Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Revine oficial Sudul?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Haita
Pentru prietenii din peluza Sud, o intrebare desi nu este neaparat treaba mea: luati in consideratie o revenire oficiala?

Din cate am inteles s-au rezolvat cu Ioan Becali problemele care erau la sfarsitul returului.

Pogo stie cand vorbeam despre o galerie a lui Dinamo pe tot stadionul: PCH la nord, ZEL l-a sud ar prinde oaspetii ca intr-un cleste...

Pe cand schimbati steagul "underground" intr-unul oficial. Luati-o ca o sugestie..
Haita
Poate la meciul cu Bacaul? Sau la cel cu Everton?
Haita
Imi raspund singur. Prin mutarea acolo Brigate, se pare ca SUDUL A REVENIT!

Felicitari Z.E.L. pentru ca ati rezistat un an intreg impotriva tuturor!

Astazi a renascut peluza SUD. De azi incolo, jucatorii de la Dinamo vor trebuie sa faca un sprint la final de meci de la o peluza la alta sa salute galeria lui Dinamo.

Inca mai sper ca si restul de 3 grupari sa revina cu banere si numele oficiale.

FELICITARI!!
kacio
nu va reveni niciuna din brigazi din cate stiu...vor face altceva
extremist
Toata lumea spera sa revina!ar fii o bucurie imensa pt toti Dinamovistii!si in plus ar atrage si f multi alti ultrasi in sud! thumb.gif
de la debutul Brigate in sud peluza a fost mai populata si mai activ vocal ca niciodata!sa speram ca o vor tine tot asa! beerchug.gif
chimaira
mie imi place la Sud.
sper ca a fost alegerea justa.
si sper, pt binele spiritului Dinamo ca vom avea un Sud puternic.
Metallica
sudul a fost ok duminica. tineti-o tot asa.
LAZIO
Super Dinamo!
ZOCCOLO DURO
sudul a fost deosebit ...impreuna ,boysul,brigate si ceilalti au creat o atmosfera cu adevarat ultras...cu speranta ca aceasta atmosfera va fi la fiecare meci ...FC DINAMO ALLE
...
Radule ,ne vedem maine in sud....
ZOCCOLO DURO PRESENTE
kacio
ce ma ma bucur sa vad ca lumea decide sa se duca la sud...sper sa ramana elias singur , doar cu oamenii lui si cu samantarii (ceva in genu de duminica , chiar daca n-am fost prezent stiu ce a fost pe acolo) ....
ZOCCOLO DURO
eu unul vin in sud dar nu am nimic nici cu elias nici cu ceilalti ...si din cate am vazut majoritatea din cei care vin in sud nu gandesc altfel...daca ne-am mutat ..motivul e ca acum am simtit nevoia de o schimbare....si atat. Eu unul m-as bucura sa avem in viitor doua peluze puternice nord si sud. !!! ar fi mai bine sa nu se inteleaga altceva...
Pana una alta toti suntem dinamovisti si asta-i tot ce conteaza...FORZA DINAMO VINCI INSIEMME A NOI !!!!
Antispring
Am plecat din Nord dupa 10 ani de stat acolo din cauza faptului ca majoritatea eram considerati in ultimul timp doar niste fraieri de catre cei cativa mieji din peluza. Ei erau adevaratii suporteri, iar noi doar umplutura care n-avea voie sa comenteze.
In Sud nu se pune problema deloc asha....... cel putin deocamdata icon_lol.gif
Nu port pica nimanui din PCH, dar era nevoie de ceva nou. Sper sa fie doua peluze puternice. thumb.gif
LAZIO
Radule ,ne vedem maine in sud....
ZOCCOLO DURO PRESENTE thumb.gif

asa e frate ne vedem la sud!pana nu se schimba ceva in nord nu mai calc pe acolo! 149.gif
ZOCCOLO DURO
fratilor nu va speriati de vreme...trebuie sa venim toti...si in sud si in nord...peste tot....cu copii,cu tatici,....cu bunici..cu mamici...cu ce vreti voi...trebuie sa fim alaturi de baietii nostrii...Presimt ca sudul va fi si mai numeros ca la meciul cu Bacaul si cu siguranta vom fi si mai adevarati !!!Radule trebuie sa-ti facem cunostinta cu fotograful gras(cine a fost la meciul cu bacaul stie de cine vorbesc....)hahaha!!!
Golden
...
chimaira
asa e...si e posibil ca el sa citeasca aceste randuri chiar in acest moment.

salut! 010.gif 010.gif 010.gif
ZOCCOLO DURO
nu cred ca stie sa citeasca...e politist
Antispring
Da ...da' are atentie si simtz de observatie......

