Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Wlad_red_dog
Nu e o ideea rea!!!!!
reddog88
As fii foarte fericit daca stadionul Dinamo s-ar denumii "Catalin Hildan",Catalin este simbolul echipei si ingerul nostru, NU TREBUIE UITAT!!!!!!!!!! HAITA_DINAMO.gif
Hatzu
Nu e o idee deloc rea, sa se numeasca stadionul Catalin Hîldan, dupa renovare..dupa ce o sa il facem sa arate ca un stadion mic, cochet dar european, din toate punctele de vedere.
Raikkonen
N-ar strica in ziua in care vom avea un stadion NOU sa-l numim Catalin Hildan.
Hatzu, acest stadion nu va putea fi niciodata European in special dupa o renovare...E IMPOSIBIL!!!
Iar cel de mai sus ( ala liga a3-a engleza ) nu cred ca indeplineste standardele CL...pai ce naiba fratilor uitati-va mai bine la el...pana si FC National daca isi acopera toate tribunele ajunge mai marfa decat ala.
Bayern Juverpool
Stadionul visurilor mele e Anfield Road (fireste...mai mic, la vreo 30-35.000 de locuri, dar cu arhitectura pastrata).
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...eld&id=1028
Ar avea marele avantaj ca tribunele sunt foarte aproape de teren. Banuiesc ca ati auzit de atmosfera pe care o fac suporterii lui Liverpool FC la meciurile de acasa...
Ma gandesc ca asta e un motiv pt. care noi nu batem in Ghencea, in timp ce Steaua bate odata la cativa ani in Groapa.
Noi suntem pusi sub presiune in Ghena, pe cand pe jucatorii stelisti nu-i sperie nimic in Groapa, data fiind distanta dintre teren si tribune.

Ar mai merge asa ceva (Boavista Porto):
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...amp;fotos=innen
Este foarte abrupt si daca-l colorezi in alb-rosu arata mai putin fad decat griul (alb-negru) Boavistei...va dati seama ce infern e acolo...

Sau asa ceva (Wolfsburg):
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...p;tribuene=sued

Eu zic ca asa ar trebui sa arate noua Dinamo Arena (sau Catalin Hîldan Arena).

Sunt mishto si stadioanele astea moderne (gen Emirates Stadium) dar au tribunele un pic cam departe de teren (chiar daca nu au pista, au o distanta de vreo 3 metri intre tribune si teren) si asta reduce mult din presiunea pusa pe echipa oaspete.
Liverpool FC are un proiect de New Anfield care este aprobat http://www.stadiumguide.com/anfieldnew.htm (si care seamana foarte mult cu Emirates Stadium), dar atat fanii cat si Rafa Benitz isi doresc un stadion cu tribunele SI mai apropiate de teren. Justificarea o constituie intocmai presiunea care s-ar pune pe adversar.

Pareri?
reddog88
Stadionul Boavistei arata super tare ,un stadion ca asta nu ne-ar strica de loc,denumit fireste CATALIN HILDAN HAITA_DINAMO.gif
bogdy_pc
ce frumos ar fi sa-l auzim maine pe Borcea:

"Echipa Dinamo se va muta in curand pe un nou stadion: Stadionul Catalin Hîldan"
red_dogvitan
Sper ca in urma lucrarilor de la stadion sa devina arena cat mai moderna si sa disputam partidele din uefa cele 2 cat mai exemplar urmand daca vom castiga campionatului cu nr 18 sa jucam in Champions League beerchug.gif si sa le aratam spurcatilor cum se face treaba in aceasta competitie a intercluburilor HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
CRISX
QUOTE(reddog88 @ 3 Oct 2006, 8:19) *
sa se schimbe numele stadionului "Stefan cel mare" in Catalin Hildan.

Stadionul nostru se numeste Dinamo si se afla pe soseaua Stefan Cel Mare.
Degeaba se schimba numele, sa se schimbe (in bine) stadionul .
CRISX
Din SPORT TOTAL :
" Apeluri catre Guvern
Dinamovistii cauta solutii pentru stadion Numarul de puncte avans in fata urmaritoarelor, plus evolutia excelenta a echipei din campionat i-au facut pe actionarii dinamovisti sa se gindeasca la Liga Campionilor. Problema cea mai mare este stadionul, iar membrii CA fac eforturi pentru a gasi solutii. Daca in prima faza s-a luat in considerare mai mult disputarea meciului pe alte arene, acum acestia se gindesc tot mai insistent la un proiect pentru Stefan cel Mare.

