Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liviu Ganea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3
POOL
A zis ca daca pleaca la Dinamo, pleaca pentru totdeauna. Nu vrea sa fie imprumutat.
The Game
Una e sa pleci si alta e sa spui ca iubesti Craiova...
DinamoEver
eu din cate stiu .. stiu ca este constantean nu oltean..
POOL
A fost cumparat la Dinamo de la Scoala de fotbal Gica Popescu, care este in Craiova. S-ar putea sa fie de prin zona aia. doglaugh.gif
DinamoEver
si scoala Gica Popescu l-a descoperit din Constanta
cosmin targoviste
QUOTE(POOL @ 25 May 2008, 4:38) *
Ce ai vrea sa faca? sa ramana rezerva la Dinamo mereu? sa intre pe final cate 5 minute? icon_rolleyes.gif Sa nu fie inclus in lot din cauza unui jucator gen Miranda? Nu e nimic de mirat. De ce credeti ca ne pleaca acuma toti jucatorii de perspectiva de la echipa a 2-a?

Liviu Ganea era jucator de perspectiva?Cate sanse i s-au dat?
Si dupa declaratia ca iubeste Craiova,eu il prefer pe Miranda decat pe el.Daca nu iubeste Dinamo,pentru mine e la fel de mercenar ca si Miranda si ca si ceilalti.
Clau_Goool
Nu stiu daca e adevarata declaratia ca ar iubi Cra-Craiova, dar il inteleg in privinta
faptului ca s-a saturat sa fie o rezerva permanenta. Baiatul e tanar si merita o sansa
de a evolua la Dinamo. Daca nu i se da aceasta sansa, mie mi se pare normal ca sa
doreasca sa plece ...
COSMIN C
QUOTE(cosmin targoviste @ 25 May 2008, 19:40) *
Liviu Ganea era jucator de perspectiva?Cate sanse i s-au dat?

Ia zi tu, cate samse i s-au dat. Si ce argumente ai ca nu e de perspectiva?
cosmin targoviste
In finalul campionatului trecut a jucat 5-6 meciuri ca titular si alte cateva pe final plus meciurile de cupa si a dat doua goluri.In acest sezon a jucat 9 meciuri in toate competitiile si a dat doar o pasa de gol.Mie mi se par suficiente sanse sa arate ca poate fi titular.Dar nu a aratat asta.Nu are nicio scuza.Nici de adaptare nici de nimic.Refuza sa joace la echipa a doua,refuza sa fie imprumutat.Scuzati-ma,va rog,dar ca sa joci la Dinamo trebuie sa fie o mandrie la varsta lui,nu sa o faca pentru bani.Pentru bani se joaca de la 30 de ani incolo.
O sansa ce inseamna la voi?Un sezon?Pai jucatorilor adevarati,ca Ronaldo sau Messi le-au trebuit 3-4 meciuri sa arate ca au valoare,nu sezoane intregi.Normal,sunt alte proportii,dar sunt jucatori mai buni ca Ganea la Dinamo 2,dinamovisti, si care pot arata mai mult ca el,sunt sigur.Valoarea o ai sau nu o ai.Si nu iti trebuie secole sa o arati.
COSMIN C
Ori e de vina oboseala si d-aia nu prea inteleg ce zici, ori chiar scrii doar asa, de dragul de a scrie.

"In finalul campionatului trecut a jucat 5-6 meciuri ca titular si alte cateva pe final plus meciurile de cupa si a dat doua goluri."

Vorbim banuiesc de sezonul 2006-2007. Care sunt alea 5-6 meciuri in care a jucat titular in sezonul ala? Eu stiu ca a jucat cu UTA, dar nu titular, a intrat si a inscris, cu steaua , rapid, Gloria nu a fost titular, a fost intr-adevar titular cu CFR, dar nu stau sa mai caut, parerile de pe aici de la vremea aia, eu imi amintesc ca a jucat destul de bine in meciul ala. Apoi cu Otelul, Unirea, Ceahlaul nu a jucat. Poate am scapat vreun meci, dar 5-6 titular in finalul sezonului...plus cateva pe final de meci...plus meciurile de cupa.... Care cupa? M-a lasat memoria sau noi din Cupa Romaniei chiar am iesit devreme rau, si, in nici n caz, nu ne-a prins primavra prin competitia asta?

