Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
nubi1
Eu daca as avea puterea necesara as darama tot stadionul si as face unul in stil englezesc in acelasi loc... nu mai mare de 30.000 locuri. Cu toate tribunele/peluzele acoperite. Ar fi super misto.
BandiT
da ar fi super. dar tot nu vin 30 mii de spectatori la meciuri...
si vorba altcuiva de mai sus , ptr. liga 1 si cupa romaniei e foarte bun si asta.
Diabolik_kidd
Stati linistiti ca oricum nu va vi construit nici un nou stadion , nici macar asta nu o sa fie modernizat vreodata asa ca nu merita sa ne facem sperante aiurea. Asta este stadionul o sa ramana asa , dar vorba aia macar sa fie plin la fiecare meci de acum in colo. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
RflaviusD
Romania ar trebui sa intre in cartea recordurilor pentru ca dupa ce ca la noi in tara oile vorbesc mai spun si prostii...ai auzit bandit?mai bine taci din bot!du-te pe miristea de pe ghencea si papa niste gazon...
reddog88
Asta-i stadion?Ne trebuie un stadion de vreo 30000-35000 de locuri
Avem nevoie de un stadion mai mare ca de aer!!!!!!!
red_dog 4 ever
Pentru ce?Unul de 10-15 mii este suficient
f_rares
QUOTE(reddog88 @ 22 May 2006, 13:32) *
Asta-i stadion?Ne trebuie un stadion de vreo 30000-35000 de locuri
Avem nevoie de un stadion mai mare ca de aer!!!!!!!

pentru 8000 de spectatori care vin meci de meci???Stadionul e neincapator doar la derby-urile cu steaua sau rapid , si cateodata , cand prindem UFEA 010.gif
Raikkonen
Nu conteaza.
Pe Delle Alpi nici la derbiul cu Milan nu e 25% plin stadionul, vor sa isi traga stadion nou 50% din marime chiar daca marimea stadionului Dinamo ar fi arhidestul pentru bianconerri, acum ca i retrogradeaza in Serie B sau C nu cred ca vor mai avea bani dar ma rog.
Nu este o necesitate ca la orice meci sa vina 30.000 dar faptul ca va un club are stadionul de 30.000 da liber ca la meciurile importante sa fie multa lume, oricum un stadion de 35.000 de locuri s-ar umple in meciuri de Cupa UEFA sau in derbiuri cu zdiaua si rrapid.
Mihai11
P.S. Cica va fi un concert prin iunie-iule in Stefan Cel Mare, 50 Cent, sau G-Unit.. plm.. nu mai stiu sigur.. parerea mea e ca daca e adevarat, si e vreun raper din ala comercial, e de tot kktu!

QUOTE(nubi1 @ 19 May 2006, 17:18) *
Eu daca as avea puterea necesara as darama tot stadionul, si as face unul in stil englezesc in acelasi loc... nu mai mare de 30.000 locuri. Cu toate tribunele/peluzele acoperite. Ar fi super misto.

Tu ce fel de dero tragi pe nas, din ala cu bule de oxigen, ca prea visezi..:)
..Dar acum fara shto`.. ar fi frumos un stadion la vreo 25.000 si cel mai frumos ar fi daca ar fi 75% din meciurile de acasa, plin :))
P,S, eu bag TIDE pe nas..:> crazy.gif
Achiles
QUOTE(anmini @ 3 Apr 2006, 18:11) *
de ce dracu ne-ar trebui noua un stadion mai spatios, cand si asa sunt unele meciuri la care e aproape gol!? sunt multi dinamovisti care prefera scaunul cald din fata televizorului..........................

pai cum sa mai vina lumea cand vede ca nu ai echipa

vine o data , de doua ori , de 7 ori ...pana se plictiseste de jocul haotic pe care il vede in teren

Netoiu asta a nenorocit Craiova ... cred ca asta vom pati si noi .....
RED75
QUOTE(RflaviusD @ 20 May 2006, 18:10) *
ai auzit bandit?mai bine taci din bot!du-te pe miristea de pe ghencea si papa niste gazon...

@Flavius.
Din cate am remarcat eu, Bandit, este un membru activ al acestui forum, care a dovedit in timp ca poate fi un partener de discutii civilizat. Cred ca merita sa-l tratam cu respect. Altfel cu ce ne-am deosebi de MM?
Si apoi vrei sa spui ca tu nu ai decat prieteni Dinamovisti?

