Max
Apr 11 2006, 11:50 PM
Daca-l baga si juca prost , de ce l-a bagat.....nu l-a bagat , a vrut antrenorul sa castige steaua ...
Scenarii d'astea am vazut si om vedea zeci de ani de acum in colo , in totdeauna o sa venim cu argumente care mai de care la subiect , ce de multe ori i-mi trec si mie prin cap.
Dar daca stau si analizez bine..din tribuna sau din fata tv-ului e foarte ,,simplu frate''..toti suntem experti in tactici , in driblinguri sau in centrari..insa in iarba e de 'nspe mii de ori mai greu....Un fotbalist adevarat nu joaca fotbal la aceiasi parametrii toata viata..au perioade de glorie si perioade de decadere...in fine n'are rost sa va frec la cap cu teorii de doi bani..
Fotbalul se joaca pe goluri nu pe cum alearga ala sau cum a centrat alalalt!
Bratu a fost si a apus!...cariera lui de fotbalis pare sa se fi incheiat in stilul lui Adrian Ilie sau Radu Niculescu.
Cai Lun
Apr 11 2006, 11:53 PM
mah...eu nu stiu cat poate bratu..dupa parerea mea..danciu in cea mai proasta zi a lui e mult peste bratu...adica..mi se pare slab rau ca fotbalist...e adevarat ca e rapid..(si vreau sa spun iute...nu cioara)..da cam atat..adica..nu vezi la bratu un dribling...nu vezi un sut de la distanta..nu vezi un hat-trick si asta face mare un atacant...golu'!
Adevaru' e ca Danciu a punctat pana acum in fiecare meci de cand a venit...
Bratu e un fotbalist de care avem nevoie si care, in caz ca l-am scapa inapoi la rapid, ne-ar dezavantaja...
g481_shm
Apr 11 2006, 11:53 PM
pacat...pacat de bratu daca a apus in stil adrian ilie..sa speram ca isi revine...(da' nu prea are la ce sa-si revina...)..mai degraba sa-si revina N&D si sa stea el la DINAMO II..nu??!
super dog female
Apr 12 2006, 09:35 AM
Ce sa zic despre Bratu...este un jucator bunicel, si poate, daca accepta sa intre pe teren n-am mai fi primit blestematul ala de gol...Ma tot gandesc de-atunci ca am fi castigat meciul .E-adevarat ca l-am vazut ca iesise la incalzire de mult si eu, una , tot asteptam sa-l bage-n teren, dar nu s-a intamplat asa.Refuzul lui Bratu de a intra pe teren este greu de digerat, dar eu spun ca poate e de inteles .Merita pedepsit, dar sa nu uitam ca nu ne putem permite sa-l tinem departe de teren pe un jucator ca Bratu.Sa speram ca se va gasi o rezolvare si in acest caz.
reddogforever84
Apr 12 2006, 10:40 AM
De ce sa fie de inteles refuzul lui Bratu . Fotbalul e un sport de echipa care se joaca 90 de min + prel. cu 11 titulari + 7 rezerve . E inadmisibil sa refuze sa intre in teren.
Radu10mai
Apr 12 2006, 10:45 AM
Desi Bratu este un jucator bunicel, daca eram eu antrenor il trimiteam la echipa a doua si nu il mai chemam tot returul, sa fie exemplu, ca prea sunt fitzosi cam totzi jucatorii nostri in ultimul timp!
POOL
Apr 12 2006, 06:30 PM
Yo il ardeam bine de tot la buzunar si dupa ce isi cerea scuze il chemam inapoi, deoarece echipa ar avea nevoie de serviciile lui.
Add1ct3d
Apr 12 2006, 06:43 PM
cred k cel mai in forma Atacant de la DINAMO!
Red_Dog
Apr 14 2006, 05:33 PM

Bratu nu merita ceea ce i-a facut "flocea"

Trebuie readus la prima echipa caci avem ffffffff mare nevoie de el

S-a vazut si in ultimele doua meciuri cu steaua si rapid.
robert dinamovistul
Apr 14 2006, 06:17 PM
red_dog77
Apr 14 2006, 07:03 PM
Valoarea lui Bratu ca fotbalist este incostestabila.
