Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
ayrton
Unii pot face, altii doar sa se planga si sa astepte sa pice din cer ceva... :(
red_dog_rahova
ce stadion nasol avem....am trecut saptamana trecuta pe acolo....urat...dar pana vom avea o arena mai de Doamne ajuta, vom merge in Groapa sa umilim oile...
Hooligans
am vazut ca se lucreaza da cu viteza melcului turbat icon_biggrin.gif
FarfelkugeL
Astora de la Gloria Buzau li se pun imediat 7.000 de scaune si la noi se pun BANCI DE LEMN la Tribuna a IIa!

As insera si linkul catre site insa nu sunt lasat:

You have entered a link to a website that the administrator does not allow links to... /:)
Achiles
exemplu :

The Estádio do Bessa (now Estádio do Bessa XXI) is a football stadium located in the Boavista area of Porto, Portugal, used by Boavista FC.

Like other stadiums used in Euro 2004, the Bessa is a new ground, but built on top of the old stands, and each one of them was built at a time, which allowed Boavista to continue playing there. It cost € 45'164'726 to build, from which € 7'785'735 were supported from the Portuguese state, and has an all-seater capacity of 28'263. Plans for improvement actually existed before the organization of the Euro 2004 was given to Portugal in 1999, and by then the first works were already underway.

daca in Portugalia a costat 45 mil E ... in Romania cu maxim 30 mil E l-ai ridicat , pt ca mana de lucru e mult mai ieftina
prefer sa nu mai aduca nici un jucator , 3-4 ani sa nu avem forta sa ne clasam mai sus de locul 10 ... dar sa ne facem stadion
cosmin targoviste
QUOTE(Hooligans @ 17 Jul 2007, 12:32) *
am vazut ca se lucreaza da cu viteza melcului turbat icon_biggrin.gif

verystrange.gif si cu cea a luminii stinse.Cred ca nu o sa avem niciodata un stadion adevarat.Iar ce a zis Achiles nu cred ca e bine.Mai bine vindem 3-4-5 jucatori ca avem dubluri si mai luam 1-2 ieftini mai promovamde la Dinamo 2 si ne batem sus.Dar mai sus de locu' zece....e cam putin.
gavros
QUOTE(Achiles @ 20 Jul 2007, 10:21) *
exemplu :
daca in Portugalia a costat 45 mil E ... in Romania cu maxim 30 mil E l-ai ridicat , pt ca mana de lucru e mult mai ieftina
prefer sa nu mai aduca nici un jucator , 3-4 ani sa nu avem forta sa ne clasam mai sus de locul 10 ... dar sa ne facem stadion

o fi mai iesftina mana de lucru, dar decat sa lucrezi cu romani....mai bine lasa
FarfelkugeL
Stadion de sapte stele pentru Liverpool

Noul stadion va avea 60 de mii de locuri, iar capacitatea va putea fi marita la 75.000 de locuri daca se considera necesar acest lucru. Constructia stadionului ce va costa 400 de milioane de euro va incepe la finele anului 2007 si se va termina in 2010.

Toata lumea a ramas incantata la vederea pozelor cu noul stadion al lui Liverpool. Designul este unic, iar de la jucatori pana la antrenori, toti asteapta ca stadionul sa fie gata cat mai repede.

"Planurile pentru noul stadion sunt absolut fantastice. Facilitatile noului stadion dovedesc ca viitorul acestui club este unul maret si e ceea ce fanii merita. Sunt o multime de ferestre si chiar nu ma asteptam la asa ceva", a spus Rafa Benitez.

"Stiam ca va fi ceva grozav, dar dupa ce am petrecut cinci minute sa ma uit la planurile stadionului am ramas pur si simplu fara cuvinte. E grozav si cel mai frumos lucru e ca e diferit de alte stadioane. Suntem Liverpool si asteptam ce e mai bun, iar asta e tot ce se putea mai bun", a spus Gerrard.

