Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bigbobo
Intr-un sfarsit. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Sper sa tina si vremea cu noi in urmatoarea perioada.
CRISX
Legat de pista de atletism, insuportabila pt.multi, la Dinamo s-au construit tribunele mult prea departe de gazon, cu 10 m mai mult decat la Constanta, unde de asemenea exista pista.
Dar de, ei nu au ca noi 10 culoare, ce tari suntem !
http://img255.imageshack.us/img255/2684/distante6sv.jpg
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 13 Jan 2007, 17:14) *
Este una din putinele piste din lume cu 10 culoare si sigura din aceasta zona a Europei. Este facuta la standarde olimpice, intruneste toate cerintele IAAF si doar stadionul ne impiedica sa nu putem organiza aici competitii internationale, precum campionaate mondiale sau europene.

Chiar suntem tari!!! bananasmile.gif
the dog
In sfarsit visele noastre de a juca in UCL pe Dinamo au sanse mari sa devina realitate...m-ai ramane sa ne calificam ghost.gif
anna
wow..chiar se lucreaza la stadion... bine ca au plecat jucatorii in cantonament..asa nu mai au muncitorii ce antrenamente sa urmareasca tongue.gif abia astept sa vad si cum se vor termina lucrarile...
@ the dog...sigur ne calificam wink2.gif HAITA_DINAMO.gif
ebola
"inspectorul UEFA, David Petriasvilli a verificat si stadionul din Stefan cel Mare. La sfirsit, a decretat: "Apucati-va de treaba! Dar urgent! Aveti spatiu, e posibil ca acest stadion sa fie gata pentru Champions League. Timp inca mai este".

Oare va fi ascultat..??? ..dar sper sa nu realizeze doar minimum din cerinte!
Capirossi
QUOTE(ebola @ 20 Jan 2007, 17:23) *
"inspectorul UEFA, David Petriasvilli a verificat si stadionul din Stefan cel Mare. La sfirsit, a decretat: "Apucati-va de treaba! Dar urgent! Aveti spatiu, e posibil ca acest stadion sa fie gata pentru Champions League. Timp inca mai este".

Oare va fi ascultat..??? ..dar sper sa nu realizeze doar minimum din cerinte!

De unde ai informatia ?
ebola
@ capirosi - aici am citit

http://www.spt.ro/?section=1&subsectio...p;articol=17292
anna
tocmai am vazut un reportaj pe antena 1 in care se spunea ca actioanrii de la Dinamo au fost astazi la primarie pentru a cere acesteia sa amane demolarea stadionului lia manolui pentru a putea juca acolo in cazul in care stadionul nostru nu ar fi gata... (concluzia celor de la antena: stadionul Dinamo nu are cum sa fie gata la timp complaining.gif se pare ca stiu mai "bine" decat inspectorul uefa 149.gif ) stie cineva mai multe amanunte??
POOL
Numai timpul ne vaputea spune mai multe.... S-ar putea sa terminam la timp, s-ar putea sa nu, insa eu zic ca trebuie sa ne miscam repede daca vrem sa jucam in UCL in GRoapa.
MILITARI red dog
EU SUNT OPTIMIST IN CEEA CE PRIVESTE STADIONUL SI CRED CA VOM JUCA IN GROAPA! crazysanta.gif
edy
chiar daca jucam anul viitor in CL in Groapa , din 2008 nu vom putea juca meciurile tot aici pentru ca stadioanele trebuie sa aibe minim 4 * , iar al nostru cu toate modernizarile ar avea 3 *. Poate ar fi fost mai bine sa jucam 1 an pe Lia Manoliu si s-ar demara lucrarile la un stadion nou-nout beerchug.gif
POOL
N-are nimeni bani de stadion nou. beerchug.gif
red_dog_rahova
cu asa actionari zici ca n-avem bani????
POOL
verystrange.gif Ce actionari??? crazysanta.gif
red_dog_rahova
ca porcea care se lauda cu cardul lui...icon_lol.gif
POOL
verystrange.gif Cu cardul lui nu se face nici gazonul.
ebola
Sincer as prefera sa se faca stadionul victoria ..macar ala nu are pista si poate fi facut frumos.
Nu am citit regulamentul 2
Dar cate locuri are stadionul Victoria???
ayrton
Va avea 8.000 - 10.000, in functie de lucrarile astea.
Dar nu are nocturna... si o instalatie noua costa in jur de 800.000 - 1.000.000 euro...
Fane
cred ca media de spectatori pe meci ar creste daca vom juca pe stadionul Victoria pentru ca nu mai este asa "nesuferita" pista
Raikkonen
Sper sa faca ceva misto ca in primavara sa lucreze la stadionul mare si sa se joace returul pe Victoria ( evident, intr-un mod civilizat nu cu mosu` care injura de p***a ma-ti si arunca cu caramizi in oameni :D ).
Nu cred ca vom avea mare nevoie de nocturna se poate juca si in timpul zilei. Evident e nasol daca se face foarte cald dar asta e o problema prin August in schimb iarna cand e ger vad ca tot la 20:30-21:00 au jucat.
ebola
Eu ma refeream la faptul ca as prefera ca stadionul victoria sa devina definitiv stadion de fotbal sa i se faca o capacitate de vreo 40 000 de locuri si cu modernizari de CL pentru ca prefer sa se faac acel satdion macar acela nu are pista de atletism .
ayrton
Apropo de varianta sa jucam pe "23august" in Liga:

