paddy
Oct 24 2005, 02:56 PM
Forza-Dinamo
Oct 24 2005, 09:39 PM
n-aveam ce face si m-am uitat la poze de la tot felul de stadioane din lume. siteul aveam o sectiune 'future stadiums' care mi se parea interesanta la prima vedere. cand am accesat-o ce sa vad? in lista era si noul stadion al lui Dinamo Bucuresti de 35.000 locuri toate pe scaune care va fi construit in 2007. chiar aveau si poza unei machete cu cum va arata stadionul. seamana foarte mult cu al lui levski. iata link-ul:
http://www.worldstadiums.com/stadium_menu/...esti_mare.shtml
FarfelkugeL
Oct 25 2005, 09:41 AM
Incredibil, insa arata chiar bine ! (l-am marit eu putin sa se vada mai bine).
paddy
Oct 25 2005, 09:59 AM
Visati frumos, baieti

nici in 2100 nu vor face un stadion ca ala

care nebun ar investi in stadionul ministerului de interne
Cai Lun
Nov 3 2005, 12:59 AM
Ia stati asa ca ma bag si io in seama...
In primul rand nu inteleg de ce va sta in gat pista aia de atletism? Adica mi se pare deplasata ideea ca acustica si vizibilitatea sunt cel mai mare dezavantaje al prezentei pistei. Eu cred ca chiar si din punctul de vedere al galeriei pista poate fi un avantaj. Sunt adeptul stadioanelor de acest tip. Si asta mai ales din ambitie. Adica de ce sa avem un stadion ca al spurcatilor sau ca al cioo.... corbilor?
Va dau exeplul Olimpico, stadionul celor de la Roma. Ati auzit vreodata ce acustica au oamenii aia acolo? Sunetul produce ecou la primul obstacol intalnit.. in cazul stadionului din Stefan cel Mare, cand PCH canta, ecoul rezoneaza... la circ! Dar daca cei de la tribuna a 2-a striga, ecoul este mult mai puternic! De aia si galeriile adverse cand vin in groapa au o acustica favorabila [noroc ca s-au mutat baietii de la noi si in peluza sud!

]
La cat suntem noi de vulcanici in timpul meciurilor un stadion englezesc ar fi un cosmar pentru jandarmi[nu ca mi-ar parea rau...

] Nici modelele spaniole nu sunt mai reusite. E mult mai impunator in stadion de tip olimpic! (E notiunea aia de templu al fotbalului... ) Chiar si din dpdv al facilitatilor pentru televiziuni, etc prezinta avantaje. Pe Dinamo simpla inaltare a tribunei 2 la nivelul celeilalte ar aduce un urias numar de locuri. Cred ca, desi uneori [vezi meciul cu Manchester] dinamovistii pot umple 8o.ooo de locuri, o arena cu aprox. 40.000 ar fi suficienta. E buna ideea cu mutarea tribunei oficiale la tribuna a 2-a [care, deci, ar deveni tribuna I] - acesta idee era prezenta si in proiectul din '98 (abandonat intre timp...)
Eh, idei se gasesc. Chiar si investitii. Stadionul din cate stiu eu este in coproprietate. Deci este si datoria FC-ului sa il intretina si sa investeasca in el. Apropo de pista>> e sub asteptari! Daca e asa de tare pe cat o lauda ei, de ce dupa 5 minute de ploaie se si formeaza belti? Ar trebui sa fie neteda ca in palma!! In fine...
Eu am incredere ca in catva ani stadionul va arata altfel...
CMIDP
Nov 3 2005, 03:51 AM
cativa ani? ...:))
mai exact cati?
paddy
Nov 3 2005, 12:08 PM
Din pacate sint numai vise, care nu se vor realiza niciodata.
sunt vise toate, mai putin tribuna oficiala si noua parcare din cauza careia m-am calcat in picioare cu lumea ca sa ies de la tribuna I la meciul cu Heerenveen
Cai Lun
Nov 3 2005, 05:52 PM
QUOTE(CMIDP @ 3 Nov 2005, 3:51)

cativa ani? ...:))
mai exact cati?
Hai dom'le! Ma speculezi??

