Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
red_dog_rahova
am trecut astazi pe la stadion si mi-a "sarit in ochi" tabela de marcaj....este veche si ne cam facem de ras cu ea....de aceea eu zic ca tb schimbata...

sunt satul de cand tot aud ca se va schimba....parca nu mai apuc clipa aceea...
radu
Ma repet: este in plan sa fie schimbata pana la finele anului.
red_dog_rahova
sa dea Dumnezeu...desi sunt sceptic...
Max
..noi n'avem stadion calumea si ne framanta tabela....parca problema asta sa mai pus si in topicul,, Stadionul Dinamo'' icon_rolleyes.gif
radu
Da asa e dar am raspuns la intrebare. Suntem totusi destul de in urma la capitolul stadion si facilitati. Bine ca avem banci de rezerva ultimul racnet. Pacat ca in fotbal nu se investeste cu adevarat ci se cauta doar profitul imediat.
RED75
Salut orice investitie in stadion atata timp cat nu e finantata cu bani din China sau din transferuri spre orasul cu "cei mai minunati suporteri'.
Max
Ne, ne, ne..ca banii aia nu ajung in infrastructura..aia ajung la buzunarele lor...ei zic ca e de datoira MI-ului si MI-ul zice ca n'are bani
red_dog_rahova
si uite asa ..de la unu' la altu' ramanem si cu acest stadion si cu aceasta tabela... the circle is complete now...
radu
Sa ma repet? :))
RED75
@max Ma gandeam si eu ca n-ajung banii aia pentru stadion... Dar mai teama imi e ca daca se face cu bani din surse de-astea vine pretenu' Netzoiu si le demonteaza sa le ia la Urziceni cand se supara. Ca are model de la Jiji care a amenitat ca face ceva de genu' asta cu nocturna de la stana 010.gif
Max
Dar autocarul , autocarul , al cui e autocarul? icon_rolleyes.gif
RED75
QUOTE(m@x @ 7 Aug 2006, 22:37) *
al cui e autocarul? icon_rolleyes.gif

Nu stiu al cui e ... Dar sper din tot sufletul ca nu merge pe gaz (de butelie) 010.gif
red_dog_rahova
dar claudiu, al ciu este?

*cui
Max
Chiar domne ( tare asta cu gazu)...cum dracu de n'a aparut nici un crimbogas pe la poarta stadionului? icon_rolleyes.gif
rew
Mda, ne-ar trebui o tabela noua, la care scoru sa inceapa de la 3-0, cel putin.
sultanu
ar trebui mai intai sa jucam fotbal adevarat si apoi sa ne gandim ce tabele sa ne punem la stadion. ca asta ne lipsea, tabela.
suntem asa de buni ca nu ne primesc astia in cupa uefa cu tabela noastra! ce sa spun....
aia de prin slovacia au jucat anu' trecut in liga campionilor cu tabela ca la divizia b si nu s-a mai luat nimeni de ei...
sa fim seriosi....nici spectatori n-avem, ce ne mai trebuie tabela. mai bine da banii pe un fundas ca lumea,sau un portar .
djmihaitza
QUOTE(m@x @ 7 Aug 2006, 22:37) *
Dar autocarul , autocarul , al cui e autocarul? icon_rolleyes.gif

Nu este a lu' Tyson? verystrange.gif
nubi1
Tabela sa fie problema... oricum trebuie schimbat tot stadionul ca e varza. In curand o sa rada toti ciobanii de noi. Cu asa "investitori", asa tabela!
MosIonRoata
N-avem nevie de tabela de marcaj! Dinamovistii nu uita de la mana pana
la gura sa aiba nevoie de tabela pentru a sti scorul. Cine e sclerozat
si nu e stare sa tina minte scorul timp de o ora si jumatate, sa stea dracu' acasa!

