red_dog_rahova
Jan 25 2007, 04:27 PM
pana la urma nu pista reprezinta "defectul" principal al acestui stadion, ci faptul ca nu se baga bani si asta cat mai repede....
COSMIN C
Jan 25 2007, 04:57 PM
Ironia e ca daca UEFA ne va da voie sa jucam pe stadionul Dinamo va trebui sa-i multumim lui Marcel Popescu. Actionarii nostri s-ar parea ca n-au nici o "vina".
Nu am citit regulamentul 2
Jan 25 2007, 06:42 PM
Doamne te rog ajutane sa ne facem Stadion,ca altfel nu se poate
Cai Lun
Jan 25 2007, 07:13 PM
Tabela care se va instala in martie va avea 10m / 13 si va beneficia de studiou propriu, ceea ce ii va permite sa redea imagini de inalta rezolutie si fidelitate. (Inclusiv reluari sau alte transmisii video.) Odata cu instalarea acestei noi tabele deasupra gangului de la PCH, actuala tabela va fi demontata si mutata la terenul Florea Dumitrache.
POOL
Jan 25 2007, 09:11 PM
QUOTE(COSMIN C @ 25 Jan 2007, 16:57)

Ironia e ca daca UEFA ne va da voie sa jucam pe stadionul Dinamo va trebui sa-i multumim lui Marcel Popescu. Actionarii nostri s-ar parea ca n-au nici o "vina".
Tu de exemplu ai baga bani in casa mea??? Aici ii inteleg pe actionarii nostri. Iar daca Dinamo nu va juca pe Dinamo, tot Domnului Popescu va trebui sa-i multumim.
COSMIN C
Jan 25 2007, 09:56 PM
Serios? Pai de ce sa bag bani in casa ta? Nici nu mi-ar trece prin minte. Mi-as cumpara teren si mi-as face casa..
Daca as avea cu ce, bineinteles. Daca nu, m-as multumi ca am un acoperis desupra capului si te-as ajuta, daca e cazul, sa mai bati cate un cui, sa mai schimbi o usa, daca asa mi-ar fi si mie mai bine.
Achiles
Jan 26 2007, 03:52 AM
vad ca unii sufera pt pista aia de atletism ... cu ea o sa muriti ...
unul dintre motivele pt care lumea nu vine la stadion este asta ... pista ...nu se vede bine
...si uite cum lumea prefera sa stea acasa ...
si va mai mirati de ce se umple stadionul doar cand jucam cu zdiaua si crrapid ...
POOL
Jan 26 2007, 08:03 AM
Ok... daca tu zici, probabil asa o fi..
Capirossi
Jan 26 2007, 09:28 AM
Cu Dinamo or tii ori nu tii. Daca tii, vii pe stadion sa-i incurajezi. Cine zice ca nu vine pe stadion din cauza pistei, a preturilor la bilete etc. sa nu se mai laude ca tine cu Dinamo. Sa tina in tacere.
Hatzu
Jan 26 2007, 11:50 AM
Bine ca la spurcatzi vine in vizita sa vada cum pot face stadionu nu stiu ce experti care au facut si Alianzz Arena ca vrea oieru sef sa faca stadionu de 60.000 de locuri si la noi...NIMIC!!!!
Ce masa face Tiriac, nici macar o vorba buna nu poate pune la Alianz?????
P.S. Nu tine de cat de dinamovist e unul sau altul, trebuie sa recunoastem ca avem unul din cele mai urate stadioane din tara si poate cel mai urat din Bucuresti. Trebuie facut ceva neaparat!!!!
Cai Lun
Jan 26 2007, 02:25 PM
VAX! Stadionul echipei mele favorite va fi intotdeauna cel mai frumos. Echipa mea va fi intotdeauna ce mai buna. Galeria noastra va fi intotdeauna cea mai tare.
FarfelkugeL
Jan 26 2007, 02:36 PM
MAI aloca 52 de miliarde pentru Parcul Sportiv Dinamo
Nicolae Berechet, secretarul general al MAI, a recunoscut ca MAI va aloca Clubului Sportiv Dinamo 52 de miliarde de lei pentru modificarea intregului Parc Sportiv. Berechet a mai mentionat ca Dinamo datoreaza in jur de 20 de miliarde de lei celor de la MAi si ca banii trebuie sa fie achitati pana la sfarsitul anului.
El a mai declarat ca Ministerul Administratiei si Internelor are un program de reabilitare a stadionului Dinamo.
Kity_reddog
Jan 26 2007, 05:30 PM
QUOTE(Cai Lun @ 26 Jan 2007, 14:25)

VAX! Stadionul echipei mele favorite va fi intotdeauna cel mai frumos. Echipa mea va fi intotdeauna ce mai buna. Galeria noastra va fi intotdeauna cea mai tare.

