FarfelkugeL
Aug 7 2007, 10:48 PM
Raikkonen
Aug 8 2007, 04:58 PM
Cat despre stadionul nostru, mai are putin si nu indeplineste cerintele Ligii 1...ce Champions League

!
bianco_rossa
Aug 8 2007, 04:59 PM
nici nu o sa se termine prea repedere lucrarule de reamenajare a tribunelor.....pentru ce sa se grabeasca daca oricum nu jucam cu strainii in Groapa?....probabil se merge pe premiza "incet, dar sigur"....nu'i nici o problema, ca doar timpu' sta in loc....RUSINE!!!
Raikkonen
Aug 8 2007, 05:08 PM
Daca ne calificam in Champions League mai repede de Februarie daca prindem apoi Cupa UEFA nu o sa avem nevoie sa jucam cu strainii pe Dinamo pentru ca oricum nu indeplineste conditiile pentru Champions League.
Si ma intreb daca pana la data limita, Lia va indeplini acele conditii...
FarfelkugeL
Aug 18 2007, 06:35 PM
Marcel Popescu: " În doi-trei ani, vom avea Mondialele de Atletism pe Dinamo"
Marcel Popescu, președintele Clubului Sportiv Dinamo, spune că lucrările de modernizare ale arenei Dinamo au ca scop organizarea unui Campionat Mondial de Atletism în următorii doi-trei ani Chestorul afirmă că nu se pune problema ca Stadionul din Ștefan cel Mare să fie concesionat celor de la fotbal, deoarece aceștia nu au banii necesari să modernizeze arena. "În octombrie va veni în inspecție președintele Federației Internaționale de Atletism și am promisiuni că în doi-trei ani vom putea organiza aici un campionat mondial. De altfel, de aceea modernizez arena. Știu că cei de la fotbal doresc să le concesionăm stadionul dar asta nu se poate. Au fost discuții în acest sens, dar pentru asta trebuie să fie o licitație deschisă și cine știe, poate vine altcineva să ia stadionul, nu?" a spus președintele CS Dinamo, pentru Fanatik.
Raikkonen
Aug 18 2007, 06:46 PM
Deci e clar, putem sa asteptam pana in 2030 ca tot acelasi rahat va fi!
O sa murim cu stadionul asta in acelasi stadiu ca si atunci cand ne-am nascut!
Morpheuss
Aug 18 2007, 06:51 PM
Nici nu ma asteptam sa se faca ceva...
Raikkonen
Aug 19 2007, 10:37 AM
Putem sa inchidem acest topic, sa-l punem la naftalina, poate cine stie prin 2050 o sa vina macar un actionar cu ideea de a face ceva si sa se duca in mortzii lor toti actionarii care-i intereseaza sa le iasa banul si vad Dinamo ca o simpla afacere si ocazie de a sta in fata camerelor de vederi.
Go to hell.
DarkSide
Aug 19 2007, 10:58 AM
Si hop si eu sa mai pun nitica sare pe rana...
"Stadion european la Târgu Jiu
Înfățișarea Municipalului va fi alta: tribune acoperite, suprafață bună de joc, nocturnă și tabelă modernă
Pandurii au ca obiectiv în acest sezon ocuparea unui loc de cupă europeană, adică 5-8. Ambiții mari, dar care pot fi realizate în condițiile în care echipa joacă un fotbal de calitate. În aceste condiții, președintele pandurilor Marin Condescu nu vrea să rămână mai prejos și intenționează să investească masiv în dezvoltarea bazei sportive care cel mai probabil va ajunge la un nivel de trei stele. Vreau să facem la Târgu Jiu un stadion de cupe europeneâ, a declarat președintele Marin Condescu.
