Ashtray
Sep 15 2006, 12:56 PM
Eu zic ca ar fii grozav! Nu stiu daca le-ar convenii tuturor dar banuiesc ca majoritatea sunt de acord!dar, din nou sunt pesimist si nu cred ca o sa bage milioane in stadion...
Hatzu
Sep 15 2006, 01:14 PM
Reamenajat al nostru sau reconstruit, cum credeti ca ar fi mai bine?
Mihai11
Sep 15 2006, 01:30 PM
pai nu aia e ideea principala.. sau una din cele 2 idei?:)
Cai Lun
Sep 15 2006, 02:10 PM
Turcu: "Eu am firmă de construcţii şi mă voi implica direct, plus că vom ieşi mai ieftin."
mdea.. si vrea sa credem in onestitatea lui?!
POOL
Sep 15 2006, 02:12 PM
Mda.. La fel de ieftin cum iese si statul din astfel de afaceri.
Leaveyou
Sep 15 2006, 04:53 PM
"Stadionul lor a costat şase milioane de euro, trei au plătit ei şi trei Primăria. Eu am firmă de construcţii şi mă voi implica direct, plus că vom ieşi mai ieftin. Trebuie să facem pe cont propriu că văd că nu ne ajută nimeni. Poate vorbim şi cu domnul primar Adriean Videanu să facem un stadion împreună", a încheiat Turcu.
Să credem noi că Videanu, după ce a zis că renovează Stadionul Naţional, se apucă şi de stadionul lui Dinamo. Apoi, mai este o problemă: stadionul nu-i al nostru şi nu cred că secţia atletism o să se ducă să se antreneze pe Tineretului.
@hatzu Clar reamenajat al nostru. Este clar că ar trebui adus la o formă care să permită echipei să joace pe el. Cu stadionul facem cum facem. Nu cred că este o problemă mare. Dar reglementările UEFA ţin şi de altceva: locuri de parcări, securitate, masa presei, săli de conferinţă etc. Păi unde puii mei fac parcare ? Vreau să spun că şi anume costul proiectului creşte şi atunci adio ! Nu mai dă brava conducere un leuţ.
Este o problemă mare. Dacă ajung să joace în Ghencea o să vomit
Max
Sep 15 2006, 04:59 PM
QUOTE(Cai Lun @ 15 Sep 2006, 15:10)

Turcu: "Eu am firmă de construcţii şi mă voi implica direct, plus că vom ieşi mai ieftin."
mdea.. si vrea sa credem in onestitatea lui?!

Cat o costa si cin' lo face numa' sa-l faca ...stadionul ramane , turcu se duce (la parnaie)
cojocady
Sep 15 2006, 05:11 PM
Numai 6 milioane de euro? Imi vine greu sa cred ca reusesc ei sa faca cu numai 6 milioane de euro un stadion la normele CL fie el si cu 35 de mii de locuri. Pai ciobanu cica da 1 milion de dolari numai pe tabela (desi cred ca exagereaza un pic pentru ca am vazut o oferta de panouri publicitare electronice, sa le zicem "plasme" desi nu sunt, si pretul nu trecea de 500 mii de euro ).
Dar, daca spre uimirea mea si a majoritatii dinamovistilor vor reusi sa-l construiasca, oficialii lui Dinamo isi vor spala din pacatele facute de-a lungul anilor.
reddog17
Sep 15 2006, 11:06 PM
pai daca aia de la xanthi au facut stadionu ala si baza de pregatire cu 6 mil..un stadion de cam 30-35 de mii de locuri cat are Dinamo nu cred ca ar costa mai mult de 15-20 de mil
daca s-ar implica si primaria..plus o firma puternica care sa sponsorizeze construcia stadionului..ex aliantz asigurari..si stadionu sa se numesca cum vor ei..plus turcu care are firma de constructii...eu zic ca ar putea iesii ceva si in max 2 ani sa fie gata.
Cai Lun
Sep 16 2006, 02:47 AM
In cei 6 milioane fiti siguri ca nu a intrat si terenul... adica amplasamentul... si asta costa ceva...
divisor
Sep 16 2006, 02:57 AM
Terenul ar putea fi donat de primarie, si asa se lauda Videanu ca e dinamovist, si in schimb sa primeasca dreptul de a organiza pe stadion diferite manifestari...
Cai Lun
Sep 16 2006, 03:03 AM
Atat?! Da' ce.. s-a intalnit hotu' cu prostu'? Pai un teren in afara Bucurestiului de dimensiunea celui pe care l-ar solicita Dinamo ar costa cu indulgenta un milion de euro... Iar Videanu sa ni-l dea gratis? De ce? .. ca e dinamovist?!

