Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
danut lupu
lightning.gif evillaugh1.gif crazysanta.gif verystrange.gif

VREM STADION DE CL
biancap78
Toti vrem stadion de C.L. dar actonarii nu vor sa ne asculte.... 149.gif
DarkSide
Bianca, actionarii nu au nici o legatuta cu stadionul. Stadionul poate fi adus lejer la stadiul de CL fara o investitie prea mare. Cerintele minime impuse de UEFA se refera la acoperirea unei tribune, tribuna oficiala (pentru oficialitatile oaspetilor), parcare si in special masa presei. Asta pentru ca am inteles ca deja tabela a venit si T0 si T1 vor fi acoperite. Cheltuielile pe care trebuie sa le faca CS Dinamo sunt chiar mici. Maxim 3 milioane. Asta cu tot cu inaltarea tribunei a doua. Stati linistiti. Eu zic ca vom juca acasa in cazul in care ajungem in CL. beerchug.gif
Capirossi
Ideal ar fi sa se construiasca un stadion Dinamo nou in acelasi complex, nu in Pipera, Domnesti, Rosu etc.
DarkSide
Ai dreptate Capirossi. Pentru ca acest complex este casa noastra. Dar iar vine problema spatiului. Si in special a CONSTRUCTORULUI. Decat sa fie un stadion anost, mai bine... In plus Groapa noastra a trecut prin o singura etapa de modernizare, anume amplasarea scaunelor si inca o tentativa de etapa de modernizare, nocturna si sectorul din PCH de langa tabela. Stadionul de la capatul sudic al tramvaiului 41 a trecut prin vreo cinci etape, relativ serioase. Nu ne-o conveni, dar asa arata stadionul nostru si cu el inainte...
doggyy86
daca noi am putut sa ii bombardam pe oficiali nostrii cu mail-uri in legatura cu plecare sau mia bine zis cu dorinta noastra de a ramane Catalin Munteanu la Dinamo de ce nu am face acelasi lucru si cu dorinta noastra de a avea un stadion modern demn de aceasta echipa fenomenala?deci?ce ziceti?haideti ca in fiecare zi pana la sfarsitul campionatului sa la trimitem cate 5-6 mail-uri de fiecare sau de ce nu mai multe chiar si poate s-or gandi si ei si or face ceva in privinta asta!sper ca sunteti de accord macar cu asta daca nu vreti sa strangeti bani pentru un stadion...haideti pe ei sa-i bombardam cu mail-uri!

Poate asa ii convingem!Doamne Ajuta!
DarkSide
offtopic.gif Tu crezi ca din cauza mail-urilor a ramas Catalin Munteanu la Dinamo ? Eu ma gandesc ca nu mai vroiau sa cheltuie bani pentru un alt mijlocas.

on topic: Nu cred ca daca vom da mail-uri privitoare la cheltuieli de milioane de euro din propriile buzunare vor fi rezultate. E o idee cel putin puerila. Nu am nici cea mai mica intentie sa te supar doggyy86, dar nu crezi ca suna un pic aiurea?
doggyy86
e o vorba care zice asa: Incercarea moarte nu are! ce pierzi daca faci asta?macar sa vada ca suntem sute poate mii care vrem asta sa vada dorinta noastra si cine stie poate cu ajutorul lui dumnezeu or sa se induplece si or sa faca ceva pentru noi si pentru Dinamo!

stiu ca nu numai actiunea noastra a decis pastrarea lui Catalin dar asa acolo un 10-15% a contat sunt convins!sper ca o sa le vina mintea la cap si or sa investeasca macar pentru aducerea stadionului la standardele UEFA1
MACAR ATAT!!!
FarfelkugeL
Se remodeleaza "Camp Nou"

In septembrie se vor implini 50 de ani de cind s-a inaugurat "Camp Nou". Cu aceasta ocazie, FC Barcelona vrea sa-si mareasca si sa-si remodeleze celebra arena, ca sa devina un model mondial din punct de vedere arhitectonic, turistic si sportiv. Potrivit estimarilor, celor 98.000 de locuri actuale li se vor adauga alte circa 15.000 prin extinderea etajului al 3-lea. Proiectul urmeaza sa fie analizat si acceptat in urmatoarele patru saptamini, costul operatiunii fiind de aproximativ 200 de milioane de euro. Se studiaza, totodata, posibilitatea introducerii gazonului tractabil, ca model luindu-se stadionul lui Vitesse Arnhem.