Imi lasasem si io o portita de scapare, in caz ca ma contrzice cineva...
paddy
Nov 16 2005, 12:11 PM
Vladutz
Ce vise frumoase ai, din pacate eu am numai cosmaruri, visez ca jucam pe o pajiste din pipera, alaturi de o turma de oii, si in loc de scaune sint niste magari, pe care stau cocotati toata conducerea lui Dinamo.
Spre norocul meu, cind m-am trezit era dimineata
FarfelkugeL
Nov 16 2005, 12:42 PM
Vai ce i-au facut la tribuna oficiala..
vai ce au modernizat-o...
vai vai...e penibila !
Cai Lun
Nov 16 2005, 01:17 PM
Pe mine ma distreaza ca si-au facut loja si aia de la Ambasada aia care e in spatele peluzei... acolo unde au stat cativa oficiali la meciul cu Jiul... Aia's cei mai smekeri, imi imaginez ca vand aia si bilete la meciurile importante!
FarfelkugeL
Nov 16 2005, 01:35 PM
:D
Cai Lun
Nov 16 2005, 02:43 PM
QUOTE(Red|Dawg48 @ 16 Nov 2005, 13:35)

:D
Razi tu razi, da' ai vazut ce conditii au aia acolo? E cea mai adevarata loja din romania - paradoxal, dn afara complexului!!
paddy
Nov 16 2005, 02:58 PM
Si mai spunem ca n-ui duce mintea

