Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
CRISX
Nu e umilinta mai mare decat sa ne gazduiasca stoaia in ghencea !
Mai bine prefer sa ne retragem din Ch.L. decat sa jucam acolo !
Treziti-va ,nu va mai umiliti atat,voi care ati accepta sa jucam acolo !
Istoria romanilor e plina de umilinte, iar voi nu faceti decat sa continuati aceasta istorie ! Si va spun toate astea ca simplu cetatean crescut in cartierul spurkatilor, nu sunt ultras !
Red District IS
QUOTE(CRISX @ 6 Jan 2007, 16:34) *
Nu e umilinta mai mare decat sa ne gazduiasca stoaia in ghencea !
Mai bine prefer sa ne retragem din Ch.L. decat sa jucam acolo !
Treziti-va ,nu va mai umiliti atat,voi care ati accepta sa jucam acolo !
Istoria romanilor e plina de umilinte, iar voi nu faceti decat sa continuati aceasta istorie ! Si va spun toate astea ca simplu cetatean crescut in cartierul spurkatilor, nu sunt ultras !

in caz de forta majora vom juca in ghena......care-i baiul...n-am mai fost in deplasari acolo......?????
biancap78
Nu vor accepta jucatorii sa juace in ghencea....
gavros
Astfel, in urma cu doar citeva saptamini, proprietarul complexului sportiv a refuzat o oferta de parteneriat pentru construirea unui nou stadion. Mai exact, o companie italiana a vrut sa profite de lipsa de lichiditati a dinamovistilor, propunind sa ridice o baza ultramoderna doar in schimbul cedarii pe citiva ani a incasarilor din bilete si abonamente. Planul presupunea constructia unui stadion de 35 de mii de locuri, dotat cu toate facilitatile necesare si renovarea in totalitate a Parcului Sportiv.

Printre obiectivele vizate erau sala de baschet si bazinul de polo. Dupa citeva runde de negocieri, afacerea a fost refuzata de Ministerul de Interne.

Un euro pentru stadion

Suporterii dinamovisti au gasit o metoda extrem de ingenioasa pentru a rezolva problema legata de stadionul Dinamo. Astfel, pe forumul site-ului dinamomania.net, acestia le-au inaintat o propunere proprietarilor arenei. Fanii sint dispusi sa doneze fiecare o suma de bani cuprinsa intre 10 si 50 de euro pentru a sprijini grabirea lucrarilor de modernizare.

hai ca deja s-a auzit de intentia noastra cu donatu....

si nu inteleg de ce nu a acceptat mI proiectul ala, era chiar marfa
Clau_Goool
in fiecare zi vad la stirile din sport promisiuni si doar promisiuni. Chiar sunt curios in vara cum va fi situatia, desi cred ca o stiu de pe acuma, in ritmul cum merg treburile in tara asta n`avem nici cea mai mica sansa sa jucam in groapa un eventual meci in Liga celor bogati. credka cea mai viabila varianta ar fi pietricica lui blatula stefan in cazul in care acest orasel mirific primeste okeiul din partea mai marilor uefa.
ebola
Si mie mi se pare de-a dreptul fantasmagoric faptul ca acel proiect a fost refuzat ....o asemenea sansa nu apare prea des .
paddy
QUOTE(Achiles @ 4 Jan 2007, 23:25) *
Cred ca suporterii ar trebui sa fie in aceste clipe mult mai aproape fata de actionarii de la FCD , in incercarea de obtinere a concesionarii stadionului pe o perioada cat mai lunga ...

Daca nu punem presiune pe MAI ...cu stadionul asta o sa ramanem inca 100 de ani ....