<<
Videanu: "Din pacate, Dinamo nu poate juca pe stadionul Lia Manoliu in urmatorii doi ani"
Edilul Capitalei a precizat ca, in cel mult doua saptamini, municipalitatea va desemna cistigatorul licitatiei pentru modernizarea stadionului National. Videanu a precizat ca inceperea lucrarilor "le incurca socotelile" actionarilor clubului Dinamo, care intentionau ca echipa antrenata de Mircea Rednic sa dispute meciurile din Liga Campionilor pe stadionul National, in cazul in care Stadionul Dinamo nu ar fi indeplinit criteriile de licentiere ale UEFA.

"Chiar daca sunt dinamovist, le-am spus colegilor de la Dinamo ca nu se poate. O sa gasim alte solutii. Eu, unul, asa cum v-am anuntat, voi continua procedurile pentru inceperea lucrarilor la stadion. In cel mult doua saptamini va fi adjudecata licitatia pentru inceperea lucrarilor. Avem un angajament, trebuie sa facem un stadion municipal care sa corespunda exigentelor in domeniu, atit pe cel de fotbal, cit si pe cel de atletism. Nu putem sa aminam cu un an de zile refacerea stadionului respectiv. Din pacate...", a spus Videanu.
Autor: Sport Total
>>
QUOTE(Raikkonen @ 22 Jan 2007, 20:22) *
Sper sa faca ceva misto ca in primavara sa lucreze la stadionul mare si sa se joace returul pe Victoria ( evident, intr-un mod civilizat nu cu mosu` care injura de p***a ma-ti si arunca cu caramizi in oameni :D ).
Nu cred ca vom avea mare nevoie de nocturna se poate juca si in timpul zilei. Evident e nasol daca se face foarte cald dar asta e o problema prin August in schimb iarna cand e ger vad ca tot la 20:30-21:00 au jucat.

Si eu la fel bananasmile.gif
edy
QUOTE(ebola @ 23 Jan 2007, 16:27) *
Eu ma refeream la faptul ca as prefera ca stadionul victoria sa devina definitiv stadion de fotbal sa i se faca o capacitate de vreo 40 000 de locuri si cu modernizari de CL pentru ca prefer sa se faac acel satdion macar acela nu are pista de atletism .

Daca iti amintesti , se vorbea intr-un proiect prezentat pe la sfrasitul turului in care se modernizeaza intr-o prima faza stadionul Dinamo , iar in cea de-a doua faza se construieste in locul stadionului Victoria unul nou pe la vreo 30.000 de locuri , care sunt mai mult decat suficiente.
Fane
in primul rand nu cred ca stadionul victoria poate sa ajunga la 30 000 de locuri pt ca nu este spatiu(parerea mea) . nu va dati seama cat ar costa sa faca stadionul victoria sa corespunda standardelor UCL ? vorbiti aiurea
ayrton
Victoria va avea 8.000 - 10.000 locuri si va fi un execlent stadion de rezerva!
Nu va fi modernizat pt C.L.!!!

Doar pe stadionul "Dinamo" putem juca in C.L.!!! Pe ala il vor moderniza si ala a fost inspectat de UEFA saptamana trecuta.
tudormutu
piatra neamt ar fi o solutie pt UCL... da' ganditi-va ca vor veni multi fani din tara... si vor veni si samantarii de prin zona... prefer sa joc in bucuresti chiar daca ar trebui sa fac 980 de km meci de meci... prefer asta decat sa fac maxim 250 de km... Dinamo trebuie sa joace acasa...

Iasi - Bucuresti 490 km
Iasi - Piatra Neamt 125 km
the dog
Marcel Popescu a declarat ca foarte probabil in 6 luni lucrarile la stadion vor fi gata si se va putea juca in UCL pe el bananasmile.gif
POOL
Sa speram ca declaratiile lui se vor si adeveri.
Cai Lun
Da... si vom avea stadion de Liga Campionilor cu tot cu pista de atletism! Ce MISTO! bananasmile.gif taunt.gif
red_dog_rahova
cai lun cred ca ai ramas printre ultimii care sustine acea pista de atletism.....
POOL
Mai sunt totusi si proprietarii stadionului care il sustin... verystrange.gif
Cai Lun
am sa fac un sondaj... :D

-------------

L-am adaugat. Cei care ati votat deja la intrebarea cu mutarea nu mai puteti vota. Poate o sa gasim o alta alternativa...