nu ai vazut unde a stat Borcea la meciul cu Petrolu din cupa
Cai Lun
Jan 6 2006, 02:22 AM
(articol de CATALIN MURESANU, ALEXANDRU BRADESCU, preluat din Sport Total)
Dupa ce a declarat ca vrea sa ramina pe viata in Stefan cel Mare, Ioan Becali pare hotarit sa faca schimbari radicale la nivelul clubului. Planul sau administrativ ar include chiar construirea unui nou stadion pentru ciini. Proiectul ar trebui sa fie demarat in maximum doi ani, iar locatia aleasa este complexul Faur.
Peste Groapa bate vintul schimbarii. Este deja o axioma de cind Ioan Becali a ajuns in fruntea alb-rosilor. Modificarile pe care acesta doreste sa le faca ating toate nivelurile clubului. A inceput cu banca tehnica, unde si-a adus "travajador- ul" dorit. Urmeaza jucatorii, in rindul carora va incepe in curind sarabanda restructurarilor. Principalii vizati sint chiar oameni cu nume grele in echipa, printre care si Florentin Petre.
Si in cadrul achizitiilor a promis spectacol. Iar, pe post de final grande, chiar batrina Groapa este vizata pentru trecerea in istorie. Zvonurile construirii unui nou stadion nu sint chiar o noutate socanta, pentru ca promisiuni in acest sens au mai existat pina acum. Mai mult, lovitura de imagine ar fi de-a dreptul colosala, suporterii dorindu-si de foarte mult timp realizarea pentru echipa lor de suflet a unei arene la standarde europene.
Ori "Ligheanul", asa cum il poreclesc ultrasii, e mult sub pretentiile lor. Planul lui Giovani depinde, insa, exclusiv de acordul Ministerului de Interne si de al lui CS Dinamo, cele care detin drepturile asupra bazei. In principiu, se pare ca Becali vrea sa-i convinga sa vinda actualul amplasament, pentru a obtine banii necesari unei noi constructii. Cu cei aproape 100 de milioane de dolari care s-ar obtine, pentru ca nu numai terenul propriu-zis, ci si intreaga baza ar fi vizata, presedintele executiv, tot in colaborare cu M.I., ar urma sa faca un nou stadion.
Complexul Faur, de la marginea Bucurestiului, in Pantelimon, este solutia pe care oficialul se pare ca a ales-o pentru a fi noua casa a campionilor de toamna. Acolo ar urma sa se inalte un stadion modern, cu toate facilitatile necesare. Planul nu e unul total dezinteresat, profitul de pe urma afacerii urmind sa fie unul impresionant. Nu toti banii cistigati de pe urma vinzarii amplasamentului din Stefan cel Mare ar urma sa fie investiti in Faur, ci doar 70 de miloane, profitul net situindu-se pe la 30 de milioane de dolari.
Trebuie sa convinga generalii
Cea mai grea lupta pe care Giovani o va avea de dus este cea cu generalii din CS Dinamo. E greu de crezut ca reprezentantii Ministerului de Interne vor accepta vinzarea bazei, pentru ca, in acest fel, ar pierde orice putere asupra clubului. Atuul presedintelui executiv sint banii care ar curge in urma acestei afaceri, suma fiind una importanta, chiar daca s-ar imparti catre mai multe persoane.
Hipermarket in Stefan cel Mare
Pe locul unde este situat in acest moment Complexul Sportiv Dinamo, o firma de constructii doreste sa ridice cel mai mare centru comercial din Bucuresti. Zona in care se afla stadionul are un amplasament foarte bun, chiar in centrul capitalei. Viitorul hipermarket ar beneficia de nenumarate posibilitati de acces din toate colturile orasului.
Real a vindut baza
Oficialii dinamovisti nu sint primii care s-au gindit la o asemenea posibilitate de a face bani. In trecut, sefii unor cluburi din occident au luat in calcul posibila vinzare a stadioanelor si construirea altora in zone diferite. Cel mai bun exemplu este chiar al celor de la Real Madrid, conducatorii celui mai galonat club din lume reusind sa vinda municipalitatii complexul de antrenament, contra sumei de 300 de milioane de euro.
-------------------------- >> Acesta este articolul, cred ca e un subiect care merita dezvatut. Va asteptam parerile!
COSMIN C
Jan 6 2006, 10:13 AM
Pentru mine Dinamo înseamnă Ştefan cel Mare....Şi aşa aş vrea să rămână...Mă gândesc că există posibilităţi de modernizare a actualului stadion si a întregii baze... Nu mă prea pricep...poate sunt prea sentimental...
senza tregua
Jan 6 2006, 05:20 PM
Asta ar fi un mare tun pe piata terenurilor, nicidecum o solutie buna pentru club. Daca la stadiu de zvon se pun deoparte 30 mil, in realitate cam cat ar ramane pe langa?
Sau cum ar fi sa ajunga tot complexul o stana? Daca MApN a vandut terenuri, de ce sa nu vanda si MAI???
caine_berceni
Jan 6 2006, 05:36 PM
Am inteles ca returul al jucam in Cotroceni singurul lucru bun care la facut Becali pe anu asta bine cred ca va ramane singurul
Tre sa recunosteam ca stadionu nostru arata jalnic mie a inceput sa-mi provoace sila
