Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
dudu1961
Oricum chestia asta pe mine a inceput sa ma streseze rau de tot , cum dracu nu pot obtine concesionarea aia nu stiu , e drept ca si la astia (Mi) se perinda toti nu mai zic .....Dar avem ; am inteles ca Videanu e Dinamovist si asta nu aplecat nicaieri si mai are de stat de ce nu apeleaza la asta sa intervina . Eu am inteles ca hahalera i-a presat cumva si santajat pe cei de la MAPN dar ai nostri nici nu fac presiuni le convine starea asta defapt ! complaining.gif
cosmin targoviste
Pai cum sa nu le convina.....Cum sa bage ei bani?a si ptr cei care ma fac prost....vedeti ca e si video in care Badea declara asta ;)
genaro
Cred ca vor mai trece 10 ani si noi nu vom avea un stadion modern,poate face Videanu stadionul Lia Manoliu
cosmin targoviste
Corect....Parca vad ca dupa ce fac astia stadionul Lia Manoliu gata s-a rezolvat...Dinamo are super-stadion....
Capirossi
" George Copos a ajuns la o înțelegere cu Ministerul Transporturilor pentru a obține concesionarea stadionului Giulești pentru următorii 49 de ani. Acționarul majoritar al alb-vișiniilor a fost ieri în Grant cu o comisie care a inspectat arena pentru a estima valoarea investițiilor care ar trebui făcute. "Va fi un stadion de trei stele, care să ne permită să jucăm în grupele Ligii Campionilor", a susținut Copos în momentul în care a solicitat concesionarea. "

Jiji a rezolvat cu Ghencea, Copos a rezolvat cu Giulesti, noi cu Groapa cand ?
matador
la anul si la MULTI ANI!!1
bigbobo
Probabil ca in urmatoarele doua decenii vom afla si noi raspunsul...
Cai Lun
Dinamo in 2 ani.

PS> Dupa parerea mea, sansele ca 23 august sa se darame sunt de 10%. Nu sunt in stare!
Raikkonen
QUOTE(bigbobo @ 9 Jun 2007, 13:09) *
Probabil ca in urmatoarele doua decenii vom afla si noi raspunsul...

Dupa mai doua decenii se va si intampla si dupa mai doua decenii o sa se simta un mic progres la stadion.
Cai Lun
In ce limba vorbesti? Am impresia ca ai gresit topica frazei, dar la ce ti-a iesit, nici nu stiu ce sa corectez...
razvan_ptm
Eu nu cred ca o sa construiasca un stadion nou pt Dinamo nici in 30 de ani de acum incolo
rainman70
verystrange.gif 30 de ani ? esti mai optimist decat brucan!
tudor_spartanu
sa vedem ce`or face! icon_rolleyes.gif HAITA_DINAMO.gif
cosmin targoviste
QUOTE(Cai Lun @ 10 Jun 2007, 22:14) *
In ce limba vorbesti? Am impresia ca ai gresit topica frazei, dar la ce ti-a iesit, nici nu stiu ce sa corectez...

A vrut sa zica,probabil,ca dupa 2 decenii vom afla cand vor reusi si ai nostri concesionarea stadionului si dupa inca alte 2 decenii se va vedea un mic progres la stadion.
Cai Lun
Aham... noroc cu tine ca ne-ai elucidat misterul, ca altfel Raikonnen ar fi ramas un etern neinteles... drunk.gif
FarfelkugeL
Cica:

Lucrările la stadionul Național sunt inexistente

Cu două luni înaintea partidei pe care Dinamo o va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, stadionul care îi va găzdui pe dinamoviști se află într-o stare deplorabilă. Administratorii dau însă asigurări că arena din complexul Lia Manoliu va putea găzdui partidele din Liga Campionilor ale spartanilor.

Pe stadionul Național din complexul Lia Manoliu doar gazonul este de Liga Campionilor. Lucrările la cea mai mare arenă a țării trebuiau să demareze deja, dar modificările necesare la stadionul Național nu au început, iar parcarea și tribunele se găsesc într-o stare deplorabilă, departe de normele impuse de UEFA.

