Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Nu am citit regulamentul 2
Astia mai fac ceva la stadion sau stau toata ziua cu mana in cur diablo.gif
Cai Lun
De unde stii?
Capirossi
Am trecut azi pe la stadion si era liniste. Din Stefan cel Mare nu se vedea nicio activitate.
bigbobo
E vineri...Cum sa lucreze la inceput de weekend saracii?!!...Trebuie sa-i intelegem...Timpul "este" de partea noastra...
alexxOI
nu vi se pare ca exageram si noi un pic?
noi vorbim decat ... fara a sti cum stau treburile pe acolo
normal ca ne dam parerea si protestam la ce fac ei dar bagam mana
FarfelkugeL
QUOTE(bigbobo @ 9 Feb 2007, 19:30) *
E vineri...Cum sa lucreze la inceput de weekend saracii?!!...Trebuie sa-i intelegem...Timpul "este" de partea noastra...

rofl.gif
Leaveyou
QUOTE(greenland @ 10 Feb 2007, 12:33) *
Pentru Cupa UEFA cred ca va corespunde stadionul si anul viitor. icon_evil.gif icon_evil.gif

Ai de grijă că în Intertoto aveți cel mai bun stadion ....
greenland
Sigur ca da.....
Leaveyou
Măi Bisisico, o să rămâneți cu ochii la mamba.gif (rapiji) și la CFR-iști. Dar bine că vă vine tabela aia nouă.
bianco_rossa
dacaa tot vrei sa ne mai ataci cu ceva...fa'o intr'un mod modern...asta cu stadionu' e expirata tareeeee de tot
bine ca ati jucat voi anu' trecut in ghena evillaugh1.gif
FarfelkugeL
Spre deosebire de ai nostri compatri(hoti), care nu vor, dar nici nu sint capabili - de 17 ani incoace - sa ridice chiar si o amarita de arena, de 40.000 de locuri, oriunde, fie si la Calimanesti-Caciulata, chinezii darima astazi ceea ce au construit ieri si miine o iau de la capat. In urma cu citeva zile, in doar citeva secunde, stadionul "Wulihe" din orasul Shenyang, a fost ras de pe suprafata pamintului (printr-o explozie controlata), arena multifunctionala, cu o capacitate de 65.000 de locuri, construita in 1989, raminind astfel o amintire. Dar cum chinezii nu traiesc din amintiri, oficialitatile din Shenyang au si demarat programul de ridicare, pe acelasi amplasament, a unui stadion, mai mare si mult mai cochet. Viitoarea arena, care va fi gata in primavara anului 2008 (nu doar orezul e cheia!) va gazdui o parte din meciurile de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice.

7 plus
mrbodo2002
Dar noi nu ne putem compara cu chinezii.Ei au alta cultura,iar in momentul de fata au cea mai mare crestere economica din lume.Se preconizeaza ca in 2008-2009 va ocupa locul 1 in foarte multe domenii.
Clau_Goool
ce ne mai miram in tara asta romaneasca stadioanele ca lumea se pot numara pe degete, de fapt nici nu ai nevoie de degete caci nu ai ce numara. in materie de infrastructura suntem varza nu investim deloc in sport si cu totii ne asteptam la performante. jalnic, patetic, jalnic de-a dreptul ...
edy
Aseara a zis turcu ca actinarii au resurse financiare pentru a face un stadion ca cel de la Lisabona , dar ca nu pot face nimic pentru ca stadionul apartine statului.

Daca aveau ei 200-300 de milioane de euro , cumparau teren cu 20-30 de milioane la marginea stadionului si cu restul iesea o bijuterie de stadion
Leaveyou
Edy: păi a vorbit nodul de de la cravată al lui Turcu. Crezi că-l doare gura ? Vezi ce prețuri au avut jucătorii achiziționați de Dinamo și apoi vorbim.
Fane
se misca ceva pe la Dinamo, pe la victoria?
Cai Lun
Vino joi la meci si ai sa te lamuresti..
ayrton
Se lucreaza prin spatele tribunei II; nu stiu insa daca la viitoarea parcare sau la viitoarea sala.
Cai Lun
la sala. La tribuna 2 nu se va intampla nimic anul asta, cum nici la parcare nu se va intampla. Parcul sportiv are suficiente locuri de parcare incat sa indeplineasca cerintele pt. CL.
Capirossi
Am fost ieri pe la Dinamo si era liniste. La Sud, T 1, T O, nimic.
edy
QUOTE(Cai Lun @ 16 Feb 2007, 15:55) *
la sala. La tribuna 2 nu se va intampla nimic anul asta, cum nici la parcare nu se va intampla. Parcul sportiv are suficiente locuri de parcare incat sa indeplineasca cerintele pt. CL.