-------------

Exprimati-va aici voturile (cei care nu puteti vota) si le vom pune noi in sondaj...
ayrton
Hai sa nu mai visam cai verzi pe pereti... pista de atletism va ramane atata timp cat vom juca pe actualul stadion si nu va fi niciodata desfiintata!

As vrea eu fara pista...
Singura solutie sa nu mai existe e construirea unui alt stadion. Peste vreo 20 de ani poate...
Fane
red_dog_rahova ,te contrazic, totusi pista aceea nu e pusa degeaba acolo
Cai Lun
Eu unul as accepta mutarea clubului pe un stadion nou. Evident, acel stadion ar trebui sa nu aibe si pista de atletism. Dar acum, daca il avem pe acesta si are si pista... cu nici un chip nu concep sa dispara pista! E vorba de traditie, de imagine, de marca Dinamo. Dinamo are stadion cu pista, asta ne diferentiaza. Dincolo de faptul ca Dinamo reprezinta mai mult decat fotbal.
edy
Cai Lun ne-ai omorat cu pista de atletism tongue.gif . Cel mai bine e sa modernizeze stadionul actual pentru atletism , ca sa pastram traditia , si sa construim un altul destinat exclusiv fotbalului in locul stadionului Victoria. Asta ar fi varianta ideala bananasmile.gif
Kity_reddog
Hai sa traim din amintiri si istorie si sa jucam in Moldova la anul in CL..........
Mie indiferent,din partea mea sa ramana pista,dar cu tribunele mai aproape de gazon presiunea ar fi mai mare,dar si fara cred ca este la fel
CHIVU
Problema e alta...De ce pana acuma nu sa facut nimik ptr Dinamo(Stadion)?O echipa cu pretentii cum e Dinamo trebuia sa aiba de mult un stadion de standarde UEFA...Ne facm dreq de rusine in Europa ca nu avem unde juca...si mai facem si tzara de rusine.Vede ca in campionatul intern suntem cei mai buni dar nu avem stadion de CL.Vina cea ai mare e a conducatorilor care nu au pus o presiune mare pe cei care au in proprietate "Groapa"...CE DINAMOVIST AR VREA CA ECHIPA LUI SA JOACE IN ALTA "Casa"?..Stefan cel Mare e casa noastra!
Sper sa se gaseasca o solutie pana in vara....
BRAVO CHIVULE ai perfecta dreptate
COSMIN C
Hai ca am ajuns ca cetateanu turmentat! Cu cine stiu, dar unde votez?
Lasand gluma, red dog rahova, unul dintre ultimii, alaturi de Cai Lun, sunt eu.
Kity_reddog
Cel mai important pentru noi este ca,conducatorii sa treaca la treaba.Au inceput-o deja,dar sa accelereze lucrurile.Nu sunt chiar atat de mult de lucruri de facut si la anul jucam acasa cu adevarat, in cupele europene!
Visez pe viitor la un stadion stil Olimpico!
red_dog_rahova
ma rog, cu pista sau fara pista, eu vreau un STADION !!!!!!
Ce seamana stadionul lor cu al nostru
matador
QUOTE(Dumi-DC @ 4 Jan 2007, 15:10) *
E pe pagina principala un filmulet, o secventa de la stirile TVR in care Cohn isi da cu parerea despre unde va juca Dinamo.Ce e interesant este ca la moment dat apar niste imagini cu stadionul Dinamo renovat si etapele prin care trece aceasta renovare.Imaginele dureaza vreo 15 secunde si apar de doua ori in clip.Interesante imagini, mai ales ca in ele intreg stadionul este acoperit si toate cele 4 tribune apar cu etaje noi.Normal ca asa ceva este imposibil de realizat pana la toamna dar macar de ne-am alege cu asa stadion in 4-5 ani

niciodata nu se stie.... kepp walking;)
ebola
Sa dispara pista ca degeaba renoveaza stadionu ...Mac Popescu tine la pista aia mai mult decat la mustata lui..:(
COSMIN C
Tine la pista aia pentru ca stadionul e al Clubului Sportiv si Marcel Popescu e presedintele clubului, nu al lui F.C.Dinamo.
Nu inteleg de ce insistati cu ideea asta. Pista ramane indiferent ca unora le place sau nu, indiferent cat de multi aleg sa faca nu stiu ce pe mustata lui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.