Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liviu Ganea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3
Sezran
Păreri despre jucători.
SILVIU_99
EU CRED CA LIVIU GANEA ESTE UN JUCATOR FOARTE PROMITATOR...PESTE 1-2 ANII CRED CA VA FII TITULAR HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
...si spui asta bazandu-te pe... icon_rolleyes.gif
SILVIU_99
meciurile de la dinamo2 si tinand cont ca e si la natioanala u18 parca
alexyutza
Putea sa-l ia Esteban si pe Ganea in turneul de pregatire din Cipru . Daca e mai bun decat multi dintre coechipierii lui de la Dinamo 2 , poate ca ar fii mai bine daca s-ar antrena din cand in cand si cu echipa mare , ar invata mai repede . De la jucatorii gen Niculescu , Danciulescu , Petre , chiar are ce invata .
Printre ceilalti , din B , se pierde , ar fii pacat .
red_dog 4 ever
Merita si el o sansa
hunter
cred ca odata cu venirea lui Rednic i se va da si lui o sansa sa arate ce poate asa cum a procedat si la rrapid cu D. Niculae si Bratu
red_dogvitan
Merita si el o sansa sa vedem ce o sa faca HAITA_DINAMO.gif
DarkRed
S-ar parea ca are valoare...trebuie avuta grija cum va fi crescut....poate ajunge titular in maximum 1 an daca e serios si munceste...si daca i se va da sansa, bineinteles ball.gif
Nexus
E un jucator care promite....sper sa nu plece ca si Guda,si sa joace la echipa mare.
snake_warior
Merita sa i se acorde o sansa....sa vedem cum va profita de ea ball.gif
armagedon
EU UNUL IL VAD PE GANEA PRINTRE TITULARI. TINE-O TOT ASA
SNapy
O sa vedeti ca intr-un an sau doi va face parte din primul 11siinscrie multe goluri.
junior
QUOTE(armagedon @ 27 Jun 2006, 8:41) *
EU UNUL IL VAD PE GANEA PRINTRE TITULARI. TINE-O TOT ASA

care ganea bre...confuzi marfa cu ambalajul... 010.gif 010.gif 010.gif
dacă e în lotul lui Dinamo nu poate fi decât bun...deci să-l vedem ...măcar la Dinamo 2 momentan
IL BulDog
.. e super smeker fotbalistu' .. pacat ca doar la Football Manager rofl.gif .. o fi si'n realitate da' prin liga a 3-a ..
FarfelkugeL
Liviu Ganea, LIBERTATEA: "Rupem plasa!"
16-10-2006

Departe de sudalmile tribunei din Ghencea, care l-a provocat pe Mutu, a fost provocata si ea si a huiduit, trimitand probabil trupa de soc a lui Piti in provincie, nationala Romaniei Under 19 munceste la calificarea la Euro 2007.

O calificare asteptata de peste un deceniu, de la generatia lui Radu Niculescu sau Cristi Munteanu. Drumul spre turneul final a inceput langa Ploiesti, la Strejnic, o localitate cunoscuta mai degraba pentru aerodrom decat pentru fotbal. "Nu cred ca ii incurcam pe domnii Piturca, Mutu si Chivu, daca faceam si noi cantonamentul la Mogosoaia. N-au avut loc de noi acolo inaintea meciului cu Belarus! Am plecat de acolo, asa ca am venit sa ne pregatim si sa jucam la Strejnic. Cred ca meciurile noastre erau la fel de importante. Tot se bate moneda pe juniori, nu? Noroc ca am gasit conditii bune la clubul Conpet. Chiar daca am stat cate trei in camera...", incepe povestea acestei echipe atacantul dinamovist Liviu Ganea, cea mai puternica voce din vestiarul jucatorilor nascuti in 1988 sau mai tarziu. Dupa 4-3 cu Belgia, si un dublu 3-0 cu Georgia si Irlanda de Nord, "tricolorii foarte mici" mai au un hop de trecut pana la Europenele din Polonia. Inca o grupa preliminara, de patru echipe. In martie viitor va avea loc noul tur preliminar si va accede doar o formatie la turneul final din iulie 2007.