Dar Bratu a gresit cand a refuzat sa intre in teren. El trebuie sa inteleaga faptul ca doar un jucator, si trebuie sa se supuna deciziilor antrenorului. De acord ca aveam mai multe sanse daca era introdus mai devreme in meciul ca zdeaua, dar acum trebuie sa lasam jucatorii sa decida cand sa intre in teren?
Daca incep toti sa faca figuri de-astea? Daca se supara nu stiu cine ca e rezerva si nu mai vrea sa intre? Atunci haide sa lasam jucatorii sa decida cine joaca.
Exemplu: sambata, intra Flocea in vestiar - "Care aveti chef sa jucati azi? Bratule, prin min.60 e ok daca intri?"
Cred ca asta e diferenta dintre fotbalul profesionit (de care noi nu prea dam dovada) si cel din spatele blocului, unde echipele se fac la mica intelegere (chestii de genul "hai ma nu fi bulangiu, lasa-l si pe el sa joace, stai si tu 5 min pe bara ca nu mori").
Concluzia - Bratu A GRESIT!!!! Chiar si el a recunoscut asta.
Asa ca robert_dinamovistul - Bratu nu a facut deloc bine ca nu a intrat. Poate in alea 2 min dadea gol, cine stie?
Nexus
Apr 14 2006, 07:08 PM
Eu zic ca Bratu la ora actuala e singurul atacant de la Dinamo care poate da gol din actiune.Asa ca flocea adu`l la prima echipa si Bratu iti va arata ca ai gresit grav.
red_dog 4 ever
Apr 15 2006, 10:19 PM
Trebuie rechemat de urgenta inapoi pentru ca Niculescu e suspendat pentru meciul de la Cluj iar pe banca de rezerve nu mai avem nici un atacant.
rainman70
Apr 16 2006, 10:11 AM
vina principala e a lui flocea care e un om ranchiunos nicidecum un pedagog ,asa a procedat si cu zicu la nationala de tineret.Ce ne strica Bratu la meciul cu tziganii cand el chiar avea ceva de demonstrat? si oricum parca e penibil sa il bagi pe bratu 2 min. ce dreaq putea sa faca?
Nexus
Apr 16 2006, 10:57 AM
Sper sa-l vad la Cluj titular sa-i poata demonstra lui Flocea ca are valoare mai mare decat alti jucatori de la Dinamo.
POOL
Apr 16 2006, 11:10 AM
E obligatoriu k el sa revina la mecul ku Clujul k titular.
Blu
Apr 16 2006, 11:11 AM
SOS Bratu ! E destul de grav ca l-am pierdut pe Niculescu asa ca trebuie lasate orgoliile deoparte ... Va fi meci greu la Cluj si trebuie sa ne mobilizam ca altfel vine Sportul Studentesc peste noi !
f_rares
Apr 16 2006, 11:45 AM
Bratu titular la Cluj!!!!atat am avut de spus!
Achiles
May 9 2006, 12:45 PM
talentat Bratul asta rau de tot .....
Cand a dat ultima data gol cu capul ?
Cand a tras ultima data la poarta din afara careului de 16 ? ...un sut periculos macar ...
Cand si-a depasit prin dribling , adversarul direct ? a facut asta vreodata la Dinamo ?
sa fim seriosi ..... Bratul e alt stins din tabara lui Dinamo
red_dog 4 ever
May 9 2006, 04:54 PM
A dat gol cu capul in ultima etapa cu puli.Acum punete si tu in situatia lor sa te antreneze trei antrenori cu stiluri diferite si vezi daca mai intelegi ceva.
red_dogvitan
Jun 10 2006, 12:22 AM
NU PREA A ARATAT UN JOC EXTRAORDINAR DE LA VENIREA LA DINAMO INSA IMI PLACE CA E UN JUCATOR DE VITEZA SPER SA JOACE MAI BINE IN SEZONUL VIITOR!!!!!
sheickhu
Jun 10 2006, 12:25 PM
Ai dreptate red_dogvitan, si su sper sa joace mai bine sezonul viitor,dar... LA O ALTA ECHIPA . bratu e praf,e jucator pt vaslui sau national,echipe la care preconizez ca o sa ajunga in viitorul apropiat,dar nu-i in nici un caz jucator de DINAMO...
