Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stadionul Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
sorin86
am citit si io articolul cu declaratia lui culina cum ca in 2 ani Dinamo va juca pe propria arena in cupele europene , fiind vorba de un proiect nou , diferit de imaginile video de pe siteul oficial ( alea le-am vazut priam oara cred in 2001 si tot la imagini am ramas ) . Stie careva ceva detalii despre acest proiect ? cateva indicii ? poate ati mai auzit voi ceva .

Stiu ca in urma cu ceva timp se vehicula ca vom parasii actualul stadion Dinamo si vom face o arena noua de vreo 20000 de locuri pe vechiul stadion rocar . Din cate stiu aceasta varianta a cazut .

Dati si voi informatii care mai stiti cate ceva !
COSMIN C
Da,da...si marmota invelea ciocolata....
sorin86
010.gif Nu mai glumiti ma ! 010.gif
cre ca de atat de multa neincredere si caterinca nu fac astia stadion. Din pacate realitatea e dura : in comparatie cu spurcatii si rrapid , stadionul nostru arata jalnic . Poate poate !
mpdinamo
stadionul e un lucru urgent. Dar sa fi seriosi e greu de realizat unul nou. Nu vad de unde ar putea lua banii sa-l faca. Oricum si daca-l modernizeaza pe asta ar trebui sa scape cumva de pista de atletism da nu cred ca are de gand cineva sa faca asta.
Dumi-DC
La top story a aparut vestea in comentarii ca la intlnirea suporteri conducere cei din urma au promis ca Dinamo va avea in 2 ani un stadion nou
sorin86
Banii se pot face usor. Le trebuie doar cap si putina planificare. Fonduri :
1. numele stadionului poate fi folosit in scopuri publicitate.Aliantz arena din munchen - 33 mil euro pt 5 ani . Si mai aproape de realitatea noastra :stadionul lui sparta praga : toyota arena . mi se pare ca cehii au luat cam vreo 10 mil $ to pt 5 ani.
deci se poate si la noi poate 3 , 4, 5 milioane .... si pe 10 ani doar sa fie.
2. Statul poate contribuii cu alte 2 ,3 investitie pt sport , proiecte , cheltuieli proiecte de dezvoltare. il incadreaza ei undeva . si sigur se poate .
3. din bugetul clubului care e , zic laudarosii din conducere , de 9 mil $ se poate da pe an 1 ,1.5 mil pe an.

Sa calculam la un proiect de 2 ani : 3 (in cel ami rau caz) din publicitate , 2 de la guvern , 3 (pe 2 ani ) de labuget , ne rezulta un buget de 8 mil .

Din cat am inteles io cei de la omonia isi fac stadion de 33000 locuri nou cu 15 mil euro . Tinand cont ca la ei forta de munca este de 5 , poate si mai mult , ori mai scumpa decat la noi , cred ca un stadion nou de 20 , 25 de mi de locuri se poate face lejer cu o firma de constructii serioasa .

Bineinteles ca daca iar ca la noi la romani se va fura de peste tot , cazul stadionului lia manoliu unde din 35 miliarde de lei s-au folosit 5 si 30 au disparut " misterios" , normal ca se va face p bananasmile.gif ! .
Chiar daca ne vom muta la marginea bucurestiului , doar pt ca va arata ca un stadion civilizat , cu conditii ,cu vedere clara asupra meciului , cred ca am avea media de spectatori de 2 ori mai mare. In plus ar fi mult mai avantajos financiar pt buget .
Sper ca si mai marii nostrii conducatori sa gandeasca spre binele nostru .

Cand vor venii vremurile cand vom avea si noi o peluza cu 10000 de insi ? cre ca visez prea mult , ce atmosfera ar fi icon_redface.gif
FarfelkugeL
S T A D I O N N O U !!!

De ce nu ni se face si noua un stadion nou ???
De vreo 25.000 , 30.000 de locuri ?!
Doar DINAMO are sponsori (parteneri) atatea firme de constructii !!!

Suntem obligati sa mergem pe toate Lia Manoliu , Cotroceni ...

CHIAR NU SE POATE ?!
valerica
Ce sa facem cu un stadion de 25-30.000 de locuri cind al nostru e gol acum la capacitatea care o are?????
Mai bine reamenajat asta si restul investiti in echipa.
doaga
Valerica scuze ca te intreb da tu ai venit in peluza sezonul asta?ai vazut in ce hal se vede mai ales ca sunt si acele tevi de la atletism??AVEM NEVOIE DE STADION NOU!!!
Dumi-DC
Cand faceam topic aici pe forum despre tevile alea spuneti ca se demonteaza in 5 min si ca vor disparea pana la inceputul campionatului uite ca au ramas dar se pare ca pe liderii galeriei nu-i deranjeaza(normal de fapt doar stau cu spatele) si vada ca nu-i cer lui becali sa le dea jos
floczech
[SIZE=1][SIZE=14] bananasmile.gif
bah, ashtia baga banii de pe transferuri in buzunar. chiar credetzi ca avem 10 mil. buget? pe borcea il doare in p... de DINAMO.[SIZE=7]
FarfelkugeL
Nu conteaza asta.

ce conteaza cu adevarat e ca ...

