Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Achiles
Decat sa joci in CL pe Ghencea , unde stadionul are 25.000 de locuri ...mai bine investeti 500- 1 mil $ in Lia Manoliu si joci pe un stadion cu 50.000 de locuri care o sa fie mereu FULL

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in Ghencea , cel mai probabil 50% din suporterii lui Dinamo nu vor veni la meciuri !

Ciobanu cand a auzit ca vrem sa ne refacem stadionul sau ca o sa jucam pe Lia Manoliu ...a venit cu oferta
OFERTA CIOBANULUI NU A FACUT ALTCEVA DECAT SA NE DESTABILIZEZE

Exista doar doua variante ...ori refacem Stefan Cel Mare , ori finisam Lia Manoliu

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
argument.gif Nu stiu ce sa mai zic de multe ori ca sa renovezi o casa iti ia mai mult decit sa faci una noua si totusi eu vrea tot Stefan cel Mare ,asta e clubul nostru il stim dintodeauna dar rahatii care conduc (primaria si MI) sa faca ceva si nu numai noi sintem in situatia asta aproape toate
f_rares
din cate stiu eu..i-am auzit pe la tv ca vor sa dea jos Lia Manoliu...ca ar fi prea greu sa il renoveze 010.gif crazy.gif crazysanta.gif

deci ar ramane varianta...Stefan cel Mare refacut...si ar fi si asa superb beerchug.gif sa avem 30.000 locuri...ar fi perfect...si poate poate am lua si licenta de CL beerchug.gif
red&white
Stefan cel Mare trebuie neaparat refacut si mpdernizat,nu o vad pe Dinamo sa joace pe Ghencea sau Lia Manoliu,daca echipele din liga a 2-a a Angliei au stadioane la standarde Europene si noi trebuie sa avem,pentru ca suntem Dinamo Bucuresti nu cine stie ce echipa.
Faceti Ceva HAITA_DINAMO.gif
Bayern Juverpool
Un lucru extrem de important (poate cel mai important) continua sa fie ignorat de suporterii dinamovisti:
Dinamo ARE NEVOIE DE STADION FARA PISTA DE ATLETISM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Chiar nu doriti sa-i rasuflati in ceafa lu' alde Dica sau Banel atunci cand isi potrivesc pasii ca sa centreze in careul nostru?
Chiar nu vreti sa-i vedeti cum le tremura rahatu'-n intestine cand vin sa arunce de la margine?
ASA SE PUNE PRESIUNE PE ADVERSAR!
Intrebati-i pe jucatorii nostri ce simt atunc cand joaca pe Ghencea!
Si intrebati-va pe voi insiva de ce credeti ca Dinamo bate odata la 20 de ani in Ghencea in timp ce Steaua bate din 3 in 3 ani in Groapa!

Nu...voi continuatzi cu platitudini de genul "Groapa inseamna traditzie" si alte prostii din astea...

Fanii lui Arsenal sunt nemultumiti ca pe Emirates tribunele sunt la 3 metri de teren, pe cand pe Highbury erau la doar 1 metru.
Si ca fiind la "astronomica" distantza de 3 metri, nu se mai poate pune presiune pe adversar.
Iar in Groapa, tribunele sunt la 15 (cincisprezece!!!) metri de teren. Si noi ne dorim sa ramanem in Groapa.
Alde Dica si Banel nici nu ne aud de pe teren. Pai ce fel de presiune sa simta ei atunci cand calca in "templul" nostru?
Hai ca deja ma oboseste subiectul asta. Si indaratnicia cu care jumate dintre dinamovisti se incapataneaza sa se opuna unei evolutii firesti...
Va doresc sa va spargeti plamanii in continuare in Groapa, poate v-o auzi Dica pana la urma s-o gresi si el o preluare...
Bayern Juverpool
Domnule red&white...vad ca ne scrieti de pe meleaguri banatene. Din Resita mai precis...
Pot sa inteleg de ce doriti sa ramanem in Groapa. Pt. dvs. e totuna daca stadionul are tribunele aproape sau nu.
Fata de stadionul din urbea dvs., actuala Groapa e New Wembley.

Sa speram ca totusi cei care sunt implicati si vin la meciurile din Groapa gandesc altfel.

