Raikkonen
Oct 10 2006, 09:20 PM
Am inteles ca stadionul nou va semana cu Reebok Arena din Bolton sau noul lui Brescia. Eu zic ca un stadion ca al lui Bolton ar fi perfect

un vis

.
Ce`i drept nu stiu cat adevar e in asta dar daca nu e o minciuna chiar visul meu de a se contrui un stadion nou in complex unde se afla Velodromul va deveni realitate!!! ( Cred ca 1-2 ani tot spun ca acolo ar fi locul potrivit )
De sponsorizare nu cred ( Reebok Arena, Emirates Stadium etc ).
Oricum daca vor putea pentru urmatorii 1-2 ani sa modernizeze actualul este super, apoi tot va fi nevoie de unul nou asta e clar, dar ce se poate sa se faca cu actualul!
Bayern Juverpool
Oct 10 2006, 09:36 PM
QUOTE(Raikkonen @ 10 Oct 2006, 22:20)

Am inteles ca stadionul nou va semana cu Reebok Arena din Bolton sau noul lui Brescia. Eu zic ca un stadion ca al lui Bolton ar fi perfect

un vis

.
Unde ai auzit asta?
CRISX
Oct 10 2006, 09:39 PM
Bayern Juverpool
Oct 10 2006, 09:42 PM
KKT!
Asta e macheta aia obosita care aparuse pe siteul www.www.dol.ro.ro acu vreo 3 ani.
Eu sper din tot sufletul ca asa va arata Groapa, si nu stadionul care (sper) se va construi langa velodrom, cu 30.000 de locuri.
CRISX
Oct 10 2006, 10:07 PM
PiPi !
Asa-i , e macheta noii gropi.
Cat despre un nou stadion langa velodrom, sa fim realisti ...
Myhay
Oct 10 2006, 11:25 PM
din ce vad acolo tribunele si peluzele sunt departe de teren :(( !!!! chair nu se poate sa nu fie un stadion cu pista ??........
Achiles
Oct 11 2006, 06:26 AM
Vasile Turcu, contrazis de MAI
Doar 15 miliarde de lei vechi pentru refacerea stadionului
Actionarii de la FC Dinamo s-au laudat ca au pus la punct un proiect privind refacerea stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, astfel incat, din toamna viitoare, arena sa corespunda tuturor normelor valabile pentru Liga Campionilor. Vasile Turcu a vorbit despre o investitie de 12-14 milioane de euro, dar a spus ca acesti bani trebuie sa fie virati de proprietarul arenei, adica Ministerul Administratiei si Internelor. Poate vom contribui si noi, actionarii, cu sume mai mici, a spus Turcu. Varianta actionarilor a fost insa contrazisa de reprezentanti ai MAI.
Clubul Sportiv Dinamo va primi din bugetul de stat, pana la finele acestui an, doar 15 miliarde de lei vechi pentru executarea unor lucrari de consolidare si refacere la stadionul Dinamo, ne-au declarat ieri surse din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Este vorba despre un proiect demarat in 2000, cand s-a organizat o licitatie castigata de Aedificia Carpati. An de an, aceste lucrari avanseaza in functie de subventiile pe care le primim, ne-a explicat chestorul Marcel Popescu, presedintele Clubului Sportiv Dinamo.
http://www.evz.ro/article.php?artid=275660 deja m-am inmuiat ...
Achiles
Oct 11 2006, 06:41 AM
QUOTE(Bayern Juverpool @ 10 Oct 2006, 11:00)

