dudu1961
May 31 2007, 02:44 PM
"Chelului tichie de margariatr " ! Tabela ca teren avem !!!!!!!!!
RED75
May 31 2007, 02:48 PM
QUOTE(DiliBili @ 31 May 2007, 15:35)

trebuie sa te multumesti cu ceasul ala .... initial asa arata tabela
Click to view attachmentNu le da idei ! Sa nu ne trezim ca o sa arate asa !

Dupa mine, ceasul e inutil, pentru ca nu va functiona in timpul jocurilor ! Parca nu ea voie ... Nu ?
POOL
May 31 2007, 02:50 PM
@cosmine, degeaba ai echipa daca nu ai unde juca. Vezi cazul nostru, am umblat dupa un stadion pe care sa jucam in UCL ca jiji dupa bistriteni anul trecut. Atat echipa cat si baza sportiva sunt importanta.
mihaiul90
May 31 2007, 03:11 PM
E misto aia cu giovani berbecali cu ceasul pe mana. Sa fie inregistrare live acolo nu poza, si cand intreaba cineva cat e ceasu, machidonul se uita la ceas si urla sa se auda pe tot stadionul
Radu10mai
May 31 2007, 03:58 PM
ce tabela de rahat!
COSMIN C
May 31 2007, 04:43 PM
Pool, prefer sa avem intai echipa care sa se bata de la egal la egal cu granzii Europoi si abia dupa aceea sa-mi fac griji ca n-avem unde juca.
Tabela e cumparata de CS pe bani de la buget. Asa ca...
POOL
May 31 2007, 04:55 PM
Poi la actionari nu te astepta sa investeasca mare lucru, in ceva ce nu este al lor.
CHIVU
May 31 2007, 05:07 PM
Ma puse una peste alta ne trebuie un stadion mare si omologat pentru LIGA.....CS Dinamo,MAI si actionarii lui Dinamo sa isi faca treaba ca ne facem de ras.Echipa e formidabila da`nu are unde sa joace.
mihaiul90
May 31 2007, 06:00 PM
Macar sa ne calificam in Liga si sa nu avem unde sa jucam...
reddog88
Jun 1 2007, 09:24 AM
Macar avem tabela noo
nu mi se pare foarte inteligenta tabela. Depinde insa ce indica.
Radu10mai
Jun 1 2007, 01:14 PM
scorul si ora, dar merge inainte cu 2 minute, respectiv 2 goluri....
mihaiul90
Jun 1 2007, 01:28 PM
O tabela asemanatoare mi se pare ca au cei de la AS Roma. De altfel, au si zis astia ca au adus tabela din Italia.
red_dog_rahova
Jun 1 2007, 02:18 PM
lasa-ti naibii tabela...ce facem cu stadionu'????? cand se va moderniza???
mrbodo2002
Jun 1 2007, 02:48 PM
Niciodata!
cosmin targoviste
Jun 1 2007, 02:56 PM
Cred ca e buna tabela daca ziceti ca reda video....deci e color ...Sa ne multumim cu ce avem....Asta e..Daca s-a gasit ciobanul sa investeasca la steaua..daca investea la noi eram si noi undeva sus acum
FarfelkugeL
Jun 1 2007, 02:57 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 1 Jun 2007, 14:28)

O tabela asemanatoare mi se pare ca au cei de la AS Roma. De altfel, au si zis astia ca au adus tabela din Italia.
Pai e tabela sh...
Capirossi
Jun 1 2007, 03:02 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 1 Jun 2007, 15:56)

Daca s-a gasit ciobanul sa investeasca la steaua..daca investea la noi eram si noi undeva sus acum
Esti glumet nevoie mare.
Noi suntem sus.
Dumi-DC
Jun 1 2007, 03:07 PM
E buna tabela,nu numai in Italia,ci si in Japonia si Coreea de Sud exista tabele similare,dak ar fi tot stadionu la nivelul tabelei si al tribune oficiale ar fi bine,din pacate cel mai in jos ne trage tribuna a doua,cand o sa fie la fel de inalta cu restul stadionului si cand macar o tribuna va fi acoperita(deci in total peste vreo 30 de ani) atunci vom avea un stadion cat de cat acceptabil
mihaiul90
Jun 1 2007, 03:59 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 1 Jun 2007, 15:56)