Sau o sa-mi spuneti acuma ca faceti saptamanal 1000 de km ca sa veniti la meciurile din Groapa...
reddog88
Mai bine ar darama stadionul actual si in locul lui ar construii unul aliniat la standarde europene HAITA_DINAMO.gif
reddogforever84
Nici nu ma gandeam ca n-ai sti de chestia asta ca se vede ca iti merge mintea , dar daca tu nu accepti parerile unora pe motiv ca sunt la o distanta mai mare de Bucuresti , de ce nu accepti si corectiile facute mesajului postat de tine? Nimeni nu te grabeste sa postezi pe un forum.
Bayern Juverpool
QUOTE(reddogforever84 @ 8 Oct 2006, 17:38) *
Nici nu ma gandeam ca n-ai sti de chestia asta ca se vede ca iti merge mintea , dar daca tu nu accepti parerile unora pe motiv ca sunt la o distanta mai mare de Bucuresti , de ce nu accepti si corectiile facute mesajului postat de tine? Nimeni nu te grabeste sa postezi pe un forum.

Of...departe de mine gandul de a pune pumnul in gura celor care nu sunt bucuresteni.
Nici eu nu sunt bucurestean. Sunt vecin de judet cu tine (Piatra-Neamt).
De vreo 12 ani sunt insa stabilit in Bucuresti.
Ceea ce am vrut eu sa-i spun tipului din Resita a fost faptul ca e mult mai usor sa-ti dai cu parerea atunci cand nu ai nimic de pierdut, nefiind direct implicat.
Cata vreme traiam in Piatra-Neamt, putin imi pasa daca stadionul Dinamo are pista sau nu.
Il vazusem inca din 1984 si oricum mi se parea ceva fantastic (vorba aia...era stadionul echipei mele favorite si visam sa ajung sa vad meciurle lui Dinamo live in Groapa). Asa ca, oricat de nasol ar fi fost el in realitate, mie mi se parea cel mai frumos stadion din lume.
Ajungand insa in Bucuresti si mergand in mod regulat la meciuri in Groapa am ajuns sa-i "simt" neajunsurile.
Iar distanta mare fatza de gazon (am scris cu "tz" draga carte de gramatica intocmai ca sa nu se confunde cu "fata") e un mare neajuns.
Nu cred ca e cazul sa mai reiau odata discutia despre dezavantajele existentei pistei...

@ moderatori:
Pret de cateva minute am avut sub username o pictograma reprezentand o piatra de mormant.
Aveti idee ce dracu' a vrut sa insemne asta?
marcher
Un stadion nou-nout...in partea cum vine mandea de la buzau, la intrarea dinspre afumati bananasmile.gif bananasmile.gif
Red District IS
ia uitati ce zic basarabenii pe site-ul lor:

"VanRock 2006-10-07 16:47:23 Chisinau

2 RDIS:
Chiar credeti ca nu ne dorim un meci mare la Chisinau?
Conducerea clubului a facut si face tot posibilul ca pe stadionul nostru sa avem cat mai multe meciuri de calitate.
Daca iti doresti asa de mult ca Dinamo sa joace la noi, ar fi bine sa-i convingi pe Borcea si pe Turcu sa accepte o propunere de la Zimbru. Conducerea noastra va face totul pentru meciuri mari. "

in alta ordine de idei....
am fost ieri la Chisinau...special sa vad stadionul cel nou....am vazut si meciul Moldova-Bosnia.....desi nu strigau toti...acustica foarte buna facea sa vibreze totul in jur...cu suporterii nostri fierbinti in tribune se poate pune presiune puternica pe adversar....nici nu se compara cu u stadion neacoperit....stadionul e foarte cochet...am ramas foarte placut impresionat...si se cam apropie de ce am vazut prin Europa...Rusine noua ca ne-au luat inainte....Vom ramane tot cu pista ..'tu-i pista masii
RED75
Dupa ce am vazut pozele cu stadionul de la Chisinau, cred ca in ipoteza pesimista ca nu se poate face nimic la noi, e si asta o solutie ....

offtopic.gif red_dog997: Nu trebuie sa te iei de gat cu cartea de gramatica 010.gif Regulamentul forumului scrie , cred chiar la inceput, cu litere rosii, ca limba romana trebuie respectata. Aici intra si scrierea cu tz si k. Eu cred ca e o initiativa buna, chiar daca pentru unii poate sa para incomod!
FarfelkugeL
QUOTE(Red District IS @ 8 Oct 2006, 22:32) *
ia uitati ce zic basarabenii pe site-ul lor:

