Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
marius2606
eu as propune ca tribuna oficiala sa ramana asa si peluzele si tribuna a 2-a sa fie apropiate de teren si sa se mareasca tribunele la 40-45 de mii.dar sa fie ridicate brusc in sus gen valencia.
mrbodo2002
Adevarul e k meritam un stadion mult mai bun decat cel actual!Daca ar elimina pista de atletism si s-ar mari peluzele si tribuna a 2-a sa vede-ti atunci stadion de nivel european si cea mai tare atmosfera din tara la un meci de fotbal!In momentul de fatza e greu sa cream cea mai tare atmosfera deoarece e distanta mare pana la gazon!Doar cu ajutorul municipalitatii si al ministerului de interne am putea sa ne modernizam stadionul.......altfel se va realiza acest deziderat la sf asteapta!
We are THE Champions!!!
Cai Lun
Suntem singura echipa din capitala care are stadion cu pista de atletism. Ar trebui sa ne mandrim cu asta! Eu unul nu concep stadionul echipei fara pista de atletism! Faza cu acustica e o tampenie. Am mai mai spus-o: ascultati cum rasuna Olipmico din Roma!
Stadionul cu pista de atletism este o MARCA a clubului! Inca un motiv pentru care SUNTEM UNICI! HAITA_DINAMO.gif
POOL
Sunt de acord cu tine cai....... Mai ales k peste vreo 4-5 ani s-ar putea sa "calc" si yo pe pista de atletism de akolo.
tchumatu
Olimpico are totusi o capacitate de aproape 6 ori mai mare 014.gif
Cai Lun
Pai aici nu vorbim decat de pista si de acustica. In rest nu avem despre ce sa deschidem subiectu'... 010.gif
tchumatu
La acustica ma refeream si eu: un stadion cu pista poate avea o acustica extraordinara (si Lia Manoliu e asa), dar nu atunci cand o tribuna are 5 randuri de scaune
mpdinamo
QUOTE(Cai Lun @ 22 Mar 2006, 23:50) *
Suntem singura echipa din capitala care are stadion cu pista de atletism. Ar trebui sa ne mandrim cu asta! Eu unul nu concep stadionul echipei fara pista de atletism! Faza cu acustica e o tampenie. Am mai mai spus-o: ascultati cum rasuna Olipmico din Roma!
Stadionul cu pista de atletism este o MARCA a clubului! Inca un motiv pentru care SUNTEM UNICI! HAITA_DINAMO.gif

da da de aia toate echipele mari din europa care mai au stadioane cu pista isi construiesc stadioane noi fara pista. HAITA_DINAMO.gif e mult mai frumoasa atmosfera pe un stadion fara , hai sa nu ne mintim singuri
Cai Lun
Eu unul nu as vrea sa renuntam la pista. E parerea mea. Sunt mai multe avantajele oferite de un asfel de stadion. Incepand cu siguranta spectatorilor si terminand cu facilitatile pentru galerie.

Orcum, discutia e teoretica... 256.gif
tussybau
Ar trebui sa se scoata pista de atletsm!!!pt k dak ar tribuna mai aproape de teren,presiunea asupra oaspetiilor ar fi mai mare...si ..ganditiva k cu ink cateve randsiri de jur imprejur ar putea deni cu cel putin 500 de suporteri mai multi..mai ales k la anu' jucam in liga campionilor!!
HAI DINAMO!! HAITA_DINAMO.gif
marius2606
AM DESENAT EU UNUL NU PREA BINE DAR IDEEA ESTE CA PUTEM AVEA UN STADION CU TRIBUNE APROPIATE CHIAR PE LOCUL CELUI ACTUAL ,DOAR NE TREBUIE 10000000 DE APROBARI DE LA MINISTER SI MULT PAMANT SI CIMENT.SA VEDETI ATUNCI ACUSTICA SI PRESIUNE PE ECHIPA ADVERSA.CE NE TREBUIE NOUA PISTA DE ATLETISM.
dinametuu
Ar trebui sa se faca cheltuieli...si nu suntem obisnuiti cu asa ceva...dc nu e gratis nu e interesant!
Achiles
QUOTE(Cai Lun @ 23 Mar 2006, 0:50) *

Hai ma ce draq ... ne mintim singuri ?!