Bine,bine...da...totusi cum ramane cu stadionul?Istoria ne va judeca dupa ce am realizat nu dupa cum gandim,din pacate.
Angelo
Jan 26 2007, 09:38 PM
Ne trebuie un stadion refacut 100% deci mai pe intelesul tuturor unul nou.
ebola
Jan 26 2007, 09:49 PM
Se pare ca fondurile ce vor fi alocate sunt insuficiente , in plus centru discutie a fost "monstruoazitatea "...asa ca de pista tot nu scapam .........
coolio
Jan 26 2007, 10:47 PM
hai sa fim seriosi!!!Pista nu va disparea indiferent ca vrem noi sau nu....
Dinamo inseamna mai mult decat FCD(dupa cum spuneau unii mai sus)
Ideal ar fi construirea unui stadion pe care sa joace toate echipele angrenate in competiile europene(evident din Romania)
Cat despre actualul stadion- sa il aduca la standarde europene si dupa aceea putem discuta despre alte proiecte!!!
red_dog_rahova
Jan 26 2007, 11:04 PM
daca stau bine sa ma gandesc n-ar fi primul si nici ultimul stadion care ar avea pista.....nu asta ma deranjeaza, cel mai mult ma doare ca-n atatia ani nu s-a facut NIMIC pentru a face un STADION de standarde UCL.....
edy
Jan 26 2007, 11:26 PM
Cu pista , fara pista noi avem nevoie de un stadion pe care sa jucam la toamna in Champions League , nici nu vreau sa imi imaginez ce ar insemna sa nu jucam acasa meciurile
ebola
Jan 27 2007, 02:27 AM
Se pare ca sansele de a avea si noi un stadion frumos pe care sa jucam sunt din ce in ce mai mici....pista nu va disparea ...asa ca ar trebui reconstruit stadionul victoria pentru fotbal ....nu vrem stadion de atletism ....vrem stadion doar pentru fotbal .
Cai Lun
Jan 27 2007, 03:09 AM
Eu vreau sa merg pe stadionul sportivilor dinamovisti!
Achiles
Jan 27 2007, 03:20 AM
29 Noiembrie 2006
Lupescu: "Dinamo a pierdut 5 campionate din cauza stadionului!"
Ionut Lupescu este de parere ca actionarii lui Dinamo ar trebui sa inceapa demersurile necesare maririi capacitatii stadionului din Stefan cel Mare. Kaiserul este de parere ca "din cauza stadionului Dinamo s-au pierdut 4 - 5 campionate, cateva cupe si calificari in cupele europene. E un stadion care nu mai e la moda. Spectatorii sunt departe de jucatori."
matador
Jan 27 2007, 09:41 AM
cat de adevarat... la ce galerie infernala avem ar trebui sa avem peluzele lipite de porta, sa tremure pana si englezii cand jucam cu ei!!
matador
Jan 27 2007, 09:56 AM
daca am avea un stadion "cinstit" am avea la picioare toata europa, dar asa ne multumim cu romania!!
Max
Jan 27 2007, 11:53 AM
Stadion ''cinstit'', da' ce'a facut a talharit pe cineva?
Lasati stadionu asa cum e, aici e istoria si mandria noastra.
Cat e parcu' de mare s-o gasi un loc sa construiasca altul, dar asta vechi trebuie sa ramana monument pentru cand o veni pool la bucuresi sa vada si 'mnealui unde s-au dus marile batalii.
ebola
Jan 27 2007, 12:36 PM
Deja mi s-a luat de si nu mai am sperante ca vom avea o arena cum trebuie . Cei de la CS vor stadion de atletism ....noi vrem stadion de fotbal ....clar sa se refaca stadionul victoria numai pentur fotbal ...vrem stadion fara pista .....degaba e stadionul in centrul bucurestiului daca e asa cum e ....rusine sa le fie celor de la CS si de la MI , mai ales lui Mac Popescu ....sper sa-i cada mustata .
Max
Jan 27 2007, 06:54 PM
Daca Marcel Popescu conducea si echipa de fotbal de mult jucam in Liga Campionilor, macar d'am avea un presedinte ca el.
CS Dinamo e cel mai tare club sportiv din Romania sub conducerea lui.
POOL
Jan 28 2007, 12:55 AM
QUOTE(matador @ 27 Jan 2007, 9:56)

daca am avea un stadion "cinstit" am avea la picioare toata europa, dar asa ne multumim cu romania!!
La ce te referi cand spui stadion cinstit??
POOL
Jan 28 2007, 01:15 AM
QUOTE(m@x @ 27 Jan 2007, 11:53)