Nu prea cred...
divisor
Sep 16 2006, 03:18 AM
De ce nu? Si in alte locuri primaria ajuta cluburile de fotbal, in schimb ar mai putea primi un numar de bilete pe viata etc.
Da' asta sa fie marea problema...Sa sa hotarasca Borcea & Co sa scoata banii.
Raikkonen
Sep 16 2006, 01:52 PM
Ar fi o idee buna un stadion de 35.000 daca vom avea intradevar un stadion modern, facut la standarde europene merita!
Gasirea unui alt loc ar rezolva problemele cu parcarea, defapt tot.
Daca l-ar face in nordul Bucurestiului ar fi perfect. Din pacate acolo sunt mai scumpe dar nu as accepta sa merg in sud sau est in tiganie...
Marian
Sep 18 2006, 09:21 AM
Ar mai fi o posibilitate... sa contruiasca stadionul langa piatza sudului, pe vacaresti unde vroia ceausescu sa faca stadion olimpic... parca acolo avea "Vindeanu" de gand sa construiasca stadion....sau cel putin asha se lauda cand facea campanie electorala
red&white
Sep 18 2006, 10:45 AM
Oare cand vom avea un asemenea stadion:POATE NICIODATA
Raikkonen
Sep 18 2006, 11:07 AM
Ar fi o idee si in Vacaresti chiar ma uitam pe harta sa gasesc o strada si ma gandeam ce e de capul lor cu locul ala
red&white
Sep 18 2006, 02:22 PM
Cel mai bine ar fi ca Dinamo sa isi faca un nou stadion pe care sa il denumeasca Stadionul "Catalin Hîldan"
Raikkonen
Sep 18 2006, 08:27 PM
Asa visez si eu...
ebola
Sep 20 2006, 09:07 AM
E putin probabil ca se va face un alt stadion in alta zona a capitalei pt ca se stie cat de " largi la punga " sunt conducatorii nostrii si inplus acum modernizeaza oficila ..deci e clar ..makar de ar renunta la pista de atletism .
Max
Sep 20 2006, 09:15 AM
Nu se va face sigur..il vor petici pe actualul ca sa poata fi compatibil ptr. cupa UEFA , in ceea ce priveste CL vom juca pe unde vom apuca ,,mai mult ca sigur in ghena'' deoarece conducatorii nostrii prefera sa astepte ridicarea noului stadion National care ar trebui sa fie gata pana in 2008 .
red&white
Sep 23 2006, 07:43 PM
Sper ca Dinamo sa castige campionatul,cu toti ne dorim asta si sa intram in UCL,dar nu avem stadion care sa ne permita sa jucam pe el,va rog faceti ceva
reddog88
Sep 24 2006, 01:10 PM
M-as bucura sa avem si un stadion de 25000 de locuri care sa fie aliniat la standarade europene si sa fie denumit Catalin Hildan.
bianco_rossa
Sep 24 2006, 06:14 PM
Oare actionarii nu se gandesc ca ne trebuie un stadion la standarde europene?ca totusi....Dinamo are un parcurs foarte bun in campionat..9-0-0
edy
Sep 24 2006, 10:10 PM
De campionat sunt sigur ca il vom castiga...
Dar unde vom juca

??
Si un stadion nu se face in jumate de an
Chiar nu stiu ce sa zic , sper ca poate intr-o zi vom avea si noi stadionul pe care il meritam
reddog88
Sep 25 2006, 12:55 PM
Va mai curge multa apa pe Dunare pana cand va avea si Dinamo un stadion pentru CL.
dudu1961
Sep 25 2006, 01:04 PM

DOMNILOR ACTIONARI CHIAR NU PUTETI FACE NIMIC SA CONCESIONATI STADIONUL SI SA FACET UNUL PT. EUROPA ,CA VOM MERGE SA JUCAM LA BULGARI SAU LA UNGURI
FarfelkugeL
Sep 25 2006, 01:10 PM
Sa fie clar, daca nu se joaca meciuri pe Dinamo (sau alt stadion al clubului Dinamo), eu nu merg la meciuri in CL.
N-am chef sa ma plimb in ghena sa vad meciurile cainilor.
N-am chef sa ma plimb in Bulgaria, Ungaria samd UN MECI DE PE TEREN PROPRIU AL LUI FC Dinamo.
reddog88
Sep 25 2006, 02:18 PM
Ma mir ca nu le este rusine actinariilor cu acest stadion de divizia b,in loc sa investeasca in stadion sau in echipa ei se gandesc cum sa-si umple buzunarele cu bani Rusine
Cai Lun
Sep 25 2006, 06:16 PM
Eu chiar as vrea sa jucam in ghencea..

