Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
flipSide
am vazut pe copy/paste.ro filmuletele alea de la antrenamentele echipei mari de pe Florea Dumitrache, si se auzeau acolo zgomote, cum ca ar lucra la stadion. Stie cineva ceva? :D:D:D
Cai Lun
Da, lucreaza la peluza dinsptre sala de tir. Acolo vor face vestiarele.
Leaveyou
Nenea Moise, tot ai mata niște legături cu Ăl de Sus, nu se poate face nimic ... ? Măcar desparte puțin apele să-i atragem pe Borcea și Turcu și apoi faci ce-ai făcut cu egiptenii (probabil rude cu Turcu, unii).

Ce faceți bre ! Scrius la un mesaj și mă trezesc pe uscat. Moise, n-ai înțeles: pe Borcea și Turcuuuu !
The Game
Stadionul nostru a devenit cumva depozitul KFC ? Asa se vede din pozela alea ...
bigbobo
Berechet: "Dinamo nu a solicitat concesionarea arenei"
Nicolae Berechet, secretar general in Ministerul de Interne, a declarat că Dinamo nu a făcut nici un demers pentru a prelua stadionul și a-l moderniza, iar Ministerul nu s-ar opune dacă ar primi o astfel de solicitare

Este o stire preluata din presa dar parca inclin sa-l cred pe Berechet...Sa va fie rusine impotentilor...
Myhay_Dinamo
Sa nu mai dea vina Turcu grasul ca nu este lasat sa investeasca pentru modernizarea stadionului fiindca nu e proprietatea lui,ca nu vrea!Insa ma intreb cand va recunoaste! complaining.gif HAITA_DINAMO.gif
cosmin targoviste
Ma o fi si Turcu de vina,dar si nesimtirea oamenilor(unora) care merg la stadion e mare.Sa fim seriosi,vrem stadion de talie europeana dar unde in europa vedeti asa ceva: http://img144.imageshack.us/img144/4030/dsc00958kd8.jpg ???
The Game
Ce sa mai comentam ? țara pe care o meritam ...
dudu1961
offtopic.gif Hai ma fiti seriosi (apropo de poza de mai sus ) sintem rai , imputiti , dar la altii ramin mult mai multe gunoaie , eu astept de la voi sa fiti mai isteti , doar sinteti dinamovisti , ce dracu ati luat-o pe urma presei de rahat pe care o avem ?!

Nu sintem noi cea mai rea natie , si cea mai necivilizata (ca sintem prosti , daaaaa, nu contesta nimeni ) , ce vedeti voi acolo e putin , pentru ca ai nostri nu au bani sa-si permita prea multe cumparaturi inainte de meci , ca in tarile bogate !!!

Cit despre stadion , eu unul nu mai discut , ca deja , numai cind aud asta , vad rosu in fata ochilor (de nervi ) , pentru ca se pare ca numai pe noi ne intereseaza acest lucru , pe ei in c.r ii doare !
exista atitea metode de a forta Mi sa cedeze (concesioneze) terenul , dar "domnii " ii doare in pix si nici acolo , asa ca pe mine nu ma mai vedeti discutind acest subiect , ca si despre "suporteri "! FIREdevil.gif
dudu1961
Revin , Nicolaie Berechet secretarul general al MI "nu l-a cerut nimeni "(stadionul ) !Nu exista nici o solicitare , din partea clubului , pentru concesionare "poate Turcu vrea , dar pe Borcea l-a intrebat ?"
Concesionarea implica plata catre stat a tot ce s-a investit pina la data X in stadion si dupa 50% revine statului chirie . Asta explica acest Berechet in ziarul slugilor !
cosmin targoviste
Body lifting la stadionul "Florea Dumitrache"
10.000 de scaune de pe arena "Lia Manoliu" vor fi montate pe fostul "Victoria"

Mai bine ne mutam acolo...Macar nu mai e pista aia nenorocita.
Fane
nu vad unde ar intra 10 000 de scaune intr-o peluza de 10 randuri
reddog88
Te uiti in sus totul merge in jos complaining.gif
djmihaitza
Conform psp-ului, "Cristi Borcea, a cumparat cladirea Balkan Petroleum, situata lânga stadionul Dinamo. Daca oficialul alb-violetilor s-a ales cu câteva milioane de euro, în schimb, actionarii dinamovisti pot urmari de la loja imobilului partidele "câinilor" în cazul în care meciurile se disputa fara spectatori."