Stadion ''cinstit'', da' ce'a facut a talharit pe cineva?
Lasati stadionu asa cum e, aici e istoria si mandria noastra.
Cat e parcu' de mare s-o gasi un loc sa construiasca altul, dar asta vechi trebuie sa ramana monument pentru cand o veni pool la bucuresi sa vada si 'mnealui unde s-au dus marile batalii.

Marile batalii s-au dus pe aici, cu ungurii, imperiul austro-ungar, Transilvania a avut cele mai mari probleme cu "cuceritorii" nu Muntenia, daca in cartile de istorie apar mai mult batalii de prin muntenia, calugareni, posada, rovine ..... asta nu inseamna ca aici s-au dat cele mai mari batalii.
afterd
Jan 28 2007, 02:22 AM
La pista nu se renunta ,stadion nou .. in Star Trek poate. =>
Jan 28 2007, 08:15 AM
Ba..am zis de stadionul unde Dinamo a dus ''bataliile'' la fotbal, din cate stiu io in groapa nu s-a batut nici Mihai Viteazu cu turcii nici Stefan cel Mare cu tatarii..
Cat despre voi, ciocu mic, daca nu era nea Mihaita sau Ferdinand si'acu erai sluga la unguri.
Ba profesoara aia va preda din ziare?...
Fane
Jan 28 2007, 11:14 AM
taceti naibii cu scoala (istoria) .... ca intreceti masura.Din cate observ eu topicul se numeste Stadionul Dinamo si nu bataliile cu ungurii sau turcii
Jan 28 2007, 02:01 PM
Se mai lucreaza la stadion sau nu??
bogdy_pc
Jan 28 2007, 05:24 PM
sunt din provincie si din septembrie nu am mai fost deloc la Bucuresti ori la stadion, asa ca acuma, dupa atatea declaratii, alocari de fonduri si promisiuni ca stadionul va fi gata, am si eu o intrebare:
Se lucreaza ceva la infrastructura Stadionului "Dinamo"? sau duar la stadionul "Floreasca"?
drumm
Jan 28 2007, 05:41 PM
Tot am crezut ca cea mai buna solutie este sa modernizam stadionul asta, dar deja nu mai am incredere in nici o promisiune. Parca vad ca o sa ne calificam in CL si nu o sa avem unde sa jucam . Atunci sa vezi ca bashkalie o sa faca absolut toata lumea de noi..
POate ca ar fi bine sa se cumpere un teren si sa se faca un nou stadion.......... dar din banii cui ?, ca nu il vad pe Borcea & co sa dea atatia bani... cel putin 100 milioane de euro pentru teren si stadion cat de cat .
Cred ca ar fi cazul ca cei din CA sa il abordeze pe Tiriac... altfel ne facem de rasul curcii
Jan 28 2007, 07:23 PM
Cand vad ca steaua are stadion la nivel european si noi nu mor,sau cand vad ca echipe de ligi inferioare din Anglia au sau isi fac stadioane la nivel European si ele se zbat in ligile inferioare de exemplu:Swansea City,Preston,Oldham si Stade de Remis care mai este cat de cat cunoscuta
Cai Lun
Jan 28 2007, 08:35 PM