Liviu Ganea a implinit 18 ani la 23 februarie. E capitan innascut. La propriu. A fost capitan de echipa la toate echipele la care a jucat. La Farul, unde a inceput ca fundas central, la formatia cu care a iesit campion national de fotbal in sala, la Scoala lui Gica Popescu, spre care a plecat la 13 ani si jumatate si unde a iesit tot campion national.

Cat timp a evoluat in competitiile rezervate juniorilor cu grupa sa de la Scoala "Baciului", Liviu a facut furori. Nu era meci sa nu marcheze cel putin trei-patru goluri, iar la finalul ultimului sau campionat, cand nu implinise inca 16 ani, a adunat peste 80 de reusite intr-un sezon! L-a monitorizat Ajax, dar a ajuns pana la urma in Stefan cel Mare.
Astazi, capitanul e la Dinamo, dar ziua in care a parasit Bania a fost extrem de grea pentru antrenorul sau. "Liviu a primit un telefon de la Gica Popescu, care i-a spus ca va merge la Dinamo. Avea 16 ani. A fost o pierdere mare, mi-au dat lacrimile!", povesteste fostul sau antrenor, Paul Raducanu.

Liviu are tupeu. Are si de la cine sa invete: "Stau in camera la Dinamo cu celalalt "Ganez", Ionel Ganea. I-am cerut voie cand a venit, si a acceptat sa fim colegi. Imi da sfaturi, ma cicaleste ca trebuie sa lucrez mai mult si mai mult la forta si la lovitura de cap. E drept, suntem nitel diferiti, eu sunt mai mult pe tehnica, dar ascult vorbele lui. Doar are atata experienta...Si cand imi mai zice sa fac o tura in plus, il ascult!".

Coleg de camera cu Ganea I, tupeu aidoma

Ganea junior nu se teme de concurenta de la Dinamo: "Oriunde ar fi asa. Tot o sa reusesc sa-i scot o data si-o data din echipa pe Danciulescu, Niculescu sau Ganea! Am incredere in fortele mele! Contractul imi expira in vara, dar, oricum, o sa se prelungeasca automat pe trei ani, pentru ca asa e regulamentul. Pana una alta, imi fac datoria in Liga III, la echipa secunda a clubului. Jucam uneori pe maidane, ne mai injura lumea, dar nu trebuie sa reactionam, sa provocam. Deocamdata suntem lideri in "C" si ne simtim bine!"

Pe urmele lui Marica

Despre debutul la Dinamo. Tanarul atacant a debutat in mandatul lui Andone la echipa mare, acum doi ani, cu CFR Cluj, 5-0 in "Groapa". "M-au sunat sa ma felicite parintii, prietenii, rudele. Am serbat debutul oferindu-le cate o bere colegilor de echipa", a spus Ganea, care a jucat in ultimele doua sezoane in 16 meciuri pentru Dinamo II, in Divizia B, inscriind cinci goluri.

Despre nationala Under 19. "Am fost incert inainte de competitie. Suferisem o microruptura musculara, dar m-am refacut. Din calificarile trecute, mai suntem doar trei jucatori. Acesta a fost primul stagiu, abia ne cunoastem, e bine ca am acces in faza urmatoare a calificarilor. Visul e Euro. Sa rupem plasa acolo", afirma atacantul, care a reusit 3 goluri in grupa de la Strejnic.

Despre modele. "N-am avut nici un jucator-model, insa acum imi place mult Marica".