Daca s-a gasit ciobanul sa investeasca la steaua..daca investea la noi eram si noi undeva sus acum
Uneori nici nu-mi dau seama daca glumesti sau vorbesti serios. Daca nu ai glumit in postul asta atunci e grav, fara suparare dar inseamna ca ai influente puternice ovine si esti unul dintre acei asa zisi dinamovisti dupa 4-2 -ul administrat in ghencea.
cosmin targoviste
Jun 1 2007, 04:03 PM
Nu dar ma refer ca infrastructura....Cum arata ghencea pana sa vina oierul cu banii?Si la noi au astia saci de bani si nu investesc .La asta m-am referti...dar ca de obicei sunt inteles gresit....mai bine nu mai zic nimic...Si mai era vorba sa nu jignim ceilalti membrii ai forumului...pentru mine asta e jignirea cea mai mare sa ma faci stelist....asa ca.....no comment
dudu1961
Jun 1 2007, 04:17 PM
Are si cosmin tirg. dreptate dar s-a exprimat gresit ! Trebuia sa spui si tu cosmine daca Tiriac nu se ducea la Cluj ;ca am inteles ca pe acolo vrea sa investeasca aveam si noi stadion de CL . Nu boritura aia de cioban
cosmin targoviste
Jun 1 2007, 04:21 PM
Da ma dar am ales acest exemplu pentru ca toti zic de jiji ca e prost nebun tampit....dar uite ca pune suflet si bani....fata de desteptii nostrii...Macar de ar veni unul cu mintea luminata....ca Tiriac....
dudu1961
Jun 1 2007, 04:56 PM
Da frate dar cioban e numai unul in tara asta

Pe cind la noi sint freo cinci te-ai gindit cum imaprt stadionul daca se supara unul si pleca .Hai sa te aud
Bascanu
Jun 1 2007, 04:58 PM
stadionul nu ii al lor....
mihaiul90
Jun 1 2007, 05:01 PM
Cosmine nu te-am jignit, ca nu te-am facut stelist, am zis in cazul in care nu glumesti cu o afirmatie ca asta esti fost stelist. Ok a facut ciobanul stadion si a bagat ceva mai multi bani decat ai nostri, dar prefer sa fie asociati stelistii cu oile si sa radem de incultura lor in frunte cu aceasta mizerie de om, berbecali. Il prefer pe Borcea in dauna lui fecali de un milion de ori, nici nu trebuie sa ma gandesc ca sa fac aceasta alegere ! S-o spunem pe aia dreapta nici ciobanul nu a facut mare branza acolo, fiindca a bagat bani, dar i-a bagat aiurea, noi cu mai putini bani am facut mai multa performanta decat ei.
cosmin targoviste
Jun 1 2007, 05:04 PM
Asta e problema?ca se supara vreunul???Macar de am vedea noi stadionul facut ca eu unul as da tot ce am ca sa il vad gata....Si sa sti mihai ca sunt dinamovist de la 2 ani....e cam greu sa fi fost stelist inainte...nu crezi???Ma rog putin conteaza important e ca performanta trebuie sa fie incurajata....Iar acest lucru se poate realiza doar prin infrasctructura,marirea salariilor,aducerea si pastrarea de jucatori...altfel cum?
dudu1961
Jun 1 2007, 05:14 PM
Asai @bascane nu e al lor dar puteau sa-l ca si ciobanu pe citi ani hotarau sa faca ceva nu asa sa mergem ca tiganu cu cortu sau sa ne rugam de unu si altul sa ne primeasca la ei pe stadion . Pentru ca altii mult mai "saraci" au reusit sa faca stadioane omologate pe cind ai nostrii o tot f..de ceva ani
reddog88
Jun 2 2007, 04:28 PM
Cu putin efort din partea actionarilor am putea avea si noi un stadion care sa arate cat de cat bine dar sunt prosti sa bage bani in ceva ce nu e al lor?Raspunsul este evident "NU