Jamie Carragher e si el incantat de noul stadion. "Toata lumea e incantata de aceste planuri. E un stadion spectaculos. Aveam deja un stadion minunat pe Anfield, dar arhitectii au venit cu ceva unic. Niciodata nu am vazut un teren ca asta si asta e ceva special", a spus Carragher.

http://img516.imageshack.us/img516/2240/liverpool1af2.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/3074/liverpool2du2.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/7957/liverpool3of5.jpg

bigcry.gif
djmihaitza
014.gif Dream on, my friend icon_exclaim.gif
Axxis
NUMA TZIRIAC NE FACE NOUA STADION......ASTIA DE ACUM IS MARI MANCAI....................
radu
Si pentru asta tipi la noi?
Capirossi
Acum doua zile scaunele de la T O erau, toate, scoase si vreo doi rataciti carpeau ceva pe acolo. Din cate am inteles de la Tete Moraru, primul/primele meciuri de acasa le vom juca pe 23. Voi mai vreti si abonamente ? Anul trecut s-au pus in vanzare cand campionatul incepuse.
cosmin targoviste
QUOTE(radu @ 26 Jul 2007, 16:06) *
Si pentru asta tipi la noi?

Pai daca am de exemplu capslock deschis din greseala inseamna catip??? icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Da. Exista butonul Edit ca sa-ti corectezi greselile. Dar unii dintre voi fug de el ca de dracu.
djmihaitza
FC Dinamo Bucuresti va pune in vanzare, la casele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, abonamentele pentru noul sezon competitional. De marti dimineata, ora 10.00, la casele de la Dinamo se vor gasi abonamente pentru tot anul competitional sau pentru turul campionatului, preturile fiind afisate mai jos. Tinand cont de lucrarile de raparatii si de modernizare din Stefan cel Mare, la tribuna 0 si la tribuna I, FC Dinamo nu va pune inca in vanzare abonamente si bilete in sectoarele respective. Regratam, si pe aceasta cale, ca suporterii care si-ar fi dorit sa intre in posesia unui abonament, la tribuna 0 sau la tribuna I, nu pot face acest lucru din motive obiective.

Abonamente sezon 2007-2008
Tribuna a II-a: 100 RON
Peluza I: 80 RON
Peluza Catalin Hildan: 80 RON

Abonamente tur 2007-2008
Tribuna a II-a: 80 RON
Peluza I: 60 RON
Peluza Catalin Hildan: 60 RON

Bilete
Tribuna a II-a: 15 RON
Peluza I: 10 RON
Peluza Catalin Hildan: 10 RON

fcdinamo.ro

Deci noi astia de la T.0 si T.1 vedem meciurile de pe Spitalul de Urgenta, de pe EuroClinic si de pe cladirea aia cu lift exterior din spatele PCH ?

Marfa !!!
bigbobo
Cand va fi functionabila noua tabela?...
Capirossi
Se joacă în "Groapă"

de Mihai Nejneru , Cătălin Gheorghiu
Muncitorii lucrează de zor la amenajarea stadionului Dinamo, însă partida cu Vasluiul se va disputa "acasă"
Dinamoviștii reamenajează două stadioane simultan. La "Lia Manoliu" se lucrează de zor la modernizarea arenei pentru partidele din Champions League, iar la stadionul din Ștefan cel Mare se amenajează tribunele și se amplasează studioul TV.
"Acum, punem scaune noi, lucrăm la studioul TV și la copertină. În mod normal, dacă sînt bani, toate acestea vor fi gata într-o lună de zile", a spus președintele CS Dinamo, Marcel Popescu.
Roș-albii stabiliseră inițial ca prima partidă de acasă, cu Vasluiul, din etapa a doua, să se dispute pe stadionul Național, iar "cîinii" să revină în Ștefan cel Mare abia în etapa a șasea, cu Gloria Bistrița. Însă jucătorii și Mircea Rednic s-au opus să evolueze în partidele din campionat pe "Lia Manoliu", din superstiție după înfrîngerea cu Rapid, din Supercupă, iar șefii "cîinilor" au hotărît ca echipa să dispute în fața propriilor suporteri partida cu Vaslui, de etapa viitoare.
Fane
nu inteleg de ce se modernizeaza Lia Manoliu, pentru un meci sa bage atatia bani in el? oricum vor face niste tiganii ca de altfel si la stadionul Dinamo care il tot carpeste pana il ia dracu. Si nu va asteptati la un miracol pentru ca traim in romania, cel putin 5-6 ani vom juca tot pe ligheanele astea
red_dog_rahova
pai au si zis ca tiganiile cu care chipurile se va moderniza Stadionul National vorm fi mutate pe arena Florea Dumitrache....asta ca sa piarda cat mai putin actionarii nostrii faimosi...sa-i ia gaia......
rew
Iete ca se poate sta si la tribuna 0 (la atletism) chiar daca nu sint scaune.
Capirossi
" Patru etape?