La noi o sa fie REMODELARE de 300 bilioane, sa le dam peste nas.
ayrton
Aia extind etajul 3 sa ajunga la 113.000 locuri si ai nostri nu pot pune al treilea rand la Tribuna 2...
Max
Daca le ei o remodelare costa 200 de mil, la noi ca sa ridicam unul nou ne trebuiesc 500.Asa ca, la anu si la multi ani pana vom avea arena noua.
ayrton
Exclus... adica doar daca nu se fura vreo 470 de milioane! :)

Serios, cam 20-25, maxim 30 de milioane costa un stadion nou, in functie de cladirile, facilitatile si alte lucruri complementare.
Max
Cum dracu sa coste doar 25-30 de milioane doar nu il face din plastilina.
DarkSide
Simplu m@x. Camp Nou nu este doar un stadion. Ci o intreaga baza sportiva. Costa intra-adevar 500 de milioane, daca s-ar include in el tot complexul Dinamo plus hoteluri, piscine, muzee legate de traditia clubului, magazine, restaurante si carciumi etc. Dar asta in centrul Madridului, unde pamantul costa dublu ca in Cartierul Francez...
ayrton
Daca excludem terenul, ce intr-adevar este scump, si presupunem ca se face noul stadion in actualul parc sportiv Dinamo, sa zicem pe locul velodromului, ramane sa se bage bani doar in materiale, constructie propriu-zis, gazon si apoi in amenajari si finisaje. Daca cei de la Primaria Bucuresti, FRF si Ministerul de resort au avansat o suma de 50-60 de milioane pentru constructia unui nou stadion National, de 50.000 - 60.000 de locuri, un stadion de 25.000-28.000 de locuri suficient pentru Dinamo ar costa la jumatate.
Plus ca s-ar face tot prin firmele lor (Turcu - constructii, Badea, Borcea, Cohn, etc) o parte din costuri s-ar amortiza si banii ar fi rulati tot prin ei.

Singura problema, dar majora! este faptul ca nu se da terenul in concesiune de la M. Interne catre FC Dinamo. E prea valoros terenul in buricul Bucurestiului ca sa fie cedat gratuit unor particulari ce isi vor face si restaurante, hoteluri, cladiri de birouri adiacente stadionului.
Iar actionarii nostri nu vor da in veci vreun euro pe teren concesionat, cand il pot cumpara ei la marginea Bucurestiului, unde e mai iestin. Dar acolo nu poate fi exploatat comercial cu hoteluri, restaurante si magazine...
DarkSide
ayrton, asa ma gandesc si eu. DEasupra T1 sectoarele dinspre PCH "troneaza" cladirea de unde vedea giovanni meciurile cand chipurile era certat cu netoiu. Daca extrapolezi pana in Calea Floreasca in spatele PCH este sediul unei puternice firme americane cu domeniul de activitate in robotica, automatica, electronica de putere si masini unelte. Spre Vacarescu sunt case si cateva carciumioare si in spate e circul. Nu stiu daca s-a mai scris, dar Arsenal asa a scapat de satorii. Avea ceva de genul 300 de milioane de euro. Au vandut Highbury Park spre demolare, iar contractul cu Emirates le aduce vreao 200 de milioane de euro. Concluzie au ramas doar cu 50 de milioane datorie...
Dumi-DC
E pe pagina principala un filmulet, o secventa de la stirile TVR in care Cohn isi da cu parerea despre unde va juca Dinamo.Ce e interesant este ca la moment dat apar niste imagini cu stadionul Dinamo renovat si etapele prin care trece aceasta renovare.Imaginele dureaza vreo 15 secunde si apar de doua ori in clip.Interesante imagini, mai ales ca in ele intreg stadionul este acoperit si toate cele 4 tribune apar cu etaje noi.Normal ca asa ceva este imposibil de realizat pana la toamna dar macar de ne-am alege cu asa stadion in 4-5 ani
Max
Ca sa va dau asa un reper..un m3 de beton (cel mai naspa care sa baga la trotuare si la borduri) B100 costa cam 250 de lei..incercati si faceti o socoteala la cat beton ar intra si cat ar costa, daca tot va dati cu parerea.
P.S. intr-o betoniera incap 4,5m3 sau 9m3 in astea mai noi.
DarkSide
QUOTE(Dumi-DC @ 4 Jan 2007, 15:10) *
E pe pagina principala un filmulet, o secventa de la stirile TVR in care Cohn isi da cu parerea despre unde va juca Dinamo.Ce e interesant este ca la moment dat apar niste imagini cu stadionul Dinamo renovat si etapele prin care trece aceasta renovare.Imaginele dureaza vreo 15 secunde si apar de doua ori in clip.Interesante imagini, mai ales ca in ele intreg stadionul este acoperit si toate cele 4 tribune apar cu etaje noi.Normal ca asa ceva este imposibil de realizat pana la toamna dar macar de ne-am alege cu asa stadion in 4-5 ani

