Help - Search - Members - Calendar
Full Version: www.brigate.ro
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
SALO
un site exact cum am vrea noi sa fie,intrati si cititi k atentie ideeile noastre...... tongue.gif www.brigate.ro
Shamann
In sfarsit Salo,cam mult a durat:P...demult asteptam,dar mai bine mai tarziu decat niciodata!!!!!am intrat si situl e super..felicitari pentru el ..si felicitari pentru voi..BRIGATE!!!!!!RESPECT BRIGATE!!!!!!
Antispring
Tare faza cu scaunul in capul jandarmului !!!!!! bananasmile.gif
SALO
ole....
Golden
...
Jedi
QUOTE(Golden @ 4 Aug 2005, 01:31 PM)
m-a placut si faza cu on tour...mai nasol ca inca nu cuprinde toate orasele...ar fi frumos sa vezi toata harta Romaniei parcursa si cu multe povestiri interesante :)
*

Urmeaza...
In curand vor fi disponibile toate deplasarile... thumb.gif
dinametuu
felicitari pentru site! e ceea ce ma asteptam!
sa`l actualizati cat se poate de des!!!!!
Kroegger
Salo...nu mere sa-ti trimit poza de la Galati prin mail...stau 7 ore la attach files...ti-o trimit prin messenger k?
SALO
aha
ai id-ul meu?
alexyutza
MISTO SITEUL !!! BINE CA L- ATI REACTUALIZAT.
PACAT CA UNII VA CONSIDERA O GRUPARE NAZISTA 149.gif .
NOI TOTI DINAMOVISTII VA RESPECTAM PT CEEA CE FACETI SI VA SUSTINEM. ASTEPTAM CAT MAI MULTE MATERIALE!!
nana2.gif
[COLOR=#CC0000]
LAZIO
alexyutza---------------------brigate nazisti???????
de unde si pana unde??????????

sau poate ii confunzi cu Panzer care nici ei nu sunt nazisti au doar reputatia asta pt numele pe care il poarta.....................si dc sunt eventual doar rasisti !!!!!!!!!! gunshot.gif
alexyutza
EU NU-I CONSIDER NAZISTI !!!!!
DAR IN ULTIMA VREME SE SPUN MULTE PROSTII . SE RASPANDESC MULTE ZVONURI NEADEVARATE... SI ASTA-I UNU DINTRE ELE . NICI EU NU STIU DE CE .. NU VAD LEGATURA DINTRE EI SI NAZISTI....."ROMANIA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR"....
WHO KNOWS !!!
SALO
@alexyutza.....Mentalitate : ultra

Orientari politice : dreapta nationalista in proportie majoritara (a nu se intelege nazism)

thumb.gif
alexyutza
SUNT PUTINI CEI CARE AU AUZIT DESPRE DREAPTA NATIONALISTA ... SI MAI PUTINI CEI CARE STIU DESPRE CE-I VORBA...[COLOR=red]. S-A VAZUT CUM AU REACTIONAT JANDARMII CAND AU VAZUT BANNERUL PANZER... (IS REDUSI MINTAL...).
FORZZA DINAMO !!!
ANYWHY ... O ECHIPA FARA SUPORTERI NU POATE SUPRAVIETUI !!
ZOCCOLO DURO
MAINE IMI FAC STEAG WEHRMACHT....SAU SS....DAR NU FAC POLITICA
kacio
da SALO...aveti ca orientare dreapta nationalista...dar mai aveti si extremisti pe acolo thumb.gif
Kroegger
Ma si ce dak sunt nazisti? Heil Hitler! :D! Respect Brigate!
ZOCCOLO DURO
hmmm'...... eu tin cu conan barbarul ...cred ca il bate pe hitler
Kroegger
Lol :)
kacio
QUOTE(ZOCCOLO DURO @ 10 Aug 2005, 07:07 PM)
hmmm'...... eu tin cu conan barbarul ...cred ca il bate pe hitler
*

nu prea inteleg ce ai vrut sa zici cu asta...vad ca esti Lazial ...tocmai de asta nu inteleg ironia asta...in fine....succes Brigate
SALO
QUOTE(kacio @ 10 Aug 2005, 10:55 PM)
nu prea inteleg ce ai vrut sa zici cu asta...vad ca esti Lazial ...tocmai de asta nu inteleg ironia asta...in fine....succes Brigate
*

multumim thumb.gif
ZOCCOLO DURO
sunt fratele lui "che".... hahaha... adevarul ca politica este problema ce mai importanta in peluza nord... ironia a fost subtila si a inteles cine trebuia ... salo mai traiesti?
LAZIO
thumb.gif BRIGATE SUNT REPREZENTATIVI PT AC MILAN NU PT iNTER MAI SALO!!!TU CARE ESTI INTERISTUL PELUZEI NORD!!!
PROPUNE SA VA NUMITI BOYS-SAN.....SAU ULTRAS....VIKING...BAUSCIA MILANO..........IMBASTISCI 1993 MILANO,...GRUPPO BRUSCO.....MILANO NERAZZURRA....IRRIDUCIBILI INTER icon_lol.gif
ORICUM FORZA BRIGATE DINAMO ball.gif SI TINAND CONT CA SUNT TOT LAZIAL PREFER INTERUL!!!!
FORZA DINAMO!!!!!! thumb.gif
ZOCCOLO DURO
AR MERGE SI BRIANZA ALCOOLICA..SI AR IMPACA PE TOATA LUMEA(EXISTA SI LA UNII SI LA CEILALTI)
LAZIO
ar merge si............
muşeţel steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 010.gif
Kroegger
Lol Lazio...Vezi k Salo e Milanez(rossonero) nu interist banned.gif
ZOCCOLO DURO
salo te-ai dat dupa paulica sau ce? hahaha... erai un interist adevarat si acum te-ai dat cu dusmanii? hahaha
SALO
nu tata sunt tot interist,doamne cum as putea sa fiu milanez ??? nono.gif
si bineanteles frate k irriducibili lazio si ex bgb verona,pro patria,sbn ascoli..... thumb.gif
Kroegger
Salo...Nu mai minti ca tin minte la Alba Iulia ce cantai de Milan cu Brigate...si numai yo cu Tinta cantam Merda Milan! 2guns.gif
SALO
te inseli,baietii stiu asta!
nici beat nu canta k milan,poate era altcineva!
Kroegger
Ba tu erai ma...Tin minte bine k veneam de la Alba Iulia...dupa ce a fost accidentu ala de pe V.Oltului...si ati inceput toti din Brigate sa cantati Forza Milan....ce dracu...doar eram in autocar...in plm crazysanta.gif
SALO
esti nebun......sincer nono.gif
lotzi
Bun site-ul... felicitari !!
Haita
Duminica cu Bacaul, primul meci pe care-l veti petrece oficial la SUD nu?

Succes in continuare si tineti steagul lui Dinamo cat mai sus!
gavros
actualizati si voi site-ul, adica adaugati poze noi de la meciuri, fiindca vad ca ultimile poze sunt de la meciul cu Gloria B.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.