Nici nu iti dai seama cit de aproape sint unii suporteri, din pacate nu e loc pt toti la "2 cocosi " icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
Daca actionarii ar fi vrut cu adevarat sa concesioneze terenul pe o perioada mai lunga o faceau fara nici o problema pe timpul dominatiei PSD, atunci totul era posibil ........din pacate acum e mult prea greu cu asemenea persoane dubioase in jurul clubului.
Cum poti sa fi aproape de anumiti actionari, atita timp cit ei ne trimit in Spania si vor sa ni-l bage pe git pe Giovani.
Mythok
Mare pacat ca asemea club cu asemenea galerie nu are un stadion adevarat cu tribunele aproape de teren...mare pacat!
Sper ca jucatorii sa nu accepte sa joace in Ghena (in caz ca "iubitii" nostri conducatori se vor gandi la aceasta optiune)
Personal prefer sa nu participam in Liga decat sa jucam acolo....si cum conducatorii nostri se gandesc numai la banii,acolo o sa jucam!!!!Nu au ajuns asa de aproape de Liga si sa nu scoata profit de pe urma Ligii....mai ales ca nu trebuie sa investeasca doar sa-l inchirieze...la naiba deja m-am inervat
crysstyan2002
Tare imi este frica ca o sa asteptam mult si bine construirea unui stadion nou, desi am merita cu prisosinta acest lucru, cred ca ar veni la meci cel putin de 2 ori mai mullti oameni daca tribunele ar fi aproape de teren. Chiar nu exista nici o posibilitate sa determinam construirea acestui stadion???
alexxOI
probleme probleme probleme ... suntem plini de probleme
daca vor decide sa jucam in ghencea eu ma las de privit la fotbal ... asa ceva este inadmisibil ... va dati seama?
cate pentru cosntruirea unui nou stadion ...... sincer nu cred
DiliBili
Sa fie oare adevarat ce scrie aici???

http://www.7plus.ro/?arhiva=10/01/2007&id=14701
Capirossi
Se pare ca & Marcel Popescu a declarat aseara cam aceleasi lucruri.
radu
Pana nu se pune prima caramida la temelia stadionului nu mai vreau sa cred nimic. De zvonuri cred ca suntem cu totii satui. Nu stiu cum e pentru altii, dar pe mine ma oboseste grozanic stresul zvonurilor (indiferent daca sunt despre jucatori, stadion, etc).
Hatzu
Problema asta tinde sa devina penibila, indiferent de ce se scrie in presa si eu tind sa fiu Toma necredinciosu' ...
Nu stiu daca timpul este suficient pana la venirea comisiei pentru refacerea stadionului. Ramane de vazut....
Oricum in primul rand sa vedem daca jucam direct in grupe... icon_rolleyes.gif
Capirossi
Treceti pe la stadion si vedeti ca se lucreaza. ( Cei care au posibilitatea ).
ScorpyoN
De pista se va scapa? icon_rolleyes.gif
paddy
Ti-ai gasit, cum sa scape de pista cind ei se mindresc ca e cea mai buna din tara icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif ........se zvoneste ca lucrarile la stadion au inceput din toamna......ma intreb oare de ce nu se vede nimic sau sint lucrari la mare adincime ????
dumi
QUOTE(Capirossi @ 10 Jan 2007, 11:21) *

Ne poti spune si la ce anume se lucreaza ? Concret.
paddy
Iti pot raspunde eu icon_redface.gif
Se lucreaza la spatiul verde am vazut ca prasesc citiva terenul, la tribuna oficiala se instaleaza aer conditionat si geam antiglont , si fac niste gropi pt WC-uri in jurul stadionului, cica asa a cerut UEFA cite un wc-u la 10 suporteri, dupa calculele mele stadionul va fi inconjurat de wc-uri , un adevarat buncar .........
ayrton
:)
Hai ca exagerezi cu veceurile... UEFA vrea 5 grupuri sanitare la 1.000 de spectatori.

Iar de pista de atletism nu vom scapa. Atata timp cat vom juca pe acest stadion pista va exista, iar din toamna CS Dinamo vrea sa organizeze un Grand Prix international de atletism.
rew
QUOTE(Capirossi @ 10 Jan 2007, 11:21) *