Stadionul e varza ... e printre cele mai naspa din tara ...

1 Trebuie eliminata pista de atletism ... tribunele sunt departe de teren
- nu se vede bine
- nu se aude bine

2 Trebuie marita capacitatea ... macar sa fie de 25.000 pe scaune .

3 Candva aveam cel mai bun gazon din tara ... acum e pilaf ...
Rapidul si-a facut Gazon , Stoia incepe in curand refacerea .... noi ? cand ?
Cai Lun
Stadionul TREBUIE sa aibe in continuare pista de atletism. De altfel asa va fi intotdeauna, indiferent daca ne convine sau nu si asta in primul rand pentru ca baza sportiva este, mai corect, una polisportiva. Din cate stiu eu, pista de pe Dinamo este una dintre cele mai bune din Romania la ora actuala, daca nu chiar cea mai buna.

Ideea ca pista de atletism afecteaza vizibilitatea sau acustica este cat se poate de ridicola. Am mai dat exemplul stadionului Olimpico din Roma. Daca arena este construita asa cum trebuie, cu tribunele inaltate frumos de niste arhitecti cu cap, atunci acustica poate fi chiar superioara unor stadioane de tip englezesc. Pe langa acesta, stadioane precum Arena din Amsterdam au un spatiu la fel de mare intre limitele terenului si tribune. Apar astefel facilitati petnru televiziune, masinile de salvare, pompieri, politie, alte forte de ordine.

De alfel, la ora actuala, stadioanele in care tribunele sunt la 2 metri de gazon nici nu se mai construiesc cu atata spor. Masurile de securitate recomanda distantarea peluzelor si chiar a tribunelor. Este de altfel unul din motivele pentru care in Groapa niciodata nu s-a aruncat pe teren cu obiecte "contondente" pe teren. Spre deosebire de Giulesti, in Stefan cel mare, in cazul in care se creaza busculade sau apar alte pericole, spectatorii se pot refugia si pe marginea terenului.

In fine, sunt multe. Eu unul raman la parerea ca cei care contestati pista de atletism o faceti numai pentru ca vi se pare ca zdeaua si crapid nu au si ele. In ceea ce ma priveste insa, raman la parere ca este unul din atributele stadionului dinamovist. Sunt convins ca si in cazul ridicarii unei noi arene, exclusiv dedicata fotbalului, tribunele vor fi amplasate tot la cel putin 10m de limita gazonului.

Apropo de gazon... noi nu tre' sa refacem nimic, trebuie sa il ingrijim pe cel existent si sa mai aruncam cateva seminte, in rest e ok... Ceea ce s-a intamplat la meciul cu TSKA s-a datorat proastei ingrijiri.
pippo
pista de atletism e intre primele 3 din lume!
la ea nu se va renunta niciodata....
stadionul este al clubului sportiv dinamo nu al fotbal club dinamo asa ca...
singura solutie daca vrem stadion fara pista, e construirea in alta parte a unuia nou....
cea ce foarte probabil ca in urmatorii ani sa nu se realizeze...
eu am dat o idee (neprofesionista).... daca bani ar fi ....ar trebuii cumparate locurile alea de la icsm cu tot cu stadionul ala din spate si sa faca ceva acolo...
ar putea sa fac cate parcari vor cate toaleta vor cate magazine vor si un stadion de 30-35.000 de locuri super smecher...
dar........bani sunt la putere ca intodeauna...
insa mie idea in principiu mi se pare buna pt ca nu ar fi departe de stadionul de acum ....
insa am spus este doar o idee....futurista sa zic asa...si lipsita de o gandre profesionista in domeniu....

