.
mihaiul90
Sa dea Domnul sa fie cum spui tu ca imi doresc din tot sufletul sa vad pe Dinamo in Champions League HAITA_DINAMO.gif
Capirossi
... in Romania.
dany77
Dap!Astia sunt conducatori nostri!Macar oaia de la steaua ar baga bani cu caru numa ca sa nu rada nimeni de steoaia.Se pare ca sefilor nostri putin le pasa.Sa vina tiriac sa cumpere clubul si sa faca un stadion de 40.000 ultra modern.si-ar recupera investitia.din UCL.FORZA Dinamo!!!!!!!
andox
De ce Spania ? Avem Budapesta langa noi , daca nu sunt in stare sa faca un stadion nenorocitii astia ,care isi aroga numai merite dar sa faca si ei un lucru bun nu sunt in stare . Auzi jucam in Spania !!!!!!!!!!!! Niste tampiti , daca nu cumva vorbeste boul de turcu fara sa stie ce zice.
RED75
Mda... Si eu sper sa fie doar niste vorbe-n vant aruncate de Turcu, dar Spania e chiar o alegere aiurea. In primul rand pentru ca e foarte departe si greu de ajuns (vor sa joace pentru capsunari ?), in al doilea rand pentru ca, mai mult ca sigur vom avea si o echipa din Spania in grupa. In Italia ar fi cam aceeasi situatie, dar macar te poti aventura la un drum si fara sa iei avionul, la o adica!
tudormutu
daca ar gandi cat de cat ar alege un stadion dintr-o tara mai apropiata... pana mea... cam departe spania de 3 ani de zile nu a mai rata nici un meci de a kui Dinamo din cupa uefa de acasa... da' se pare ca voi rata din UCL... unde miam dorit toata viata sa-i vad... multe multumiri actionarilor si urari de bine... traiv-ar familiile!....
cipri_f84
1. Am fi rusinea Europei si Romaniei sa jucam in afara tarii. Decat sa jucam in spania sau italia, mai bine mergem sa jucam in ghencea. Ar fi o umilinta imensa pt spurkati sa fie 30.000 de caini pe ghencea.
2. Pt. Dinamo ar fi suficient un stadion, gen Cotroceni, cu 20.000 de locuri si tribune aproape de teren. Dar actionarii n-or sa faca niciodata asa ceva din buzunarul lor, poate daca vine vreun Abramovici la Dinamo. In rest, trezirea din vis.
3. Eu am fost plecat in SUA si am vazut stadioane de fotbal american de 80.000 de locuri facute pe structura metalica, aratau super-super. Daca s-ar face si pt Dinamo un stadion nou de 20.000 locuri pe structura metalica ar fi 2 avantaje: cost mult mai mic al constructiei si s-ar putea face in cateva luni. Turcu ar tre sa stie astea, doar are firma de constructii.
4. In concluzie, probabil vom astepta ca sa apara vreo minune din partea Min. de Interne ca sa se mai cosmetizeze putin stadionul asta. Problema e ca daca noi avem 4.000 de baieti in galerie, ne auzim ca 1.500 de stelisti pe ghencea ca si acustica, din cauza distantei mari pana la teren. Acoperirea totala a stadionului ar mai salva din acustica.
coolio
Oriunde in Romania,nu conteaza.
Dar in afara de ghena nu mai exista niciun stadion in Romania care sa corespunde cerintelor?!?!?
Sau la Piatra-Neamt nu e stadionul comform cerintelor???
andrey_redog
fratilor daca vrem sa jucam in champions league ne trebuie un stadion adevarat cea a ce Dinamo in acest moent nu are asa ca eu spun ca incepand din luna ianuarie si pana in luna august sa face un stadion cu 50 000 de locuri sa avem un gazon foarte bun si cam 1 500 de parcari (parerea mea)
Fane
Doamne cata prostie poate zace in capul actionarilor. RUSINE!!! nesimtitiilor
Eu sunt cu daramarea stadionului si construitea unui stadion cu tribunele aproape de gazon, acoperit , in jur de 30 mii locuri
E mai bine sa jucam undeva in apropiere unde pot merge multi suporteri din bucuresti, pt ca ei canta ...