Restu' faceți cheta, puneți mana de la mana si incet-incet cumparați cladirea Spitalului de Urgența si a EuroClinicii.
Eu unul ma gandesc serios sa iau ISPE-ul.
POOL
verystrange.gif Fix de aia au cumparat, sa se uite la meciurile fara spectatori. Oficialii echipelor pot sta la meciurile fara spectatori. doglaugh.gif
Cai Lun
Doar cate 3.
Leaveyou
QUOTE(djmihaița @ 7 Jan 2008, 16:18) *
Restu' faceți cheta, puneți mana de la mana si incet-incet cumparați cladirea Spitalului de Urgența si a EuroClinicii.
Eu unul ma gandesc serios sa iau ISPE-ul.

Eu mă uit cu jind la antena aia lungă din curtea IGP-ului ... Cu toate că numai vara ar fi utilizabilă. Dar n-avem șanse de cupe așa că nu-i pericol să mă prindă înghețul ... Click to view attachment
Cai Lun
Eu cand eram mai mic, credeam ca ala e primul stalp ale nocturnei... 010.gif
Leaveyou
rofl.gif Uite la asta nu m-am gândit !
Da' ce mai face noua tabelă ? În afară că stă ca grâul sub nămete ? A venit "studioul" ?
FarfelkugeL
Raspund si eu in topicul: "CATERINCA DE STADION DINAMO"

Dnepr își face stadion de 40 de milioane de euro

Dnepr Dnepropetrovsk beneficiaza de sprijinul unui grup de oameni de afaceri din Ucraina si va juca in curand pe un stadion nou, de 31.000 de locuri. Costurile arenei se ridica la 40 de milioane de euro.

Dnepropetrovsk este al treilea oras ca marime din Ucraina si, in trecut, a fost un important centru al industriei de armament din fosta Uniune Sovietica. Din acest motiv, Dnepropetrovsk a fost declarat „oras inchis”, accesul turistilor fiind interzis pana in 1990.
The Game
Ne facem sange rau ... Si Nicolae de la FC Brasov a anuntat ca pana la finalul anului va avea un super stadion.
bigbobo
QUOTE(bigbobo @ 12 Oct 2007, 19:04) *
...Se va ridica un nou stadion la cele mai ridicate standarde, sa presupunem...In acel moment va exista un stadion capabil sa gazduiasca un meci indiferent de nivelul international la care se va desfasura respectiva partida...In acest caz nu vad cum vor mai investi actionarii nostri intr-o alta arena avand o "posibila" bijuterie la indemana!!...Inclin sa cred ca se va merge pe a II-a varianta pentru meciurile internationale ale lu' Dinamo, totul rezumandu-se la o simpla cosmetizare in Stefan cel Mare...Mi-as dori sa ma insel dar asa privesc eu lucrurile in clipa de fata...

Pana la urma se pare ca Dinamo va juca toate meciurile pe noua arena...Foarte tare...Incapabililor...Cred ca in scurt timp va urma o licitatie pentru vanzarea tabelei minune care "functioneaza" la foc continuu de peste un an de zile...
FarfelkugeL
E sigur, conducatorii de la Dinamo au renuntat la planul de a reconstrui stadionul din soseaua Stefan cel Mare. Mai mult, ei au refuzat si proiectul conform caruia ar fi trebuit sa construiasca un nou stadion, in afara Bucurestiului, cu banii castigati de pe urma vanzarii terenului pe care se afla amplasat in prezent clubul.
Pana la urma, conducatorii "alb-rosilor" au ales o a treia varianta. Incepand cu anul 2010, Dinamo va inchiria de la primarie noul stadion, care va fi construit pe locul fostului "Lia Manoliu" si care va fi botezat "Arena". Stadionul Dinamo va ramane in picioare, dar va fi un loc pentru antrenament si pentru meciurile amicale sau pentru cele ale echipei a doua.
Arena va avea 55.000 de locuri si va fi ultramoderna. Este o copie a constructiei pe care Eintracht Frankfurt isi disputa partidele. Va fi complet acoperit, iar in jurul tribunelor vor functiona magazine, cafenele, restaurante si sali pentru conferinta.
Statul roman va investi in aceasta constructie peste 220 de milioane de euro, dar banii pot fi recuperati in timp scurt. Dupa modelul echipelor din alte capitale europene, Dinamo va disputa meciurile de acasa in campionat si in cupele europene dupa ce va achita o taxa nu foarte piperata primariei locale, care va beneficia si de o cota parte din biletele puse in vanzare.