Imi zici si mie unde sunt parcarile clubului sportiv care corespund normelor CL?
Cred ca sunt necesare 400 de locuri , iar eu nu stiu nici un loc de aprcare pe acolo ,decat printre blocuri icon_rolleyes.gif .
MILITARI red dog
am fost ieri pe la stadion sa iau bilet si am intrat sa vad daca se lucreaza .cind colo surpriza liniste totala probabil ca fiind sambata muncitorii erau deja in weekend de vineri de la 12!
Cai Lun
edy, fara suparare.. tu ai intrat vreodata in parcul sportiv? Ai bagat de seama ca la intrarea principala sunt cateva sute de locuri de parcare? (aproximativ 200, zic eu). Astea + cele de la polo + cele de la oficiala + cele de la tribuna a doua + restul parcului = peste 400. Iti imaginezi ca trebuie parcare supraetajata pentru CL? Eventual si spalatorii, masaj pentur roti, ceva.... Trebuiesc locuri de parcare, atat si nimic mai mult. Nu va mai luati dupa ce spune retardul de Turcu. Ala nu stie cum sa faca sa puna mana pe banii MAI.
Fane
pai daca asa se lucreaza la stadion e clar ca nu gata la timp, si nu e de mirare pentru ca traim in romania.
Dar la victoria se lucreaza?
cojocady
unde o sa se joace returul cu benfica? Pe victoria sau stadionul mare?
Nu am citit regulamentul 2
dar pe Victoria este nocturna???????????
Cai Lun
bai ati inebunit? Terminati cu prostiile. Victoria e un maidan de Divizia C. Si va mai zic inca o data, nu stiu ce mari lucrari va imaginati ca vor fi acolo. Vor infige 4 stalpi si vor pune o prelata deasutra la T1. ATAT. Si vor baga curent si internet pentur presa. Aia se va face si gata, suntem valabili pentru CL. Nu e nici o mare transformare. Nu se va extinde nici o tribuna, nimic.
CRISX
Mai mult , dupa ce ca din tribune vizibilitatea e f. proasta, au ales o solutie tehnica depasita, cu stalpi ( care vor mai obtura si ei vizibilitatea ) care sa sustina coprtina; asa ceva se facea in Anglia acu' 100 de ani. In ziua de azi nu se mai folosesc stalpi . Inca o dovada ca putin le pasa de spectatori, si de atragerea lor pe stadion.
Max
Se joaca pe Victoria, cine vine cu scaunu', fotoliu' si ospataru', de acasa, nu mai plateste bilet.
P.S..nu uitati lanternele, ca sa faceti lumina pe gazon..
Io ma duc in PCH ca se vede si d-acolo, mai prost, dar se vede 010.gif
Capirossi
offtopic.gif
Inchiriez binoclu. Ieftin. Badea, Turcu, Borcea, Cohn sa-si cumpere.
Fane
pai daca nu se face nimic acolo de ce s-a facut o fundatie si exista o tentativa de cofraje? imi dau seama ca nu se face mare lucru acolo
http://img114.imageshack.us/img114/367/gal...25130490zq7.jpg
edy
QUOTE(Cai Lun @ 18 Feb 2007, 14:11) *
edy, fara suparare.. tu ai intrat vreodata in parcul sportiv? Ai bagat de seama ca la intrarea principala sunt cateva sute de locuri de parcare? (aproximativ 200, zic eu). Astea + cele de la polo + cele de la oficiala + cele de la tribuna a doua + restul parcului = peste 400. Iti imaginezi ca trebuie parcare supraetajata pentru CL? Eventual si spalatorii, masaj pentur roti, ceva.... Trebuiesc locuri de parcare, atat si nimic mai mult. Nu va mai luati dupa ce spune retardul de Turcu. Ala nu stie cum sa faca sa puna mana pe banii MAI.

Am intrat in parcul sportiv de multe ori , am fost la polo la Dinamo. Stiu ca acolo e o parcare dar nu pot avea acces la acea parcare suporterii care vin la meci . Asa ca e ca si inexistenta... NU ?
Cai Lun
edy, chiar nu intereseaza pe nimeni unde spectatorii de rand isi vor parca masina. Trebuiesc 400 de locuri pentru VIP-uri. Aia e tot. Dinamovistii de rand pot sa vina si cu metroul. Poti insa face o incercare. In zilele de lucru iti da voie cu masina in parc daca dai o spaga. Probabil ca daca vii din timp la stadion in ziua meciului, s-ar putea sa te lase sa intri, tot cu spaga, desigur...