de Cătălin Gheorghiu
Dinamo e amenințată cu o suspendare drastică a terenului propriu după incidentele produse de fani la Buzău

Incidentele provocate de fanii roș-albilor în timpul meciului de la Buzău vor afecta în mod direct echipa, care va fi suporta minimum două etape de suspendare a terenului propriu, conform celor de la LPF.
Explică Mircea Cezar Ionescu, oficial al Ligii: "Depinde la ce punct din regulament vor fi încadrate incidentele. Cîinii sînt și recidiviști și, în funcție de încadrare, pot lua între două și patru etape de penalizare. Și aici e o discuție: ori vor evolua cu porțile închise, ori cu spectatori, dar într-un alt oraș decît Bucureștiul. Comisia de Disciplină trebuie să se reunească zilele astea, ea va decide ce și cum". "
Raikkonen
Ca sa se invete minte toti batausii, eu zic ca o meritam.
Imi e groaza sa aud ca ne apropiem de obiceiurile tiganesti din tribunele ghenciste.
Raikkonen
Noul stadion al lui Ateltico va fi unul Olimpic ( proiect pentru Olimpiada pierduta in fata Londrei 2012 ) si in acelasi timp un stadion autentic de fotbal. Tehnologia folosita prima data la Stade de France de a apropia tribunele de teren este dusa la extrem de spanioli care vor avea in acelasi timp un stadion 100% olimpic cat si unul 100% pentru fotbal, tribunele o sa se apropie pana la marginea gazonului acoperind intreaga pista olimpica.
kall
Si pt ce sa mai se vanda abonamente daca vom juca deja 4 meciuri cu portile inchise?Dupa asta un nou scandal si iar 4 etape sau doamne fereste depunctare. Eu cam de mult nu sunt de acord cu derbedeii care se cred ultrasi si ii vreau la puscarie. Deja nu mai cred ca sunt dinamovisti adevarati si, o iau pe urmele lui jiji, cred ca slujesc alte interese. Deci nu mai e vorba de blazonul lui Dinamo....echipa isi apara blazonul pe teren....e vb de orgoliul lor nebun...si concursul intre ei,galeria oilor si a blonzilor din giulesti...deci ne lasati cu astea mai baieti,ca voi aparati blazonul alb-rosu, ca nu aparati nimic...Putem si noi ceilalti de la celelalte tribune sa incurajam echiupa,DA ati citi bine,sa O INCURAJAM, voi o incurajati de nu mai puteti,dati-va la o parte,acum cat inca nu s-au intamplat multe rele. PS Jandarmii sunt niste sclavi, ca nu v-au rupt capetele la toti vitejii care ati fost la Buzau,asa scapam de voi mai usor...dar poate au sa va recunoasca dupa filmari, si vom vedea afise cu REWARD...MOST WANTED....pariem ca multi au sa va toarne? si asta nu e sifon,credeti-ma, e NORMALITATE...care tre' sa vina si la noi pana la urma... complaining.gif
FarfelkugeL
Cate deplasari ai tu ma? De cate ori au dat jandarmii in tine fara motiv sau au scrasnit din dinti ca "vedeti voi pe drum"?
red_dog 4 ever
Proiect de 100 milioane de Euro pentru modernizarea stadionului Dinamo
2007-07-31 15:57:00

