caine_berceni
16 Jan 2006, 18:37
Sanse mici sa ne tragem alt stadion sa zicem mersi daca al moderniza pesta cu Giovanii Becali ............ nu ne facem nici in 2017
Pana la urma unde jucam returu pe Lia Manoliu sau in Stefan Cel Mare ??
COSMIN C
22 Jan 2006, 12:26
QUOTE(caine_berceni @ 16 Jan 2006, 18:37)

Sanse mici sa ne tragem alt stadion sa zicem mersi daca al moderniza pesta cu Giovanii Becali ............ nu ne facem nici in 2017
Pana la urma unde jucam returu pe Lia Manoliu sau in Stefan Cel Mare ??
Bravo Mister CB !! Eu vreau sa-l modernizeze p-asta cu ion....pe post de Ana lui Manole !!
caine_berceni
22 Jan 2006, 13:16

ar fi super da nu prea al vad eu pe Becali pe postu asta
Cea mai buna idee pana acuma ia apartinut lui Cosmin hmm daca sar pune si in aplicare
QUOTE(m@x @ 8 Jan 2006, 20:00)

Pana sa vina becali te duceai la meci pt, presedinte?????

Da ce ala nu era Dinamovist

eu am fost de foarte multe ori pentru presedinte

daca tu nu ai fost, e problema ta
Am vazut ca ei renoveaza barul

vai de capul lor, numai dobitocul asta de Becali a venit cu ideile astea.
caine_berceni
22 Jan 2006, 14:44
mai paddy ia sa vezi ca cu ajutorul barului o sa-i recuperam pe Seme pe Barcaun....lista poate continua
pe......CB!
COSMIN C
22 Jan 2006, 14:59
QUOTE(caine_berceni @ 22 Jan 2006, 13:16)

ar fi super da nu prea al vad eu pe Becali pe postu asta
:
Lasa Mister , ca nici Ana nu credea....
caine_berceni
22 Jan 2006, 15:42
Nu ma recuperati mane alegerea mea a fost Red Dogs si nu am decand sa revin

dar cine stie
Hai ca deja o dam in barci

Giovanii = Ana
Cu tabela aia care a promiso Borcea ce se mai aude
bianco_rossa
22 Jan 2006, 15:49
nush dak ar trebui mutat sau nu stadionu'..si nici und'.....d modernizat ar km fi kzu'......k sa nu mai zic si d gazon....am vazut io meciuri din anii '80 p c stadioane se desfasurau

.....asa k dak cineva vrea sa investeask s'o fak cu kp....si pan' la urma..unde o sa vin la meciurile importante din retur?..in Groapa..sau??
suntem in 2006 totusi

....si daca ar vrea sa mute stadionu'..nu cred ca poate ...e prea greu...!!!
Cai Lun
22 Jan 2006, 16:14
Numa' sa vedeti voi ce Bernabeu tranteste Becali la Faur...
Pe mine cel mai tare ma streseaza cladirea aia din spatele PCH. Culmea tupeului, aia si-au facut loje acolo ca sa vada meciul!. Am inteles ca e cladirea unei ambasade, sau asa ceva... Sa isi mute frate shandramaua in alta parte! Sa facem si noi un stadion calumea! S-au gasit ei exact acolo! Chiar nu se poate sa se faca ceva? Daca dispare cladirea aia o sa avem loc de toate cazinourile si barurile si parcarile pe care le vor cei 7 magnifici...[acum chiar au cam ramas 7

]
DiliBili
6 Feb 2006, 9:29
Daca pt nocturna le-au trebuit 10 ani... pt un stadion nou le va trebui un veac
FarfelkugeL
6 Feb 2006, 11:06
DAR TABELA AIA NOUA, ULTRAMODERNA, CARE O TOT PROMITE PORCICA DE VREO 3 ANI CEL PUTIN... UNDE E ????
alexyutza
6 Feb 2006, 11:17
QUOTE(Red Dawg48 @ 6 Feb 2006, 13:06)

DAR TABELA AIA NOUA, ULTRAMODERNA, CARE O TOT PROMITE PORCICA DE VREO 3 ANI CEL PUTIN... UNDE E ????
... e la puli......
f_rares
6 Feb 2006, 11:25
Eu sunt de parere ( si nu cred k sunt singurul) k trebui marita Tribuna a II-a,toata partea aceea, cine priveste stadionul din PCH vede ce diferentza de capacitate .Daca s-ar face asta si s-ar schimba tabela aia nasola zik k s-a facut ceva treaba.
Cai Lun
6 Feb 2006, 14:12
Care tabela dom'le?