FCDB, stadionul Victoria este stadionul pe care activa fosta echipa Victoria. Deci la vremea lui avea tribune si un numar de locuri rezonabil. Toata structura insa era metalica. (Era un fel de Mioveni.) Acum a fost demontata toata imbarligatura aia metalica si se fac tribune din beton, care evident, au nevoie de fundatie. Ceea ce vezi tu acolo este temelia viitoarei tribune. Pana una alta, inca este mentinuta vechea peluza, din metal. In locul de unde este facuta acea poza s-a ridicat deja o bucata din peluza (vreo 15. m). Nu va fi nici o nocturna, nimic. Vor muta acolo tabela de la stadionul mare, dupa ce va fi montata noua tabela, de care am ami vorbit. Teoretic, in maxim 2 luni, ar trebui sa vede mtabela noua la lucru.

CRISX, nu se va lucra in interiorul tribunelor. Copertina va fi pusa pe stalpii care vor fi infipti pe aleea din spatele Tribunei. Oricum va fi carpeala dreaq, pentru ca vor trebui sa o puna inclinata in asa fel incat sa nu obstructineze vederea de la oficiala (mai ales din biroul vechi si lojele noi vederea e la limita.) Asa ca singurii care s-ar putea sa fie afectati vor fi vipurile.. 010.gif In schimb, daca se vor zgarci sa nu intinda prelata pana spre pista, s-ar putea sa te nimeresti fix in calea cascadei care va veni de pe copertina! icon_lol.gif Dar hai sa zicem ca vor avea inspiratia sa puna niste burlane...
red_dog997
A trecut ceva timp si "carpeala" nu a inceput inca, si daca o s-o tina astia tot asa, nu o sa se faca nimic in continuare. Avem unul dintre cele mai urate stadioane din Romania, chiar si echipe din Liga II, ma refer la unele, au stadion mai bun ca al lui Dinamo. Cred ca anul acesta la Dinamo daca se va lucra, se va lucra numai la parcare, si la cateva chestii din infrastructura, cei de la Dinamo vor incerca sa indeplineasca macar minimum din cerintele FIFA, si la anul, poate, cu slabe sanse, sa ne gandim la modernizare.
Capirossi
Intre noi fie vorba, fostele banci de pe Victoria au fost "imprumutate" la timpul lor de pe defunctul Progresu'. Mi-am adus aminte de asta citind cele de mai sus.
MILITARI red dog
Acum vreo luna de zile dl. Badea spunea ca e in discutii avansate cu o firma din Germania pentru constructia stadionului si a zis ca mai trebuiesc niste aprobari si in citeva zile revine cu detalii.......
Fane
Vorbe in vant... de asemenea discutii am auzti cu sutele dar nimic nou. Mai putina vorba si mai multe fapte din partea conducatorilor
paddy
QUOTE(Cai Lun @ 18 Feb 2007, 17:10) *
edy, chiar nu intereseaza pe nimeni unde spectatorii de rand isi vor parca masina. Trebuiesc 400 de locuri pentru VIP-uri. Aia e tot. Dinamovistii de rand pot sa vina si cu metroul. Poti insa face o incercare. In zilele de lucru iti da voie cu masina in parc daca dai o spaga. Probabil ca daca vii din timp la stadion in ziua meciului, s-ar putea sa te lase sa intri, tot cu spaga, desigur...

De ce bre numai VIp-urile ??? noi ce suntem ???......cum poti sa spui ca adunatura aia de boriti si interlopi care vin cu borcea, turcu, giovani, busca , walter se numesc persoane VIP ???? iar noi suntem cocaracea (gindaci)
Citi bani am investit "noi" de-a lungul timpului si cit au investit ei ???
Auzi, locuri pt VIP-uri....iar spectatorii o parcheaza la ghici, brave cai lune.......de asta nu avem noi nimic, pt-ca majoritatea actionarilor au mentalitatea ta.
Eu nu stiu de ce mai respira acest topic ???.....ca sa ne curatam mai repede ???? si asa suntem putini.
Mai au tupeul sa intreabe de ce nu vine lumea la stadion ???.....pai bre nea borcea, lumea mai circula si prin tari civilizate si vad adevarate temple ale fotbalului si fac o comparatie intre conserva noastra si templul vazut de ei.....
Am auzit ca boritul de Turcu a fost la scoala ca sa termine 4 clase ca altfel nu il lasa borcea sa vorbeasca in numele lui Dinamo....cu oameni ca astia vreti voi sa se faca un nou stadion ?
edy
Nu cred ca trebuie sa ii reprosezi lui Cai Lun de ce nu stau suporterii obisnuiti in acele parcari .