IUBIRE ETERNA@DINAMO
Nexus
Pista de atletism e cea mai buna din Europa.Nu asta e marea problema ci tribunele care sunt fff mici.Ar mai trebui inaltate,sa avem si noi 30.000 de loc macar.Nu cred ca sunt bani ptr un stadion nou.Sa ne uitam in ultimii 15 ani cate stadioane s`au facut in Romania.Hai sa fim seriosi!!

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Ne tot ameninta Borcea ca la anul ne mutam pe 23 August, pentru ca se reface stadionul.. dar cand ii vad freza aia.. nu's capabil sa cred nimic...
Raikkonen
Adevarul e ca Stadionul Dinamo e irecuperabil, nu poate fi marit prea mult, decat daca se sapa se apropie tribunele de teren, insa la cat de mare e, sapam pana la panza freatica... diablo.gif
Un stadion nou nu ar fi o idee proasta, marile cluburi din lume precum Arsenal Londra, Liverpool, Real Sociedad, Espanyol Barcelona, Valencia, Atletico Madrid etc se muta si chiar stadioanele sunt in conditii de 10.000 de ori mai bune decat a lui Dinamo nu mai zic de Mestalla, Highbury, Anfield Road, no comment. Si ce eforturi a depus Arsenal pentru noul stadion nu mai zic, nu e departe de vechiul insa unul dintre cele mai celebre stadioane din toate timpurile va disparea in cateva luni si se va construi un super cartier de lux unde apartamentele vor costa de la 400.000 de lire sterline in sus.
In alta ordine de idei, Dinamo nu poate fi marit pentru ca plasamentul nu i ofera aceasta posibilitate, la fel cum nici Highbury nu se puteamari niciodata pentru ca se afla intre casele tipic britanice a unuia dintre cele mai linistite si frumoase cartiere rezidentiale Londoneze.
Nu vom putea trai in aceste conditii prea mult, mai mult, stadionul va trebui marit dar in acelasi timp adus la standarde daca mai vrem sa jucam meciuri internationale acolo si asta nu inseamna doar capacitate si siguranta ci si marimea scaunelor, accesul in tribune, evacuare rapida etc etc
In fine, Dinamo are nevoie de un nou stadion, in Bucuresti este imposibil sa gasesti un loc dar nu imposibil dar cert e ca daca vrem unul nou, asta vechi trebuie demolat 100% construit altul cu sau fara pista de atletism insa una mult mai mica si o capacitate care sa se ridice macar la nivelul bunului simt de 25.000 de locuri.
Cai Lun
verystrange.gif "construit altul cu sau fara pista de atletism insa una mult mai mica "

...si cate culoare ar trebui sa aibe pista aia mai mica? 2? 1,5? 3,14? icon_lol.gif

Cred ca exact pista de atletism daca se darama, vom face din Groapa o arena de 50.000 de locuri.
Tot bateti moneda cu 25.000 ..PAI ASTA E BATAIE DE JOC! Daca ne chinuim incapem acum vreo 18.000. Ce sa ne mai strofocam pentru 5.000 de locuri? Sa fie acolo stadion macar de 50.000. Ca doar echipa va merge in grupele CL si va veni lumea.... 251.gif

Stadionul tre' sa produca la randul lui. Sa poata gazdui si astfel de manifestari, sa poata fi utilizat si de echipa nationala la nevoie, sa fie in sine un spatiu pentru birouri, hotel, restaurante, locuri de agrement precum si sediu al clubului si al celorlalte sectii de juniori si echipa a doua. Parcarea lui sa poata fi folosita si in timpul saptamanii drept parcare cu plata. Asta inteleg eu prin ARENA SPORTIVA... Asta inseamna insa manageriat, marketing serios, ceea ce este in antiteza cu Romania si mai ales cu FC Dinamo [...DOMNULE NICOLAE BADEA!!! 251.gif ]
red_dog77
""Cred ca exact pista de atletism daca se darama, vom face din Groapa o arena de 50.000 de locuri.
Tot bateti moneda cu 25.000 ..PAI ASTA E BATAIE DE JOC! Daca ne chinuim incapem acum vreo 18.000. Ce sa ne mai strofocam pentru 5.000 de locuri? Sa fie acolo stadion macar de 50.000. Ca doar echipa va merge in grupele CL si va veni lumea....""

