Leaveyou
Sep 11 2008, 04:11 PM
Da' probleme or să fie abia când or să apară căprioarele ... Pentru că atunci o să trebuiască să ai și permis port armă și, evident, armă de vânătoare.
Nu sunt de acord că sub pom să fie mai scump. Te expui și unor pericole acolo ... Mai un scuipat, mai nu mai apucă lumea să se ducă la toilet ... Greu !
Max
Sep 11 2008, 05:06 PM
Pomii trebuiesc taiati .
Daca acolo isi fac ciorile cuib ?.
antisteaua
Sep 11 2008, 05:51 PM
Aici apare o dilema: daca taiem pomii o sa creasca iarba mare si riscam sa-si faca ciobanii tarla.
Dupa ce zice turcu se pare ca nu se va intampla nimic spectaculos la stadion ci vom juca pe 23 august cand va fi gata. Chiar, cand va fi gata?
cosmin targoviste
Sep 11 2008, 06:04 PM
Conditii europene...Avem si umbra !
Leaveyou
Sep 11 2008, 06:22 PM
QUOTE(Gică Contra @ 11 Sep 2008, 18:06)

Pomii trebuiesc taiati .
Daca acolo isi fac ciorile cuib ?.
Bre nea Gică, să nu te iei de căprioarele mele ! Nu vezi că au mai tăiat alții copacii și acuma urșii mișună vioi pe lângă orașe ?
Cioarele se pot împușca ... Dar poți să tragi în mama lu' Bambi (nu a lu' Mitea) ?
Fane
Sep 11 2008, 07:41 PM
oricum caprioarele se sperie foarte rau de caini asa ca nu stiu liviule cum rezolvi situatia cu ele
Max
Sep 11 2008, 07:43 PM
Liviu..
Nu , ca capra crapa piatra'n patru , crapa-i-ar capul caprei , cum a crapat ea piatra'n patru ..
cosmin targoviste
Sep 11 2008, 07:46 PM
A?
Pai stati sa ne gandim logic.Ce vor actionarii de fapt? Pai bananieri avem.Avem si palmieri,pardon cocotieri sa nu il supar pe domnul Liviu . De fapt vor sa faca la stadion un decor exotic cu care sa atraga oamenii care se vor duce in "Groapa" ca in expeditie in jungla,doar ca vor mai vedea ,printre altele, si putin fotbal,daca va fi cazul.
Fane
Sep 11 2008, 08:30 PM
sezonu asta o sa o tina pe a lor ca nu pot concesiona stadionul iar sezonul viitor probabil la fel iar peste vreo 2 sezoane vor zice ca nu mai are rost sa se chinuie ca doar vom juca pe noua arena
bigbobo
Sep 11 2008, 08:50 PM
Pana si producatorii celebrului serial "La Limita Imposibilului" sunt invidioasi si foarte artagosi cand vine vorba de scenariile fanteziste ale "dulailor" din fruntea lu' Dinamo cand vine vorba de stadion... Pana la arena mult visata ne paste cu siguranta o noua glaciatiune...
Leaveyou
Sep 11 2008, 09:07 PM
Mai este o posibilitate, la care m-am gândit acuma la o bere : acționarii fac păduri astfel încât ultrasii să năvălească din codrii cum făceau dacii. Apoi, luând exemplul lui Burebista (parcă), o să tăiem copacii la înălțimea unui om îi îmbrăcăm în tricouri alb-roții și așa o să avem câte 17.000 de spectatori la fiecare meci.
Asta sună cam trist ...
Cai Lun
Sep 11 2008, 09:09 PM
Ma ce puii mei vorbiti voi aici?! Ca nu imi dau seama nici macar daca e off topic sau nu!
Leaveyou
Sep 11 2008, 09:17 PM
Despre stadion ! Și, ca proiect de viitor, Parcul Național DINAMO ! Da' ce credeai ?
cosmin targoviste
Sep 11 2008, 09:18 PM
Nu e off-topic e ceva foarte serios ! Actionarilor le poate trece orice prin minte . Trebuie sa gandim in perspectiva pentru a nu fi dezamagiti dupa aceea .
@Liviu-da,de acord,dar ar fi oare actionarii dispusi sa cheltuiasca bani pentru tunderea si udarea copacilor pana cand acestia vor indeplini cerintele corespunzatoare pentru a fi "suporteri" ?
edit: am uitat ca a venit toamna si ca Mama Natura o sa ii ajute pe actionari cu apa din cer. Dar ramane problema tunsului.
Leaveyou
Sep 11 2008, 09:20 PM
Păi dacă au bani pentru aplecătorile alea ... Cine știe ? Sau o fi un proiect de parcare ? Pentru noua sală polivalentă ...
COSMIN C
Sep 11 2008, 09:37 PM
QUOTE(Cai Lun @ 11 Sep 2008, 22:09)

Ma ce puii mei vorbiti voi aici?! Ca nu imi dau seama nici macar daca e off topic sau nu!