Totu e paf tribunele la 40 de metri de gazon scaunele sunt din secolul 1 tribuna a 2 zici cai banca din fatza blocului intr-un cuvant "nare nimica frumos "
the whisper
Jan 6 2006, 07:27 PM
Imi place ideea de a avea un nou stadion..chiar in afara bucurestiului..nu stiu cat de receptivi sunt cei de la MI.......afacerea este super pentru cei din minister...oricum toata baza este in paragina, chiar daca este in centrul capitalei nu exista un avantaj pentru multe din celelate sectii, toate compartimentele isi trag sufletul , ce mai merge este handball-ul, cu 100 de milioane ar iesi un complex de talia celor de la serif tiraspol, ar fi mai mult decat in visele sportivilor de la dinamo si a suporterilor, iar pantelimon nu este o locatie atat de rea ( nu stiu unde se afla acest complex faur - unde joaca juventus colentina?). Domnii generali sa nu se mai cramponeze in explicatii si sentimentalism..fara bani nu poti sa faci performanta. Oricum baza va ramane in administratia MI, care ar fi problema? Poate ca noi suporterii ar trebuii sa luam atitudine si sa demonstram ca acest club reprezinta o parte din viata noastra, o propunere ar fi aceea de a deschide un cont bancar in care sa depunem sume de bani ( nu conteaza cat!) si sa-i folosim pentru a cumpara o super tabele electronica..ar fi frumos sa ne mandrim ca am facut si noi ceva pentru acest nou stadion. Chiar as merge pana a propune sa facem si munca patriotica ( ca pe vremea lui ceasca) sa ajutam la constructia acestui stadion, mi-as sacrifica cu toata inima concediul pe un an pentru Dinamo...poate ne si reorientam catre alte cariere de munca :).... In primul rand hai sa venim in numar cat mai mare la stadion, sa dovedim ca suntem suporteri adevarati, ca necesita sa se construiasca un stadion mai mare ( nu imi iese din minte atmosfera de la meciul cu manchester), baietii nostri au nevoie de noi in acest retur, de ce sa demonstram ca exista mai multi suporteri stelisti decat dinamovisti...NU MAI STATI IN FATA TELEVIZOARELOR LA CALDURICA CU O BERE IN MANA IN LOC SA VA RUPETI GATURILE PE STADION FITI SUPORTERI CU ADEVARAT..NU MAI COMENTATI PE LA COLTURI SI IN FATA BLOCURILOR IN LOC SA FITI LANGA JUCATORI PE STADION..DATI BANI PE BILETE SI ABONAMENTE..NU MAI FITI GOLANI...IUBITI CU ADEVARAT PE DINAMO!!!
POOL
Jan 6 2006, 07:51 PM
Akuma totusi unde o sa jucam in retur? becali zice k pe Lia Manoliu, cica cu Lia manoliu nu avem contract, akuma pe Lia Manoliu, cica e probabil k nici steau si nici Dinamo sa nu joace. Sper sa nu ne trezim prin primavara k jukam pe stadionul lui Dunarea galati sau cine stie ce echipa.
Creed
Jan 6 2006, 08:32 PM
E tare ideea asta cu vanzarea bazei si construirea unui stadion nou...daca s-ar face un stadion nou de minim 30.000, nu mai zic 40-50.000, modern, cu tot ce trebuie, fara pista de atletism, acustica ca lumea etc...poa' sa-l faca si in ferentari dupa mine...as merge oriunde in Bucuresti numai sa intru mandru intr-un stadion adevarat. Ma intreb insa,de unde au aflat cei de la spt de asa o idee...sa fie oare tot din ciclul "4 dinamovisti la Timisoara"?
In alta ordine de idei, ne asteapta un retur infernal dar trebuie sa credem ca la sfarsit vom fi primii in clasament...de aceea, asa cum au mai zis si altii...veniti la stadion chiar daca nu jucam cu Manchester...stiu ca e mai comod acasa in fotoliu cu berea in mina dar trebuie sa fim uniti. Spurcatii sunt puternici dar trebuie sa-i lasam pe 2 unde le e locul.
FORZA DINAMO!
POOL
Jan 6 2006, 09:20 PM
Sincer nu mi s pare o ideea foarte stralucita. sa iti muti stadionul din centru, la periferie. Ar trebui investit mai mult in Groapa.
AripiDeInger
Jan 6 2006, 09:25 PM
dar de acest stadion ce ziceti? Faimosul si legendarul Warner Park. Nu ar fi de mirare ca in 24 de ani, cand G Becali va fi in ultimul lui an de mandat la Dinamo, stadionul nostru sa arate astfel. Este din insulele Saint Kitts&Nevis, si capacitatea lui este de 6000 ( 6 mii).Ma intre unde intra)
Nu tu pista de atletism, stalpii care blocheaza vederea, tribuna acoperita...acolo da acustica:)
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...re_warner.shtmlSi pentru a da putina satisfactie ochilor, priviti si acest gazon superb. Ar vrea spurcatii sa aiba ei asa ceva pe Ghencea:
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu..._football.shtml
au mai fost promisiuni si nu s-au concretizat,nu vad de ce s-ar intampla ceva acum...
ideea asta nu mi se pare rea avand in vedere ca in ultima perioada lumea nu s-a prea inghesuit pe Dinamo dar ma indoiesc ca articolul asta are vreun simbure de adevar
paddy
Jan 6 2006, 10:19 PM
Ar fii mai bine sa beti un ceai cu gheata