Aia e o animatie facuta de TVR. Daca te uiti mai atent sub "noul stadion" se vede cel vechi.
ayrton
Eu tot mai sper ca singura noastra sansa este ca acum, odata cu integrarea asta mult trambitata, sa se puna piciorul in prag si sa se impuna ministerului de interne sau a altor organe centrale de stat (ca sa nu ma refer doar la Dinamo) sa nu mai aiba nicio legatura cu sportul, iar bazele sportive sa treaca in administratia primariilor.
Iti garantez eu ca spre exemplu Primaria Sector 2 ar concesiona bucuroasa terenul ca apoi sa incaseze milioane de euro din taxe, impozite, autorizatii de constructie si toate celelalte lucruri ce vin odata cu dezvoltarea economica de care vorbeam (magazine, hoteluri, etc) a unei zone din sector...
Red District IS
QUOTE(m@x @ 4 Jan 2007, 14:18) *
Cum dracu sa coste doar 25-30 de milioane doar nu il face din plastilina.

stadionul "Zimbru" Chisinau: ridicat din temelii...la standarde CL......11000locuri....cost 11 milioane Dolari (nu...euro...)...deci se poate un stad de 25 mii cu 25milioane
Max
Nu va mai contrazic, probabil aveti dreptate, macar de l-ar face si cu bani mai putini.
red_dog_rahova
nu cred ca au timp fizic pana incepe UCL....sunt sceptic...
Achiles
Cred ca suporterii ar trebui sa fie in aceste clipe mult mai aproape fata de actionarii de la FCD , in incercarea de obtinere a concesionarii stadionului pe o perioada cat mai lunga ...

Daca nu punem presiune pe MAI ...cu stadionul asta o sa ramanem inca 100 de ani ....
POOL
11 mil de dolari mi se pare putin. icon_rolleyes.gif Nush ce sa zic. icon_rolleyes.gif
super_dog
QUOTE(Red District IS @ 4 Jan 2007, 17:56) *
stadionul "Zimbru" Chisinau: ridicat din temelii...la standarde CL......11000locuri....cost 11 milioane Dolari (nu...euro...)...deci se poate un stadion de 25 mii cu 25milioane

De putut se poate, ar fii ok si unul de 20 mii.....exista multe stadioane cu putine locuri dar destul de cochete si la standarde UCL.
Si Borcea asta daca atata se lauda cu pregatirea lui pentru CL, in timpul asta putea pregatii macar stadionul.
ayrton
Intr-adevar, o strategie din partea suporterilor indreptata impotriva MAI si a CS Dinamo (Marcel Popescu) poate ca i-ar sensibiliza mai mult.
Apropo, chiar si azi am vazut intr-un ziar ca Marcel Popescu zice ca se lucreaza la acoperirea tribunelor 0 si 1, si ca prin februarie se va monta tabela noua ce deja a venit. In plus, a obtinut aprobare pt parcarea ce trebuie ca actionarii FCD sa o faca in spatele trib 2 (asta n-ar dura prea mult - maxim 2 luni, probabil ca se va face cand va veni primavara, ca iarna e greu sa nivelezi si sa asfaltezi cand sunt precipitatii).
Nu am citit regulamentul 2
Toti vorbesc si dreg,sa jucam pe Ghencea este o jignire pentru noi sa faca domne ceva si sa refaca stadionul pana in iunie,spurcati cum au putut sa faca,vom juca pe Lia Manoliu si gata pana stadionul va fi gata
gavros
UEFA ANUNTA: "IN LIGA CAMPIONILOR NU SE POATE JUCA IN STRAINATATE"

