Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
POOL
QUOTE(Danciu_gooool @ 1 Apr 2008, 0:33) *
bah eu sa nu mai vad pista aia ca mor d nervi ultras.gif

Bricheta ai? Stii cum sa o introduci pe stadion? verystrange.gif
The Game
Mie-mi place avatarul si semnatura lui Danciu_goool .... icon_rolleyes.gif
Ar fi trebuit sa facem o ceremonie, ceva, pentru inaugurarea tabelei. icon_lol.gif
cosmin targoviste
Ciudat Danciu Gol,are aceeasi semnatura si acelasi avatar ca si Marcher. verystrange.gif
COSMIN C
Da, dar spre deosebire de Marcher, stie cum sa introduca bricheta pe stadion. tongue.gif
Radu10mai
la noi e supararea ca e prea departe terenul din cauza pistei si daca nu ai forta nu poti arunca asa departe cu bricheta, asa ca VREM STADION!!!!
nelu_ar
ultima data am fost pe Dinamo la meciul cu Ceahlaul, si parca nu arata rau stadionul... dar am venit duminica din munchen de pe allianz arena si imi vine sa....,cum pot aia sa faca asa stadioane? si noi nu ?

a, eu tineam cu bayern iar cand a marcat Contra m-am bucurat si nimeni nu sa uitat urat la noi!!!
cred ca pe aici o incasam bine.
si apropo toata lumea bea bere pe stadion care se vinde ca si pepsi la noi si nimeni nu arunca cu brichete!
dar ei sunt nemti...(iar jiji e la noi)
gavros
uite ca e bun si stadionul nostru la ceva http://www.youtube.com/watch?v=cR3HjrFEPAY
Cai Lun
Este? 010.gif Reclame cu Alianz are n-am vazut, dar cu al nostru sunt! icon_cool.gif
Duke
al draqului ca cei din Brasov investesc aprox 30 milioane de euro in stadion si astia nu-s in stare sa faca odata...nu stiti cumva daca il incep sau nu si daca da cand?!
The Game
Sfarsitului videoclipului de la piesa 'Fly away' de la Deep City a fost filmat tot pe stadionul nostru. icon_cool.gif
bigbobo
"A cedat și tabela!

Tabela de marcaj este în continuare "indisponibilă"

Dinamoviștii și-au inaugurat tabela cea nouă la meciul cu CFR, de acum 3 etape, scor 2-1 pentru echipa lui Andone. Acesta a funcționat doar la partida cu ardelenii, după care a cedat. Pentru că nu au softul necesar reparării, alb-roșii speră ca tabela să își intre în funcțiune de-abia pe 14 mai, cînd vor sărbători 60 de ani de la înființarea clubului."

Ce mai poti spune...Suntem de rasul curcilor...
cosmin targoviste
Pot zice ca suntem cei mai rezistenti suporteri la cate ni se intampla.Jucatorii ne cresc pulsul cu intoarcerile lor de scor,cacactionarii isi bat joc de noi cu stadionul asta de rahat,mai rau de atat ce poate fi?
bigbobo
...lacatus antrenor la Dinamo... 010.gif
red_dog_rahova
Doamne ce stadion nasol avem.........l-am revazut astazi live.....si nu e placut deloc....
Fane
bine ca avem ornamente in tribuna, asa ceva nu are nici allianz arena

cosmin targoviste
Stati ma linistiti!Turcu a declarat ca baga 200 de mil. de euro in stadion. rofl.gif rofl.gif
flipSide
fara numar :))
Leaveyou
QUOTE(Fane @ 26 Apr 2008, 0:27) *
bine ca avem ornamente in tribuna, asa ceva nu are nici allianz arena

http://img118.imageshack.us/img118/6590/dsc01695xf3.jpg

Ne-ar trebui o carpetă cu răpirea din serai și, să nu uit, peștele de sticlă ...
bigbobo
@ Fane...sugestiva poza...O mica gradina botanica in Stefan cel Mare...
Leaveyou
O fi pus turcu mărar pentru acasă ...
Clau_Goool
Daca a pus marar, de ce se opreste aici ... Sa puna si telina, morcovi si alte mirodenii ... Ce penibila situatie ...
bigbobo
QUOTE(cosmin targoviste @ 26 Apr 2008, 9:47) *
Stati ma linistiti!Turcu a declarat ca baga 200 de mil. de euro in stadion. rofl.gif rofl.gif

