Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cu totii pe Goodison Park!
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamoviºti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Florin
Fanii dinamovisti din tara care au incercat sa mearga acum un an la returul cu Manchester United stiu foarte bine cat de greu este sa obtii viza de Anglia pentru un meci de fotbal. Astfel, la meciul retur cu Everton din 26 septembrie, probabil din tara vor pleca ca si la Nicosia, doar vreo 20-30 de ultrasi. Insa romanii din Anglia pot ingrosa substantial numaru fanilor dinamovisti.
Haideti sa luam legatura unii cu altii, sa ne informam despre preturile biletelor, despre cum sa facem sa ne intalnim in Anglia si sa fim alaturi de Dinamo la cel mai important meci din 2005!
Florin
Pentru romanii raspanditi prin toata Anglia, DinamoMania pune la dispozitie adresa de mail webmaster@dinamomania.net la care puteti scrie pentru a intra in contact cu noi si pentru a afla informatii despre cum puteti ajunge la meciul retur de pe 29 septembrie dintre Everton si Dinamo.

Foarte important: La meciul de pe Goodison Park, fanii romani din Anglia vor putea cumpara bilete si online de pe siteul oficial al lui Everton. Este nevoie sa va inregistrati inainte!
E-tickets Everton vs Dinamo!
rava
eu sunt unul dintre ei....stau la 40 minute de liverpool nu o sa fie nici o problema in achizitiona bilete..de altfel sunt sigur ca se vor gasi si in ziua meciului...deci hai sa ne strangem...am vorbit cu inca 3 suporteri de pe dinamomania.Doi dintre ei vor veni sigur. Unul sta in wales iar altul in Mid'.Hai sa le aratam ce inseamna caini adevarati si sa ne mai intalnim si noi la o bere....pentru alte detalii lasati un mail unde sa va scriu deoarece sunt "persoana de legatura" .....sper sa fim cat mai multi.......
AmeriKnu
iar cei 2 siguri sunt eu si un prieten din wales. eu sunt din b'gham,dar in saptamana aia o sa fiu in nottingham. suntem acolo si merem sa bem o bere si sa sustinem DINAMO!!!

rava,ma bucur k ai fost de acord sa fii "persoana de contact" :))

in legatura cu biletele,asta e marea mea problema. am inteles k la alea de pe evertonfc.com au prioritate membrii cotizanti. sper si eu sa gasim in ziua meciului.

CAINE PANA LA MOARTE! Si la bine si la rau...
rava
amerikne sigur gasim....daca vedem ca e prea mare cererea(putin probabil nu au jucat niciodat cu casa inchisa) o sa fac o deplasare scurta pana la liverpool...dar cum spuneam....cu siguranta gasim...
Florin
Mai bine rava decat sa iti lase tie pe mail, discutati aici si sa stabilim un loc de intalnire ca sa stie cat mai multi unde ne intalnim.
AmeriKnu
Se stie unde o sa aiba suporterii dinamovisti bilete? adica in ce zona a stadionului o sa vina cainii rosii din bucuresti? ca sa cumparam si noi acolo
rava
pai haideti ma oamenilor...chiar nimeni...loc de intalnire nu stiu..pe langa vreun pub de langa stadion...

care e al treilea de a votat....
mande
ameriKane, si io sunt tot in b'ham...ia trimite tu numarul de telefon pe PM sa facem o bere in prealabil :)

cand am auzit cu cine a picat Dinamo am strigat in tot biroul "29 September -- I'LL BE FUCKING SICK THAT DAY. EO EO EOOO"
rava
mande deci sa inteleg ca vi?..am vorbit cu un prieten si mi-a spus ca de pe site poti sa iti iei bilet doar daca esti membru',tre' sa achiti in prealabil in jur de 20 pounds....Dar mi-a spus ca biletele se pot obtine si sunand la un nr de telefon....este pus pe site...
mande
da o sa vin.
am incercat ieri sa-mi iau online da' nu prea mergea eTickets si le-am dat mail.oricum, o sa incerc sa imi iau bilet dinainte, vreau sa merg cu sufletul impacat ca o sa intru.
mande
le-am dat un mail alora de la everton, sa ii intreb cum pot procura bilete si uite ce mi-au raspuns:

--------------------------------------------------------------------------

From: Ticket Office
Sent: 07 September 2005 14:50
To: Tavi
Subject: RE: Everton - Dinamo tickets

Hi Tavi,
We can only issue tickets in the everton section to season ticket holders. You may need to get in touch with Dinamo Bucharest for selling arrangements.