"VanRock 2006-10-07 16:47:23 Chisinau

2 RDIS:
Chiar credeti ca nu ne dorim un meci mare la Chisinau?
Conducerea clubului a facut si face tot posibilul ca pe stadionul nostru sa avem cat mai multe meciuri de calitate.
Daca iti doresti asa de mult ca Dinamo sa joace la noi, ar fi bine sa-i convingi pe Borcea si pe Turcu sa accepte o propunere de la Zimbru. Conducerea noastra va face totul pentru meciuri mari. "

in alta ordine de idei....
am fost ieri la Chisinau...special sa vad stadionul cel nou....am vazut si meciul Moldova-Bosnia.....desi nu strigau toti...acustica foarte buna facea sa vibreze totul in jur...cu suporterii nostri fierbinti in tribune se poate pune presiune puternica pe adversar....nici nu se compara cu u stadion neacoperit....stadionul e foarte cochet...am ramas foarte placut impresionat...si se cam apropie de ce am vazut prin Europa...Rusine noua ca ne-au luat inainte....Vom ramane tot cu pista ..'tu-i pista masii

Eram si eu curios cum arata stadionul lor:

http://www.ultraboys.net/pic/Zimbru%20-%20...2013.07.06).JPG

http://www.ultraboys.net/pic/otkritie%20(200506)_10.jpg

http://www.ultraboys.net/pic/otkritie%20(200506)_4.jpg
RED75
Dupa ce am citit pe prima pagina a siteului, Turcu spune ca "O refacere, cu locuri de parcare, pe care neaparat trebuie sa o avem pentru ca altfel nu indeplinim normele si cu toate celelalte ar costa cam in jur de 20.000.000 de euro" si zice ca asteapta bani de la guvern....

Sper sa ma insel, dar slabe sperante sa se poata face ceva pe termen scurt in conditiile astea.
ebola
Solutii ar fi ..totul depinde de gradul de cooperare pe care sunt dispusi unii sau altii sa-l faca .
Daca se concesioneaza teren din complexul Stefan cel Mare acest teren ramanand numai pt fotbal se poate face un nou stadion foarte frumos fara pista de atletism .
Daca se va reface numai stadionul se pot inalta peluzele si tribuna 2 eventual suprapuse . Tribuna 1 nu se poate inalta dar se poate acoperi . O parcare si alte facilitati pot fi create in spatele tribunei 2 .
Problema principala daca se va alege a doua varianta e aceea a pistei de atletism . Va fi foarte greu daca nu imposibil sa dispara . Fara doar si poate avem nevoie de un stadion fara pista de atletism . Poate daca se mareste putin gazonul am mai micsora putin distanta kilometrica dintre acesta si tribune .
paddy
Dupa cum se vede ei asteapta bani de la guvern, neavind nici o pila puternica acolo, vai de mama noastra ..........
Obisnuitiva cu ideea ca vom vedea acest stadion si in viitorul apropiat......
caine_tm
Problema stadionului este veche si se rezuma in mare la doua probleme, banii si implicarea MI in refacerea lui, este pacat ca Dinamo nu dispune de un stadion competitiv si sincer vb eu sunt fosrte sceptic in capacitatea conducerii in rezolvarea acestei probleme pana in sept 2007 256.gif

dar am si eu o mica intrebare pt faimosii "actionari" de ce nu au incercat sa caute solutii pt problema stadionului pana acum, oare cum era sa ajunga Dinamo in CL daca nici macar conducatorii nu au crezut ca se poate,

nu stiu ce se poate face pana anul viitor, dar pe termen lung se poate gasi o solutie , o colaborare intre MI si Primaria capitalei+ cub poate duce la construirea unei noi arene dupa standardele UEFA. actualul stadion s-au mai bine spus terenul pe care este amplasat poate fi vandut si cu banii luati se pot acoperii o parte insemnata dn cheltuelile cu construirea unui noi stadion, chiar daca nu in Groapa 256.gif

