Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liviu Ganea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3
dinamovista_ever
e un jucator bun :) eu zic ca o sa ajunga titular si o sa fie printre cei mai buni jucatori de la Dinamo:) A jucat f bine de cate ori a jucat la prima echipa HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Faza asta cu Liviu Ganea imprumutat la nu stiu ce echipa este in ciclul celor facute de oaie de conducatorii de la Dinamo ... Sincer nu sunt de acord cu acest lucru, dar pana la urma parerea noastra, a suporterilor, nu conteaza, asa ca ne putem lamenta la nesfarsit ca tot nu o sa ne bage nimeni in seama... Asta e, pustuilica va juca la alta echipa si Doamne fereste sa se intample la fel ca in meciul acela cand un jucator de la Dinamo ne-a eliminat(ex. Ilie Iordache in meciul de cupa cu Pandurii), sper sa nu se intample asa si cu Liviu...
Oricum te asteptam inapoi la Dinamo, acolo unde iti este locul ca sa iti faci datoria asa cum sti tu mai bine ...
Wlad_red_dog
Eu unul cred ca e o idee buna cea cu imprumutul. Daca mai vine un atacant atunci vom fi acoperiti. Si oricum, il mai avem si pe Lemnaru carea isi asteapta sansa.
COSMIN C
Mda, a mai inscris doua goluri si in poarta Danemarcei.... Dar lasa, sa se duca la Pandurii.
POOL
Mai bine il imprumutau pe Mendy.
red_dogvitan
Dupa parerea buna nu e o idee buna cu imprumutul la Pandurii dar daca va inscrie multe goluri ca jucand titular in multe meciuri si va face o impresie buna il vom aduce inapoi si va face concurenta la echipa
COSMIN C
Nu Pool, pe Mendy il crestem noi.
Radu10mai
mai bine ii dadeam pe amandoi, de preferintza la aceiasi echipa, sa joace impreuna, chiar in liga a 2-a, nu avem timp de crescut jucatori ca Mendy, care mai au ani buni sa ajunga la nivelul lui Niculescu, de exemplu, noua ne trebuie atacanti experimentati, daca vrem sa nu ne facem iar de rusine in L.C.!
COSMIN C
Ori tu nu te-ai exprimat bine, ori eu nu inteleg ce vrei sa zici. Ce echipa de Liga 2? Avem echipa de Liga 2.
Ganea are 19 ani, cam pe la ce varsta vreti voi sa se intoarca la Dinamo? Pe la 30 ar fi destul de copt? Incep sa cred ca a facut bine Marica, a plecat cand trebuia. Si nu e decat cu vreo 3 ani mai "batran" decat Liviu.

Si vorbim de L.C. ca si cand tot sezonul avem de jucat numai cu d-alde Real Madrid, AC Milan, Liverpool. Oameni buni, mai incepe si campionatul, si Cupa Romaniei. Sunt destule meciuri in care astia tineri ar putea juca mai mult de 10 min.
radu
Se pare ca nu avem exercitiul specularii tinerelor talente. Nu stiu cum se face de mereu patim asa. Plecarea lui Ganea va fi o mare greseala mai ales in conditiile in care sezonul competitional urmator va fi foarte incarcat. Cum naiba sa il dai pe Ganea si sa-l pastrezi pe Mendy sau sa repatriezi cine stie ce fosila?!!!
mihaiul90
Am citit o stire din revista presei dupa prima pagina in care scrie ca nu il mai impumuta pe Ganea fiindca nu s-au inteles cu Pandurii, deci s-ar putea sa ramana in cele din urma la noi.
florin_80
QUOTE(COSMIN C @ 5 Jun 2007, 10:51) *
Si vorbim de L.C. ca si cand tot sezonul avem de jucat numai cu d-alde Real Madrid, AC Milan, Liverpool. Oameni buni, mai incepe si campionatul, si Cupa Romaniei. Sunt destule meciuri in care astia tineri ar putea juca mai mult de 10 min.