ON TOPIC:
Numele Dinamo este legat de Groapa si de Stefan cel Mare. Echipa nu trebuie sa parasesca aceasta locatie.
Desi cred ca, daca n-ar tine si de Minister, Borcea si Netoiu ar fi in stare sa mute stadionul la periferie ca sa construiasca niste sedii de birouri in Stefan cel Mare (banuiesc ca e peste 800 de euro / m terenul)
radu
vreo 1500- 2000 ce are?
RED75
Radu cred ca ai dreptate. Nu mai sunt la curent cu preturile la terenuri din ultima vreme.
radu
010.gif ei oricum stadionul e cea mai mica problema acum la echipa.. 149.gif
red_dogvitan
AR TREBUI REAMENAJAT STADIONUL CU O CAPACITATE DE VREO 25000 - 30000 DE LOCURI AR FI INDICAT CA SA ARATE MAI MODERN!! HAITA_DINAMO.gif
red_dog997
Gazon avem, echipa avem, stadion n-avem...

Daca s-ar mai da 10 milioane de Euro, s-ar putea face un stadion de invidiat...
marcher
QUOTE(BandiT @ 19 May 2006, 15:23) *
ptr. liga 1 si cupa romaniei e foarte bun si asta.

Manca-te-ar buba neagra, spurcaciune paduchioasa, numai de cobit esti bun. Inghiti-v-ar pamantul ghena...
doaga
QUOTE(red_dog997 @ 15 Jun 2006, 21:39) *
Gazon avem, echipa avem, stadion n-avem...

Daca s-ar mai da 10 milioane de Euro, s-ar putea face un stadion de invidiat...

Din pacate nici echipa nu prea avem asa ca important e sa se investeasca in echipa...mai putem sta cu stadionul asta ca oricum mai mereu e gol...de la an la an parca suntem mai putini pe stadion...pacat...
RedDogFaneParty
Va salut pe toti!

Asta este primul meu topic pe care il deschid (sper sa nu fie si ultimul) si vreau sa discutam despre o problema care pe mine ma macina de mult! [b]DE CE NU SE INVESTESTE IN STADION?

Suntem un club care se doreste a fi european si profesionist, insa avem un stadion care are foarte mult potential dar nu se face nimik. Ministerul de Interne este dispus sa aloce bani pentru modernizarea stadionului insa actionarii nostrii "mult iubiti" nu inteleg ca daca vom avea un stadion cu adevarat european si o echipa care sa faca spectacol vor veni mai multi fani pe stadion, vor fi mai multe abonamente si isi vor putea amortiza investitia intr-un timp relativ scurt! De ce sa jucam la Lia Manoliu meciurile tari (vezi Dinamo - Manchester) si sa nu il jucam acasa pe terenul unde cunoastem fiecare firicer de iarba?

Potential pentru modernizarea stadionului exista, s-au facut proiecte o gramada si mereu am auzit: "dorim sa construim un stadion cu adevarat modern" CAND DOMNILOR ACTIONARI??????? Vreau sa vin pe stadion si sa vad o capodopera, vreau sa ma mandresc ca avem cel mai modern stadion din tara, chiar daca nu se va putea mari capacitatea decat cu, sa zicem, 10.000 de locuri! Sa fie acoperit, sa fie frumos, sa fie la inaltimea trecutului glorios si la inaltimea dragostei noastre pentru echipa asta FC DINAMO BUCURESTI 1948 S.A.! Eu sper sa se gaseasca bani pentru acest stadion si pentru aceasta baza sportiva pe care clubul DINAMO o detine!

