Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
anna
bine, bine...ne-am mandri cu "cel mai tare stadion de atletism", dar cu fotbalul cum ramane?? avem nevoie de un stadion pentru fotbal, nu pentru atletism...
ayrton
Pe site-ul celalalt al suporterilor dinamovisti au fost puse niste poze cu gropile facute pt stalpi, cu structurile de metal aduse pe stadion ce vor fi incastrate si in beton. Deocamdata stau pe langa gardul dintre tribuna 1 si spitalul Euroclinic, dar vor fi folosite la sustinerea acoperisului pt tribunele 0 si 1.
Deci se mai misca cate ceva.
COSMIN C
Adica pe Cai Lun nu l-ai crezut... tongue.gif
Cai Lun
Noroc cu site-ul "celalat", ca daca nu nu aveai de unde sa afli nimic, nu e asa ayrton?
Raikkonen
Cand ne intalnim la Gara sa luam biletele pentru Piatra Neamt...6 dus-intors :D
ayrton
Joi mi-am propus sa dau un tur de stadion, sa vad cu ochii mei ce se intampla, ca sunteti in stare sa ma mintiti ca se lucreaza pe rupte! diablo.gif
Max
Poate intr-o joi, ca joi nu te lasa jandarmii sa te plimbi de capu' tau 010.gif
Cai Lun
Mai bine ai da un tur in prin tot parcul sportiv...
rew
QUOTE(rew @ 20 Jan 2007, 8:49) *
Si au inceput lucrarile la stadion, la tribuna 1, spre PCH:

Sper sa fie vorba de ceva stilpi de sustinere pentru acoperirea tribunei 1.

Acu fix o luna ... citeva pagini mai in spate ... ce sa mai zic ?
Max
Tot ne ofticam ca '' mama, ce stadion are Benfica'' si ce groapa de gunoi avem noi..daca imi aduc bine aminte, guvernul Portughez a alocat cateva miliarde de euro pentru ridicarea de stadioane noi pentru Euro 2004, la un moment dat , pe la jumatatea lucrarilor, din lipsa de fonduri, au vrut sa organizeze turneul impreuna cu Spania...asa ca, hai sa nu ne mai luam nici de MI nici de actionari..
Cand ai nostri politicieni vor fi interesati de bunastarea poporului si nu a lor, cand nu vor mai cere referendumuri si suspendari, atunci vom vedea si noi o Romanie mai frumoasa si mai civilizata.
Raikkonen
Si ce legatura are asta cu situatia de la noi? dunno.gif
Important e ca ei nu doar au construit stadioane noi ci au devenit in 2004 un exemplu pentru altii, Da Luz este stadionul finalei din 2004 si nu e doar un stadion ultra modern ci reprezinta excelent standardele unui stadion construit in acea perioada.
Portugalia nu e cine stie ce tara, are 2 orase in rest sunt mici, nu-ti imagina ca n-au ce face cu banii aia. Banii pierduti pentru construirea stadioanelor s-au recuperat cu usurinta pana la sfarsitul campionatului european. N-au avut decat de castigat, dupa ce au investit si si-au recuperat usor banii au ramas si cu cateva bijuterii de stadioane singurul lucru pierdut e trofeul verystrange.gif
2004 a fost un an in care cele mai sarace tari din Uniunea Europeana inainte de Mai 2004 au organizat un Turneu final la fotbal respectiv o Olimpiada la 18 respectiv 23 de ani de la aderare.
Cam prin 2028 sa va asteptati la un campionat European sustinut impreuna cu Bulgaria in Romania, nu e fantezie...nu o sa duca lipsa Europa de turnee finale in Est de acum inainte. Turneu care oricum nu reprezinta asa o prioritate pentru tarile mari din vest ca inainte, ele dorind mai mult un mondial odata la 8 ani cum e traditia ( odata Europa, odata afara ) dar acum Blatter vrea odata la 12 ani in Europa si deabia in 2018 va fi in Anglia.
paddy
Rew...
Tot nu inteleg ce se intimpla in acea fotografie icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif se baga canalizare sau care e treaba ???
rew
s-a dat o gaura si asa a ramas . fierbetonu ala zace tot linga gard.
Max
QUOTE(Raikkonen @ 19 Feb 2007, 18:57) *
Si ce legatura are asta cu situatia de la noi? dunno.gif
Important e ca ei nu doar au construit stadioane noi ci au devenit in 2004 un exemplu pentru altii, Da Luz este stadionul finalei din 2004 si nu e doar un stadion ultra modern ci reprezinta excelent standardele unui stadion construit in acea perioada.
Portugalia nu e cine stie ce tara, are 2 orase in rest sunt mici, nu-ti imagina ca n-au ce face cu banii aia. Banii pierduti pentru construirea stadioanelor s-au recuperat cu usurinta pana la sfarsitul campionatului european. N-au avut decat de castigat, dupa ce au investit si si-au recuperat usor banii au ramas si cu cateva bijuterii de stadioane singurul lucru pierdut e trofeul verystrange.gif
2004 a fost un an in care cele mai sarace tari din Uniunea Europeana inainte de Mai 2004 au organizat un Turneu final la fotbal respectiv o Olimpiada.

