Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
marcher
QUOTE(POOL @ 26 Oct 2006, 18:02) *
Auzi la latifundiaru din poiana... 010.gif Unchiu' cat imi lasi mie mostenire?? football.gif

Iti las mostenire o clantzica mica 010.gif 010.gif 010.gif
mihaiul90
QUOTE(FCDB @ 4 Nov 2006, 21:19) *
nu inteleg dc la noi la meciurile cu spurki nu se umple stadionul...de meciurile rapid ce sa mai zic....
+ ca nici nu se vand macar 14000 de bilete.. si la spuurcati si la ciori li se umple stadionull

Pai cred ca te-ai uitat la alt meci, ca la meciul cu steoaia stadionul a fost umplut pana la refuz. Iar la meciul cu rrapid probabil au fost biletele prea scumpe(din ideea ilustrilor nostri actionari crazy.gif ), plus ca meciul cu rrapid nu prezinta asa mare interes, singurul derby ramane cel cu steoaia.
MosIonRoata
Problema stadioanelor goale nu este numai la Dinamo...cauza se gaseste in
televiziunile nemernice care cu impunitate transmit meciuri din tarile cu
fotbal dezvoltat. Acest lucru trebuie sa inceteze de indata pentru ca face un rau
imens Fotbalului Romanesc. Nici meciurile din Divizia A nu ar trebui transmise
in in orasul unde se disputa aceste partide. Spre exemplu, Dinamo-Steaua nu ar trebui transmis la
televiziune in Municipiul Bucuresti si nici pe o raza de 250km in jurul acestuia.
Posturile de televiziune care emit prin satelit si care transmit meciuri de fotbal
din tarile cu fotbal avansat si nu numai ar trebui si vor fi bruiate pe Teritoriul Romanesc.

Sanatate!
antisteaua
Mosule glumesti, nu?
Max
Io cred ca nu glumeste, intr-un fel are dreptate , dar economia ''de piata'' in Romania nu permite asa ceva , in UE si nu numai, ca sa vizionezi un meci de fotbal trebuie sa platesti separat de abonamentul de la CABLU...cine are DGI-TV, MAX-TV sau alte alea , stie cum se procedeaza cu HBO, TeleSport sau Cinemax. .
Daca iubesti si iti respecti echipa favorita nu stai in fata tv-ului.(aici sunt si io in culpa russian_roulette.gif , dar mosu' are dreptate)
Daca vrei sa stai in fata TV-ului platesti coane.
Achiles
ce se mai aude cu refacerea stadionului ?

cand incep lucrarile ?
MosIonRoata
Pai ia sa zica ai de prin America: sa da in America fotbal din Europa?
Se da numai din "Champions League" cate un meci pe ESN odata
la doua saptamani si cu asta-basta!
La noi televiziunile nemernice dau meciuri in fiecare saptamana din
Portugalia, Spania, Anglia, Franta,Italia etc...acuma sa da la tembelizor
meciul echipei A.S.Roma! Asta-i nebunie totala fratilor! Si ne mai miram de ce
un meci supertare ca Otelul Galati - Steaua se joaca cu tribunele goale!
Asta nu e numai inadmisibil, e sinucidere.

Sanatate!
Raikkonen
QUOTE(MosIonRoata @ 6 Nov 2006, 0:59) *
Pai ia sa zica ai de prin America: sa da in America fotbal din Europa?
Se da numai din "Champions League" cate un meci pe ESN odata
la doua saptamani si cu asta-basta!
La noi televiziunile nemernice dau meciuri in fiecare saptamana din
Portugalia, Spania, Anglia, Franta,Italia etc...acuma sa da la tembelizor
meciul echipei A.S.Roma! Asta-i nebunie totala fratilor! Si ne mai miram de ce
un meci supertare ca Otelul Galati - Steaua se joaca cu tribunele goale!
Asta nu e numai inadmisibil, e sinucidere.
Sanatate!