Astept parerile voastre si sper sa nu ocoliti si topicul meu HAITA_DINAMO.gif [/b] [color=#FF6666]
red_dogvitan
CE IDEe indrazneata au avut sa mute stadionul lol 010.gif mai bine s-ar gandi sa-l mareasca la general nu sa-l mute sa-l reamenajeze!!!! beerchug.gif
Nexus
actionarii daca ar avea cui sa vanda si stadionul ar face`o.asa ca sa nu ne asteptam la modernizari,care sunt promise de 4-5 ani.
crazy_rednwhite
nu o sa vedem noi in graba alt stadion...
free ya mind
Astia nu-s in stare sa investeasca nici macar in echipa daramite in stadion 251.gif
snake_warior
acuma de cativa ani tot zic ca`l renoveaza si tot nu fac nimica asa ca stati linistiti ca nu pupam noi modificari degraba..
nubi1
Daca vrem sa jucam in CL la anu ar fi bine sa investeasca niste bani. Altfel ne trezim pe Lia Manoliu(daca ala o fi acreditat) sau mai rau.
Porcea si Putzoiu ar face bine sa se caute prin buzunare de maruntis si sa investeasca cu adevarat in echipa!
RflaviusD
Astia ar trebui sa investeasca toata averea lor ca sa faca un stadion klumea pentru Dinamo...."e multi dar e saraci" 010.gif 010.gif 010.gif
FarfelkugeL
Noul stadion al echipei Valencia: http://www.campionate.ro/index/Vezi_cum_ar...adion_al_e.html
bigbobo
Din pacate traim in Romania si nu cred ca in viitorul apropiat vom avea parte de minuni vis-a-vis de stadionul Dinamo, dar sa speram macar in niste cosmetizari care sa-i mai imbunatateasca look-ul
red_dogvitan
Ar trebui in primul rand modernizat marit cu cel putin 20 000 locuri refacerea stadionului ar trebui facuta dupa un proiect european asa cum sunt marile stadioane din Europe si cand o fi sa jucam in Champions League sa jucam pe stadionul nostru nu pe alt stadion beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
Diabolik_kidd
DA normal stadionul ar trebui marit deoarece daca vom ajunge in grupele ligii campionilor trebuie un stadion nou
RflaviusD
Daca ajungem in CL?Oare de ce am eu o presimtire ca astia nu ne fac stadion doar pt ca stiu ca indeplineste conditiile din Romania si nu mai avem nevoie de altul ca oricum nu vom juca in CL...
ebola
Cred ca stadionul ar trebui dat jos de tot si mutat cu vreo 20-30 metri mai departe de spital pentru a putea face un stadion adevarat la vreo 50-60 000 locuri fara pista de atletism cu tribune in totalitate acoperite , pe 2 niveluri.......bine stiu ca asa ceva e un vis dar uneori se mai si implinesc visurile . jester.gif
Max
Nu cred ca un stadion cu 60 de mii de locuri ar fi necesar...ar fi ideeal daca ar avea 25 de mii si fara pista de atletism..toalete cat cuprinde ( in pauza , in spatele peluzei se iriga la greu de pe ultimul rand al tribunei)... tonete cu sucuri la pret normal (nu 30 de mii un pahar cu suc la 400 de ml) , cu bere fara alcool , dulciuri , tigari , chibrite( asta ptr. ca brichetele sunt obiecte contondente ) sau ceva de haleala la minut...
Dar unii or sa ne scoata ochii ca deja ne vedem la oficiala....asa ca mai bine ne pisam in tribuna , mancam seminte , fumam la posta , bem apa plata cu lamuşeţel , ce sa mai , Dinamo sa iasa campioana.
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
RED75
Nu avem nevoie de un stadion imens pentru ca oricum nu s-ar umple decat la meciurile mari. Ce sa-i faci, nu sunt dinamovisti la fel de multi ca stelisti dar eu gasesc ca asta e un aspect pozitiv. Mai putini dar de calitate, sau cum zice Antisteaua, "Suporterii nostrii sunt mai inteligenti decat ai lor".
Daca s-ar moderniza stadionul actual, asa cum spune m@x in postul anterior, sa-ti faca placere sa te duci pe stadion indiferent de vreme si de adversarul lui Dinamo, totul ar fi mai mult decat OK. thumb.gif
Max
Frate...cainii , saunt la fel de scumpi precum orhideele. HAITA_DINAMO.gif
vladuzzz
putin offtopic . . . nu vi se pare cunoscuta a doua poza a noului stadion wembley ???