SA MOARA jiji, DE SUPARARE...

[adica nu ar muri, ca doar ar lua bani pt. asa ceva...

]
redlady08
Sep 25 2006, 06:29 PM
las ca stiu eu de ce vrei tu sa jucam acolo

.....oricum eu zic ca e mare pacat, mai ales ca acuma echipa merge bine, ca nu-si pun si actionarii problema unui stadion european.....ar fi rusine mare sa ne calificam si sa jucam prin straini

...in loc sa se certe prin presa si sa se gandeasca la castiguri pe termen scurt, mai bine ar investi in stadion ca Dinamo merita.
radu
Sep 25 2006, 06:59 PM
Mie imi pute treaba cu stadionul de la 6 statii la cat stau eu.
Am citit azi pe undeva ca in Germania un club de prin liga a treia isi construieste un stadion modern(30.000 locuri) de 40 mil de euro. Si barfa romaneasca ca Borcea vrea sa contracteze un imprumut de 100 de milioane(extensibil la 300 de milioane) sa refaca stadionul. Alo conducerea nu mai stiti valoarea banului sau ne dati cu praf in ochi? Sau trebuie sa il construiasca Turcu "ieftin"?
marcher
Sep 25 2006, 07:17 PM

Daramat si facut unul nou. Sa fie templul fotbalului romanesc
Max
Sep 25 2006, 07:34 PM
La anu' si la multi ani !
Sa fim seriosi , nici in 10 ani nu se va construi alt stadion , am mai spus , se asteapta sa fie construit noul stadiona national.
Prefer actualul stadion modernizat decat sa fie distrus...sa-si pastreze izul trecutelor victorii.
marcher
Sep 25 2006, 07:45 PM
Si parfumul forestei?
Max
Sep 25 2006, 07:55 PM
Mai ales ptr. meciul ala sa fie amplasata o placa comemorativa..
paddy
Sep 25 2006, 08:47 PM
Daca se va darima stadionul Lia Manoliu, avem o mare problema

........ei nu sint in stare sa puna o tabela noua, si voi va ginditi la stadion nou

credeti ca jiji e prost ????....atunci cind spune ca, nu putea Borcea sa faca atitea milioane din BUTELII
Uitativa cum isi freaca miinile Giovani de bucurie, de ce oare ??????......uitativa cum la toate deplasarile dam nas in nas cu Netoiu, de ce ????.....cu banii furati de jegurile astea doua faceam doua stadioane