Sanatate!
Nexus
010.gif mosioane,mai incet cu nervii.e nevoie de un nou stadion nu de o noua tabele.cred ca asta e cea mai mica problema pe care o are Dinamo acum.
dudu1961
beerchug.gif IMi plac raspunsurile voastre in deplin "acord" cu sondajul ! beerchug.gif hai noroc !
red_dog_rahova
nu stiu de ce dar am impresia ca doar noi vrem schimbarea tabelei....nu si conducatorii nostrii...
Madalinho
Nu inteleg scopul sondajului! Numai un inconstient ar putea sa zica ca nu vrea tabela noua in groapa. HAITA_DINAMO.gif
Oricum nu prea cred ca se va face nimic....conducere de kaka, oameni care trag numai pentru ei si deloc pentru culori!
red&white
Avand in vedere ca suntem un club mare si European Dinamo are nevoie de o tabela noua,dar si de un stadion nou.Sa zicem ca luam titlu vom merge direct in UCL si vom fi nevoiti sa jucam in alta tara
stef 22
un alt lucru care deranjaya la stadionul nostru este pista de atletism .putea fi scoasa si marit terenul HAITA_DINAMO.gif
edy
Daca se continua in acelasi ritm n'o sa avem un stadion nou nici in 10-15 ani 256.gif 256.gif
Si asta chiar e tragic...
Max
Rasfoind un ziar imi sarii in ochi o stire shocked.gif ..copos cere primului ministru sa-i renoveze stadionul...cum ar veni pe baqnii nostrii ai tuturor .. icon_rolleyes.gif
Ptr. faza asta prefer ca Dinamo sa joace pe actualul stadion inca 1000 de ani de acum in colo decat sa cerseasca mila la cin' se da mai dinamovist pe la putere...nu ca am duce lipsa de suporteri sus pusi (Videanu si chiar fostu premier ) dar e rusinos sa te milogesti cand te dau banii afara din casa.. protest.gif
Florin_Bogdan
Trebuie eliminata pista.. si marita capacitatea stadionului
SNapy
E sunt din Reghin(Jud Mures)si inca nu am ajuns pe stadion dar vreu sa ajung daca se califica in grupe.Am trecut o data prin fata stadionului.Eu sunt de acord sa eliminam pista de atletism si de inlocuierea tabelei.Dar nu vad de ce sa marim stadionul ca anul trecut in retur la stadion era o medie de suporteri de 5000 de suporteri si stdionul are 15300 de locuri .Si de ce sa marim stadionul ca sa para si mai gol stadionul.
edy
QUOTE(SNapy @ 26 Aug 2006, 12:33) *
E sunt din Reghin(Jud Mures)si inca nu am ajuns pe stadion dar vreu sa ajung daca se califica in grupe.Am trecut o data prin fata stadionului.Eu sunt de acord sa eliminam pista de atletism si de inlocuierea tabelei.Dar nu vad de ce sa marim stadionul ca anul trecut in retur la stadion era o medie de suporteri de 5000 de suporteri si stdionul are 15300 de locuri .Si de ce sa marim stadionul ca sa para si mai gol stadionul.

010.gif 010.gif Spui asta doar din simplul fapt ca nu ai fost niciodata pe stadionul Dinamo , daca ai fi vazut ce prost se vede iti zic eu ca nu ai mai avea aceea'si parere thumb.gif

Construirea unui stadion nou e o prioritate pentru conducere!

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
junior
QUOTE(edy @ 26 Aug 2006, 23:57) *
Construirea unui stadion nou e o prioritate pentru conducere!

probabil că nu ştii care sunt priorităţile acestei aşa zise conduceri:
1....
2....
3...
4...5...6...

PS nu vreua ban pe ip că altfel aş fi înlocuit ... (punctele de suspensie) stupidemoticon0rv.gif stupidemoticon0rv.gif
pana
dc sa scoata pista de atletism? abea au construito, si iau bani buni pt. organizarea competitiilor de atletism. ar putea sa schimbe tabela, si sa ridice tribuna 2 la nivel, in rest zic eu ca e ok. numi place ca la tv se vede doar tribuna 2, iar cand am jucat cu everton stiu ca mam uitat pe forum pe la ei, si radeau de stadionu nostru vazut la tv, cica are 5 randuri de scaune.
edy
Cred ca in prezent conducerea actuala nu are resursele necesare pentru construirea unui nou stadion , doar daca am incerca sa organizam vreun turneu final am putea spera la un stadion decent...

