Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
COSMIN C
QUOTE(reddog88 @ 27 Sep 2006, 20:24) *
Va mai curge multa apa pe Dunare pana cand vom avea si noi un stadion cu care sa ne putem mandrii lightning.gif

N-o sa mai curga, dinamomaniacii cu "iesire "la Dunare o vor opri. 010.gif 010.gif
Oameni buni, mai e mult pana departe, eu refuz sa cred ca vom juca meciurile din Liga Campionilor pe alt stadion decat Groapa noastra draga! Numai sa ajungem acolo !
Bayern Juverpool
asta e stadionul lui Huddersfield de care vorbea cineva mai inainte:
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stad...ium&id=1073

Corectie: Huddersfield Town e in liga a3-a engleza (adica League 1), primele doua ligi fiind "FA Premiership" si "The Championship"
Nexus
Ce stadion au astia!!!Nu cred ca noi vom avea un asemenea stadion niciodata.Mai rau vad ca actionarii vor sa`i ajute pe cei de la primaria capitalei sa faca Stadionul National,unde Dinamo ar urma sa joace in cupele Europene.Pacat....
Hatzu
Asa e Dinamo...mereu surpinzatoare...
In loc sa ne vedem de stadionul nostru...il facem pe altul ca e mai usor si mai putin costisitor.
mariusl
oare cand ne vom putea lauda si noi cu un asa stadion cum au aia din Anglia!?!!?? se vorbeste de modernizarea actualului stadion... dc se intampla asta fara a renunta la pista e cea mai mare prostie si sa nici nu se apuce de modernizari! diablo.gif m-am saturat de carpeli! sa se demoleze total actualul stadion si sa se construiasca altul de 25-30 000 de locuri modern, cochet etc chiar langa teren! asa s-ar castiga si spatiu pt parcari, magazine etc... eu sunt sigur ca actionarii inteleg prin modernizare sa mai puna 2 randuri de scaune la tb a 2 si sa vopseasca oficiala... tb ori sa fie ceva radical, ori nimic!
PS in ghena NICIODATA! mai bine nu ne mai prezentam in CL decat sa o facem in cocina spurcatilor! 149.gif 149.gif 149.gif
Alex1986
QUOTE(Nexus @ 28 Sep 2006, 11:13) *
Ce stadion au astia!!!Nu cred ca noi vom avea un asemenea stadion niciodata.Mai rau vad ca actionarii vor sa`i ajute pe cei de la primaria capitalei sa faca Stadionul National,unde Dinamo ar urma sa joace in cupele Europene.Pacat....

Mitica a spus ca Dinamo nu va putea juca pe National daca intra in Liga, pt ca nu va fi gata. Abia in 2009 se va putea juca pe National pt ca va fi reconstruit, nu renovat. Mitica Dragomir a mai spus ca Dinamo va putea juca pe Ghencea, pt ca una din echipe va juca Marti iar cealalta Miercuri... dar Gigi nu e de acord pt ca la atatea jocuri pe saptamana (+nationala) gazonul ar fi distrus... Asa ca singura alternativa viabila in acest moment pare a fi Bulgaria (Sofia)...
Daca nici la Sofia nu se va putea, ramane probabil Belgia...
catzelus_berceni
nu cred ca mai apuc sa vad noul stadion a lui Dinamo!vb cuiva de mai sus....astia inteleg prin modernizare vopsirea oficialei!ar fi curunt sa jucam in alta tara:(((..iar in ghena nici nu mai zic...
radu
Simplu priviti cateva stadioane in proiect si astia sa kk pe ei 1 ca e scump 2 ca asteapta nu stiu ce imprumut de 100 la 300 de milione de euro:

Omonia - 32.000 locuri - 34 mil euro http://www.stadiumguide.com/omonia.htm

Rijeka undeva in estul Europei - 34.000 locuri
http://www.stadiumguide.com/rijekanew.htm

Sahtior - 50.000 locuri - 200 mil euro
http://www.stadiumguide.com/shakhtarnew.htm