Altă imagine în 2010
Proiectul de investiții din stadionul Municipal a fost ideea președintelui Marin Condescu. Acesta, după ce echipa a promovat în primul eșalon, a decis ca o parte din banii veniți de la sponsori să se îndrepte spre baza sportivă. S-a făcut un teren sintetic cu nocturnă, s-au achiziționat două autocare și s-a construit și un teren cu iarbă naturală. Planurile nu se opresc aici. âAm promis că vom face acest proiect de modernizare a stadionului și ne vom îndeplini promisiunea. Vom avea un alt stadion, unul modern cu peluzele aduse la patru metri în spatele porților, nocturnă și tabelă de marcaj. Capacitatea tribunelor va fi de 15 mii de locuri, toate acoperite. Totul se va face pe structură metalică, iar lucrările de modernizare vor fi finalizate în 2010â, a declarat ieri președintele pandurilor Marin Condescu. Boss-ul gorjenilor a mai menționat că proiectele sunt finalizate, astfel că nu mai pot apărea probleme de amânare.
Costul: cinci milioane de euro
Lucrările de modernizare vor demara în primăvara anului viitor. Din primăvară începem lucrările la peluze. Acestea vor fi aduse mai aproape de suprafața de joc, astfel că va fi eliminată pista de atletism. Până atunci vom avea instalată și nocturna, vom avea și o tabelă nouă de marcaj, una modernă și care sperăm să fie inaugurată odată cu nocturnaâ, a mai declarat Condescu.
Montarea peluzelor se va face în două etape, astfel în vara anului viitor ele vor fi finalizate ca și amplasament, iar în următorul sezon se vor acoperi toate tribunele. Clubul nostru va suporta toate cheltuielile, investițiile ajungând pe undeva în jurul a cinci milioane de euroâ, a mai spus Condescu.
Totodată, gorjenii vor da o importanță deosebită și suprafeței de joc, aceasta urmând a fi schimbată în vara anului viitor.
Se schimbă totul
Cei de la Pandurii s-au gândit și la o altă structură a stadionului. Astfel, după ce vor monta peluzele metalice, și se vor dărâma cele actuale, sub aceste peluze se vor construi vestiare, săli de conferințe, cabinete medicale, dar și magazine și restaurante. Vestiarele se vor muta de sub tribuna oficială sub peluzele de la actuala tabelă de marcaj, totul se va schimbaâ, a mai spus Condescu.
Acesta a refuzat să clasifice pe număr de stele înfățișarea viitorului stadion. Nu știu câte stele va avea, însă știu că va fi unul frumos. Alții abilitați o să ne clasifice la nivel de steleâ, a mai anunțat Condescu." pentru onlinesport.
redlady08
Aug 19 2007, 11:23 AM
la altii se poate numai la noi NU SE VREA.
mihaiul90
Aug 19 2007, 04:55 PM
Mare sau mic, frumos sau urat, cert e ca aseara stadionul a fost gol !!! I-as ruga pe cei care stau in Bucuresti si n-au fost la meci mai intai sa mai treaca pe acolo indiferent ca jucam cu o echipa mai proasta si apoi sa comenteze. Insa majoritatea nu vin decat sa vada tabela... ii doare in dos de Dinamo !
crysstyan2002
Aug 19 2007, 05:05 PM
care din ele ??? suntem vai de capul nostru....de la meciul cu vasluiul si pana la meciul de aseara nu am observat nici o modificare in ceea ce priveste evolutia lucrarilor de
"modernizare" cred ca tabela aia o vom inaugura cel mai probabil in retur la felul cum merg lucrarile....au trecut deja 3 luni sau mai mult de cand a fost adusa si nu au fost in stare sa faca un studio tv de unde sa o coordoneze.....
Morpheuss
Aug 19 2007, 05:21 PM
Ce rost are sa ne mai batem capul?Oricum,pe actionari nu ii intereseaza decat sa intre Dinamo in UCL ca sa-si umple buzunarele.Stadion?

Cine mai are sperante ca Dinamo va avea un stadion serios pe care sa joace?