Problema este suma mare de bani care ar trebui alocata. "Cel putin 10 milioane de dolari. Am vorbit si cu domnul ministru Blaga, dar suma mare il depaseste. Trebuie facuta o rectificare de buget. Fac apel la guvernanti sa ne ajute, pentru ca trebuie sa avem si noi stadion", a spus Vasile Turcu.

Investitia, care urmeaza sa fie suportata in colaborare de Ministerul Administrat iei si Internelor si de actionari, trebuie sa fie finalizata pina in iulie. "Bani sa fie, ca o terminam! Lucram 24 de ore din 24, avem muncitori excelenti", a incheiat Turcu."

observatii :
1. Daca Turcu e investitor la echipa si are firma de constructii, de ce cere el bani sa construiasca la Dinamo ?
2. Daca stadionul va fi modernizat cu bani de la buget, multi ne vor acuza ca luam din banii publici, cu care s-ar putea rezolva unele lucruri mai grave in tara asta .
3. Mi-e clar , looser-ii astia rupti in coate care au pus mana pe Dinamo,sunt departe de a fi niste investitori puternici sau macar priceputi.
edy
@ crisx...

- nu cred ca Dinamo are acum sau va avea in viitorul apropiat banii necesari pentru a construi o arena noua si de aceea trebuie cerut ajutorul guvernului
- mi se rupe mie de cine nu ne agreeaza pe noi 010.gif , important e sa avem noi stadionul
ps aminteste-ti de spurcati cum li s-a sters datoria de peste 10 milioane de euro la buget , asa ca putem sa primim si noi acesti bani nu...? thumb.gif

HAITA_DINAMO.gif Avem dreptul de a visa la un stadion nou!! HAITA_DINAMO.gif
Bayern Juverpool
Mda...mi-e destul de clar ca investitorii nostri n-au nici cea mai mica intentie de a baga vreun ban in vreun stadion. Nu stiu de ce cred ei ca Guvernul are datoria de a ajuta o societate comerciala. Chestia asta frizeaza absurdul.
Anyway...ca tot discutam despre adversarele di Cupa UEFA:

Tottenham (ce minunatie de stadion!!!): http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...ane&id=1033

Leverkusen (probabil din mila Guvernului german... 010.gif ):
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...ribuene=kompakt

Brugges (cat or fi muncit contribuabilii belgieni la stadionul asta icon_lol.gif ):
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...dion&id=403

Besiktas (Inonu arata cel mai nashpa dintre toate...fireste excluzand iubita noastra Groapa):
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...nue&id=1964

Fireste, se va gasi o seama de retardati care vor spune aici ca tot Groapa noastra e cea mai tare...ca, vezi Doamne, traditzie si alte vome d-astea...
Dovada cea mai buna e faptul ca, pana la ora asta, 100 de oameni din 200 (adica 50%) considera ca nu trebuie sa ne mutam din Stefan cel Mare, desi e evident ca acolo in Complexul Dinamo nu va exista NICIODATA un stadion de UCL, fie si doar din motiv de lipsa de spatziu de parcare.
Sau va inchipuiti ca darama MAI velodromul si terenurile de tenis ca sa faca loc de parcari?
Raikkonen
QUOTE(Bayern Juverpool @ 3 Oct 2006, 12:01) *
Stadionul visurilor mele e Anfield Road (fireste...mai mic, la vreo 30-35.000 de locuri, dar cu arhitectura pastrata).
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...eld&id=1028
Ar avea marele avantaj ca tribunele sunt foarte aproape de teren. Banuiesc ca ati auzit de atmosfera pe care o fac suporterii lui Liverpool FC la meciurile de acasa...
Ma gandesc ca asta e un motiv pt. care noi nu batem in Ghencea, in timp ce Steaua bate odata la cativa ani in Groapa.
Noi suntem pusi sub presiune in Ghena, pe cand pe jucatorii stelisti nu-i sperie nimic in Groapa, data fiind distanta dintre teren si tribune.

Ar mai merge asa ceva (Boavista Porto):
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...amp;fotos=innen
Este foarte abrupt si daca-l colorezi in alb-rosu arata mai putin fad decat griul (alb-negru) Boavistei...va dati seama ce infern e acolo...