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
playboy69crazy
pt. toti fanii lui Dinamo din toata tara ce ar fi daca am ajuta si noi clubu cu ceva bani oricat de la fiecare suporter chiar si 1 leu pt a ajuta la refacerea stadionului ca sa nu jucam pe ghencea sau in alta parte meciurile. Daca am da 10000 de suporteri 1 leu ar iesi 100.000.000 milioane lei nu ar fi rau si am putea si noi sa beneficiem de niste facilitati :)) Voi ce parere aveti??
rew
Onoratu nostru club cheltuie la cite o masa festiva dupa un derby cistigat, un trofeu sau o calificare cel putin cite un sfert de miliard. Pe bune, fara exagerare. Nu stau ei in citeva zeci de mii de parai. Problema e de competenta manageriala, capitol la care baietii astia sint zero.
Bayern Juverpool
Am vazut Stirile ProTV si fatuca aia prostutza (Caragea nu-mai-stiu-cum) anunta in premiera mondiala vestea trasnet cum ca Dinamo isi modernizeaza stadionul pt. UCL.
Ca cica se vor baga 14 milioane $ iar Groapa va fi adusa la capacitatea de 16.000 (?!?!?!?!?!?!?!?!?!) de locuri.
Cum adica 16.000?
Adica ii mai pun 500 de locuri si asta inseamna ca fac stadion?
Eu sper ca e doar o alta stire specific protevista...
rew
Inainte lucrarile de la peluza nord erau 15 300 de locuri pe stadion. S-au adaugat cele 450 de locuri noi in PCH. Asa ca pina la 16000 ramin 250 de locuri, probabil atit vor avea mizeriile ridicate linga tribuna oficiala. Si tot probabil e ca din alea 14 milioane vreo 13,5 sa le 'spele' onorabilii.
DjMaXxXuU
Nu stiu ce sa mai cred... ori abereaza Turcu ori PRO`tvul !! Turcu a spus ca vor investi 20 de milioane de euro, pai daca ar fii asa am face alt stadion cu banii astia pt ca este o sume enorma si ne-ar ajunge si pt parcari si pt tribune si nu de 16.000 de locuri ci mai mult !!Parerea mea este ca daca dispune conducerea de acesti bani ar trebuii sa faca un stadion care sa indeplineasca toate normele + 25.000 de locuri !!
Hatzu
Asta cam asa e, daca s-ar investi 20 mil $ capacitatea stadionului ar fi normal sa creasca ca doar nu o sa faca numai parcarea si acoperitu tribunei + gazonul cu atata amar de bani...
Trebuie neaparat marita si capacitatea stadionului, fara discutie.
iulian_reddog
QUOTE(playboy69crazy @ 9 Oct 2006, 18:38) *
pt. toti fanii lui Dinamo din toata tara ce ar fi daca am ajuta si noi clubu cu ceva bani oricat de la fiecare suporter chiar si 1 leu pt a ajuta la refacerea stadionului ca sa nu jucam pe ghencea sau in alta parte meciurile. Daca am da 10000 de suporteri 1 leu ar iesi 100.000.000 milioane lei nu ar fi rau si am putea si noi sa beneficiem de niste facilitati :)) Voi ce parere aveti??

Asta e o solutie! Pana la urma suntem ca niste babe care stau la geam si barfesc mortul care trece pe drum. Putem sa ne implicam, si sa urmarim unde si cum se folosesc banii nostrii. Sunt multe de facut la stadion. Si sunt convins ca sunt foarte multi fani care ar da 1 leu (minim) pentru refacerea stadionului, parte a istoriei noastre, si o mandrie pentru orice caine. Ca ei sparg milioane la carciumi dupa cupe sau campionate castigate asta este alta poveste. Poate ca si merita sa sarbatoreasca.
Ne implicam si noi mai mult decat vorbe si idei pe forum?
Bayern Juverpool
"...Mai mult, se vrea construirea unui alt stadion de 30 000 de locuri, linga velodrom"

Despre asta ce parere aveti?
E loc destul acolo?
Ma gandesc ca ar trebui daramat velodromul si terenul Piti Varga ca sa faci loc acolo pt. stadion de 30.000.
Mi se pare ca asta e doar unul dintre multele proiecte pe care le-am vazut si le vom mai vedea.
Eu unul nu mai halesc prostii din astea.
Adica ei asteapta 14-15 milioane de la MAI ca sa mai puna 250 de locuri in Groapa, in schimb or sa faca stadion de 30.000 cativa metri mai incolo...
Max
Indiferent ca halim sau nu prostiile lor, important este sa jucam pe terenul nostru, nu in ghena sau strainatate.
Bayern Juverpool
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...kaki&id=705

Doamne ce mi-ar placea!
E al celor de la Olympiakos.
Are 33000 de locuri.
Ar fi ceva de vis...
ovy_reddog
sa sper ca nu e bataie de joc din partea conducerii si sa faca macar din ce exista acum un stadion cat de cat sa poata juca acasa sa-i putem sustine.sa umplem stadionul sa cante toate tribunele si sa facem atmosfera sa ramana muti toti vesticii care vin
edy
QUOTE(Bayern Juverpool @ 10 Oct 2006, 10:00) *
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...kaki&id=705
Doamne ce mi-ar placea!
E al celor de la Olympiakos.
Are 33000 de locuri.
Ar fi ceva de vis...