Dnipro - 31.000 locuri
http://www.stadiumguide.com/dnipronew.htm

Dinamo (Zagreb) - 60.000 locuri
http://www.stadiumguide.com/maksimirnew.htm

si multe altele...concluzia e ca in 40 de milioane se ridica un stadion nu nout de 30.000 de locuri de ultima generatie. Lipseste bunavointa. Pai hai sa facem un calcul matematic aleator.. Sa zicem ca vom face o medie de 20.000 de spectatori pe meci si o medie a biletului de 5 euro asta insemna ca intr-un an incasari din campionat ar fi 1.700.000 euro + meciuri din cupele europene unde am avea sa zicem 30.000 spectatori cu o medie a biletului de 15 euro (10 meciuri) 4.500.000 euro.Nu mai pun Cupa Romaniei + alte evenimente ce se pot organiza pentru a scoate bani. Deci in total 6.200.000 pe an. Scadem sa zicem impozite, taxe, intretinere si alte cheltuieli administrative sa zicem 1.200.000/ an. ramane un profit de 5.000.000/ an insemna ca in 8 ani investitia este amortizata ceea ce nu e rau.
mariusl
@ radu
radu sunt total de acord cu tine, mai putin la predictia despre vanzarea biletelor... acum un bilet de cupe europene costa 5 lei si dc vor fi 10 000 de oamani e bine, nu mai vb de alte meciuri din campionat... si tu spui de 15 euro... oricum nu asa tb facuta socoteala pt ca investitia tb recuperata din infiintarea unor magazine ale clubului si nu numai si din chirii s-ar scoate destui bani la fel si din parcari, dc faci 2000 de parcari si le inchiriezi in zilele fara meciuri cu 10 000 sau 20 000 lei scoti bani frumosi! sa nu uitam ca avem stadionul in centrul capitalei si tb sa profitam de asta!
dudu1961
Actionari lui Dinamo cauta teren pt constructia unui stadion sau concesionarea celui prezent ,dar nu va putea fi niciunul gata pina la anul asa ca ramine sa jucam in imprejurimi sau la Viena . Cit despre preturile pe care voi le tot defilati pe aici eu am mai scris si ieri dar se vede treba ca nu cititi ci numai acuzati ;nu comparati voi preturile de afara cu cele din Romania (cu 70 000 EURO iti ei 2 case in Spania sau Germania in Romania nu iti ei nici una ) asa ca nu le mai faceti socoteli cu ce se intimpla in alte tari ______studiati piata din Romania si veti vede acolo ce inseamna .Si asta v-o spun in cunostinta de cauza nu asa de dragul de a fi in contradictie cu voi .
radu
Ba citesc foarte bine si nu acuz pe nimeni. Sunt ferm convins ca se poate construi un stadion la acelasi pret cu cel de afara.
RED75
Eu cred ca modelele prezentate mai sus de Radu ar trebui puse si pe topicul "Campanie de imbunatatire a imaginii clubului - Participa si tu ...". Am inteles ca o sa se uite cineva din conducerea clubului pe acel topic si poate arunca o privire si peste ideile astea.
reddog88
Cu putin efort din partea actionariilor si a mai multor firme de constructii vom avea si noi un stadion,nu se mai poate cu jalea asta de stadion pe care o avem acum,arata dezgustator,Dinamo merita mai mult,mult mai mult.Trebuie sa ne impunem ca suporteri,cat ne vom mai lasa calcati in picioare? 149.gif
radu
A si apropos pentru cei ce se plang de bilete... steaua, da acea steaua de care nu ne place sa vorbim, a strans dintr-un meci de CL 1.000.000 de euroi din bilete. Si vi se pare mult o MEDIE de 15 euro pt cupele europene? Pai daca vrem conditii trebuie sa si cotizam. Atat timp cat va fi biletul 5 Ron atat timp ne vom zbate in mocirla!!!
gavros
ar fi o idee buna ca Dinamo sa joace pe Lia Manoliu tinand cont ca eu stau la 100m de stadion icon_lol.gif
mariusl
nu m-ar deranja ca pt o perioada sa jucam pe lia pana se face un stadion modern in stefan cel mare! dar sa nu fie pt un timp prea lung pt ca Dinamo e ACASA in STEFAN CEL MARE!
vavly
EU NU SUNT DE ACORD SA NE MUTAM PE ALT STADION SA IL FACA PE ACSTA MAI CALUMEA SI SA IL MAI MAREASCA ASA CUM AU PROMIS TOTI ACTIONARII SI ATUNCI VOM AVEA UN STADION MULTM AI MARFA AU PROMIS ACUM CATIVA ANI CA IL VOR FACE PANA IN 2010 DUPA CATE MAI STIU EU HAITA_DINAMO.gif
Mario_ptm
daca vreti cea mai palpabila solutie, v-o zic eu: DECAT SA STAM SA ASCULTAM GOGOSILE ACTIONARILOR, MAI BINE FACEM CHETA INTRE NOI SI IL FACEM MAI REPEDE!!!

