Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Cai Lun
QUOTE(red_rottweiler @ 8 Sep 2006, 14:51) *
oricum, ziceai ca ce nu face romanul pentru bani, dar ce nu face porcea pentru bani?ar face orice pentru bani deci trebuie sa ne impacam cu gandul ca stadionul o sa ramana asa.

raspuns gresit! 010.gif Vezi.. asta s-ar putea sa fie si problema lui Borcea si inspiratia lu jiji.. anume ca eu ma refeream la banii din CL. Deci pentru banii din CL se merita sa faci investitii. Ai garantat 6.000.000 in CL. Deci cu o investitie de 6 milioane iti zic eu ca ar arata cu totul altfel Groapa... am spus ca MAI face investitia, dar sunt convins ca daca ai nostrii se duc si bat cu pumnul in masa lu' Blaga... TATICU' VREM STADION! se rezolva.. pen' ca Blaga e om respectabil si de cuvant...

Iar treaba cu eliminarea pistei, e ca si cum stelistii ar zice, vrem si noi stadion oval, ca al lui Dinamo. Chiar nu avem simtul demnitatii?! Trebuie sa fim diferiti! TREBUIE SA FIM UNICI, fie si prin asa ceva!... parerea mea..
Ashtray
Daca se va face din banii MAI sa vezi ce scandal o as faca toata presa: "Stadionul Dinamo modernizat din bani publici, din buzunarul fiecaruia dintre noi,bla,bla etc. samd." si o sa uite de datoria stearsa zdelei
Cai Lun
Nu neaparat. Investitiile se pot face si prin sponsarizari... deci investitorul este MAI, dar finantarea este facuta de FC Dinamo. Intrebarea e, iti convine? Eu unul nu as face o asemenea finantare. Cine stie ce nebun de ministru vine si te da afara dupa aia? Ttrebuie sa existe un contract ferm cu MAI. Coporpiretatea ar fi o varianta.. aici insa e de discutat, desigur...

PS> ei care dispera dupa stadioane cu tribunele apropiata, sa nu uite ca acum stadioanele noi tind sa isi departeze tribunele de teren. [Amsterdam Arena, stadioanele noi din Germania, stadionul lui Arsenal...] Asa ca terminati cu aberatiile. Nu stiti cat de binevenita pentru siguranta, fluidizare, securitate, etc este o pista de atletism. Daca pe steaua se intampla ceva, se calca in picoare in tribune, caic daca sar in teren mor ca sobolanii acolo [la fel ca si pe Rapid] pe cata vreme la noi e cu totul altceva... pe steaua nu poate intra ambulanta, pompierii... daca ia foc [cum s-a mai intamplat 010.gif ] tre' sa o stinga fie de sus, fie sa organizeze hidrantii. La noi ai tras masina de pompieri in fata si nu mia ai treaba... Poti sa te desfasori cat vrei si cu ce vrei [chiar si pt. galerie e mai bine] cat despre vizibilitate... e o scuza penibila! Pai aia care stau pe Bernabeu tocma' la mama dreaq acolo sus ce vad? Aia vad cam ce vad si dinamovistii din blocurile de pe Stefan cel Mare.. Dar na.. asa e trendy.. cu tribune langa gazon.,.... dati-i inainte cu tupeu, hai.. e dreptu' vostru..
Ashtray
Eu nu am mai continuat cu pista ca m-ai desfiintat de tot =)).Si in legatura cu finantarea si MAI, copropiretatea cred ca e singura solutie...
dudu1961
Ceea ce e forte clar e ca trebuie facut ceva ,dar acum vine IARNA__asta trebuia facut ___noi ne dam cu parerea dar oare intereseaza pe cineva ? Eu cunosc stadionul asta de cind aveam 5 ani si nu stateam in Bucuresti atunci este cel mai frumos complex sportiv ___sperca pista de atletism sa ramina si mai sper ca ai nostri finantatori sa inceapa demersurile de pe acum ,ca sa gaseasca calea cea mai buna___ si pt ei __sa modernizeze stadionul .
Raikkonen
QUOTE(Cai Lun @ 8 Sep 2006, 15:17) *
Nu neaparat. Investitiile se pot face si prin sponsarizari... deci investitorul este MAI, dar finantarea este facuta de FC Dinamo. Intrebarea e, iti convine? Eu unul nu as face o asemenea finantare. Cine stie ce nebun de ministru vine si te da afara dupa aia? Ttrebuie sa existe un contract ferm cu MAI. Coporpiretatea ar fi o varianta.. aici insa e de discutat, desigur...