"
Capirossi
Jun 5 2007, 12:06 AM
" Stadionul "Național" a fost inspectat de o Comisie UEFA în această după-amiază, formată din John Borton și David Petrașvili, membri ai Comisiei de securitate a stadioanelor a UEFA. "E clar că trebuie făcute niște lucrări pentru a răspune cerințelor pentru Liga Campionilor. Cred că e fezabil termenul de 1 august pentru a face tot ceea ce este necesar.
Nu pot să apreciez de cîți bani este nevoie. Eu zic că Dinamo are șanse mari să joace aici, pentru că sînt două luni pline de lucru, în care se pot amenaja spațiile cerute.Sînt mai multe oportunități aici, pentru că pe Stadionul Dinamo sînt 0% șanse. Vom inspecta și Dinamo, dar e clar că acolo nu se poate juca în Liga Campionilor și din această cauză s-a ales ca eventuală soluție Stadionul Național sau cel din Piatra-Neamț.
Eu cred că aici se va juca. Cei de la Dinamo insistă, și e firesc să se joace în București", a declarat directorul Departamentului de Licențiere al FRF, Viorel Duru.
Oficialul FRF a menționat și îmbunătățirile pe care Dinamo trebuie să le facă pe Stadionul Național pentru a putea evolua acolo: "Este nevoie de acoperirea a cel puțin 990 de locuri la tribuna 0, construirea a două studiouri TV, parcare pentru VIP-uri".
Cei doi inspectori UEFA vor reveni pe data de 15 iulie pentru a vedea care este stadiul lucrărilor. "
un ziar de sport contestat
Raikkonen
Jun 5 2007, 05:36 PM
Eu zic ca daca ne calificam sa ne multumim cu Lia in primul an dar apoi sa punem la punct Dinamo, ca sa il facem de Champions League nu trebuie sa-l demolam dar macar sa il aducem la standarde si prin 2989 cand se va intampla un miracol sa avem si noi un stadion nou modern sa jucam in sampion lig pe el cand probabil daca mai o sa existe rasa umana. Eu cateodata ma gandesc daca cand o sa fiu de varsta lui bunicamiu o sa fie exact acelasi stadion acolo. Totusi suntem in secolul 21 si chiar este inaceptabil ca o echipa ca Dinamo dintr-o tara din Uniunea Europeana sa nu aiba un stadion adevarat, de la constructia lui inafara de scaunele alea nu s-a facut nimic practic bunicamiu, taicamiu si eu am vazut acelasi stadion cand eram toti 3 de aceeasi varsta. E o rusine. Traiesc deocamdata in Romania si chiar daca nu vreau ca viitorul meu sa tina de tara asta am un sentiment din asta ciudat cum ca tot cu stadionul asta o sa mor nu o sa apuc in viata mea sa vad unul nou.
cosmin targoviste
Jun 5 2007, 05:42 PM
Tare tabela :D
Tare tabela :D pacat ca nu e si stadionu' la acelasi nivel...
caine85CTA
Jun 5 2007, 09:02 PM
singurul lucru bun.....de pana acum...in decurs de multi multi ani....e noua tabela.....in rest....N I M I C !...si sincer sunt dezamagit!
Cai Lun
Jun 5 2007, 11:30 PM
Raikonnen.. cand de aud...