Sau asa ceva (Wolfsburg):
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...p;tribuene=sued

Eu zic ca asa ar trebui sa arate noua Dinamo Arena (sau Catalin Hîldan Arena).

Sunt mishto si stadioanele astea moderne (gen Emirates Stadium) dar au tribunele un pic cam departe de teren (chiar daca nu au pista, au o distanta de vreo 3 metri intre tribune si teren) si asta reduce mult din presiunea pusa pe echipa oaspete.
Liverpool FC are un proiect de New Anfield care este aprobat http://www.stadiumguide.com/anfieldnew.htm (si care seamana foarte mult cu Emirates Stadium), dar atat fanii cat si Rafa Benitz isi doresc un stadion cu tribunele SI mai apropiate de teren. Justificarea o constituie intocmai presiunea care s-ar pune pe adversar.

Pareri?

Stadionul lui Boavista este facut parca excelent, ridicat in sus asa cum trebuie insa ai grija sa nu ametesti ca poate pici!!! 010.gif
Nu e nevoie obligatoriu de unul ca a lui Boavista, un tip Anfield e perfect poate sa fie si la scara mai mica de cam 30.000 cu tribunele super aproape de teren e cel mai tare posibil, de ce crezi ca regret Highbury? Nu am apucat sa asist la un meci acolo chit ca eram la Londra intre meciurile cu Real.
Insa in niciun caz nu vom putea visa la asta in Stefan Cel Mare si nici nu cred ca altundeva prea curand, ar fi un vis prea mare.
Bayern Juverpool
Fanii lui Arsenal care aveau posibilitatea sa mearga regulat pe Highbury regreta Highbury.
Noi telespectatorii nu-l regretam. Stadionul era superb, dar filmarea era insuportabila.
Era aproape de la nivelul terenului. Uram transmisiile de pe Highbury.
Fanii care asteptau cu anii sa-si ia abonament la meciurile lui Arsenal sunt insa fericiti cu Emirates...
redbitz
parerea mea: excelent cel al lui Boavista, si cred ca e singurul care ar putea fi adaptat in Groapa!
doggyy86
VISE SI IAR VISE !!!
pai voi credeti ca or sa bage astia atatia bani intr-un stadioa???
pai nu isi baga banii in conturile lor din Elvetia!!
pai cum sa ne faca si noua un stadin sa fim mandrii cu el??
cum sa avem si nopi un stadion la normele UEFA??
CUM??
cand astia nu stiu ce si cum sa faca sa castige cat mai multi bani intr-un timp cat mai scurt??
Construirea unui stadion modern si cu o capacitatea marita implica costuri URIASE pt cat de mult iubesc ei(Borcea,Badea,Turcu....) aceasta echipa!!
Ar veni si castigurile dar nu acum ci peste vreo 7-8 ani!!
daca v-om juca in CL an de an!!
sa dea domnu' sa faca si ei ceva pt Dinamo si pt suporterii ei!!
pana atunci jucam in ghencea!!
CE RUSINE PE CAPUL NOSTRU!!!

HAITA_DINAMO.gif
Hatzu
La fel ca si cu promovarea imaginii clubului si cu stadionul cred ca noi ne batem gura degeaba si nimeni nu afla ce scriem si facem noi aici... :(.
doggyy86
eeee de parca noi nu suntem constienti de asta!!
dar visam si noi ca nu e pe bani!!!
lylyacu
HAITA_DINAMO.gif hai domne sa fim seriosi
pai noi am vrea stadion nou sau macar asta refacut complet dar ce primim in loc???
poate o sa jucam in champions league in parcarea marita de la oficiala.
asta e bataie de joc!!!
platim abonamente de ani de zile si ca sa iesim de la T0 ne calcam in picioare din cauza parcarii
Avem echipa beton, dar din pacate nu avem conducere la acelasi la nivel
256.gif
HAITA_DINAMO.gif
edy
...@ Bayern juverpool ar trebui sa te interesezi si ce preturi au aceste stadioane , iar apoi gandeste-te ce buget are Dinamo max 10 mil euro , adica ne-ar trebui bugetul cam pe 10 ani sa facem un stadion asemanator
Max
Corect CRISX.
Declaratiile actionarilor se bat cap in cap....Borcea vrea sa dea bani la primarie pentru noul ,,Lia Manoliu'' iar Turcu cere bani de la stat. Asta-i pref in ochii prostimii , sa vada norodu' ca ei isi dau interesul dar statul nu vrea sa se implice.
Raman la parerea ca vor cauta sa aduca actualul stadion la standardele minime impuse de UEFA si vor astepta reconstruirea lui ,,Lia Manoliu''..La urma urmei mai bine plateste o chirie simbolica din banii rezultati dintr-o eventuala calificare in grupele C.L decat sa investeasca cateva zeci de milioane de euro intr-un stadion nou. Atata timp cat vor avea o loja de 5 stele ii doare'n paispe de suporteri, jurnalisti si ce-o mai fi p'acolo.
POOL
Cu actionarii astia o sa fim mereu un club "sarac" in europa, deoarece actionarii nu vor sa investeasca nik. 149.gif
Bayern Juverpool
QUOTE(edy @ 4 Oct 2006, 18:23) *
...@ Bayern juverpool ar trebui sa te interesezi si ce preturi au aceste stadioane , iar apoi gandeste-te ce buget are Dinamo max 10 mil euro , adica ne-ar trebui bugetul cam pe 10 ani sa facem un stadion asemanator