stadionul FLOREASCA?!
red_dog997
Jan 28 2007, 10:01 PM
Stiu ca stadionu' arata jalnic, cel putin in comparatie cu alte stadioane din Romania... Pur si simplu Dinamo e cea mai buna echipa, dar n-are stadion, asta e un lucru de neacceptat... Insa eu vreau sa shtiu... pana la urma se lucreaza ACUM la stadion ? ... sau sunt doar vorbe ? Sa ma lamureasca cineva ca eu nu stiu.
ilievirgil87
Jan 29 2007, 12:02 AM
se lucreaza... daca se poate spune asa..insa nu in ritmul care ar trebui,adica se lucreaza in ritm romanesc
afterd
Jan 29 2007, 03:07 AM
Terminati nene cu 100 de mil. de euro .. cu 40 de mil. se face un stadion super ok ... bine .. aku' nu va ganditi la Alianz Arena sau Emirates Stadium ...dar faci un stadion de cochet de 30.000 de locuri.
Pe de alta parte (si tin sa mentionez ca e prima oara cand tind sa le dau dreptate lui Porcea & co.), desi nimeni n o declara , poate actionarii se gandesc si ca e o decizi manageriala proasta. Noi nu am umplut stadionul nici in cupele europene anul asta ... pentru cine sa se faca unul nou ?
Aici e o alta discutie : oare un stadion nou , fara pista de atletism ar aduce mai multi spectatori ? Astept pareri.
P.S. Tineti cont ca daca s-ar investi intr-un stadion nou probabil ar creste semnificativ si pretul biletelor (nu poti sa bagi 40 de mil. de euro intr-un stadion nou si sa vinzi bilete cu 1,5 euro).
ayrton
Jan 29 2007, 10:06 AM
Apropo de conditiile actuale si de carpelile pe care ne straduim sa le facem.
Conform presedintelui comisiei de licentiere din FRF, Viorel Duru:
"Am primit de la UEFA noile reglementări privind dotările stadionului, pe care, după ce le vom traduce, le vom înainta cluburilor, la jumătatea lunii. Toată lumea trebuie să știe ce condiții trebuie să îndeplinească un stadion pentru a putea fi omologat, începând cu sezonul 2007-2008. Prima evaluare se va face chiar în februarie 2007. Stadioanele vor fi catalogate după trei grupe valorice, plus categoria Elite. UEFA a editat chiar și o broșură specială pentru măsurile de siguranță și securitate care ar trebui respectate. La noi, deocamdată, se merge foarte mult pe mobilizarea jandarmilor. Adică se aduc 2000 de jandarmi, de parcă stadionul ar fi în stare de război. Nu mai au ce să caute uniforme pe stadion, pentru că acest lucru poate să incite. Toată lumea o știe. Ăsta e modelul din Evul Mediu, ca să zic așa. În epoca tehnologiei digitale se folosesc camere de luat vederi cu circuit închis și intrarea se face pe bază de cartelă magnetică. Vor trebui luate măsuri precum respectarea locului înscris pe bilet, supravegherea video în interiorul stadionului, cât și în afara lui", a declarat, joi, Duru.
De asemenea, oficialul Federațeii Române de Fotbal avertizează cluburile interesate să găzduiască meciuri din cupele europene pe stadioanele proprii că timpul este foarte scurt până la punerea în aplicare a noilor norme. "Fiecare federație națională va face o clasificare a stadioanelor, dar UEFA își rezervă dreptul de a verifica, mai ales la cluburile care se califică în cupele europene. Cu siguranță, vor veni în vizită de cum dă colțul ierbii. Timpul este foarte scurt pentru echipele care se gândesc la competițiile internaționale", avertizează reprezentantul FRF.
Referindu-se la criteriile pe care ar trebui să le respecte echipele ce se vor califica în Liga Campionilor, Duru a spus că Dinamo ar putea juca pe propriul teren cel mult meciurile din faza grupelor: "Normele sunt foarte clare, așa cum au cerut federațiile naționale. Și acum se spune foarte clar, dacă vrei să joci în Liga Campionilor trebuie să faci investițiile respective, dacă nu, joci pe un teren care respectă aceste reguli. La Liga Campionilor, doar categoriile a treia și elite vor putea găzdui meciuri de asemenea nivel. În opinia mea, în momentul de față, stadionul lui Dinamo este de categoria a doua. Cu anumite îmbunătățiri, cum ar fi 150 de locuri de parcare pentru VIP, 400 de locuri de parcare pentru autocare și microbuze, sală de 400 de metri pătrați pentru VIP sau minim 150 de locuri la masa presei, vor putea să joace meciurile din grupele Champions League pe stadionul din Ștefan cel Mare. Dar, dacă ies din grupe, este exclus".