Parcarea, masa presei și tribunele sunt principalele zone care ar trebui reamenajate pentru ca Dinamo să poată evolua pe stadionul Național în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Conducerea spartanilor a evaluat investiția clubului în arena din complexul Lia Manoliu la 600.000 de EURO și speră ca majoritatea materialelor să poată fi mutate pe arena secundă din Ștefan cel Mare.

... Maaaarfa!
POOL
E greu pana scot astia banii din buzunar sa plateasca lucrarile necesare. thumb.gif inceputul e mai greu. doglaugh.gif
FarfelkugeL
http://img232.imageshack.us/my.php?image=t...erempolilv8.jpg

Tabela lui Inter. Se aseamana cu a noastra... dar nu rasare.
bogdy_pc
pe langa tabela imensa instalata la stadion, s-au mai facut ceva lucrari de modernizare in vederea folosirii propriului stadion in CL?
Corsair
Buna ziua,

intrucat referitor la echipa observ ca nu prea avem ce comenta, domnii Borcea, Badea, Turcu samd intelegand ca fara bani investiti nu se poate nici macar visa la performanta, mai ramane o singura problema majora, zic eu, chiar daca e oarecum off-topic.

Acest stadion, la care nimeni nu vrea sa faca nimica de 30 de ani, este o rusine pentru o tara membra a comunitatii europene. Chiar daca ne leaga pe toti momente de glorie petrecute aici, acestea au fost intr-o perioada in care el corespundea standardelor de atunci.

Sunt profund indurerat ca ciobanul de la Steaua a reusit sa isi faca Ghena cel mai frumos stadion din ROmania, desi e aproape in afara orasului, in timp ce al nostru care e central, a ramas ca in epoca comunista.

Cand eram eu student am vazut niste proiecte marete de extindere a stadionului nostru, cu eliminarea pistei de atletism, cu suspendarea nocturnei pe tribuna 0 samd. Ma intreb cat poate costa o reparatie capitala la acest stadion mai ales pentru niste oameni care au si banii (Badea, Borcea, Turcu) si compententa in domeniu(Turcu are firma de constructii).

Le sugerez tuturor suporterilor care iubesc aceasta echipa in loc sa se extazieze ca Borcea a declarat nu stiu ce pe la TV sa insistam impreuna la conducere, eventual sa facem noi memorii catre ministerul de care apartinem sa ne dea voie si noua sa avem un stadion macar decent.

De asemenea mi se pare ca actionarii nu prea au insistat la acest minister si la guvern si la primarie samd cu aceste demersuri. CU astia de la stat trebuie sa fii tigan, sa te duci la ei de 100 de ori pe zi, cu liste noi de semnaturi din partea suporterilor, sa le cerem nu pomana, ca nu vrem bani de la minister, ci dreptul de folosire a stadionului pe 50 de ani cu obligativitatea sa il modernizeze. Daca nu vor actionarii sa investeasca in asta, se poate face cu credit de la banca sau cu parteneriat cu un sponsor tare( ma gandesc la ultima realizare a lui Allianz, Allianz Arena din Munchen), ca tot se declara Ion TIriac dinamovist, ar putea sa ne ajute in acest scop, ca doar nu da bani de la el din buzunar, ci face sponsorizare din care castiga o gramada, si is bani deductibili din profitul firmelor sale. Adica in loc sa dea banii la stat sa ii fure unul si altul care is pe la putere, mai bine face o sponsorizare cu concesionare de nume pe Tiriac sau ALlianz sau ce altceva firme o mai avea el si ar vrea sa fie promovate.

Sefii mei is straini si m-au calcat pe suflet cand i-am dus la stadion sa vada meciul cu Leverkusen dupa ce fusesera in prealabil la meciurile Stelei din CL. Mi-au spus ca stadionul nostru ar putea fi stadion de antrenament pentru Steaua. M-au facut sa ma simt mic de tot, asa cum ma face si ciobanul cand isi lauda stadionul lui peste tot pe unde apare, dar adevarul este ca are dreptate, e cel mai frumos stadion din tara, pentru ca s-a investit in el si s-a gasit si intelegerea de la stat. Dar pesemne ca la MAPN oamenii au inteles situatia, numai la ministerul de militieni nu se vrea a se intelege. Se pare ca pana si aia de la transporturi inteleg si ii dau Placintarului stadionul. Pana si FC National care e in divizia B are stadion mai frumos ca al nostru. Si acolo s-a gasit intelegere, si acolo patron e domnu Mugurel Isarescu, cu care nu prea te poti intelege in afaceri deloc.