AVEM NEVOIE DE UN STADION NOU !

Sper sa inteleaga si ei asta !!!!!!
Shamann
Vrajeala.....noi nu puem sa scapam de tevile alea ....si ajungem sa vorbim de stadion..sa fim seriosi.....pe conducatori,sefi de galerie ii doare in poola de noi!!!!!
Haita
Se lucreaza din greu la renovare.... a lojei oficiale...

In fotografie, delegatia lui Everton venita vineri la Dinamo s-a convins ca lucrurile sunt in toi, asa cum le explica Ioan Becali.
sorin86
kkmash pe oficiala lui . Au pus scaune pe partea aia de peluza de ciment ?
whiteman
S-a gandit cineva sa faca un fond unde sa se stranga bani de la suporteri? Macar putem face noi primul pas, poate miscam caruta. In cativa nai cred ca s-ar strange ceva banuti. Dar totul sa fie facut la vedere ca sa aiba lumea incredere. Puneti-va mintea la contributie si faceti sa se intample lucruri, nu va mai vaicariti atata.
Sa mutam noi primii ca sa le dam peste nas.
Haita
Se pare ca acum se lucreaza si la montarea restului de scaune la PCH. Aceasta mini-lucrare trebuie terminata inainte de meciul cu Everton, deoarece altfel conform noilor reglementari UEFA, zonele de tribuna care nu sunt 100% pe scaune trebuiesc inchise. Exista riscul ca la meciul cu Everton PCH sa fie inchisa.

Cineva de la DinamoMania va incerca sa mearga la stadion zilele astea si sa faca poze ca sa ne dam seama de stadiul lucrarilor.
FarfelkugeL
Deci :
stadionul asta :
1) este inghesuit
2) tribunele sunt prea departe de gazon
3) acustica e ...0
DE FAPT ACUSTICA NU E
...

Si pot continua motivele la nesfarsit..
Pana si oficiala e de kk !!!
EI CHIAR SUNT CHIORI SI SURZI ?!
Shamann
haita ar fi ca macar scaunele din sect din pch sa fie puse...ca sa nu ne inghesuim ca la meciul cu omonia....plus ca se vede ca un kkt!!!!sper sa le puna...
sorin86
ar fi nenorocire ca la meci sa fie inchisa pch ... oricum trebuie puse scaunele pt ca peluza sa aiba cat mai multi oameni. meciul cu rapid de anul trecut cand s-a putut sta in toata peluza a avut o atmosfera de vis!
FarfelkugeL
QUOTE(sorin86 @ 9 Sep 2005, 01:29 PM)
meciul cu rapid de anul trecut cand s-a putut sta in toata peluza a avut o atmosfera de vis!
*

crapid prietene ! crapid
doaga
Pana la urma noi ramanem cu vorba dp net,visele si sperantele iar stadionul ramane in paragina! help.gif
Dust
ba baieti...ba fiti ma seriosi.....nici in 10 ani dinamo nu va avea un stadion cu peste 22000 de locuri..modern...stati voi linistiti....da oricum yo zic k ar trebui sa se chinuie sa construiasca tot in stefan cel mare....pt traditie....da sincer....yo nu am nici o speranta
sorin86
RRAPID ma !!!! Scuze ca am zis r....rapid
FarfelkugeL
Asta e peluza, cu scaune. (fratilor scuze dar poza mai mare nu puteam sa o pun, nu ma lasa serverul :( )

NU POT SA PUN POZA IN MM !!!

NU MA LASA ORICAT DE MICA AS FACE-O !!!!!
The total filespace required to upload all the attached files is greater than your per post or global limit. Please reduce the number of attachments or the size of the attachments.
?

Insa stadionul ala nou de 25.000 de locuri cand ???
FarfelkugeL
@Haita

Prietene oricat m-am chinuit cu poza am facut-o cel mai mic la : 150 x 62 de pixeli !
Las-o in ...... ei de treaba ca m-am umplut de spume !
Tu ai atasat poza aia 900 x 600 si eu nici pe aia mica de te uiti cu lupa la ea nu se poate sa o pun ???
LAZIO
010.gif si uite ca au terminat peluza si tribuna oficiala!acum avem stadion super modern si super mare!dc am avea si spectatori si un benoclu sa vedem la 200 de m! 010.gif
antirednic
QUOTE(sorin86 @ 30 Aug 2005, 11:44 AM)
am citit si io articolul cu declaratia lui culina cum ca in 2 ani dinamo va juca pe propria arena in cupele europene , fiind vorba de un proiect nou , diferit de imaginile video de pe siteul oficial ( alea le-am vazut priam oara cred in 2001 si tot la imagini am ramas ) . Stie careva ceva detalii despre acest proiect ? cateva indicii ? poate ati mai auzit voi ceva .