Asa ca n-are sens sa ne mai agitam, ca tot groapa noastra e cea mai tare.
Ce-a insemnat pt. Arsenal Londra suma cheltuita pt. construirea Emirates Stadium? Cel mult o rata la salariul lui Henry. Sau salariul lui Kolo Toure pe 1 luna. L-au rugat pe Kolo Toure sa-i mai pasuiasca o luna si cu banii aia au facut stadionul. Practic a fost doar maruntzis pt. un club ca Arsenal...
Ca doar nu eru prosti Arsenal sa imprumute vreo doua sute de milioane de la banci ca sa faca stadionul. Nu...el practic s-a construit singur. Fara sacrificii. fara nici cel mai mic efort. Pai daca aia nu au depus niciun efort sa faca Emirates, cum am putea noi sa pretindem lu' alde Borcea si Turcu sa faca vreun efort financiar ca sa faca si ei un stadion cu care sa nu ne fie rusine?
Las' sa faca Guvernul stadion. ca doar Dinamo e echipa Guvernului...

Tu, ca si contribuabil, ai fi de acord ca din impozitele facute platite de tine sa-i faca Jiji lu' Steaua stadion nou?

Fac pariu ca tri sferturi dintre suporteri nu ar accepta ca stadionul cel nou al lui Dinamo sa se cheme Emirates Stadium sau Toyota Stadium sau Alianz Arena. Nuuuu, el trebuie musai sa se cheme Catalin Hîldan. ca doar fundatia Catalin Hîldan finanteaza stadionul.

Aia prin Occident au fost desptepti si au acceptat sa cedeze numele stadionului unui sponsor, pe o perioada de 10-20 de ani, in schimbul unei mari sume de bani care a servit tocmai la construirea stadionului. Dar noua nu ne trece prin cap macar sa incercam asta. Sau suntem prea mandri ca sa o acceptam. Nu...stadionul nostru trebuie sa fie musai in Stefan cel Mare (chit ca nu va putea fi niciodata omologat pt. UCL din lipsa de spatii de parcare) si sa se cheme musai Dinamo sau Catalin Hîldan...
Si sa fie ridicat fara sacrificii financiare.

Daca gandim asa, nu vom putea avea vreodata pretentii la un stadion de UCL
edy
...@ Bayern Juverpool nu spuneam ca e o tragedie daca stadionul nu s-ar numi Catalin Hîldan sau Dinamo , ci ar fi fost de preferat sa se numeasca asa. Multe lucruri sunt diferite la noi in tara si pana se vor gandi conducatorii nostrii cum sa castige bani din toate sursele or sa mai treaca ceva ani.
Eu unul as fii de acord sa avem o arena numita Toyota Arena sau ceva de genul acesta atata timp cat avem stadionul. Oricum acest nume se inchiriaza pe o anumita perioada de timp nu este ceva definitiv.
Sper sa avem si noi un stadion modern , macar asemanator cu acela al echipei din liga a 3-a engleza , iar numele chiar nu mai are o importanta asa mare.

O idee ar putea fii sa putem contribui si noi prin cmpararea de actiuni, la unele cluburi din afara suporterii au ajuns sa detina chiar si 10% din totalul actiunilor.