Fane
Aug 19 2007, 09:44 PM
ne plangem de stadion da sa nu uitam ca la meciurile de acasa avem cate 3000 de spectatori. Ajungem ca nationalul, cred ca suntem printre singurele echipe din liga I la care nu vin suporterii. Daca ai fi dinamovist adevarat te-ai multumi si cu atat. Singura problema e ca stadionul nu corespunde standardelor uefa
Fane
Aug 19 2007, 10:05 PM
asta ce are, nu se poate sta pe scaune sau cum? si mie mi-ar place sa avem un stadion nou bla bla bla.... da intelegeti ca nu se va face asa ceva curand. Sunt curios daca aveam stadion modern care era scuza spectatorilor care nu veneau la meci
andra b
Aug 19 2007, 11:59 PM
eu cred totusi ca sunt si plecati pe la mare, unii!!!! dar intr-adevar asta nu e un motiv.... dar pot sa garantez ca la meciul cu lazio o sa fie stadionul plin,plin! nu full ...
cat despre felul in care arata stadionul....poate vine borcea din concediu si-l rezolva =))
coolio
Aug 20 2007, 12:05 AM
pt cei din Bucuresti, care nu vin la meciuri, le-as dori o singura luna in provincie...
sa vada si ei cum e...e mare pacat ca s-a ajuns in situatia asta.
sunt mai multi suporteri in deplasare decat acasa.
andra b
Aug 20 2007, 12:13 AM
coolio ai dreptate !! foarte multi din provincie ar vrea sa aiba parte de un meci la ei acasa.... din pacate cei care le au nu le apreciaza
Raikkonen
Aug 20 2007, 02:44 PM
Cel putin 50 de ani ramanem cu stadionul asta, cel putin 50 de ani o sa fie stadionul gol.
Nu ma intereseaza ce fac altii la Targu Jiu, pot sa faca un stadion de 2 ori cat Azteca sa-i dea UEFA 7 stele nu ma intereseaza pe ce joaca atata timp cat noi vom muri cu stadionul asta de gat.
icebox
Aug 20 2007, 03:07 PM
este adevarat k stadionul arata jalnic si k nu avem spectatori dar nimeni nu ia atitudine.degeaba scriem noi p forum pentru k oricum parerea noastra nu este luata in seama. spun ca se ocupa d stadion si k au inceput lucrarile dar eu nu vad mari schimbari....acum stadionul nostru e un mare santier. iar spectatori nu am avut nici sezonul trecut foarte multi asa k nu ii mai scuzati k sunt plecati sau mai stiu ce...... dak mergem in provincie iese cu bataie dak venim in groapa tot nu ne convine...peuy hotarativa fratilor odata....tineti q echipa asta sau nu??? cei de la conducere sunt vinovati pentru tot c se intampla....dar asta e nu avem c face.....este pacat c se intampla cu stadionul.....este pacat pentru k Dinamo are si suporteri adevarati...nu mucosii aia care se bat la fiecare meci si din cauza lor este suspendat clubul.....sai cei care se duc sa faca ei atmosfera p stadion k se pricep ei la fotbal.....oricum sper sa vina si zile mai bune si sa avem si noi stadionul p care ni-l dorim dar nu sa ne batem joc d el ci sa incurajam echipa cum se cuvine. o sa fiu p lia manoliu la meciul cu lazio si sper sa si adevaratii suporteri pentru ai sustine p baietii nostrii.... pentru ai incuraja sa depaseasca situatia dificila in care se afla acum. CAINE PANA LA MOARTE!!!!!!AUH AUH AUH!!!!!!
Aug 20 2007, 05:14 PM
De ce se duce un suporter pe stadion ?
1. Sa-si VADA proprii jucatori .
2. Sa fie APROAPE de propria echipa, incurajand-o , si sa-i intimideze pe oaspeti.
3. Sa intre in ATMOSFERA feerica a unui stadion ce-ti da senzatii vizuale ,auditive si olfactive niciodata simtite la TV.