Despre stadion bre, despre alt fel de proiecte pe terenul ala asteptam sa ne spui tu. Pana una alta suntem liberi sa cautam solutii . Deci suntem chiar prea on topic. Adica nu carcotim, ne implicam.
Cai Lun
Sep 12 2008, 08:38 AM
Mdea...
dudu1961
Sep 12 2008, 09:54 AM
Red , mor frate pina atunci !
Vedeti masina timpului poate face ceva cu stadionul
The Game
Sep 12 2008, 10:48 AM
Turcu : 'Vrem stadion modern!'
Ca sa vezi, si noi vrem ...
Leaveyou
Sep 12 2008, 10:49 AM
Mai trebuie să stabilim ce înseamnă modern în mintea (pardon) lui Turcu ...
FarfelkugeL
Oct 6 2008, 02:37 PM
Bacăul își face stadion nou
Consilierii locali au aprobat planul urbanistic zonal în care este inclus și construcția unui stadion nou. Amplasat în cartierul CFR, noua construcție va avea o capacitate de 20.000 de locuri. Proiectul se va numi "Complex de sănătate și servicii - stadion Municipal".
În afara stadionului, proiectul cuprinde construcția unei săli de sport, teren de antrenament, pistă de atletism și hotel.
Parcarea va avea o capacitate minimă de 2.000 de locuri și se va situa pe 4 ha de teren. În proiect este inclusă și construcția unei parcări subterane. În zona destinată publicului vorfi amenajate un muzeu al trofeelor, un magazin cu vânzare de articole sportive, toalete, ascensoare pentru persoanele cu handicap, bufet, un fast-food cu 200 de locuri, o cafenea de 80 de locuri.
Pentru sportivi se vor face vestiare, o piscină pentru 30 de persoane, saună cu bazin mare, sală de încălzire, sală de forță, cabinet medical și două săli pentru instruire tactică.
Noul stadion va semăna cu International Stadium din Haifa. Singura diferență este că stadionul din Haifa, care se află în faza de construcție, are o capacitate a tribunelor de 30.000 de locuri. Stadionul din Haifa este realizat în colaborare cu KSS London și S. Gendler Architects, din Anglia.
http://www.bacausport.ro/stiri/422/bacaul-...stadion-nou.htm
Fane
Oct 6 2008, 02:52 PM
eu zic sa nu mai postati articole cu echipele care isi fac stadion. sincer, sunt invidios . al nostru va fi gata la pastele cailor, ce nu va este clar?
COSMIN C
Oct 6 2008, 03:19 PM
Optimistule
Leaveyou
Oct 6 2008, 03:27 PM
QUOTE(Fane @ 6 Oct 2008, 15:52)

al nostru va fi gata la pastele cailor, ce nu va este clar?
Cum va arăta ... O să fie ca un fel de șopron sau ca un siloz ? Sau ca o potcovărie cu unelte atârnate pe pereți ? Toți comentatorii blesteamă și se jură că sunt la "Fear Factor", cum să nu fim optimiști ? Aici ar trebui să fie un zâmbăreț dar m-au zdruninat rău jucătorii dinamoviști ...
reddog_sv
Oct 6 2008, 03:42 PM
Ne facem stadion?Cand?Unde?
Leaveyou
Oct 6 2008, 03:42 PM
Mai toate echipele din țară. Mai puțin Dinamo.
Cai Lun
Oct 6 2008, 04:35 PM
Adica sa intru eu pe stadionul construit de turcu?!