Va multumesc daca ati citit aceste randuri,
Sper sa ne vedem in CL, dar, din pacate pe Lia Manoliu, o alta relicva a epocii comuniste, ca noi nu suntem in stare sa avem stadionul nostru.
Hooligans
NO COMENT!!!!! snoopy.gif
mihaiul90
Ai foarte mare dreptate... Din pacate ramanem doar cu speranta ca poate peste cativa ani vom avea si noi un stadion in firea lui...
Hatzu
mda... e pacat dar se pare ca numai noua, suporterilor, ne pasa de acest lucru, actionarii nici nu mai declara nimic despre acest lucru si tot timpul evita raspunsuri concrete... E pacat :(
biancap78
Ar trebui sa se faca ceva....o restructurare anul asta...pentru ca in cazul in care luam titlul si anul asta lucru ce il speram am fi de rusinea lumii sa jucam iar pe Lia Manoliu in CL....actionarii ar trebui sa se gandeasca la repararea stadionului, plus ca si Lia Manoliu va intra in renovari...
radu
Cateva lucruri am de spus. Eu nu o sa ma simt niciodata mic in stadionul meu. In Romania inca nu avem stadioane ca nu s-a construit nimic de 30-40 de ani. Asa ca ghena aia oricat de vopsita ar fi tot imputit ramane. Nu mai lauda jegul ala ca pun pariu ca la Piatra Neamt conditiile sunt mai bune ca in ghena. Ministerul nu va ceda niciodata stadionul clubului si, daca se va intampla veodata asta, actualii actionari nu vor ridica un stadion de la 0.
biancap78
Pentru un suporter dinamovist "groapa" e un loc frumos, sacru pentru ca il leaga multe amintiri....Insa UEFA nu e tocmai deacord cu noi. Un stadion luat de la 0 ar dura mult prea mult timp...Dar o mica renovare la al nostru nu ar face nimic rau si ar fi necesara....
radu
Nu ai inteles ideea. Trebuie un stadion nou ce atatea renovari si vopsiri de gard dar, nu pot spune niciodata ca mi-e rusine (sau ca ma simt mic in cazul de fata) cu ceva legat de echipa mea.
biancap78
Ar trebui...nici eu nu am zis ca nu trebuie....dar ar dura mult prea mult recontructia lui....
ayrton
Desi inca la stad National - Lia Manoliu nu s-a facut nici modernizarea minima (obligatorie) pt meciurile noastre de Liga Campionilor, la anul, in caz ca se demoleaza pt reconstructie, timp de 3-4 ani cat va dura Dinamo va merge in alta parte pt meciuri. Pe Dinamo nu va putea juca intrucat conditiile actuale nu vor fi acceptate de UEFA, investitii garantat nu vor face actionarii, MAI-ul va refuza conscesionarea si din acest cerc vicios nu vom iesi.
Si pana prin 2012 cand va fi gata noul stad National si investitorii nostri vor fi fericiti ca vor avea in Bucuresti un stadion pe care sa joace, toti dinamovistii vor suferi... O sa ne facem abonamente pe tren catre Piatra Neamt, ne vom umili sa jucam in ghena, o sa vina vremuri grele...
nubi1
Se poate face si o combinatie gen italia unde echipe mari (milan si inter, lazio si roma etc.) impart acelasi stadion. Bine acum nu spun ca as prefera sa avem acelasi stadion cu spurcatii dar macar am avea unde sa jucam si noi in UCL.
FarfelkugeL
Ce mai incoa si incolo stadionul e de toata jena.
red_dogvitan
Avem nevoie de un alt stadion icon_rolleyes.gif
Hooligans
parca pe www.www.dol.ro.ro am vazut un articol despre o echipa din franta nou promovata care si-a facut un stadion super cred ca Turcu si compania ar trebui sa se mai uite prin alte tari cat de usor se fac stadioane
red_dogvitan
Ar trebui sa se uite si prin strainatate dar ei spera ca Ministerul de Interne sa bage bani pentru modernizarea stadionului dc sa bage ei mana in buzunarul lor cand traiesc cu speranta ca ar putea face altii ceva icon_rolleyes.gif
MILITARI red dog
busted_blue.gif Pe la stadion a mai fost cineva ,ce se aude de copertina si tabela.Ca de tr.2-a o sanse o sa se faca ceva mersi
Capirossi
@ Mi-au spus ca stadionul nostru ar putea fi stadion de antrenament pentru Steaua. M-au facut sa ma simt mic de tot