Ca unul care ma duc de prin 1978 pe Dinamo, imi permit sa raspund celor ce critica absenta spectatorilor ,de ce ma duc doar de 3- 4 ori pe sezon :
1. Pe acest stadion nu esti aproape, esti DEPARTE de proprii jucatori; daca stai la o peluza nu-ti dai seama ce se intampla la cealalta poarta decat dupa reactia spectatorilor de acolo, si va garantez ca vad foarte bine. Asa ca foarte multi prefera sa vada meciul in singurul mod in care pot sa-l VADA, la TV. E un chin si un stress mare sa vezi ce se intampla pe gazon atata timp cat distanta de la primul rand al tribunei la marginea terenului e de 35 de metrii !!! , de la primul rand al peluzei la marginea terenului e de 50 de metrii !!! iar distanta dintre 2 spectatori aflati fiecare pe cele mai de sus randuri ,unul la o peluza, si unul la cealalta , este de 240 de metrii !!!
2. Nici sa vrea, Sudul si PCH nu pot fi APROAPE si la UNISON de echipa, vor fi mereu contratimp, deoarece scandarile de la Nord se vor auzi deabia dupa 7 zecimi de secunda la Sud.
Cat de intimidati pot fi jucatorii adversi stiind ca nici cu prastia nu pot fi loviti din tribuna stadionului Dinamo ?
3. Ce senzatii iti poate da un stadion in care vezi multe alte chestii extrafotbalistice cum ar fi plopi batuti de vant, lifturi care urca, bolnavi in pijamale,asistente cu stetoscoape dupa gat, masini de salvare si pompieri, plutoane de jandarmi plimbandu-se ca la ei in cazarma,etc,etc.
Sunt Caine Pana La Moarte ! dar traim intr-o epoca in care vrem si calitate !
coolio
Aug 20 2007, 07:15 PM
Ce ar fi fost daca in timpul petrecut sa aduni atatea date ai fi mers la stadion sa incurajezi echipa?!?!?sau le aduni din 1978?!?!
Acum exista 2 posibilitati:1)ori am eu aparatul oftalmic superdezvoltat
2)ori vezi tu f prost...acum nu stiu ce sa zic, dar pe ultima ai infirmat-o... lucky me
in loc sa tot cautati scuze mai bine ati face o miscare pana la stadion, si ati urla pana nu mai vedeti, auziti, bine...
Raikkonen
Aug 21 2007, 01:50 PM
Crisx are dreptate, e naspa si fara si cu probleme de vedere, sa nu se mire nimeni ca pe stadion o sa vina si in viitor 500-600 suporteri/meci atata timp cat raman cu stadionul asta nu mie mila ca se intampla asa.
Se vede incredibil de prost, defapt pe toate stadioanele pe care am fost pot sa zic ca pe niciunul nu se vede asa de prost ca pe Dinamo.
cosmin targoviste
Aug 21 2007, 01:57 PM
Da ma dar ce sa facem???Asta ne e stadionul...Ce vina au jucatorii aia ca sunt condicatorii cretini??Cred ca ar trebui mers in continuare la stadion.
Raikkonen
Aug 21 2007, 03:53 PM
Nu facem nimic, asa cum nici aia 500 care vin la meciul cu Mioveni nu fac nimic.
Nici macar sa asteptam ceva nu putem.
Capirossi
Aug 21 2007, 04:22 PM
Nici daca aveam un DaLuz in Groapa nu veneau mai mult de 10.000 la meci. M-am convins de majoritatea "dinamovistilor". Am si eu in bloc cativa, n-au mai fost pe Dinamo din pubertate.
Raikkonen
Aug 21 2007, 04:50 PM
Mai discuta nepotii nostri cand o sa aiba Dinamo stadion nou...ca pe vechitura asta de stadion nu o sa vina niciodata lume la meci sa nu vada nimic.
cosmin targoviste
Aug 21 2007, 05:11 PM
QUOTE(Capirossi @ 21 Aug 2007, 17:22)

Nici daca aveam un DaLuz in Groapa nu veneau mai mult de 10.000 la meci. M-am convins de majoritatea "dinamovistilor". Am si eu in bloc cativa, n-au mai fost pe Dinamo din pubertate.
Asa e....Sunt multi DINAMOVISTI in provincie care ar da orice sa ajunga la un meci si nu reusesc(o spun din proprie experienta),iar aia care au ocazia stau in fata televizoarelor si privesc cu ochii cat merele desi stau la 200 de metrii de stadion.Cand au venit la Moreni , atatia oameni au indurat ploaia aia groaznica(stiu cum a fost,am simtit-o pe proprie piele) numai sa fie la un meci al echipei favorite.