Despre viitor. "Visez ca, intr-o buna zi, sa ajung la un club mare din Spania".

http://www.fcdinamo.ro/interviuri.php?interviu=5968#5968
COSMIN C
Component al echipei nationale de juniori 1988.
Lethal
Bun pustiu ... acuma e accidentat a facut ruptura musculara da isi revine el :) cred k el si cu Damaschin se bat pt primu loc avand in vedere k Lemnaru are 23 de ani nus dc l-ati bagat in sondaj !!!! :D
gavros
O alta valoare alaturi de Lemnaru
COSMIN C
Liviu Ganea a participat, alaturi de Georgian Marcu cu nationala Under 19 la turneul Roma Caput Mundi, desfasurat intre 12-17 februarie. Elevii antrenati de Florin Cheran si Dumitru Moraru au cistigat trofeul dupa ce s-au impus in finala in fata Letoniei, scor 1-0. Ganea, care este trecut si pe lista UEFA a lui Dinamo, a inscris unicul gol impotriva Greciei.
ely_aleja
mie chiar imi place....adica o sa aiba un viitor stralucit tipul!!!
Clau_Goool
Liviule tine-o tot asa si o sa ai un viitor stralucit. Liviu este un jucator foarte bun care merita mai multa atentie din partea celor de la echipa mare. De ce cautam jucatori in Ecuador,Belize,Ghana si pe alte taramuri pe cand noi avem un Ganea,Alexe,Musat,Scarlatache sau Lemnaru in lot ??? Asta nu inteleg nici eu ...
Oricum sper sa li se urce mintea la cap celor de la echipa mare si sa le dea o sansa acestor tineri memorabili. Liviule am mare incredere in tine si sper sa te vad titular in meciul urmator cu Vasluiul...
red_dog_rahova
ar putea creste pa langa echipa mare fara probleme....si in maxim 2 ani ar fi unul dintre titulari.....bravo Liviu...fii perseverent...
paddy
Inseamna ca nu ai citit ce a declarat, DOMN PROFESOR icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
florin_80
QUOTE(red_dog_rahova @ 19 Mar 2007, 17:08) *
ar putea creste pa langa echipa mare fara probleme....si in maxim 2 ani ar fi unul dintre titulari.....bravo Liviu...fii perseverent...

Doi ani?! Enorm...eu ma astept ca asta sa se petreaca in cel mai scurt timp, si asta nu asa de conjunctura (doar pentru ca unora li s-a urat cu binele si s-au pus pe tanjala), ci titular indiscutabil. Asa ca, perioada tre' sa fie de ordinul lunilor...sau....
dinamovista_ever
Liviu Ganea este un jucator foarte bun. A aratat asta in meciul cu UTA Arad. Sper sa mai joace la echipa mare Dinamo. HAITA_DINAMO.gif

bigbobo
Bravo Ganea si felicitari pentru golul de ieri...Viitorul lui Dinamo este asigurat...Sa vedem si parerea conducerii...
deenamovista
Liviu Ganea este un jucator...fooaaarte tare, frate!
Tineretul isi face din nou simtita prezenta in lotul lui Dinamo.
caine_rosu_turbat
Trebuie neaparat pastrat !!! cel putin 3-4 ani ! e un ''diamant'' ce mai ! Borceo si domnu' Profesor sa faca bine sa-l includa in lotul pt. UCL,ca altfel i-am ''spart'' ! nu zic bine ? bananasmile.gif
dudu1961
Sa speram ca le da D-zeu minte si nu vind jucatorii tineri , cum se tot vorbeste de Pulhac , ca il tot dau astia pe la o gramada de echipe . Noi Dinamo avem talent in a arunca talentele afara din club ca apoi sa dam bani grei sa-i aducem inapoi .
mihaiul90
Trebuie sa nu se mai repete greseala facuta cu Marica si in cazul lui Liviu Ganea. Este foarte talentat, e evident, ar trebui tinut pentru ca in curand il va scoate pe Danciu-Moooș din echipa la felul in care joaca 010.gif
matador
adevarat numai ca dupa e a plecat nesimtoiu de la club, se pare ca lucrurile au revenit la normal. am incredere ca liviu va ramane
dinamo_angel
Nu este deloc fitos sau ingamfat pentru un jucator atat de tanar. De obicei, daca esti la inceput de drum si incepe sa iti placa victoria, iti place sa fii aclamat si accepti ca toata lumea sa te trateze ca un star, ai o oarecare atractie fata de lucrurile ce tin de faima, devii obsedat de ceea ce inseamna publicitate. Ori Liviu Ganea pare a nu avea nevoie de astfel de lucruri, simboluri .. Pare un tip modest, sincer, care ascunde o adevarata valoare...