Nu, n-ai deloc dreptate, astea sunt aberatii!
Macar daca vrei sa zici ceva fa`o logic nu de parca ai fi din Siberia!
Tu in alte cuvinte nu faci decat sa spui ca tu nu iubesti deloc fotbalul, cum sa nu transmiti meciuri din strainatate? Sa vezi fotbalul adevarat? Peste 2 luni intram in Uniunea Europeana si tu spui ca este imoral sa transmiti meciuri din strainatate? Asta este gandire comunista, suntem o tara libera si nimeni nu ne interzice asa ceva, daca eu vreau sa vad Barcelona sau Arsenal ai tu ceva impotriva? Nimeni nu o sa interzice meciul Dinamo-Steaua in municipiul Bucuresti, asta ori e o gluma ori...mai bine ma opresc aici.
De ce s-a jucat cu tribunele goale la Otelu-Steaua? Pentru ca poate nu au vrut oamenii sa vina la meci au preferat sa stea acasa, intr-un bar sau cu prietenii! Ai ceva impotriva lor? Pentru ca pana la urma este o tara libera! Ai ceva importriva meciului Roma-Fiorentina? E treaba ta! Daca nu vrei sa-l vezi joacate C.S. sau uita-te la Ceahlaul-Steaua dar nu e treaba ta ce aleg altii sa vada!
Radu10mai
e bine ca transmit meciuri si din alte tari, sa putem sa comparam fotbalul, sa vedem diferentele, sa vedem si altceva, cui nu-i place sa schimbe postul, telecomanda e "mare"!
Raikkonen
Un iubitor al fotbalului nu poate sta fara meciuri din Spania, Anglia sau chiar Italia, depinde ce`i place, nu la gunoaie ca Cehlaul-steaua, arges-farul sau vaslui-cimentul fieni.
E normal ca din Romania sa urmaresti propria ta echipa, sa mai te uiti de plictiseala la rivali cum si`o iau prin Moldova dar nu sa te limitezi la Divizia A.
Fane
pai da ma... stadionul a fost plin pana la refuz da aici scadem cele 1400 de bilete sau cate le-a dat la spurki... sectoarele alea care au fost lasate goale si atunci poti zice ca au fost macar 14000?
doggyy86
QUOTE(MosIonRoata @ 5 Nov 2006, 0:41) *
Problema stadioanelor goale nu este numai la Dinamo...cauza se gaseste in
televiziunile nemernice care cu impunitate transmit meciuri din tarile cu
fotbal dezvoltat. Acest lucru trebuie sa inceteze de indata pentru ca face un rau
imens Fotbalului Romanesc. Nici meciurile din Divizia A nu ar trebui transmise
in in orasul unde se disputa aceste partide. Spre exemplu, Dinamo-Steaua nu ar trebui transmis la
televiziune in Municipiul Bucuresti si nici pe o raza de 250km in jurul acestuia.
Posturile de televiziune care emit prin satelit si care transmit meciuri de fotbal
din tarile cu fotbal avansat si nu numai ar trebui si vor fi bruiate pe Teritoriul Romanesc.
Sanatate!

cred si sper sa glumesti mosule!!sper sa nu se ajunga niciodata la asemenea masuri ridicole dupa parerea mea!!!numai un nebun poate dori asa ceva!! diablo.gif diablo.gif
Kity_reddog
ce sa intampla cu stadionul nostru?din vorbaraia asta nu se pot ridica stadioane.vorbeau de proiectul ala k o sa inceapa demersurile necesare.ce se intampla???!!!
adebayor : haita_lui_odin
jumate zic sa ne mutam daca ne ajuta jumate sa ramanem in groapa..