Viorel Duru consideră că, odată cu adoptarea noilor reguli, în aceeași situație se află și Stadionul Rapid, dar și Steaua. "Și Rapid se află în aceeași situație ca și Dinamo. Chiar și Steaua. Să nu ne îmbătăm cu apă rece, nici Steaua nu are toate dotările necesare, dar este cel mai aproape de cerințe. Cu siguranță, și la Steaua trebuie investit în continuare. Mai ales în ceea ce privește masa presei, pentru că nu sunt decât 126 de locuri și trebuie să fie minim 150, iar de la sferturi de finală în sus, 280 de locuri. Toate spațiile aferente mass-media trebuie, de asemenea, dotate conform standardelor", a mai punctat oficialul federației. Prosport.
Altele:
UEFA nu accepta cluburile cu datorii, urmind ca toate formatii din prima liga sa prezinte bilanturi, precum si bugetele previzionare la teremenele impuse de UEFA. Oficialii FRF au precizat ca nu vor mai accepta aminari sau intirzieri la termenul predarii dosarului de licentiere, deoarece forul europoean a atentionat Federatia in legatura cu respectarea datelor limita. Andrea Traverso a precizat ca toate cluburile trebuie sa fie lipsite de orice fel de datorii, in caz contrar urmind ca licenta sa le fie retrasa.
De asemenea, pentru jucatorii din Liga 1, vor trebui incheiate asigurari medicale, nici un fotbalist neputind evolua intr-un meci oficial daca nu are incheiata o astfel de polita de catre clubul la care activeaza. Scopul acestor norme este, coform lui Traverso, o mai buna transparenta la nivelul cluburilor.
Florin Prunea:
Trebuie sa ajutam cluburile pentru ca acestea au nevoie de ajutorul nostru. Ma tem insa ca vom ajunge sa jucam doar intre tinind cont de faptul ca stam foarte prost cu stadioanele. De asemenea criteriile financiare sunt extrem de importante, fiind foarte stricte, iar cluburile cu datorii nu vor fi acceptate”
Eu cred ca fotbalul romanesc mai traieste doar din talentul jucatorilor pentru ca le nivel de infrstructura sintem la pamant”
Dinamo a primit un caiet de sarcini din partea oficialilor UEFA, iar acele criterii trebuie indeplinite pina la urmatoarele inspectii. UEFA nu permite nici unui club sa joace in afara granitelor in cupele europene”
Andrea Traverso:
Ati avut anumite dificultati, s-ar putea sa mai aveti si in continuare, dar acesta nu ar trebui sa fie un obstacol in implementarea noului sistem. Acest sistem nu a fost facut pentru Federatie, ci tocmai pentru cluburi, iar beneficiile pe termen lung sunt uriase”
In viitor, fiecare club trebuie sa aiba un plan bine determinat. Mesajul cel mai important este ca vrem sa crestem profesionalismul in fotbal. Aceste criterii pot parea provocari pentru cluburi, insa au au fost stabilite pentru a putea fi implementate in toate cele 52 de tari afiliate la UEFA”
Cluburile sint obligate sa angajeze special oameni pentru procesul de licentiere si care sa comunice cu Federatia. Daca asta se va intimpla sint convins ca toate criteriile vor fi indeplinite”(Fanatik)
Jan 30 2007, 12:28 PM
Din nou daca am avea bani necesari am avea stadion super,dar cred ca vom avea un stadion super,daca proiectul va fi foarte bine gandit
Capirossi
Jan 30 2007, 02:57 PM
Am trecut azi pe la stadion, am intrat prin Stefan cel Mare si am iesit pe la T 0. Nu se lucra nimic, nu era niciun muncitor. Daca se lucreaza undeva, poate fi numai la T 2 sau PCH, dar pe acolo n-am trecut.
ayrton
Jan 30 2007, 03:10 PM
Incep incet-incet sa ma obisnuiesc cu gandul ca imi fac sperante degeaba... nu va fi finalizata la timp carpeala stadionului si o sa ajungem pe la mila altora... :(
DarkSide
Jan 30 2007, 04:10 PM
Mai eu chiar nu inteleg de ce va stresati in acest fel. In special astia din Ardeal de 15-18 ani care poate in viata voastra ati ajuns in Groapa desi ma indoiesc. Ce Dumnezeu atata tam-tam cu stadionul ? Poate ca va fi gata, poate ca nu. Dar pe bune... Majoritatea care sunteti departe, nu vorbesc de fetele nebune, stiu ele care sunt, vorbiti degeaba. De ce va intereseaza stadionul daca nu veniti?
Numarul de inscrisi pe forum este irelevant. Pana in 6000. In schimb toata lumea vrea stadion de cel putin 30000 de locuri. Pe care sa le ocupe cine ?