Vor veni si blacksheep.gif de conjunctura - astia care se dau acum microbisti pe Lia Manoliu. crazy.gif
Cai Lun
Atata' timp cat platesc biletu'... n-au decat! 010.gif
Max
bai nene..ca sa vina 50.000 de oameni la stadion ar trebui sa nu mai televizeze meciurile crazy.gif
Cai Lun
Eu totusi prefer sa il injur LIVE pe Zicu, atunci cand rateaza.. tongue.gif
MosIonRoata
Noi avem 6.000 da spectatori la meci si voi vreti stadion da 50.000?!
Plus ca un astfel de stadion ar costa cateva sute de
milioane da parai in conditiile in care Dinamo abia scartie un buget
de cateva milioane pe an. Mai bine ati fi multumiti ca ne-a pus scaune,
pista de tartan, gazon misto si nocturna.

Sanatate!
Cai Lun
Stadionul lui Spartak Moscova a costat 60.000.000. Ati vazut cum arata?

Si eu ce zic, daca jucam in Liga Campionilor, sau macar in primarara in Uefa, credeti ca nu ar veni lumea? Ia sa fie conditii decente si ceva mai multa civilizatie, sa vedeti cum ar veni lumea! Cand noi jucam un singur meci mare o data la 7 ani, e normal sa ramanem cu 23 august, dar daca vrem sa fim un club care "frecventeaza" Europa, tre' sa avem si stadion ca atare...
MosIonRoata
Spartak Moskova joaca pa Stadionul Lujniki care are o suta da mii
da locuri si a fost construit in 1956, acoperisul fiind
adaugat dupa 1991...
http://rus.spartak.com/index.sema?a=articles&pid=4&id=12
Daca te referi la stadionul Lokomotiv construit in anul 2002,
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...w_lokomotiv.jpg
nu putea costa numai 60 de milioane decat daca a fost construit de firme Rusesti...
Sa nu uitam, insa, ca in Romania si un cotet daca se construieste trebuie musai
facut de firme din occident si costa de zece ori mai mult decat ar trebui.

Haraci, mucaerer, peshkesh, ciubuk, bakshis...
Cai Lun
Vorbesc de stadionul pe care a incasat-o Dinamo cu 4 - 0 acum 4 ani... sau 3, cati sunt...
MosIonRoata
Meciul Spartak Moscova-Dinamo Bucuresti 4-0 din prima mansa a
turului trei al cupei UEFA editia 2002-2003 s-a disputat pe stadionul
"Lokomotiv" dat in folosinta in acelasi an si care e mult mai da dofta decat
imensa majoritate a stadioanelor din occident...
http://www.dinamomania.net/video/dinamospartak04.wmv
Imi vine tare greu sa cred caun asemenea stadion a costat numai 60(saizeci)
da milioane da parai...Daca s-ar construi la Bucuresti ar costa cel putin de
zece ori mai mult pe motiv de haraci, mucaer, peskes, ciubuc, bacsis care acum
se cheama comert liber, societate deschisa, integrare europeana, capitole, etc...

