Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
ebola
Am inceput toti sa visam cu ochii deschisi la o arena minunata dar cred ca ar trebui sa ne trezim . Noi nu avem un om capabil in conducere care sa determine un brand puternic sa ne construiasca arena desi ar fi minunat . Eu cred ca va fi carpit cat de cat stadionul nostru si se va spune " nu au fost mai multi bani ".
Hatzu
...Cam asa e..asta e relitatea, dura si crunta, e pacat, dar noi suporterii nu prea avem ce face.
Asta numai daca nu e vreunul de pe aici director la Vodafone Romania 010.gif
COSMIN C
QUOTE(iulian_reddog @ 20 Oct 2006, 9:06) *
Sau am inceput sa scriu SF-uri?

Nu-ti fa probleme, sunt deja peste 20 de pagini de sf-uri in topicul asta....
deceneu
Eu zic sa vorbim cu Mos Craciun de la Coca Cola...poate ne aduce cadou un stadion nou nout.....ca si asa au culorile noastre....Stadionul se va numi binenteles...Coca Cola Arena!!! rofl.gif rofl.gif
iulian_reddog
COCA ARENA!!!!! rofl.gif rofl.gif rofl.gif
florin_80
Gata, haideti ca au rezolvat-o si cu parcarea...vor inchide niste strazi din jurul stadionului (model Anderlecht...de la Marcel Popescu citire).
Hatzu
Parcarea ca parcarea da ce facem cu imaginea stadionului si ea trebuie modificata putin...sa arate mai european.
edy
Ati observat un lucru?
mai intai au zis ca renoveaza stadionul actual si fac altul nou de 30000 locuri in viitor
Apoi Turcu zice ca nu poate face nimic pentru ca ei sunt doar chiriasi in comlex
Iar acum inchid strazile din jur si gata parcarea 010.gif

SUNT DOAR VORBE GOALE 149.gif
Fane
pana la urma ce vor face? vor renova stadionul? vor face altul nou?
godzila
axe.gif ar fi bine sa il renoveze!dupa ce la rapid -Dinamo rapidisti au intrat pe teren si au aruncat cu scune in jandarmi................
Max
QUOTE(florin_80 @ 20 Oct 2006, 12:10) *
Gata, haideti ca au rezolvat-o si cu parcarea...vor inchide niste strazi din jurul stadionului (model Anderlecht...de la Marcel Popescu citire).

Tare rau asta verystrange.gif ....ma intreb, cum o sa ajung cu masina in zona daca circulatia va fi inchisa?.. crazy.gif
COSMIN C
Si de ce trebuie sa te dai jos din masina direct in fata la Dinamo? Mersul pe jos face piciorul frumos! Sedentarule! taunt.gif
Max
Ca sa imi etalez hârbu' in parcarea impusa de UEFA.. 010.gif
Achiles
Ce se mai aude cu stadionul ?

Cica au inceput lucrarile !! :D
ForzaLazio
de unde stii?da'ne si noua detalii....sau e doar un simplu zvon???
paddy
Se pare ca multi au inghitit galusca lui Turcu.....
Cine sa uitat aseara la emisiunea lui Calinesca a putut afla raspunsul........actionarii de la Dinamo asteapa ca statul Roman sa construiasca un stadion pt echipa nationala si binenteles se vor folosi de el si echipele de club care joaca in cupele europene, adica un fel de atirnatura.
Asa ca ca ingropati dracului topicul asta pina nu fac un atac de cord diablo.gif
Multa lume si-au pus speranta in aceste gunoie de actionari, in timp ce noi urinam unul in capul celuilant, gunoiele isi construies un mic palat la.........
edy
QUOTE(edy @ 20 Oct 2006, 13:09) *
SUNT DOAR VORBE GOALE 149.gif