PS> ei care dispera dupa stadioane cu tribunele apropiata, sa nu uite ca acum stadioanele noi tind sa isi departeze tribunele de teren. [Amsterdam Arena, stadioanele noi din Germania, stadionul lui Arsenal...] Asa ca terminati cu aberatiile. Nu stiti cat de binevenita pentru siguranta, fluidizare, securitate, etc este o pista de atletism. Daca pe steaua se intampla ceva, se calca in picoare in tribune, caic daca sar in teren mor ca sobolanii acolo [la fel ca si pe Rapid] pe cata vreme la noi e cu totul altceva... pe steaua nu poate intra ambulanta, pompierii... daca ia foc [cum s-a mai intamplat 010.gif ] tre' sa o stinga fie de sus, fie sa organizeze hidrantii. La noi ai tras masina de pompieri in fata si nu mia ai treaba... Poti sa te desfasori cat vrei si cu ce vrei [chiar si pt. galerie e mai bine] cat despre vizibilitate... e o scuza penibila! Pai aia care stau pe Bernabeu tocma' la mama dreaq acolo sus ce vad? Aia vad cam ce vad si dinamovistii din blocurile de pe Stefan cel Mare.. Dar na.. asa e trendy.. cu tribune langa gazon.,.... dati-i inainte cu tupeu, hai.. e dreptu' vostru..

Exista tendinta de a nu se mai construi ca inainte stadioane gen Highbury unde primele scaune erau chiar langa gazon, se lasa o mica distanta, cum e si pe Camp Nou, o distanta minima pana la linia de la marginea terenului asta cu pista e o aberatie, nimeni nu isi construieste stadioane cu pista nici nu stiu de unde ai scoso dinpotriva toate cluburile din Europa precum Espanyol Barcelona se muta de pe stadioanele cu pista( o sa urmeze Lazio, Juventus s.a.m.d. ) chit ca acele stadioane au o arhitectura impresionanta ( deci pe Montjuic sus se vede bine, normal ca nu perfect ca pe Camp Nou, dar arhitectura e foarte buna nu ca la Lia Manoliu care e al dracului de prost facut )
Ceea ce ai zis despre aia pe Bernabeu e o porcarie, am fost sus pe Camp Nou ( care duh este si mai mare si mai inalt ) si se vede excelent din orice punct al stadionului ci dimpotriva sus acolo e cel mai fine thumb.gif
Este diferenta de lungime pana la teren pe Dinamo nu inaltime.
Deci nu exist asa ceva, orice club modern are stadion fara pista de atletism...sau sunt cazurile de fata Espanyol, AS Roma, Lazio, Juventus care evolueaza in meciurile din acasa pe stadioane cu pista, dar acelea nu sunt stadionele lor sunt ale municipalitatii cand vor avea ele stadioane vor fi fara pista asa cum e si normal. Bine, asta nu e o scuza pana la urma stadioanele noastre dinainte de 89 toate sunt penibile.
Doi la mana este o diferenta de atmosfera intre un stadion de fotbal si unul de atletism ca cel a lui Dinamo .
Raikkonen
Ca exemplu.

Espanyol ( am fost la un meci la ei deci nu vorbesc prostii )

Dupa cum se vede el este un stadion olimpic ( gazda olimpiadei din 1992 a fost Barcelona )
Sus de pe ultimele randuri se vede bine, peluzele din spatele portilor oricum nu se populeaza din cauza pistei olimpice, se pun reclame.
Deh, constructia este o bijuterie insa oricat de valoroasa o fi, nu se poate compara cu un stadion de fotbal adevarat cum va fi Noul Sarria.

http://www.stadiumguide.com/espanolnew5.jpg

Acelasi lucru este valabil si pentru Delle Alpi

http://www.stadiumguide.com/dellealpi2.jpg

Pista e intradevar mai mica decat pe Montjuic.
Intradevar Delle Alpi e mai nou din 1990, in timp ce Montjuicul exista deja din anii 30 cand olimpiada trebuia sa se tina in capitala Cataluniei dar din cauza razboiului civil s-a amanat.
Totusi stadionul din Torino nu poate indeplini pretentiile suporterului modern si in curand Juventus si AC Torino vor parasi locatia.

http://www.stadiumguide.com/juventusarena2.jpg

Va fi o replica a lui Delle Alpi insa va fi mult mai modern si cel mai important...va fi stadion de fotbal adevarat...nu va avea pista.

