deceneu
Sep 1 2006, 12:38 PM
Radu are dreptate. Daca am juca meci de meci cu Manchester Unt atuci am avea nevoie de un stadion mai incapator. Dar la majoritatea meciurilor este gol...din pacate. In schimb stadionul ar putea fi modernizat, sa fie mic dar cochet...parerea mea.
Hatzu
Sep 1 2006, 01:03 PM
Sa fie si mic si modern si cochet, nu conteaza numai sa il modernizeze, s-a auzit ceva de la actionarii cum ca ar dorii sa inceapa sa il modifice sau ne agitam degeaba????
bigbobo
Sep 2 2006, 12:14 AM
In sfarsit o veste buna...Sper sa nu ramana doar la stadiul de zvon si sa se duca la bun sfarsit aceasta posibila initiativa...
http://www.gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=54396&shift=1
mihaiul90
Sep 2 2006, 12:36 AM
Doamne ajuta. Dar avand in vedere ca e din fitzuica lui ianitOAIA cred ca e doar un zvon ...

, totusi sper sa ma insel
super_dog
Sep 2 2006, 04:39 AM
Suna bine, sper sa fie si real. Ca de zvonuri suntem satuii.
junior
Sep 2 2006, 07:35 AM
QUOTE(Hatzu @ 1 Sep 2006, 14:03)

Sa fie si mic si modern si cochet, ????
no man...mare ca să poată intra câţi mai mulţi suporteri...minim 35-40000 de locuri!!!
red&white
Sep 2 2006, 03:31 PM
Bine ca Borcea si compania fac sau vor face stadionul,s-au gandit si ei sa faca ceva bun in Clubul asta
Anu asta umilim STEAUA-RAPID-CFR CLUJ SI ALTELE
florin_80
Sep 2 2006, 04:19 PM
QUOTE(radu @ 1 Sep 2006, 13:26)

Oricum in afara de meciurile cu steaua nu l-am mai vazut plin de mult timp.
Nu ti-ai pus intrebarea ca si unul din motivele pentru care nu vin spectatorii la meciuri este tocmai acela ca vizibilitatea este proasta din aproape orice punct? De conditii nici nu mai vorbesc....ar insemna sa umplu o pagina intreaga.
Oricum, prioritatile conducerii sunt acelea de a moderniza tribuna VIP. In restul isi baga picioarele. Cat priveste articolul ala din ziarul roz...aia e literatura SF, sa fim seriosi. M-am saturat ca de 16 ani sa ni se tot prezinte fel de fel de scheme si machete...tot de 16 ani asteptam macar o nenorocita de tabela.
deceneu
Sep 2 2006, 04:27 PM
Ce am citit din articolul ala din gașca slugilor proaste pare SF total. Nici in 10 ani nu o sa faca ceva cu stadionul asta...sper sa ma insel!!!
cane loco
Sep 2 2006, 05:20 PM
Pai cum sa nu fie SF tot ce tine de viata clubului si de prosperitatea lui cand unii ca borcea sau turcu stau ca lipitorile pe Dinamo, sunt curios ce o sa mai faca paduchii astia doi, stiti care e treaba cu banii care s-au furat de la club dupa revolutie incepand cu jegul ala de ianul, Dinamo ar fi trebuit sa aiba un stadion ca al Barcelonei si baza de antrenament si juniori ca la Ajax, dar cand te conduce unul ca borcea sau ca becali bijnitaru' nu ai sanse nici sa stai pe linia de plutire, apropo ce-o mai fi cu bijnitaru' ala infect de becali, de-ar pica in manutele nostre, ce marfa ar fi.
red&white
Sep 4 2006, 01:45 PM
Mic si cochet va fi stadionul Dinamo
Anu asta facem legea
mariusl
Sep 4 2006, 02:25 PM
sa fim rezonabili! in vara nu s-a bagat in transferuri nici macar un milion de $ si acum se vorbeste de investitii de sute de milioane de $... ce vor prefera scumpii nostrii actionari? sa bage milipoane de $ sau sa inchirieze stadionul 23 august cu cateva mii de $? pana la urma sa ne calificam noi in CL si sa jucam pe 23... sau ce acum speram ca suntem Arsenal sa ne faca nu stiu ce firma un mare stadion? aia de la arsenal au garantat cu vanzarea biletelor pe 10 ani si aia au la fiecare meci 60 de mii de oameni...
eu cred ca in urmatorii 15-20 de ani nu se vor face mari investitii la stadion, nici macar de amarata aia de tabela nu vom scapa...
romania
Sep 4 2006, 04:20 PM
stadionul 23 august nu poate gazdui meciuri din ch lg
poate doar preliminarii dar de la anu` nici asta nu e sigur
ovy_reddog
Sep 7 2006, 08:30 AM
actionarii tot mint din 2000 incoa ca nu mai vand jucatori ca vor performanta.pai ie se lacomesc la 2-3mil de $ cat fac cativa jucatori nu unul ce sa mai vb de investitii serioase in stadion.e vrajeala asta cu stadion nou
radu
Sep 7 2006, 08:51 AM
QUOTE(florin_80 @ 2 Sep 2006, 17:19)