Regards Box Office
rava
sunt in scotia pt vreo 3-4 zile si nu pot sa urmaresc forumu'....dar ti-am spus...vezi ca e un nr de telefon...am sunat...nu le-am spus ca sunt roman..si mi-au spus sa sun saptamana care vine...Online stiu sigur ca nu se pot cumpara..dar prin telefon da..acum sa vedem cum fac cu biletele...daca le trimit prin posta sau ne dau un fax cu un nr si serie...
juve28
toti spuneti ca va duceti la meciul cu everton ,dar in campionat nu se duce nimeni. cei din bucuresti va dati mari suporteri dar la meciuri nu va vad pe stadion. :matrix:
rava
juve..daca te uiti bine este forumu' pt suporterii din Anglia care au posibilitatea sa ajunga la meci..acum doar nu vrei sa vin in Romania pentru meciu' de campionat nu?
twiggie
sa moara papa ratzinger 2guns.gif batem pe evertoon si poa pikam cu roma...buahuahauhauahuah ar fi o mare ciuboţica cucului de mama paralizata....

mande cit mai stai ca eu acusi ma repatriez..cun sak de cuie... thumb.gif

eoo eoo eooooo
soreen20
Ba stiu ca e forumul pt cainii de afara.Imi doresc sa ajung in Anglia la meci dar pt ca sunt student shi o sa inceapa anul universitar nu pot primi viza.Cel putin asa mi-sa spus de la ambasada.Va vine sa credeti? 149.gif
AmeriKnu
SIZE=14]5-1[/SIZE]

axe.gif beerchug.gif

le-am dat-o maxim. ma bucur k am reusit sa vad si eu meciul aici, p itv2. clar fac orice efor si merg la meci.

mande,incerc sa te sun maine,poate t prind in pauza de pranz. rava,cum fu in scotia

cu biletele..s pare k tb sa luam d acolo. cred k o sa gasim,mai ales dupa rezultatul asta :))

DINAMOOOOOOOOOOOOOOO Am ragusit ceam urlat d nebun singur prin casa drink.gif
AmeriKnu
soreen, pai cine tea pus sa zici k vrei sa vii la meci??!! trevuia sa inventezi si tu altceva...
mande
amerikane, de ce ai stat frate in casa cand puteai sa-l vezi la Sports Cafe pe Broad Street si sa urli de fericire ca esti caine?!
soreen20
Americane daca ziceam ca e pentru altceva nici atat nu mai pupam viza.da asta e.Eu trebuia sa vin cu un amic cu masina.el a primit viza eu nu.
rava
soreen eu anu' trecut am fost refuzat pt viza deoarece sunt student si nu am propietati(vezi casa samd)
amerikne...nu se compara cu Anglia....am ramas impresionat.....am pescuit pe coasta de nord...atlantic..ce mai a fost super...
meciu a fost pe itv2 da aici a fost furtuna si primele 25 minute se intrerupea tot timpul...nu stiu daca la voi a fost la fel..
Si acum despre bilete...luni intru in posesia a doua bilete(sper)..un amic de-al meu a spus ca merge sa cumpere..Acum sper sa ne lase sa intram in gradena dinamovista...dar mai bine sa ne intalnim pe undeva pe acolo langa stadion..macar sa fim toti la un loc
AmeriKnu
De pe site-ul lui everton:
"This is an all ticket game and NO TICKETS WILL BE AVAILABLE TO PURCHASE ON THE NIGHT OF THE GAME"..

adik nu o sa se gaseasca bilete de cumparat in noaptea meciului (daca se intreba cineva) :)) Biletele costa £25.