Achiles
1. Modernizarea pana in vara a stadionului Stefan Cel Mare ...
2. Sau putem investi cateva sutemii de mii de euro in Lia Manoliu ...
3. Ultima dar si cea mai proasta varianta .... sa jucam in alta tara ...

dar toate aceste 3 solutii , sunt temporare ....
in 2 ani , maxim 3 ... trebuie construit un ALT STADION .... FARA PISTA ... 30.000 de LOCURI

Ministerul de Interne ar trebui sa concesioneze arena actionarilor de la FC Dinamo
Cred ca e singura solutie
Lupu
Sa se refaca stadionul nostru , ce farmec mai au atunci ca jucam in UCL cand nu vedem echipele la bucuresti , REDUCETI PISTA SI MARITI TRIBUNELE , parcare , incalzire ... si asta sar putea rezolva pana jucam in UCL dar actionari astia complaining.gif
eugenudrea
Nu ar fi bine, după părerea mea, ca echipa să joace în afara țării (chiar, ce are stadionul? de ce nu-l aduc la standarde) pentru că în viitorul campionat sigur se va bate pentru salvarea de la retrogadare. Ar fi foarte greu să țină pasul cu campionat, liga campionilor, campionat, cupa României, ș.a.m.d.. Să joace în Ghencea ar fi să aleagă răul cel mai mic. Ce naiba doar nu suntem animale (tehnic vorbind).
DOG24
ce s-o mai batem de gard ne trebuie stadion nou !asta trebuie daramat si construit altul.pana in 2050 poate or sa-k construiasca
countingsheep.gif
caine
ar fii bn sa refaca stadionu bananasmile.gif verystrange.gif bananasmile.gif verystrange.gif
Raikkonen
O nebunie totala sa ajungem sa juca pe Montjuic in Champions League...puneti mana si faceti stadion, vreti sa fiti o premiera in Europa? Primul club din Champions League care joaca in alta tara CA NU ARE STADION!
caine_roshu
Stadionul ala are o istorie.Si ar trebui lasat unde e evillaugh1.gif
vlad
Daramarea stadionului costa o caruta de bani, deci nu e o idee buna.Si cum bani prea multi nu sunt cea mai buna idee este sa se modernezeze cat de cat.Oricum in alta tara decat in romania Dinamo nu va juca meciurile de acasa, altfel actionarii o sa dea rau de belea cu noi!Merry X-mas
Fane
decat sa tot modernizezi stadionul, sa tot bagi bani in el degeaba ca oricum e penibil, mai bine construiesti unul nou
ce dracu mai vor actionaii? sa strangem noi suporterii bani de stadion
super_dog
Un stadion nou costa foarte mult, chiar crezi ca asa de mult investesc actionarii pentru modernizare actualului stadion???
Nu am citit regulamentul 2
Nu stiu,dar daca vom juca la Barcelona,credeti ca stadionul va fi plin,daca vom pica cu o echipa spaniola,ce vom face...treaba cu stadionul trebuia rezolvata de mai mult timp,chiar nu stiu ce vom face
biancap78
Auziti io n-am vazut anuntand unde vom juca in timpul renovarilor...Pe LiaManoliu sau pe stadionul Astrei?
red_dog_rahova
din pacate nu prea mai este timp......acum este iarna si nu prea vad eu sa ridice un stadion in trei luni.......
andox
BUDAPESTA !!!!! !Este singura varianta viabila.Sau 23 daca nu se apuca de facut noul stadion pt. finala UEFA 2010.
paddy
QUOTE(Achiles @ 25 Dec 2006, 12:56) *
1. Modernizarea pana in vara a stadionului Stefan Cel Mare ...
2. Sau putem investi cateva sutemii de mii de euro in Lia Manoliu ...
3. Ultima dar si cea mai proasta varianta .... sa jucam in alta tara ...

dar toate aceste 3 solutii , sunt temporare ....
in 2 ani , maxim 3 ... trebuie construit un ALT STADION .... FARA PISTA ... 30.000 de LOCURI

Ministerul de Interne ar trebui sa concesioneze arena actionarilor de la FC Dinamo
Cred ca e singura solutie

Daca il concesioneaza, astia construiesc fabrica de buteli in loc de stadion verystrange.gif verystrange.gif
Hai sa fim seriosi nu vom avea stadion nici de acum in 100 de ani .........multi nu au nici cea mai mica idee cit costa acel teren si de cite ori au incercat semecherii sa puna mina pe el.
Cit timp va fi Borcea la club, Dinamo nu va scoate capul din noroi , sa nu mai vorbim de ginganile care misuna in jurul echipei infestind culorile alb rosu......