Nu ti-ai pus intrebarea ca si unul din motivele pentru care nu vin spectatorii la meciuri este tocmai acela ca vizibilitatea este proasta din aproape orice punct? De conditii nici nu mai vorbesc....ar insemna sa umplu o pagina intreaga.
Esti chiar comic..de asta nu vine lumea la stadion????
Sunt curios ce conditii sunt pe alte stadioane din RO de sunt mai pline la meciuri decat pe Dinamo.
Hatzu
Sep 7 2006, 08:54 AM
Daca investesc atatia bani in stadion o sa il avem mai tare ca spurcatzi, sper, sper sa nu fie doar un zvon, ar fi minunat sa se refaca si la noi stadionul.
Nici mie nu imi mai place...dar asa cum arata , e templul nostru , locul unde , daca esti caine pana la moarte iti doresti sa calci macar o data in viata.
COSMIN C
Sep 7 2006, 09:03 AM
Sa-i faca ce i-o face dar sa nu-l mute!!!! In Stefan cel Mare suntem acasa....Fara Groapa parca n-am mai fi Dinamo....
Hatzu
Sep 7 2006, 09:04 AM
Nimeni nu spune ca e urat stadionul, eu, fiind din Oradea, cand am fost prima data pe el, nu mai tin minte la ce meci, dar in campionat, nu mai stiam de mine asa de emotionat eram...
Singura problema, parerea mea, e ca tribunele sunt totusi cam departe de stadion...stiu ca si pista e necesara dar, pe stadioanele mari, nu mai exista piste, numai in Romania, si tarile din Est, ar trebui aduse tribunele cumva mai aproape...
florin_80
Sep 7 2006, 09:57 AM
QUOTE(radu @ 7 Sep 2006, 9:51)

Esti chiar comic..de asta nu vine lumea la stadion????
Sunt curios ce conditii sunt pe alte stadioane din RO de sunt mai pline la meciuri decat pe Dinamo.
Daca citeai bine si nu printre randuri, ai fi observat ca am scris "unul din motivele" (poate ca nu primul, nici macar al doilea sau al treilea...poate ca ultimul), nicidecum principalul motiv. Nu este un stadion care sa atraga publicul (este punctul meu de vedere si nu mi-l schimb). Punct. Ca sa nu mai vorbesc de acustica, de presiunea creata asupra adversarilor.
Nu stiu ce conditii afera alte stadioane, dar stiu ca al nostru e cu chiu cu vai cotat la 2 stele (aici nu mai vorbim de arhitectura sau amplasamet, ci de dotari si conditiile oferite).
Ashtray
Sep 7 2006, 10:07 AM
Ar fi minunat sa se faca ce scria in fituica aia!Dar cum zicea cineva mai sus nu s-au bagat 2 mil. in transferuri si ne asteptam sa faca investitii de 100-200 de milioane la stadion?greu, foarte greu...
red&white
Sep 7 2006, 10:10 AM
Ba adevarul este ca avem un stadion mic,dar urat scuze dar asa este nu pot astia actionari sa modernizeze si ei stadionul,am vazut un proiect acum cativa ani ca stadionul nostru va arata cel mai frumos,va fi acoperit dar ne-am ales numai cu minciuni.
Hatzu
Sep 7 2006, 10:13 AM
Aham, am vazut si eu proiectul ala, parca in revista oficiala, cum vor acoperi stadionul, cum vor mari capacitatea etc.
Atunci sa zicem ca au avut voie sa lase proiectul balta, dar acum, daca luam campionatul, ce ne facem, pe ce stadion jucam in grupe??? STADIONUL TREBUIE REAMENAJAT NEAPARAT SI REAMENAJARILE AR CAM TREBUI SA INCEAPA PENTRU CA, PRESUPUN CA VOR DURA....
Tu crezi ca daca s-ar apuca sa-l modernizeze ar fi gata intr-un an ptr. a putea juca pe el in CL?
RED75
Sep 7 2006, 10:18 AM
Exact asta ma gandeam si eu.... Ne vedem jucand in ghena daca intram in UCL ?
Ashtray
Sep 7 2006, 10:20 AM
Poate din cauza asta s-a ambitionat porcea!
Hatzu
Sep 7 2006, 10:28 AM
Sper sa se ambitioneze macar, nu numai asa de forma si sa avem si noi un stadion de nivel european. Cred ca lucrarile vor dura peste un an, sau cine stie...Un interviu pe Dinamomania cu Borcea, Badea sau Turcu despre problema aceasta ar fi binevenit...
Florin_Bogdan
Sep 7 2006, 06:07 PM
E bine k au inceput lucrarile si la noi
mariusl
Sep 7 2006, 06:17 PM
cand credeam ca vor face si astia ceva la stadion, ei se apuca sa mareasca oficiala...