astfel de vise sint interzise cardiacilor, In Stefan cel Mare vom juca si de aici in 100 de ani.
Poate asta a si fost in capul lui Ion cind a venit la Dinamo, sa vinda tot clubul

asta chiar ca ar fii teapa secolului

.
Cind spui Juventus Colentina tu auzi cumva Pantelimon
caine_berceni
Jan 6 2006, 10:41 PM
Ar fi o greseala sa investesti in groapa parerea mea pt ca tribunele sunt la 500 de metri de gazon
Eu unu daca as fi actionar as propune sa cumparam baza din Cotroceni mie unu ami place super mult arena din Cotroceni
SI sa fim sinceri multi dinamovisti nu vin la meciuri din cauza stadionului
red_dog997
Jan 6 2006, 11:28 PM
alexyutza
Jan 7 2006, 12:01 AM
Nu prea vad rostul unor investitii mari in stadoin din moment ce nu este proprietatea clubului. Mai intai ar trebui cumparat si pe urma sa investeasca in modernizare .
pai rostul ar fi ca ne-am simti noi mai bine. Iti garantez eu ca nu ii da MAI-ul afara pe Dinamo daca modernizeaza stadionul, plus ca este vorba de o investitie comuna din cate am inteles. Ideea cu ridicarea altui stadion este o fantasmagorie, iar cum spune Becali ministerul ar detine si o eventuala noua arena pentru ca din banii ei se face nu?
Florin
Jan 7 2006, 02:02 PM
Am initiat un sondaj pe tema stadionului Dinamo
alb&rosu
Jan 7 2006, 03:14 PM
Nu ca problema jucatorilor n-ar fi o adevarata problema, insa cu un asa gazon, stadion... Nu-ti vine sa mergi la meciuri. Cu asa conducere, iti vine sa lasi tot balta. Se face misto ca din cele 15300 de locuri, abia se mai ocupa 1000-2000. Pai atunci ar avea rost sa se modernizeze? Sa se 'aranjeze'?
La Timisoara, a ajutat

enorm...
CyberDog
Jan 8 2006, 06:43 AM
Pai s-au facut deja modernizari ! Avem tribuna oficiala cu carciuma !
Sa fim seriosi, nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma...Nu stiu insa daca in bine...
Cosmin C are perfecta dreptate. Dinamo are prea mare traditie in Stefan cel Mare pentru a se muta la mai stiu eu ce margine de Bucuresti. Dar cum traditia ( dinamovista ) nu inseamna absolut nimic pentru actuala conducere, ma pot astepta la orice.
Cai Lun
Jan 8 2006, 03:53 PM
Tocmai de aia eu inclin sa accept o astfel de varianta...
fiti seriosi nu se va concretiza nimic. cand o sa vada cata lume va mai veni la stadion in retur.... o sa le piara cheful sa faca stadioane de 30.000 de locuri
Taranu24
Jan 8 2006, 07:49 PM
paddy
Jan 8 2006, 09:07 PM

de unde draku atitea surplusuri

numai daca ne-am clona, in persoana lui Zicu 76 care sta pina in minutul 90 indiferent de vreme, scor, mitinguri anti becali, gripa aviara ETC
Cit timp va fii Becali la Dinamo ..
1 Nu ma voi mai duce niciodata la stadion, cit timp va fii acest jeg presedinte.
SAU
2 Am sa ma bat pina-mi sare draci din mine, indiferent unde va juca Dinamo, sa vedem daca Becali va tine pasul cu "multimea" tote notele de plata le va primi El Prezidente si le va achita tot el, sa vedem daca poate sa tina pasul cu noi.
QUOTE(paddy @ 8 Jan 2006, 21:07)

de unde draku atitea surplusuri

numai daca ne-am clona, in persoana lui Zicu 76 care sta pina in minutul 90 indiferent de vreme, scor, mitinguri anti becali, gripa aviara ETC
Cit timp va fii Becali la Dinamo ..
1 Nu ma voi mai duce niciodata la stadion, cit timp va fii acest jeg presedinte.
SAU
2 Am sa ma bat pina-mi sare draci din mine, indiferent unde va juca Dinamo, sa vedem daca Becali va tine pasul cu "multimea" tote notele de plata le va primi El Prezidente si le va achita tot el, sa vedem daca poate sa tina pasul cu noi.
Pana sa vina becali te duceai la meci pt, presedinte?????
FarfelkugeL
Jan 9 2006, 12:22 PM
Ar fi bine sa fie construit alt stadion, insa nu in Pantelimon... alte locatii mai sunt ?
Cai Lun
Jan 9 2006, 12:45 PM
Da, da! Sa il aduca la noi, aici in rahova pe soseaua Alexandriei!.. Hai ca ti-ar conveni Red, recunoaste!

