Leaveyou
Mar 12 2007, 04:31 PM
crysstyan2002
Mar 12 2007, 04:31 PM
QUOTE(COSMIN C @ 12 Mar 2007, 15:45)

Cine, ce si cand a semnat?!

e vorba de o stire aparuta in prosport azi, dar nu se spune nimic clar, oricum nu prea sunt sanse sa jucam acasa, la cum arata stadionul....cred ca deja trebuie sa ne facem rezervari la hotel in Piatra Neamt...
COSMIN C
Mar 12 2007, 04:58 PM
Ma gandeam eu ca despre stirea aia e vorba. In care oricum nu se spune nimic clar. Prin urmare ramane cum am vorbit:jucam in Groapa!
red_dog_rahova
Mar 12 2007, 05:17 PM
Sa te auda Cel de Sus !!!!!!
Leaveyou
Mar 12 2007, 05:20 PM
Adică Cai Lun ?

sau Cosmin ?
red_dog_rahova
Mar 12 2007, 05:21 PM
nu....Marcel Popescu......:
COSMIN C
Mar 12 2007, 05:26 PM
Cai Lun si Cosmin prefera sa creada ce spune Marcel Popescu nu ce debiteaza Pinalti!
radu
Mar 12 2007, 05:34 PM
Daca asa arata un stadion de CL eu ma propun in locul lui danciu ca si atacant... Oricum cel putin s-a marit capacitatea stadionului...
Fane
Mar 12 2007, 05:41 PM
tiganie curata, nimic nou
barca
Mar 13 2007, 05:17 PM
Problema e simpla ! Pe toti ii intereseaza numai banii.Chiar si pe Badea , Borcea, Turcu.Anuzant nu cand am zis Borcea si Turcu ? Da e amuzant. in fine problema e simpla simpla de tot. Reconstruirea tribunelor(si peluzelor) pe pista de atletism. Asa ar creste capacitatea stadionului cu cel putin 10 mii locuri. Nu am mai avea de ce sa cautam o noua locatie cand avem totul chiar la noi acasa.Deci precum ziceam problema e simpla.Practic rezolvata.
a .... am uitat a mai ramas o mica problema . Banii .
paddy
Mar 13 2007, 05:41 PM
Wrong answer

bani au si mortii , mai incearca .....
kelly
Mar 16 2007, 07:25 PM
io sper ca pana la vara sa faca stadionul !!ca o sa vina fortele EUROPEI la bucuresti sa joace cu noi..si nu ne permitem sa ne facem de ras !!!!!!!Dinamo e un nume totusi in europa;)
..........................................................
asta e echipa si imi dau viata pentru ea
langa ea mereu voi fii
toata viata o voi iubii
CRISX
Mar 16 2007, 07:27 PM
E un nume , dar nu si un stadion.
Capirossi
Mar 16 2007, 07:37 PM
La stadion azi se lucra. Se dadeau gauri de zor pt. copertina ce va acoperi T 0 + T 1. Sa fim optimisti. Nu vom aclama echipa in C L de pe Ghencea sau de pe Ceahlaul ci din Groapa.
gavros
Mar 16 2007, 07:45 PM
sa speram Capirossi ca asa va fi si nu o sa fie nevoie sa jucam in alta parte decat in Groapa
Fane
Mar 27 2007, 07:43 PM
ceva nou despre tabela de marcaj " gigant" , ca au trecut aproape 3 luni de cand zicea ca trebuie sa soseasca, sau ceva nou pe la stadion?
rew
Mar 27 2007, 07:56 PM
Se lucreaza si la suportul pentru tabela.
edy
Mar 27 2007, 08:53 PM
La ce stadiu au ajuns lucrarile de modernizare a stadionului Dinamo nu cred ca prindem prea curand un meci de CL acasa

.
Pana si bulgarii fac stadioane noi , au ajuns si aia sa ne depaseasca ?
Girl_Dog
Mar 28 2007, 12:04 PM
Nu-i nimic vom juca sub Pietricica ca acolo sunt multi de-ai nostri
CRISX
Mar 30 2007, 07:39 PM
In atentia visatorilor :
Marcel Popescu :
"Mi-e greu să cred că pînă în septembrie, cînd încep meciurile din grupele Champions League, va fi gata stadionul, pentru că elementul financiar se mișcă greu, plus că există o birocrație a actelor. E greu! Trebuie să ne descurcăm cum putem. Primăria spune că nu se poate implica, iar Ministerul că are alte priorități. În acest caz, este posibil ca Dinamo să evolueze la Piatra-Neamț, care are facilități de nivel european".
Multa

