Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Morpheuss
Cipri,esti fenomenal verystrange.gif Adevarul e adevar,n-avem ce zice.Cred ca o sa avem stadion cand o sa vina Tiriac.Cu javrele astea nu facem nici un stadion cat o olita,d-apai stadion de 30000 de locuri.
Capirossi
QUOTE(cipri_f84 @ 22 Oct 2007, 20:54) *
Pentru ce sa se faca un alt stadion?
PEntru voi cei care stati acasa pe net si criticati pe forum???
In stadion avem 1 mie de spectatori, suntem de rasul lumii. Niciodata in istoria lui Dinamo publicul nu a fost asa jenant!
Probabil sambata vor fi mai multi suporteri timisoreni in "Groapa" decat dinamovisti si ne vom face din nou de ras.
Mi-e scarba de asa-zisii suporteri dinamovisti.
Nu am vazut niciodata steaua jucand cu 500 de spectatori in ghencea sau cu 200 de insi in peluza. Si noi mai vrem sa ne comparam cu ei, sa ii invingem, sa ii umilim in peluza??? Cu cine???
NU MERITAM STADION PENTRU CA NU AVEM SUPORTERI DE CALITATE, AVEM SUPORTERI DE DERBY-URI SAU DE MECIURI "GEN LAZIO SAU MANCHESTER".

DINAMO PANA LA MOARTE...

Vorbeste pt. tine, nu te erija in lider sindical. Crezi ca ai mai multe meciuri vazute ca rew sau mine, de ex ? Nu detii adevarul absolut, las-o mai moale.
Kity_reddog
Bine domne da are dreptate sau nu?Nu e nici o filosofie si nu a incercat sa se erijeze in nimeni.A expus realitatea asa cum este.Una crunta pt cei care iubesc acest club si ar parcurge orice distanta sa-l vada pe pe viu.Exact!Rusine celor care se dau dinamovisti,pot sa ajunga cu usurinta la stadion si nu o fac!
Cai Lun
Ma da' ce tot atata dati exemplul oilor? Ca de aia's oi, ca se comporta ca o turma! Daca va plac asa de mult incat ii dati exemplu.. duce-ti-va fratilor la ei! Pe voi va deranjeaza consecintele, nu cauzele....

Degeaba bagi lemne in soba, daca usa de la intrare e deschisa. Caldura nu va ramane in casa, se va duce unde apuca!

Ca si daca fac stadion, il fac sa atraga suporterii? Il fac sa aibe ei unde juca!
cosmin targoviste
QUOTE(cipri_f84 @ 22 Oct 2007, 20:54) *
Pentru ce sa se faca un alt stadion?
PEntru voi cei care stati acasa pe net si criticati pe forum???
In stadion avem 1 mie de spectatori, suntem de rasul lumii. Niciodata in istoria lui Dinamo publicul nu a fost asa jenant!
Probabil sambata vor fi mai multi suporteri timisoreni in "Groapa" decat dinamovisti si ne vom face din nou de ras.
Mi-e scarba de asa-zisii suporteri dinamovisti.
Nu am vazut niciodata steaua jucand cu 500 de spectatori in ghencea sau cu 200 de insi in peluza. Si noi mai vrem sa ne comparam cu ei, sa ii invingem, sa ii umilim in peluza??? Cu cine???
NU MERITAM STADION PENTRU CA NU AVEM SUPORTERI DE CALITATE, AVEM SUPORTERI DE DERBY-URI SAU DE MECIURI "GEN LAZIO SAU MANCHESTER".

DINAMO PANA LA MOARTE...

Ma cipri,daca spui ca tu de duci la meciuri mereu,de ce zici ca publicul e jenant?Vezi ca te jignesti singur?Eu nu am posibilitatea sa vin.De cate ori trec prin Bucuresti,merg si la stadion,dar de fiecare data nu e meci in acea zi.Si nu poti tu sa imi zici mie ca nu sunt un suporter de calitate.Vorbeste mai bine in numele tau.Si daca ii admiri asa de mult pe stelisti,go la ei ca nu te tine nimeni.In plus,prima data zici ca vrem sa ii umilim in peluza la meciuri dar nu avem cu cine, si apoi zici ca suntem suporteri doar la derby-uri....Tu intelegi ceva?!