Ce glume aveti in voi!!
Leaveyou
Oct 6 2008, 05:20 PM
Nu înțeleg ! Te pricepi la zidărie, amestecat apă cu ciment, treburi d'astea ? Că așa îl construim noi. Eu am o experiență vastă de pe litoralul românesc. Aveam forme cu care făceam castele din nisip. Sunt supercalificat ! Te bagi ? Sau vrei să spui că tu nu calci pe un stadion construit de turci ? Adică cu toalete, nu d'ălea ecologice, cu tot felul de chestii: scaune curate, copertină și mai știu eu ce ?
Fane
Oct 6 2008, 07:14 PM
daca ne apucam noi suporterii sa facem un stadion cred ca o sa terminam cu mult inainte ca oripilantii aia sa se gandeasca la vreun proiect .cand termina noul 23 august o sa jucam pe el ...cred ca o sa imbatranesc pana facem si noi stadionul nostru
Kity_reddog
Oct 7 2008, 05:29 PM
Dinamo nu are stadion, nu are echipa si spirit de echipa, nu are conducere, suporterii au parasit si ei echipa, iar antrenor poa sa vina si capello in cazul asta.
De stadion mi-e si jena sa ma vorbesc...
Au ramas culorile, traditia, palmaresul, Catalin Hildan si celelalte simboluri dinamoviste care le purtam in suflet, in speranta ca intr-o zi o sa renasca tot ceea ce inseamna spiritul dinamovist. Priviti exemplul CFR. O echipa ce si-a arogat o istorie si o traditie care in realitate e falsa si s-a erijat echipa de traditie a Ardealului si a Clujului, o rusine pentru cei care cunosc acest oras. In fine. Prin investitii si o politica de marketing sanatoasa mii de oameni ii cred deja. In ritmul asta in 10 ani o sa fie cu adevarat echipa de traditie a Ardealului si o sa-i creada toata lumea cu 1907 lor. Chestia asta e valabila la orice club. Ganditi-va ce ar insemna pentru Dinamo niste investitii ca la CFR si mai ales modul in care se investeste la astia. In fine.... apa de ploaie pana la urma
cosmin targoviste
Oct 9 2008, 11:50 AM
Toti vorbesc de intrarea in UCL,dar isi pun problema unde vom juca ? Poate termina fratii de la "U" Cluj stadionul pana atunci...
Fane
Oct 11 2008, 04:59 PM
la U se tot promite stadion de vreo 10 ani, minciuni si acolo.
in legatura cu stadionul nostru, am vazut la tribuna 0 ca au adus niste stalpi de metal poate au de gand sa faca o tiganie si acolo numai ca un acoperis(mai inalt) la tr 0 ar bloca vederea de la tribuna oficiala
Raikkonen
Oct 18 2008, 02:44 PM
Dupa cum merge jocul asta pana ajunge Dinamo in Champions League cred ca o sa putem juca si la Suceava, Sighetu Marmatiei, Ineu, Caracal pentru ca noi tot nu o sa avem stadion.
reddog_sv
Oct 18 2008, 03:36 PM
Hai bre...pui Suceava langa satele celelalte?...om fi in dificultate la fotbal in ultimul timp dar te rog frumos..
Legat de stadion, se vorbea si la noi ca se va face unul nou, mai modern...dar se pare ca acest lucru va depinde de alegeri..
Morpheuss
Oct 18 2008, 04:38 PM
Aoleu, unde era capitala europeana, Suceava. Sa-mi trag palme, parca sucevenii sunt de pe alta planeta. N-am vazut asa ceva.
reddog_sv
Oct 18 2008, 05:35 PM
Te asteptam de mult