Asta ar fii prea frmos, dar trebuie sa ne trezim doglaugh.gif
Noua ne trebuie 20 de mil de euro ca sa facem 250 se scaune in plus , dar pt un stadion de 30000 de locuri ca acela? 010.gif
Max
@edy
Chiar asa ai inteles tu, ca acesti 20 de mil de euro sunt bagati in 250 de scaune?...Probabil nu sa inteles exact numarul de locuri cu care va fi suplimentat stadionul...tot asa se anuntase initial ca le trebuiesc 2 mil pentru acest proiect , dar Turcu a zis 20...Iar acesti bani nu se investesc doar in scaune , trebuiesc construite mai multe facilitati pentru a putea fi omologat pentru CL.
cojocady
De 20 de mil de euro aduc ceva schimbari semnificative:
-o noua tabela de marcaj
-acoperirea tribunei a I-a
-modernizarea si mutarea vestiarelor sub Peluza Catalin Hildan
-construirea unui tunel subteran
-schimbarea gazonului si a drenajului.
- ridicarea tribunei a II-a.
Dar totusi, mi se pare cam mare suma.... sau poate nu stiu eu sa evaluez...
Eu sper sa apuce sa-l modernizeze pana la vara si sa se tina de promisiuni si sa inceapa construirea unui nou stadion de 30000 de locuri. Ar fi nemaipomenit si Dinamo merita asta.
mrbodo2002
Vom vedea ce va fi in vara!!!Sa se apuce ei de lucrari intai si treptat vom vedea ce va iesi.Important e sa termine lucrarile pana in vara,sa fie omologat pt UCL si pe urma putem sa cerem un stadion mai frumos si mai mare!Pana atunci...ne multumim cu ce avem si trebuie sa fim mandri ca e in centrul Capitalei!!!
Max
Daca se ridica tribuna a II-a , atunci e clar ca se va mari si capacitatea stadionului.
edy
Eu vroiam sa subliniez altceva, noua ne trebuiesc 20 de milioane ca sa carpim stadionul ,iar in moldova cu 11-12 milioane se face un stadion de la 0( un pic mai mic doar) , care sa recunoastem arata mult mai bine ca al nostru.
Poate ca tonul meu a fost un pic prea ironic dar asta era mesajul tongue.gif
Daca in proiect ar intra si un alt stadion de 30000 de locuri (ceea ce mi se pare sf pt actionarii nostrii) ar fii ceva de vis... Ce presiune s-ar face fara pista aia de atletism busted_blue.gif ... Ar muri blacksheep.gif de frica!!!

HAITA_DINAMO.gif Forza Dinamo HAITA_DINAMO.gif
Max
Cine sa moara de frica?...noi am murit in ghena?..astea's baliverne, parca am fi singura echipa din lume care evoluam pe un stadion cu pista de atletism.
Daca pana mai ,,alaltaieri'' nu ne convenea jocul , antrenorii, actionarii , acum cand toate's bune si la locul lor, ne-am indreptat atentia spre stadion.
Rezultate sa fie si noi sa fim fericiti !
edy
nu stii ca niciodata nu suntem multumiti cu ce avem si vrem mai mult taunt.gif ?
Pai daca echipa avem, ce ne mai lipseste...? ................. Un STADION pe care sa putem juca si noi acasa 010.gif
Max
Foarte bine....stadion avem, il modernizeaza si jucam tot ACASA.
SNapy
Un lucru nu inteleg.Daca modernizam stadionul de ce cei de la conducere vor sa faca un nou stadion langa velodrom? Nu ar fi mai bine sa construim noul stadion?De ce sa mai modernizam stadionul daca cei da la conducere vor sa construiasca un nou stadion?Nu ar fi mai bine ca acesti bani care ii bagam in modernizare sa ii bagam ii noul stadion?
redlady08
important e ca au inteles si actionarii cat de rusinos este sa nu ai un stadion omologat si ca le-a venit mintea la loc si incearca sa faca ceva....astept sa vad si rezultatele nu numai vorbele.....Dinamo e casa noastra si aici vrem sa jucam. Iar despre un stadion nou cu 30000 locuri...nu stiu ce sa zic....chiar au gandit ei asa departe? crazy.gif
FarfelkugeL
QUOTE(redlady08 @ 10 Oct 2006, 17:07) *
Iar despre un stadion nou cu 30000 locuri...nu stiu ce sa zic....chiar au gandit ei asa departe? crazy.gif