Uitativa cine reprezinta acest club......uitativa cum asteapta banii din CL, ai impresia ca nu au mai vazut bani in viata lor, tinind cont de afacerile( MAGARIILE) pe care le fac ei de milioane de euroi, nu sint decit niste mascarici cu foamea in glanda.......
Cind vor iesi magariile lui Borcea la iveala o sa fie jale .........oare Dinamo inseamna ?????........Becali, manele, transferuri cu cintec,rromi,o adunatura de golani care nici nu stiu sa numere pina la 10, etc....?????
dorucln
Sa dea Dumnezeu sa jucam pe un stadion ca lumea, macar in 2-3 vampire.gif ani, ceea ce nu cred. Pana atunci nu ne ramane decat sa ne cumparam bilete de avion si sa insotim echipa in Spania pentru un joc acasa
COSMIN C
Nici Turcu nu crede ce spune. O sa jucam in Groapa.
caine_realist
Hai sa ne gandim la urmatoarele:
- De cate locuri avem nevoie (cu adevarat), astfel incat sa nu bata vantul pe stadion la meciurile din campionat? Media de spectatori este 5,000 cu indulgent, deci nu cred ca un stadion de 30-40.000 locuri ne-ar aranja prea mult. Probabil ca 25,000 ar fi o cifra mai realista, mai ales daca se mentina prezenta locatie din St. cel Mare.
- Care ar fi locatia cea mai potrivita pentru un (nou) stadion? Desigur, prezenta locatie ar fi foarte potrivita, pana la urma aici este istoria noastra, dar stim cu totii ca stadionul/complexul se afla in proprietatea statului si va fi greu sa se urneasca vreun proiect prea curand. Ce variante ar exista:
a. Construirea unui stadion nou la marginea bucurestiului. AVANTAJE: clubul ar putea fi proprietarul stadionului, costuri de constructie mai mici (terenul este (inca) ieftin / costurile legate de construirea stadionului ar fi mai mici acces mai facil al camioanelor de mare tonaj). O zona interesanta ar putea fi marginea Pantelimonului, mai ales ca zona este populate cu multi dinamovisti si am avea mai multi spectatori la meciuri decat in prezent. DEZAVANTAJE: (in cazul in care zona nu are o infrastructura ok) accesul publicului ar fi mai dificil. Stadionul nu ar putea fi exploatat la maxim in zilele in care nu sunt meciuri (vezi vedea imediat cum). Nu ar fi exclusa luare in calcul a constructiei unui nou stadion impreuna cu concitadinii de la Rapid, care nu detin in prezent un stadion omologat pentru CL.
b. Construirea unui nou stadion in cadrul complexului Dinamo. Teren exista sufficient, cred ca sunt zeci de hectare. O solutie interesanta ar fi concesionarea pe x zeci de ani a intregului complex unui dezvoltator imobiliar, care sa realizeze un proiect mixt complex sportiv-spatiu birouri (de ex. Santiago Bernabeu are in exteriorul tribunelor spatii birouri). AVANTAJE: Se poate construi un super-stadion, pentru ca orice dezvoltator ar obtine finantare din partea bancilor/ fondurilor de investii pentru un astfel de proiect, mai ales daca sursa de rambursare a finantarii ar reprezenta-o veniturile obtinute din inchirierea spatiilor comerciale (sa nu uitam ca vorbim de central bucurestiului, unde mp de spatii birouri se poate inchiria cu 18-20 euro/luna; inmultiti cu cateva zeci/sute de mii de mp si calculati cat se poate obtine pe luna!!).
c. Modernizarea prezentului stadion. Solutia nu este prea grozava, cred ca ar fi greu sa se renunta la pista de atletism care ne enerveaza pe toti si sa se traga (cum??) tribunele mai aproape de gazon. In plus, stadionul are o vechime destul de mare, deci ar trebuiluate in calcul si cheltuieli de consolidare care in unele cazuri depasesc chiar construirea unui stadion nou…
- Cat costa (cu adevarat) construirea unui stadion nou, de la 0? Aici depinde de zona in care se amplaseaza, de proiect etc. Oricum, probabil ca fara 20-25 de milioane de euro nu sepoate discuta (sa nu uitam si de terenul aferent, iar pretul / mp la marginea Bucurestiului nu coboara sub 100 eur).
- Cum ar trebui sa arate noul stadion? Cred ca fiecare dintre noi are cate o idée in privinta arhitecturii. Le putem completa consultand www.worldstadiums.com . Personal, as prefera un stadion mai mic (25-27.000), dar cu o arhitectura SF.