DarkSide
Aug 21 2007, 09:19 PM
@Capirossi,
Mentionez ca in ultimul an am fost doar la derby-ul cu spurcatii. De fapt in ultimii patru ani, nu doar in ultimul.

Nu sunt obligat sa ma justific in fata nimanui, dar, din pacate, trebuie. Anul trecut, eu si cu un anumit con antisteaua am dorit un suc la meciul cu bragadiru. Era 15 RON sticla, cu conditia sa o bem acolo ca faceau urat jandarmii. Am ales vajnica cismea. Fara norme de bun simt acum, dar cred ca multi dintre noi ne-am bagat dupa sala veche de sport cand am avut anumite nevoi, nedorind sa suportam anumite chestii asa zise "ecologice".
Si ca mai spunea cineva de bucuresteni ca nu vin la meci...
Respect pentru cei care vin meci de meci. Dar nu sunt genul care sa vina "doar la meci". Trebuie sa mananc si sa beau ceva, cu plus la taxi 10-15 RON. Sorry, 50 de lei nu merita. Si sa bat 90 de minute din "Groapa" pana acasa pe jos la ora 12, inseamna ca nu sunt dinamovist...
Respect pentru cei ce vin din provincie, dar 5-6 meciuri, nu se compara cu 12-13 la cate am ajuns eu sezonul trecut. Ma refer doar la campionat. Ca la cupe europene mai subtire.
Si ca un PS...voi astia din ardeal, moldova, banat, oltenia, dobrogea (muntenia nu merita pomenita), astia care spuneti ca nu apreciem, De cate ori ati fost in Groapa ?
Capirossi
Aug 21 2007, 09:28 PM
Ma lovesc de problemele astea de 6 ani. Daca meciul incepe la 21:00 se termina aprox. la 23:00. Din Stefan cel Mare in Drumul Taberei poti ajunge la ora aia cu taxiul sau cu masina unui amic. Alternativa ar fi televizorul. A trebuit sa aleg. Am ales stadionul. E posibil sa ma satur pana la urma, din cauza factorilor enumerati de tine si a altora. Ideea cu DaLuz o mentin.
DarkSide
Aug 21 2007, 09:36 PM
Ai dreptate cu DaLuz...Dar eu tin minte 8000 pe "Progresul" anul trecut la primul meci...
Concluzie...3000 acasa...8000 deplasare...
Si stadionul ala tot o schela e... NU cere nimeni altceva...
Fane
Aug 22 2007, 04:26 PM
DarkSide tu ai vrea sa fie stadionul in fata blocului tau? daca ai fi caine adevarat te-ai stradui sa ajungi la stadion. mai bine taci
FarfelkugeL
Aug 23 2007, 11:24 AM
Eu in locul vostru m-as abtine sa ii judec pe cei care nu sunt din Bucuresti. Cunosc destui care ii vad la meciurile de acasa si ii vad si in deplasare. In plus sa vii la toate meciurile de acasa in campionat Din Cluj sau Iasi sau Bacau... in primul rand trebuie sa fii destul de instarit si sa ai mult timp la dispozitie.
Eu as zice ca astia din Bucuresti sa nu mai faca gura degeaba si sa vina la meciuri.
Adevarul e ca si eu as vrea sa stau confortabil pe un fotoliu, la o terasa cu o bere in mana si sa savurez meciul, mai o gluma, mai o bere INSA NU POT FI ASA!
Daca nu sunt acolo, pe stadion, ma simt ciudat.
Raikkonen
Aug 23 2007, 11:37 AM
QUOTE(FCDB @ 22 Aug 2007, 17:26)

DarkSide tu ai vrea sa fie stadionul in fata blocului tau? daca ai fi caine adevarat te-ai stradui sa ajungi la stadion. mai bine taci
De pe bloc vezi mai bine decat pe stadion, deci ce are?