Cat despre stadion,cred ca o sa se piarda si ideea asta care parea promitatoare,la fel ca si toate celelalte de pana acum.
Raikkonen
Cum am zis mai inainte, parca e mai bine pe Cotroceni decat sa jucam pe Florea Dumitrache...sa vedem intai daca nu cumva vom juca tot in Groapa 010.gif ca pana acum nu e nimic confirmat cu modernizarea.
The Game
O explicatie logica pentru care nu vin la meci suporterii din Bucuresti nu s-a gasit inca.Si cand au fost rezultate,nu era mai mult de 5000,si fara rezultate nu erau mai multi de 1000.Sincer,chiar nu inteleg.Pacat,ei nu inteleg ca este un privilegiu sa stai in Bucuresti sa te poti duce la fiecare mec,iar pentru altii este doar un vis.Dar,asta este ...
CRISX
Ba da ,exista o explicatie (logica) !
Calitatea vizionarii, confortul si modernismul, care lipsesc cu desavarsire in acest lugubru stadion, iar dinamovistii bucuresteni solicita ,prin absenta ,aceste lucruri !
The Game
Aceste lucruri nu erau si inainte? Si totusi venea lume.Sunt de acord cu tine ca stadionul este in conditii foarte proaste,dar trebuie sa sustinem echipa,nu avem ce face.Astea sunt condiitile,nu avem de ales.Si daca nu e lume,s-a facut ceva? RASPUNS : NU !
cosmin targoviste
"Pacat,ei nu inteleg ca este un privilegiu sa stai in Bucuresti sa te poti duce la fiecare meci ,iar pentru altii este doar un vis."

Aici ai cea mai mare dreptate.
marcher
Un jaf de stadion, o panarama comunista in care ti-e sila sa stai.
bigbobo
Masa presei arata jalnic...Nici macar n-au schimbat toate scaunele...Si pana o sa dea drumul la tabela cred ca o sa se viruseze si softul de functionare al acesteia...
cosmin targoviste
Si de ce ne numim suporteri?Eu as da orice sa ajung la un meci in Stefan cel Mare,iar voi,cei din Bucuresti care aveti ocazia sa mergeti la meciuri o faceti doar cand jucam cu steaua rapid sau cfr.Nu va condamn,poate ca aveti dreptate,cine stie cunoaste,dar nu cred ca echipa ar trebui sa piarda sprijinul suporterilor din cauza stadionului.De ce nu se face un mitting de protest cum au facut cei de la timisoara?!
FarfelkugeL
Nu au ma niciun fel de dreptate. Daca esti suporter vii la meci.

Crezi ca mie imi convine ca de fiecare data cand ploua in spate la PCH ma umplu de noroi?
Sau plec fleasca. Sau... Sunt multe argumente pe care as putea sa le invoc insa dragostea pentru Dinamo e mult mai puternica.

Si nesimtirea lor e prea mare.
Leaveyou
A cui frate ? Click to view attachment
Capirossi
QUOTE(FarfelkugeL @ 29 Oct 2007, 16:52) *
Nu au ma niciun fel de dreptate. Daca esti suporter vii la meci.
Crezi ca mie imi convine ca de fiecare data cand ploua in spate la PCH ma umplu de noroi?
Sau plec fleasca. Sau... Sunt multe argumente pe care as putea sa le invoc insa dragostea pentru Dinamo e mult mai puternica.

Sunt de acord cu tine. Si eu " ma plictisesc " acasa cand joaca Dinamo.
The Game
Nu mai are sens sa comentam pe seama conditiilor,care evident ca sunt foarte slabe. Dar v-ati gandit ca poate,doar atat,5000 de oameni iubesc Dinamo atat de mult incat sa vina la toate meciurile?Din Bucuresti,bineinteles ...
cosmin targoviste
Probabil ca doar 5000 iubesc Dinamo in adevaratul sens al cuvantului.Celelalte 10 mii din cei care vin la derby-uri probabil vin doar sa ii injure pe fotbalisti daca pierd,sau sa se mandreasca la amicii spurcati:"i-auite ba,ce v-am tras-o"...Daca tineti minte anul trecut a fost full sau ma rog aproape full stadionul la meciurile cu:steua,rapid,cfr,urziceni,timisoara,uta.In rest,nema.cel mult 5000.

A,si inca ceva.E cineva de acord ca suporterii dinamovisti sa faca un mitting de protest in fata clubului sai a MI pentru stadion?Parerea mea e ca degeaba facem noi urat aici pe forum ca astia si asa nu se uita pentru ca nu le pasa.Macar daca ne adunam 5000-6000 poate le atragem putin atentia.
The Game
La asta ma refeream si eu,dar probabil ca o sa gasim mai multi dinamovisti prin țara...
cosmin targoviste
Ludovic Orban: "Vom concesiona stadionul lui George Copos" - la altii se poate....
FarfelkugeL
Schimbati denumirea topicului!!!
Nu de alta dar daca intra vreun om neavizat pe aici si care nu a fost niciodata in complexul Dinamo (evit cuvantul stadion deoarece NU i se potriveste DELOC) s-ar putea chiar sa creada ca FC Dinamo CHIAR ARE STADION!