Demonstreaza cine esti, Liviu! Avem incredere in tine!

FORZA Dinamo!!
sweetdrakula
un mare jukator in devennire..........ronaldinho 2:D
stef 22
si eu care credeam ca-i maradona 2 icon_redface.gif crazysanta.gif
Leaveyou
Și nu e ? Click to view attachment
mihaela_n2
L-au imprumutat la Pandurii?E adevarat?Nu-mi vine sa cred... shocked.gif
biancap78
Asa se pare Mihaela...Eu nu am vorbit cu el de mult dar cu prima ocazie il intreb...sau intreaba-l tu si vezi..ne anunti si pe noi....
Capirossi
A marcat un gol in victoria cu Elvetia 4-2 la selectionate Under 19.
mihaela_n2
Cand am ocazia il intreb...dar parca nu-mi vine sa cred, isi facea treaba destul de bine la Dinamo football.gif
red_dogvitan
Un jucator cu multe calitati si tanar a jucat putin in campionatul care tocmai s-a incheiat a reusit sa inscrie si pentru nationala de tineret va fi o solutie buna pentru viitor insa se aud unele zvonuri ca o sa fie imprumutat la Pandurii Tg-Jiu sezonul urmator HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
Cred ca a fost imprumutata ca sa aiba mai multe meciuri ca titular in Liga 1. E mai bine pentru el decat sa astepte sa intre in min 75 in locul lui Niculescu sau Danciulescu
rednorth
Asta cu asteptatul pana in min 75 era tactica antrenorului.deja putea sa joace titular la Dinamo, fara probleme.
A treia eroare, facuta de Rednic.
Mendy trebuia trimis la studii etc sau la urziceni, in patu' lui mimi, sa-i subtieze vocea si sa-i usture...
rew
O fi bine pentru el, e problema lui. Da' pentru Dinamo nu e bine deloc, si asta e tot ce conteaza. Raminem tot cu babaciunile. Nea Mircea nu se baga la pictat opere de arta, doar vopseste rable.
COSMIN C
Anti, daca Traian Ionescu ar fi procedat la fel cu Dumitrache sau Dinu, cine garanteaza ca azi am mai fi vorbit de Mopsu' si de Procuroru'? Vad ca multi spun, lasa, are 18 ani, o sa vina si vremea lui? Acolo o sa joace meci de meci. Nu garanteaza nimeni asta, dupa cum nimeni nu poate garanta ca "o sa creasca" la o echipa care are ca obiectiv mentinerea in prima divizie. Se poate intampla exact invers. Eu cred ca bine, si pentru el si pentru Dinamo, ar fi fost sa stea aici, sa se lupte pentru un trisou de titular.
redlady08
Merita sa ramana la Dinamo, a demonstrat din plin asta....daca nu acuma cand sa joace pentru prima echipa???
reddog88
Jucatorul a fost doar imprumutat nu transferat nu va mai tot agitati ,amintiti-va de zicu dupa ce a fost imprumutat un an la Farul cand s-a intors a "rupt gura targului".Sunt sigur ca Rednic stie ce face HAITA_DINAMO.gif
DiliBili
"domn profesor" putea sa il "imprumute" la Dinamo II, care va juca din sezonul viitor in B si va intilni echipe gen Pandurii ( Bacau, Sportul Studentesc, Petrolul, FC Brasov, Ceahlaul ); avea avantajul ca era permanent in atentia primului club, ambitionind jucatorul mult mai mult decit daca ar juca titular la echipa lui condescu.
Capirossi
QUOTE(COSMIN C @ 2 Jun 2007, 17:04) *
Eu cred ca bine, si pentru el si pentru Dinamo, ar fi fost sa stea aici, sa se lupte pentru un trisou de titular.

Sau pt. un trusou de titular ?
reddog88
E bine si asa mai rau sper ca Ganea sa confirme si sa demonstreze ca are clasa si atunci sigur se va reintoarce la Dinamo HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.