Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
J0nnie
Hoffenheim și-a inaugurat stadionul!

Lider în Bundesliga, nou-promovata Hoffenheim va juca pe un stadion de 60 de milioane de euro.

Noua arenă a liderului din 1.Bundesliga, „Rhein Neckar”, are o capacitate de 30.000 de locuri și a fost construită la dorința expresă a patronului lui Hoffenheim, Dietmar Hopp. „Sper să rămânem cât mai mult timp pe harta fotbalistică a Germaniei”, a spus oficialul nemților după inaugurarea de ieri, când echipa a disputat și un amical cu o selecționată regională. Deși orașul Hoffenheim are puțin peste 3.000 de locuitori, clubul de fotbal a reușit performanța de a vinde deja 20.000 de abonamente pentru meciurile din sezonul de primăvară.

Nexus
Nu stiu ce echipa isi permite sa isi faca stadion de 60 de mil...nici intr-un caz Dinamo.Apoi de vandut 20 de mii de abonamente...
Raikkonen
O fi Hoffenheim un orasel de 3.000, dar nu prea are relevanta acest lucru, zona aceea e impanzita de orase in jurul Heidelbergului, Mannheimului si Heilbronului.
In orice caz nu ne vom ridica la nivelul nemtilor cand vine vorba de stadioane in ziua de azi.

Cum zicea si Cai Lun, speram degeaba.Daca ajungem in Liga, ne deplasa la toate cele 6 meciuri si nu doar acum...oricand s-ar intampla pana ar termina aia stadionul national.
Cai Lun
Pe langa faptul ca va consta cel putin 1 milion biletu'.
Max
A zis jiji ca vinde steaua cu totu' pe 5 milioane.
Pai sa punem dreacu mana de la mana si sa le luam stadionu'.
Cai Lun
Si sa ii dam iar foc, poate.
Rizea
Buna asta @Cai Lun :))))
f_rares
s-au inventat bombele drunk.gif
dupa 2 secunde , istorie .
Mitzi
Am observat ca numarul cainilor care vor un stadion nou dar nu intr-o alta locatie este mai mare decat numarul celor care ar vrea un stadion nou nu neaparat in Stefan cel Mare.
In naivitatea mea,gandesc ca nu se poate construi o noua arena in complexul M.I....cine ar investi pana la urma milioane de dolari sau euro in ceva ce nu-i apartine?
Este comparabila situatia cu a-ti ridica o casa in curtea altuia,pana la urma individul poate sa vina si sa te dea frumos afara si sa ramana cu ce ai cladit tu,nu?
Raman cu speranta ca in cele din urma Primaria capitalei va ridica un stadion nou pentru echipele din Bucuresti(ma refer la noi si la Rapid) si nationala.
Alta sansa de a juca acasa pe un stadion care sa respecte cat de cat normele UEFA din pacate nu intrevad.Nu vad pur si simplu pe nimeni care sa doreasca sa faca o astfel de investitie fara sa fie acoperit si cel putin la noi in tara nu prea exista buni samariteni si caini pe deasupra.
O.K....este urat sa astepti sa-ti pice mura in gura dar cred ca in cazul de fata Primaria ar avea si ea beneficiile ei.
Cred ca un stadion modern ar atrage implicit multa lume,vorbesc aici de o lovitura nu numai financiara ci si de imagine.
Ramane sa asteptam noul Lia Manoliu ,nu?:)
Cai Lun
Nu.
J0nnie
alta solutie nu cred ca exista ... sunt satul de mocirlele din parcu sportiv dinamo
POOL
De curiozitate.. voi unde ati vrea sa jucam daca ne calificam in grupe la anul? Din cate stiu eu, stadionul nostru nu poate fi omologat pentru meciurile de UCL. icon_rolleyes.gif
COSMIN C
La Cluj. tongue.gif
POOL
Asa. Imi surade optiunea asta. nana2.gif
Cai Lun
QUOTE(J0nnie @ 29 Jan 2009, 21:19) *
alta solutie nu cred ca exista ... sunt satul de mocirlele din parcu sportiv dinamo

Mdea, deci e mai usor sa faci stadion nou, decat sa rezolvi mocirlele de la Dinamo.... e si asta o idee.
f_rares
QUOTE(POOL @ 29 Jan 2009, 22:54) *
Asa. Imi surade optiunea asta. nana2.gif

idem

e mai aproape . desi vor fi infiltrati ceferisti
Raikkonen
Asta e daca n-avem alte optiuni, jucam la Cluj...daca va fi cazu'.
Ca o sa fie sau nu CFR-isti, e dreptul lor sa vina la meci daca isi vor cumpara bilete care oricum pot fi comercializate cum vor conducatorii in mare parte la Bucuresti daca se doreste asta.
Pana la urma nu vad rostul rivalitatii cu CFR, i-am incins la meciul din Gruia cu suporterii lui "U" in peluza, ce vina au suporterii lui CFR?
krucifix

omfg.gif Asta ar fi o mana intinsa CFR-lui pe bune sau numai de nevoie ???
Mitzi
QUOTE(Cai Lun @ 29 Jan 2009, 23:21) *
Mdea, deci e mai usor sa faci stadion nou, decat sa rezolvi mocirlele de la Dinamo.... e si asta o idee.