Ati uitat cand aveam dulapul ala cu becuri? Aia era cea mai tare! Era chiar romantica!.. Seara...

Daca te suparai in timpul meciului puteai sa spargi becurile de la oaspeti!
Ce imi aduc acum aminte e ca atunci cand am batut pe U Cluj cu 8 - 0 [parca era prin '98] tabela s-a blocat pe la al 6-lea...
f_rares
6 Feb 2006, 14:17
QUOTE(Cai Lun @ 6 Feb 2006, 14:12)

Care tabela dom'le?

Ati uitat cand aveam dulapul ala cu becuri? Aia era cea mai tare! Era chiar romantica!.. Seara...

Daca te suparai in timpul meciului puteai sa spargi becurile de la oaspeti!
Ce imi aduc acum aminte e ca atunci cand am batut pe U Cluj cu 8 - 0 [parca era prin '98] tabela s-a blocat pe la al 6-lea...

Hai k-i buna asta...eu eram prea mic...nu mai stiu si atunci nu prea ma interesa...
Pai aia era tabela??cand conduceau oaspetii numa' spargeai un bec si era iar egal

!!!!!Faina poveste...
Sunt total impotriva mutarii stadionului. Aici in zona Stefan cel Mare - Lacul Tei este toata suflarea dinamovista. O alta locatie nu mai are acelasi farmec ca in Groapa. Deci e clar ...NU!
FarfelkugeL
6 Feb 2006, 16:19
QUOTE(alexyutza @ 6 Feb 2006, 11:17)

... e la puli......

Ce tabela e la puli ma ? jegu` ala care se blocheaza ???
decat tabela ca la puli...
Lasa dawg, k ne construieste domn presedinte o tabela de se mira toata europa de ea (poate din aia manuala, cu cifrek la divia D).

Vezi tu dupa aia scoruri.
de unde sti tu ma ..ai fost acolo sa vezi?
MosIonRoata
25 Feb 2006, 7:23
Daca Stadionul Dinamo nu mai corespunde desi eu crez ca
e un stadion foarte bun, putem juca si pa "23August".
O sa zica unii ca nu sa poate ca acolo joaca Steaua.
Ei na; da' ce Milanu si Interu' nu joaca amandoua pa
San Siro - Giuseppe Meazza?! Daca Milanu' si Interu'
joaca amandoua pa San Siro, da ce n-ar juca Dinamo si
Steaua pa "23 August"?! Iar pa stadionu' Steaua sa-i bage pa
Sportu' si pa Progresu' sa joace si ei pa un stadion
mai ca lumea ca e si ei echipe da divizia A deh ...
Unde mai pui ca cand [intentionat!] vine strainii sa joace
cu noi in cupa UEFA o sa-i apuce groaza si spaima ca cica
tribuna oficiala da pa douas'trei seamana cu castelu' lu
Dracula ...
Pese:
Sa tot plange unii ca tabela cu becuri sa blocheaza la
golu' sase...daca o lasa p'aia da pa vremuri, care era
cu cartoane, aia nu sa bloca nici pana la o suta ...
putea sa joace si ruibi ca nu sa bloca ... unde mai pui
ca tabela cu cartoane merge si daca se opreste curentu'...
merge tabela cu becuri daca sa opreste curentu'? Nu.
S'atunci?
Sanatate!
sheickhu
27 Feb 2006, 11:57
Dinamo are o mare problema cu stadionul,de modernizat ca sa ajunga la nivel european e imposibil,eventual se mai pot aduga cateva locuri dar sa-l faci stadion adevarat,de Champions League,n-ai cum.De mutat echipa pe alt stadion eu zic ca e exclus,bine sa zicem k jucam o perioada pe Lia Manoliu,dar in nici un caz definitiv. Ideea e ca avem nevoie de un nou stadion,si chiar daca am gasii pe cineva dispus sa faca investitia asta,tot am avea problema amplasarii noului stadion .... :( asta e una din cele mai mari probleme ale lui DINAMO,pe termen lung...
caine_berceni
27 Feb 2006, 13:52
[quote name='sheickhu' date='27 Feb 2006, 11:57' post='42184']
Dinamo are o mare problema cu stadionul,de modernizat ca sa ajunga la nivel european e imposibil,eventual se mai pot aduga cateva locuri dar sa-l faci stadion adevarat,de Champions League,n-ai cum.
Asta asa eeeeeeeeeee.................
Leaveyou
27 Feb 2006, 17:28
Nu aţi auzit că totul depinde de MAI ? Adică dacă vor ei să dea nişte bani, locul de amplasament, etc., atunci ar fi şi conducerea lui Dinamo de acord să joace pe acel stadion. Eu zic să nu ne facem iluzii. Referitor la întrebarea topicului eu unul nu sunt de acord să plece stadionul în altă parte. Cum o să mai fim câinii roşii din Ştefan cel Mare ? O să fim câinii roşii din Pantelimon sau judeţul Ilfov ?
Jenant ! De ce nu se poate face stadion de şampion lig ? Ce zice să fie minim 50.000 de locuri ? Mai aduc nişte scaune d'alea de se strâng şi rezolvăm. Cu Manchester câţi au fost ? Dacă Dinamo va juca în CL vor veni oameni pe stadion.
Cai Lun
27 Feb 2006, 23:41
QUOTE(Leaveyou @ 27 Feb 2006, 17:28)

