Bogat
Sep 30 2003, 10:24 AM
Am deschis acest subiect pentru a ne auto-evalua fortele...Sa vedem care este nivelul intelectual al sustinatorilor lui Dinamo...
Cine doreste isi poate face o scurta prezentare...
Anonymous
Sep 30 2003, 03:24 PM
In general in Romania cei care folosesc internetul au un nivel mai ridicat...deci nu neaparat ca tin cu Dinamo....raspunsurile cred ca vor fi in consecinta
Bogat
Sep 30 2003, 03:34 PM
Internetul nu mai este navigat nici in Romania numai de "studiosi"...Oricum, chiar si asa, numarul de voturi reprezinta "contorul" celor cu studii ce tin cu Dinamo.
Nu sunt elitist, dar m-am saturat sa vad fete gen Nicu' Galerie, Elias etc.
Anonymous
Oct 1 2003, 02:07 AM
Cu Dinamo tin cam tot soiul de oameni. Ca de altfel si celelalte echipe. NU stiu cat de relevant e un sondaj totusi.
svg
Oct 28 2003, 11:54 AM
IN SPRIJINUL AFIRMATIEI LUI DISCOBOLUS,VA SPUN CA LA TRIBUNA ZERO ,SE GASESC TOATE CATEGORIILE SOCIETATII NOASTRE CIVILE:INCEPAND DE LA COPII SI TERMINAND CU OAMENI MAI IN VARSTA,SI UNII MAI LINISTITI,ALTII MAI RAUTACIOSI,MAI VULGARI,INTELECTUALI,MUNCITORI,ETC. DECI SUNTEM,EXISTAM
Cainele
Nov 20 2003, 06:16 PM
Nu putem fi o categorie de elita .
Totusi suntem suporterii unei echipe de fotbal si asta nu implica foarte multe stiinta
ADn
Nov 21 2003, 12:18 PM
Suporterii lui Dinamo sunt peste tot, nu cred ca poti sa faci o definitie exacta a felului cum arata o parte a unui grup asa de mare a suporterilor . ( :D Bine in galeria Rapidului sunt mai multi rromi, dar asta nu conteaza

).
In orice grup, in orice gasca ( ce nu are legatura cu fotbalul ) cred ca
o sa gasiti un sustinator a lui Dinamo.
ADn
Nov 23 2003, 10:45 AM
Pentru a va da seama cat de Inteligentii :D suntem, nu cred ca poti rezolva cu intrebare " Care este nivelul nostru de pregatire " pentru ca eu sunt la liceeu, dar mai multe ca sigur o sa dau la facultate. Iar pe internet majoritate sunt astia mai tineri, deci ... Eu in locul vostru as inteba chestii ca de exemplu : de cand suntem supporteri ai lui Dinamo, Cand am vaztu primul meci sau ce ne-a determinat sa tinem cu Dinamo .
In speranta ca-l citeste cineva
Bogat
Nov 25 2003, 10:56 AM
OK, este greseala mea si mi-o asum in intregime: intr-adevar nu conteaza prea mult nivelul de pregatire. Cand am deschis acest topic eram nervos de la o discutie pe un site de sport cu niste suporteri craioveni care se tot dadeau rotunzi cu inteligenta ridicata a oltenilor si m-am gandit ca putem sa vedem si noi cei sustinuti de toate “rasele”, nu numai de una, cum ne situam.
Dar intr-adevar e aiurea.
S-a emis aici insa o idee interesanta spre care putem deturna acest topic: cum am ajuns fani Dinamo.
Eu am devenit convins pe la 6 ani cand am facut cursuri de inot la Dinamo. Atunci am inceput sa iau de fapt contact cu lumea sportului, marii sportivi care activau sau activasera la Dinamo si mi-a placut. Mai tarziu am avut ocazia sa practic handbal la Dinamo ca junior, avand antrenori la vremea respectiva pe Samungi, Licu Ghita si Redl. Intre timp insa ma atasasem decisiv si definitiv de culorile alb-rosii, care, ca o paranteza, dau in opinia mea cea mai frumoasa combinatie cromatica.