M.A.I.-ului si tovarasului ministru !
rew
Mar 30 2007, 08:26 PM
Saptamina viitoare va fi schimbat spagaru asta de Blaga. S-ar putea sa ajunga o femeie (in buletin) ministru de interne. Sa vezi atunci cum uita ministeru complet de stadion.
Cai Lun
Mar 30 2007, 08:27 PM
Apropo, maine la intrarea in pch puteti vedea in ce stadiu se afla lucrarile de amplasare a tabelei si si enormul suport metalic lat de 15m si lat de 20m care va sustine noua tabela...
RED75
Mar 30 2007, 08:33 PM
QUOTE(rew @ 30 Mar 2007, 22:26)

S-ar putea sa ajunga o femeie (in buletin) ministru de interne.
Daca ajunge aia, o trimite pe nepoata-sa sa apese butoanele la tabela
red_dog_rahova
Mar 30 2007, 09:32 PM
ce vesti incurajatoare...care mai de care.....
inca o data un vot de blam conducerii noastre de rahat care nu va asigura niciodata stadionul Dinamo.....pentru echipa noastra.....
Capirossi
Mar 31 2007, 06:38 AM
QUOTE(Cai Lun @ 30 Mar 2007, 22:27)

Apropo, maine la intrarea in pch puteti vedea in ce stadiu se afla lucrarile de amplasare a tabelei si si enormul suport metalic lat de 15m si lat de 20m care va sustine noua tabela...

E lat pe latime sau e lat pe lungime ?
crysstyan2002
Mar 31 2007, 09:30 AM
e lat si pe latime si pe lungime
Cai Lun
Mar 31 2007, 12:12 PM

DIXIT!
rew
Mar 31 2007, 01:35 PM
15m are un bloc cu 5 etaje, mama ce tabela avem si ce unitati de masura, metri de pe planeta CaiLun, adica vreo 3m in sistemu international. Interesant e ca 20m aia au alta rata de conversie.
Cai Lun
Mar 31 2007, 03:23 PM
tabela va fi lunga de 16 si inalta de 13, parca.. dec isocotesc ca cadrul e mai mare... pana la urma nu conteaza, important e sa il impresioneze pe Disco...
Capirossi
Mar 31 2007, 03:35 PM

Ce aveti cu baiatu' ? Ideea e ca vom avea tabela noua - poa' sa ninga, poa' sa ploua. Metri, kilometri... ce mai conteaza.
against
Apr 2 2007, 10:12 PM
mie mio-e scirba de toate declaratiile si zvonurile existente. ma gindesc doar ca o sa ma duc in continuare la meciuri iar cind o fi sa jucam in CL, o sa ma uit la TV cum jucom la piatra-neamt sau stiu eu pe unde
Leaveyou
Apr 5 2007, 12:05 PM
Incredibil, senzațional. La stadion se muncește !
red_dog_rahova
Apr 5 2007, 12:28 PM
ce se munceste????
Leaveyou
Apr 5 2007, 12:50 PM
Din ce am văzut eu au dat niște găuri pe lângă tribuna 0 și pe unde intră ambulanța au ridicat o chestie care seamănă a postament tabelă marcaj. S-ar putea să mă înșel că nu am intrat în vorbă cu oamenii care executau lucrarea. Dar cert este că se lucrează.
Hooligans
Apr 5 2007, 12:53 PM
Las ca vom avea stadion peste un an doi si nu vom mai fi nevoiti sa jucam pe cine stie unde
Uite asta se muncea ieri:

Badea a zis ca lucrarile la copertina sint cu o luna jumate intirziate, dar ca e posibil sa se obtina o aminare de la inspectoru UEFA daca lucrurile merg bine. Aia care dau gaurile lucreaza cam cu lene si cica vor sa ajunga la chinezi, dau gauri de 20-30m. Si nu pot sa lucreze la mai multe gauri odata, o postesc pe cite una pina obosesc, se mai uita la un antrenament, mai dau cep la cite un PET.
mihaiul90
Apr 6 2007, 01:44 AM
Arata bine. Chestia aia imensa va fi tabela noastra ?
Suportul pentru tabela...
bigbobo
Apr 6 2007, 12:25 PM
Hmmm...Pare ca va fi o tabela impunatoare...Sa vedem cum decurg lucrurile in continuare...
paddy
Apr 6 2007, 12:35 PM
E mai mare decit a spurcaciunilor ????
Bascanu
Apr 6 2007, 12:47 PM
asta ii greu de crezut....
Capirossi
Apr 6 2007, 06:10 PM