Am mai spus-o: indiferent cat de prost, urat, nereusit e copilul tau pt. altii, pt. tine - ca parinte al copilului tau - urmasul iti este cel mai frumos & destept de pe Pamant. Chiar daca realitatea e evidenta, Groapa e de toata jena, istoria lui Dinamo, marile rezultate ale echipei sunt legate de stadionul asta. Noi avem o identitate legata de stadionul asta aflat in Stefan cel Mare. Daca s-ar construi un nou stadion ar trebui sa se faca in aceeasi zona. N-as vrea sa patim ce pateste acum poli. O criza de identitate ar fi exact ce ne lipseste.
reddog88
Criza de identitate ar fi ultimul lucru care ne-ar mai trebui icon_evil.gif
FarfelkugeL
Mi-e rau cat de repede fac terminatii astia de la cfr treaba.

http://www.mysport.ro/foto/read/8902

Am ametit.

Si la noi UNDE TURCU E PATRON ROMCONSTRUCT - FIRMA DE CONSTRUCTII- 100 DE ACTIONARI - NU SUNT IN STARE DECAT SA PUNA SCAUNE DE LEMN LA TRIBUNA A 2A!!!!

CE CONDUCERE DE C A C A T AVEM.
Achiles
PANA CAND NOI , SUPORTERII , NU O SA LUAM ATITUDINE ...NIMIC NU O SA SE INTAMPLE ...

CRED CA ACUM , PANA INCEPE CAMPIONATUL , AM PUTEA SA ORGANIZAM CEVA ...
FarfelkugeL
OAU... Ai aparut ca un zeu.

Si niste propuneri ceva, dai mataluta?

Tu nu vezi cat de repede s-au miscat aia de la cfr?? Ia mai arunca tu un ochi aici http://www.mysport.ro/foto/read/8902

Si, spre deosebire de Borcea&Comp ei chiar fac treaba NU VORBESC AIUREA!!!
Capirossi
Sa facem un miting cum au facut si gay-i bootyshake.gif .
Cai Lun
Hm... aia la Cluj se cam intrec cu gluma...
cpc
Adica vorba aia...ardeleanul tace si face, iar noi aici in Bucuresti ne tinem de declaratii sforaitoare...

Oare cei din conducere au vazut si ei poza (macar)???
POOL
Si ce daca o vad? Crezi ca vor fi impresionati, sau ce? icon_rolleyes.gif
cpc
@POOL ma gandeam si eu ca daca vad poza se mobilizeaza si ai nostri...macar asa din spirit de competitie ca doar zicem ca ajungem in UCL inaintea altora...
ebola
am ajuns de rasul curcilor cu stadionul ..rushine ca clubul nu da stadionul echipei de fotbal....ar trebui ca mac popescu sa plece cu tot cu pista de atletism ca nu avem nevoie de ea
bogdy_pc
aici se vede pe cine il intereseaza.
daca chiar i-ar interesa pe actionari sa faca un stadion ar tace si ar trece direct la operatiuni cum fac conducatorii lui cfr

macar pe Lia Manoliu au facut ceva sa putem juca acolo jocurile din Champions League? :-?
POOL
@ cpc Sigur.. Si marmotaaa il invelea pe Elton in staniol. doglaugh.gif
cpc
...mda...pe ritmuri de Shakira si fum gros de trabucuri....

In cazul asta mergem inainte cu ce avem si sa nu ne mai plangem ca nu avem stadion, ca platim prea mult si cui nu trebuie s.a.m.d.
FarfelkugeL
http://www.mysport.ro/foto/album/1233
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.