Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
J0nnie
Hoffenheim și-a inaugurat stadionul!

Lider în Bundesliga, nou-promovata Hoffenheim va juca pe un stadion de 60 de milioane de euro.

Noua arenă a liderului din 1.Bundesliga, „Rhein Neckar”, are o capacitate de 30.000 de locuri și a fost construită la dorința expresă a patronului lui Hoffenheim, Dietmar Hopp. „Sper să rămânem cât mai mult timp pe harta fotbalistică a Germaniei”, a spus oficialul nemților după inaugurarea de ieri, când echipa a disputat și un amical cu o selecționată regională. Deși orașul Hoffenheim are puțin peste 3.000 de locuitori, clubul de fotbal a reușit performanța de a vinde deja 20.000 de abonamente pentru meciurile din sezonul de primăvară.

Nexus
Nu stiu ce echipa isi permite sa isi faca stadion de 60 de mil...nici intr-un caz Dinamo.Apoi de vandut 20 de mii de abonamente...
Raikkonen
O fi Hoffenheim un orasel de 3.000, dar nu prea are relevanta acest lucru, zona aceea e impanzita de orase in jurul Heidelbergului, Mannheimului si Heilbronului.
In orice caz nu ne vom ridica la nivelul nemtilor cand vine vorba de stadioane in ziua de azi.

Cum zicea si Cai Lun, speram degeaba.Daca ajungem in Liga, ne deplasa la toate cele 6 meciuri si nu doar acum...oricand s-ar intampla pana ar termina aia stadionul national.
Cai Lun
Pe langa faptul ca va consta cel putin 1 milion biletu'.
Max
A zis jiji ca vinde steaua cu totu' pe 5 milioane.
Pai sa punem dreacu mana de la mana si sa le luam stadionu'.
Cai Lun
Si sa ii dam iar foc, poate.
Rizea
Buna asta @Cai Lun :))))
f_rares
s-au inventat bombele drunk.gif
dupa 2 secunde , istorie .
Mitzi
Am observat ca numarul cainilor care vor un stadion nou dar nu intr-o alta locatie este mai mare decat numarul celor care ar vrea un stadion nou nu neaparat in Stefan cel Mare.
In naivitatea mea,gandesc ca nu se poate construi o noua arena in complexul M.I....cine ar investi pana la urma milioane de dolari sau euro in ceva ce nu-i apartine?
Este comparabila situatia cu a-ti ridica o casa in curtea altuia,pana la urma individul poate sa vina si sa te dea frumos afara si sa ramana cu ce ai cladit tu,nu?
Raman cu speranta ca in cele din urma Primaria capitalei va ridica un stadion nou pentru echipele din Bucuresti(ma refer la noi si la Rapid) si nationala.
Alta sansa de a juca acasa pe un stadion care sa respecte cat de cat normele UEFA din pacate nu intrevad.Nu vad pur si simplu pe nimeni care sa doreasca sa faca o astfel de investitie fara sa fie acoperit si cel putin la noi in tara nu prea exista buni samariteni si caini pe deasupra.
O.K....este urat sa astepti sa-ti pice mura in gura dar cred ca in cazul de fata Primaria ar avea si ea beneficiile ei.
Cred ca un stadion modern ar atrage implicit multa lume,vorbesc aici de o lovitura nu numai financiara ci si de imagine.
Ramane sa asteptam noul Lia Manoliu ,nu?:)
Cai Lun
Nu.
J0nnie
alta solutie nu cred ca exista ... sunt satul de mocirlele din parcu sportiv dinamo
POOL
De curiozitate.. voi unde ati vrea sa jucam daca ne calificam in grupe la anul? Din cate stiu eu, stadionul nostru nu poate fi omologat pentru meciurile de UCL. icon_rolleyes.gif
COSMIN C
La Cluj. tongue.gif
POOL
Asa. Imi surade optiunea asta. nana2.gif
Cai Lun
QUOTE(J0nnie @ 29 Jan 2009, 21:19) *
alta solutie nu cred ca exista ... sunt satul de mocirlele din parcu sportiv dinamo

Mdea, deci e mai usor sa faci stadion nou, decat sa rezolvi mocirlele de la Dinamo.... e si asta o idee.
f_rares
QUOTE(POOL @ 29 Jan 2009, 22:54) *
Asa. Imi surade optiunea asta. nana2.gif

idem

e mai aproape . desi vor fi infiltrati ceferisti
Raikkonen
Asta e daca n-avem alte optiuni, jucam la Cluj...daca va fi cazu'.
Ca o sa fie sau nu CFR-isti, e dreptul lor sa vina la meci daca isi vor cumpara bilete care oricum pot fi comercializate cum vor conducatorii in mare parte la Bucuresti daca se doreste asta.
Pana la urma nu vad rostul rivalitatii cu CFR, i-am incins la meciul din Gruia cu suporterii lui "U" in peluza, ce vina au suporterii lui CFR?
krucifix

omfg.gif Asta ar fi o mana intinsa CFR-lui pe bune sau numai de nevoie ???
Mitzi
QUOTE(Cai Lun @ 29 Jan 2009, 23:21) *
Mdea, deci e mai usor sa faci stadion nou, decat sa rezolvi mocirlele de la Dinamo.... e si asta o idee.

Nu,e mai usor sa investesti intr-un stadion propiu decat in baza sportiva a M.I.

QUOTE(f_rares @ 29 Jan 2009, 23:26) *
idem

e mai aproape . desi vor fi infiltrati ceferisti

Care sunt mari huligani http://www.youtube.com/watch?v=S2FXvwMhZAM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.