FC Dinamo a înaintat către Ministerul Administrației și Internelor un proiect de modernizare a stadionului din Ștefan cel Mare. Proiectul presupune o creditare externă ce ar putea fi rambursată în următorii 35 de ani și care ar acoperi 90% din costul total al lucrărilor, restul urmînd a fi suportat de către acționariatul FC Dinamo. Costul estimat al lucrărilor este de 100 de milioane Euro și presupune mărirea capacității arenei la 30.000 de locuri, construirea unui hotel pentru jucători, a unei baze de recuperare și a unei parcări subterane. "Noi am găsit o soluție, este vorba despre un finanțator extern. Să vedem acum ce spune M.A.I. Dacă nu facem nimic stadionul Dinamo, acest bun al statului, o să ajungă în paragină" , a declarat Vasile Turcu. Sursa: www.megasport.ro.
djmihaitza
Daca RomConstructul este antreprenorul, nea Vasile lu' matale cat iti intra in buzunare din astia 100 de mili de euroi?

Oricum, pana cand se aproba proiectul eu ma duc sa antrenez niste marmote sa inveleasca ciocolata in staniol.
detz_red_dog
Ai dreptate, Mihai.Nu prea cred eu, ca o sa ne faca astia stadion. complaining.gif
adrian1988
Ar fi frumos sa avem si noi un stadion nou nout ca echipa acuma avem sper sa fie REALIZABIL acest proiect

FORZA Dinamo
Achiles

ce vrajeala urata .... astia afara platesc cu altfel de salarii muncitorii , au preturi mult mai mari la materiale si cu 50 mil Euro il fac in 2 ani cu o capacitate de 40-50.000 de locuri .... la noi costa 100 de mil Euro si e de 30.000 de locuri ....
detz_red_dog
@Achiles:Traim in Romania.Tara tuturor posibilitatilor.
Cred ca e o vrajeala cu stadionul.
strepto2006
rahatul de popescu si nenorocitii ailalti de comunisti nu o sa permita asa ceva
RomRonin
QUOTE(Achiles @ 31 Jul 2007, 19:54) *
ce vrajeala urata .... astia afara platesc cu altfel de salarii muncitorii , au preturi mult mai mari la materiale si cu 50 mil Euro il fac in 2 ani cu o capacitate de 40-50.000 de locuri .... la noi costa 100 de mil Euro si e de 30.000 de locuri ....

"The club is confident the 60,000-capacity stadium will still be ready for the start of the 2010 season.
The £280m project’s new timescale was revealed today as city officials waited for the club to unveil its redrawn proposals for New Anfield
JULY 25 , 2007 – this is the date that Liverpool co-owner Tom Hicks says the revised plans will be submitted to Liverpool council, a month later than originally planned."

Pentru cei care nu shtiu engleza citatul spune ca noul "Anfield Road" road va avea 60.000 de locuri si va costa 280mil de lire sterline (415.247.926 de euro la cursul bnr la zi) deci eu zic ca se merita 100mil euro / 30.000 de locuri... Asta in cazul in care chiar se tin de promisiuni crazy.gif
cosmin targoviste
Nu stiu ce sa zic dar cred ca nu o sa avem stadion niciodata in ritmul asta.

scuze de off-topic dar am o problema cu site-ul si as vrea sa stiu daca e de la site sau de la furnizorul meu de servicii ca imi merge tot mai rar si mai greu.am reusit foarte greu sa postez aici de aceea sunt off topic.multumesc pentru intelegere.
bigbobo
Stau si ma intreb cand va deveni noua tabela fuctionabila. Sau au instalat-o sa se uite Borcea si Turcu la meciurile din CL? Zau asa, nu ma pricep dar am impresia ca lucrarile si testele la ea vor dura mai mult decat cele de pe Transfagarasan...
Capirossi
Fosta sala de sub T 0 in care se tineau conferintele de presa va fi marita si modernizata. Acolo va fi instalat un pupitru ce va controla noua tabela. Probabil intr-o luna.
edy
N-o sa avem stadion nou in urmatorii 10 ani ... lightning.gif
cosmin targoviste
QUOTE(Capirossi @ 5 Aug 2007, 19:48) *
Fosta sala de sub T 0 in care se tineau conferintele de presa va fi marita si modernizata. Acolo va fi instalat un pupitru ce va controla noua tabela. Probabil intr-o luna.