.
Ar fii o umilinta pt noi sa jucam in Ghena
RED75
Sep 25 2006, 10:14 PM
Paddy, lasa-ne sa visam frumos macar pana in iarna ....
afterd
Sep 26 2006, 01:39 AM
nene ar merge un stadion nou ...dar sa fie aprox. in aceeasi zona OBLIGATORIU ... va vedeti mergand la meci prin Militari sau Colentina?
Marian
Sep 26 2006, 11:25 AM
Daca ridica tribuna a 2-a si restul peluzei sud cred ca ajungem undeva pe la 20.000 de locuri... sa dea si ei 500.000 $ sa cumpere o tabela moderna si faca putina curatenie prin parcul sportiv.... si eu zic ca putem juca in ucl acasa... chiar asha de greu o fi?
dudu1961
Sep 26 2006, 12:43 PM
Hai sa va zic ceva dar cred ca cei care ati mai fost prin Europa o stiti deja ; o casa in Germania ,(atentie casa nu apartament la bloc ) cu trei camere costa 50 000 de Euro ,va intreb eu acum(pt. ca eu am vrut vara asta sa cumpar casa ) cit costa ; asa ca se poate sa ne coste si mai mult stadionul ;deci nu aruncati cu pietre inainte _____hai sa vedem daca il fac ?
red&white
Sep 26 2006, 03:47 PM
Probabil ca am sa irit pe uni din acest forum dar imi cer scuze:ACESTA ESTE STADIONUL ECHIPEI DE FOTBAL
HUDDERSFIELD FK DIN LIGA A 2-A A ANGLIEI,ACEASTA ECHIPA SE AFLA IN ACEST MOMENT PE LOCUL 17,CE DIFERENTA NOI Dinamo JUCAM IN CUPA UEFA SI NU AVEM STADION CARE CORESPUNDE NORMELOR UEFA SI ACEASTA ECHIPA CARE SE CHINUIE PRIN LIGA A 2-A A ANGLIEI ARE UN ASEMENEA STADION
bianco_rossa
Sep 26 2006, 03:57 PM
unde'i mai stadionu' ala?...ca io nu'l vad...
in fine....adevarul este ca nu avem stadion la normele europene..si decat sa se bata cu pumnu' in pietp...actionarii nostri ar trebui sa se scotoceasca prin buzunarele lor..pline de altfel...si sa mai faca si ei investitii...nu numai sa se bucure de rezultate si de atmosfera creata..
Nu creed io ca borcea moare de nerabdare sa asiste la un meci al lui Dinamo din europa, pe stadionul dusmanului de moarte...sau sa'i rada jiji ..(pardon behaie) in fatza ca noi nu avem cu ce
miste_r
Sep 26 2006, 04:04 PM
Oficialii dinamovişti vor să înceapă lucrările de renovare a stadionului Dinamo în perspectiva unei posibile participări în Liga Campionilor. Acţionarii FC Dinamo intenţionează să cumpere baza sportivă de la Săftica, aflată în prezent în administrarea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), dar revendicată de foştii proprietari, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Acţionarii FC Dinamo intenţionează să cumpere baza de la Săftica
"Am avut o discuţie în care am luat în calcul varianta de a cumpăra baza de la Săftica. Din câte ştim, baza este revendicată, în acest sens fiind un proces pe rol. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă şi vom negocia direct cu proprietarul. Ar fi păcat să pierdem această bază, pentru că este foarte aproape de Bucureşti", a declarat unul dintre acţionari, pentru MEDIAFAX.
Potrivit acestuia, oficialii "alb-roşiilor" doresc să meargă în audienţă la ministrul de Interne, Vasile Blaga, pentru a obţine concesionarea stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Până acum nu puteam face nimic, întrucât echipa era măcinată de scandaluri şi de rezultatele slabe. Acum, când mergem ceas, cred că este normal să ne gândim la viitor. O să mergem în audienţă la domnul Blaga şi, dacă este nevoie, chiar mai sus, pentru a primii în concesionare stadionul Dinamo", a precizat acţionarul respectiv.
Oficialii dinamovişti vor să înceapă lucrările de renovare a stadionului Dinamo în perspectiva unei posibile participări în Liga Campionilor. "Rezultatele de până acum ne fac să sperăm că anul viitor vom evolua în grupele Ligii Campionilor. În grupele UEFA vom juca cu derogare, la fel ca şi anul trecut, dar anul viitor nu cred că vom mai beneficia de aşa ceva. Este un volum imens de muncă şi trebuie să ne mişcăm repede. Steaua este singurul stadion acreditat de UEFA, stadionul Naţional o să intre într-un proces de reconstrucţie, iar să jucăm în Ghencea este exclus", au precizat aceleaşi surse.
Nicolae Badea, Cristi Borcea şi Vasile Turcu au avut o întâlnire, la care au fost invitaţi toţi acţionarii, pentru a pune la punct un plan în ceea ce priveşte lucrările la stadionul Dinamo.
reddog88
Sep 26 2006, 04:37 PM
Renovare normal,iti dai seama cat cost un stadion nou?cate butelii tar fii trebuit sa vanda Borcea pentru construirea stadionului.....
edy
Sep 26 2006, 04:38 PM
sper sa se puna pe treaba ca nu mai e prea mult timp
bogdy_pc
Sep 26 2006, 10:04 PM
abia acuma sa incep sa puna la punct planurile sau sa puna planurile in actiune?
afterd
Sep 27 2006, 01:52 AM
Pai da nene .. in afara se merge normal .. intai infrastructura si dupa aia rezultate ... la noi e ca la dreaq ...asteptam rezultatele ca sa ne gandim la infrastructura .. si nu numai la Dinamo ma refer aici ... a se vedea si cazul de la polo .. si multe altele.
reddog88
Sep 27 2006, 07:24 PM
QUOTE(bogdy_pc @ 26 Sep 2006, 23:04)

abia acuma sa incep sa puna la punct planurile sau sa puna planurile in actiune?
Va mai curge multa apa pe Dunare pana cand vom avea si noi un stadion cu care sa ne putem mandrii
Max
Sep 27 2006, 11:34 PM
Sahtior joaca in CL. pe stadionul lor...dupa cum vad prin transmisiile tv acel stadion nu se deosebeste prea mult fata de al nostru , poate la capacitate sa fie mai mare dar in rest cam aceiasi structura . Astia de ce joaca in liga pe terenul lor si noi nu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.