Primul meci al meu in Groapa a fost pe 25.05.1986. Dinamo - Universitatea Craiova 4-0. Eu sunt obisnuit cu pista acum, desi nu eram cu fotbalul atunci. Aveam doi ani si jumatate. Asa ca va rog sa lasati idei gen "Omniasig Arena" la velodrom ca macane. Ala e stadionul nostru si ala trebuie sa ramana, pentru ca acolo s-au realizat cele mai mari succese ale noastre, si de ce nu, istoria noastra frumoasa, asa cum o stim.
paddy
Jan 30 2007, 04:26 PM
QUOTE(Unicul_Capitan @ 30 Jan 2007, 10:28)

Din nou daca am avea bani necesari am avea stadion super,dar cred ca vom avea un stadion super,daca proiectul va fi foarte bine gandit
Poti sa-mi traduci

Darkside ....
Cum adica tu esti obisnuit cu pista ??? .....ai alergat pe ea sau ai fost fugarit pe ea ????......fii mai explicit sa inteleaga tot narodul.....
Nu stiu cu ce drept ii judeci tu pe altii

singurul tau noroc e ca te-ai nascut in Bucuresti , daca ai fi locuit la Tirgul-Mures iti garantez ca nu ai fi gindit la fel.
Lasa sa faca ei un stadion de 30 000 de locuri si echipa sa joace bine in cupele europene si ai sa vezi cum vor mai ramine citeva mii in afara stadionului.
catalinmv2002
Jan 30 2007, 04:31 PM
@darkside
nu-i inteleg deloc pe cei care o dau inainte cu stadionul asta aiurea,ca e leaganul civilizatiei dinamoviste,ca nu se poate fara el ca de el sunt legate toate performantele. vorba lui Lucescu ,poate cu un stadion cu tribune langa gazon mai luam vreo 3-4 titluri si mai obtineam niste calificari in cupele europene.
Arsenal s-a mutat pe alt stadion fara remuscari si daca asta nu e echipa celebra iar Highbury un stadion arhicunoscut, eu imi mananc urechile
la fel se pregateste cea mai titrata echipa englezeasca,Liverpool.
alte mutari identice: Ajax, Benfica samd
COSMIN C
Jan 30 2007, 04:40 PM
Daaaa, luam inca 100 de titluri cu stadion cu tribune lipite de gazon...
DarkSide
Jan 30 2007, 04:40 PM
Una la mana ala era Lupescu, si era vorba de patru-cinci titluri. A doua la mana - Cate campionate mondiale sau europene a organizat tara noastra? A treia la mana - Cati de la noi isi permit abonamente gen Da Luz cum spui tu (cel mai ieftin 500 de euro anual) ? Si daca tot insisti, a patra la mana - Daca ptoi veni, vii cu noi in peluza, stai cu picoarele pe scaune si iti incurajezi echipa. Ti se pare corect asa?
ayrton
Jan 30 2007, 04:43 PM
Eu, ca bucurestean si ca suporter dinamovist dinainte sa merg pe propriile picioare, si ca spectator care am stat in astia 30 de ani pe aproape toate gradenele si apoi scaunele din tribune, si la peluza de la Urgenta, si la actuala PCH, si la tribuna II, si la tribuna I, si la 0 vreau sa precizez ca nu pista de atletism m-ar face sa nu merg la stadion.
Sub niciun motiv.
Cei care spun asta inseamna ca pentru ei o pista de atletism inseamna mai mult decat dragostea pentru Dinamo.
Si acestia nu sunt dinamovisti adevarati, ci doar simpatizanti de ocazie. Care ar face mai bine sa taca, daca pentri ei fotoliul de acasa e mai bun decat sa fie in picioare pe vant, soare sau ploaie langa echipa. Nu are nimeni pretentia sa vina fiecare dinamovist la orice meci, dar sa nu mai caute scuze stupide si idioate cu pista de atletism.
Da, mi-ar place si mie sa merg pe un stadion gen Old Traford sau Anfield, dar deocamdata nu se poate.
Din 1001 motive.
Poate peste 20 de ani sa vina momentul sa avem un stadion nou pentru Dinamo...
Ceea ce vreu eu e sa putem juca in Champions League in acest an aici, in Stefan cel Mare.
Si pentru asta trebuie urgent sa ne miscam si sa indeplinim cerintele UEFA. Apoi, peste vreo 2-3 ani, daca s-ar putea ridica si tribuna II pana la nivelul celorlalte, si ar fi si acoperita eu personal m-as declara multumit de ceea ce s-a facut.
Iar pista de atletism reprezinta in acest moment unica sansa sa jucam pe acest stadion. CS Dinamo promite sa-l modernizeze tocmai datorita atletismului, atata timp cat actionarii nostri nu vor da in veci un ban pe modernizarea in actualele conditii de proprietate a arenei.
DarkSide
Jan 30 2007, 04:58 PM
Iar

... Stai prietene sa ne vedem in CL.