Ce mi-a placut la Dinamo: climatul de performanta, seriozitatea, determinarea sportivilor de aici pentru a reusi. Pot spune cu mana pe inima ca la vremea aceea (anii ‘70-’80) clubul era organizat mai profesionist decat acum. La fotbal am vazut live jucatori care cred ca si acum, chiar cu dezavantajul varstei, ar da lectii de tehnica individuala si daruire in joc jucatorilor din Romania: Lucescu, Dudu, Dinu, Dumitrache, Augustin, Custov, Cheran, Talnar, Orac, Multescu, Moraru, Raducioiu, Klein, Andone, Rednic, Vaiscovici, Lupu, Lupescu, Mateut si lista poate continua cu inca pe atati…
Am vazut meciuri europene ale lui Dinamo in care am invins sau am luptat de la egal cu echipe al care astazi ne fac sa tremuram doar la auzul numelor. Si pe vremea aceea arbitrajele internationale erau ostile aproape mereu echipelor noastre…Ce era dupa meciurile cu Hamburg, Dundee United, Inter Milano, Sampdoria, Liverpool…Veneau oameni din toata tara (unde-or mai fi cei din Tauni Alba?), ca era soare, ploua, ningea nu conta…Stadioane full, biletele le gaseai in general la bisnitari cu suprapret…ma pregateam pentru meciuri cu o saptamana inainte…Acum e aproape de neimaginat sa vezi un stadion de 70 000 de locuri gemand de suporteri doar ai lui Dinamo…si char daca nu erau arsenalele de astazi ale galeriei, era in schimb mult mai multa sustinere; se striga non-stop fiecare facea zgomot cu ce putea, steaguri, fulare crosetate de bunici, petarde artizanale, la victorii se aprindeau torte pe tot stadionul…
Am vazut meciuri Dinamo-Steaua sau Dinamo-Craiova in campionatul intern comparabile ca nivel, fara nici o exagerare, cu, sa zicem, un Inter-Milan sau Juventus-Roma de azi.
Am fost la cuplaje inter-bucurestene pe stadionul 23 august (Lia Manoliu de azi) unde nu aveai loc sa arunci un pai de cati oameni erau. A fost prin ’80 o situatie cu 120 000 de spectatori, intrati pe teren pentru ca nu mai aveau loc in tribune. Primul meci a inceput cu o intarziere de juma de ora, pana cand spectatorii s-au retras, marcand cu un lant viu terenul de joc. Mi-aduc aminte ca la cornere jucatorii abia isi puteau lua elan de vreo 1 metru ca sa execute lovitura.
Cam asta ar fi ceea ce m-a atras la Dinamo: valoarea, daruirea, atmosfera. Ce sper acum sa mai fie inca odata ce a fost Dinamo candva.
Si ce as sugera tuturor: daca tineti cu Dinamo, veniti fratilor la meciuri si nu stati ca la teatru, creati atmosfera sa simta si jucatorii ca exista multi care vin pentru ei si sa fie mai responsabili. Sa se stie ca dau socoteala permanent celor ce-i sustin din tribuna oricine ar conduce clubul. Ca suntem alaturi de ei si la bine si la rau.
Chiar, hai sa umplem stadionul la returul cu Spartak Moscova…si indiferent de scor si calificare sa-i incurajam pana la capat…
ULTRA_TEI
Nov 25 2003, 02:41 PM
FRUMOS!!!
ADn
Nov 29 2003, 01:43 PM
Pentru ca tatal meu e tot dinamovist, de cand am fost mic eu am tinut cu Dinamo. Insa de-abia de 6 ani pot spune ca sunt suporter infocat, atunci fiin si primul meu meci a lui Dinamo la care am participat, a fost unul amical cu echipa din oras, tot atunci am intrat, si am strigat pentru prima data intr-o galerie. Atunci totul s-a schimbat , si nu mai ma lasat inima sa mai pierd vre-un meci a lui Dinamo. Galeriea era mica deorece noi , cei de aici din Muscel o formasem pe loc. EU unul nici nu stiam de meci, pe la scoala am aflat, si imediat am plecat pe stadion . Odata cu internetul, i-am descoperit si pe cei din Guardia Muscel.