Sanatate!
Raikkonen
Dinamo a jucat pe Lokomotiv cu Spartak, Lujnail ( Lia la noi ) era in reparatii atunci parca, acolo joaca Spartak si Torpedo.
Daca cumva nu stiati castigatoare cupei UEFA din 2005, cea pe care am invinso la Bucuresti cu 1-0 joaca pe stadionul lui Dynamo ( cum ar juca Steaua pe Stefan cel Mare ) pentru ca stadionul lor e prea mic ( 10.000 ) si se afla sub orice critica! Si nici nu s-a anuntat un proiect nou ( Abramovici care are stadion de 1 miliard de euro cat e Stamford Bridge cu super hotelul ) putea sa dea maruntis sa faca un stadion de 25.000 de cupele europene.
Si ca raspuns, daca s-ar sapa si s-ar darama pista ar face un stadion de 50.000 insa pentru asta trebuie si partea veche sa fie demolata, ar fi incredibil, un vis...persona non grata...:(
Eu as dori un stadion ca Lokomotiv, de 35.000 facut impecabil si asta tot o fata morgana e...
nunweiller
inchideti-l domnule pe asta.
Raikkonen
Stadionul pe care a jucat Dinamo cu Spartak in acel meci oribil este singurul modern din Rusia.
De ce?
Pai raspunsul nu ar fi deloc deiferit de DINAMO BUCURESTI.
E SPAGA, pentru semnaturile pe care nu le da statul daca nu transmiti o spaga tare de la Putin in jos...la primar la ce mai o fi...
A doua problema e ca Lokomotiv sunt norocosi pentru ca e echipa Ministerului de Transporturi si au obtinut miraculos o aprobare, ramane singurul club din Rusia cu stadionul modern, o rusine si la rusii aia, sincer.
CSKA din 2001 se chinuie pentru semnaturi, mi-a zis chiar un fan de acolo si nu s-a ajuns niciunde din cauza ca nu s-au dat spagi in dreapta si`n stanga.
anmini
de ce dracu ne-ar trebui noua un stadion mai spatios, cand si asa sunt unele meciuri la care e aproape gol!? sunt multi dinamovisti care prefera scaunul cald din fata televizorului..........................
g481_shm
ai dreptate...din pacate nu sunt destui dinamovisti care vin la meciuri...si un stadion mai spatios nu ar aduce decat mai multe locuri goale
red_dog_ditza207
QUOTE(anmini @ 3 Apr 2006, 19:11) *
de ce dracu ne-ar trebui noua un stadion mai spatios, cand si asa sunt unele meciuri la care e aproape gol!? sunt multi dinamovisti care prefera scaunul cald din fata televizorului..........................

mey nu e chiar asa...depinde si de meci...
rainman70
HAITA_DINAMO.gif e pacat de locatia pe care o avem.In stefan cel mare ai tot ce trebuie mijloace de transport,central etc. daca s-ar vrea am putea avea cel mai frumos complex din tara, dar asa ceva nu e posibil la Dinamo. Ganditi-va cat le-a trebuit pt o amarata de nocturna,asa ca eu zic sa lasati visele cu stadionul european, cel putin cu actuala conducere HAITA_DINAMO.gif
vladuzzz
locatia e buna, din pacate nu e suficient loc in complexul sportiv pentru un stadion la standarde uefa, nu parcare, insuficiente cai de acces, scaunele prea inghesuite, nu vad nici o posibilitate de a putea fi marit la 35 000.
In fond marile echipe si-au inchis vechile arene si si isi construiesc altele noi - vezi Ajax, Bayern, Chelsea, Manchester, Hertha si multe altele . . . Dinamo de ce nu ar face acelasi lucru ?