Nu,e mai usor sa investesti intr-un stadion propiu decat in baza sportiva a M.I.

QUOTE(f_rares @ 29 Jan 2009, 23:26) *
idem

e mai aproape . desi vor fi infiltrati ceferisti

Care sunt mari huligani http://www.youtube.com/watch?v=S2FXvwMhZAM
Fane
am vazut azi un articol cum ca Dinamo s-ar muta pe noul stadion Lia Manoliu (am tot auzit asta in ultimi ani). nu stiu cat o fi de adevarat dar sun curios de un lucuru
dupa vreo cateva meciurui cu 5 000 de spectatori in tribuna ce motive vor mai gasi bucurestenii pentru faptul ca nu vin la stadion.
poate sa aiba stadionul ala si 100 de stele, sa aiba scaune cu masaj oricum nu va veni lumea, probabil vor fi in cel mai ferici caz 10 000 de oameni
nWbbix
Noua ne ies ochii din cap incercand sa aducem cativa oameni la meci. Pai va dati seama cum o sa arate 1.000 de oameni pe un stadion de 50.000? Eu propun sa jucam decat derby-urile cu spurcatii si meciurile europene( daca va mai fi cazul).
Mister
Eu imi dau seama cum o sa fie sa strige 50.000 de oameni mușețel Steaua!
Rizea
O sa fie exact cum a fost la meciul cu lazio,poti sa iti dai seama
Fane
"o sa fie exact cum a fost la meciul cu lazio"
da... o data la 5 ani. ba voi sunteti constienti de ce scoateti din gura?
uitati-va la media spectatorilor pe toate stadioanele din romania, da mai ales la dinamo.
porcea si compania isi freaca mainiile de fericire ca nu mai e nevoie sa joace pe ligheanu ala. cred ca peste vreo 100 de ani tot cu chirie vom fi (sa ve facem noi stadion cred ca tine de sf)
Rizea
frate daca tu crezi ca pe mine ma opreste porcea,badea,porcu,stadionul de kkt,drumul prin stadion mai ales cand ploua si ma mozolesc din cap pana in picoare de noroi s.a.m.d sa vin la stadion cand jucam akasa indiferent de echipa adversa te inseli.....
Nimeni niciodata nu o sa ma indeparteze sa vin la stadion indiferent de conditii.....nici mie nu imi convine ca nu avem stadionul nostru,ca avem aceasta conducere de kko,ca echipa joaca fotbal(cativa jucatori) doar cand li se scoala ....... s.a.m.d,si ca vin de mic copil pe stadionul asta de kkt,dar daca esti fan adevarat,arata asta prin prezenta si nu prin vorbe...
PS:MU*E stOAIA
Fane
bai baiatule eu nu vorbeam de tine ci de aia care nu vin la stadion. tu nu vezi ca vin la stadion cate 2000 de spectatori?
si nu-mi spue tu mie de prezenta la stadion
Rizea
si ce te rastesti asa,vb cu mine de parca as fi OAIE,eu am dat un raspuns civilizat,fara atac,calm down!!!
Nu iti spun nimik tie de prezenta ca nu te cunosc,eu vorbeam in general,daca vrei sa intelegi ce am vrut sa spun bine,daca nu,treaba ta omule!!!!
Incearca sa mai lasi din aerele astea de baiat de cartier,vorbesti aici tot cu un "caine" ca si tine,nu trb sa sari de cur in sus
Raikkonen
Prezenta scazuta la stadion pe Liga 1 nu se datoreaza nu numai faptului ca multe stadioane sunt nasoale ci si a faptului ca in provincie majoritatea romanilor tin cu echipele din Bucuresti, fata de alte tari unde si Villareal, dintr-un orasel cat Otopeni umple un stadion chiar daca fani ai lui Barcelona, Real Madrid si Valencia sunt peste tot in Spania, totusi sunt si multi cu echipele locale.
Fii tu sigur ca daca vom juca pe National oricum media va creste iar la meciurile cu stoaia si rrapid o sa fie plin cu siguranta cat si la meciuri decisive pe final chiar daca cu echipe mai putin importante ( ex: Bragadiru anul trecut si posibil anul asta ). Nu te astepta ca toate echipele sa joace meciuri cu casa inchisa, crezi ca Inter joaca cu casa inchisa la un meci cu Reggina? Adevarul e ca daca privim in alte tari din Estul Europei, situatia e aceeasi, doar ca Ucrainienii, Rusii si chiar Polonezii ( inafara de stadioanele pentru Euro 2012, vezi Polonia Varsovia isi face unu de vreo 30.000 cu mai multi bani decat nationalul nostru ) stiu ca vor aduce mai multa lume in tribune cu un stadion mai mare si mai bun, crezi ca Sahtior are stadionul plin meci de meci? Poate la deschidere si la meciul cu Kiev si in Champions League.
S-au jucat finale de Champions League in care multi dintre oameni au mers doar sa zica ca au fost, vezi la Moscova in 2008 pe Luzhniki sau chiar anul trecut pe Olimpico.
Cat despre atmosfera, o sa sesizezi din prima diferenta noului Lia Manoliu fata de vechiul cu atat mai mult cu cat va fi acoperit, atmosfera va fi una de vis si acolo chiar poti pune o presiune pe echipa adversa
FarfelkugeL
LAsand Lia Manoliu putin la o parte, iar am ajuns acasa plin de NOROI.