Singura mea problema, e ca ajung cam greu in Bucuresti, iar meciurile din nocturna nu am nici o sansa sa le pot vedea de pe stadion, pentru ca nu am cu ce ma intoarce. Insa nu ratez nici un meci de pe aici de prin zona ( Pitesti, Brasov, ).
Ceea ce nu v-am spus despre mine e ca azi e ziua mea si implinesc 17. [/color]
ULTRA_TEI
Nov 29 2003, 11:18 PM
LA MULTI ANI, ADn!!! Si sa ai parte numai de sanatate, fericire si noroc!
BebeMik
Apr 23 2004, 07:10 PM
Hmm .. se pare ca sunt cea mai mica de pe aici .. :)
acme
Apr 24 2004, 01:00 PM
eehe cam rau oricum sunetm cei mai destepti
BebeMik
Apr 24 2004, 01:49 PM
[/b]S-a emis aici insa o idee interesanta spre care putem deturna acest topic: cum am ajuns fani Dinamo[b]
Ca tot a venit vorba de asta.nu ma mai repet ca nu`mi place, spun o sg data si pt totdeauna :)
So.. intru pe net de 4 ani (de la 11 ani).era singura sala de net din zona.in acea sala am cunoscut un suporter rapidist care m`a invatat sa intru pe net, cum sa`mi fac mail, user si altele.de cate ori eram la calc si el n`avea unde sa intre, ma ruga sa intru pe #rapid , #official-hooligans etc.ma obisnuisem sa intru , si fara sa`mi dau seama m`am trezit ca sunt rapidista.eram prea mica pentru a realiza ce se intampla :? si de atunci pana anul trecut in luna august n`am facut nimic pentru a renunta la rapid.incetul cu incetul m`am certat cu "amicii" care ii aveam si in cele din urma mi`am dat seama ca de fapt eu niciodata "nu am tinut" cu rapid si am lasat`o balta pentru ca era doar o impresie despre acest fapt.dupa ce am vazut meciul Dinamo - Spartak (3-1) mi`a parut intr`adevar rau ca nu s`au calificat mai departe. a fost primul meci de cand ma stiu in care mi`a parut atat de rau.recunosc ca au mai fost si influente (colegi,prieteni), dar nu ei m`au determinat sa fiu fana Dinamo.in final am decis prin luna noiembrie sa raman suporter Dinamo pana la sfarsit, pe orice loc ar ajunge.trebuie specificat faptul ca habar n`aveam de locul pe care il ocupa Dinamo in clasament atunci cand m`am decis asupra acestui lucru.
cam atat
nu vreau sa par o fetitza cuminte in fatza voastra sau alte chestii, sa nu va ganditi la asta.
asta`i tot ... :|
Schatten
May 23 2004, 02:22 AM
Um , nu cred ca am o data cand m-am nascut ca Dinamovist.
Simpatia mea fata de Dinamo a inceput prin clasa a 7-a, cand m-am mutat in Tei, pina atunci locuisem la bunici care nu aveau mare treaba cu fotbalu, desi cre ca si de acolo au venit niste influente asa mai mult la nivel de subconstient, amundoi bunicii au lucrat toata viata in M.I. :)
Am cochetat un pic cu handbalul la Dinamo, prin clasa a 8-a parca da nici atunci nu eram genu suporter infocat, consacrarea a venit mult mai tarziu, prin liceu cand am inceput sa merg regulat la meciurile echipei cu un grup de prieteni.De atunci sangele meu si-a schimbat culoarea si a capatat si o nuanta de alb :)
bene tre sa fiu sincer si sa recunosc ca la aparitia mea ca Dinamovist a contribuit un picut si faptul ca tata e Stelist fanatic, da fanatic nu asa.....:)
N-ati vrea sa stiti ce se intampla la mine cand sunt meciuri directe Dinamo-Steaua :)
-vlad-
May 23 2004, 01:09 PM
mai puneti un vot la facultate, ca eu nu am user :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.