Exact asta am spus si eu la comentarii. Unii au senzatia ca sezonul viitor=ChL. Tot sezonul viitor se va reduce la meciurile din ChL (daca vom ajunge acolo). Daca am ajunge acolo, poate ca meciurile din ChL ar reprezenta 1/7 din intregul sezon. Sezonul care tocmai s-a terminat ne-am plans de subtirimea lotului si de faptul ca doar un nucleu restrans a dus greul. Oameni buni, urmeaza un sezon mul mult mult....mult mai greu si epuizant.
Ganea nu tre' lasat sa plece. Ropotan si Stefan Radu, acum 2 sezoane, faceau naveta intre prima (mai putin) si a doua echipa (mai mult) si pana la urma le-a prins bine, dar macar erau in anturajul primei echipei si se pregateau cu ea. Predescu a fost imprumutat la Gloria...pe langa faptul ca nu era tot timpul titular, nu mi se pare ca ar fi progresat. Baltoi este moneda de schimb si imprumutat odata la 6 luni, vi se pare ca ar fi progresat?
POOL
QUOTE(COSMIN C @ 5 Jun 2007, 10:51) *
Ori tu nu te-ai exprimat bine, ori eu nu inteleg ce vrei sa zici. Ce echipa de Liga 2? Avem echipa de Liga 2.
Ganea are 19 ani, cam pe la ce varsta vreti voi sa se intoarca la Dinamo? Pe la 30 ar fi destul de copt? Incep sa cred ca a facut bine Marica, a plecat cand trebuia. Si nu e decat cu vreo 3 ani mai "batran" decat Liviu.

Dupa mine Ganea poate fi o solutie si pentru meciurile tari ale noastre, in conditiile in care ceilalti atacanti nu sunt in forma.
tudor_spartanu
Dinamo CONTINUA SA LANSEZE NOI JUCATORI TALENTATI! INCA O DOVADA:LIVIU GANEA!SPER CA PRIN POSIBILUL IMPRUMUT LA Pandurii SAU LA ALTA ECHIPA DIN LIGA I SA NE ADUCA UN PLUS IN ATAC!BRAVO LUI!SA O TINA TOT ASA!FARA FEMEI SI FARA CLUBURI ... HAITA_DINAMO.gif icon_lol.gif ball.gif E BAZA!