...ma abtin de la comentarii ca iar ne sterg posturile

....pot sa spun doar ca Suceava nu e capitala europeana sau mai stiu eu ce....dar nici in 1000 de ani nu poti sa pui un
judet cu peste juma' de milon de locuitori..ca intindere nu mai spun ca e al doilea pe tara...de asemenea fiind unul dintre cele mai reprezentative judete prin traditie, istorie, atractii turistice sau in ultimul timp, dezvoltare economica
Toate astea le stii si tu bine...si e evident ca numele Sucevei n-are ce cauta langa celelalte
sate...printre care si altele...
Morpheuss
Oct 18 2008, 06:00 PM
Asa e. Iasiul sau Bucurestiul sunt un scuipat pe langa marele focar de cultura si civilizatie, Suceava(cand zici dezvoltarea economica, te referi la bazar?). Si, intr-adevar, celelalte orase sunt niste sate, in comparatie cu metropola de dincolo de Siret. Ce zic eu metropola...Megalopolis.
Scuze pentru off-topic, dar e incredibil
reddog_sv
Oct 18 2008, 06:30 PM
Te rog eu sa n-o mai lungim ca stii ce se intampla
1. N-o intoarce cum vrei tu..eu nu am comparat Suceava cu Bucurestiul sau Iasiul
2. Nu pot intelege ce tot o dati voi cu bazarul(care nu exista in multe orase) cand Suceava e printre putinele judete care vor avea in cateva luni 12 hypermaketuri si malluri...Iulius mall spre exemplu il vei intalni doar in Timisoara, Cluj, Iasi si ...SUCEAVA...primele 3 recunosc sunt mai reprezentative decat ultimul...ca sa fie clar...la fel si Carrefourul..care spre exemplu nu-l gasesti in Craiova si alte orase mari
De ce nu are Bacaul sau Piatra astfel de malluri??..orase mari ca Suceava...asta spune multe.
3.Am exagerat numind sate orasele mai mici dar a vrut sa scot in evidenta ca orasul in care locuiesc nu poate fi niciodata pe aceeasi treapta cu ele
4.Ma abtin de la alte comentarii pentru ca nu vreau sa ne certam..desi vad ca nu recunosti lucruri clare ca lumina zilei.Punct
Cai Lun
Oct 18 2008, 07:11 PM
Ultrasilor... hait!
Raikkonen
Oct 18 2008, 08:24 PM
QUOTE(reddog_sv @ 18 Oct 2008, 16:36)

Hai bre...pui Suceava langa satele celelalte?...
Scuze, am uitat ca Suceava e singuru' cu McDonalds dintre satele enumerate

.
In alta ordine de idei, iata ca dintre cele enumerate de mine unul are ceva in plan, nu e nimic intr-un secol, doua poate si celelalte...de stadionul nostru insa nu stiu nici atunci
reddog_sv
Oct 18 2008, 08:36 PM

..bre nu incepe si tu..o iau ca pe o gluma...citeste posturile mele de mai sus si punct...sau locuiesti si tu intr-un oras mai mic?

...ca sa nu spun mai multe..cu tot respectul pentru orase..
cine vrea sa viziteze Suceava contact me
Raikkonen
Oct 18 2008, 08:45 PM

Cu toate ca nu sunt nativ Bucurestean provin dintr-un oras si am locuit in orase mai mari decat Suceava insa nu cred ca marimea orasului e problema.
Populatia lui Villareal sa fie, dar stadionul lor...
PS: Am fost la Suceava insa nu comentez nimic despre ce parere am sa nu o largim

PS2: Ia-o ca pe o gluma, a fost acum vreo 6-7 ani
reddog_sv
Oct 18 2008, 09:03 PM
Daca ai fost acu' 6-7 ani asta e altceva...si gata end of off-topic ca vine domnu' Cai peste noi
Click to view attachment
Cai Lun
Oct 18 2008, 09:57 PM
Max
Oct 18 2008, 10:07 PM
Nu va suparati pe mine, astea's din bancuri cu moldoveni sau e pe bune ?
..pi reli , pi buni...hait.
P.S... judetul cu juma de milion de locuitori plecati in Italia nu?
app..acu vreo doi ani am trecut prin Radauti , ba tata, la o masina de Romania erau 4 de Italia.
Ashtray
Nov 9 2008, 03:46 PM
Fane
Nov 9 2008, 09:31 PM
mda doar ca intre ei si noi exista o mare diferenta BANII
cosmin targoviste
Nov 10 2008, 12:36 PM
WTF ?!
Acționarii lui Dinamo pot în sfârșit să investească fără emoții în Stadionul din Ștefan cel Mare, după ce Ministerul Administrației și Internelor l-au concesionat pentru oficialii liderului.
Consiliul de Administrație al echipei roș-albe l-a convins pe ministrul Cristian David că proiectul pe care îl au este serios, care prezintă siguranță, informează gooolsport.ro
Daca vad si o marmota care sa inveleasca ciocolata in staniol acum cand plec la scoala, e clar ca ori visez ori m-am mutat pe alta planeta.
Dar, cica "POT sa investeasca". Intrebare e: o vor face ?!
perovalenciano
Nov 10 2008, 12:59 PM
borcea v-a cumpara 3 cutii de vopsea, turcu v-a detasa 2 oameni de la firma iar badea v-a confisca factura pe vopsea pentru a o trece pe cheltuieli la firma lui. ceilalti 2 vor face CTC-ul.
bigbobo
Nov 10 2008, 01:09 PM
Mantan mia... Incepe "revolutia" si la arena noastra...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.