Hatzu
Aug 23 2007, 01:17 PM
Adevarul trist este ca stadionul e varza, probabil printre cele mai urate din Romania... Dar asta nu ar trebui sa ii tina, la meciurile de acasa, pe suporterii din Bucuresti departe de echipa, parerea mea. Eu daca as sta in Buc sau macar undeva mai aproape as merge cred la fiecare meci. Daca dintr-un colt al capitalei pana la stadion e mult, atunci cat e de al Oradea la Buc, sau la Cluj, Arad, Bistrita...
Suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa, ne facem de ras cu stadionul gol, ma iau spurki la mishto
Raikkonen
Aug 23 2007, 01:43 PM
Atunci sa avem si noi un stadion ca spurki poate si mai mare de 2 ori si sa vezi ca la meciurile importante din Europa si la derbiuri se va umple de parca la ei se umple stadionul la un meci cu Mioveni sau Vaslui...se uita un prieten la steaua-Poli Iasi si era gol stadionul cu toate ca era vreme buna, suporteri "foarte atasati de echipa". Au impresia ca daca la meciurile de 0-3 si 1-4 cu Lyonnais si Real se umple sa mai vada cum trece trenu prin careul lor la ei se umple stadionul la orice meci...cu siguranta noi daca am avea un de fotbal si nu de atletism ar veni mult mai multa lume si logic ca nu se va umple, chestia asta cu stadionul plin nu vine una doua...vedeti Anglia ce? Ne comparam noi cu aia?
Fiecare suporter vine cand are chef la meci, daca prefera sa se uite la TV e treaba lui, sa se umple stadionul la competitia de atletism de care zicea unu de la club ca vrea sa o tina peste cativa ani, daca pentru aia investesc ei la stadionul asta.......
Cai Lun
Aug 23 2007, 01:53 PM
Decat sa am un stadion "ca spurki" si sa vina d-alde raikkonen in tribuna, mai bine asa cum e!
Ba, daca esti dinamovist merigi oriunde si oricand. Evident ca e rusinoasa starea stadionului, dar rusinoasa e si scuza voastra. Bine, acum ma adresez celer care sunt in deplinatatea facultatilor mintale...
Eu as propune asa.. prin absurd, un stadion expandabil. Sa ofere 5.000 de locuri la meciurile de campionat si vreo 40.000 la derbyuri si la meciurile din Europa. Pentru ca oricum alde raikkonen ar fi prea ocupat sa calatoreasca prin Europa si nu ar avea timp sa vina si la meciurile "de duzina"...
Raikkonen
Aug 23 2007, 02:29 PM
Atunci iti recomand sa faca suporterii stadion de 500 de locuri care sa se umple ( cu mici exceptii ) la orice meci si sa vina doar "adevaratii", tribuna aia de 500 sa fie la 200 de metri de teren ( ca sa dovedeasca faptul ca acei 500 sunt suporteri adevarati, nu vin sa vada meciul ci doar sa-l incurajeze ) si plasata la unul dintre cele 4 colturi ale terenului sa fie si spirit de peluza!
CRISX
Aug 23 2007, 04:24 PM
Cai Lun
Aug 23 2007, 04:42 PM
Pai probabil ca daca ar lansa englezii o astfel de moda a stadioanelor, atunci ti s-ar parea si tie COOL si astfel iti vei face abonament... Dar si asa ai veni doar la inaugurare ca sa te vada lumea cu ochelari de soare si dupa aia ai acuza luminozitatea exagerata a nocturnei si ai cere iluminarea cu lampi....
FarfelkugeL
Aug 23 2007, 08:39 PM
QUOTE(Raikkonen @ 23 Aug 2007, 15:29)

Atunci iti recomand sa faca suporterii stadion de 500 de locuri care sa se umple ( cu mici exceptii ) la orice meci si sa vina doar "adevaratii", tribuna aia de 500 sa fie la 200 de metri de teren ( ca sa dovedeasca faptul ca acei 500 sunt suporteri adevarati, nu vin sa vada meciul ci doar sa-l incurajeze ) si plasata la unul dintre cele 4 colturi ale terenului sa fie si spirit de peluza!