Multumiiim creditorilooor Turco Porco, Porcea, Badea si clanului Fecaliot.
Mister
Oricum si pe Dinamo jucam tot cu chirie, deci nu ar fi o problema sa platim chirie la Lia Manoliu. Totusi, cred ca putem sa jucam din meciuri si pe Dinamo, in special cu echipele mai mici.
nWbbix
Prost sa fi sa joci pe un stadion de 50.000 de locuri , cand stii FOARTE BINE ca la meci nu vezi mai mult de 7.000-8.000 in tribune.
Achiles
Stai tu linistit ca DACA am avea un stadion fara pista, modern si cu locuri de parcare, DACA am avea niste conducatori care nu ar da zi de zi declaratii impertinente, DACA am avea echipa ... numarul suporterilor prezenti la stadion ar fi cel putin dublu, daca nu chiar triplu ...
Rizea
Ce mentalitate idioata aveti cate unii,si vad ca si tu @nWbbix faci parte din ei fara suparare,pana acum tipati sus si tare ca nu se vine la stadion din cauza structurii si conditiilor si acum o dati la intors....Daca nici cu conditii Europene,nu se mai vine la stadion(lasand echipa si conducerea asta de kkt)atunci stati acasa si aratati-le voi oilor cine e mai suporter pe net......
ESTI "CAINE" VI SI SUSTII ECHIPA INDIFERENT DE CONDITII(chiar daca te doare)!!!!!
Sper sa nu ma insel in privinta asta,daca ne mutam pe noua arena(sa speram) ca o sa fie cel putin jumatate de stadion plin cu Dinamovisti.....
nWbbix
Rizea tu cred ca vrei sa vina vreo 20.000 de oameni la meci doar ca sa vada frumusetea stadionului sau ma insel?
Cum adica lasand la o parte conducerea si echipa, neperformantele , si ce mai palavrageai tu pe acolo?
Poti sa joci pe Nou Camp, daca echipa n-are rezultate si creditori oligofreni sunt tot aia, tot atatia oameni vezi.
Eu merg la meciuri, problema mea este de cei care si-au pierdut increderea. Tu pana atunci poti sa imparti pliante fostilor abonati.
ayrton
Mai du-te bai de aici cu propaganda asta anti prezenta fanilor la stadion... Mai e vreun an si ceva pana e gata stadionul si deja dai tu verdicte ca nu o sa vina lumea la stadion ca asa ai visat tu ...
Rizea
@nWbbix chiar nu am ce sa iti mai spun...nu o sa iti raspund la provocare,asa m.a invatat mama(sa las de la mine),dar din cauza celor ca tine cum spune si ayrton mai sus iti dai cu parerea FOARTE PROST,si da eu cred ca se poate sa vina chiar mai multi de 20000,suntem foarte multi Dinamovisti in tara si nu cred ca nu ar da cineva niste banuti in plus sa vada un meci de-al favoritilor confortabil....dupa cum ai vazut prezenta fanilor are si rezultate,si anume jocul prestat de "CAINI"(din moment ce am fost in medie in jur de 8000 de persoane acum in retur ai vazut si rezultatele favoritilor)Cred ca nu avem nici o infrangere acum in retur!!!!
Nu trebuie sa impart nimik ca nu sunt angajat al clubului,te las pe tine sa imparti pliante(vad ca deja devii obraznic),eu imi fac datoria mea de suporter sa vin la fiecare meci al nostru si sa ii sustin cu tot glasul meu si inima.....
Vad ca si tu ai o mentalitate exact cum o au si rivalii nostri de pe langa cimitir despre noi.....Spor la treaba!!!!
PS:asta e parerea mea,nu vreau sa te jignesc,dar in loc sa fi mai pozitiv vad ca tot o dai inapoi...
nWbbix
Ma baiatule, tu ai inceput prin a-mi zice ca am o mentalitate idioata. Chestia e ca mentalitatea mea este una foarte realista. As vrea sa vad ce inseamna pentru tine "mentalitate". Niste vise ca alea de luam UCL de 3-4 ori?
In fine, nu o sa-ti mai raspund de-acum. Te las in telurile tale.
Fane
Rizea. baiatule inainte sa zici ceva controleaza-te. nu veni tu cu vorbe "ultras" aici pe forum ca nu impresionezi pe nimeni. tu pe ce lume traiesti? nu vezi ca la stadion vin cate 2 000 de oameni? (exceptie cu steaua si vreo 2 meciuri mai importante pe sezon). ati sarit ca arsi voi bucuresteni cand a fost vorba de prezenta la stadion. pai realitatea care e? nu veniti la stadion.
mereu veniti cu scuze si vrajeli ieftine cum ca se face mizerie ... ori ca nu se vede bine. etc. Pai ce ma la derby se apropie tribuna de gazon si nu se mai vede mizeria de pe jos?
oricum stadionu ala o sa-l termine curand iar atunci dupa vreo cateva meciuri acasa sunt curios cati spectatori mai vin la stadion