"...sunt jucatori mai buni ca Ganea la Dinamo 2,dinamovisti". Adica sunt jucatori mai buni ca el care sunt si dinamovisti? Sau mai dinamovisti? De unde stii tu cat de dinamovist este el? Am mai vazut pe un topic, " nu face nimic si e plin de fite, etc"...Vorbesti de parca esti cel putin antrenorul lui.
The Game
Sunt de acord ca merita mai multe, mult mai multe sanse. La fel ca si ceilalti de la Dinamo 2. Inteleg de asemenea si ca s-a saturat sa nu i se ofere nicio sansa si sa treaca astfel vremea peste el. Inteleg ca se gandeste la viitor, inteleg ca vrea sa plece. Dar, de aici pana la a spune ca iubeste Craiova, ca e echipa lui de suflet, e mult. Cred ca esti de acord Cosmin C ca aici a gresit.
COSMIN C
„La Dinamo nu mai vreau sa stau. In acest moment nu stiu unde o sa evoluez, am vorbit la telefon cu impresarul meu si astept sa vedem ce se decide. As vrea sa joc la o echipa din strainatate sau la Universitatea Craiova, pentru ca eu iubesc Universitatea, dar acest lucru nu depinde numai de mine, probabil pina luni se va rezolva aceasta problema”, a declarat Liviu Ganea.

Asta e declaratia din Fanatik. Ca a spus sau nu exact asa, nu avem de unde sti.

A venit la Dinamo de la scoala "Gica Popescu". Care e in Craiova. A crescut acolo care va sa zica. Un copil, da? Ce ti se pare asa de condamnat ca paote se atasase cumva de oras, si chiar si de echipa, la care credea probabil c-o sa si ajunga? Probabil a fost intrebat unde doreste sa joace daca pleaca de la noi. " In strainatate sau la Univ Craiova." Adica dintre toate echipele din tara prefera daca pleaca de la noi, Craiova, si e cat se poate de logic, avand in vedere ca pe acolo a inceput fotbalul. Nu a spus ca e echipa lui de suflet.

Nu mai faceti din tantar armasar ca nu e cazul. O sa plece si scapati de el. Si de el si de altii. Sper ca sunteti multumiti. Vor veni numai jucatori indragostiti pana peste cap de Dinamo. Si care daca n-or sa poata sa joace la noi se vor lasa de sportul asta. Sau isi vor taia venele.
FarfelkugeL
Cum puteti ma unii sa spuneti ca vreti sa plece? Pai baiatul asta merita infinit mai multe sanse decat Piranda si chiar triplat salariul!

Nu va e rusine sa-l luati la misto? Pana la urma nu o sa traiasca cu apa, potential are, stie ca poate sa faca mult mai multe. Cum sa stea o viata rezerva la Dinamo??? Are si dreptate!
Eu unul sunt de partea lui, a tacut si a crezut ca se poate rezolva amiabil pana acum. CAND CINEVA ISI BATE JOC DE TINE ITI CAM SARE TANDARA!