[ps. cum fac sa imi pun avatar de pe pc meu?]
g481_shm
@vladuzzz..ejti offtopic..(nu de alta da' asta mi s-a spus si mie)...te duci in forum->suport->poze avatar si se explica tot acolo...
nu are rost sa inchidem stadionu'...cum am mai spus..noi nu o sa umplem 20 000 de locuri decat in UEFA..si nici atunci (vezi meciu' cu sahtior cand ne-au stricat coregrafia)...ar trebui sa fie tribunele mai aproape de teren..da sa se renunte la pista de atletism..??nu prea cred ca vrea nimeni...parerea mea e ca nu o sa avem nici un stadion nou in urmatorii 5-10 ani..!
radu
din pacate stadionul apartine complexului sportiv dinamo si nu clubului de fotbal..
deci nu se pune problema sa se inlature pista de atletism sau cine stie ce alte modificari..
in momentul in care vom avea un stadion exclusiv al echipei de fotbal putem veni cu modificari.
vladuzzz
investitie fara sens in pista aia . . . am vazut nijte poze cum spurky au ars cu fumigena lor tartanu de pe "cea mai moderna pista din europa de est".
AquadiG
Atata timp cat echipa e a ministerului si joaca intr-o unitate militara, ce pretentii aveti voi de stadion?? Dinamo nu are echipa si voi vreti stadion?! Aia se cearta pe cine sa mai aduca la revopsit sa fie gata de vandut la vara, antrenorii sunt ca sticlele pet de unica folosinta, adica etapa/antrenor, jucatorii titulari sunt refuzati de echipe altadata mai slab cotate decat Dinamo... iar voi vreti stadion european... pentru un nou 007 e bun si Stefan cel Mare cu pista de atletism
DUMMY
010.gif Abia au pus nocturna si o amarata de tabela in 10 ani si avem pretentii la un stadion nou? 010.gif 010.gif [b] 010.gif 010.gif
Vlad89
Din pacate stadionu nu ii problema la Dinamo ....
cleo_patra
Stadionul nu e al clubului de fotbal si nu are cum sa fie imbunatatit in cazul acesta.
Raikkonen
QUOTE(g481_shm @ 20 Apr 2006, 0:14) *
@vladuzzz..ejti offtopic..(nu de alta da' asta mi s-a spus si mie)...te duci in forum->suport->poze avatar si se explica tot acolo...
nu are rost sa inchidem stadionu'...cum am mai spus..noi nu o sa umplem 20 000 de locuri decat in UEFA..si nici atunci (vezi meciu' cu sahtior cand ne-au stricat coregrafia)...ar trebui sa fie tribunele mai aproape de teren..da sa se renunte la pista de atletism..??nu prea cred ca vrea nimeni...parerea mea e ca nu o sa avem nici un stadion nou in urmatorii 5-10 ani..!

Si ce vrei sa-mi spui ca la stiaua vine lumea sa umple stadionu` in campionat? verystrange.gif
Da, cica au fost 6.000 si cum au dat drumu sa intre moca au mai venit vreo 4.000 verystrange.gif verystrange.gif
crazy_rednwhite
nu cred ca mai trebuie sa speram la stadion nou....pt cupele europene o sa folosim alte arene....si pentru divizia a...ajunge stadionul actual, pt ca la majoritatea meciurilor e gol...asa ca....
ALEXANDRA
NU TREBUIE SCHIMBAT STADIONUL .
PUNCTUL DE PLECARE E MEREU "STEFAN CEL MARE"

DINAMO IS MY LIFE
crazy_rednwhite
right said dawg...:P....:D
RflaviusD
DIn pacate ramanem cum un stadion varza inca vreo 10 ani...asta daca nu vine tiriac sau un om serios la Dinamo care sa fie unicul conducator!
Raikkonen
MAcar vesti bune cu stadionul national, va avea 60.000 de locuri si nu va avea pista de atletism, sa vad in 2008 un stadion modern european sa scapam de fantoma comunisului...actualul stadion Lia Manoliu.
st_an
nu trebuie schimbat stadionul....oricum la anul jucam doar in liga I(divizia A wee) si in cupa Romaniei...asa ca trebuie doar sa ne dea omologare dl. duru si ne-am scos!

ce misto e fara cupe europene...mai aveam pe cap si problema cu stadionul daca ajungeam in CL sau cupa uefa!

vedeti? ...deja vedem jumatatea plina a paharului :((
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.