Eu imi imaginez un stadion care are scaune rabatabile cu masuta si cescute de cafea si cu suport pentru carti. Mai mult, sa aiba si parcare, ca s-asa nu s-aa facut nici una pana acum. O alta surpriza e ca in caz de nevoie, gazonul viitorului stadion ar putea servi si ca circuit de Formula 1!! De fapt, stadionul va fi un fel de nava zburatoare care la fiecare meci se va teleporta dintr-un oras in altul, caci numai astfel putem avea un stadion ultra-modern in fiecare oras.
extremist
010.gif la 3 ani am vazut cum de craciun , in timp ce asteptam , a intrat mos craciun!si i-a cazut barbade vata iar sub ea era tata!
de atunci nu mai cred in mos craciun! icon_lol.gif
voi?
FarfelkugeL
QUOTE(vladutz @ 12 Sep 2005, 07:28 PM)
Eu imi imaginez un stadion care are scaune rabatabile cu masuta si cescute de cafea si cu suport pentru carti. Mai mult, sa aiba si parcare, ca s-asa nu s-aa facut nici una pana acum. O alta surpriza e ca in caz de nevoie, gazonul viitorului stadion ar putea servi si ca circuit de Formula 1!! De fapt, stadionul va fi un fel de nava zburatoare care la fiecare meci se va teleporta dintr-un oras in altul, caci numai astfel putem avea un stadion ultra-modern in fiecare oras.
*

Deci vladutz parerea mea e ca in maxim 1 an avem stadionul asta de care zici tu !
...realist vorbind @h @h@h@h@h@h@h@@h@h@h@h@h@@h@h@h@@h@h@h@

AI IMAGINATIE NU GLUMA !!!
=))
FarfelkugeL
Serios vorbind ... chiar nu puteau sa mareasca peluza pana langa tabela (inclusiv in sus)???Chiar atat de multe scaune erau in plus ???
..sau "modernizarea" oficialei a costat chiar atat de mult incat "saracii" de ai eu dat faliment ?!?!

CATE SCAUNE ERAU IN PLUS, CAT PUTEA SA COSTE MARIREA AIA A PELUZEI ???
CHIAR ATAT DE MULT DOMNULE BECALI ?
DACA NU VA AJUNG BANII, SA FACEM NOI UN FOND MACAR PENTRU INFRUMUSETAREA STADIONULUI CA VOI NU PREA AVETI DE GAND !
soreen20
mdea.e greu cu stadionul.cred ca mai bine am face ceva sa intram o data in europa ca mi-sa luat de meciuri cu gloria shi arges lightning.gif
antirednic
QUOTE(Red_Dawg48 @ 14 Sep 2005, 01:16 PM)
Serios vorbind ...

Dar ce, eu nu am fost serios? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
sorin86
ma io zic ca daca tot doreau sa mareasca de tot peluza sa mute drq tabela in dreptu tr 2 ! Asa cu tot locul ala marit ar mai fi fost cam 3000 de scaune , deci peluza ar fi avut 8000 wooow ! cam mult visam nu-i asa ? peluza deocamdata trebuie lasata asa. trebuie ridicata acum zic io tribuna 2 . si cred ca trebuie adusa langa pista direct fara drumul ala de acces si verdeata aia. in plus ar trebuii ridicata un pic si marit unghiul de inclinare pt a putea vedea meciul in conditii excelente . Radem noi de rrapid dar stadionul lor e aproape de gazon si destul de inclinat . la ei in peluza cu 3000 de insi se aude mult mai tare decat la noi . om vedea. sper sa se destepte si conducatorii nostrii si sa faca stadionul nu numai sa indeplineasca conditiile uefa. ci si conditiile de bun simt. degeaba acopera tr 0 si 1 cand tre sa te uiti cu lupa la teren si sa speri ca ala din fata are 1.50 m . ce sa mai zic de igiena aka WC astea nici nu exista !
caine_berceni
SIncer stadionu nostru arata jalnic daca lar face si la tribuna 1 cum e la peluza si la tribuna 0 ar fi mishto
FarfelkugeL
Noua ne mai trebuie si o tabela...
Tabela care e acum e pur si simplu jalnica !!!
Se vorbea anul trecut mi se pare ca borcica zicea ceva de o tabela noua, cu preluarea imaginilor din meciuri, ce sa mai, o tabela moderna !