Grasule !!...... Fii atent aici..................... :turd: :turd: :turd: ..... simtzi ?
Golden
...
chimaira
unul tine abecedarul, unul stie literele si grasul...mananca!!
tongue.gif
Golden
...
ZOCCOLO DURO
sudul present
Golden
...
Antispring
A...... esti unu din aia doi in albastru din stanga?
..... sau ala de pe steagul Brigate?
whiteman
Bravo voua baieti !!!
Pentru binele lui DINAMO tineti-o tot asa.
Pacat ca sudul e maimic decat nordul, dar sa speram la mai bine.

HAITA_DINAMO.gif
Dust
mah...yo ce sa zic :D am 15 ani si nu sunt nici la sud nici la nord:D Da yo sper k pana la urma sa se uneasca toata galeria lu Dinamo...k asha e frumos...nu? ce req..pana la urma...tot suporteri a lui Dianmo suntem...deci ar trebui sa avem interese comune ;) HAITA_DINAMO.gif
ZOCCOLO DURO
Golden
...
Mitzi
Mai are sens topicul asta?Sudul a revenit...asta e clar...sau e un topic rezervat sudistilor?
Prevad ca pe viitor vom mai avea inca 1 grupare in sud 010.gif
LAZIO
QUOTE(Mitzi @ 7 Oct 2005, 8:40) *
Mai are sens topicul asta?Sudul a revenit...asta e clar...sau e un topic rezervat sudistilor?
Prevad ca pe viitor vom mai avea inca 1 grupare in sud 010.gif

sudul nu a revenit, sudul a fost acolo tot timpul, cu grupurile care il formau pana la autodesfiintare!!! busted_blue.gif
ei si-au facut si in acest fel simtita prezenta dar nu ca si grup cu steag de gard!!!!
tu ce vroiai sa spui prin sudul a revenit?
Mitzi
@Lazio...ideea era ca inainte de venirea Brigate lucrurile intrasera pe o panta descendenta...corect?...dar baietzii au adus un nou suflu Sudului..asta inteleg prin revenire...uite c e ,nu vreau saa supar p nimeni...pur si simplu am intrebat daca topicul isi mai are rostul acum cand sudul a renascut...asta era ideea...daca baietzii din sud se simt jigniti...imi cer scuze!!!

de altfel opinia mea despre sudisti o gasesti la cel mai bun jucator in meciul cu bistrita...stie cine...merge?
LAZIO
010.gif ma este punctul tau de vedere!!sunt de acord ca sudul era intr-o scadere de forma pana sa vina Brigate la ei si impreuna cu ei si alti baieti de baietzi!!dar sudul inca exista si pana sa vina ei si in plus de asta aveau o gramada de actiuni remarcabile!!! HAITA_DINAMO.gif
si in plus de asta sudul desi are alta consistenta de cand a venit brigate , inca nu au redevenit un grup cu steag de gard! busted_blue.gif
hai bafta! beerchug.gif
ZOCCOLO DURO
ati luat-o razna de tot crazysanta.gif
LAZIO
010.gif da!
ZOCCOLO DURO
pai d'aia ai ajuns prin sud...esti cu capu'....hehehe
LAZIO
QUOTE(ZOCCOLO DURO @ 10 Oct 2005, 12:38) *
pai d'aia ai ajuns prin sud...esti cu capu'....hehehe

si asta e adevarat! 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
beerchug.gif
ZOCCOLO DURO
icon_lol.gif
Rime
Fratilor, lasati dusmania asta dintre Sud si Nord! Eu la majoritatea meciurilor stau al Nord dar am fost si in Sud la cateva meciuri...Pana la urma nu conteaza in ce peluza stati! Acum cand vine o deplasare foarte grea, sprijinul nostru conteaza foarte mult! Nord, Sud-Cu totii pentru aceeasi cauza-Dinamo! Tin minte un mesaj al fostei factiuni B|O|Y|S care s-a mutat din Nord in Sud(Alta peluza, aceeasi cauza-Dinamo) deci nu conteaza cu cine veniti la Sofia, conteaza doar sa veniti! Cu totii la Sofia! bananasmile.gif
CMIDP
Rime barane te-ai inregistrat si aici in sfarsit? :))
Cam tarziu la topicuri dar mai bine mai tarziu decat niciodata
Rime
QUOTE(CMIDP @ 2 Nov 2005, 7:45) *
Rime barane te-ai inregistrat si aici in sfarsit? :))
Cam tarziu la topicuri dar mai bine mai tarziu decat niciodata

Aveam ban pana acum dar am scapat de ban bananasmile.gif so I can talk now icon_lol.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.