eu sunt de parere ca ar fi mai bine sa ramanem aici.. oricum unde ne-am putea muta? nu ne-ar prii deloc, chiar daca planurile stadionului au fost facute de un... cu piste cu vrajeli, etc... dar nu conteaza in groapa sa ramanem...
Fane
de ce Dinamomania nu face un wallpaper cu Stadionul Dinamo? sau ceva poze cu modernizarea..?
piedone
Vrem stadion nou cu locuri mai multe? Dar nu se umple nici asta!
Leaveyou
După 3 ani de C.L. o să se umple ! Garantat ! Dacă Dinamo va juca bine şi frumos (ca mod de exprimare în teren) se va umple.
RED75
Pana la urma... Oficial mai e vreo stire privind renovarea/reconstructia stadionului ? Ca se tot bateau cu mumnul in piept si acum tac malc ...
Leaveyou
Nu, a rămas că pune şi MAI banii, pun şi ei ceva (nu s-a precizat ce) şi gata. Este ca în bancul cu ciorba de pui de pe vremea lu' Ceaşcă.
Nu au mai apărut cu nici o vorbă despre stadion. Şi de ce să mai bage ei bani că uite PINALTI părţi s-or făcut stadioanili de numa - numa. Jucăm sub Pietrişica.

Uitându-mă la distanţa ce separă m de p, am hotărât că nu este o greşeală de dactilografiere. De aceea pun întrebarea legitimă: mumn ce este ? beerchug.gif
Nu am citit regulamentul 2
Dcaa la Dinamo ar fi presedinte Tiriac,cred ca de mult am fi avut un stadion nou doglaugh.gif
super_dog
Ce se mai aude cu tabela ? Stie careva ceva ?
CRISX
Dintr-un interviu cu chestorul Marcel Popescu, Presedintele Clubului Sportiv Dinamo :

"tabela - care pe 20-23 decembrie va ajunge la Dinamo, dar va fi instalata mai tarziu - e nevoie de facilitati speciale, printre care si un studio TV. Aceasta tabela va fi amplasata deasupra gangului de intrare in Peluza Catalin Hildan. Va fi o tabela foarte mare. 63 de metri patrati! "
POOL
Degeaba ne facem stadion daca nu avem suporteri, care sa "profite" de el.. Daca as fi mai aproape draqului de Bucuresti. :(
ramo_4ever
Se poate imbunatatii sau moderniza si stadionul asta,daca s-ar dorii,existe firme specializate si pot face modificari!Nu mi-ar place ca Dinamo sa se mute nustiu unde sa ramana in Stefan cel Mare!ca asa o stiu eu!NU se doreste sunt doar vorbe ca daca ar vrea cu adevarat ar face ceva,dar ce nu mai bine baga banii in buzunarul lor!!Si oricum nu vin nici suporteri prea multi la stadion!!
FORTA Dinamo!! HAITA_DINAMO.gif romania.gif canada.gif
radu
Pai vino la facutate in B...ce sa zic! Adevarul e ca dupa ce am vazut aseara pe stadion e bun si asta. Sa-l acopere sa ii puna o tabela misto, sa puna un gazon meserias de CL si e ceea ce ne trebuie.
super_dog
MS @CRISX beerchug.gif
Fane
looool 63 metrii patrati?
Voi va dati seama ma cat e 63 m p
Nu imi prea vine sa cred ca are atat
MosIonRoata
"daca eu vreau sa vad Barcelona sau Arsenal ai tu ceva impotriva?"

Da am. Suporterul Roman are dreptul si datoria sa se uite la meciurile din
Campionatul National, Divizia A,B,C,etc... nu la meciuri care pe noi n-au cum sa
ne intereseze. Daca vrei sa te uiti la Barcelona sau Arsenal du-te in Spania sau in
Aglia si uita-te acolo la meci! Granita e deschisa.Televiziunile care transmit meciuri din strainatate
pe teritoriul Romanesc saboteaza in modul cel mai ordinar posibil miscarea
sportiva de la noi. Aceasta situatie trebuie sa inceteze si va inceta de indata.

Sanatate!
rednorth
Sa traiti dar n-am inteles!

