QUOTE(Hatzu @ 20 Oct 2006, 9:32)

Ar fi o idee minunata asta cu cooptarea unei firme puternice, unui brand puternic pt. ca sa faca stadionul da cine sa o faca??? Ar trebui cineva din conducere, cineva de la marketing... care la noi lasa de dorit si ma dezamagit chiar si personal, in ultima vreme...
Vodafone Arena suna minunat, Toyota Arena si mai si... dar trebuie cineva sa preia initiativa si sa discute despre asta.
P.S. Insa nu stiu daca o firma de genu' va investi in Romania...
Hai măi oameni buni, voi credeţi că dă năvală Vodafone să facă un stadion că nu are Dinamo unu ? Dacă ar fi să-l facă l-ar face pe Lia ! Nu-i construieşte nimeni lui Dinamo stadion că are 12 victorii consecutive (13, 14, 15 etc.

) Poate, zic poate, când or să fie mari şmecheri prin C.L. atuncea poate ...
Eu am pus botul la vraja că deja au vorbit cu primarele capitalei care este mare dinamovist şi ăla. Chiar credeţi că sare careva cu 200 - 300 milioane de euroi ? Nu vedeţi că bat câmpii ? Noi ne enervăm p'aci şi ei se pişă cu boltă pe noi.
Pomanagii ăştia au vândut 5 echipe şi acuma o dau că nu sunt bani. O să vedeţi că aşteaptă să refacă 23 August primăria, guvernul, armata, NATO, FRF-ul, poate bagă bani şi susţinătorii ceva bani numai să nu introducă ei mâna în buzunarul cu banii copiilor lor. De bandiţi.
Vine marea speranţă a fotbalului dinamovist Neţoiu să-l construiască el

Atât le mai trebuia un acţionar şi gata dăm drumul la lucrări.