Acelais lucru valabil si pentru viitorul stadion Lazial Delle Aquille

http://www.stadiumguide.com/aquile1.jpg
Cai Lun
Dom'le.. nu sunt incuiat.. recunosc meritele... e foarte adevarat ca galeria lui Dinamo se aude mai bine pe floreasca decat pe teren sau la circ decat langa banca de rezerve. Insa e vorba despre o marca. Asa cum tinem la emblema, la culori, la locatia arenei, la mai stiu eu ce.. asa mi se pare normal sa avem si stadion in stil olimpic. Intr-adevar, locul care se lasa la noile stadioane intre tribune si gazon nu e nici pe departe de aceiasi lungime cu o pista de atletism... este adevarat ca un FC trebuie sa aibe un stadion exclusiv pt. fotbal. Dar traditia noastra este de CS si de aceea s istadionul e la fel. Pe mine nu ma deranjeaza renuntarea la pista de atletism, insa nu cred ca motivatii gen "sa avem si noi tribunele mai aproape ca sa facem si noi atmosfera" sunt cele mai bune. O facem pentru ca asa tre' sa arate un stadion modern, pentru ca daca vrei sa faci atmosfera faci oriunde.

PS> Nici unul dintre linkurile de mia sus nu functioneaza!
Raikkonen
Ma rog, cand le-am pus eu mergeau, dar te poti uita si tu pe stadiumguide.com le vezi pe toate.

Apropo...chiar nu inteleg care e treaba cu traditia sa avem un stadion cu pista? Exista asa ceva undeva in lume? Eu stiam ca traditia in fotbal e sa ai un stadion de fotbal nu unul de atletism.
Olimpic nu este in niciun caz...ca sa aiba statut de stadion olimpic e mult pana departe.
Plasament? Pai cum altii au putut ( si cluburi multi mai mari din Europa nu vorbesc de Olympia, Carmen sau Juventus Bucuresti ci de cluburi care exista si acum )
Gandestete doar la Espanyol( dau acest exemplu pentru ca fiind la Barcelona o saptamana in August am putut sa ma documentez ), la celebrul Sarria care se afla cumva foarte aproape de faimosul Camp Nou.
Era un stadion fara pista, era al lor 100% dar l-au vandut pentru ca nu mai aveau bani si au profitat de existenta Montjuicului care are unele mici avantaje teoretice dar mai mult pentru turisti, ei bine trebuie sa sufere si pista de ateltism si frigul iernii care cade pe dealul cu acelasi nume si sa il urce ca sa ajunga acolo nu merita telefericul la fiecare meci care se ia din port.
In acelasi timp pe Montjuic in zilele in care nu sunt meciuri se vand produse cu FC Barcelona, da ai auzit bine se vand tot felul de fulare, sepci, tricouri cu insemnele echipei rivale din Catalunia.
Acum se afla in constructie viitorul lor stadion, nu in centru, dar mai usor de ajuns si logic...conditii de secolul 21: foarte multe locuri de parcare etc.
Si asa e clar ca mai tinerilor fani care nu au trait Sarria o sa le para rau ca dupa peste un deceniu in care s-au obisnuit asa sa schimbe fisa.
Dar...pentru mine ar fi cel mai mare dezavantaj construirii unui alt stadion : Stefan Cel Mare este foarte aproape de mine, nu am nevoie de masina sa ajung acolo, o statie de metrou sau cateva de tramvai. Dar totusi...cu parcatul e naspa.
In acelasi timp nu e obligatorie nevoie gasirii unui alt loc, in complex nu este loc pentru un stadion modern de 30.000 de locuri? Da...cam greu intradevar sa construiesti altul si sa fie loc si de cel vechi dar eu imi fac sperante ca dupa 2009-2010 cand se va termina noul national din complexul Lia Manoliu sa se construiasca altul modern in Stefan Cel Mare, nu este greu un stadion modern, spatiu este in plus unul fara pista ar acoperi mult mai putin spatiu cat acesta chiar daca ar fi de 2-3 ori mai mare.
Cai Lun
Stadion olimpic?! Cine a zis? Eu nu! Am zis stadion tip olimpic... adica polisportiv.
Cat despre complex... asta nu se va intampla niciodata, dar si daca s-ar intampla ar fi o drama pt. sportul romanesc! Anume aceea ca parcul sa fie folosit mai ales in folosul fotbalului... Stadionul acela si parcul din jur trebuiesc sa ramana asa. Daca e musai sa construim ceva nou, mai bine ne mutam.
red&white
Trebuie ca fani sa le zica actionarilor ceva sa faca la stadion,noi fani,ei actionarii vrem sa intram in UCL atunci sa faca ceva HAITA_DINAMO.gif
Cristi_D
eu sper ca intr-o zi sa avem un astfel de stadion icon_lol.gif

