Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Everton, Feyenord, Valerenga
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Haita
Dinamo cu Everton, Rapidul cu Feyenord, Steaua cu Valerenga.

Ce sanse au echipele romanesti?
pinky
Slabe, spre 0, din pacate!!! icon_cry.gif Everton a terminat pe 4 anul trecut, in campionat, fiind depasita doar de cele trei mari puteri europene, iar asta este mai mult decat bine intr-un campionat precum cel al Angliei!!Daca mai adaugam la asta si ca Andone nu a reusit inca sa formeze sistemul de joc, ca s-ar putea sa lipseasca Niculescu si ca vom juca primul meci acasa, nici nu vreau sa ma gandesc la ce ne asteapta
Valerenga este, dupa cate am auzit, mult mai buna ca Rosenborg, cu care Steaua s-a chinuit ingrozitor si chiar nu-i vad bine pe stelisti, mai ales ca, pun pariu ca ii vor subestima pe norvegieni, cu ideea ca ei isi vor lua revansa!!!
Rapidul, trebuie sa recunoastem, are misiunea cea mai grea...pe langa ca Feyenord este o mare forta in Europa, echipele romanesti nici nu prea au mare experienta in meciurile cu echipele olandeze...si la Rapid, ca si la noi, este presiunea din partea conducerii de a avea rezultate cat mai bune cat mai repede posibil, care nu poate fi un lucru bun...
Deci anul asta mai greu sa ajungem departe in Europa!!Eu tot mai sper ca va da Dumnezeu drumul la minuni si va face Andone echipa sa joace ca niciodata si ca ii vom bate pe englezi asa cum faceam inainte cand jucam cu echipele mari icon_rolleyes.gif Ce ne mai ramane decat speranta, ea moare ultima icon_mrgreen.gif
FORZA DINAMO!!! thumb.gif
Haita
Steaua si Rapidul joaca primele meciuri in deplasare iar Dinamo acasa.

Feyenord joaca la Rotterdam fara spectatori datorita suspendarii dictate de UEFA.
Metallica
everton ar putea fi blocati cu niste fundasi centrali in forma buna pt ca joaca in purul stil britanic cu mingi inalte aruncate pe beatie si ferguson. mc fadden mi se pare cel mai periculos om din atacul lor, dar nu va juca f. mult. cred ca am putea sa-i facem cu pase scurte si combinatii in viteza. si arteta ala trebuie avut grija la el ca e destul de tehnic. in rest sunt o echipa muncitoare dar de care se poate trece, daca jucam cu multa ambitie.
rapizii au sansa ca joaca primul meci indeplasare si fara spectatori, iar spurkatii sper sa nu aiba nici o sansa...
UNGUREANU ROBERT
fundasi in forma? George cred ca glumesti, sa fim multumiti daca vom putea sa-i numim fundasi. eu unul sunt sceptic in ce priveste calificareanoastra , despre celelate 2 echipe nu pot decat sa-mi exprim speranta ca se vor face de cacao.
dinametuu
sper sa mearga doar Dina mo, da` tiganii si spurcatii au sanse de calificare cel putin duble fata de ale noastre!
cane loco
inteleg ca astia de la Everton au luat bataie in campionatul englezesc in ultima vreme dar o sa il transfere pe Van der Meyde de la Inter Milano un jucator tare de viteza, Dinamo ar trebui sa lucreze mai ales la pase si combinatii, la tehnica suntem mai buni ca ei pentru ca la fizic cu siguranta ne depasesc.Oricum e o tensiune prea mare pe capul lui Andone ar trebui sa i se asigure linistea necesara meciului cu englezii plus faptul ca o sa avem in termen de doua saptamani meciurile cu spurkati si cu cioroi.
englandunited
si fundasii Ferrari ( fundas central de echipa nationala a Italiei) si Nuno Valente (fundas stanga in nationala Portugaliei ) asta dupa ce fundasul lor stanga obisnuit Pistone s-a accidentat ,,,Everton este o echipa buna care a reusit anul trecut sa se claseze in locurile pentru Champions League (locul 4) de unde a fost elimninata de Villareal cu acelasi scor de 2-1 tur - retur , nu au mari vedete in echipa , dar vad ca exact inaintea partidei cu noi s-au pus pe luat nume mari din Europa....Everton-ul de azi nu este cu nimic mai tare decat Aston Villa sau West Ham-ul de acum cativa ani eliminate de Steaua , sper ca Everton sa fie prima echipa englezeasca invinsa de Dinamo in istoria ei....FORZA DINAMO !!
ucu
la ce medie de inaltime au mijlocasii nostrii(Petre,Margaritescu,Plesan,Grigorie)ma tem ca nu prea avem sanse impotriva puternicilor mijlcasi englezi.Oricum trebuie sa ramanem optimisti HAI DINAMO
Haita
Exista sanse ca dupa ce Rapidul va disputa meciul de la Rotterdam fara spectatori si Steaua sa dispute meciul din Ghencea fara spectatori. Sa vedem ce zice UEFA astazi, cand rejudeca cazul Steaua -rasism.
mktmac
dc Dinamo o sa joace macar o treime din ce a jucat Romania cu Cehia atunci o sa se califice sigur.In ceea ce priveste steaua shi rapid ma doare in cot de ei 010.gif
Dust
dinamo a picat..k de obicei cu cea mai puternica echipa....nuno valent...McFadden...Neville....van der mayde.....:| wtf?
alexyutza
Noi sa jucam bine ... stiaua si rapid pt noi nu conteaza !
mktmac
QUOTE(alexyutza @ 9 Sep 2005, 06:53 PM)
Noi sa jucam bine ... stiaua si rapid pt noi nu conteaza !
*

exact asta cred shi eu
beerchug.gif
Dust
dak jucam la fel cum am facut-o cu omonia in retur..sau in repriza a 2-a la noi slabe sanse:D
Haita
Dupa cum anticipam, Steaua are stadionul suspendat. Probabil ca vor juca la Bacau la prietenul Sechelariu.
alexyutza
Andone pare increzator in sansele noastre ...poate ca avem noroc si ne calificam sau cel putin sa nu ne facem de ras !
Hai DINAMO !
Dust
mdea ma rog...oricum yo sunt increzator..dak jucam cum am facuto cu sahtior..sau chiar cu manchaster acasa...avem sanse mari de calificare dak nu...pa uefa..si anu asta...pa primavara europeana...PA wtf.gif gunshot.gif
alexyutza
Nici un sezon nu se poate compara cu altul. Nu are rost sa privim inapoi. Sa jucam cat mai bine si poate asa trecem si de Everton !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.