Pana la urma am avut dreptate cu "marii" nostri actionari doglaugh.gif
Raikkonen
QUOTE(m@x @ 21 Oct 2006, 20:48) *
Tare rau asta verystrange.gif ....ma intreb, cum o sa ajung cu masina in zona daca circulatia va fi inchisa?.. crazy.gif

Pai tu de ce crezi ca se inchide circulatia? Nu cumva sa nu mai existe probleme cu cei care vor sa ajunga la meci? Tu ce credeai ca nu-i lasa pe spectatori sa vina verystrange.gif

QUOTE(deceneu @ 20 Oct 2006, 11:48) *
Eu zic sa vorbim cu Mos Craciun de la Coca Cola...poate ne aduce cadou un stadion nou nout.....ca si asa au culorile noastre....Stadionul se va numi binenteles...Coca Cola Arena!!! rofl.gif rofl.gif

Problema asta nu e una de luat peste picior.
Daca pana in 2050 vom avea un stadion nou ( zic asta ca unul pe care sa-l prindem noi in viata ) exista posibilitatea semnarii unui contract cu un sponsor pentru numele stadionului, cum au facut Arsenal cu Emirates, numele real al stadionului e defapt Ashburton Grove dar fiindca tunarii au semnat cu aia nu se mentioneaza decat numele de Emirates.
Normal ca Arsenal au construit stadionul, dar isi recupereaza o parte din bani de la Emirates cu timpu, ei au planificat totul astfel incat sa-si permita construirea unui stadion de 60.000 de locuri, ce crezi ca puteau sa o faca una-doua fara sa aiba probleme cu buzunarul?
red&white
Minciuni,minciuni si iar minciuni doglaugh.gif
marcher
Eu ma ofer sa dau pe gratis terenul necesar construirii stadionului. Am 50 de ha de teren,e amestecat... arabil si padure. E insa un mic impediment. terenul este situat la poiana marului, judetul bacau. 010.gif
Max
QUOTE(Raikkonen @ 25 Oct 2006, 10:14) *
Pai tu de ce crezi ca se inchide circulatia? Nu cumva sa nu mai existe probleme cu cei care vor sa ajunga la meci? Tu ce credeai ca nu-i lasa pe spectatori sa vina verystrange.gif

Da ma, asa credeam thumb.gif ..multumesc pentru informare beerchug.gif
Leaveyou
QUOTE(Hatzu @ 20 Oct 2006, 9:32) *
Ar fi o idee minunata asta cu cooptarea unei firme puternice, unui brand puternic pt. ca sa faca stadionul da cine sa o faca??? Ar trebui cineva din conducere, cineva de la marketing... care la noi lasa de dorit si ma dezamagit chiar si personal, in ultima vreme...
Vodafone Arena suna minunat, Toyota Arena si mai si... dar trebuie cineva sa preia initiativa si sa discute despre asta.
P.S. Insa nu stiu daca o firma de genu' va investi in Romania...

Hai măi oameni buni, voi credeţi că dă năvală Vodafone să facă un stadion că nu are Dinamo unu ? Dacă ar fi să-l facă l-ar face pe Lia ! Nu-i construieşte nimeni lui Dinamo stadion că are 12 victorii consecutive (13, 14, 15 etc. beerchug.gif ) Poate, zic poate, când or să fie mari şmecheri prin C.L. atuncea poate ...
Eu am pus botul la vraja că deja au vorbit cu primarele capitalei care este mare dinamovist şi ăla. Chiar credeţi că sare careva cu 200 - 300 milioane de euroi ? Nu vedeţi că bat câmpii ? Noi ne enervăm p'aci şi ei se pişă cu boltă pe noi.

Pomanagii ăştia au vândut 5 echipe şi acuma o dau că nu sunt bani. O să vedeţi că aşteaptă să refacă 23 August primăria, guvernul, armata, NATO, FRF-ul, poate bagă bani şi susţinătorii ceva bani numai să nu introducă ei mâna în buzunarul cu banii copiilor lor. De bandiţi.