Mantan miaaaaaaa...Ce tari vom fi!!!... 010.gif 010.gif 010.gif ....IHAAAAAAAAAA...Cred ca-si face muc cel mica fabrica de cofraje-n Stefan cel Mare...
cane loco
aoleu daca da ,,regele trafaletului'' turcu incasu' 2-3 mil euroi e minune mare, ce vrajeli expirate pe piticania asta incasa, asta si cu borcica nu stiu cum sa fure nicidecum sa bage bani, mai ales o suma imensa de bani ca aia, suma care nu e accesibila nici unor cluburi mari din Europa.
Fane
cand a zis turcu babuinu ca baga 200 mil de euro in stadion cred ca se referea la faptul ca depune undeva la oficiala 200 de mil. de euro, poate face banca din stadion. poate asta e o expresie pt el. baga 200 mil de euro pe poarta stadionului si la fel de usor i scoate odata cu iesirea lui pe poarta.caz rezolvat
Leaveyou
Nene, eu bag 400 miloane euro. Sau lire sterline. Ce, mă doare gura ?
Hatzu
Oradea securizează și stadioanele CFR Cluj și Dinamo
Firma fostului decan Ioan Mang de la Electrotehnică și Informatică a securizat accesul pe stadioanele echipelor steaua bucurești și poli timișoara și a încheiat contracte și cu CFR Cluj și Dinamo București.
„Am încheiat contracte pentru realizarea unor sisteme de control-acces și cu managerii cluburilor de fotbal CFR Cluj și Dinamo București. Dacă totul merge conform programului, ele vor fi gata până la prima etapă din campionat. Sumele sunt confidențiale dar vă pot spune că sistemele pentru stadioanele din Gruia respectiv bulevardul Ștefan cel Mare sunt ceva mai mici decât cel din Ghencea”, mai spune managerul Ioan Mang.
Contra huliganilor
Sistemul DEC-IT se bazează pe tehnologia RFID (Radio Frequence Identification) asigurând un control strict la achiziția și verificarea biletului sau abonamentului. Spectatorul se prezintă la ghișeul stadionului cu actul de identitate, pe care casierul îl scanează și citește datele. Dacă numele e pe lista neagră a suporterilor violenți întocmită de Jandarmerie, eliberarea tichetului devine automat imposibilă tehnic.

www.unsitedinoradea.ro :)
cainele_fcd
sa ma f*t in sistemul lor de securitate, auzi cica sistem de control-acces
Duke
ati vazut ce baza sportiva va avea Brasovul?! Pfff...totul e cam de 4-5 stele...frumos...nu stiu de ce nu pot sa cred, dar daca se va construi va fi cel mai tare fara doar si poate...Eu nu cred in ceea ce a zis Piticu ala de Turcu...noi nu mai avem nici macar jucatori(si nici n-au de gand sa cumpere decat d`aia la preturi 500-700 de mii de euro) sa nu vorbim de stadionul Dinamo...
cainele_fcd
QUOTE(Duke @ 24 Jun 2008, 23:04) *
ati vazut ce baza sportiva va avea Brasovul?! Pfff...totul e cam de 4-5 stele...

poi nu e chiar asa de frumos, stadionul ala va avea numai 23.000 de locuri si va fi de 2 stele si nicidecum 4-5 cum spui tu, +ca nu e elegant si original deloc, seamana cu o cutie de chibrituri
pitbullploiesty
fratilor noi ne racim gura de pomana si mai mari nostri actionari isi maresc conturile in ficare an , plus ca ar trebui sa avem si noi un magazin mai original nu toate facaturile de tricouri pe care noi tre sa platim o caruta de bani si nici macar nu sunt o replica oficiala a celor de pe jucatori, ne trebuie si noua un director de marcheting bun , cat despre stadion cred ca o sa mai avem de asteptat inca vreo 5 ani ca sa se schimbe ceva , daca ne vom califica in cl unde vom juca? ajungem la mana spurcatilor ? in rest FORZA DINAMO HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
Sa-i schimbe cineva nick-ul in pitbullploiestI va rog. Nu se accepta manelari pe site-ul asta nene!
anti-spurky
Turcu iar incepe cu aburerile cu stadionul...atata nesimtire rar mai vezi,mai ales ca oamenii astia au bani multi si putere.De ce trebuie sa-i suportam de atat amar de vreme icon_rolleyes.gif ne vand jucatorii buni,aduc altii mult mai slabi...stadionul arata cum arata.GROAZNIC!!!!!!!!!!!!!! complaining.gif bigcry.gif
bigbobo
Si in spatiu s-a ajuns mai repede...
Leaveyou
Da, da' mai întâi au trimis câini. 010.gif Acuma câinii or să fie ultimii ... (în cazul bun)
Nu știu de ce am impresia că jegoșii noștrii acționari așteaptă să facă Primăria stadion în locul lor. Că nu-i normal ce se întâmplă la noi. Dacă chiar vroiau îl făceau. Sanchi că nu avem unde să jucăm dacă se întâmplă să se apuce de lucru. Așteaptă să facă 23 august-ul și apoi după aia se apucă de treabă.
Eu unul nu mă mai aștept la nimic. Bun.
Capirossi
Asteapta alegerile din iarna. ( Base e intaiul spurcat al tarii, voiati sa ne dea aprobare pt stadion ? )=> n-a fost o gluma.
Leaveyou
Aștept și mi se pare că îți lipsește ăsta ! Click to view attachment
FarfelkugeL
http://www.clujeanul.ro/cluj/aici-va-juca-...dulescu-2761173