http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...kaki&id=705Doamne ce mi-ar placea!
E al celor de la Olympiakos.
Are 33000 de locuri.
Ar fi ceva de vis...
visam cu ochii deschisi ...cine draq nu ar vrea ?!
slabe sanse sa avem si noi asa ceva in urmatorii 10 ani ...
red&white
Oct 11 2006, 08:40 AM
Presimt ca va fi o mare minciuna aceasta cu refacerea stadionului,pana nu incep lucrarile nu cred nimica
paddy
Oct 11 2006, 09:48 AM
Daca ar fii fost un graunte de adevar in poveastea cu stadionul, pina acum ar fii trebuit sa inceapa lucrarile, in cazul ca la anul vor sa joace in LC pe acest stadion .......
Ori nu sint siguri ca vom cistiga campionatul, ori sint sub influnta prafurilor cind fac astfel de declaratii............
Un lucru e sigur daca vor un stadion mai mare , tribuna a II trebuie sa dispara si in acest fel vom avea mai mult de 16.000 mii de locuri

in cazul in care nu il lasam pe Turcu sa socoteasca

lui sigur ii va da tot 16.000 mii de locuri
Ma intreb de unde dracu o sa scoata MI 14 mil de euroi, cind ei au un singur detector de minciuni in toata tara, iar bulanul lui Garcia e de pe timpul raposatului.......
deceneu
Oct 11 2006, 09:50 AM
Ce scriu baietii de la gașca slugilor proaste:
"În şedinţa de luni seară, acţionarii "cîinilor" au dat undă verde pentru proiectul construirii unei noi arene, pe locul unde acum e terenul "Piţi Varga" din Complexul Dinamo. Proiectul aparţine unei firme italiene care a construit stadioanele lui Brescia, Bolton Wanderers şi Reggiana. Noua arenă va costa peste 100 de milioane de euro, după ultimele estimări, şi va avea între 25.000 şi 30.000 de locuri. Lucrările vor începe la vară. Va fi un parteneriat public-privat între FC Dinamo, CS Dinamo şi firma italiană ce va credita construirea stadionului. Există posibilitatea concesionării unor spaţii comerciale în interiorul arenei, mai ales că se vor amenaja restaurante, magazine şi cafenele. Pe arena centrală, unde joacă acum Dinamo, se vor desfăşura grand-prix-uri de atletism şi meciuri de rugby. "
Suna prea bune sa fie adevarat. La promisiuni, suntem campioni mondiali.
Bayern Juverpool
Oct 11 2006, 11:16 AM
Asa arata stadionul lui Bolton.
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...ium&id=3597Ar fi prea frumos sa arate asa si noul stadion Dinamo.
Imaginativi-l pe cel din poze, dar cu scaune rosii
Max
Oct 11 2006, 12:24 PM
Misto..sa vezi ce vor rupe scpurcatii la scaune, de ciuda...
dudu1961
Oct 11 2006, 01:04 PM

Voi chiar credeti ! eu nu .
ebola
Oct 11 2006, 02:05 PM
Eu pana nu il vad nu cred ..dar sper sa-l faca ...ar fi belea sa faca un stadion asemanator cu cel al echipei Bolton.
mihaiul90
Oct 11 2006, 02:10 PM
Ar fi perfect sa se intample cum zice gașca slugilor proaste-ul dar sunt slabe sanse... Eu tot mai sper. Un stadion de 25 000 de locuri, acoperit, fara pista si la standarde europene plus un joc al echipei bun ne-ar propulsa intre echipele de top din Europa.
bianco_rossa
Oct 11 2006, 04:40 PM
daca speri sa se schimbe si ceva pe la conducere...se poate sa avem stadion
marius2606
Oct 11 2006, 06:23 PM
CEL MAI BUN SI CU O ACUSTICA BETON AR FI ASTA AL BOAVISTEI PORTO.DAR SA NU BEI NIMIC INAINTE DE MECI CA AI OCAZIA SA CAZI IN CAP.E CEL MAI TARE.ACUSTICA,VIZIBILITATE SI O PRESIUNE IMENSA PE ECHIPA ADVERSA.POATE AFLA CINEVA CAT A COSTAT.
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...amp;fotos=innen
hunter
Oct 11 2006, 06:33 PM
QUOTE(m@x @ 10 Oct 2006, 14:50)