o luna,doua,trei,patru.........
rew
Vrajeala. Un angajat al clubului mi-a zis ca tot ce se face se face numai pentru atletism. Nu se face nimic pentru fotbal. Sala aia de sub tribuna 0 o sa fie tot sala de antrenament pentru atletism. Lucrarile sint programate sa se termine pe 15 septembrie. N-am inteles ce rost are sa ridice tribuna 0 cu o treapta mai sus. S-a inceput de la primul rind de jos acum o luna si au ajuns la rindul 2 pina acum. complaining.gif E o munca in zadar si merge extraordinar de incet.
Fane
ma apuca rasu cand aud, e clar ca nu o sa faca nimic minciuni peste minciuni. acum sa vedem cand gata cu t0 macar sa intre lumea pe stadion
Hooligans
ba actionari astia au o caruta de bani nu pot sa puna fiecare dintre ei 7 sau cati or fi sa puna dracu bani si sa faca un stadion nou si i lasa cu gura cascata pe aia de la MAI
Morpheuss
In stadionul lui Dinamo se poate face ceva serios doar daca se renunta la pista de atletism.Dar nu se vrea...Asa ca la anul,peste doi ani,ori ne rugam la cioban sa jucam in Ghena,ori mergem la mii de kilometri,idee la care UEFA nu tine... icon_rolleyes.gif
red_dog_rahova
@dennis....s-a scris de sute de ori ca NU se va renunta la pista de atletism.....stadionul este al CS Dinamo si cu asta basta.....ca sa putem juca in UCL ar trebui ca actionarii sa faca un stadion nou...si cum s-au vazut pe la altii ....n-ar costa prea mult.....
Morpheuss
Nu-l vad pe Turcu dand bani pentru stadionul lui Dinamo complaining.gif Parca vad ca,in vreo 2-3 ani nu ni se mai da licenta nici pentru Liga I...Dar are Marcel Popescu pista de atletism.Macar de-ar alerga pe ea verystrange.gif
Hooligans
Cei de la cluj au sau vor avea un stadion frumusel,dar problema e ca ala e stadionul primariei si pe aia i lasa sa investeasca in stadion da pe noi nu ne lasa astia de la MAI
Morpheuss
Cea mai tare faza pe care am auzit-o vreodata verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif Cica MAI e asa suparat pe meciul cu Vaslui,ca nu ne mai dau astia 100 de milioane sa ne renovam stadionul doglaugh.gif Voi ca dati seama in ce tara traim? crazy.gif M-am saturat de astia...
djmihaitza
Stiu ca sunteti satui de comparatii, dar nu ma pot abtine.

Presedintele Consiliului de Administratie al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu intentioneaza ca pana la ora meciului cu Dinamo, adica pana vineri seara, sa fie amenajata o parte din noua peluza a stadionului.
"Daca lucrarile vor decurge in mod normal, stadionul va avea inca 2000 de locuri la ora meciului cu Dinamo"

La noi, la T1 si T0 cand ziceati ca se termina lucrarile? Aaaaaa..... gata, mi-am amintit, pana la ora meciului cu Poli Iasi, 15 septembrie !!!

Halal !
Capirossi
Cand am cumparat abonamentul la T 0 m-a pus sa semnez de luare la cunostinta ca 2-3 etape o sa stau la T 2. Abonamentul are loc rezervat si la T 0 de pe 23.
gavros
din cate stiu eu abonamentu nu e valabil in UEFA
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.