NU se lucreaza absolut deloc la stadion. Singurele lucrari in parcul Dinamo sint la stabilizarea terenului pentru noua sala, pe locul fostelor terenuri de tenis, si la gardu peste care au fost alungati oltenii. la terenu Victoria. In spate la PCH este o mare gramada de nisip, probabil tot pentru gard. In constructii aproape orice lucrare incepe cu o groapa sau o gaura macar, iar stadionu e neatins, exact cum l-am lasat la meciu cu National.
red_dog_rahova
multumim rew pentru relatarea obiectiva.....macar ne-am facut o idee despre vesnic lucrarile care tot incep sau au inceput deja....
dumi
Mda...macar sa stim cum stau lucrurile in realitate....cred ca rew stie bine care e mersul (sau mai degraba statul) lucrarilor pe la stadion...
Nu am citit regulamentul 2
QUOTE(Red District IS @ 6 Jan 2007, 17:18) *
in caz de forta majora vom juca in ghena......care-i baiul...n-am mai fost in deplasari acolo......?????
POOL
La Dinamo de vreo cativa ani totul este pe hartie, proiecte peste proiecte si nu se face nici o lucrare. complaining.gif
dudu1961
La ce te poti astepta !? La cit a fost iarna asta de cald era facut un sfert de stadion pina acum dar cum pe MI nu-i intereseaza decit sa dea ordine ca asta au facut o viata MILITIENII si sa fure si sa-ti dea tie amenda ca nu ai centura ........nu mai zic nimic ca iar m-am enervat .Sa vedem ce face Badea ?
dinamovistu'92
Off numai de ar fi adevarat ce spun ei acolo...dar din partea mea as spune sa faca mai multe locuri...pt mine nu conteaza daca acoperite sau nu...si in legatura cu mall-ul unde naibi o sa fie amplasat...in mijlocul ierbii de pe stadion si cand jucatorii o sa joace tre sa il ocoleasca...asta mi se pare o mare aberatie...auzi mall...macar sa faca stadionul ca lumea si de mall mai vedem...si asa cand eram mai mic am mai vazut niste proiecte din astea...aveam niste filmulete....da nimic din ce era acolo nu se vede acum...poate doar pista...da nu mai stiu bn daca era prin filmuletele alea busted_blue.gif
MAI BINE SA FACA STADIONUL ODATA CA SUNTEM DIN CE IN CE MAI APROAPE DE LIGA !!! argument.gif
POATE SI ASTEA OR FI INVENTATE DE AIA protest.gif SPER SA NU : taunt.gif warning: diablo.gif
POOL
Dinamovistule, conteaza pentru uefa daca este acoperit stadionul/ thumb.gif
dinamovistu'92
BINE HAI ASTA ASA O FI...DAR CU MALL-UL E TOTAL AIUREA... complaining.gif AR FI CEVA DA' NU CRED CA E NECESAR !!!

MACAR SA AVEM STADION CA LUMEA...CAND AI VAD PE AIA PRIN ITALIA SI SPANIA PARCA IMI PARE RAU SA IMI ADUC AMINTE CA Dinamo CU STADIONUL ASTA NICI IN SERIE B NU AR JUCA... diablo.gif argument.gif complaining.gif
Sergiulica
Deci deja ma apuca nervii iar vad planuri deci sa vedeti ce stadion ce face noua FIRMA GERMANA deci va zic eu o sa avem cel mai tare stadion din romania..... icon_lol.gif doglaugh.gif am si eu o intrebare astia nu sau prins ca noi nu mai credem nimic din ce zic eu pana nu vedem suntem mai rau ca toma necredinciosul deci domnilor actionari pana nu ii vad pe nemtii pe acolo pe la stadion nu cred nimi.

Sa dea Dumnezeu sa fie adevarata schita aia de pe site cu 30 000 de locuri parcare subterana tribune acoperite in sfarsit nu o sa mai ne ploua si pe noi bananasmile.gif oricum mai e mult pana departe.....
dumi
Un lucru se pare ca e din ce in ce mai clar: nu vom avea un nou stadion, ci o 'cosmetizare' a actualului, pentru a corespunde cerintelor...cam asta e realitatea, din pacate...
Cum nu se poate scoate pista de atletism, vizibilitatea va ramane la fel de buna, adica foarte proasta icon_lol.gif
biancap78
Poate vor omologa cei de la UEFA stadionul de la Piatra Neamt sau Ploiesti....daca al nostru nu, ca sa nu jucam in ghencea.... icon_rolleyes.gif
spiridusu_reddog
Probabil` vom` juca la P.Neamtz...:D`
alexxOI
problemele din cauza carora nu se moderizeaza si/sau mareste stadionul sunt multe. una foarte importanta este timpul. pentru a mari stadionul este nevoie de daramarea unor parti din el si construirea lor la loc ... si nu mai atat
nu se poate renova stadionul intr-o pauza inter-competitionala ... este mult prea putin timp (parerea mea)
Capirossi
QUOTE(rew @ 10 Jan 2007, 13:54) *
NU se lucreaza absolut deloc la stadion. Singurele lucrari in parcul Dinamo sint la stabilizarea terenului pentru noua sala, pe locul fostelor terenuri de tenis, si la gardu peste care au fost alungati oltenii. la terenu Victoria. In spate la PCH este o mare gramada de nisip, probabil tot pentru gard. In constructii aproape orice lucrare incepe cu o groapa sau o gaura macar, iar stadionu e neatins, exact cum l-am lasat la meciu cu National.