FARA UN OM CARE SA PUNA SUFLET MULT IN ECHIPA ASTA O SA AVEM NOI STADION CAND OR ZBURA PORCII SI TRABANTURILE!!! crazy.gif crazy.gif crazy.gif
bgd_me
Groapa e a noastra shi aici trebuie sa ramanem! Dak e sa ne mutam sa ne mutam p un stadion d cel putin 35000 d locuri, asha cum au cluburile mari din Europa. Dar sa fie in primul rand stadionul echipei Dinamo shi apoi al altcuiva. Oricum un stadion nou shi modern nu ar face rau echipei :D :> HAITA_DINAMO.gif
FORZZA Dinamo!
red&white
Greu,foarte greu ca stadionul Dinamo sa fie modernizat pana la anu,dar cine stie......sper sa avem si noi un stadion modern,dar in Groapa nu alt undeva HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
Eu as prefera sa ramanem in Groapa pentru ca de locul asta se leaga istoria dinamovista dar nu stiu in ce masura poate fi modernizat stadionul pentru a respecta standardele impuse de UEFA si in cazul asta nu avem incotro si trebuie sa ne mutam.
edy
In comunicat scrie ca Actionarii nostrii vor sa invesgeasca in stadionul Lia manoliu , adica acesta va deveni stadionul pe care ne vom juca toate meciurile? sau ar fii doar o solutie provizorie pentru ca nu sunt de acodr sa jucam pentru totrdeauna acolo 256.gif

Dinamo e acasa DOAR in Stefan cel Mare!! HAITA_DINAMO.gif
lukaszz
Hmm de parca se investeste la Dinamo ,ma bufneste rasul ,auzeam in fiecare an de proiecte prin ziare si nici macar asta nu a fost imbunatatit ,actionarii asteapta sa bage banii ministeru sau primaria ,deci o sa jucam mai mult ca sigur pe lia manolia ,ca or sa se faca investitii serioase la Dinamo cand o sa-mi vad io ceafa
luka
Cum sa renuntam la Stefan Cel Mare!Eu sunt legat sufleteste de zona asta si nu as putea vedea pe Dinamo jucand decat aici.Eu zic ca exista potential in actualul complex,se poate face lejer o bijuterie de stadion daca exista vointa si bani.Ar fi o tampenie sa renunti la un stadion in centru pt. unul la capat de Bucuresti si in plus ganditi-va cum ar arata un meci Dinamo-Jiul pe Lia Manoliu...5000 de spectatori rasfirati in imensitatea aia de stadion...Atmosfera la meciurile spurcatilor de pe Lia Manoliu a fost penibila asa ca pt. marea majoritate a meciurilor din Liga 1,Lia Manoliu nu ar fi o solutie.
Quaresma^dOg
Mie chiar nu imi place sa mergem p Lia Manoliu la meciurile lui Dinamo 149.gif doar cu conditia ca in 2 ani vom avea un stadion ca cel din proiect !! dar este imposibil .... conducerea noastra sa faca asa ceva ... IMPOSIBIL !!!
cane loco
E clar ca avem nevoie de lucrari la stadion ca sa nu ne umilim cu spurcatii sau bulgaroii, oricum la cati bani au delapidat unii ,,actionari'' de la Dinamo aveam acum un stadion de vreo 35-40.000 de locuri superfrumos cu de toate, dar inca se mai poate face ceva ca sa avem un stadion prezentabil pentru Liga Campionilor, macar de ar mari tribuna a doua cat sa fie la nivelul tribunei intai si tot ar fi ceva, sa vedem reactiile lui borcea si turcu.
Vladimir
NU inteleg dc Dinamo nu poate fi renovat.De pista de atletism se poate scapa foarte usor,se sapa in adancime,si se aduc tribunele tot mai jos.Scapam si de pista,marim si capacitatea...mai ramane problema parcarii,dar e baza sportiva,deci teoretic in 10 zile pe an(nu cred ca jucam mai mult de 10 meciuri pe teren propriu in Europa)se poate face ceva pt a avea parcare.Se poate bloca B.Vacarescu,etc etc.
Alte conditii pt liga nush sa mai fie atat de importante incat sa nu poata fi rezolvate..
rahoulle
am si eu o intrebare: parcarea subterana nu intra in calcul sau nu e posibil un asemenea proiect? nu stiu exact ce e sub stadion asa ca:)
lia manoliu e o solutie de moment...noi avem nevoie de un stadion numai pentru Dinamo!
reddog88
Nici un aeroport nu ar strica 010.gif Dar cine sa faca toate astea, Borcea&Badea? Slabe sanse,mai repede ar retrograda Real Madrid sau Barcelona 010.gif
coolio
QUOTE(Vladimir @ 28 Sep 2006, 17:50) *
NU inteleg dc Dinamo nu poate fi renovat.De pista de atletism se poate scapa foarte usor,se sapa in adancime,si se aduc tribunele tot mai jos.Scapam si de pista,marim si capacitatea...mai ramane problema parcarii,dar e baza sportiva,deci teoretic in 10 zile pe an(nu cred ca jucam mai mult de 10 meciuri pe teren propriu in Europa)se poate face ceva pt a avea parcare.Se poate bloca B.Vacarescu,etc etc.
Alte conditii pt liga nush sa mai fie atat de importante incat sa nu poata fi rezolvate..