ovy_reddog
pai dute si prezinta-le si tu proiectul actionarilor.poate il aproba mai stii?
nubi1
Oricum avem nevoie de renovari ca sa jucam in UCL la anu'. Ce naiba fac astia? Doar nu ne lasa sa jucam pe ghena?!
Red District IS
http://www.gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=55610&shift=1 ia uitati ce zice mitica....
ce facem la anu' ???... jucam la tiraspol sau unde???
deceneu
Asta e o mare problema, din pacate...toti conducatorii se pregatesc de UCL dar sunt curios si eu unde o sa joace Dinamo!!! icon_rolleyes.gif
nunweiller
ce grabiti sinteti! un campionat nu se cistiga cu 6 victorii. macar de-ar lua ai nostri campionatul si nu ni s-ar aproba stadionul pt cl. pe mine ma intereseaza acum sa avem echipa. daca avem echipa se rezolva si problema cu stadionul.

eu cred ca ar mai trebui niste conditii pentru ziaristi, o alta organizare a accesului pe stadionul, probabil mai multe closete. nea mitica nu a spus ce lipseste. a si probabil ceva loje pentru vipuri.

mitica baga faze la deruta. mai intii n-aveam echipa, acuma n-avem stadion.

eu revin si spun: ce bine ar fi sa avem noi echipa si sa n-avem stadion.
POOL
Avem echipa. thumb.gif avem antrenor da' nu avem stadion.
RED75
Sper sa nu ajungem din nou sa spunem si "nu avem conducere"
Max
Da' ce frumos ar fi ca noi si rapidu' sa jucam in CL pe stadionul spurcatilor iar ei sa priveasca la televizor football.gif
POOL
rofl.gif rofl.gif rofl.gif MDa... Asta chiar ar fi o faza tare...
SMILE BAM
Un club de talia lui Dinamo merita un stadion mai mare si mai modern!Tinand cont ca este destul posibil sa avem doua echipe in grupele UCL la anu'(Steaua si Dinamo), conducatorii clubului ar trebui sa se miste mai repede... icon_rolleyes.gif
Cai Lun
si adica de ce zdeaua?! Formularea corecta era: tinand cont ca vom avea doua echipe in Liga anul viitor, dintre care una ar putea fi Dinamo..... etc..... incearca pe cat posibil fara zdeaua, da? ghost.gif
mihaiul90
SMILE BAM de unde stii tu ca nu o sa fie la anul in Liga Dinamo si Rapid ? tongue.gif
SMILE BAM
QUOTE(Cai Lun @ 12 Sep 2006, 0:56) *
si adica de ce zdeaua?! Formularea corecta era: tinand cont ca vom avea doua echipe in Liga anul viitor, dintre care una ar putea fi Dinamo..... etc..... incearca pe cat posibil fara zdeaua, da? ghost.gif

Bun,tinand cont ca cele doua vor fi pe primele doua locuri(asta e parerea mea, nu inseamna ca trebuia sa coincida cu a voastra...), mi-am exprimat convingerea ca vor juca amandoua in grupe la anu'! Bun, ca sa nu supar: tinand cont ca vom avea doua echipe in Liga anul viitor, printre care ar putea fi si Dinamo!
g481_shm
printre care o sa fie si Dinamo...100% 010.gif
doohan
stadionul din ghencea nu e al oierului, deci putem juca pe el 010.gif
Hatzu
NU PUTEM JUCA IN GHENA, TREBUIE REFACUT STADIONUL!!!!
COSMIN C
Nu va mai faceti griji, noi sa ne calificam si putem juca si la Tiraspol cum zicea cineva pe aici ! 010.gif
radu
Ceea ce nu se intelege inca este ca stadionul nu e al echipei..nu e nici macar concesionat. El apartine MAI si noi platim chirie. Sunt curios cati din voi care stati in chirie (asta daca nu stati la mami si la tati) faceti super investitii in casa respectiva. Pana una alta sa ajungen in CL (e doar etapa 6) si vedem noi ce facem.
rossoblu
Dinamo Tiraspol
radu
Rossoblu esti total offtopic. Mai bine ti-ai canaliza energiile in alta directie.
rossoblu
QUOTE(m@x @ 11 Sep 2006, 22:57) *
Da' ce frumos ar fi ca noi si rapidu' sa jucam in CL pe stadionul spurcatilor iar ei sa priveasca la televizor football.gif