A noastra are si zecimale.
reddog88
Apr 6 2007, 06:45 PM
Poa' sa ninga poa' sa ploua Dinamo va avea tabela noua tabela noua
Hooligans
Apr 6 2007, 08:21 PM
o sa ne mandrim cu asemenea tabela
soreen20
Apr 7 2007, 11:45 AM
QUOTE(Girl_Dog @ 28 Mar 2007, 13:04)

Nu-i nimic vom juca sub Pietricica ca acolo sunt multi de-ai nostri
Mai bine jucam la bulgari decat la Piatra Neamt.Pardon vrei sa zici ca acolo sunt multi stelisti.
nubi1
Apr 12 2007, 01:44 PM
In loc sa imbunatateasca stadionul CS Dinamo mai bine construiesc unul mare si frumos care chiar sa apartina FC Dinamo si unde sa ne simtim ca in europa, nu ca in URSS. Ne cam facem de bascalie cu stadionul "nostru".
POOL
Apr 12 2007, 03:51 PM
Marcel Popescu: "Dinamo are sanse minime sa joace in Stefan cel Mare partidele din Liga Campionilor"
Presedintele lui CS Dinamo a precizat ca la stadionul Dinamo se lucreaza in continuare, dar modernizarea arenei nu se va incheia anul acesta.
"Se lucreaza in continuare la stilpii copertinei, urmeaza parcarea, iar anul viitor dorim inlocuirea tribunei a doua. Vrem sa aducem tribuna a doua la acelasi nivel cu tribuna intii, astfel ca vom obtine marirea capacitatii cu 6-7000 de locuri. Lucrarile la stadion nu au inceput pentru ca Dinamo sa joace in Liga Campionilor. Exista un proiect de dezvoltare clar. Avem cea mai buna sectie de atletism din tara si, pe viitor, dorim sa organizam Grand Prix-uri din care sa cistigam bani", a mentionat chestorul.
Actionarii nostri ar trebui sa se preocupe mai mult de stadion si nu de oprite.
Capirossi
Apr 13 2007, 02:25 PM
Multumesc pe aceasta cale celor care au aruncat torte in teren la derby si datorita carora n-o sa pot sa merg pe stadion SA VAD MECIUL. Ca eu sunt din categoria " demodati ", merg pe stadion sa vad spectacolul din teren, atat cat e. Nu intru cu torte bagate-n cur sa le arunc in teren ca sa sufere si echipa si suporterii. Cat e stadionul asta de jalnic, deocamdata inseamna " acasa " pt. Dinamo si daca tot dau niste bani pe abonament vreau sa-mi aplaud echipa din tribuna nu din fata TV.
mitzaFCD
Apr 13 2007, 04:19 PM
n-as fi de acord sa ne mutam pe alt stadion."Groapa" noastra e unica...decat sa ne mutam,mai bine ar pune fiecare actionar banii cap la cap si ar mai construi cateva mii de locuri,acoperite,o tabela moderna si uite asa am rezolva problema...si pista aia de atletism chiar inutila mi se pare...e mult mai mishto cand esti aproape de jucatori...am fost cu totii in GAYncea si in gIULESTI,tre sa recunoastem ca au stadioane mai moderne decat al nostru...poate daca ar disparea pista aia si s-ar mai construi cateva mii de locuri,am fi si noi mai moderni...in fine...sa speram ca totul va fi bine si nu vom juca in alta parte in champions league decat pe stadionul nostru...v-am pupat...
dudu1961
Apr 17 2007, 01:10 PM
Eu speram si mai sper inca , ca dupa toate declaratiile astea ale spurcatului de cioban , conducatorii (aici nu intra numai actionarii din fotbal ) nostri sa se ambitioneze si sa se simta cu ONOAREA PATATA si sa faca pe dracu in patru sa modernizeze stadionul pina in toamna
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.