Poate ca nu ne vom compara niciodata cu un club de talia lui Arsenal care plateste salarii de 7-8 milioane de euro
Raikkonen
Arsenal are datorii de cam 350 milioane de lire sterline.
100 de milioane/an e contractul destul de mic cu Emirates pentru numele stadionului si pentru ca le apare numele pe tricouri.
O alta afacere este demolarea vechiului si faimosului Highbury pe care probabil il voi plange multi ani si nu stiu de ce, nu am fost la un meci acolo...OARE DE CE!?
Se va construi un cartier de super lux care daca va fi vandut in totalitate apartament cu apartament va aduce 300 milioane de lire sterline iar costurile constructiei cartierului sunt de 150 deci din atat Arsenal ar ramane cu 50 de milioane datorii.
Bayern Juverpool
Cam acelasi lucru se vrea a fi facut de catre Liverpool FC prin mutarea pe New Anfield si revitalizarea zonei Stanley Park care ar urma sa curete zona si sa aduca o gramada de bani atat clubului cat si municipalitatii.

Ideea cu datoriile acumulate de Arsenal este exact ceea ce am vrut eu sa sugerez (doar ca, nefiind pasionat de Arsenal ci de Liverpool, nu am putut sa dau sume exacte).
Nu se poate face nimic fara sa faci sacrificii financiare si niciunul dintre actinarii de la Dinamo nu pare sa inteleaga asta...
Si ceea ce cei de la Arsenal si de la Liverpool au inteles este faptul ca orice investitie inteligenta PAYS OFF in cele din urma...

Nu mai cita mesajul dinaintea ta.
paddy
Nu stiu de ce faceti aceste comparatii intre Dinamo si Arsenal dunno.gif nu vi se pare cam exagerata comparatia ????.......eu zic sa ne uitam la vecinii nostri de peste Dunare......sau la Gigi Becali care nu are foamea in git ca actionarii nostri, si a investit citeva milioane in ghena.
Decit sa jucam in Bulgaria sau Ungaria mai bine jucam in ghena, daca ne luma dupa capul lui Borcea vom juca in Afghanistan sau Kazakhstan, vad ca dom' profesor Rednic are vise erotice, declarind ca ne vom face stadion shocked.gif CIND ??? UNDE ??? CU CE ??? in ce SECOL ????
Veti vedea ca vom juca in ghena........
RED75
Nici eu nu sunt adeptul unei deplasari cu blindatele-ul in Pakistan, dar daca ajungem sa jucam in ghencea va fi o mare palma pe obrazul nostru... Oare a cata palma pe care o vom lua datorita impotentei conducerii ?

Singura sansa este, daca timpul si banii nu permit sa ne refacem stadionul, sa contribuim cu fonduri (poate impreuna cu aviarii) ,sa se desfasoare mai rapid lucrrile pe lia Manoliu. Ceea ce, iar nu stiu daca e posibil !
Bayern Juverpool
Poate un Lia Manoliu facut pe din doua cu Rapid n-ar strica!
Daca pot Inter si Milan sa imparta un stadion, putem si noi cu Rapid.
Plus de asta, daca noi am mai gasi locuri de parcare in Complexul Dinamo (pt. omologarea stadionului pt. UCL), Rapidul chiar nu are unde sa faca parcare langa stadionul Giulesti. Ce sa darame mai intai, Teatrul Giulesti, 10 linii de cale ferata, Sala Giulesti sau strada care trece prin fatza stadionului?
Deci si Rapid are o mare problema in vederea unei eventuale viitoare participari in UCL.
D'aia se fac in ziua de azi stadioanele in afara oraselor...
RED75
Eu sunt impotriva mutarii stadionului din Stefan cel Mare la periferie pentru ca o consider ca o pierdere a traditiei. (desi daca ma omoara problema cu parcarea).
Din punctul asta de vedere as prefera sa renovam Groapa si, pentru CL sa contribuim la Lia Manaoliu, chiar si la comun cu rapidistii.
CRISX
"sa jucam meciurile din UCL in ghencea" ?!?!
"sa ne facem stadion comun cu rapidistii" ?!?!