Intrebare pusa gresit. Adevarata intrebare e: CHIAR AU GANDIT?
Uau, ar fi o chestie, sa inceapa sa gandeasca nesimtitii aia din conducere pusi doar pe luat nu si pe facut!
deceneu
Pai in presa ziceau ca arena o sa aibe 16.000 locuri, o sa coste peste 12mil euro, si banii vor fi alocati de minister.... rofl.gif eu nu mai cred in minuni...
red&white
Bine ca s-au gandit sa faca si ei stadionul,chiar aveam nevoie de o asemenea veste 010.gif ma bucur foarte mult ca Dinamo va juca pe un stadion modernizat.
Bravo actionariilor doglaugh.gif HAITA_DINAMO.gif
Achiles
Stadionul Dinamo nu este al echipei de fotbal (FC Dinamo ) ... este al MAIului

FC Dinamo plateste chirie pt ca joaca pe stadionul Dinamo .

MAIul a ales sa investeasca in refacerea stadionului si sa aloce 12-14 mil E ...in loc sa fie concesionat echipei de fotbal FC Dinamo si sa-i lase pe Badea, Turcu,Borcea & co sa investeasca in refacerea sau recontruirea stadionului Dinamo
caine_roshu
Sper sa ne faca si noua un stadion asa cum meritam.Sper sa aiba cel putin 30000 de locuri.
Fortza Dinamo HAITA_DINAMO.gif
edy
QUOTE(caine_roshu @ 10 Oct 2006, 20:12) *
Sper sa ne faca si noua un stadion asa cum meritam.Sper sa aiba cel putin 30000 de locuri.
Fortza Dinamo HAITA_DINAMO.gif

Nu ai auzit, stadionul pe care jucam acum va avea nici mai mult nici mai putin de 16000 de locuri( dupa vorbele actionarilor) , adica cu vreo 250 mai mult.
principala deosbire ar fii cateva investitii foarte utile cu mar fii o tabela noua , acoperirea tribunei 1 daca nu ma insel si mutarea vestiarelor sub PCH (cum am uitat sa uit marea problema a parcarii? bigcry.gif )

.....@ m@x cum crezi ca se auzea un PCH intro peluza de 10000 de oameni , fata de ceea ce avem acum . Nu zic ca nu se aude bine dar de ce sa ne multumim cu putin cand sunt resurse pentru mult mai mult thumb.gif

P.S. Acesti bani mi se par irositi , ar fi putut fii utilizati pentru construirea unei arene noi si mult mai moderne
Oricum fata de cum arata acum 010.gif , o sa fie superb cu modificarile acelea !!
catalinmv2002
sper sa se miste mai repede ca sa avem totusi la toamna stadion de lc. unul de care sa fim mandri
Max
Nu pot sa cred ca se poate construi un stadion nou cu 12 mil de E. intr-un an de zile...mie imi place stadionul Dinamo si ma simt extraordinar de bine ori de cate ori pasesc in curtea lui...prefer sa-l reneoveze dar sa ramana acelasi...nici jiji nu la darmat dar la modernizat , de fapt asa la preluat , el doar a schimbat gazonul si scaunele..
Ce ai sa te faci daca ai un stadion de 30 000 de locuri si se va umple doar la derby-uri, in rest ca de obicei 5-6 mii de oameni pe meci, cum iti amortizezi investitia?
red&white
Oare cand vom avea si noi un stadion precum MARACANA doglaugh.gif
deceneu
Un stadion nou costa cam multisor, peste 100 mil euro...bani pe care nu ai de unde sa-i scoti...nimeni nu-ti da atatia bani...rusinea mare e ca nu avem un stadion de 5 stele in Romania...eu sper sa-l renoveze pe stadionul din groapa, ca stadion nou o sa vedem cand o sa zboara cainii
edy
QUOTE(deceneu @ 10 Oct 2006, 20:46) *
Un stadion nou costa cam multisor, peste 100 mil euro...bani pe care nu ai de unde sa-i scoti...nimeni nu-ti da atatia bani...rusinea mare e ca nu avem un stadion de 5 stele in Romania...eu sper sa-l renoveze pe stadionul din groapa, ca stadion nou o sa vedem cand o sa zboara cainii

Ma duc sa-mi confectionez 2 aripi pentru un stadion nou 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.