Si ce n'ai inteles?...Guvernul portughez a investit in infrastructura la Euro 2004, nu cluburile.
Benfica are stadion facut din banii poporului.
D'aia ziceam ca, pentru referendumuri si campanii electorale se gasesc bani, dar pentru stadioane , spitale si scoli..din bootyshake.gif
Cai Lun
Hai sa nu facem politica si istorie, ca nu are rost. Daca unora le place sa vorbeasca fara sa se documenteze inainte, nu e nevoie m@xule sa polemizam noi cu ei.
Raikkonen
QUOTE(m@x @ 19 Feb 2007, 19:03) *
Si ce n'ai inteles?...Guvernul portughez a investit in infrastructura la Euro 2004, nu cluburile.
Benfica are stadion facut din banii poporului.
D'aia ziceam ca, pentru referendumuri si campanii electorale se gasesc bani, dar pentru stadioane , spitale si scoli..din bootyshake.gif

Pai tu astepti ca statul sa investeasca in stadioane? verystrange.gif
Uita ca altii pot si chiar daca nu cred in proiectele ciobanului macar are cineva ambitia sa bage bani nu asteapta sa vina statu`...ca mama la el sa-i faca cadou unul!!!

O vor face in momentul in care o sa aiba certitudinea ca isi vor recupera banii si chiar vor avea ce castiga, ce crezi ca Portughezii au bagat banii aia de dragul unor constructii care sa-i dea jos pe locuitori? Euro 2004 asigura venituri mari in special cand echipa ta are mari pretentii la trofeu.
Daca te bazezi pe stat poti astepta mult si bine, o sa imbatranim cu totii pana atunci.

Oricum pana sa avem stadioane noi in Romania o sa am timp sa vad pe viu multe din Europa.
marcher
Stadion nou, pe actualul amplasament, o sa se construiasca cand o face plopu pere si rachita micsunele.
Pana or sa ne faca astia stadion "bussines class", ziceti repede unde va asezati joi prin jafurile noastre de tribune...veniti si cu banerul ala cu integrarea stelei in mu_e. busted_blue.gif
radu
Nene Marchere sa nu imi spui ca ai uitat locul in peluza (ca deh te poti rataci in ea de mare ce e)? Pana una alta asa cum e el mic, urat, cu pista de atletism si cum o mai fi in sens negativ, mi-e tare dor de stadion si tare dor sa vad un meci caci a fost prea lunga pauza. Oricum cica vine asteroidul peste 29 de ani si s-ar putea sa nu mai apucam stadionul de 5 stele marca Turcu & Co.
marcher
De asta cu stadionul poti fi mai sigur decat moartea si impozitele.
PS. Abia astept sa va vad thumb.gif
Max
offtopic.gif Aduci si tuica?
marcher
S-o aduc in pungi de-un leu. Ne controleaza militienii si patim necazu cage.gif
Max
Haidi bre nea titi breeee..inchidem cercu inainte de meci sau dupa..sau mai bine zi ca nu ai , ai dat-o spaga ca sa-ti iei abecedaru. evillaugh1.gif
Cai Lun
Ia plimbati voi ursu' ala polar pana la taverna si studiati fenomenul de incalzire globala acolo... A baga anmini o centrala termica distilata de it isalta urechile.... lasati aici lumea sa discute despre asteroizi si portughezi... wtf.gif
Capirossi
QUOTE(m@x @ 19 Feb 2007, 18:19) *
Tot ne ofticam ca '' mama, ce stadion are Benfica'' si ce groapa de gunoi avem noi..daca imi aduc bine aminte, guvernul Portughez a alocat cateva miliarde de euro pentru ridicarea de stadioane noi pentru Euro 2004, la un moment dat , pe la jumatatea lucrarilor, din lipsa de fonduri, au vrut sa organizeze turneul impreuna cu Spania...asa ca, hai sa nu ne mai luam nici de MI nici de actionari..
Cand ai nostri politicieni vor fi interesati de bunastarea poporului si nu a lor, cand nu vor mai cere referendumuri si suspendari, atunci vom vedea si noi o Romanie mai frumoasa si mai civilizata.