Problema ar fi ca ar cam ajunge nas in nas cu ghena, ceea ce...
Sincer, pe mine ma intereseaza mai putin UNDE l-ar construi, important e SA IL FACA ODATA!!! [da' nu de la brau in jos!...

]
CRISX
Jan 9 2006, 03:04 PM
QUOTE(Red|Dawg48 @ 9 Jan 2006, 12:22)

Ar fi bine sa fie construit alt stadion, insa nu in Pantelimon... alte locatii mai sunt ?
Da, tot in parcul sportiv Dinamo, pe amplasamentul fostului teren Victoria.
caine_berceni
Jan 9 2006, 03:30 PM
Ar fi super frumos sa avem un stadion de 30.000 - 40.000 de locuri dar sa fie si tribunele aproape de gazon
Poate sal faca si langa Ghencea numai sa-l faca odata
Cai Lun
Jan 10 2006, 07:55 PM
QUOTE(CRISX @ 9 Jan 2006, 15:04)

Da, tot in parcul sportiv Dinamo, pe amplasamentul fostului teren Victoria.
Nu este loc suficient! Aici nu incape discutie. Parcul Sportiv Dinamo apartine tuturor sectiilor Clubului. Pentru a face un stadion adevarat si modern trebuie sa te gandesti inclusiv la locuri de parcare, la magazine si altele de genul asta. Apoi trebuie sa existe si o baza exclusiv pentru clubul de fotbal, cu terenuri de antrenament, terenuri pentru juniori... Asta inseamna ca restul sectiilor nu ar mai incapea! Un alt amplasament aflat intr-o zona limitrofa ar fi mult mai abordabil... Cu tot regretul, nici eu nu imi imaginez Dinamo in alta parte decat in Stefan cel Mare, dar daca vrem ceva modern si serios trebuie sa ne calcam pe inima...
An`TIN
Jan 10 2006, 08:20 PM
imi dau si eu cu parerea .... in zona Obor , daca tot "stramoasa" DINAMO a aparut acolo ... (Unirea Tricolor) , si sa zicem ca ar fi cam in centrul zonei cu densitatea mai mare de populatie dinamovista a Bucurestiului (asa cred eu)
DAR ..... nu cred ca se va contrui vreun stadion nou prea curand
Dust
Jan 10 2006, 08:40 PM
asta e sigur...cine sa construiasca? Giovani? :))
dumi
Jan 15 2006, 02:13 PM
Dupa parerea mea, crearea unui stadion nou e putin probabila in viitorul apropiat...sa ne multumim daca actualul stadion va fi modernizat cat mai curand...
LeX
Jan 16 2006, 04:32 PM
chipurile se va moderniza tribuna a II-a (adica se va construi, pt ca nu avem asa ceva). fiti serios, construirea altui stadion=sf
Dust
Jan 16 2006, 04:35 PM
da chiar dak ar vrea sa faca alt stadion nu au bani..poate daca gasim un sponsor
asterix
Jan 16 2006, 05:23 PM
Problema stadionului DINAMO este foarte veche la fel ca si indeferenta actionarilor si oficialilor dinamovisti care isi pregatesc mereu sloganuri si lozinci ca la plenara PCR, ptr. a inchide gura prostimii cu proiectele lor puse pe hartie. Echipa nu are in acest moment conditii de a juca pe propriul teren nici la un sfert din cat cere UEFA. Asa ca Don Giovanni & Co. ar trebui sa puna posteriorul la treba si sa schimbe ceva la acest stadion dar intr-un mod vizibil. Dar sansele sunt minime. Daca o nocturna a avut nevoie de doua CINCINALE la cate sa ne asteptam ptr. modernizarea unor tribune.
RUSINOS SI JENANT domnilor milionari care va considerati actionari ai lui DINAMO!!!
LeX
Jan 16 2006, 06:03 PM
cine crezi ca vrea sa-si asocieze imaginea cu becali, borcea, samd (sponsori) ? sau cu fotbalul romanesc in general?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.