Help - Search - Members - Calendar
Full Version: suspans .... ne omorati
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
sorin86
abia acu ne trece si noua tensiunea.
cat despre meci nu mai putem spune nimic .
iar andone nu se dezminte si il foloseste pe tamas la inchidere , iar aceleasi probleme la constructie ca in meciul cu farul. sa vzt cum a intra grigorie ( om cu ceva creatie la mijloc ) tot jocul sa mai animat si la noi. Am vazut azi ca sunt si ceva castiguri la echipa : in primul rand moti care a jucat excelent , apoi gaev care apara ce e de aparat , e sigur ; apoi si pulhac care a fugit de a rupt pamantul ... ii mai trebuie ceva incredere dar oricum e de viitor. In rest gogosile echipei raman daouda si bratu care nu inteleg de ce tot joaca titulari pt ca amndoi sunt penibili. In plus baltoi trebui lasat pe ban ca de rez ca vom pierde multe meciuri pe mana lui (sa il vedem si pe chihaia ce poate ) , iar vlad munteanu cred ca trebuie dus la juniori sa invete sa loveasca mingea . Despre plesan nu miam facut vreo parere , doar poate ca alearga si ca parca nu mai are acele fumuri de vedeta . Oricum cred ca iarasi vina este a lu andone in primul rand . felul cum a inceput echipa meciul . e de 2 ani jumate la noi si tot nu pricepe ca dinamo nu poate tine de rezultat . sper sa se ia masuri ceva sau , nu stiu care e solutia ...
sper k niculae si stoican sa revina .... dar nu stu si nu cred ca andone va fi demis dupa calificare ... care oricum a fost jenanta .

( iertati greselile de ortografie , de la meci )
SALO
mariko dauda dute in africa......
sivi@dinamomania.net
Ai dreptate, SALO! Prima repriza a fost groaznica...Ma
bucur ca ne-am calificat, dar suntem departe de fotbalul european...Il sustin pe ANDO.
dinametuu
suntem jalnici! nea-m calificat cu foarte mult noroc! avem in curtea noastra o adunatura de ratati, obositi si betivi.... sa ne obisnuim cu ideea :((
pinky
QUOTE(dinametuu @ 26 Aug 2005, 12:46 AM)
sa ne obisnuim cu ideea :((
*

Ce-ar fi sa se obisnuiasca si Baltoi, Grigorie si cu Vlad Munteanu cu frecatul tusei vreo cateva mii de etape?Ce-ar fi sa se obisnuiasca Andone cu ideea ca e un antrenor de doi bani?Ce-ar fi sa nu mai fim numai noi cei care sa trebuiasca sa ne conformam situatiei si sa-i incurajam mereu, chiar si atunci cand ISI BAT JOC DE NOI pe fata?Iti spun eu, nu se va ajunge niciodata in situatia asta, se va continua ca si pana acum...Andone va alcatui cat mai prost echipa, cu bulanu inainte...jucatorii vor juca cat mai prost pot ei, ca doar de aia is platiti cu o caruta de bani...conducerea va face aceleasi porcarii ca si pana acum, iar noi...noi vom fi mereu alaturi de Dinamo, asta e singurul adevar!!!
caag3
Ce-ar fi sa se obisnuiasca si Baltoi, Grigorie si cu Vlad Munteanu cu frecatul tusei vreo cateva mii de etape?Ce-ar fi sa se obisnuiasca Andone cu ideea ca e un antrenor de doi bani?Ce-ar fi sa nu mai fim numai noi cei care sa trebuiasca sa ne conformam situatiei si sa-i incurajam mereu, chiar si atunci cand ISI BAT JOC DE NOI pe fata?

Ai mare dreptate.Ti-a cam trecut timpul Ando.Am fost mereu alaturi de tine am dat vina pe conducere pe jucatori dar incep sa cred ca principalul vinovat esti tu niciodata nu inveti din propriile greseli.
UNGUREANU ROBERT
am fumat 2 pachete de tigari, m-am rugat cat nu m-am rugat toata viata, am slabit cateva kg... oare pe ei ii intereseaza ca noi chiar suferim?
bj
QUOTE(UNGUREANU ROBERT @ 27 Aug 2005, 02:03 PM)
am fumat 2 pachete de tigari, m-am rugat cat nu m-am rugat toata viata, am slabit cateva kg... oare pe ei ii intereseaza ca noi chiar suferim?
*

Din acest punct de vedere meciul a fost chiar palpitant. Cred ca de data asta am fost noi in pozitia in care s-au aflat moscovitii acum cativa ani. Atunci, in retur, noi am jucat mai bine, dar tot ei s-au calificat. Important este ca am avut taria de caracter sa luptam si am avut norocul ca Niculescu are un picior de aur. Cred ca omul asta ar trebui sa isi lase amprenta piciorului drept in cimentul stadionului de la Dinamo pentru eternitate! 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.