Daca pana mai ,,alaltaieri'' nu ne convenea jocul , antrenorii, actionarii , acum cand toate's bune si la locul lor, ne-am indreptat atentia spre stadion.
Rezultate sa fie si noi sa fim fericiti !
corect...sper ca stadionul sa fie singurul nostru motiv de neliniste anul asta
Max
Oct 11 2006, 07:03 PM
'ar mama ei a dracu de presiune si de acustica..d'aia aia de la Boavista sunt cei mai tari din Portugalia si Europa, ca e presiune pe adversar...mor cand va aud cu fraze d'astea de doi lei...Bai baieti, echipa sa joace, sa avem rezultate si putem juca si in cosmos daca nu avem stadion.
marcher
Oct 11 2006, 07:19 PM
Max
Oct 11 2006, 07:28 PM
Mai sa fie..pai daca-i asa importanta acustica sa puna la statia de amplificare ,,muşeţel steaua''.
rednorth
Oct 11 2006, 07:57 PM
Sau mai bine ar fi sa facem stadionul intr-o pestera, sa vezi acolo acustica.Ar sari si liliecii din tavan cand s-ar striga...."fara numar" steaua.
La cate vise am avut noi , suporterii dinamovisti, ce , ne mai strica unul cu proiecte marete, cu locuri de parcare, cu intari civilizate pt platitorii de bilete, cu magazine decente, cu toalete curate, cu dracu' , cu lacu'.
Vise taica...!!!cu panaramele astea din conducere, mai degraba o sa ajungem sa jucam in "teatrul viselor"!
marcher
Oct 11 2006, 08:02 PM
Adevarul ca toaleta aia ecologica, e bomba atomica.
CRISX
Oct 11 2006, 08:18 PM
QUOTE(deceneu @ 11 Oct 2006, 10:50)