Apoi si-au recuperat banii de la FIFA, merchandising s.a. Investitia poate fi facuta si pe credit. Ai dat-o pe politics...
marcher
QUOTE(Cai Lun @ 20 Feb 2007, 1:48) *
Ia plimbati voi ursu' ala polar pana la taverna si studiati fenomenul de incalzire globala acolo... A baga anmini o centrala termica distilata de it isalta urechile.... lasati aici lumea sa discute despre asteroizi si portughezi... wtf.gif

Da ce...nu e on-topic sa discutam despre stadionul Dinamo din punct de vedere al pozitiei pe care ar urma s-o ocupam in tribune si-al cantitatii de miteung ce ar urma s-o consumam?
afterd
Pentru cei ce aberau cum ca un stadion costa sute de milioane de euro ... uite ce isi face Omonia cu 34 de milioane :

http://www.stadiumguide.com/omonia.htm

Si pentru cei ce vor sa vada ce stadioane se mai construiesc zilele astea :

http://www.stadiumguide.com/future.htm
dogu_rosu
QUOTE(Red_Dawg48 @ 30 Aug 2005, 13:24) *
<span style='color:#CC0000'><span style='font-size:14pt;line-height:100%'>S T A D I O N N O U !!!</span></span>
De ce nu ni se face si noua un stadion nou ???
De vreo 25.000 , 30.000 de locuri ?!
Doar Dinamo are sponsori (parteneri) atatea firme de constructii !!!

Suntem obligati sa mergem pe toate Lia Manoliu , Cotroceni ...

CHIAR NU SE POATE ?!

FarfelkugeL
stai linistit ca se poate sa se construiasca numai trebuie si bunavointa! ma intelegi, bunavointa ata din partea actionariilor cat si din partea celor care vor fi obligata pana la urma sa ne faca un stadion nou! daca as putea eu, si as avea bani crede-ma ca maine as incepe constructiile, si asa ar face orice alt dinamovist adevarat !!!! pun pariu si tu chiar cred ca ai face la fel nu???? HAITA_DINAMO.gif

cred ca ar trebui un stadion nou de macar 35.000 mii de locuri cat mai repede
Hatzu
Nici nu mai sper ca vom avea si noi in viitorul apropiat un stadion de standarde europene...
dudu1961
Stiti care e culmea acestei ...nici nu stiu cum sa numesc ..nesimtire , rea vointa , habar nu am ...stadionul nostru asta care il avem acum se poate face foarte bine pe verticala , ca de aceea se spune in groapa si ar ramine tot acolo si s-ar si extinde FRUMOS SI ELEGANT si nu numai si modern dar NU SE VREA de catre nici o parte ca sint HOTI si politia si actionarii nostri _____ambele parti vor CIOLANUL si nu au cazut la intelegere . Nici macar nnu se pune problema ca nu ar avea bani ,NU aici e vorba de PROFIT ___cine il ia .
Nu am citit regulamentul 2
ce s-a mai auzit,unde vom juca in UCL.la noi sau la Ceahlaul???
doggyy86
Mai conteaza unde jucam???La cum am jucat aseara ar fi mai bine sa nu ne prezentam la nici un meci ca or sa ne omoare aia!!

Sa lasam stadionul pe mai incolo si sa incercam sa facem o echipa mai de Doamne ajuta!!
CRISX
Atat pot face suporterii , mesaje vizuale :
Leaveyou
Pentru a mai spulbera din visele suporterilor dinamoviști, iată ce a apărut în gașca slugilor proaste:
Nicolae Berechet spune ca sansele ca ros-albii sa evolueze pe o arena moderna sunt aproape nule, pentru ca suma de bani destinata modernizarii bazei sportive este imitata. Berechet a declarat pentru Libertatea ca "noi vom continua sa sustinem CS Dinamo in demersul sau de a moderniza baza sportiva, insa evident numai in limita fondurilor pe care le avem. In aceste conditii, nu stiu cine va putea face un stadion modern in sos. Stefan cel Mare si, mai ales, in cat timp."

Așa că nici măcar stadion de atletism nu o să avem. Nu am înțeles dacă tabela mai vine sau rămâne râsul ăla.
Fane
inca o minciuna a nesimtitiilor. Nimic nou. E deja martie , a inceput returul si nu au facut nimic si cu siguranta nu vor face
mihaiul90
Asta e... daca conducerea noastra considera ca nu putem sa vedem si noi pe Dinamo la Bucuresti, inseamna ca nu ne merita... Inca mai sper sa-l modernizeze si sa jucam aici la toamna, dar sansele sunt din ce in ce mai mici.
Capirossi
Daca isi baga Turcu oamenii in 3 luni o sa realizeze modernizarile necesare pt. a lua minimum de clasificare de la UEFA. Deocamdata intre FCD & CSD se duce un razboi al nervilor, adica FCD vrea o felie din banii dati de stat CSD. Si bineinteles concesiunea terenului pe cat mai mult timp posibil. Cred, de asemenea, ca FCD asteapta si un deznodamant al misterului " jucam sau nu direct in grupe ". Ca daca jucam tur preliminar, avem sanse sa nu prindem grupele CL si ce rost are sa bage baietii banii in stadion ? complaining.gif Realitatea e dura dar trebuie s-o privim in fata.
Cai Lun
Eu unul am o parere extrem de proasta despre Nicolae Berechet. Ca sa o spun sincer, cat e el de Secretar General al MAI, nu dau 2 bani pe el. E o gura mare si sparta, cu accente de prostie.