Va ordon sa NU treceti Prutul niciodata!!!si nici macar Tisa sau alt rau ce ne desparte fizic de Europa.

Cand intrati in casa sa beti doar apa de la robinet, pt ca astfel veti incuraja CET-urile si economia romaneasca sa prospere.Nu cititi si nu vizionati nimic ce apartine "autorilor imperialisti" si nici nu vizionati site-uri straine pt ca deserviti in mod josnic serverele aflate in afara tarii noastre.
Daca puteti si aveti forta necesara, impiedicati orice patrundere a elementelor straine pe stadionul stramosesc din Stefan cel Mare si din Romania.

p.s. si cand ma gandesc ca la inceputul anilor 20 erau doar o mana de alogeni care infiintau un partid strain de neamul romanesc.
MosIonRoata
Corect.

In SUA spre exemplu, nu numai ca nu vezi meciuri din Europa la TV,
exceptie facand cele doua meciuri din CL, dar nici produse culturale (filme, muzica)
ne-Americane nu ai posibilitatea sa vizionezi. Tezele de la Mamaia 1985 sunt
mai actuale ca niciodata.

Sanatate!
marcher
La ce le trebuie lor prosteala europeana?
COSMIN C
QUOTE(MosIonRoata @ 27 Nov 2006, 19:52) *
"daca eu vreau sa vad Barcelona sau Arsenal ai tu ceva impotriva?"

Da am. Suporterul Roman are dreptul si datoria sa se uite la meciurile din
Campionatul National, Divizia A,B,C,etc... nu la meciuri care pe noi n-au cum sa
ne intereseze. Daca vrei sa te uiti la Barcelona sau Arsenal du-te in Spania sau in
Aglia si uita-te acolo la meci! Granita e deschisa.Televiziunile care transmit meciuri din strainatate
pe teritoriul Romanesc saboteaza in modul cel mai ordinar posibil miscarea
sportiva de la noi. Aceasta situatie trebuie sa inceteze si va inceta de indata.
Sanatate!

shocked.gif shocked.gif Mor de curiozitate!!! Cum zici ca va inceta de indata?????
Red District IS
le ia mosh ion cate o Roata de la carele de reportaj
rednorth
Normal ca le ia, ca-s Mercedes sau Iveco. Daca erau Dac sau Roman, le punea flori in teava de esapement
Max
QUOTE(COSMIN C @ 27 Nov 2006, 21:02) *
shocked.gif shocked.gif Mor de curiozitate!!! Cum zici ca va inceta de indata?????

Va inceta de indata ce va iesi Vadim sau jiji presedinte..asa-i mosule? 010.gif
Hatzu
Nu inteleg cum de nu merg suporterii la stadion, hai se mai intampla odata sa nu poti da nici asa, sa ne facem iara de ras in fata spurcatzilor!!!
CU TOTI LA STADION!!!
Max
verystrange.gif Asta dovedeste ca echipa este iubita mai mult in provincie decat in capitala. bag.gif
radu
Avand in vedere eforturile pe care cainii din tara le fac pentru a ajunge la stadion tind sa iti dau dreptate.
Max
Pai sa-mi dai..ca una e sa vi cu tranvaiu' sau cu metroul si cu bere cu tot sa cheltui 2-3 sute de mii si alta e sa cheltui pe drum cateva milioane plus biletu' si berea...ale dreacu milioane , zici ca , cresc pe marginea santului.
Asa ca lasati-o moarta..daca nu am veni noi astia din provincie, nici la derby-uri nu s-ar umple stadionu. beerchug.gif
iulian_reddog
E o vorba.....Decat multi si prosti, mai bine mai putini da' destepti icon_biggrin.gif

