DirtyX
Aug 18 2005, 09:00 AM
Marius se pare ca este de acord sa revina in Stefan cel Mare dupa ce a refuzat oferta arabilor de la Al-Ittihad, asta in cazul in care atacantul nu primeste oferta dorita din partea unei echipe din Italia.
din ProSportTot ce ne ramane noua, suporterilor de facut este sa speram in continuare ca Marius Niculae sa renunte la tot felul de alte echipe si sa se intoarca acasa.
alexyutza
Aug 18 2005, 09:19 AM
marius niculae ! marius niculae!
toti ne dorim sa se intoarca.... sper ca nu o sa primeasca vreo oferta din italia .
a dovedit ca are caracter. alti dinamovisti care joaca acum in strainatate au declarat ca nu mai vin in romania pt nimik .
cinste lui!
prin atasamentul lui fata de dinamo a demonstrat ca merita iubirea si respectul nostru!
cu el in teren o sa fim cu adevarat invincibili!
forzza dinamo!
Creed
Aug 18 2005, 09:59 AM
inca unul pe care nu-l ia nimeni si se intoarce la Dinamo...pe langa asta in ataca oricum nu avem probleme, nu prea vad cui o sa-i ia locul...ma enerveaza ca Dinamo i-a facut mai demult oferta pa care a refuzat-o iar acum cand nu-l vor decat arabii...ce e la Dinamo societate de reabilitare fotbalisti?...iar unii sar in sus de bucurie ca ce atasament,ca vom fii invincibili...trezeste-te frate...si apropos nu i-a zis nimeni cum se scrie forza?
DirtyX
Aug 18 2005, 11:03 AM
De ce gandesti asa? Tie ti se pare ca o sa renunte vreodata vre-un jucator la strainatate pentru campionatul nostru putrezit? Niciodata!
E cam exagerata treaba cu atasamentul, nu stiu cat de dinamovist mai e Marius Niculae dar pe vremuri era, si nu trebuie uitat pentru tot ceea ce a facut pentru noi.
Zici ca Dinamo e societate de reabilitare, nu te astepta la altceva la Dinamo pana cand nu avem un buget adevarat si conditii carer sa atraga jucatorii din strainatate. Noi avem scandalurile noastre, blaturile noastre si pe Giovani Becali.
Marius Niculae e inca tanar si are potential cine stie, poate e mai bun decat restul atacantilor de la noi, tu n-ai de unde sa sti. E o oportunitate care nu trebuie ratatat.
Cat despre treaba cu forza, sa fim seriosi... hai sa nu ne mai certam pe astfel de subiecte ca nu suntem copii.
Creed
Aug 18 2005, 12:20 PM
la ce oferta din strainatate renunta Niculae ca sa vina aici?..la cea de la arabi...macar are cap sa-si dea seama ca e terminat acolo...eu cred ca si Rosenborg daca ii facea vreo oferta isi baga picioarele in Dinamo...cat despre "sa nu uitam ce a facut pentru noi"...a jucat fotbal si si-a luat salariul, hai sa nu mai ridicam statui unor jucatori care isi fac doar treaba chiar daca si-o fac bine, sigur sunt si exceptii gen Baresi sau Maldini care joaca foarte bine 20 ani la acelasi club, castiga nu stiu cate campionate si Liga Campionilor...atunci da sunt de acord sa ridici in slavi asemenea jucatori.. Acum sa nu ma intelegeti gresit, mi-a placut enorm de Niculae cand era la Dinamo chiar si acum imi place, e dinamovist ce-i drept si poate ca o sa ne fie si util...da' ma enerveaza sirul interminabil de reveniri de jucatori pe care nu-i mai ia nimeni...Timofte, Raducioiu, Mihalcea, Denis Serban...doar Clau a fost ok si se pare si Zicu, in rest i-au adus degeaba.
DirtyX
Aug 18 2005, 12:26 PM
Aici iti dau dreptate, si eu imi doresc sa vad mai multi jucatori direct de la juniorii lui Dinamo, dar asa cum s-a intamplat cu Niculescu, Zicu, Tamas chiar care au ajuns piese importante in echipa lui Dinamo, de ce nu i-am da o sansa si lui Niculae?
Poate ajunge de se "indragosteste" de echipa si nu mai placa :) ...asta in cazul in care joaca bine!
alexyutza
Aug 19 2005, 09:54 AM

Marius Niculae ar fi cel mai bun jucator adus de DINAMO inapoi.
Sa speram ca nu primeste o oferta mai buna. Daca vine Marius ce se va intampla cu Niculescu ? Sper ca nu va pleca...
forzza DINAMO !
dinametuu
Aug 19 2005, 04:01 PM
de ce va contrati degeaba! nu o sa vina marius la noi! parerea mea este ca ar prefera si seria B din Italia decat Dinamo!...in conditiile in care i se va oferi un contract adevarat e posibil sa vina...da` nu e becali asa de mare la suflet si larg la punga..
oricum baiatu` asta e caine de mic si mai are multe de aratat! iar dc Dinamo il poate ajuta intr-un fel(sportiv ma refer) ar trebui sa faca orice...
ps: sa fim realisti.. ne`a lasat un car de amintiri frumoase (mai tineti minte atunci cand tragea spre poarta, iar copii de mingi fugeau din spatele portii???