Ori sunteti beti ori sunteti doar semidinamovisti !
RED75
@Crisx: Daca citesti mai bine, nu cred ca a zis nimeni ca doreste sa jucam in ghena, iar posibilitatea de a contribui la refacerea Lia Manoliu cu o alta echipa am considerat-o ca o ultima solutie, daca nu s-ar misca nimic sa se faca ceva in Stefan cel Mare.
Sau poate ai tu metode sa-l convingi pe Borcea sa dea bani...
red&white
Sper ca sefi de la Dinamo sa rezolve problema stadionului ca nu prea ne comvine noua sa jucam pe Ghencea
ebola
Groapa trebuie renovata si marita capacitatea ei dar numai pt meciurile din liga 1 pt ca orice am face nu ar indeplini conditiile pt CL . Trebuie sa participam la constructia noului stadion din complexul Lia Manoliu pt a avea unde juca in CL . Marginea Bucurestiului nu e o solutie pt Dinamo .

PS Daca nu se renunta la pista de atletism ...mai bine nu mai faceti nimic .
Red District IS
Ce-ati spune daca am juca la anul in CL la...Chisinau...???
Si-au facut stadion cochet...plus ca ar fi si sustinere romaneasca in tribune...e mai bine decat la Sofia cred...
Intrati si vedeti poze cu stadionul:
http://www.ultraboys.net/pic/otkritie%20(200506)_4.jpg
http://www.ultraboys.net/pic/otkritie%20(200506)_10.jpg
http://www.ultraboys.net/pic/Zimbru%20-%20...2013.07.06).JPG
http://upload4.postimage.org/952480/photo_hosting.html
http://www.forumsvibe.com/silenzio/viewtop...mforum=silenzio
Eu cred ca asa un stadion ne-ar trebui si noua...doar ca ceva mai mare...
Astept parerile voastre....

PS: a costat 11 milioane de dolari si are cam 11 mii de locuri... Cu vreo 20 de milioane cred ca s-ar face unul de 20 de mii...macar
ebola
Au stadion frumos cei de la Zimbru ( bravo lor ) ....daca am face si noi ceva de genul astuia dar la minim 40 000 de locuri ar fi prea frumos ...dar raman visuri ....Oricum mai bine jucam acolo...totusi sper sa intruneasca Lia Manoliu conditiile pana atunci .
paddy
Intre Inter si Milan e o mare rivalitate si totusi joaca pe acelasi stadion bag.gif ...........in 16 ani actionarii nostri nu au fost in stare sa faca niste WC-uri pt suporteri, aveti impresia ca Borcea se va da de trei ori peste cap si intr-un an vom avea un stadion nou???? .......tinind cont ca un stadion se poate construi in maxim doi ani, dar nu cu muncitori romani 010.gif
Chestia cu onoarea ma lasa rece, decit un stadion gol in afara tarii mai bine o ghena plina cu Dinamovisti, daca toti Dinamovistii ar avea mentalitatea lui Crisx cu siguranta am fii jucat in Pakistan, noroc ca e doar o mica exceptie......
As accepta sa jucam in ghena numai in cazul in care actionarii nostri s-ar apuca sa faca un nou stadion, nu sa stam in fiecare an la mina lui Jiji nu de alta dar vor prinde acest narav si in loc sa bage mina in buzunar pt un nou stadion ne vor duce in fiecare an in ghena........
red_dog 4 ever
Deci:CU TOTII IN GHENA rofl.gif
edy
QUOTE(red_dog 4 ever @ 7 Oct 2006, 11:42) *
Deci:CU TOTII IN GHENA rofl.gif

cu o mica completare : Sa dam mooie la spurcati 010.gif !!!
Raikkonen
QUOTE(paddy @ 6 Oct 2006, 12:16) *
Nu stiu de ce faceti aceste comparatii intre Dinamo si Arsenal dunno.gif nu vi se pare cam exagerata comparatia ????.......eu zic sa ne uitam la vecinii nostri de peste Dunare......sau la Gigi Becali care nu are foamea in git ca actionarii nostri, si a investit citeva milioane in ghena.
Decit sa jucam in Bulgaria sau Ungaria mai bine jucam in ghena, daca ne luma dupa capul lui Borcea vom juca in Afghanistan sau Kazakhstan, vad ca dom' profesor Rednic are vise erotice, declarind ca ne vom face stadion shocked.gif CIND ??? UNDE ??? CU CE ??? in ce SECOL ????
Veti vedea ca vom juca in ghena........