Propun redenumirea topicului:

- Caterinca de stadion Dinamo
- Panarama de stadion Dinamo
- Cocioaba Dinamo
- Groapa cu doua porti
- "Stadionul" cu doua peluze si o tribuna
- Bataia de joc a STIMABILILOR actionari

Astept sugestii. Vreau in weekend sa schimbam denumirea!
Cai Lun
Glumele proste nu pot fi supuse discutiei.
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 15 Nov 2007, 18:48) *
Glumele proste nu pot fi supuse discutiei.

Bine ca esti tu detept.
Leaveyou
Asta-i vorbă din Caracal 010.gif
CRISX
" bah baieti bah,da galeria noastra si cu acest site,cand au de gand ma sa faca un proteste,o demonstratie impotriva nenorocitilor astora de actionari,voua chiar nu vi s-a luat?nu v-ati plictisit ca Moti si Radu Stefan sa aiba salarii jumate din cat au Bratu,Danciulescu si Niculescu?nu va enerveaza ca atunci cand altii vorbesc de adus jucatori argentinieni,noi vb de cine pleaca?nu v-ati saturat sa sperati la un stadion cand ei intr-un an n-au putut da drumu nici macar la tabela?nu va ajunge de acelasi cuvinte si mizerii sterse spuse de aceeasi borcea,badea si turcu?chiar nu luam nici o atitudine?chiar stam asa sa ne calce in picioare?elias,mihnea,tarache,voi de la Dinamomania cat ii mai suportati mai pe astia care conduc acest club?eu unu simt ca dak maine l-as vedea pe vreunul dintre borcea,badea,turcu pe strada i-as rupe capu,in starea asta m-au adus acesti nenorociti
Dumi-DC (15.11.2007 16:25) "

Ar mai fi ceva de spus ? Eu cred ca tot ce era de spus, s-a spus.
Cand trecem si la fapte ?
Cai Lun
Cu cine? Cu peluza aia care pleaca de la meci nemultumita de rezultat, in loc sa intre peste javre la oficiala si sa ii arunce in cap? Sau cu noi care ii facem petitii lu' Lupescu, in loc sa ne arda grija de Dinamo?

Toti cainii lastra, da doar unii musca.
FarfelkugeL
Peluza aia care a plecat de la meci nemultumita de rezultat - te-ai gandit (cu toate ca tu nu prea obisnuiesti sa o faci) ca poate s-a saturat de toata mizeria din clubul asta, toate transferurile de rahat, toate vopsirile jucatorilor?... Pe scurt: DE TOT.
Deja devii stresant.
Cai Lun
Atunci daca ati plecat, ciocu' mic, v-ati exprimat nemultumirea!

Asa aparati Dinamo, plecand din peluza, nu? V-ati saturat "de tot" si ati plecat din peluza. Pai inseamna ca v-ati saturat si de Dinamo!

De asta spun... cu cine sa treci, CRISX, la fapte?
FarfelkugeL
Cand actioneaza - sunt prea raduicali. Cand nu o fac deloc - de ce au plecat si nu au luat atitudine?

DUMNEZEU CU MILA.

Radicali... Scuze. M-au cuprins emotiile ca s-a luat maestrul Jedi de mine.

Jean Luc Picard.
cosmin targoviste
Bai frate din cate echipe cunosc eu pe lumea asta de fotbal una mai vitregita de soarta ca Dinamo nu exista.Stadion nu avem,conducatori nu,suporterii sunt cei mai ai dracu.Daca pleaca de la stadion sunt lasi.Daca se duc peste aia in oficiala sunt nebuni.Cum s-o mai dea si bietii caini saracii?!Nu cred ca violenta este o solutie sa rezolvam problema.Problema oricum nu e numai cu actionarii.Problema e de sus,din M.I. Pana nu schimbam sistemul asta cretin nu avem nicio sansa sa vedem pe Dinamo jucand pe un stadion adevarat acasa.Asa ca,mai in gluma mai in serios,cei mai in varsta,bagati-va frate in politica,poate asa ne scoate si pe noi careva din tot rahatul icon_lol.gif
CRISX
Americanii au o vorba : Puterea nu ti-o da nimeni, Puterea trebuie cucerita !
Noi vorbim si filozofam mult, dar nu stim sa ne organizam si sa cucerim Puterea ! Noi dinamovistii, suntem multi, dar si eterogeni. COMUNITATEA NOASTRA nu exista decat in mediul asta virtual, nu suntem acei socios care impun presedintii de cluburi din Spania. Il asteptam pe Tiriac ca pe Mesia , sa ne faca stadion si echipa europeana, iar in timpul asta ne lamentam ca niste babe stirbe .
Daca pe topicul asta nu mai avem nimic de spus , decat tot "ce stadion urat avem", atunci ciocu mic si joc de glezne !
Raikkonen
Sistemul din Spania e o utopie pentru noi, nu putem forma o comunitate de Dinamovisti si apoi sa ne declaram singuri socios si sa incepem sa impunem in fata actionarilor.