CE INCOMPETENTI!
CRISX
Sep 7 2006, 08:19 PM
Pe care stadion din Romania va juca Dinamo meciurile de la anul din C.L. ? (daca ne vom califica,bineinteles)
Cine stie ? Poate Borcea ?
Din pacate,exista un singur raspuns, sinistru, si care miroase a cimitir .
red&white
Sep 7 2006, 09:24 PM
Nu avem stadion Borcea,noi,voi vreti sa intrati in UCL,dar nu avem stadion suntem de mirul lumi
divisor
Sep 7 2006, 09:26 PM
da' jucam la vecinii nostri in bulgaria
crocobauu
Sep 7 2006, 10:40 PM
rossoblu
Sep 8 2006, 10:52 AM
si partea si mai buna a lucrurilor e ca veti juca fara spectatori, poate doar daca veniti in grupuri mici inconjurati de garda sa puteti intra pe stadion .
Ashtray
Sep 8 2006, 11:05 AM
Ha ha ce nostim esti!Nostimule poate o sa ai soarta lui cacarisaj...
Hatzu
Sep 8 2006, 11:09 AM
Nu se poate sa jucam pe stadionul spurcatzilor, trebuie cineva sa ii trezeasca pe actionarii, un telefon ceva un interviu, ce se intampla cu stadionul???
red&white
Sep 8 2006, 11:24 AM
Exact nu putem juca pe stadionul altor echipe,mai ales pe al spurcatilor,trebuie renovat tot stadionul,mergem un an pe Lia Manoliu si stadionul sa se renoveze
Hatzu
Sep 8 2006, 11:28 AM
Intrebarea e daca o sa reuseasca sa fie renovat stadionul asa repede....Un AN....!!!!!
rossoblu
Sep 8 2006, 11:28 AM
in primu rand Lia nu se ridica la cerintele CL si in al doilea rand va intra in constructie in cateva luni pt gazduirea finalei Uefa .
singura varianta plauzibila in acest moment, daca va veti califica in grupele CL este sa jucati intr-o tara vecina
Corect..mergem la Tiraspol

...numai sa nu ne spurcam
rossoblu
Sep 8 2006, 11:33 AM
ar fi prima data in istoria CL in care o echipa joaca in alta tara din cauza ca n-are stadion, s-au mai intamplat sa joace in alte tari dar din cauza unor razboaie etc...asa ca mai bine lasati-ne pe noi, e in joc imaginea Romaniei :)
POOL
Sep 8 2006, 11:45 AM
Mda se pare ca dragii nostri conducatori incep "modernizarea si refacerea stadionului" prin largirea si modernizarea tribunei oficiale.. Astia nu se gandesc numai la ei.
RED75
Sep 8 2006, 11:48 AM
Cred ca se poate rezolva in vara. Nu trebuie demolat si luat de la zero ca sa indeplinesti standardele UCL. Daca nu cu stadionul Dinamo, oricum cu Lia Manoliu se poate rezolva peste vara
@rossoblu: Daca ajungem noi in UCL o sa vezi cate oitze or sa se transforme peste noapte in caini si s-ar putea sa aveti voi nevoie de "garda" si grupuri mici. Nu ca mi-ar face placere asta ! De fapt afirmatia ta cu garda este o provocare inutila !
rossoblu
Sep 8 2006, 11:51 AM
@red75 Stadionul Lia va intrat in reconstructie in cateva luni, si rapidu a vrut sa joace pe el dar din cauza aceasta au fost refuzati.
Raikkonen
Sep 8 2006, 12:49 PM
QUOTE(rossoblu @ 8 Sep 2006, 12:28)