Cum o să mai fim câinii roşii din Ştefan cel Mare ? O să fim câinii roşii din Pantelimon sau judeţul Ilfov ?
Jenant ! Pai o sa punem numele stadionului "Stefan cel Mare"..
DiliBili
28 Feb 2006, 19:26
Ce atatea polemici pe tema stadionului ... stadionul va ramane tot in Stefan cel Mare ... poate se va mari la 25000 de locuri
..................................................
................................................
IDEAL AR FI :
- SA SE FACA UN NOU STADION. CARE SA AIBE ACEEASI LOCATIE;
- CAPACITATEA ACESTUIA SA FIE DE MINIM 50.000 LOCURI;
- STADIONUL SA NU AIBA PISTA DE ATLETISM;
- stadionul sa fie in proprietatea clubului...
... acestea sunt vise pana in anul 2... (ramane de vazut )
red_dog997
28 Feb 2006, 19:52
E destul de binevenit sondaju' asta.....pacat ca avem un stadion mic,echipa e mare si asta conteaza.cum e acuma ca e aproape 100% sigur ca o sa jucam pe Cotroceni,o sa mai dureze pana ne acomodam...........adik va acomodati,ca eu nu am fost la nici un meci,poate o sa vin in vreun viitor apropiat........
@red_dog997
galeria e prea mare pt stadion.Cam cate locuri ar avea stadionul daca s-ar mari Tribuna a II-a?
Cred ca acea parte ar trebui marita impreuna cu cele 2 pleluze,si atunci stadionul ar fi indeajuns de mare
Pista de atletism e durerea mea cea mai mare .. :( Ce infern am face daca ar fi tribunele langa gazon ...
E clar ca ideea cea mai buna (utopica de altfel) e un nou stadion pe amplasamentul celui actual .. :)
f_rares
1 Mar 2006, 16:39
un nou stadion ar fi prea scump.Nu stiu de unde am putea gasi atatzia bani pt el.Raman la parerea mea ca actualul trebuie marit,chiar daca e urata faza cu pista de atletism...
Radu10mai
9 Mar 2006, 11:11
Nu va suparatzi, dar de ce ne trebuie noua alt stadion? Deocamdata ne uitam la TV la ciori si spurcatii, si n-am mai iesit din grupele Cupei Uefa de multi ani, si in plus avem multe alte probleme, cred ca asta cu stadionu e cea mai mica.
Sa ne gandim la stadion, dupa ce o sa mimam si noi o performanta in Europa!
Rapidist+stelist de conjunctura
17 Mar 2006, 1:42
Baaaaaaaa, ce rahat de stadion mai aveti!!!!!!! Isi merita titlul de groapa
Cai Lun
17 Mar 2006, 1:58
Da?

Cum ti-ai dat seama?
Hai ca-mi esti simpatic!...
Radu10mai
17 Mar 2006, 16:02
Indiferent pe ce stadion jucatii, tot spurcatii

sau tzigani

ramanetzi!!
f_rares
17 Mar 2006, 18:15
QUOTE(Rapidist+stelist de conjunctura @ 17 Mar 2006, 1:42)

Baaaaaaaa, ce rahat de stadion mai aveti!!!!!!! Isi merita titlul de groapa
Vai...pai ce sa mai zicem de Giulesti,cade daca saritzi totzi odata ,iar stelistii,jucatzi pe Lia Manoliu