Eu il sustin pe Liviu Ganea, bafta multa Liviule.
The Game
@ Cosmin, in postul sau, DinamoEver zicea ca Ganea a zis ca Craiova e echipa lui de suflet, acolo am vazut eu. Ma rog, nu conteaza asta.
Eu sunt de acord cu el, m-ai inteles gresit. Doar ca, parerea mea, putea sa se lipseasca de declaratia aia.
COSMIN C
Părerea lui Cheran despre Liviu Ganea: „Ar fi trebuit să i se acorde mai multă încredere și a fost un moment prielnic în perioada Rednic. Am și vorbit atunci cu Mircea și am crezut că are curajul acesta. A avut un moment când putea să îi dea drumul, l-a băgat în meciul cu UTA în care a avut o evoluție foarte bună, golul său a adus un punct, iar la jocul următor nu a fost ținut nici măcar rezervă… Așa ceva nu se face. Un jucător de vârsta sa, dacă îi faci așa ceva îl termini. De aceea el a și intrat într-un con de umbră… După aceea au vrut să îl împrumute, e la refuzat și a făcut o greșeală mare. Acolo ar fi jucat titular și poate că își dădea drumul… pentru că are niște calități clare.”
Max
Întrebați-l și de miranda, apoi comparați părerile lui Cheran despre cei doi și dați-i peste nas lui borcea..... în nasu' lui!
Capirossi
Daca esti bun si arzi pt. Dinamo, in alea 5 minute in care esti bagat in teren dai 101 % din ce poti. Daca astia 101 % inseamna doua goluri in 2 ani, asta inseamna ca locul lui nu e aici. Cum nici al lui Mendy nu e, nici al lui Miranda. Ca iubeste Craiova nu e ceva rau, mai rau e ca nu a iubit Dinamo. Daca o iubea avea alta atitudine in teren. Bafta un' s-o duce.
Cai Lun
Hai poate iti aduc eu aminte cum da Danciu al tau 101% pe teren in 5 minute! dwarf.gif
COSMIN C
Pai la vedete nu se pune, ca d-aia e vedete. taunt2.gif
COSMIN C
QUOTE(COSMIN C @ 6 Jun 2008, 10:57) *
Gata, am gasit, revin cu datele clare. Putintica rabdare. tongue.gif

Hai ca pun aici ca e topicul lui. Deci pe Labtof am gasit asa:

- cu UTA din min 71, a inscris in min 74
-cu Vaslui titular, a jucat tot meciul
-cu steaua din min 77
- cu Arges din min 81
- cu rapid din min 81
-cu Gloria din min 73, a inscris in min 77
-cu CFR titular, a jucat tot meciul
- cu Otelul din min 77
-cu Unirea din min 87

Si tot nu-mi ies 10.... bangmyhead.gif
biancap78
Nu cred ca are mai multe ....a jucat destul de putin.....nu a fost foarte folosit si de aceea si numarul redus de goluri....
Florin_Dinamo
QUOTE(COSMIN C @ 6 Jun 2008, 11:33) *
Hai ca pun aici ca e topicul lui. Deci pe Labtof am gasit asa:

- cu UTA din min 71, a inscris in min 74
-cu Vaslui titular, a jucat tot meciul
-cu steaua din min 77
- cu Arges din min 81
- cu rapid din min 81
-cu Gloria din min 73, a inscris in min 77
-cu CFR titular, a jucat tot meciul
- cu Otelul din min 77
-cu Unirea din min 87

Si tot nu-mi ies 10.... bangmyhead.gif

Nu stii tu sa numeri verystrange.gif verystrange.gif
COSMIN C
Nu te contrazic, astept ajutoare. tongue.gif
dudu1961
"Doua la primarie , doua la Scoala de fete , dooua la ....!"
Si tot nu ies , poate Florin vrea zidul ceuameni.gif bangmyhead.gif
Max
Vezi ce-ai pățit dacă n'ai învațat tabla înmulțirii ? goodone.gif
Florin_Dinamo
Cosmine, ai uitat miutele de la antrenamente, meciurile amicale, tenis cu piciorul, meciurile la fifa 07... de aia nu-ti ies taverna.gif rofl.gif taunt.gif taunt.gif
COSMIN C
QUOTE(m@x @ 6 Jun 2008, 12:30) *
Vezi ce-ai pățit dacă n'ai învațat tabla înmulțirii ? goodone.gif