Si dupa ce tot sapi tu in pista de atletism unde draq ajungi?
ce mai vad specatorii aflati in "transeele " acelea?
figgoraull
Trebuie neaparat facut ceva; daca administrativ este complicat sa se modernizeze actuala arena (care are un amplasament excelent), atunci sa se construiasca un stadion nou, oriunde ar fi. Si Atletico Madrid trebuie sa-si schimbe stadionul pentru ca pe actualul teren ocupat de "Vicente Calderón" se va construi un tronson al soselei de centura M30 a capitalei Spaniei. [quote]trebuie neaparat facut ceva; daca administrativ este complicat
Bayern Juverpool
QUOTE(Quaresma^dOg @ 28 Sep 2006, 17:32) *
Mie chiar nu imi place sa mergem p Lia Manoliu la meciurile lui Dinamo 149.gif doar cu conditia ca in 2 ani vom avea un stadion ca cel din proiect !! dar este imposibil .... conducerea noastra sa faca asa ceva ... IMPOSIBIL !!!

Eu tot nu inteleg despre ce proiect e vorba?
gavros
QUOTE(Vladimir @ 28 Sep 2006, 17:50) *

dupa ce ca stadionu e in groapa mai vrei sa si sapam :))
Bayern Juverpool
Parerea mea e ca ar trebui sa ne trezim si sa renuntam la prejudecati.
E momentul ca Dinamo sa intre intr-o noua era a existentei sale. Sa faca pasul inainte. E momentul ca Dinamo sa-si puna cu adevarat problema de a se muta pe un alt stadion. Chiar nu v-ati saturat sa depindeti de o Hotarare de Guvern?
Chiar nu va e sila ca pt. a mai trage 2 dungi alb-rosii pe stadion trebuie sa te rogi de tot felul de generali si de ministri sa promoveze cate un nou HG?
E timpul sa lasam dracului Groapa cu gradatzii ei cu tot. Toti alde Blaga si Toma Zaharia sunt relicve ale comunismului. LA FEL E SI STADIONUL. Uitati-va la el cum arata! Arata ca un stadion de anii '50.
Vorbiti de traditzie?
Mi se face greata!!!
Pai daca pt. noi Groapa asta mizerabila inseamna traditzie, atunci ce inseamna ANFIELD ROAD pt. Liverpool FC? Pai ei joaca acolo din 1892. Si peste 2 ani il parasesc pt. ca s-au hotarat sa lasa dracului trecutul in urma si sa faca un pas catre o noua era!
Sau Highbury pt. Arsenal?
Sau Olympiastadion pt. Bayern Munchen?

Din fericire, suporterii acestor cluburi au gandit altfel decat voi!
Iar acum servesc un sandvici (cica asa se scrie acum) si o bere in restaurantul de sub tribuna stadionului. Inainte de meci sau oricand au ei chef sa arda gazul pe la stadionul echipei favorite.