Valeu, dar ce faci aici? In primul rand nu mai tipa si tot in primul rand citeste regulamentul!
Clau_Goool
Ba cu cluburi, dar unul singur in principal : FC Dinamo, aici e clubul unde danseaza si se distreaza Liviu Ganea !!!
mrbodo2002
Sper sa ramana negocierile cu pandurii in impas si sa ramana in lotul lui Dinamo;aici trebuie sa joace si sa se maturizeze!
Radu10mai
Cosmin, eu am vrut sa zic, sa-i imprumutam la o echipa pe Ganea si Mendy, undeva unde sa joace titulari, chiar la o echipa de liga a 2-a.....nu sunt destul de buni pentru Dinamo in acest moment, dupa parerea mea.
COSMIN C
Mai Radule, sa-i imprumutam la o echipa de Liga 2? Pai Dinamo 2 ce e? Sa ramana dom'le aici, ca nici pentru echipa a doua nu vor mai fi meciurile din Liga 3, si cred ca nu ne mai dorim sa retrogradeze. Si sa joace si colo si colo, Unde e problema? De ce sa-i dam neaparat?
POOL
verystrange.gif Ii "imprumutam' la Dinamo 2.
Radu10mai
ii avem pe danciu, Niculescu, probabil Bratu + inca un atacant sper eu ca va veni, cand crezi ca vor juca la Dinamo? daca stau prea mult pe banca, ajung....bancheri verystrange.gif si se plafoneaza, sau isi schimba meseria..baietii trebuie sa joace, si nu prea au loc...deocamdata....din nou, parerea mea!
Me_Sama
A jucat in amicalul Nationalei de Tineret. Nu a fost titular, dar a intrat din minutul 55. A creat la inceput o faza periculoasa pentru poarta adversa, iar apoi, pentru ca echipa noastra a ramas in inferioritate numerica, a ramas singurul varf. Ce m-a impresionat este ca a facut pressing pana in ultimul minut, fiind singur intre 5-6 jucatori. E clar ca merita o sansa si la Dinamo!
djmihaitza
Vazand meciul n-am observat nici o diferenta intre Liviu si "vedeta" convocata si in nationala mare a Angliei, Theo Walcot.
Un varf cu adevarat de "gura portii", oportunist si mereu conectat la "380-ul" (a se citi trei-optzeciul) partidei.
Cu mai multe verticalizari pe el am fi avut mai multe sanse de a termina in avantaj pe tabela.
red_dogvitan
Rednic ar trebui sa ii acorde o sansa lui LIviu Ganea mai ales dupa ce l-am vazut cum a evoluat in seara asta in amicalul de tineret al nationalei
reddog_sv
Intr-adevar are calitati Ganezu si nu ar trebui sub nici o forma Dinamo sa se dispenseze de el..decat sa se mai incerce aducearea vreunui Caicedo sau mai stiu eu ce mai bine i s-ar da lui mai mult credit
dudu1961
Daca Liviu ar fi jucat mai mult , ar fi un alt mare citig pentru echipa , pentru ca baiatul are potential dar se vede cind intra ca nu are jocuri la prima echipa .
mike_dinamovistu
Da e un jucator de mare viitor;) are toate sansele ca in putin timp sa faca saltul de la juniori la echipa nationala..doar daca ar juca mai mult:D
Fane
ar trebui sa-l bage mai mult ca asa joaca 5 minute la 5 meciuri. cred ca e foarte bun
cane loco
un jucator de perspectiva ar trebui bagat titular sa inlocuiasca o ,,vedeta'' de preferat pe terminatul de niculescu, cu Bratu in atac altfel am discuta nu ca n&d care mimeaza fotbalul.
n0K1aRedDog
hai cu B&G bratu ganea in loc de N&D....
matador
hai cu b&g
gavros
sa mai vina unu care sa il cheme cu "U" sa fie BUG doglaugh.gif
Myhay_Dinamo
Nu sunt deloc multumit ca Niculescu nu se mai lasa de fotbal.Are 31 de ani,e o varsta la care greu sa mai alergi.Imi e si mila de tinerii jucatori de la Dinamo 2 cum se gandesc ca nu sunt lasati de Niculescu si Danciulescu sa joace la prima echipa.Chiar acum cateva zile am auzit ca pe Liviu Ganea il vor olandezii de la Ajax Amsterdam si el nu e adus la prima echipa.O singura data a fost bagat in teren in a doua repriza cu Elfsborg.Pe Ganea aca l-am avea la prima echipa si poate daca ar juca si Lemnaru si Alexe,cred ca am castiga aproape tot in campionat. complaining.gif
FarfelkugeL
E accidentat ma Liviu!
reddog_sv
Cred ca a venit vremea ca Ganea sa fie titular. 251.gif
alin-berceni squad
seamana foarte mult cu Raducioiu,pe la aceiasi virsta M.Lucescu a riscat si l-a titularizat in detrimentul lui camataru,un fel de Cl.Niculescu de astazi
darkestt
Anul asta trebuie sa fie anul lui Liviu...
Curaj!
cristina_biancorossi
hai sa dam o sansa baiatului ca e tanar sji marita foarte mult......bafta ball.gif ......e vremea sa ne formam si noi o echipa tanara, stabila canada.gif
gilutza_d
Azi Liviu Ganea schimba prefixul.
La mulți ani Liviu,la cat mai multe meciuri la Dinamo si multe goluri. HAITA_DINAMO.gif
red_dogvitan
La multi ani Liviu Ganea multa bafta in continuare!! HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
La mulți ani, Găniță ! La cât mai multe meciuri la prima echipă și bucurii în sufletele noastre, a suporterilor alb-roșii.
costin91
La multi ani ! La cat mai multe goluri si meciuri la prima echipa si multa sanatate !
reddog_sv
La Multi Ani!! Cat mai multe meciuri in tricoul alb-rosu beerchug.gif
cosmin targoviste
La multi ani,Ganea!Sper sa prinzi cat mai multe meciuri la prima echipa si sa dai cat mai multe goluri!
The Game
La multi ani! Nu pot sa inteleg de ce nu a fost inlocuit Danciu asera cu Liviu ... Parca era vorba ca le dam si tinerilor o sansa ...
Leaveyou
L-am băgat și la Echipa Fantastică ! Domnu' Țălnar mi-ați ruinat echipa.
ganitza
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!

sa ai parte numai de bucurii si sa reusesti sa castigi un trofeu alaturi de familia dinamovista

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif
georeddog
sper sa mai intre pe teren pana la sfarsitul sezonului si asa e compromis .Eu il am rezerva la Echipa Fantastica , e ieftin , doar 50 icon_lol.gif
DinamoEver
Liviu Ganea a declarat astăzi, pentru Fanatik, că nu mai vrea să rămână la Dinamo ßi că ßi-ar dori să joace ori la Universitatea Craiova, echipa lui de suflet, ori în străinătate.

Doamne Liviule, ce e in capul tau ?
ce se intampla cu tine ?
POOL
Ce ai vrea sa faca? sa ramana rezerva la Dinamo mereu? sa intre pe final cate 5 minute? icon_rolleyes.gif Sa nu fie inclus in lot din cauza unui jucator gen Miranda? Nu e nimic de mirat. De ce credeti ca ne pleaca acuma toti jucatorii de perspectiva de la echipa a 2-a?
COSMIN C
Vara trecuta a refuzat sa plece. Si l-a ce i-a folosit?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.