Ma gandeam eu ca odata si- odata o sa ma ajunga blestemul matematicii! icon_redface.gif
Capirossi
Uameni buni l-am avut in curte pe Kaka, pe Messi si n-am aflat ? Va consumati energiile ca a plecat un baietas fitos care a dat un gol jumate in 2 ani ? Baltoi, Cleo Dragan aveau doua gradatii peste pustiul asta si tot s-au dus. E adevarat ca merita sa fie incercat mai mult, dar CAT A FOST INCERCAT ne-a dat pe spate ? Uite ca a plecat de la noi si nu se bate Chelsea cu Real pt. el. De varfuri ne vaitam ? Noi n-avem fundas dreapta.
COSMIN C
Deocamdata n-a plecat. Poate ramane si va face sa va inghititi vorbele. 010.gif
mrbodo2002
Mai nou isi face antrenamentele in herastrau...evident in alb-rosu imbracat!
POOL
Avem in lot cel mai bun atacant de la echipa under 19 a Romaniei si noi ne batem joc de el. Bine ca ii apreciem pe jucatorii de la alte nationale care nu au jucat nici un minut pentru echipa lor.
biancap78
E unu dintre cei mai buni juniori....pacat ca vrea sa plece...decat sa-si bata toti joc de el toti cei din club mai bine sa isi gaseasca un club unde sa poata juca...insa pentru Dinamo ar fi o mare pierdere
stef 22
QUOTE(POOL @ 26 Jun 2008, 16:40) *
Avem in lot cel mai bun atacant de la echipa under 19 a Romaniei si noi ne batem joc de el. Bine ca ii apreciem pe jucatorii de la alte nationale care nu au jucat nici un minut pentru echipa lor.

1.cred ca te referi la nationala under 21
2.nu are cum sa fie cel mai bun atacant de acolo, din moment ce este abia a patra varianta pentru postul lui dupa Keseru, Bogdan Stancu, Palimaru. In curand ii ia fata si Sabrin Sburlea (daca nu s-a intamplat deja asta)
POOL
NU ma refer la cea under 19 unde a fost liderul echipei. Acuma cand a urcat la echipa de under 21 a jucat cateva minute in vreo 3 partide.
FarfelkugeL
QUOTE(POOL @ 26 Jun 2008, 16:40) *

Under 21, dar in rest sunt e acord cu tine. Baiatul asta merita o sansa! Daca pe Piranda s-au dat 1.5 mil dolari pe el sigur se dadeau 1 milion, dar Porcea e orb si nu vede saracul.
Capirossi
Bine ai revenit, Farfel. Merita o sansa, de acord. Dar a cata ar fi ? In niciun caz nu merita sa fie tratat in bataie de joc. Dar nu uita ca i s-a propus sa fie imprumutat undeva si a refuzat categoric. Sa-si vada lungul nasului mai bine. Nu e nici Fabregas nici Torres, e doar un pusti cu perspective, care promite. Aici e Dinamo, nu sanatoriu. Ori pune osul ori pleaca.
cosmin targoviste
Corect.
The Game
Miranda a jucat meciuri intregi si n-a aratat nimic si in continuare e la Dinamo si are si salariu mare. De ce ??
Capirossi
Ask Mr. Borcea.
The Game
Ideea era ca Miranda joaca mult mai mult decat Ganea, are salariul mult mai mare si nu joaca NIMIC. Si totusi Miranda este la Dinamo, chiar titular, iar Ganea nu. Poate d-asta ar merita mai multe sanse.
mrbodo2002
Si ce sanse i s-au dat...in loc sa fie in cantonament cu echipa in germania el e in cantonament in herastrau.Asta e;vom avea echipa competitiva cand vom sti sa ne pretuim valorile!
djmihaitza
QUOTE(The Game @ 27 Jun 2008, 23:22) *
Ideea era ca Miranda joaca mult mai mult decat Ganea, are salariul mult mai mare si nu joaca NIMIC. Si totusi Miranda este la Dinamo, chiar titular, iar Ganea nu. Poate d-asta ar merita mai multe sanse.