sa speram ca acest avertismen ii va trezi pe actionari si vor da odata bani pt stadion
@Unicul_Capitan n-ar fi rau sa jucam pe stadionul Lia Manoliu, poate in Uefa o sa si il umplem
coolio
decat in ghena mai bine la Piatra Neamt(asta daca terenul va corespunde standardelor)
In orice caz e o situatie penibila.
cane roso
macar jucam sigur in Romania chiar daca pe ghencea asta e...
f_rares
parerea mea:...decat sa duca Borcea echipa in Ghena , mai bine baga 2 milioane de la el din buzunar si termina Stefan-cel-Mare si jucam acasa...deci...be cool...jucam in Groapa bananasmile.gif
mihaiul90
Sa speram ca il termina de modernizat si jucam aici in Stefan cel Mare... oricum e bine ca exista regula asta si ca nu are voie sa dispute meciurile de acasa in afara tarii... macar asa o sa putem vedea si noi live pe Dinamo in Ch. Lg. fie ca jucam acasa, fie ca jucam pe ghencea... desi prefer sa jucam acasa logic...
POOL
Actionarii nu vor baga bani in ceva ce nu-i al lor. thumb.gif Asa ca totul cade pe CS Dinamo, pe Marcel Popescu, MAI. thumb.gif
red_dog_rahova
deja ne-am facut de cacao....n-avem stadion...rad si curcile de noi...ca sa nu zic ciorile....
super_dog
Mai bine la Piatra Neamt decat la blacksheep.gif acasa.

@ayrton: De unde sti ca a venit tabela ??
Fane
eu cred pana la urma ca CS Dinamo va face renovari minime pt stadion, doar cat cere uefa. Zicea Marcel Popescu ca in decembrie soseste "gigantica" tabela de marcaj cu nush ce studio, a mai sosit? Si daca se apuca de modernizare ar fi bine sa o faca odata si ar trebui sa prezinte proiectul si suporteriilor. Cat despre un stadion nou... cu conducerea asta nu se poate vorbi de asa ceva.
mariusl
pana la urma poate ar fi de preferat sa jucam anu asta in ghena, pt ca dc se fac ceva manjeli la stadionu nostru si printr-un miracol ne da voie uefa sa jucam acasa, atunci chiar nu mai pupam in veci stadion nou fara pista... asa ca poate par nebun, dar anu asta chiar nu vreau sa jucam in groapa meciurile din CL si poate poate se vor indupleca sa faca tb serioasa de la 0 si sa o duca la bun sfarsit...ca cu inca 2 randuri la T2 si cu o tabela noua chiar nu se rezolva f multe
edy
Problema stadionuluie una foarte grava , mai ales ca priveste toata Romania nu numai clubul Dinamo.
Concesionarea stadionului pe minim 50 de ani este cea mai buna solutie, bineinteles ca mai trebuie si un efort din partea clubului darcu 3-4 participari consecutive in CL am putea sa avem un stadion cum meritam bananasmile.gif
bigbobo
Cativa ani sau cateva decenii? Pentru ca sincer nu vad cum puteau sa-si amortizeze investitia intr-o perioada scurta de timp.
Maul
Desi e naspa mai bine jucam in ghena anul acesta.Capacitate mai mare a stadionului si suporterii se vor face auziti asa cum trebuie deoarece nu este pista de atletism.Si cum a mai spus cineva,bazele sportive ar trebui sa intre in administratia primariei.Ministerul nu de da voie sa facem nici un pas.Oricum ar fi preferabil sa se incerce construirea unui nou stadion nu modernizarea Stadionului Dinamo.M-am saturat sa avem pista de atletism iar stoistii si rapidistii sa aiba suporterii la cativa metrii de teren.
Mister
Am si eu o intrebare?Si-a facut Ceahlaul stadion de CL?Eu nu prea cred...
bigbobo
Avand in vedere ca UEFA interzice jucarea meciurilor din CL in alta parte decat in propria tara ar fi penibil sa cedam jumate din drepturile TV, bilete etc Ceahlaului ca sa nu-mi aduc aminte de Steaua...O investitie mica in renovarea stadionului ar fi suficienta si s-ar recupera dintr-o participare in CL. Mai trebuie un pic de intelegere din partea partilor implicate pentru binele lu' Dinamo....
Raikkonen
QUOTE(Red District IS @ 4 Jan 2007, 17:56) *
stadionul "Zimbru" Chisinau: ridicat din temelii...la standarde CL......11000locuri....cost 11 milioane Dolari (nu...euro...)...deci se poate un stad de 25 mii cu 25milioane