La Piatra Neamt am vazut 15 minute din meci... si nu numai eu.
DarkSide
Aug 23 2007, 10:28 PM
Normal ca e idiot. 500 de metri ca sa va dovediti ultraseria...
In cazul tau particular ti-as recomanda o alifie pentru accneici...sau solutia clasica...
Deci bai "Galusca cu pruna", idiot esti tu. Jignesti un om care vrea conditii. V-am spus ca eu vin doar la meciurile cu steaua.
Si pentreu tine, vajnic amic etern nemultumit de prezenta la stadion, nu e nimeni obligat sa se justifice in fata unui pustan cu gauri de varsat pe fata. Ok?
Emil
Aug 23 2007, 11:01 PM
Intarita-i drace ca si mie imi place...
Dreptate aveti amindoi. Stadionul este cel ma de bacanie din toata liga lui mitica, dar asta nu scuza faptul ca nu suntem in stare sa il umplem. Pe de alta parte poate va aduceti aminte ca oriunde in Bucuresti joaca Dinamo avem mai multi suporteri decit in Stefan cel mare. Fie ca e ghena sau giulesti, national, cotroceni sau sportul. Asa ca farfunkel si cai lun nu e nimic rau in a cere conditii. Nu cerem un alianz arena dar nici sa fim bataia de joc a lui porcea. Eu de cele mai multe ori vin la meciuri si stau la peluza insa tre sa fiti de acord ca nu putem umple un stadion numai cu "ultrasi" E nevoie si de "cetateni" iar din punctul lor de vedere trebuie indeplinite niste minime conditii (daca vrei de bun simt). Cit dracului i-ar costa sa angajeze niste femei de servici care sa curete scaunele de praf? Macar de la tribuna 0,1 si 2 ca la peluze oricum nu ne trebuie. Sau poate va aduceti aminte ca in loc sa mareasca intrarile indivizii le-au micsorat ca sa isi faca parcare. Alta bataie de joc marca porcea. De ce nu sunteti de acord ca atunci cind ploua, din lipsa de lumina, drumul pina la intrarea in peluza devine sport extrem.
PAREREA MEA
Raikkonen
Aug 23 2007, 11:42 PM
QUOTE(Cai Lun @ 23 Aug 2007, 17:42)

Pai probabil ca daca ar lansa englezii o astfel de moda a stadioanelor, atunci ti s-ar parea si tie COOL si astfel iti vei face abonament... Dar si asa ai veni doar la inaugurare ca sa te vada lumea cu ochelari de soare si dupa aia ai acuza luminozitatea exagerata a nocturnei si ai cere iluminarea cu lampi....
Si cu asta s-a rezolvat problema, o sa fii mandru ca doar tu si suporterii adevarati o sa mai vina la meci.

Amice... Esti idiot!
La Piatra Neamt am vazut 15 minute din meci... si nu numai eu.
Ba nu domnule, toti aia care stau la Tembelizor sunt!
Sunt acasa...domnule.
Cai Lun, ce ziceai de alea 20% de azi?
Cai Lun
Aug 24 2007, 12:24 AM
Bai, deci eu ma certam cu Raikkonen, voi ce va bagati?!

1. Daca asta te unge pe suflet, le-am dat dojana si lor, raikkonescule.
2. Dark, sa inteleg ca te-ai hotarat sa nu mai calci in Groapa?

Revenind... problema conditiilor din stadion nu poate constitui o justificare pentru neprezentarea la meciuri. De peste 50 de ani conditiile sunt aceleasi. Prin urmare asa cum generatii si generatii de oameni au venit si au umplut stadionul, asa o putem face si noi. Imbunatatirea conditiilor este un lucru de care trebuie avut grija si pe care suporterii trebuie sa il ceara, dar din nou nu poti pune in balanta pasiunea care de indeamna catre stadion, cu conditiile oferite. Daca arde inima in tine pentru Dinamo mergi oriunde si oricand si in orice conditii. A spune ca nu ma mai prezint la stadion pana cand nu vom avea conditii ca in x loc, e ca si cum ai trada echipa. Asta daca chiar ti-a pasat vreodata cu adevarat de Dinamo, Raikkonen.