Sa va iasa din cap ca generalii din MI or sa concesioneze vreodata Stadionul Dinamo.
Pai asta e instrumentul lor de santaj. E ultima lor legatura cu clubul de fotbal.
Daca o pierd pe asta nu or sa mai aiba niciun cuvant de spus in privinta echipei de fotbal.
Si ei nu vor asta. Ca doar nu eu mi-am luat comisioane de la Giovanni de pe toate vanzarile de jucatori de dupa revolutie.
Pt. sefii aia mari din MI, Dinamo a fost closca cu puii de aur.
Or sa ne tina chiriasi pe stadionul lor de kakat pana in momentul in care ne vom trezi in sfarsit si vom parasi baza MI!
Sa-i ia dracu cu MI-ul lor cu tot. Dinamo nu trebuie sa mai aiba nicio legatura cu MI. Nici macar dpdv al locatiei.

Mult noroc in viatza!
nubi1
Trebuie sa plecam din Stefan cel Mare. Nu mai ne tine nimic acolo... Un stadion modern la capatul Bucurestiului e mult mai bun decat o groapa amenajata in mijlocul lui...
Borcea, Badea, Turcu... aratati ca sunteti buni si la altcva decat declaratii in presa. Bagati mana in buzunar si trecetiva numele in istoria clubului... altfel o sa ramaneti o pata neagra pentru vecie!
Hatzu
Trebuie facut ceva si in timp cat mai scurt, ori alt stadion ori reamenajat total asta...acum ca avem rezultate trebuie insistat ca sunt bucurosi actionarii...daca nu eram in situatia asta cre ca nici nu ne gandeam sa se faca cva la stadion.
Asa ca faceti ceva stimati conducatori, faceti ceva.
bianco_rossa
si cum ramane cu "altii se inghesuie prin mahalale"? 010.gif 010.gif ..ce'i drept ca momentan nu avem cu ce...si nu stiu daca o sa avem intr'un timp relativ scurt daca nu se apuca actionarii sa bage bani bag.gif
dudu1961
149.gif Nu va inteleg revolta 1_____pe Lia Manoliu nu se va putea juca prea mult pt. ca se demoleaza 2____actionari au declarat ca vor intradevar sa faca stadionul 3_____Daca vine si Radu atunci da se va putea face si cu bani mai putini 4______daca nu se poate si nu se vrea de "domnii de la MI"sa ne concesioneze satdionul pe citiva zeci de ani eu prefer un loc la periferie (altii merg 40 km in fiecare zi pina la servici si nu ami mor dar la un meci cind mergi de drag 5 __________toata lumea spune ca suporteii dinamovisti (in afara de dusmani) sint cei mai destepti pai demonstrati asta atunci si veniti cu idei pt. ca se pare ca cei de la club chiar le citesc nu cu injuraturi si jigniri __idei constructive . argument.gif
cane loco
Nu cred ca avem conducerea si forta financiara sa construim un stadion nou in locul celui din Stefan cel Mare, chestia cu generalii mi e adevarata, trebuie sa ne folosim in continuare de stadionul asta asa cum e el, se pot face multe modificari la el important este sa avem lideri adevarati(nu comediile de borcea si turcu) si un buget cu mult mai mare decat acum.Am increderer ca daca vine Raducioiu o sa aiba un cuvant greu de spus in problema asta.
DougyGiro
Singura noastra sansa este sa intram in liga in sezonul viitor. Atunci se va putea obtine concesionarea stadionului si va putea fi reconstruit.
coolio
Intram noi in liga dar reconstructia dureaza.......pana atunci ce se intampla?!?!?!
Raikkonen
QUOTE(Vladimir @ 28 Sep 2006, 18:50) *

Poti face asta sa mai apropii tribunele de teren dar nu foarte mult, in orice caz nu in intregime pe stadionul nostru.