)
darkestt
Aug 20 2005, 09:15 AM
Mie-mi convine atacul actual si nu inteleg care-i rostul aducerii lui in momentul de fata. Aceeasi parere o am si vis-a-v-s de aducerea lui Chihaia...
Cred ca era mult mai bun T. Moldovan decat acest Chihaia...
Niculae a fost unul din jucatorii mei favoriti inainte sa plece, dar aici nu e muzeu..

si in plus ma tem ca Dinamo s-ar scapa de Baltoi in cazul aducerii lui Marius, Baltoi care mi-a placut foarte mult pana acum, s-a zbatut, are cea mai mare voint dintre toti atacantii nostri( cum era Niculae pe vremuri...)
Azi ma duc la Poli-steaua sa-mi vad "prietenii"
Sper sa-i arda poli rau de tot.
Forta Dinamo!
senza tregua
Aug 20 2005, 09:41 AM
Mie-mi convine atacul actual si nu inteleg care-i rostul aducerii lui in momentul de fata. Aceeasi parere o am si vis-a-v-s de aducerea lui Chihaia...
Niculae a fost unul din jucatorii mei favoriti inainte sa plece, dar aici nu e muzeu.. icon_lol.gif si in plus ma tem ca Dinamo s-ar scapa de Baltoi in cazul aducerii lui Marius, Baltoi care mi-a placut foarte mult pana acum, s-a zbatut, are cea mai mare voint dintre toti atacantii nostri( cum era Niculae pe vremuri...)
Azi ma duc la Poli-steaua sa-mi vad "prietenii" 2guns.gif blacksheep.gif
Forta Dinamo! icon_evil.gif
Uite ca mai place cuiva si Baltoi!!!
N-as fi crezut...
soreen20
Aug 22 2005, 08:46 PM
QUOTE(senza tregua @ 20 Aug 2005, 11:41 AM)
Uite ca mai place cuiva si Baltoi!!!
N-as fi crezut...
DACA ITI PLACE ATACUL ACTUAL INSEAMNA CA ESTI STELIST.IN AFARA DE NICULESCU NU ARE NIMENI VALOARE.ZICU ESTE PREA LENES,BRATU PREA VARZA.BALTOI SHI RESTU`INCA NU AU EXPERIENTA,PLESAN ARE PREA MULTE FIGURI IN CAP SA FACA PERFORMANTA.....
VORBA UNUIA DE P FORUM NU MAI STIU CINE(SCUZE)-SA VINA SESTAK
soreen20
Aug 22 2005, 08:48 PM
QUOTE(darkestt @ 20 Aug 2005, 11:15 AM)
Niculae a fost unul din jucatorii mei favoriti inainte sa plece, dar aici nu e muzeu..

si in plus ma tem ca Dinamo s-ar scapa de Baltoi in cazul aducerii lui Marius, Baltoi care mi-a placut foarte mult pana acum, s-a zbatut, are cea mai mare voint dintre toti atacantii nostri( cum era Niculae pe vremuri...)
Azi ma duc la Poli-steaua sa-mi vad "prietenii"
Forta Dinamo!

SORRY MAI SUS AM GRESIT QUOTE-UL.ORICUM NU CRED CA VINE NICULAE(DIN PACATE)
adrian_smyle
Aug 23 2005, 09:42 PM
FORZA NICOLAE TE ASTEPTAM NU CA SOREEN FRAIERU ALA CU ATACU LUI

CAINE PANA LA MOARTE
soreen20
Aug 23 2005, 10:26 PM
bine ma ca iti place.cre`ca esti singuru.ti-a placut shi de zicu in meciul cu Farul?
alexyutza
Aug 24 2005, 09:01 AM
Ce se mai stie despre posibila intoarcere la Dinamo ?
eu nu am mai auzit nimic...
adrian_smyle
Aug 24 2005, 01:51 PM
nu pot sa-ti spun ca mi-a placut da zicu in meciu cu faru dar asta e nu putem sa-l judecam pt o ratare trebuie sa recunosc o ratare foarte mare dar eu sunt de acord sa vina nicolae la dinamo deoarece el e un jucator cu experienta
adrian_smyle
Aug 24 2005, 01:54 PM
sunt de acord cu intoarcerea lu nicolae soreen
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.