daca prin absurd s-ar califica rapid si Dinamo in CL crezi ca le-ar permite Jay Jay mai ales vampire.gif dupa toate declaratiile care le-au facut
Wlad_red_dog
Lasati fratzxilor ca la ce stadion noroios avem poate se scufunda adversarii-n el si ii batem (TSKA Moscova, UEFA cup, 2005-2006). Ar trebui niste renovari masive, iar Dinamo ar putea juca pe Lia Manoliu ca stoaia se intoarce in ghencea.
Raikkonen
Lia Manoliu nu va mai fi cativa ani pana se va construi stadionul nou.
deceneu
O sa curga multa apa pe Dunare pana o sa construiasca un stadion nou!!! Parerea mea! banned.gif
COSMIN C
Iar topicul asta va ajunge la 100 de pagini....de vorbe goale.... Parerea mea.... drunk.gif
FarfelkugeL
QUOTE(Cristi_D @ 9 Sep 2006, 23:27) *
eu sper ca intr-o zi sa avem un astfel de stadion icon_lol.gif

Dragut, putin mai rotunjit si ar fi super!
ACTIONARILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOR!

Da chiar, actionarii ce fac ACTIONEAZA nu?
Ei bine, ai nostri draci actionari tac si.. fac, sau doar tac si... tac?
red&white
Sa sti RED DOG 48 ca ar fi excelent sa avem un asemenea stadion,dar hai sa nu mai visam asa frumos 010.gif
POOL
@ Cosmin... PAna la urma tot ceea ce se scrie pe topic o sa ajunga "vorbe goale", deoarece povestim singuri: nu ne aude nimeni. thumb.gif Lasati poporul sa viseze
gaby75
salut la toti cainii......ma gandeam ca ,nu numai imaginea este defectul lui Dinamo.Am citit azi in pro sport ca daca, si cred din toata inima ,Dinamo ia campionatul nu putem juca in groapa meciurile din CL .Nu credeti ca asta este o problema mult mai mare ??? help.gif Sau sa jucam in ghencea snoopy.gif DOAMNE FERESTE
Eu cred ca deja trebuie ca, conducatorii sa se gandeasca la asta mai bine HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
super_dog
Foarte tare conceptu tau, ar fii bine sa li se urce mintea la cap si conducerii si sa ne faca si noua un asemenea stadion .
redlady08
visam frumos, asta nu se va intampla prea curand.....din pacate
dinamodgirl
E super FCDB!!intradevar redlady nu prea curand se va implini acest vis!
Forza UTA
Chiar unde o sa jucati in grupele CL la anul ca sigur vom avea 2 echipe acolo la anul?

In Ungaria este Stadion omologat? Ar trebui sa se faca macar un Stadion National pentru echipa Nationala si pentru cazuri din astea ca sunt convins ca nu veti juca in Ghencea (ar fi chiar penibil).
nubi1
VREM STADION NOU! Sau macar amenajati-l pe asta sa putem juca pe el in UCL la anu.
Hatzu
Am mai scris odata despre asta, chiar daca se apuca acuma, oare il termina pana cand incep meciurile din Ch L?
nubi1
se pare ca vor

Vor stadion

Oficialii dinamovişti au rămas impresionaţi de arena pe care Xanthi îşi dispută partidele şi vor să copieze modelul grecilor

Şefii din Ştefan cel Mare vor neapărat să construiască un stadion modern, mai ales că actualul nu corespunde normelor grupelor Champions League.

Miercuri seară, la antrenamentul oficial din Grecia, oficialii dinamovişti au fost impresionaţi de micuţa arenă pe care Xanthi îşi dispută partidele de acasă. "Mi-a plăcut foarte mult stadionul grecilor. Vreau să propun acţionarilor să luăm şi noi teren în afara Bucureştiului şi să facem un stadion ca acesta al lui Xanthi, dar mai mare. Am dori ceva la vreo 35 de mii de locuri. Am vorbit şi cu patronul lor şi mi-a spus că îmi va oferi o schiţă. Dacă vrem performanţă, trebuie să ne dezvoltăm. Fără investiţii nu se pot obţine rezultate", a spus Vasile Turcu.

"Stadionul lor a costat şase milioane de euro, trei au plătit ei şi trei Primăria. Eu am firmă de construcţii şi mă voi implica direct, plus că vom ieşi mai ieftin. Trebuie să facem pe cont propriu că văd că nu ne ajută nimeni. Poate vorbim şi cu domnul primar Adriean Videanu să facem un stadion împreună", a încheiat Turcu.
Hatzu
Deci vor sa il faca altundeva?
Nu ar fi o idee rea dar nu stiu..nu stiu..sunt rezervat, nu ma pot bucura numai cand o sa vad ca e gata, ori noul stadion, ori reconstruit al nostru....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.