Rava,poate sa cumpere amicul ala al tau mai multe bilete (gen,si pt mine)? Sa cumpere direct la visitors,ar trebui sa-i dea.

Mande, mam intors din reading joi seara,eram super obosit si am preferat sa deranjez vecinii decat sa beau o bere singur. tu ai fost acolo?

sper sa ne vedem la meci (cu mande neaparat mai dvrm)!!!
rava
Amerikne sincer nu stiu...pentru ca eu l-am sunat daca poate face rost de bilete si el a spus k nu e nici o problema....nu e roman..deci nu am incercat sa abuzez :).....daca am drum in liverpool sambata care vine iau eu..dar nu stiu daca au program la case.....hai ca te descurci tu cumva..TREBUIE
paddy
In Irlanda sant foarte multi Dinamovisti, cred ca sant mai multi decat in Anglia si poate sa ajunga foarte usor usor acolo, singura problema sant biletele,deci, ganditiva si varianta Irlanda beerchug.gif
mande
amerikane, hai odata cu telefonul ala sa bem berea aia!
rava, ia-mi si mie un bilet te rog, iti transfer banii prin transfer banking.

cheers lads!
osmr
Sunt si eu un roman prin Londra...si vreu sa vin la meci...nu sunt Dinamovist (tin cu F.c Sibiu :))))...dar ce mai sunt Roman si vreau sa vin sa strig Hai Romania...Hai Dinamo...!!!DAR ZICETI FRATILOR UNDE LUATI BILETE? SI UN LOC DE INTALNIRE!!!UN BILET II £28...ORIUNDE AI STA...II £25 PLUS £1.5 BOOKING FEE!...SI VA ASIGUR CA BILETE SE GASESC SI IN SEARA MECIULUI...DACA TE UITI LA UN MECI CU EVERTON O SA VEZI CA NU SE INGHESUIE LUMEA...DECI CARE MERGETI ACOLO...MAI ALES CEI CARE VENITI DIN ROMANIA SI AVETI DEJA BILETELE CUMPARATE...SPUNETI MAI MULTE DETALII...CU CE VENITI?CU AVIONUL CU AUTOCARUL(daca veniti cu atocarul ma luati si pe mine si niste amici deai mei din Londra:)))...astept un raspuns...cat de urgent!!!
rava
haideti baieti v-ati luat bilete?eu stau si ma uit la ele nana2.gif ...pana la urma am facut comanda..am sunat la numarul acela de telefon si in 2 zile au venit...Spuneti...cum facem unde ne intalnim? amerikne?mande?
mande
rava, eu inca nu am luat bilete
numarul meu este: 07886345117

da-mi un telefon (sau beep) sa vedem cum facem, luni o sa sun si io sa iau bilet

am asteptat un semn de la amerikanu da' inca nu s-a intamplat
rava
mande eu sunt in Anglia in vacanta si am numar de connex Romania.Numarul este: +40721711988.
Iti mai dau un numar la care poti sa ma gasesti in fiecare zi dupa ora 17 exceptie fiind miercuri: +447768764654...ceri cu Razvan....
Vezi cand cumperi bilete sa ceri pentru upper visitors pentru ca se vand...eu acolo mi-am luat..
Astept un sms de la tine sau daca e un call pe numaru' de Anglia sa vedem cum facem...eu nu cred ca pot sa ajung pana la 19 la stadion...
Astept un semn drink.gif
AmeriKnu
rava, mai exact,in ce zona a tribunelor? am vb q mande azi,suntem acolo joi :))

dar eu o sa ajung probabil dupa 7,k vin din nottingham si nu pot sami iau liber.
Florin
Antrenamentul oficial al lui Dinamo, joi, la ora 19:30 (ora Angliei) pe Goodison Park :)
rava
hai ma ca nu mai mintii lumea ca antrenamentu' e joi ..ce naiba ...esti undercover? argument.gif
Florin
se intelege...ca e miercuri :)
Haita
Da de unde stiti voi, ca nu va fi antrenamentul oficial chiar joi? HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.