Ghencea nu a cunoscut vreoadata notiunea de 'gazon'...
Asa ca ciocu' mic...
al314ru
22 Mar 2006, 16:54
Sonorizare: cand????????????
cand om avea si stadion...adik la pastele cailor cu actualii "investitori"
f_rares
22 Mar 2006, 17:06
Cand o sa se gandeasca conducerea si la chestiile astea,altfel numa sa venim noi cu boxele de acasa
sa va fie clar eu nu aduk nimic..intai trebuie sa scot profitu si dupa aia.. glumim dar e trist..noua chiar ne trebuie un stadion dar mai e un topic legat de asta..sonorizarea e un accesoriu :P
al314ru
22 Mar 2006, 17:09
nu putem face oare o cerere sau niste demersuri pentru ca investitia este minima.....nu se compara cu cea pentru restaurarea stadionului...si ar fi foarte utila asa ca daca un stadion in stil european nu avem macar sonor sa avem. "daca ne uitam la un film alb-negru....macar sonor sa avem :))
"sonorul" trebuie sa il dea suporterii..e mai important terenul si ca tribunele sa fie la linia de aut...nu crezi?..
referitor la cerere...pai ce mai stai fa-o sau vb cu jupanu' al mare poate trimitem o cerere cu semnaturile suporterilor de pe site.. eu unul semnez orice ar aduce o imbunatatire.
al314ru
22 Mar 2006, 17:26
da asa e cu tribunele ....dar nici nu am curaj sa ma gandesc cat va dura....asa ca macar sonor :) jupanuuuuuuu ne auzi?? vrem sa semnam cerere si sa ajunga si ea pe unde trebuie pls
Radu10mai
22 Mar 2006, 17:27
pentru ce sa ne trebuiasca sonorizare. lasa ca o sa cantam noi, ce, sa ne dea cineva tonul ce sa cantam ca la oi?
si chiar daca ne-am dori ne-ar face borcea "sonorizare", la pastele Cainilor.
Cai Lun
22 Mar 2006, 17:36
- sonorozarea chiar este una de calitate
- "comentatorul" este de asemenea unul "calumea"
- daca mai aveti alte comentarii legate de gazon, gardul din jurul terenului, pietrele cubice din parc, copacii, tabela de marcaj, scarile arenei, culoarea scaunelor, pista de atletism si culoarele acesteia, panourile publicitare, varul folisit pentru marcarea terenului, timbrul vocal al comentatorului, tunelul de acces, amplsarea galeriei, mutarea spitalului de urgenta, eventuale aeroporturi, gari si autogari in parcul sportiv, va rog sa scrieti in acest topic. Nu mai deschideti alte discutii paralele ca s-ar putea sa incep sa amendez...
Radu10mai
22 Mar 2006, 17:42
QUOTE(Cai Lun @ 22 Mar 2006, 17:36)

- sonorozarea chiar este una de calitate
- "comentatorul" este de asemenea unul "calumea"
- daca mai aveti alte comentarii legate de gazon, gardul din jurul terenului, pietrele cubice din parc, copacii, tabela de marcaj, scarile arenei, culoarea scaunelor, pista de atletism si culoarele acesteia, panourile publicitare, varul folisit pentru marcarea terenului, timbrul vocal al comentatorului, tunelul de acces, amplsarea galeriei, mutarea spitalului de urgenta, eventuale aeroporturi, gari si autogari in parcul sportiv, va rog sa scrieti in acest topic. Nu mai deschideti alte discutii paralele ca s-ar putea sa incep sa amendez...
ei nu fi aspru cu el...nu a stiut unde sa il puna..uite acum a deschis un topic nou cu CINE MI-A FURAT TOPICUL.
al314ru
22 Mar 2006, 18:48
scuze :) o sa fiu mai atent alta data java script:emoticon(':beerchug:', 'smid_10')
adrian1988
22 Mar 2006, 18:49
Parerea mea este ca daca se gaseste un loc mai spatios sa se construiasca un stadion nou dar sa nu poare numele "Stefan cel Mare" deoarece aici pe acest stadion Dinamo a jucat cele mai importande jocuri din 1948 incoace.Dar daca se construieste sa se faca unu de 50 000 de locuri nu sa ne jucam cu stadioane mici.Si stadionul de acum sa se transformea oarecum in museu ca sa castigam si ceva bani nu sa-l punem la pastrare ca "rugineste" asta ii parerea mea.Dar sa nu visam nu facem un stadion pentru nationala si facem unul pentru DINAMO.Cei de la Dinamo nu au bani pentru un asemenea proiesct un stadion super costa de la 100 mil de dolari in sus.Fara sprijnul guvernului care sa finanteze proiesctul 99% si noi sa dam doar 1% din costul proiectului poate doar asa vom construi unul NOU.
ForzaLazio
22 Mar 2006, 19:23
Cel mai bine e pe Lia Manoliu unde ar veni si mai multi suporteri si ar face o atmosfera infernala(amintiti-va meciu cu manchester).chiar daca jucam pe acelasi teren cu spurktzii,noi,ULTRAS DINAMO vom sta la Curva Nord iar ei,la sud.plus ca stadionu seamana mult cu Olimpico
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.