http://www.cancan.ro/2008-01-15/Dinamo-va-...e-din-2010.html
Leaveyou
Așa se explică de ce nu ne-am calificat și nu o să ne calificăm î'n C.L. 010.gif Dea bia după 2010 vorbim. Să ne rugăm ca muncitorii să se țină de termen, altfel amânăm intrarea în "cea mai tare competiție" ....
dudu1961
Cel mai tare stadion
Si totusi cine isi bate joc de FC.DINAMO ?! complaining.gif
Leaveyou
Sunt mai mulți Dudule ... și odihniți !
Raikkonen
Este foarte bine si asa, pana la urma nici AC Milan cu Inter nu au stadionul lor, nici Lazio sau AS Roma, Paris Saint Germain, Ajax Amsterdam, AEK Atena, Juventus Torino, Napoli care joaca pe stadioane de invidiat in ceea ce consta marimea, facilitatiile si la unele vizibilitatea.
Sa nu uitam ca Juventus a renuntat la Delle Alpi de 80.000 de locuri in favoarea uneia de 27.000 din cauza vizibilitatii pentru ca lumea nu venea la meciuri. La un meci de Cupa cu Sampdoria au venit vreo 200 de oameni si asta a fost cireasa de pe tort. Au cam abandonat ideea de a dobora Delle Alpi si sa construiasca un stadion de 30.000 de locuri chiar langa gazon.
Vom avea de castigat din acest lucru, un stadion de 50.000 cu vizibilitate si la standarde Europene.
Achiles
QUOTE(bigbobo @ 10 Dec 2007, 20:21) *
Berechet: "Dinamo nu a solicitat concesionarea arenei"
Nicolae Berechet, secretar general in Ministerul de Interne, a declarat că Dinamo nu a făcut nici un demers pentru a prelua stadionul și a-l moderniza, iar Ministerul nu s-ar opune dacă ar primi o astfel de solicitare

Sunt prea saraci Badea , Borcea si cu Turcu ca sa ridice un nou stadion in Stefan cel Mare ....
reddog88
Si cand ii mai auzi ca sunt cei mai inraiti caini,iti vine sa spargi tv-ul complaining.gif
maccarone
da fara ei e mai bine?
The Game
Adio soseaua Stefan cel Mare! Dinamo se muta! La fostul '23 August'. Miscarea e planificata incepand din sezonul 2010-2011.

Cristi Borcea, directorul general al lui Dinamo, a confirmat ieri ca sefii clubului au trimis o adresa conducerii Federatiei Romane de Fotbal, solicitand dreptul de folosinta a stadionului care se va construi pentru echipa nationala. 'Acum cateva zile am trimis o scrisoare FRF. Speram ca solicitarea noastra se va aproba! Daca tot se face un stadion pentru nationala pe locul fostei arene "23 August", putem sa jucam si noi acolo din 2010', a explicat Borcea, care spera ca in cel mult cinci ani de-acum inainte, Dinamo sa-si ridice propriul stadion si sa revina 'acasa'.

Schimba si sediul clubului

Cererea 'cainilor' e facuta pentru sezonul 2010-2011 ca primul campionat 'de viata noua' pentru Dinamo. Asta in conditiile in care oficialii FRF spera sa finalizeze arena din Complexul National inca din 2009. Borcea a dezvaluit ca Dinamo vrea sa-si mute si sediul clubului la noul stadion National, fostul 'Lia Manoliu', din cauza spatiilor improprii din sos. Stefan cel Mare.

Arena ar trebui terminata in 2009

Pentru a candida la organizarea finalei Cupei UEFA 2010-2011, FRF va pune la bataie un stadion ultramodern, de 54.000 de locuri. Pentru ansamblul sportiv ce va semana cu cel din Frankfurt, fondurile vor fi asigurate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti si de Guvernul Romaniei. Complexul se va intinde pe 220.000 de mp si va cuprinde un stadion destinat exclusiv fotbalului, finantat cu 120.000.000 euro, si unul mai mic, finantat cu 40 de milioane de euro, pe care se vor desfasura intreceri atletice. Tribunele noului stadion vor fi acoperite, cuprinzand loje VIP, cabine pentru crainicii de la radio si televiziune, regii tehnice. Sub gradene vor functiona spatii comerciale, trei subsoluri pentru parking, vestiare si sali pentru conferinte de presa. Se spera ca lucrarile sa fie finalizate pana in 2009.
Leaveyou
Și până în 2010 ? Și dacă construcția se amână ? Că de, suntem în România. Și dacă ne calificăm în C.L până la termenul anunțat ? (știu, vise taică, dar mai știi ?).
FarfelkugeL
LINISTE!!!

Se misca ceva la tabela aia noua instalata de jumatate de an! Cred ca o sa ii dea drumul!
COSMIN C
Esti sigur ca n-o misca vantul?icon_rolleyes.gif
cosmin targoviste
le-a luat un tur de campionat si ceva sa faca o tabela...Va dati seama cat o sa le ia sa faca stadionul...Mai bine ne enervam ca nu avem unul bun decat sa ne enervam ca dureaza 15 ani pana se construieste altul..
FarfelkugeL
QUOTE(FarfelkugeL @ 25 Jan 2008, 16:03) *
LINISTE!!!

