abia acu ne trece si noua tensiunea.
cat despre meci nu mai putem spune nimic .
iar andone nu se dezminte si il foloseste pe tamas la inchidere , iar aceleasi probleme la constructie ca in meciul cu farul. sa vzt cum a intra grigorie ( om cu ceva creatie la mijloc ) tot jocul sa mai animat si la noi. Am vazut azi ca sunt si ceva castiguri la echipa : in primul rand moti care a jucat excelent , apoi gaev care apara ce e de aparat , e sigur ; apoi si pulhac care a fugit de a rupt pamantul ... ii mai trebuie ceva incredere dar oricum e de viitor. In rest gogosile echipei raman daouda si bratu care nu inteleg de ce tot joaca titulari pt ca amndoi sunt penibili. In plus baltoi trebui lasat pe ban ca de rez ca vom pierde multe meciuri pe mana lui (sa il vedem si pe chihaia ce poate ) , iar vlad munteanu cred ca trebuie dus la juniori sa invete sa loveasca mingea . Despre plesan nu miam facut vreo parere , doar poate ca alearga si ca parca nu mai are acele fumuri de vedeta . Oricum cred ca iarasi vina este a lu andone in primul rand . felul cum a inceput echipa meciul . e de 2 ani jumate la noi si tot nu pricepe ca dinamo nu poate tine de rezultat . sper sa se ia masuri ceva sau , nu stiu care e solutia ...
sper k niculae si stoican sa revina .... dar nu stu si nu cred ca andone va fi demis dupa calificare ... care oricum a fost jenanta .
( iertati greselile de ortografie , de la meci )