- Cat dureaza construirea unui stadion? Daca exista fonduri, cred ca nu ar dura mai mult de 1 an . Dar trebuie sa tinem cont si de identificarea/cumpararea terenului (care ar putea dura ceva luni) si de faptul ca obtinerea autorizatiilor de constructie dureaza pana la cateva luni, deci 2 ani este un termen realist.
- Care ar putea fi sursa fondurilor? Depinde de varianta de construire aleasa. Personal, o agreez cel mai mult pe cea in care un dezvoltator ar prelua complexul Dinamo.
- Cum ar putea fi recuperata investitia? Cea mai viabila varianta mi se pare cea in care recuperarea investitie s-ar face din surse de venituri sigure, independente de activitatea sportiva.
- Ce variante viabile avem in acest moment pentru (speram) participarea noastra in CL? Tot pe site-ul care prezinta stadioanele lumii putem identifica ceva solutii: http://www.worldstadiums.com/europe/maps/europe.shtml . Ca dinamovist, va fi rusinos sa jucam pe Ghencea, dar ca roman cred ca va fi mai rusinos sa nu jucam in Romania. Analizand „la rece”, a juca pe Ghencea nu pare totusi o varianta foarte rea, aste pentru ca, pana la urma, Ghencea este un simplu stadion construit pe vremea comunismului, care apartine, ca si Dinamo, Rapid etc Statului roman si cred ca financiar este mai bine ca Romania sa beneficieze de particparea noastra in CL, ci nu vreun club din afara tarii. In acelasi timp, ar fi extrem de JENANT ca supoirterii dinamovisti sa nu isi poata vedea echipa in CL, avand in vedere ca nu toti isi pot permite o deplasare la mii de km. Daca totusi va trebui sa mergem in afara tarii, cred ca managerii clubului ar trebui sa se orienteze catre locatii aflate in vecinatatea tarii, unde sa putem ajunge in catev aore cu masinile/autocarele: Bulgaria (Burgas are un stadion nou construit), Ucraina, Ungaria, poate chiar si Bosnia (unde am avea avantajul ca publicul il va sustine pe proaspat transferatul de la Pandurii). Mai jos sunt cateva linkuri in spiritul celor discutate:
- http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...ftokhimik.shtml
- http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...yuvileiny.shtml
- http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...st_ujpest.shtml
- http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...vo_kosevo.shtml
- Cum am putea noi, ca suporteri, sa facem cunoscute actionarilor ideile / propunerile noastre in privinta celor discutate pana acum? Cel mai indicat ar fi sa transmitem ideile noastre in mod oficial – o scrisoare in atentia clubului sau prin canale media. Nu in ultimul rand, cand vom fi siguri de participarea noastra in CL (maxim in etapa 25..sper), putem lasa stadionul gol la meciurile de acasa, ca sa inteleaga cum vor fi sustinuti in CL..
Sper ca actionarii clubului nostru sa isi depaseasca conditia de fani-manele / dansatori-pe-mese la 2 cocosi / autori de declaratii infatuate non-conforme cu statutul de conducatori ai unui club european si, in orgoliul lor, sa lase in urma lor un stadion pentru care sa ii pomeneasca generatii intregi de dinamovisti.
eugenudrea
faza cu jucatul în altă țară e de cacao. Echipa se va bate imediat pentru salvarea de la retrogadare în timp ce joacă meciuri din Liga Campionilor din Spania, Italia, Turcia sau mai știu eu ce țară. Cam nașparlie treaba...
Nu am citit regulamentul 2
Am mai ziso odata,nu ne comvine sa jucam in alta tara:
1.Stadionul va fi jumatate gol
2.Oboseala
3.Nu ne vom mai concentra pe meciurile din Liga 1 si vom ajunge vorba lui EUGENDREA sa ne batem la retrogadare
Sa faca actionare astia cat mai repede ceva,sa angajeze niste oameni care fac stadioane foarte repede,nu stiu suntem de mirul lumi,daca au Sheriff Tiraspool sau Zimbru Chisinau sau Beitar Ierusalim stadioane ultra moderne care nu am auzit de ele in viata mea si noi care suntem in primavara Europeana nu avem stadion inseamna ca suntem......stiti voi HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Aoleuuuu, nea Turcu facu o gluma, e drept cat se poate de proasta, si gata, vom juca la mama naibii, ne vom bate pentru retrogradare... Dinamo la retrogradare? Asta-i alta gluma, la fel de proasta ca a lui Turcu.... Bleah...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.