In Romania spaga e in floare ,asa ca cine da bani sta in fata .
Cai Lun
edy, nu te baga ca o sa zica ca te-am cumparat si pe tine...

paddy, aveam de gand ca la prima remarca personala la adresa cuiva sa iti dau o dojana in freza, da' fiind vorba de mine te iert, ca sa nu zici ca m-am magarit de tot.
Stai tu calm si nu sari la beregata mea. Ca daca asa zice UEFA nu e vina mea... Daca o sa zic ca UE a zis ca tre 'sa ardem toate gainile cu aviara, o sa dai vina tot pe mine ca ti-a ramas pioata pustie?!
Daca majoritatea actionarilor ar avea mentalitatea mea, cred ca ai avea si tu ecuson VIP la trabant, asa ca nu te mai infoia. Cele 400 de locuri nu sunt numai pentru Borcea & Co. Sunt pentru oficialii oaspetilor, oficialii Uefa si cine naiba mai vine. VIP-ul e cel cu functie administrativa, putin intereseaza numele.

PS> Badea nu poate sa negocieze cu nimeni modernizarea stadionului, atata timp cat e doar chirias. Numai in cazul in care este mandatat de MAI ar putea sa o faca si nu am auzit ca asta sa se fi intamplat. Sper ca nici sa nu se intample, ca e clar ca Turcu ar castiga licitatia...
paddy
Am mai auzit placa asta;
Badea nu poate asta, nu poate aia, de fapt el nu poate nimic.......atunci ce dracu poate el ?
Toata lumea spune ca nu se poate investi deoarece e propietatea MI......daca MI ar da de pomana acest teren actionarilor virtuali de la Dinamo, a doua zi s-ar construi un mare supermarket in locul stadionului.
Parca ai fi un bau- bau cu dojana asta, da-o frate ca nu te doare mina .....
Banuiesc ca nu vin mai mult de doi oficiali UEFA, restul sunt boritii nostri de zi cu zi...

Concluzie;
Nu se va construi niciodata nimic, deoarece nu e propietatea lor.....nu ar fi de mirare ca la anul sa jucam la Piatra Neamt.
anmini
unde-o fi, numai sa jucam. thumb.gif
ayrton
Ete na... "unde-o fi" ... Asta e cea mai mare tampenie pe care vad ca incet-incet Turcu si ai lui incep sa o bage in mintea suporterilor!
Nicidecum "unde-o fi"!!!!
Doar in Stefan cel Mare trebuie sa joace Dinamo!
Max
QUOTE(anmini @ 19 Feb 2007, 9:23) *
unde-o fi, numai sa jucam. thumb.gif

Unde-o fi , inseamna si in strainatate?....eu inteleg anumite lucruri dar nici chiar asa. ce dreacu..putin respect fata de suporteri, sau aia care au posibilitatea sa mearga in strainatate sunt suficienti ?
Leaveyou
QUOTE(paddy @ 19 Feb 2007, 1:12) *
Concluzie;
Nu se va construi niciodata nimic, deoarece nu e propietatea lor.....nu ar fi de mirare ca la anul sa jucam la Piatra Neamt.

Păi nu asta tot spun oamenii ăștia ? Nu-i stadionul nostru, ne pare rău, noi am investi bani în el dar ... De ce nu pun și ei bani să aibă ceva de spus la proiect ? Simplu: este mai ușor să aștepți să vezi ce face MAI cu 50 de miliarde și apoi să declari că dacă îi lăsa pe ei făceau o arenă gen Aliantz.
Și declarația lui Marcel Popescu este grăitoare: "vom avea cel mai tare stadion de atletism" !!! Nu fremătați de bucurie ? O să avem CEL MAI TARE STADION DE ATLETISM. Ura ! Și la gară. Apropo de gară: prevăd că lui Copos îi dau stadionul ăia de la transporturi până la urmă.
florin_80
Cu carpeli mai merge 1-2 ani, ca UEFA mai inchide ochii...de prin 2009, ori indeplinesti conditiile impuse de UEFA, ori zbori in exil. Nu va mai accepta lucruri facute pe jumatate.
Leaveyou
Spune asta acționarilor, ministerului, guvernului etc. ÎI DOARE ÎN BAȘCHEȚI !
florin_80
Actionarii stiu lucrurile astea, dar probabil asteapta o ploaie zdravana ca sa creasca un stadion de 5 stele in locul astuia.
Cai Lun
"vom avea cel mai tare stadion de atletism"

Da, pentru mine ca dinamovist e motiv de mandrie!
Max
QUOTE(florin_80 @ 19 Feb 2007, 13:35) *
Actionarii stiu lucrurile astea, dar probabil asteapta o ploaie zdravana ca sa creasca un stadion de 5 stele in locul astuia.

Asteapta sa creasca Lia Manoliu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.