Am vazut agitatie in spatele PCH -muncitori, betoniere, mizerie. Lucrarile alea nu au de-a face cu modernizarile promise ? Eu am crezut ca au legatura cu noua tabela, pregatesc montarea ei. N-am intuit corect ?
rew
Pentru noua tabela trebuie macarale, cofraje si schele. Nimic din toate astea. Doar nisip sa-si faca nevoile cateii de la stadion. Iar mizeria din spatele PCH e vesnica, nu dispare niciodata.

Militianu isi face iarna planuri si vara merge in vacanta.
red_dog_rahova
QUOTE(rew @ 10 Jan 2007, 18:32) *
Militianu isi face iarna planuri si vara merge in vacanta.

Ca bine zici rew.....mare dreptate ai !!!!
alexxOI
mai putem spera sa fie adevarata chestia cu asociatia aia din germania ... daca tot ce scrie pe 7plus ar fi o certitudine ar fi extraordinar pentru superteri in primul rand
cojocady
O cosmetizare a stadionului se poate face si intr-o pauza competitionala daca exista vointa (financiara) din partea actionarilor si daca firma selectata sa execute lucrarile este una serioasa.
Pentru a aduce stadionul la standarde europene mai greu.... locuri de parcare, amenajare spatii pentru conferinte de presa, vestiare, toalete decente si suficiente pentru suporteri... etc. Toate acestea necesita ceva mai mult timp. S-ar putea realiza si acestea pana la vara cu conditia ca Dinamo sa gaseasca alt loc sa-si dispute meciurile in retur. (cam cum s-a intamplat cu spurcatii si cu ciorile in trecut cand au evoluat pe Lia Manoliu in timp ce stadioanele erau in renovare).

Asadar , dupa parerea mea, imposibil nu e, vointa si bani sa fie ca restul se rezolva.
cojocady
Actionarii chiar s-au pus pe treaba! Sau sa fie doar un foc de paie?
ayrton
Actionarii? crazy.gif

Sanchi, sefeuri, etc...
Max
cojocady
Ce ai pus tu aici se discuta mai sus de postul tau...si exista articol pe prima pagin a site-ului care dezbate acest subiect. 010.gif
cojocady
Defapt voiam sa va arat articolul urmator dar nu stiu de ce nu a aparut linkul:

Modernizare stadion
edy
un proiect care e imposibil de realizat pana in 2008
COSMIN C
QUOTE(DiliBili @ 10 Jan 2007, 9:46) *
Sa fie oare adevarat ce scrie aici???

http://www.7plus.ro/?arhiva=10/01/2007&id=14701

@cojocady, tu ai vazut ce a scris ieri aici DiliBili? E nevoie sa puneti de 10 ori un link? Nu ar fi normal sa cititi si ce scriu altii mai sus? Daca ai fi fost atent ai fi observat ca ti-am editat mesajul. Ca sa nu mai spun ca articolele despre Dinamo apar in prima pagina si pe DinamoMania. Banuiesc insa ca cer prea mult.
cojocady
Ok, gata, greaseala mea.... nu se mai repeta :)
ebola
Degeaba refac stadionul daca nu dispare pista de atletism .
biancap78
nu are cum sa dispara pista pentru ca e folosita pentru atletism icon_rolleyes.gif si se alearga mult pe ea...
rew
Lasa, mai bine cu pista de atletism. Sa vina la stadion numa aia care vor sa vada pe Dinamo, nu toti circotasii.

Bianca, nu se prea alearga pe pista aia. Doar sora lu Nicoleta Luciu si inca vreo 4-5 se antreneaza uneori.
POOL
Nu se prea alearga, insa se intampla mai multe activitati pe pista din Stefan cel Mare. De exemplu acolo isi dau testele arbitrii care vor sa promoveze in C. doglaugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.