Ce incompetenti astia de la CFR, in loc sa ia lectii de la scumpii nostri actionari ei isi fac de cap acplo! Uitati-va cat de greu fac stadionul ala (glumesc evident... evident de nervi).
radu
Pai tu nu ai vazut ca e vorba de bani si inca de dat nu de luat.
Raikkonen
Cat timp se va construi Stadionul National ar fi o afacere sa se joace meciurile in provincie, chiar si cu Franta sau Serbia. De ce nu? In ghena nu vin decat tarani. Apoi oricum in toate tarile in care exista un stadion national in capitala se joaca toate meciurile acolo, ar fi un timp pierdut pentru provincie sa nu prinda o campanie de calificari si ei odata in special ca la Constanta le poti juca in timpul verii ( cred ca o sa fie unele meciuri si prin August iar in Septembrie la inceput sigur o sa fie si in 2008 si in 2009 ) iar in rest Cluj-ul va avea super stadion, de ce nu?

La noi nici nu imi mai fac sperante cu stadionul :|.
bigbobo
Da... Ce sa mai zic... Noua copertina de la Dinamo ma inspira foarte mult... Ma gandeam sa-mi trag si eu una acasa... Este cu siguranta opera unui mare vacar familiarizat cu solutiile tehnice de ultim moment... Chiar atat de idioti pot fi unii?...
Raikkonen
LOOL nici nu imi vine sa cred ce imbecilitate!!! Cum frate sa faci asa ceva? Cu atat mai mult cu cat un actionar are o firma de constructii!!! Mai bine puneau umbrele la fiecare scaun....am ras in HOHOTE cand am auzit stirea asta, suntem in 2008 si astia reinventeaza tehnologii din secolul 19-inceputul sec. 20....
totoyrd
Salutare, probabil ca nu e bn unde postez (OffTopic)si imi cer scz, se mai pot face abonamente ????????Multumesc
Cai Lun
Da.
Leaveyou
Da, nu e bine unde postează ? 010.gif
La subiect: de când au închis porțile la Parcul Sportiv Dinamo ? Că o mai luam și eu pe scurtătură ... și acuma mă trezii (de la meciul cu oltenii mi se trage) că au pus lăcate.
Cai Lun
Pai de cand nu te lasa nici sa iesi dupa meci pe la T0, daca stai in pch, de cand au blocat si iesirea pe langa groapa de la sala de sport si asa mai departe...
Fane
pentru suporterii dinamovisti din provincie care probabil nu stiu ce modificari de "champions league" s-au facut la stadion.au pus 10 stalpi intr-o amarata de tribuna de cativa metrii si un acoperis de 2 lei. si de eram beat o faceam mult mai frumos decat astia. o tiganie
http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc00003my4.jpg
http://img180.imageshack.us/my.php?image=dsc00007ol5.jpg
http://img91.imageshack.us/my.php?image=dsc00006kz5.jpg
cosmin targoviste
Au inceput sa creasca mici "palmieri" printre scaunele...
Leaveyou
Da nene ! Așa trebuia de mult să facă. Acuma care are biletul acolo (apropos nu sunt palmieri sunt cocotieri, mă pricep) să vină cu o găletușă și o stropitoare. Bravo Dinamo ! Să mai aud că nu suntem europeni. La bunicu' la țară la ce au făcut ei îi zice "aplecătoare" 010.gif
COSMIN C
Si cand vor creste mari, se va mari si capacitatea tribunie, se pot vinde bilete si in...pom.
Fane
iar sub pom biletele vor fi mai scumpe deca sus pentru ca la umbra va fi mai racoare si nu o sa fie nevoie sa te mai si cocotezi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.