Capirossi
Aug 24 2007, 09:45 AM
Istoria, traditia, performantele de neuitat & alea de uitat sunt, toate, legate de Groapa. Ca e cel mai urat stadion din Romania ma indoiesc. E impropriu pt. centrul capitalei, pt. o Europa moderna, pt. un club de prestigiu, da. Si noi, cei ce venim de ani de zile aproape meci de meci, ne lovim de imperfectiunile stadionului. Dar suntem partasi la rezultatele echipei. Eu consider ca un X % din performantele lui Dinamo imi apartin si mie. Mi-am incurajat echipa cat am putut si pt. asta am si platit. Voi din fata TV, va puteti lauda cu asta ?
Raikkonen
Aug 24 2007, 09:49 AM
Pasiunea pentru echipa cu care tii este sa vii la fiecare meci sa combati conditiile incredibil de slabe de vizibilitate ale stadionului? Tare ma indoiesc de asta...pasiunea pentru o echipa nu inseamna sa vii la meci este ce simti inauntru si n-are legatura cu asta, daca toata pasiunea se reduce la faptul ca vii la stadion inseamna ca si daca stadionul s-ar umple putini ar fi aia care "nu-si permit sa tradeze echipa".
COSMIN C
Aug 24 2007, 10:06 AM
Peste cateva zile topicul asta implineste 2 ani si 59-60 de pagini. De doi ani va vaitati ca niste babe. E tinut in viata cam de aceleasi persoane, care periodic, vin si spun acelasi lucru, dar cu alte vorbe. In timpul asta echipa si-a vazut de drum, a mai castigat un titlu pe stadionul asta "nenorocit", dar am senzatia ca unora nici macar nu le pasa. Bun, nu-i cel mai frumos din lume, nici macar din tara, dar pana una alta asta e si pe el joaca echipa pe care o iubim. Ca nu veniti la meciuri din cauza stadionului nu e decat o scuza penibila.
"Pasiunea pentru o echipa nu inseamna sa vii la meci". Ba da, inseamna si asta. Nu veniti la meci ca nu aveti nu stiu ce vizibilitate. Am fost la Roma. N-o sa-mi spui acum ca pe Olimpico nu sunt conditii sa vezi meciul. Dar nu cred ca am vazut jumatate din faze. Si probabil multi au fost in situatia asta. Si sunt la fiecare meci si in Groapa. N-am vazut cum Lobby a aparat penalty-ul, pentru ca n-am putut sa ma uit. Am stiu ca am scapat cu bine cand am auzit strigatele de bucurie ale celor de langa mine. In fine, imi "racesc gura" de pomana. Voi o sa continuati sa postati aici vaicarelile si scuzele de doi lei. Topicul asta nu va muri nici macar de batranete.
Raikkonen
Aug 24 2007, 12:18 PM
Daca n-ai vrut sa vezi penaltiul e treaba ta, nu stiu ce legatura are

Eu daca vrei nu mai ma plang, dar nici nu ma va face sa imi schimb parerea despre acest stadion si nici nu o sa-mi fac sperante ca pana in 2050 o sa se imbunatateasca cu ceva.
E o scuza penibila pentru tine poate, dar cum am mai zis nu poti obliga pe nimeni sa vina la meci si nici sa ai pretentia asta cu un astfel de stadion iar pe Olimpico cu toate ca are pista stadionul nu este construit la betia comunismului.
COSMIN C
Aug 24 2007, 12:27 PM
Eu nu oblig pe nimeni sa-si schimbe nici o parere. Tu esti cel care face asta. Citeste de cate ori ai spus acelasi lucru pe topicul asta.
Nu stii ce legatura are pe naiba, vorbeam de pasiune, de dragoste pentru echipa...Dar tu bag seama ca te uiti la meciurile lui Dinamo cum te uiti si la steaua cu Bate Borisov.