in primu rand Lia nu se ridica la cerintele CL si in al doilea rand va intra in constructie in cateva luni pt gazduirea finalei Uefa .
singura varianta plauzibila in acest moment, daca va veti califica in grupele CL este sa jucati intr-o tara vecina
Actualul stadion va fi demolat, se va construi unul nou fara pista de atletism si motivul nu este o finala de Cupa UEFA ( sunt sanse minime ) scopul lui este sa aibe si Romania un stadion modern construit dupa revolutie.
rossoblu
Sep 8 2006, 12:54 PM
suna f bine ce spui tu Raikkonen si eu ma indoiesc ca o stadionu va fi gata pana in 2008 sau cand e finala.. avand in vedere ca va fi luat de la 0, poate doar suprafata de joc sa fie pastrata
dudu1961
Sep 8 2006, 01:32 PM

Stadionul nostru trebuie modernizat nu darimat ,dar mai trebuie sa isi dea acordul si MI pt. ca este al lor sau al cui naiba este ,nu poti investi o suma mare de bani pina nu ai o lege care sa reglementeze soarta stadioanelor care nu sint ale cluburilor ,aici e buba ,noi zicem ddar pina la a si face e cale lunga
Cai Lun
Sep 8 2006, 01:43 PM
Ce ironii fine are rossoblu...[esti constient ca daca un dinamovist facea asta pe undeva pe la voi acum era banat, nu?]
1. Oricum, tema lansata de stelist e buna. Dar eu, va zic asa > MAI ALES CELOR CARE VRETI CA Dinamo SA NU MAI AIBE PISTA DE ATLETISM >
Imi doresc sa ajungem in CL la anul, sa nu apuce sa renoveze in Stefan cel Mare si sa jucam in ghencea, CA SA FITI S IVOI CU TRIBUNELE APROAPE DE TEREN!!!

Cre' ca o sa aveti orgasm in momentul ala! Doamne iarta-ma! Aveti niste argumente atat de penibile is de puerile in sprijinul scoaterii pistei de atletism incat ma apuca groaza! PISTA DE ATLETISM trebuie sa ramana! E o marca a stadionului Dinamo, face parte din traditia dinamovista.
2. Intelegeti o data ca
STADIONUL APARTINE MINISTERULUI. doar MAI poate face investitii acolo! Cu toate acestea, orice inginer stie ca daca se vrea, se poate contrui un stadion intreg intr-un an de zile... [chiar in 6 luni!] Dar cuinventivitatea romanilor, va asigur ca se pot infige 20 de pari care sa sustina o folie de plastic peste tribuna I, astfel incat sa indeplinim cerintele. La carpeala suntem cei mai buni.. si ce nu face romanul pentur bani?
3. stelistule, imagineaza-ti o alta versiune: Dinamo castiga titlul si Rapidul pe locul 2... si cum singurul teren utilizabil in CL e la voi... sper sa ne primiti pe noi si sa nu ii lasati pe cei de la rapid!

Ori poate reusim sa organizam programul in asa fel incat sa facem cu randu'...

Iti dai seama? in locul lui jiji va sta la loja decapotabila Borcea....

[mie imi convine, sunt la 2 pasi de stadion...

] *** Apropo.. am vazut stadionul modernizat in detaliu... si arata bine, recunosc... Numa' ca sa bagati si voi plasma aia sub o copertina, ca daca ploua sa nu se scurtcircuiteze.... ah, ce glume amare firar al naibi...
Ashtray
Sep 8 2006, 01:51 PM
Eu nu pot ajunge la stadion, dar am vazut ca echipa joaca mai bine daca este o presiune mai mare din partea publicului si deaia am fost impotriva pistei...oricum, ziceai ca ce nu face romanul pentru bani, dar ce nu face porcea pentru bani?ar face orice pentru bani deci trebuie sa ne impacam cu gandul ca stadionul o sa ramana asa.la noi, romanii se potrivesete cel mai bine vorba lui Margineanu:Viata e ca parul din fund,scurta si plina de C+++T(am generalizat putin si am alunecat in off-topic,scuze cai lune)
Hatzu
Sep 8 2006, 01:58 PM
Daca pista trebuie sa ramana atunci nu vad cum am putea moderniza stadionul, cum l-am putea face mai european, cu tribunele langa teren, oricum nu prea imi dau seama ce modificari ar putea face, cum sa il mareasca...Astept idei, pareri...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.