Daca tot o sa ne facem stadion pana in 2050 nu trebuie sa ne gandim la ala lu Zimbru, nu facem decat juma de pas in fata, si se zicea ca vroiam sa intram in Europa...nu sa aderam la Uniunea Sovietica.
Ce e ala? E un nimic pentru un stadion facut in anii astia, un rahat...asta e, adevarul. NOI AM INTRAT IN UE si ne gandim sa facem stadion de 11 milioane de dolari? 11 mii de locuri??? Pai daca asta e scopul pentru viitor e vai de tara asta, nu vom ajunge niciunde, degeaba 1 Ianuarie 2007, degeaba pasaportul la gunoi si astea, macar sa speram la lucruri normale nu sa ne limitam la standardele astea.

QUOTE(RED-castorryy @ 6 Jan 2007, 2:47) *
Cica o companie italiana s-a oferit sa faca un stadion de 35. 000 de locuri in schimbul cedarii pe citiva ani a incasarilor din bilete si abonamente . Propunerea a fost refuzata de catre MAI gunshot.gif

Daca asta e adevarat sincer nu mai stiu ce sa gandesc, ma lasa masca acesti oameni MIZERABILI. Niste rahaturi umane. Lipsa de respect totala pentru Dinamo, pentru noi, fanii pentru populatie...ce stat e asta?

QUOTE(super_dog @ 6 Jan 2007, 1:38) *
Mai bine la Piatra Neamt decat la blacksheep.gif acasa.

@ayrton: De unde sti ca a venit tabela ??

Uita, am ajuns in situatia sa spun ca cea mai buna solutie pe 6 Ianuarie 2007 ramane Ghencea.
De ce? Ce vina avem noi sau jucatorii ca traim intr-o tara de rahat? Si ca doar asta putem face, sa jucam pe stadionul rivalilor. Ceea ce nu e imposibil pentru ca daca doua echipe din acelasi oras sunt in Champions League, sunt programate astfel incat sa joace acasa in alta saptamana, deci no problem. Apoi care e problema ca vom face noi Ghencea alb-rosie? Stadionul sigur il vom umple la un meci in Champions League. E destul de mare si NU are pista de atletism. Nu poate decat sa fie un avantaj pentru noi. Hai sa ne maturizam putin si sa vedem adevarul. Ne bagam cu toti P * * A in Gigi, camerista lui si toti si ne putem gandi putin si la noi.
Ce ar fi tare: Sa nu prinda Steaua locul 2 sa joace Dinamo si Rapid pe Ghencea. SO? Cred ca ei vor suferi cel mai mult la fel de mult daca joaca si ei, dar noi vom avea si niste rezultate sau meciuri bune, deci care e problema daca jucam in g-h-e-n-a ?
CSKA Moscova joaca in campionat pe Dynamo iar in Champions League pe Lokomotiv. Ei au cele mai bune rezultate in Europa din echipele rusesti. Si de cativa ani fac legea in Rusia.
POOL
Raikkonen tin sa te contrazic, sa jucam pe ghena ar fi cea mai mare rusine. diablo.gif
Raikkonen
De ce sa fie o rusine? Poate te simti tu rusinat, eu nu ma simt deloc pentru ca trebuie sa accepti adevarul. Nu avem stadion te Champions League, singurul este Ghencea si eu nu vad nicio problema sa jucam acolo, importante sunt rezultatele.
POOL
Poate cu ocazia asta se mai face un "foc de tabara" in ghena. icon_redface.gif
Raikkonen
Atunci o sa vezi ca Romania nu mai pupa cupele europene vreo 5-10 ani si Dinamo vreo 50 dar daca la astea ne gandim in Champions League atunci mai bine vindem locu` lui Tiraspol sau FC Oulu Lapland....
POOL
Bine nene glumeam un pic si eu. taunt.gif
Raikkonen
Cred ca asa fac si conducatorii & MAI...o gluma, un Bula si ne trezim in Iunie ca vine inspectia, singura solutie ramane Ghencea...oops prea tarziu gata...pune stambile Johansson si we will see you next year folks.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.