Ce scriu baietii de la gașca slugilor proaste:
"În şedinţa de luni seară, acţionarii "cîinilor" au dat undă verde pentru proiectul construirii unei noi arene
Au dat unda verde ministerului sa dea banu ! Ha,ha !
Sa dea si niste hartii verzi , nu numai unde verzi !
rew
Oct 11 2006, 08:24 PM
Adevarul ca toaleta aia ecologica, e bomba atomica.
Si taman bine stau linga 'bomba' aia cu taraba cu pepsi. Profesionaal. Si datator de sperante pt un stadion nou. Pe dracu. In tigania cea mai neagra nu cred ca pute ca la noi la intrarea in tribuna 1.
Din punctu asta de vedere, tot respectu pt stadionu din Cluj. Cel mai civilizat. Closete cu canalizare si in numar rezonabil.
Hatzu
Oct 12 2006, 10:16 AM
Cand conducatorii lui Dinamo promit ceva...m-am obisnuit sa fiu <Toma necredinciosu'> nu cred pana nu vad...si cred ca o sa dureze mult pana vad...auzi tu, fac modernizarea stadionului, baga 20 mil $ si o sa aiba capacitatea de 16.000 locuri...mai pun cateva sute...dar oricum...astept sa vad.
Parca si ii aud deja pe spurki "V-o facut Ministeru Stadion!!!"
Raikkonen
Oct 12 2006, 12:49 PM
Mai merita sa fac aceasta comparatie?
Nu cred insa macar ca exemplu.
La Barcelona asta vara la meciul cu Bayern normal ca dupa o repriza m-a apucat si am vrut sa ma duc la baie.
Cozile erau mari intradevar dar ceea ce pare o asteptare de juma de ora tine mai putin de 5 minute.
Fiecare intrare la tribune are o baie de barbati si una de femei.
Fiecare are 6 veceuri unde iti poti face ce vrei tu ( intelegeti ) pentru ca era o femeie de serviciu care in caz de urgente ( probabil ca v-ati dat seama, daca i respecti pe altii incerci macar pe aia mare sa o tii pana acasa, daca poti ) stergea deci nu aveai nicio scarba sa pui hartia igienica pe sezut si nici nu dadea nimeni peste tine pentru ca acolo se respecta oamenii intre ei, cum iese unul se spala pe maini intra urmatorul, nu se calca nimeni in picioare.
Nu cred ca vreo scoala/liceu din Romania are o toaleta mai curata ca acolo.
Bine, acum nu pot garanta ca probabil toate cele vreo 50-100 de toalete la stadion sunt la fel dar nu am fost la sectiunea VIP si nici la locurile presei sa zic ca era un caz mai special la mine.
Tie foame? Un Hot-Dog, un Hamburger, Sub. Tie sete? Ai orice inafara de alcool, daca nu rezisti poti lua o bere fara alchool Catalana, nu recomand mai bine va gasiti un local in oras dupa meci.
Cat despre ce era in tribune, fiind vara evident erau multi turisti printre care si fani carora nu le era rusine sa arate ca tin cu echipa adversa, dar nici Catalanilor nu le era. Oameni de toate varstele si de toate natiunile, cei de acolo intotdeauna dispusi sa-ti arate unde se afla locul tau in tribuna, stewarzii la fel de binevoitori .
Am avut un ghiozdan cu mine, nimeni nu mi-a interzis sa am o bricheta, tigari sau handy horn cu gaz cu care probabil n-ai fi lasat in Romania pentru ca daca gol echipa adversa vrei sa io arunci in cap cuiva. Asta arata ca si atitudinea oamenilor e cea mai importanta nu jandarmu` sau politzaiu`. respect intre oameni si intradevar civilizatie.
radu
Oct 12 2006, 02:09 PM
Ai uitat sa mentionezi de lipsa aglomeratiei la intrari desi e un stadion cu peste 95.000 de locuri...si multe altele...
caine
Oct 12 2006, 03:39 PM
DE ACORD CU PLAYBOY69CRAZY! DAR SIGUR SE DUC BANII UNDE TREBUIE????
Andreea001
Oct 12 2006, 08:22 PM
5 MILIOANE RON PENTRU STADIONUL Dinamo
M.A.I. a anunţat sumele alocate pentru modernizare
(acum 3h 15 minute)
Ministerul Administraţiei şi Internelor a anunţat că va aloca 5 milioane RON pentru modernizarea stadionului Dinamo.
"În 2006, pentru obiectivul de investiţii Modernizarea Stadionului Central din Complexul Sportiv Dinamo Bucureşti, au fost alocate fonduri în valoare de 3 milioane RON (din care s-au utilizat până în prezent 1 milion RON), iar în proiectul de buget pe 2007, pentru acelaşi obiectiv, este prevăzută suma de 2 milioane RON", se arată într-un comunicat al ministerului.
conform site-ului Realitatea TV,,,,,
Max
Oct 12 2006, 08:24 PM
@Raikkonen
Misto la Barcelona aia....dar de ce ti neaparat sa ne povestesti mereu pe unde umblii 'mneata ( bineinteles, daca umblii ), iar in afara de stadion si echipament mai sti si altceva despre Dinamo?