Pentru a scapa in intregime de pista trebuie sa doboram vechile tribune si sa construim altul in acel loc si ar fi loc pentru ca un stadion fara pista nu trebuie sa ocupe prea mult spatiu ar incapea un stadion de 40.000. Cam asa au facut la Leipzig.
Oricum decat sa ne chinuim 100 de ani mai bine jucam pe Lia Manoliu din 2008-2009 pur si simplu.
Cluburi ca Spartak Moscova pe Luzhniki si nu doar ei ci si Torpedo. Anderlecht pe Vanden Stock, Panatinaikos si AEK Atena pe Olimpic, Espanyol pe Montjuic, Juventus pe Delle Alpi...CE ARE?
Un stadion modern, fara pista...~50.000 de locuri va avea noul Lia va fi destul de tare sa tina o Cupa UEFA...ce mai vreti...!!!??? Chiar credeti ca o sa avem un stadion 100% al nostru cu tribunele alb-rosii modern bun de CL vreodata? Vise...placute.
Bayern Juverpool
QUOTE(Raikkonen @ 30 Sep 2006, 20:09) *
Panatinaikos si AEK Atena pe Olimpic, Espanyol pe Montjuic, Juventus pe Delle Alpi...CE ARE?
Un stadion modern, fara pista...~50.000 de locuri va avea noul Lia va fi destul de tare sa tina o Cupa UEFA...ce mai vreti...!!!??? Chiar credeti ca o sa avem un stadion 100% al nostru cu tribunele alb-rosii modern bun de CL vreodata? Vise...placute.

Touche!
Fanii dinamovisti trebuie sa reuseasca sa treaca odata peste conceptiile de genul "bun, prost, ...nu conteaza e al nostru!"
Trebuie sa inceteze sa fie retrograzi.
Decat sa mananc un rahat care sa fie numai al meu, mai bine mananc jumatate de tort!
Ashtray
editeaza mesaju' ala ca te urecheaza moderatorii icon_lol.gif (partea cu fecalele)
Bayern Juverpool
Inteleg ei mesajul... 010.gif
bogdy_pc
sa jucam pe stadionul 'Lia Manoliu' nu ar fi rau daca chiar se va investi in acel stadion.

cat despre Stadionul din Stefan cel Mare, nici nu se poate vorbi de planuri, dapoi de constructie. Conducatorii clubului trebuie sa-l concesioneze, altfel nu o sa le fie aprobata nici o modificare
FarfelkugeL

CRED CA M-AM INDRAGOSTIT!
Parerea mea e ca e realizabil asta pe Stefan cel Mare, in locul celui vechi.
bogdy_pc
mie frica ca o sa treaca multi ani pana ce va ajunge Stefan cel Mare asa 256.gif
Raikkonen
QUOTE(FarfelkugeL @ 2 Oct 2006, 18:59) *

CRED CA M-AM INDRAGOSTIT!
Parerea mea e ca e realizabil asta pe Stefan cel Mare, in locul celui vechi.

Nu imi place, stadionul ala are un aer de Divizia a-3a engleza e un stadion bun pentru echipa ca UTA, Farul, Poli Iasi sau Craiova.

Un stadion modern si pentru o echipa mare ar arata ceva de genul asta :

http://www.stadiumguide.com/valleynew1.jpg - Charlton Athletic

http://www.stadiumguide.com/partizannew2.jpg - Partizan Belgrad

http://www.stadiumguide.com/cskanew1.jpg - CSKA Sofia

http://www.stadiumguide.com/gyornew2.jpg - Gyor ( !!! )

http://www.stadiumguide.com/debrecennew3.jpg - Debrecen 1 ( !!! )
http://www.stadiumguide.com/debrecennew2.jpg 0 Debrecen 2 ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

http://www.stadiumguide.com/grimonprez3.jpg - Lille ( deloc mai tare ca ultimele 2 )

SAU

http://www.stadiumguide.com/aeknew4.jpg - AEK Atena

Daca o sa avem pretentii de la un stadion ca cel de Divizia a3-a engleza o sa fim foarte dezamagiti apoi, bani sunt de stadioane ca la Gyor si Debrecen.
Nu conteaza obligatoriu marimea.
Cele prezentate au in jur de 35.000 de locuri inafara de primele 2 cu 40.000.
Dar daca pot niste prapaditi din Ungaria sau cluburi cu nimic mai tari ca noi ca CSKA Sofia si Partizan incepe sa ne para rau ca pana acum nici nu s-a pus problema unui stadion nou, ultramodern.

Totusi, oricum ramane un vis dar decat sa ne multumim cu putin si dupa aia sa n-avem la ce spera mai bine tintim undeva unde meritam noi cel putin ca suporteri.
reddog88
Catalin Hildan a deveni post mortem simbolul acestei echipe,ati fii de acord sa se schimbe numele stadionului "Stefan cel mare" in Catalin Hildan.In opinia mea,Catalin merita aceasta onoare pentru ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-si ajuta echipa si-a dat viata pe teren si asta spune multe.Nu il vom uita niciodata si va ramane mereu in inimile noastre.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.