Se misca ceva la tabela aia noua instalata de jumatate de an! Cred ca o sa ii dea drumul!

EVIDENT am glumit! HAHAHA! evillaugh1.gif rofl.gif
The Game
Glume macabre 010.gif
FarfelkugeL
Voi sunteti mai nebuni ca mine, chiar credeati ca o sa puna in functiune tabela aia? Sau sa dea cu vopsea sau orice altceva?

HA HA HA!
cosmin targoviste
Ce glume ai in tine Farfelkugele icon_lol.gif Numai de astea care ne ung pe noi pe suflet mai ales in momentele astea...

Va dati seama daca ne mutam pe noul stadion National ce atmosfera o sa fie la meciurile noastre cu 500 de fani in tribune,gandindu-ne ca stadionul va avea o capacitate de 50000 de locuri...
The Game
Vom fi iarasi unici...
Cai Lun
N-o sa-si permita Borcea sa joace pe 23 August. Numai daca o sa aprinda lumina si cheltui cat cheltuie intr-un campionat in Groapa.. crede ca acolo sa sa mai fie la mica intelegere cu CS-ul? Sau ca o sa il ami ierte cineva de datorii? Nu mai zic ca acolo teoretic ar trebui sa fie si sistem video, si lumini separate pt. tribune, etc... de unde atatia bani? De la Burcea?!
rew
Daca Dinamo ar fi un brand adevarat, nu doar o reflexie a unei afaceri cu butelii, borcea n-ar avea de ce sa-si faca griji pentru costul aprinderii nocturnei, asa cum e cazu la Cluj, CFR Cluj.
bigbobo
QUOTE(FarfelkugeL @ 25 Jan 2008, 16:03) *
LINISTE!!!

QUOTE(FarfelkugeL @ 25 Jan 2008, 16:50) *
EVIDENT am glumit! HAHAHA! evillaugh1.gif rofl.gif

QUOTE(FarfelkugeL @ 25 Jan 2008, 20:27) *
Voi sunteti mai nebuni ca mine, chiar credeati ca o sa puna in functiune tabela aia? Sau sa dea cu vopsea sau orice altceva?

HA HA HA!

Prea tare... 010.gif 010.gif 010.gif ...Cred ca are mai mult de cand a fost adusa....

Era singurul lucru vizibil care dadea impresia de nou...Daca va avea durata de viata ca autostrada soarelui nu m-ar mira nimic...
cosmin targoviste
QUOTE(rew @ 26 Jan 2008, 0:18) *
Daca Dinamo ar fi un brand adevarat, nu doar o reflexie a unei afaceri cu butelii, borcea n-ar avea de ce sa-si faca griji pentru costul aprinderii nocturnei, asa cum e cazu la Cluj, CFR Cluj.

CORECT!
bigbobo
O intreaga nationala...Dar sa privim si partea "plina" a paharului...Si-au luat borcea & co plasma... 010.gif ...Cred ca avea nevoie si de sonorizare...S-a rezolvat...A iesit ceva malai de la Radu Stefan...
The Game
Doar Mutu si Marica ce mai joaca acum, restul...
bigbobo
Si pana sa plece de la Dinamo cum jucau?...Aici e vorba de management tampit...RABDARE este cuvantul de care "ei" inca n-au dat in dictionar...
cosmin targoviste
Nerabdarea lor este mai degraba o urmare a incompetentei intelectuale de care dau dovada icon_lol.gif .
Daca ar vrea cu adevarat sa le iasa bani din Dinamo ar trebui sa tina jucatorii 2-3-4 ani,apoi sa le dea drumul pe preturi mari,ca doar sunt tineri si 2 ani nu e o perioada lunga pentru un tanar de 20-21 de ani.Din banii obtinuti ar putea sa faca un stadion adevarat,sa faca o echipa adevarata ,sa atraga suporterii si sa creeze un brand puternic care sa produca autofinantarea clubului dar..vise...
Leaveyou
Cum să-l ții pe Radu Ștefan cu salariul pe care-l încasa la Dinamo ? Pe Pulhac la fel. Aud băieții de 400.000 de euro salriu, se uită pe fluturaș ce încasează la noi, următorul pas este să-și strângă lucrurile și să aștepte să plece. Pulhac nu mai joacă nimic de când a fost trasnferat de presă la alte cluburi.
Cai Lun
Sunteti off topic!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.