Bayern Juverpool
Oct 12 2006, 08:29 PM
Azi in toata presa centrala a aparut comunicatul MAI:
"5 milioane RON pentru modernizarea stadionului
2006-10-12 17:22:00
Ministerul Administratiei si Internelor a alocat 5 milioane RON pentru modernizarea stadionului Dinamo in perioada urmatoare. In anul 2006, pentru lucrarile efectuate la terenul central din cadrul complexului Dinamo, Ministerul a alocat 3 milioane RON, iar pentru 2007 suma este prevazuta in jurul a 2 milioane RON[color=#FF0000]"
Deci...5 milioane RON inseamna cam 1,4 milioane EURO.
Deci, de la 14 milioane am ajuns, de fapt, la 1,4 milioane. Nu e mare diferenta...doar o virgula...
Parerea mea e ca jucam in Ghencea toamna viitoare.
Pt. toti cei care mi-au dat peste bot cu faze de genul "tot Groapa noastra e cea mai buna" sau "ce nevoie avem de stadion nou, fara pista?": acuma poate intelegeti si voi faptul ca ACTUALUL stadion nu va ajunge niciodata la un nivel rezonabil. Cata vreme vom sta la mana MAI-ului, vom avea tot Groapa asta infecta. Fireste, MAi ii va mai fute 2 dungi alb-rosii in valoare de 1,4 milioane de EURO.
Si sunt convins ca veti veni aici si veti spune ca e suficient, si ca nu avem nevoie de stadion civilizat.
Pe de alta parte pot sa va inteleg si pe voi: numai un om civilizat isi poate dori conditii civilizate.
Max
Oct 12 2006, 08:31 PM
Mdea...io stiam ca un om civilizat nu fute si nu rasfute.
Bayern Juverpool
Oct 12 2006, 08:34 PM
Mai m@x...tu tii neaparat sa te certi cu toata lumea pe aici?
L-ai luat intai pe raikkonen, apoi m-ai luat pe mine.
Care e problema ta, omule?
Te doare ceva? Spune aici, poate te putem ajuta...
Max
Oct 12 2006, 08:37 PM
Io cred ca sunteti dusi cu pluta rau de tot, bai baiatule, TRAIM IN ROMANIA, intai gandeste si dupa aia vorbeste..De unde mama dracului sa scoata astia atatia bani sa iti faca tie si lui Raikkonen stadion ca'n filme?..
Bayern Juverpool
Oct 12 2006, 08:42 PM
Pai eu nu zic sa ne faca statul stadion. Daca ai fi citit cu atentie ce s-a scris in topicul asta, ai fi vazut ca eu insumi am spus ca nu putem pretinde sa ne faca statul sau guvernul stadion.
Din fericire, discutiile se pot purta si la un alt nivel decat cel pe care incerci tu sa-l impui spre a le face fata (cu tz).
Din nefericire, nu am suficienta rabdare pt. a incerca sa port discutii pe intelesul tau.
Mult noroc in viata.
Max
Oct 12 2006, 08:47 PM
Multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut norocos.
Si ca sa te aduc cu picioarele pe pamant, tin sa te anunt ca nici averile tuturor actionarilor nu fac cat un stadion precum cel pe care ti-l doresti tu, insa daca te duce buzunaru si bibilica, deschidele 'mneata capatana ca sa gaseasca fondurile necesare...
App..ai idee cam cat costa sa-ti construiesti o simpla casa in Romania?
POOL
Oct 12 2006, 08:47 PM
Sincer nici eu nu credeam in cele spuse inainte 14 mil de euro e totusi o suma mare chiar si pt MAI. Nu tot ce zboara se mananca.
Max
Oct 12 2006, 08:58 PM
Auzi mai bayern amestecat cu juventus si liverpool..ce nivel ai ajuns, ca sa incerc si io?
Bayern Juverpool
Oct 12 2006, 09:05 PM
baiete...stai potolit...aici nu e vorba de playstation.
Max
Oct 12 2006, 09:07 PM
Sa mor daca nu credeam ca despre asta vorbesti.
Deci raman la nivelul meu, dar totusi te intreb, iti ajung cu prajina la nas?
Bayern Juverpool
Oct 12 2006, 09:10 PM
Pai n-ai cum.
Distanta dintre noi nu se masoara in metri.
Max
Oct 12 2006, 09:11 PM
Concret..in ce unitate de masura crezi 'mneata ca se masoara?
red_dog 4 ever
Oct 12 2006, 09:13 PM
nene dar voi ce visati noaptea chiar credeti ca se aplica ziua.Eu ma mir cata imaginatie aveti cand postati linkuri cu ce stadioane visati voi.Va dau o veste proasta dar trebuie sa va treziti si sa va dati seama ca inca suntem ina romania asa ca n7u mai visati cai verzi pe pereti
POOL
Oct 12 2006, 09:14 PM
Sincer nu vreau sa ma bag si eu ca musca in lapte, da' mai bine incetati acuma pana nu se ajunge mai departe.. Pana la urma toti suntem dinamovisti si toti dorim binele echipei.
RED75
Oct 12 2006, 09:15 PM
QUOTE(Bayern Juverpool @ 12 Oct 2006, 21:29)

