Fane
Sep 12 2010, 06:31 PM
pana si gaz metan isi face o tribuna acoperita moderna. tribuna e ridicata de la sol vreo 2 metrii ... se vede foarte bine de acolo
matador
Sep 20 2010, 02:59 PM
la noi se asteapta inaugurarea noului stadion national,urmand sa jucam pe el probabil. sincer mi-ar conveni pt ca este mai aproape de mine
Cai Lun
Sep 20 2010, 08:35 PM
Punem pariu ca nu ne mutam acolo?
Fane
Sep 20 2010, 08:43 PM
nici nu trebuie sa pui pariu, parca au zis ca o sa jucam doar meciurile din europa lig acolo. cred ca mai bine ne rugam sa se darame singur intr-o noapte ligheanu ala.
matador
Sep 21 2010, 07:16 PM
nu cred ca e nevoie sa ne rugam prea mult. ba chiar zic ca este iminent
Fane
Sep 22 2010, 11:30 AM
nu poate sa pice cu una cu doua... se tin bine betoanele pe el da-l naibii. daca era iminent luau ei vreo masura de siguranta si inchideau ei parte cu tribuna a 2a. si pch ca doar alea stau pe stalpi. ar fi ceva sa se orienteze si spre stadionul Florea Dumitrache, ar putea face acolo tribuna 1 si 2 mai mari si sa lase peluzele asa. ala ar putea sa il acopere mai usor. oricum tot un cotet va iesi, da un cotet mai decent decat ligheanu.
matador
Sep 22 2010, 02:00 PM
normal, era o metafora , nu o lua inginereste. Oricum e degradat rau , si 2 galeti de vopsea f****e pe scari si niste tabla care se sprijina pe cilindrii de nu poti sa vezi daca ai ghinionul sa prinzi loc in spatele lor nu inseamna cu adevarat modernizarea unui stadion. cred ca mai bine se juca in Cotroceni, era ideal pt audienta de acum de la meciuri si ca si conditii de intrare-iesire-parcare. si nu ma luati cu baliverne din astea ca stadionul nu poate fi decat in Stefan cel Mare etc. In primul rand echipa se cheama Dinamo BUCURESTI si avem modelul Arsenal care a dat jos Highburry desi era destul de modern pt a-si construi in alta parte daca nu ma insel noua arena
dinamorupesteaua
Feb 14 2011, 01:59 PM
dinamo trebuie sa joace pe stadionul ei sa bage bani in stadionu ei nu sa joace si sa plateasca chirie in alta parte
Fane
Feb 20 2012, 11:27 PM
O mare parte din cotetul de la tribuna a II a s-a prabusit.Imensa investitie care reprezinta o arhitectura high tech facuta pe bani grei si cu multa sudoare a cedat sub greutatea zapezii.
ayrton
Feb 22 2012, 11:35 PM
bine dracu' ca jucam pe Nastional Arena... ma si mir ca nu jucam pe Victoria "Florea Dumitrache", ca era gratis... oare ce s-o fi intamplat de au inchiriat kkctionarii un sfert de inel pe stadionul nou???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.