Diferenta e ca Miranda a dat gol cu Pandurii si Liviu asta micu' s-a scapat in pantaloni cand a ramas singur cu portarul. Am pierdut 3 puncte (daca luam macar 1p. din astea 3 terminam in fata porumbeilor pe #3) la meciul ala si pentru asta tre'sa-i multumim lu' Cristea Adrian si lu' Ganea Liviu.
Diferenta e ca Miranda, chiar daca a fost trecut pe banca de rezerve datorita ratarilor alea imense la care ne-am inchinat cu doua maini, s-a prezentat a doua zi la antrenament, nu s-a suparat ca vacaru' pe sat cum a facut Ganita asta micu' care si-a pus palma in cur si n-a mai servit pregatirea de la Dinamo ca.... deh!! ... el e marele Liviu Ganea ....
A nu te prezenta la antrenamente nu este o forma de protest ci un exemplu de indisciplina (si de prostie). Antrenamentele alea nu le facea pentru Dinamo, pentru suporteri, pentru Borcea, Badea sau Turcu, pentru ziaristi ori pentru shaormarii de la Red Dog's... antrenamentele alea la care trebuia sa se prezinte sunt facute in primul rand pentru EL, asta daca vrea sa ajunga fotbalist. El a ales sa ne arate contrariul.
Capirossi
Mihaie, da' de fumurile lui Mirinda cand s-a ratoit la Multescu si i-a aruncat tricoul in vestiar ce zici ? Nici Piranda nu e dus la biserica, n-ai grija, e tot o apa s-un pamant.
POOL
Miranda e vedeta lasa. A venit aici cu aere. A crezut ca vine la noi si ca o sa fie cu o clasa peste jucatorii din Liga 1. Si fix asa a fost. drunk.gif

Lui Liviu nu i s-au dat multe sanse, degeaba.
Dj Mihaita, calculeaza cate minute a jucat Miranda la Dinamo si cate goluri a dat si dupa aia fa acelasi lucru si la Ganea; sa vedem.
djmihaitza
Fiind topicul lui, eu vorbeam de aici de neprofesionalismul unui copil razgaiat cum e Liviu Ganea.
De ce n-a facut si Margaritescu la fel desi a fost anuntat ca nu mai face parte din planurile lui Rednic? Pentru ca Andrei este un fotbalist cerebral care stia ca daca nu face cel putin un antrenament pe zi asta inseamna ca triseaza fotbalul (care i-a dat TOT in viata).

De Miranda nu pot sa ma contrazic cu voi pentru ca aveti in mare parte si voi dreptate. Omu' la momentul respectiv si-a explicat gestul, alaturi de Voika, cum ca erau nervosi si suparati pe randamentul lor slab din meciul respectiv (cel cu "rusinea tarii" a.k.a. "tarfa singura"). Daca eram Multescu ii bateam cu gheata in cap (in stilul lui Alex Ferguson) pana la sange. Si lui Ropotan acelasi tratament i-as fi aplicat....

Ca antrenor prefer sa am 5 atacanti d-astia temperamentali, care sa-si recunoasca singuri unde si cum au gresit si care sa-si doreasca sa-si imbunatateasca jocul pentru a prinde primul 11 (vezi sezonul trecut: Ganezu', Danciu, Niculescu), decat sa am unul indisciplinat precum Liviu. Daca s-ar lua multi dupa el ai fi pus in situatia de a-l baga la antrenamente pe Tyson (soferu'), pe nea Tica ori pe Culina... (unii dintre ei chiar ar merita asta icon_lol.gif )

Ii judecati pe unii componenti ai echipei (actuali si fosti) prea mult cu inima decat sa fiti obiectivi...
POOL
A plecat la Otopeni: se pare ca acolo e colonie dinamovista. Sper sa devina titular si sa inscrie multe goluri in Liga 1. Iar la anul sa revina la Dinamo, probabil in locul lui Danciu, care nu stiu cat il va mai tine fizicul.
Capirossi
QUOTE(COSMIN C @ 6 Jun 2008, 20:49) *
Deocamdata n-a plecat. Poate ramane si va face sa va inghititi vorbele. 010.gif

Maybe next time. ( Traducerea & adaptarea : N-ai sa vezi ).
Se duce la D 3.
biancap78
Ii e mai bine la Otopeni...are suficient timp sa se maturizeze sa joace si sa se perfectioneze...daca nu joci degeaba esti fotbalist....Multa bafta si sa ne revedem la Dinamo....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.