attos
Aug 22 2005, 09:58 PM
Oameni buni da echipele mai au shi meciuri proaste...credeti ac Dinamo face exceptir...nicidecum...a pierdut un meci ,pe teren propriu,,,dar nu inseamna ca e un capat de lume, partea buna e ca suntem cu un pas in turu 1 al cupei uefa,caa vem supercupa,suntem in carti pentru campionat...ce va agitati atat...trageti linie la sfarsitul turului...nu aruncati acum tot felul de vorbe care mai ales fac rau echipei (n.r. gașca slugilor proaste un_suporter "Eu cred că Andone trebuie să plece! Atâta timp cît fotbaliştii nu ştiu sau nu pot să alerge un meci întreg, vinovat e antrenorul! Nu mai avem răbdare să piardă Andone 8-9-10 meciuri la rînd. De ce să ne chinuim reciproc!!??"...da ce ma 1 jok este echivalentu a 9 ...sa fim seriosi...multumesc.
pinky
Aug 22 2005, 10:13 PM
gașca slugilor proaste-ul scrie numai tampenii care sa vanda, cine-i mai asculta pe ei?Puteau la fel de bine sa puna mesajele a atator dinamovisti care il sustineau pe Andone, pseudo-ziaristii astia nu merita nici sa folosim articolele lor ca hartie igienica
Numai de scandaluri nu avem acum nevoie fie ca sunt in cadrul echipei, sau intre suporteri, trebuie doar liniste si rezultatele nu vor intarzia sa apara!!!Sa avem incredere!!
Forza Dinamo
soreen20
Aug 22 2005, 10:14 PM
DA ASA E.ECHIPELE MARI AU ZILE PROASTE.DAR TARE MI-E FRICA SA NU AVEM PREA MULTE ZILE DIN ASTEA CU ACTUALUL LOT.STI CUM SE ZICE: ZIUA BUNA SE CUNOASTE DE DIMINEATZA.SHI LA NOI CAM SCARTZAIE
alexyutza
Aug 24 2005, 08:13 AM
Da asa ii . Etapa trecuta cam toate echipele mari au avut ceva probleme.
O infrangere nu spune nimic.
Nu cred ca avem motive serioase sa ne facem griji si mai ales acum cand urmeaza meciul cu Omonia , cel mai important as putea zice.
Sa castigam meciul de maine si dupa aia avem destul timp sa ne gandim la toate!
Hai DINAMO !
Add1ct3d
Aug 24 2005, 08:53 AM
Avem cel mai bun lot din Romania .... dar sunt multzi jucatori noi !
Eu zic k a fost o infrangere la bulan......putea sa fie prima repriza 3,4 - 0 pentru noi ... dar dak asha a fost...asta e..
ORICUM DINAMO e cea mai tare ...
Forzza Dinamo !