Raikkonen . o sa creasca media de spectatori e adevarat. dar tu crezi ca o sa creasca de la 2 000 la 20 000 - 30 000 ?
e adevarat ca nici la marie echipe nu se umple stadionul la meciuri cu miza mica dar macar aia nu merg la stadion sub 30 000
Rizea
Fane sincer ma abtin sa iti dau vreun raspuns ca sigur ma aleg cu inca un warn.....deci PAS!!!!
nWbbix
Cand o sa avem noi stadion ca asta Sport.RO o sa se numeasca DinamoTV.
red_dogvitan
In cele mai bune visuri.........
F1reb1rd
QUOTE(valerica @ Aug 30 2005, 05:19 PM) *
Ce sa facem cu un stadion de 25-30.000 de locuri cind al nostru e gol acum la capacitatea care o are?????
Mai bine reamenajat asta si restul investiti in echipa.

da cum sa nu --investim in echipa si ne ducem sa jucam la chiatra saNt
Nu sunt de acord dar iti respect opinia.
EU gandesc asa vrei sa fii echipa,incepi asa-super stadion si super baza sportiva urmate de o infuzie masiva in centru de copii si juniori si abia apoi te gandesti sa castigi campionatul si sa joci in UCL.
eu sunt dinamovist de cand ma stiu adica din 88 si nu am apucat sa vad dinamo in UCL inca dar daca se califica si merge la piatra-neamt sa joace personal ma bucur doar pentru titlu dar tot nu consider ca am jucat in UCL,si iti si explic dc,dinamo este DINAMO BUCURESTI,daca nu joaca in bucuresti atunci degeaba,iarasi dinamo se identifica cu stefan cel mare dar sa joci pe stefan cel mare in UCL e imposibil.
Deci daca ai banii de bagat in dinamo baga-i frate intr-un stadion.
TIRIAC HELP US:))))))))))))
Capirossi
Daca nu ti-a zis nimeni pana acum... citeste regulamentul DM http://www.dinamomania.net/forums/index.php?act=boardrules . Punctul 1 este foarte important iar tu l-ai incalcat la fiecare post de-al tau.
red_dog_87
Pun pariu ca daca DINAMO,ar avea un stadion ca al Barcelonei,nu am fii mai multi de 8000-15000 de suporteri si asta doar in unele meciuri (sTEAUA,crrAPID,pULI tIMISOARA si cam atat) lasatio mai moale,sunt satul de DINAMOVISTI care tin cu DINAMO doar in fata calculatorului!!!!!
DinamoEver
un stadion de 20 000 - 25 000 ar fii perfect cu tribunele aproape de gazon, fara pista de atletism!

avem cel mai urat stadion din liga 1
rew
Ai fost vreodata la Pitesti, Arad sau Tirgu Jiu, ca sa spui ca avem cel mai urit stadion ? Sint si stadioane mai urite, nu asta e problema noastra.
Cai Lun
Da, adevarul e ca "bijuteriile" de la Urziceni, Galati, Cluj, Alba Iulia, Medias, Regie, Ploiesti (Astra), Buzau... sunt superbe!
MuLL3r
Daca s-ar apropia tribunele de gazon si s-ar intinde in sus si in lungime cat sunt acum ar avea loc de un stadion de cel putin 25mii de locuri
sNICKETT
macar sa fie tribuna a 2a la nivelul tribunei I si tot ar fi bine...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.