De exemplu, stoia: multi si pute
Max
Tu din care categorie faci parte...din aia multi sau aia putini?
iulian_reddog
Din aia ai lu' Dinamo! nana2.gif
Max
Daca nu erai ploiestean, mai ca imi faceam griji 010.gif
dany77
HAITA_DINAMO.gif Sunt din Cluj si poate parerea mea sa nu conteze dar Cred ca ar trebui ca sefii lui Dinamo sa caute un loc unde sa faca o arena ultramoderna .E o suma mare de investit dar si-ar scoate banii.Ganditiva-ti ca nationala ar juca acolo.binenteles locul pt noul stadion ar putea fi chiar cel actual sau in apropierea complexului sportiv Dinamo!Sunt multi bani de investit dar Dinamo merita sa aiba un stadion demn de UEfa champions league.Ar trebui sa le fie rusine celor din conducere ca nu actioneaza in leg cu problema asta.Unde jucam in grupele UCL?Pt ca nicidecum nu vor da acceptul sa jucam in groapa.Faceti ceva Domnilor actionari si toti cei care iubesc echipa de fotbal Dinamo BUCURESTI!! Forever caine rosu. HAITA_DINAMO.gif
Max
Sa-l cumpere p'al lu' Progresu daca tot se vorbeste de stadion cu tribunele aproape de gazon..aia si asa se duc in B..spectatori ioc...tribuna acoperita are, il mai aranjeaza pici pa colo si face stadion de moare lumea...pai nu? tongue.gif

Dar nici ala nu se umple..
Raikkonen
Da, diferenta mare de distanta dintre tribune si gazon e o problema, nimeni nu poate sa nege acest lucru.
Cat despre violenta nu stiu cu ce suntem mai rai ca spurki si vrabioarele chiar nu imi dau seama, nu cred ca asta e problema care sa reduca nr. de fani fata de altii.
vRrabioarele au facut scandal cand i-am batut la fiecare gol au sarit in aer mai mult si la 3-1 au intrat chiar pe pista, dar nu e problema, Georgescu e vrabioara declarata.
Pretul la bilete? Eu cred ca 100.000 e un pret convenabil pentru peluza, de ce ? Chiar e asa de greu sa dai 200.000/luna pentru 2 meciuri de acasa? Lasa`i pe aia din ghena sa dea 30.000 sa intre oricine pe acolo ca ne miram de ce pute la ei.
Nu e doar o problema pentru care nu vine lumea la stadion sunt mai multe care s-au adaugat cea mai clara e stadionul, distanta tribune-gazon, calitatea tribunelor este 0, nici o tribuna nu este acoperita, singura parte care arata bine e noua oficiala apoi tribuna doi e imposibila, vorba aia 10 randuri hai ca la 1 de sus mai poti da nota 5 dar de jos nici 3. In galerie hai sa spunem ca e altceva, vii, canti, faci atmosfera n-ai avea nevoie de astea cand te duci in galerie tocmai de aia e singura parte care se mai umple dar cand te duci la tribune ai niste pretentii. Hai sa zicem ca violenta in general e o problema care se adauga la asta dar nu e doar problema noastra. Cred ca totusi cu Leverkusen stadionul va fi aproape plin daca mai sunt doar 1500 de bilete la vanzare dar eu cred ca in campionat o echipa ca Dinamo, liderul campionatului nu poate sa aibe mai putin de 10.000 la meci pe vreme buna chiar si in Noiembrie ( la meciul cu Ceahlaul a fost o vreme excelenta )
rew
FarfelkugeL, suporteru respectiv e trist pt ca asa l-a facut ma-sa!

1 - ... presiune pe adversar si atmosfera n-o sa faca niciodata aia care stau la tv pt ca nu le place stadionu. Nu fac atmosfera nici macar astia care au totusi bunul simt sa vina la stadion si in conditiile astea, de ceilalti ce sa mai zic !?

2 - ... reluarile se pot vedea la buletinele de stiri sau pe dinamomania

3 - ... compararea preturilor la bilete cu al spurkatilor e o idiotenie. Cine vrea sa-l vada pe Clau-gol la pret de dica sa se duca in ghena si sa ne lase cu dinamovismu lui.