Si sunt convins ca veti veni aici si veti spune ca e suficient, si ca nu avem nevoie de stadion civilizat.
Pe de alta parte pot sa va inteleg si pe voi: numai un om civilizat isi poate dori conditii civilizate .
Nu vreau sa particip la discutia dintre tine si m@x, dar cu replica de mai sus inteleg ca ne-ai facut pe toti necivilizati.
Nimeni nu a zis ca vrea sa faca pipi langa copac la meci, am zis doar ca nu vrem sa se mute stadionul din Stefan cel Mare ! Cred ca puteai sa-ti exprimi dezacordul si altfel.
Bayern Juverpool
Oct 12 2006, 09:20 PM
QUOTE(m@x @ 12 Oct 2006, 22:11)

Concret..in ce unitate de masura crezi 'mneata ca se masoara?
ani lumina
Internetul e doar o iluzie.
Iti da impresia ca te poti apropia de oameni.
Atitudinea ta demonstreaza contrariul.
Dialogul, schimbul de idei sunt niste notiuni supralicitate, nu-i asa?
Mai bine ramanem in mizeria noastra, domnule m@x?
Exemplu strict on-topic (stadionul): de ce sa ne dorim mai mult? Asta avem, cu asta ramanem. E cel mai simplu. Ne scuteste sa ne mai punem mintea la contributie. Daca unul totusi viseaza la ceva mai bun, exista intotdeauna un "pamantean" care s-a nascut cu scopul de a le aminti intotdeauna celor din jur faptul ca traim intr-un rahat mare si lat.
Sa stii ca faze de genul: 'ce sens are sa ne batem capul...nu sunt bani punct" sunt la indemana oricui. N-ai descoperit tu America.
Max
Oct 12 2006, 09:21 PM
ssst RED75..e la un nivel la care noi nu putem ajunge.
@Pool.
Dinamovisti suntem noi, eu, tu, fraifuegel (sefu de galerie, are nume prea incalcit ca sa-l pot scrie)

, adica, majoritatea celor care intram p'aici, restul sunt mutanti(bayern juverpool).
Bayern Juverpool
Oct 12 2006, 09:30 PM
QUOTE(RED75 @ 12 Oct 2006, 22:15)

Nu vreau sa particip la discutia dintre tine si m@x, dar cu replica de mai sus inteleg ca ne-ai facut pe toti necivilizati.
Nimeni nu a zis ca vrea sa faca pipi langa copac la meci, am zis doar ca nu vrem sa se mute stadionul din Stefan cel Mare ! Cred ca puteai sa-ti exprimi dezacordul si altfel.
Pai nu v-am facut pe toti necivilizati.
Din fericire exista si oameni care doresc un stadion civilizat.
Si pana la urma, nu vad ce e rau in a ne dori ceva mai bun.
Lumea a evoluat pt. ca oamenii au dorit intotdeauna ceva mai bun.
Bine...nu toti oamenii.
Asta e un forum.
Oameni aici intra si-si dau cu parerea.
E cumva asta un lucru rau?
Eu nu inteleg cu ce va incurca faptul ca unii dintre noi isi doresc un stadion nou.
Avem voie sa vorbim de stadion?
E cumva un subiect tabu?
Daca e asa, roaga-l, te rog, pe admin. sa inchida topicul, pt. ca e inutil.
In fond si la urma urmei avem stadion, deci discutia nu-si are sensul.
Eu, raikkonen si multi altii nu am facut decat sa ne exprimam parerea.
Apoi a venit m@x si a incercat 'sa ne puna la punct".
Nu cred ca era cazul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.