Insa se pare ca borcica inca o data nu ne dezamageste, si pe langa faptul ca nu s-a marit peluza acolo langa tabela, nici macar nu s-a schimbat tabela...
FarfelkugeL
Asta e tabela...
Abia se vede :((
Deci...cam trebuie alta urgent, mai ales acum ca ne indreptam spre GRUPELE CUPEI UEFA !!!

(A..mai e ceva, am micsorat tabela aia...cine vrea poate chiar sa o puna avatar :D )
caine_berceni
Ne trebuie o tabela noua si sa fie si in partea cealalta cum e la peluza si la tribuna 0. Daca l-ar mari si acolo mie unu mi-ar place stadionu. Asa arata jalnic. 2guns.gif
Add1ct3d
SPER K ODATA CU INTRAREA IN GRUPELE UEFA , SA SE MAREASCA STADIONUL !!! SA AVEM SHI NOI UN STADION SA MOARA SPURCATZII SHI CIORILE 149.gif

FORZZA DINAMO
FarfelkugeL
Deci...
in primul rand scaunele alea langa PCH sa fie pana sus (cum s-a marit si PCH), si tabela...
Cu tabela aia ne facem de ras fratilor !!!
BORCEA TREZESTE-TEEEEE, PUNE TABELA PE CARE AI PROMIS-O DE VREO 2 ANI PRIENETE !!!
FarfelkugeL
So...
Nimic nou pe frontul asta ???
Bine ca sint biletele 50.000 la meciul cu Heerenveen, sa se umple odata stadionul..
Dumi-DC
In acest moment singurul loc de unde se vede bine ests tribuna 1 cu tot cu 0 La tribuna adoua2 se vede prost deorece fiinf foaret mica peste tresi sferturi din locuri sunt in fata gardurilor si astfel vizibiltatea scadeLa 0 chiar si bosanceanu a zis ca s vede prost din cauza distantei La peluza se vede prost de stalpi si din cauza distantei de aceea sugerez urmatoarele lucruri Deaspura PCH sa fie montata o tribuna pe piloni care sa vina insa mai in fata astfel incat pilonii ssa vina pe diagonala pe deaspura actualei peluze tribuna ajungand sa fie deaspura pistei Pe garajele de la tribuna adoua ar trebui sa se construaisca loje inchise care sa continue actuala tribuna a doua iar la tribunele 1 si 0 din moment ce tribuna oficiala s-ar muta la a doua s-ar renunta la actuala cldire si s-ar putea construi acolo noi randuri de scaune intre locul unde sta acum conducerea pana la actuala tribuna 0 unde sunt cele 2 cabine
FarfelkugeL
Niste idei foarte bune, insa PS: stalpii aia nu mai sunt de vreo 3 saptamani :>
CyberDog
Baieti, astia nu vor investi niciodata in proprietatea altuia. Stadionul nu e al lor ci al Ministerului de Interne.
Problema-i complicata rau...

CyberDog
FarfelkugeL
Serios ?
Dar d c nu ???
Sa fim seriosi..ei vor ca echipa sa joace la cel mai inalt nivel insa le e frica de fiecare data cand se face inspectia pentru omologarea UEFA...
ASta cum mai e ??
CyberDog
E nashpa...
Dumi-DC
QUOTE(Red_Dawg48 @ 12 Oct 2005, 13:10) *
Niste idei foarte bune, insa PS: stalpii aia nu mai sunt de vreo 3 saptamani :>
Da da probabil vor pusi la loc pt atletism
razvan_superdog
Nu cred ca vom avea un stadion adevarat in urmatorii 10 ani. Stadionul e al ministerului si s-au bagat mult prea multi bani in pista de atletism ca sa credem ca se mai poate face ceva cu tribunele. Asa cum spun multi suporteri, vizibilitatea este proasta datorita distantei foarte mari dintre gazon si tribune. In plus cu gardurile astea inalte, cu gardurile de separare dintre tribune si cu reclamele, de pe randurile de jos nu cred ca se vede ceva. Practic un meci poate fi vazut in conditii minime de vizibilitate de max. 10.000 de suporteri.
caine_berceni
Multa lume dupa parerea mea nu vin la meci ..... si din cauza stadionului are o vizibilitate sa te pisi pe ea hmmmmm se lauda Borcica ca avem a 2 pista de atletism din Europa de Est ca frumusete ,normal ca avem daca celelalte echipe din zona asta nau mai bine decat sa refacem stadionu nostru mai bine am cumpara baza sportiva din Cotroceni si am schimba scaunele si am avea un stadion frumos am fi si mai aproape de spurcatzi gunshot.gif HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
QUOTE(caine_berceni @ 12 Oct 2005, 23:31) *
mai bine am cumpara baza sportiva din Cotroceni si am schimba scaunele si am avea un stadion frumos am fi si mai aproape de spurcatzi gunshot.gif HAITA_DINAMO.gif

Pai...atunci fa-te stelist si... o sa fii mult mai aproape de ei !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.