Vine marea speranţă a fotbalului dinamovist Neţoiu să-l construiască el 010.gif 010.gif 010.gif Atât le mai trebuia un acţionar şi gata dăm drumul la lucrări. axe.gif
POOL
QUOTE(marcher @ 25 Oct 2006, 13:33) *
Eu ma ofer sa dau pe gratis terenul necesar construirii stadionului. Am 50 de ha de teren,e amestecat... arabil si padure. E insa un mic impediment. terenul este situat la poiana marului, judetul bacau. 010.gif

Auzi la latifundiaru din poiana... 010.gif Unchiu' cat imi lasi mie mostenire?? football.gif
red&white
Stiti ce?Mai bine punem toti fani echipei Dinamo din Romania cate 100 Ron si vom face un stadion ultra modern doglaugh.gif
red_dog_rahova
actionari de rahat...de nimic nu sunt in stare...cand e vorba de dat bani, nu mai sunt.....dar daca e vorba de luat, iau cu doua maini....
edy
@ red&white..... unii suporteri nu sunt in stare sa cumpere un abonament pe Dinamo , cu toate ca nu vin la toate meciurile ,ar fi doar un ajutor financiar(stiu ca nu toata lumea poate oferi banii acestia dar cred ca sunt destui dinamovisti care o pot face), asta e un inceput. Avem stadion de 16000 de locuri si daca am avea 25000 de abonati? Nu ar fi frumos? beerchug.gif

Un exemplu la indemana oricui ... F.C. Barcelona au stadion de aprox 90000 de locuri si 125000 de abonati, asta da implicare din partea suporterilor thumb.gif
Si cu banii stransi de la acesti oameni se poate construi un stadion modern in numai cativa ani. Acum, revenind la oile doglaugh.gif noastre, cred ca Marcel Popescu a dat un raspuns destul de transant in legatura cu situatia stadionului : F.c Dinamo 1948 este chirias in complexul Dinamo si asa va ramane situatia pentru viitorul apropiat.
Deci trebuie sa ne impacam cu gandul ca aici vom juca pentru multi ani de acum incolo
Hatzu
<<Nu vor sa cedeze actionarilor stadionul din Stefan cel Mare
STRATEGIE Ministerul Administratiei si Internelor încearca sa pastreze controlul asupra clubului si exclude cesionarea arenei catre cei care investesc în echipa de fotbal
Vasile Blaga a comentat pentru #### si problema renovarii arenei din Soseaua Stefan cel Mare.
Din discursul sau reiese clar ca cei de la MAI vor sa foloseasca stadionul pentru a controla ceea ce se întâmpla la clubul de fotbal. Intrebat daca exista posibilitatea ca arena sa fie cesionata actionarilor, Blaga a spus ferm: “Nici nu se pune problema!”. Apoi s-a referit la planurile de viitor. “Noi am alocat 30 de miliarde pentru întretinerea în întregime a Complexului Sportiv Dinamo, iar anul viitor vor fi 20 de miliarde”, a spus ministrul Administratiei si Internelor.
Chestionat daca trupa antrenata de Mircea Rednic va putea juca pe teren propriu în Champions League în cazul în care va câstiga campionatul, Blaga a dat un raspuns diplomat. “Un stadion modern, demn de Liga Campionilor, nu se poate face în doua-trei luni. Dar la anul sigur vom avea o astfel de arena. Am investit mult într-o pista de atletism, care se afla la cele mai înalte standarde, si putem organiza inclusiv campionate mondiale. Pista avem, tribuna nu prea”, a încheiat ministrul.
Nici nu se pune problema ca stadionul sa fie cesionat celor care investesc în FC Dinamo. La anul, în mod sigur, vom avea o arena demna de Liga Campionilor
Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor>>