...creste patriotismul in mine!....
matador
Jun 6 2007, 09:43 AM
sincer, tabela nu ma excita in niciun fel,daca tribunele raman tot la nivelul judetean
Achiles
Jun 6 2007, 11:53 AM
QUOTE(edy @ 15 Feb 2007, 15:11)

Aseara a zis turcu ca actinarii au resurse financiare pentru a face un stadion ca cel de la Lisabona , dar ca nu pot face nimic pentru ca stadionul apartine statului.
cine mai crede gogosile astea
cosmin targoviste
Jun 7 2007, 10:37 AM
A zis Badea ca dupa ce demoleaza Lia Manoliu o sa ioa Dinamo acoperisul de la tribuna 0 si scaunele si le baga la noi.
matador
Jun 7 2007, 11:11 AM
asta ce e ,pomana

lumanare da la coliva?
cosmin targoviste
Jun 7 2007, 11:32 AM
Nu dar a zis ca nu investeste banii aia pe degeaba....Deci ce sse ia de acolo se baga la noi ;)
Cai Lun
Jun 7 2007, 12:22 PM
...s-ar putea sa ii raman un surplus de vreo 40.000 de scaune...
Bascanu
Jun 7 2007, 12:22 PM
alea le pune in magazie.. sa le aiba de rezerva
POOL
Jun 7 2007, 12:53 PM
Vad ca Borcea iarasi exagereaza cu sumele, ca de obicei... spune ca Dinamo va investi in Lia Manoliu 1,5 mil de Euro si nu 800 de mii cum zicea Turcu..
De parca noua ne lipsesc scaunele.
La noi trebuie demolate cotetele tiganesti de la tribuna 0 si ridicata o noua tribuna intre actuala 0 si oficiala. Acum nu avem unde pune 200 de locuri pt gunoaiele din presa si alte aberatii cerute de UEFA. Pastele ma-sii, facura aia 70.000 de locuri in 3 saptamini pt mizeria aia de formula GT3 si astia nu pot ridica inca 5000 de locuri de 15 ani. Ca nu e stadionu lor si nu pot investi e o timpenie, daca ar investi banii le-ar veni inapoi inzecit, chiar daca nu-s proprietari. Cu stadionu e la fel ca si cu constructia echipei, se arunca praf in ochi pentru cine stie ce interese personale ale 'conducatorilor'. Probabil ca ei au alte planuri de tin mortis sa puna laba pe stadion. Ca si la echipa, nu construim nimic, doar reciclam, vopsim, ne plingem de preturi si ne certam cu oile si ciorile ca sa mai treaca timpu.
bigbobo
Jun 7 2007, 01:50 PM
Hmmm....Dureros ce spui tu rew dar perfect adevarat...
reddog88
Jun 7 2007, 02:00 PM
Pai actionarii stiu altceva decat sa-si umple buzunarele??? raspunsul este evident...In cel mult 5 ani daca ar investii in stadion si-ar scoate banii....
CRISX
Jun 7 2007, 09:51 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 7 Jun 2007, 11:37)

A zis Badea ca dupa ce demoleaza Lia Manoliu o sa ioa Dinamo acoperisul de la tribuna 0 si scaunele si le baga la noi.
Putin inexact, iata ce a zis :
"Oricum, o parte din investitii ni le vom recupera, chiar daca arena va fi demolata pentru ca unele din bunurile mobile le vom folosi pentru modernizarea Stadionului Florea Dumitrache"
Oricum, e f.f. interesant mesajul transmis, anume ca daca e sa investeasca , o fac in fostul Victoria, si nu in terenul central .
Cai Lun
Jun 8 2007, 01:30 AM
Bunuri mobile... lopeti, roabe, etc...
cosmin targoviste
Jun 8 2007, 05:49 AM
Depinde si de sursa....Eu am luat de pe fanatik sau gașca slugilor proaste nu mai stiu exact.....Ca sunt unii care le gogoneaza de iti vine sa ii iei la pumni.....
Cai Lun
Jun 8 2007, 01:18 PM
Pai prost nu e cine scrie, prost e cine pune botu'...
red_dog_rahova
Jun 8 2007, 02:40 PM
ba si unu' si altu'....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.