De ce sa nu dam? Nimeni n-a zis sa ne bagam la sumele lui Arsenal dar putem sa-i luam ca exemplu.
bigbobo
@Red District IS

Foarte cochet stadionul celor din Chisnau. Este mai aproape de potentialul financiar al actionarilor nostri. O capacitate de 25000 - 30000 de locuri ar fi indicata in cazul lui Dinamo. Cred ca varianta unui imprumut bancar colaborata cu participarea in CL si implicarea financiara a actionarilor ar fi o solutie de amortizare a investitiei.
dudu1961
gunshot.gif ADICA AIA PE CARE TOATA ROMANIA II CONSIDERA NISTE "AMARITI" AU ASEMENEA STADION (NICI UN STADION IN ROMANIA NU ARATA ASA ) RUSINE ACESTEI TARI _____CHIAR IMI E RUSINE SA SPUN CA MAI SINT ROMAN . gunshot.gif
deceneu
Preocuparea majoritatii a fost sa-si traga vile. masini bengoase, amante de lux....dupa care s-ar putea sa se gandeasca si la un amarat de stadion... Daca ar vrea am avea in fiecare oras stadioane frumose, pe care le meritam noi, ca suporteri.
dudu1961
LIA MANOLIU SE DARIMA ____ASA CA NU MAI INTRA IN CALCUL.
RED75
Pana la urma, o posibila intrebare ar fi urmatoarea:
Ati prefera sa se mute stadionul Dinamo la periferie si sa construiasca unul nou care sa fie la nivel de CL, sau sa renoveze Groapa pentru campionat si sa contribuim la Lia Manoliu ca sa jucam acolo in CL ?

Eu unul nu sunt de acord sa se mute Dinamo langa penitenciarul Rahova, sau unde se termina Berceniul (pentru ca nu trebuie sa va asteptati sa construiasca un stadion in zona de Nord, unde doar terenul ar costa inca o data cat constructia).

p.s Daca jucam in ghencea, banuiesc ca banii pe bilete or sa intre la Jiji in visterie, deci, fara sa vrem, am contribui la bunastarea oierului (cred ca deja s-a gandit la asta) gunshot.gif
snoopdogg
de ultima ora , porcik a hotarat ca Dinamo nu va mai juca in UCL in Pakistan ci in Angola pt ca Ze Kalanga sa-si revada familia , se pare ca Dinamo va juca pe stadionul " ESTADIO CIDADELA " din LUANDA , stadionul are o capacitate de 60.000 de locuriClick to view attachmentClick to view attachment

BORCEA ESTI UN MINCINOS axe.gif giljotiini.gif
red_dog997
Pai daca s-ar apuca de treaba de pe acuma io zic ca ar putea sa termine pana prin septembrie anu' viitor ! Nu e mare lucru, stadionu' poate sa ramana asa, numai ca ar trebui marit, si sa se lucreze oleaca la gazon si la tribune, de exemplu sa puna niste "garduri" de sticla, dupa modelul rapizilor... La cum e acuma, ar cam trebui macar 10.000 de locuri si ar trebui sa se mai lucreze si la alte chestii mici, dar vorba aia, "detaliile fac diferenta" ! Macar sa avem si noi un stadion ca lumea, nu sa fim nevoiti sa jucam pe ghencea...
hunter
QUOTE(snoopdogg @ 7 Oct 2006, 16:44) *
de ultima ora , porcik a hotarat ca Dinamo nu va mai juca in UCL in Pakistan ci in Angola pt ca Ze Kalanga sa-si revada familia , se pare ca Dinamo va juca pe stadionul " ESTADIO CIDADELA " din LUANDA , stadionul are o capacitate de 60.000 de locuri

pana si aia au stadion mai frumos 256.gif 256.gif
ScorpyoN
Chiar da de gandit treaba cu stadionul, pentru ca la cat de "seriosi" ii stim pe actionarii nostrii , daca vom castiga campionatul sezonul asta ne vom trezi ca vom juca prin ... naiba stie unde...
P.S. Mama ce stadion au aia din Chisinau shocked.gif
DjMaXxXuU
O sa jucam pe Lia Manoliu este foarte simplu, avand in vedere ca UEFA nu a aprobat ca finala cupei UEFA din 2009 sa se dispute la Bucuresti ci in Istanbul !! Oricum ne trebuie un stadion macar de 25.000 de locuri pt. ca pe acest stadion nu se mai poate !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.