Dinamo va juca in UCL pe propriul stadion stadion si asta tocmai pentru ca in clubul Dinamo nu toti oamenii sunt ca Nicolae Berechet ori ca jigodiile spurcate de la gSP...
matador
ca de obicei la romani e varianta b:( adica asa cum soune cantecul:'vorbe-n vant,/vorbe de prisos"
Leaveyou
QUOTE(Capirossi @ 9 Mar 2007, 0:13) *
Daca isi baga Turcu oamenii in 3 luni o sa realizeze modernizarile necesare pt. a lua minimum de clasificare de la UEFA. Deocamdata intre FCD & CSD se duce un razboi al nervilor, adica FCD vrea o felie din banii dati de stat CSD. Si bineintelesconcesiunea terenului pe cat mai mult timp posibil. Cred, de asemenea, ca FCD asteapta si un deznodamant al misterului " jucam sau nu direct in grupe ". Ca daca jucam tur preliminar, avem sanse sa nu prindem grupele CL si ce rost are sa bage baietii banii in stadion ? complaining.gif Realitatea e dura dar trebuie s-o privim in fata.

Concesiunea terenului nu vor avea cât îi hăul și bârgăul. CSD vrea stadion de atletism și gata. End of story. Nu le dă nimic. Doar le închiriază.
red_dog_rahova
Nicolae Berechet spune ca sansele ca ros-albii sa evolueze pe o arena moderna sunt aproape nule, pentru ca suma de bani destinata modernizarii bazei sportive este imitata. Berechet a declarat pentru Libertatea ca "noi vom continua sa sustinem CS Dinamo in demersul sau de a moderniza baza sportiva, insa evident numai in limita fondurilor pe care le avem. In aceste conditii, nu stiu cine va putea face un stadion modern in sos. Stefan cel Mare si, mai ales, in cat timp."

s-a dus si ultima farama de speranta.......
CRISX
Iegzista o ecsplicatie !
Nicolae Berechet e rapidist sau stelist ; oricum , are fata de bidon turtit, deci loc de creier nu mai e !

" Asasini ,
Gabori asasini ! "
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 9 Mar 2007, 2:22) *
Eu unul am o parere extrem de proasta despre Nicolae Berechet. Ca sa o spun sincer, cat e el de Secretar General al MAI, nu dau 2 bani pe el. E o gura mare si sparta, cu accente de prostie.

Dinamo va juca in UCL pe propriul stadion stadion si asta tocmai pentru ca in clubul Dinamo nu toti oamenii sunt ca Nicolae Berechet ori ca jigodiile spurcate de la gSP...

Daca o stire din Libertatea preluata de gsp trebuie pusa de n ori, nu vad de ce n-ar aparea si replica asta de acelasi nr de ori.
red_dog_rahova
mea culpa atunci... icon_redface.gif
mda chiar mi-a placut mesajul din ProSport

"VREM STADION,NU UN LIGHIAN COMUNIST" sa inteleaga odata actionarii aia pt a juca in UCL ne trebe stadion,nu la Piatra Neamt ci la BUCURESTI
Oxygen
greu...nu foarte greu de crezut ca sefii lui Dinamo vor reusii sa faca 1 stadion la standardele UEFA in urmatorii 5-6 anii....asta pentru toti vor 1 stadion tare dar nimeni nu vrea sa plateasca.....
Nexus
Din cate se pare vom juca la Piatra Neamt asa ca unele comentarii sunt de prisos....
Cei de la AZ Alckmar au avut un stadion mai nasol ca al nostru si in decurs de cateva luni si-au construit un stadion super de vreo 25.000 locuri,ar trebui sa se faca si la noi asa ceva,si inca ceva nu mai stiu exact ce club din Europa cred ca Sevilia este in proprietatea fanilor,ar fi ceva sa fie si la noi asa ceva nu
dudu1961
Ne agitam degeaba deja s-a semnat pentru ca Dinamo la toamna sa joace sub Pietricica ! Vai de noi , vaide actionarii lui peste si Blaga la fel !
COSMIN C
Cine, ce si cand a semnat?! shocked.gif
rew
Chiar mai bine sa "jucam" la Piatra-Neamt. Decit sa fim umiliti in Groapa, mai bine in deplasare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.