http://www.worldstadiums.com/stadium_menu/...n_wembley.shtml
catzelus_berceni
visam cu ochii deschisi fratzilor!putzoii astia de actionari nu sunt in stare sa investeasca la nivel tehnic......da' sa faca un stadion !offf sper sa prind ziua aia cand o sa avem si noi un stadion adevarat
Max
Ce actionari nene?..stadionul si toata baza sportiva apartin ministerului de interne..asa ca , somn usor si vise placute , ptr. ca astia n-au bani nici de radare sau pulane sa-l doteze pe Garcea , d'apai de stadioane...iar daca vom juca in CL (Doamne ajuta) , trebuie sa inchiriem stadion..sa vedeti cum vom face naveta in ghena de dragul echipei.
paddy
Stie cineva cum o fost construit stadionul lui Rosenborg ??????????
Simplu.......au investit niste bani in echipa, si obiectivul lor a fost ca an de an sa se califice in grupele Ligii Campionilor, punct ochit, punct lovit.......sa calificat citiva ani la rind si cu banii incasati si-au facut stadion thumb.gif
Care e diferenta intre ei si noi........ei nu ii au pe Turcu, Borcea, Netoiu,Giovani etc ,ca sa nu mai vorbim de mentalitate, ei nu pupa steaguri, nu isi fac harakiri, sau publicitate pe spatele clubului ........asa ca fratilor, mai e mult pina departe drunk.gif
Max
Da frate ai dreptate....insa departe e foarte aproape..eu zic ca offtopic.gif , cu cateva investitii calumea in jucatori , anul viitor am fi avut sanse sa patrundem noi, DINAMO , si nu altii, in liga..si altfel s-ar pune problema ptr. viitor.
ebola
In orice caz trebuie facut ceva la stadion ...sa mai fie marit si e important sa dispara pista de atletism .
Fane
ce ziceti de asta cu UCL ? :D
http://img506.imageshack.us/my.php?image=d...luborceaii6.png
BadRedDog
Asa ca idee, is nou pe aici si am dat prin topicul asta, vise sunt, pana la urma a visa e gratis..am tot citit si am vazut opinii si opinii, de ce sa nu se mute Dinamo pe alt stadion? Un stadion mai modern, binenteles fara pista de atletism...istoria sa scris in stefan cel mare, si nu o sa se uite acest lucru...multe echipe shimba stadioanele acum pt altele mai moderne, de ce noi nu?
Cum ar fi un stadion ideal? Daca tot e sa visam, cam asa :
-Eu cred ca un stadion de vreo 25.000-30.000 ar fi perfect, fara pista de atletism.
-Numele stadionului ar putea fi "Catalin Hîldan"
-Tribunele sa fie binenteles in alb-rosu
Ar fi posibil daca s-ar implica Tiriac la echipa, si ar face un stadion modern, in plus ar baga bani in echipa, in jucatori de valoare...si scuzati de OffTopic, dar uitativa la jiji, e prost ca dreq da baga bani in prostie la spurcati...
dinamo1988"
UN CLUB CA DINAMO CARE PRETINDE CA ARE UN BUGET DE 10.000.000$ AR PUTEA SA MAREASCA SI EI SI SA MODIFICE ACEL STADION,IAR DE MUTAREA STADIONULUI SUNT SI DA SI NU DE ACORD. beerchug.gif
dinamo1988"
credeti ca astia is in stere sa faca ceva la stadion.eu nu cred stupidemoticon0rv.gif
dinamo1988"
Ba sa mor eu au aia din liga a 4-a Engleza stadioane de iti pica ochii si aia se bat sa promoveze si Dinamo un Club care an de an se bate la TITLU si o participare cat mai lunga in Cupa U.E.F.A. nu avem un stadion care sa ne permita sa jucam intr-o Cupa Europeana ba Dinamo cu conducerea pe care o are nu va face nimic osa trebuiasca sa jucam pe LIA MANOLIU dak ne calificam in GRUPE
RUSINE
Vrem un nou stadion HAITA_DINAMO.gif
albert_r3d_dog
Deci fratilor... chestia asta cu renovarea facerea si alte chestii e o mare vrajeala dupa parerea mea inca de acum 1-2 ani se anunta modernizarea stadionului : ca acopera tribuna 1 ca face alta tabela ...etc si ce aui facut au pus niste reflectoare atat.Sa fim seriosi credeti ca actionarii ar vrea sa cheltuiasca banii lor "munciti" aiurea pe un stadion.Ei "muncesc" atat pt banii aia si d c sai risipeasca pe modernizarea stadionului pt ei modernizarea stadionului e un proiect pierdut in care nare rost sa bage bani.Cred ca am putina dreptate in chestia asta!!!!HAI DINAMO
red_dog_rahova
Eu cred ca a venit vremea schibarii tabelei de marcaj cu una noua ultramoderna. Voi ce ziceti?
radu
Dupa cate stiu eu ea va fi schimbata pana la finele anului. Sper sa nu fie doar vorbe in vant aruncate de Badea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.