4 - ... <bip> lu copaci, asa o sa fie cit timp o sa fim club departamental, toti pilosii retardati o sa ocupe posturi caldute.

5 - ... intrarea la tribuna 0/1 s-a rezolvat. Pt wc-uri trebuie reclamati la anpc si dspmb, ciudat e ca nimeni inca nu a facut-o pina acum si toti indura mizeria. Bine ne face!

6 - ... multa <bip> lu badea, tine clubu in mizerie ca sa nu prezinte interes pt alti investitori.

7 - ... pentru aia care vor sa vina cu familia la stadion s-au inventat alte sporturi.

8 - ... la punctu asta suporteru respectiv arata doar ca stie sa scrie romaneste.

9 - ... cu parcursu european s-a rezolvat ... tot degeaba.

10 - ... asa-zisa exigenta e de fapt un moft, ca sa nu le zicem gaozari handicapati, respectivilor le zicem exigenti. multa <bip> si lor, chiar mai multa decit lu badea.
iulian_reddog
Media Spectatorilor in tur:
1. Poli Timisoara 16.000
2. Steaua 9.500
3. Dinamo 7.500
8.300 este media spectatorilor la meciurile din UEFA jucate de Dinamo

Media spectatorilor dinamovisti din 1999 pana azi

1999-2000…8.500
2000-2001…6.000
2001-2002…7.000
2002-2003…6.500
2003-2004…7.600
2004-2005…4.900
2005-2006…5.000
Achiles
Acum nu mai poate lumea dormi ca Dinamo umple pe jumatate prorpiul stadion la meciurile de acasa. Adica se insinueaza ca nu prea e iubita echipa asta, nici cand obtine rezultate. Sigur ca, teoretic, n-ar fi rau sa avem stadion plin, meci de meci, dar totul se judeca in abstract.

Se trece cu vederea faptul ca Dinamo este in prezent pe locul 3 in Liga 1 la media de spectatori de acasa. Adica dupa eterna speranta Timisoara unde se baga bani si promisiuni de 2 ani, si dupa echipa cea mai promovata de mass-media, am numit-o pe senzationala si nemaivazuta Steaua care a jucat pe Bernabeau si a facut coada la schimbat tricouri cu vedete, echipa Mariei sale Becali, cel ce miluieste poporul cu pomeni.

Se trece cu vederea faptul ca am avut de departe cea mai mare crestere de spectatori (peste 50% fata de anul trecut, pe cand la restul e scadere sau cresteri de pana la 10%) si ca daca echipa va merge la fel sigur vor fi mai multi. Prin comparatie, "super-echipa" bunilor romani, are media de asistenta la meciuri abia vreo 1900 de suporteri mai mult ca noi, in contextul in care un sondaj Gallup dubios ii anunta cu 40% dintre iubitorii de fotbal de partea lor (noi abia 16% pe locul 2) e super-promovata prin toate mijloacele posibile, si are un stadion mai bun si cu capacitate dubla fata de al nostru.

Un ex: Daca Dinamo avea capacitate de 30.000 asa cum are steaua ....(in loc de 14.000 cat are acum )
Macar la Meciurile contra Stelei si contra Rapidului stadionul ar fi fost full ... Adik s'ar mai fi adunat inca vreo 32.000 de spectatori la numarul total de spectatori pe care Dinamo i-a avut pe teren propriu ....si impartit la numarul de partide jucate acasa ( adik 9 ) ....REZULTA O MEDIE DE PESTE 11.000 DE SPECTATORI pt Dinamo ( pt meciurile jucate acasa) ... adik Dinamo daca ar fi avut un stadion de 30.000 ar fi avut o medie mai buna de spectatori fata de steaua ...

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Nu poate dormi pe dracu. Au mai gasit un motiv sa dea in noi. Isi freaca mainile multumiti.
Ar fi cazul sa nu le mai dam apa la moara...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.