A explicat foarte clar, nu mai avem nimic de comentat 010.gif .
red&white
Cred ca in viitorul apropiat vom avea un stadion care sa ne permita sa jucam in UCL
biancap78
Cam ciudat ca atatea persoane vor sa fie mutat stadionu. Cred ca mai bine lar reconstruii pe asta. Pai nu e asta stadionul pe care ne-am bucurat de atatea ori la victorie si pe care am plans la infrangere? Nu aici am castigat titlurile? N-ar fi o idee buna sa il mute.
dudu1961
149.gif Exact cum am mai spus MAI e aceasi Marie cu alta palarie ____ce sa mai discutam tot ce vor ei fac macar de ar face ceva ceea ce nu cred ____ca peste tot pe unde se implica statul
biancap78
QUOTE(dudu1961 @ 27 Oct 2006, 13:43) *
149.gif Exact cum am mai spus MAI e aceasi Marie cu alta palarie ____ce sa mai discutam tot ce vor ei fac macar de ar face ceva ceea ce nu cred ____ca peste tot pe unde se implica statul

si ce ai vrut sa zici?
doggyy86
cum sa mute stadionul sunteti nebuni??????
acolo am facut istorie!!!
EU zic NU !!!!!!!!!
Dinamo e din stefan cel mare sa fie clar pentru toti!!!!!!
Fane
deci se pare ca stadion nou nu o sa avem... asta am inteles. Dar cu modernizarea actualului stadion cum ramane? Mai e valabila? (cu acoperirea tribunei.... cu marirea etc)
red&white
Pana nu vad ca incep modernizarile la stadion nu cred nimica 149.gif 251.gif
Hatzu
Pai sa ne zica careva care e din Bucuresti, au inceput sau nu modernizarile la stadion?
radu
Da..au disparut toaletele ecologice... si am facut intr-un shant (daca scriu sînt imi apare sint)....
Leaveyou
Au început să refacă locul unde stă borcică, muc cel mic şi liota de atârnători. Şi cred că doar cu asta se va alege Stadionul Dinamo.
Radu10mai
Au schimbat scrumierile, de la tribuna oficiala, e si asta un inceput.... taunt.gif
Fane
din cate am vazut eu la tv si-a pus porcea termopane. Poate face careva din buc niste poze si ne mai arata si noua ce modernizari s-au facut. Si apropo nu exista o macheta cu viitorul proiect?
Hatzu
Mda....e promitator....
Daca nu se apuca de treaba cat mai repede vom juca in Pakistan 149.gif Dupa ce naiba are Turcu asta firma de constructii daca nu e in stare sa faca un proiect si sa inceapa o data cu lucrarile serioase la stadion.
mrbodo2002
Cum spunea si Radu doar ecologicele le-au luat si nu mai exista toaleta,iar tribuna oficiala nu se pune la modernizarea stadionului ca asta era cel mai usor de facut! protest.gif
Fane
pai daca modernizarea tribunei oficiale nu se pune la proiect inseamna ca nu s-au apucat de nimic din ce au zis
red&white
Vrem un stadion nou,dar nu se poate face asa ceva in Romania
Raikkonen
QUOTE(Leaveyou @ 26 Oct 2006, 17:38) *
Hai măi oameni buni, voi credeţi că dă năvală Vodafone să facă un stadion că nu are Dinamo unu ? Dacă ar fi să-l facă l-ar face pe Lia ! Nu-i construieşte nimeni lui Dinamo stadion că are 12 victorii consecutive (13, 14, 15 etc. beerchug.gif ) Poate, zic poate, când or să fie mari şmecheri prin C.L. atuncea poate ...
Eu am pus botul la vraja că deja au vorbit cu primarele capitalei care este mare dinamovist şi ăla. Chiar credeţi că sare careva cu 200 - 300 milioane de euroi ? Nu vedeţi că bat câmpii ? Noi ne enervăm p'aci şi ei se pişă cu boltă pe noi.