Noi nu-l asteptam pe Mesia, asteptam apocalipsa la Dinamo, sa o luam de la 0 adica sa scapam de toate nenorocirile alea din conducere nu trebuie sa fie Tiriac obligatoriu. Avem nevoie de un conducator care decat sa se declare Dinamovist de mic, sa recunoasca ca a plans in Mai 1986 sa aiba niste idei in cap cu care vom putea progresa. Astia de aici cred ca ne-au cucerit din moment ce au zis ca urasc Steaua si Rapid etc dar noi nu vrem sa-l avem pe unul care sa se imbrace intr-o cravata in dungi alb si rosii unul care sa isi si merite costumul de pe el.

Sistemul din Spania este un lucru la 100 de ani departe de noi daca s-ar incepe ceva oficial acum.
Cai Lun
Te vad si pe tine o data scriind un mesaj cu care sunt si eu partial de acord... (Trebuie sa vina apocalipsa, insa nu trebuie sa o asteptam, trebuie sa o PROVOCAM! Cu cat mai repede, cu atat mai bine....)
Leaveyou
Trecând prin curtea Parcului Sportiv Dinamo am rămas cu o nelămurire. Vreau să știu și eu dacă "valul lui traian" este folositor la ceva. Zidul acela din beton ... Parcă era vorba de o nouă sală de sport ...
Cai Lun
Pai da, acolo s-au terminat banii... tongue.gif
The Game
Nu avem stadion rezulta nu avem suporteri. Sau degeaba facem stadion pentru ca oricum nu vine nimeni ?
Cai Lun
Sau poate avem stadion pe masura suporterilor...
The Game
Cred ca mai degraba cum zici tu e mai bine ...
Cai Lun
Da, dar asta echivaleaza cu o tragedie... Pentru ca brusc revenim cu picioarele pe pamant dupa ce am citit basmele cu "mentalitatea"...
Asta e realitatea, sunt prea putini ultrasi... poate peste vreo 10 ani o sa se schimbe si fauna tribunei si atunci vom putea vorbi intr-adevar de mentalitate...

Pana atunci insa va pot spune ca lucrarile pentru punerea in functiune a tabelei continua, iar peluza est a terenului "Florea Dumitrache" prinde si ea contur, lucrarile aflandu-se intr-un stadiu avansat.
bigbobo
Incapabililor dati odata drumu' la tabela pentru ca-i expira si perioada de garantie asta in caz ca nu e second hand...Mai e putin, ii luam motul si inca n-am apucat sa vad functionand la ea nici macar un amarat de bec...Rusine...
Cai Lun
Ceasul functioneaza! tongue.gif
Kity_reddog
CRISX si Raikkonen. Felicitari. Ati avut doua pareri pertinente!
Capirossi
Dinamo a făcut apel la decizia L P F de a-i suspenda terenul pentru două meciuri, după incidentele de la meciul cu Rapid.
Mîine se va decide dacă Dinamo va mai juca sau nu fără spectatori meciurile cu UTA & Gloria din 1.12 & 8.12.
Cai Lun
ma astept sa primim mai multe...
The Game
Am facut apel ? Pff... dupa ce am facut si in ghencea si cu ciorile, ei chiar solicita sa nu primim nicio etapa ? Sa fim seriosi ...
FarfelkugeL
SI CA SA FIU ONTOPIC (nu ca voi) o sa ma refer la (stadionul Dinamo - unde o fi pozitionat nu stiu). Am si eu o rugaminte sa fie numit topicul asta PARODIA/MIZERIA DE STADION DINAMO caci stadion e prea mult spus.

De fiecare data cand ma uit in jos la homepage si vad acolo ca cineva a scris pe topicul STADIONUL Dinamo imi da palpitatii. Chiar imi vine sa cred ca a fost daramat peste noapte si construit un stadion in adevaratul sens al cuvantului nu un lighean comunist...

Va rog frumos indepliniti-mi dorinta sau fac vreun infarct/preinfarct!
COSMIN C
Cum ar zice Cai Lun, niet! tongue.gif Si daca n-ai facut infarct la desele reveniri ale lui Goian, nu mai faci niciodata. icon_lol.gif
FarfelkugeL
Ca o mica paranteza te rog sa nu mai pronunti numele de lucian goian, abia uitasem de el... Bine atunci propun sa posteze DOAR cand va fi facuta o modernizare a stadionului.
Adica peste topicul asta se va asterner un praf gros de 2 metri - cel putin.
djmihaitza
E iarna, da zapada si se acopera tot.
Da' ce facem la vara, ca vara nu-i ca iarna?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.