Dar cum parlamentarii nostrii discuta problemele tarii la golden spritz , ne multumim cu ce avem 149.gif
rossoblu
am si eu o intrebare......daca Dinamo s-ar califica anul viitor in grupele CL pe ce stadion ar juca? Stadionul Lia Manoliu nu indeplineste criteriile Uefa...doar Ghencea...
deceneu
Si eu am citit in presa despre aceasta problema. Asa este. Unde vom juca daca ne calificam in CL??? Nu i-am auzit vorbind despre acest subiect pe conducatorii nostri iubiti. Sper sa nu jucam pe undeva la Sofia si noi...
RED75
Din pacate mi-am pus si eu probema asta. Poate ar fi un aspect pozitiv ca l-ar obliga pe Badea sa scoata bani pentru investitii. Sigur nu se va juca pe Ghencea 010.gif
red_dog_rahova
mai bine jucam la viena dacat in ghena...
rossoblu
la viena? probabil te-ai referit la paradisul lebedelor dar sa stii ca nici ala nu e omologat pt Champions League e intr-o stare jalnica, doar Ghencea e apt pt CL :)

oricum noi v-am primii cu bratele deschise in Ghencea =)))
red_dog_rahova
musca-ti limba...
red&white
In-tradevar stadionul nostru este VARZA ar trebui marit ce naiba la bani lu Borcea si compania ne i nimic,daca chiar iubesc echipa asta sa faca si ei stadionul,daca intram in UCL ce facem,jucam pe Lia Manoliu nui asa.Mariti stadionul si fara pista de atletism ar fi mai bine,suporteri ar face mai multa presiune pe adversar,haideti Domnilor faceti ceva la stadion,maritil faceti ceva.
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Intrarea Giovani, marita
Conducerea a luat decizia de a mari spatiul destinat accesului la tribunele 0 si I. Ieri, actionarul Florian Busca s-a ocupat personal de acest lucru, aratindu-le muncitorilor pina unde trebuie sa largeasca intrarea. "Am vazut cum se chinuie fanii la intrari, cum se fac mereu cozi, si m-am gindit ca trebuie sa fac ceva", a spus omul de afaceri. Anul trecut, Giovani Becali a marit parcarea de la oficiala, fanii fiind nevoiti sa se inghesuie la intrari.(sursa spt)

Ma intreb insa, cand Giovani a marit parcarea si a lasat suporterii sa se inghesuie la intrare, ceilalti actionari unde erau?
Nu am citit regulamentul 3
ce amplasment mai bun ne trebuie...dc ar elimina pista aia si ar face tribune mai mari nu ne-ar mai trebui nici un loc nimik...haideti donilor actionari faceti ceva si pt stadion... HAITA_DINAMO.gif
junior
avem ghinion de amplasament...probail ar trebui regândită arhitectura...doar aşa cred că vom mării capacitatea
Ashtray
Si pista ar trebui neaparat scoasa si marit terenul fiindca din ce am observat eu echipa joaca foarte bine pe terenuri mari cu spectatori multi si aproape de teren(se creeaza o altfel de atmosfera)
deceneu
Si eu sunt curios daca o sa faca ceva cu stadionul....mai ales daca vom ajunge in UCL, si sunt sigur ca vom ajunge...Unde naiba o sa jucam??In ghencea???? nono.gif
Hatzu
Neaparat ar trebui sa facem ceva cu stadionul, sunt de parere ca pista aia ar trebui eliminata, marit stadionu si aduse cumva tribunele mai aproape pentru ca asa e in Europa. Dar nu stiu cum si cand vor baga actionarii bani pentru asa ceva, desi ar trebui neaparat, ca altfel nu stiu unde jucam.
red&white
Ma enerveaza la culmea pista aia de atletism,aia trebuie sa dispara diablo.gif doglaugh.gif
mariusl
parerea mea este ca tb sa dispara pista de atletism! s-ar veadea si meciurile mai bine si presiunea pe adversari ar fi mult mai mare! din pacate chiar dc ne e greu sa recunoastem avem cel mai urat stadion din Bucuresti! pacat! trebuie facut neaparat ceva sa avem si noi un stadion de talie occidentala, nu foarte mate 25-30 000! sper sa apuc sa ma duc la meci acasa pe un asa stadion...
Florin_Bogdan
Nu inteleg pista de atletism 149.gif
E pacat... Ar fi bine sa fie tribunele aproape de Gazon... sa se simta o presiune mai mare !!!
Si vizualizarea ar fi mult .. mult mult mai buna !!!
Si este destul de mic... dar oricum nu prea l-am mai vazut plin cam de mult timp 149.gif
radu
Inainte de a posta mai studiati. Ce aveti cu pista de atletsim? Sau poate nu stiti ca stadionul e al Clubului Dinamo si nu al FC Dinamo? Acolo au loc si alte evenimente in afara de fotbal. Si ce nevoie e de alta capacitate? Oricum in afara de meciurile cu steaua nu l-am mai vazut plin de mult timp.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.