Pomanagii ăştia au vândut 5 echipe şi acuma o dau că nu sunt bani. O să vedeţi că aşteaptă să refacă 23 August primăria, guvernul, armata, NATO, FRF-ul, poate bagă bani şi susţinătorii ceva bani numai să nu introducă ei mâna în buzunarul cu banii copiilor lor. De bandiţi.

Vine marea speranţă a fotbalului dinamovist Neţoiu să-l construiască el 010.gif 010.gif 010.gif Atât le mai trebuia un acţionar şi gata dăm drumul la lucrări. axe.gif

Nu o sa-ti construiasca nici Rockefeler cu averea de 200 de miliarde de dolari pe care a avuto sau Bill Gates ca sa ma intelegi acum cu cele 60 de miliarde tie un stadion, s-ar dovedi o investitie teribila pentru el.
Nimeni nu o sa-i faca lui Dinamo singuri un stadion, in niciun caz Vodafone. Stadionul trebuie sa-l faca ai nostrii ca apoi daca vor sa-si recupereze din bani sa semneze un contract de sponzorizare tricouri+stadion cu acea firma ce este destul de greu pentru ca daca ai observat ca Fly Emirates sa ajunga la Arsenal sponsorizeaza si echipe ca Hamburg sau mai multe deci e clar intentia lor de investi in fotbal sa-si faca reclama. Si nu doar in fotbal uita-te la Formula 1 au inceput cu circuite in peninsula araba, sponsorizari la echipa ca McLaren etc. In orice caz pentru tricourile noastre Vodafone ar fi un sponsor bun, avand in vedere culorile si nu ar strica designul, oricum in caz ca ei sponsorizeaza echipe cu alte culori nu e o problema asa de mare.
Vodafone si-a cam terminat aceasta misiune dupa contracte importante cu Manchester United si Benfica Lisabona. AIG respectiv firma aceea de soft din Portugalia au pus mana pe echipe.
radu
La meciul de joi am ajuns cu modernizari acasa..ceva apa din balti si mult noroi...acum cateva zile ziceam ca au disparut toaletele, hehe dragii mosului sursele de mutare a nasului au aparut ;parca tot mai bine e sa faci in shant. Prietenii stiu de ce....+ clasica inghesuiala de la porti. Sa fim noi sanatosi ca nu se vor schimba lucrurile peste noapte.
Robert_Ionut
parca ziceau Borcea si Turcu ca vor baga vreo 12-13 mil euro in modernizarea stadionului?asta cand se va intampla?avem printre cele mai proaste stadioane din tara.la asa echipa ar tr ceva mai bun.nu?voi ati vrea sa jucam pe stadionul.....ciumpalacilor? HAITA_DINAMO.gif
red&white
Stati linistiti ca stadion nou vom avea la sfanta asteapta doglaugh.gif
MosIonRoata
La cati suporteri are echipa Dinamo Bucuresti, putem juca si in Regie sau
in Cotroceni, bine mersi. Daca ajungem in Liga Campionilor putem disputa
meciurile pe teren propriu pe Stadionul "23 August" care satiface pretentiile
organizatiilor internationale. De aceea nu este necesar sa se arunce bani
in "Groapa".

Sanatate!
edy
QUOTE(MosIonRoata @ 4 Nov 2006, 20:17) *
La cati suporteri are echipa Dinamo Bucuresti, putem juca si in Regie sau
in Cotroceni, bine mersi. Daca ajungem in Liga Campionilor putem disputa
meciurile pe teren propriu pe Stadionul "23 August" care satiface pretentiile
organizatiilor internationale. De aceea nu este necesar sa se arunce bani
in "Groapa".
Sanatate!

Trist, dar adevarat... bigcry.gif bigcry.gif
Fane
nu inteleg dc la noi la meciurile cu spurki nu se umple stadionul...de meciurile rapid ce sa mai zic....
+ ca nici nu se vand macar 14000 de bilete.. si la spuurcati si la ciori li se umple stadionull
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.