bianco_rossa
Jun 10 2006, 02:27 PM
ba a aratat la inceput.....chiar mi'a placut ca era asa de rau pe teren....are viteza...mai e si tehnic....Sincer n'as vrea sa plece....dar as vrea sa munceasca mai mult
daca si bratu e jucator de vs.....esti foarte tare
Nexus
Jun 10 2006, 03:44 PM
Bratu e un jucator foarte bun....Dar spune tu @sheickhu,cine din locuyl actual e de Dinamo?
sheickhu
Jun 10 2006, 04:09 PM
pfff,grea intrebarea... Raspunsul la intrebarea asta o sa trebuiasca sa-l gaseasca Rednic... Un singur jucator a demostrat ,in returul asta,ca merita sa ramana la DINAMO,si ala e Moti ,in rest praf... inclusiv Bratu,dak ramane la echipa eu sper sa isi revina,dar sincer ma indoiesc de chestia asta...
red_dog 4 ever
Jun 10 2006, 04:12 PM
Daca se va face o pregatire de vara ca la carte si sunt sigur ca asa va fi sa vedeti atunci ca nu-i mai recunoasteti pe jucatorii care i-am injurat tot returul
sheickhu
Jun 10 2006, 04:14 PM
f_rares
Jun 11 2006, 11:08 AM
Bratu poate sa avanseze mult sub comanda lui Rednic . Puriul o sa-l puna la munca
Blu
Jun 11 2006, 08:03 PM
Florin Bratu a venit la Dinamo in vara anului trecut. In acel moment, Dinamo avea 7 atacanti in lot. Intre timp, Bratu a devenit titular in atacul cainilor si impreuna cu Claudiu Niculescu a adus multe puncte alb-rosiilor. In anul petrecut de el la Dinamo se evidentiaza golurile extrem de importante inscrise cu Everton, Steaua, Rapid si Poli Timisoara. Florin Bratu se va intoarce la Nantes, in Franta, dar nu exclude o revenire la Dinamo peste cativa ani.
Din pacate Bratu nu va mai apuca sa fie antrenat de Rednic. Pacat ! Am pierdut un jucator valoros . Pacat ca n-am stiut sa-l apreciem ...
Mult noroc in Franta , Florin Bratu ! Si sa auzim de bine !
bianco_rossa
Jun 11 2006, 08:06 PM
free ya mind
Jun 11 2006, 08:15 PM
Asa e ..dar suntem dinamovisti...ne-am obisnuit.
Blu
Jun 11 2006, 08:42 PM
Curatenia de vara ! Nu asta se vroia ??? ... sa plece "mercenarii" . Asta am cerut , asta avem !
bianco_rossa
Jun 11 2006, 08:51 PM
io n'am afirmat ca as vrea sa plece Bratu..si pe langa el...ar mai multi pe care i'as pastra,...dar cum eu n'am nici o putere....stau si astept sa treaca valu
f_rares
Jun 11 2006, 08:56 PM
dupa Bratu chiar o sa-mi para rau.Baiat muncitor...ce facea, cum facea , dadea numai goluri importante , cand aveam mai mare nevoie!!!
Bratu...multumesc pentru tot...poate o sa-l mai avem si la anu' , slabe sanse ,dar cine stie ce surprize ne pregastesc actionarii
POOL
Jun 11 2006, 09:05 PM
La revedere Bratu!!!!!!!!!! Puteai deveni unul dintre jucatorii nostri de baza.
doberman
Jun 11 2006, 09:40 PM
Pacat ca a plecat. Poate cu un antrenor bun facea mai multe. Succes in Franta Bratu.
Diabolik_kidd
Jun 11 2006, 10:00 PM
Bratu succes in franta si cine stie poate totusi revii din sezonul viitor (cu toate ca e cam greu)
red_dog 4 ever
Jun 12 2006, 07:29 AM
Ce cuvinte frumoase a spus la despartire fata de "Dinamovistul" ala mare Barcauan care de-abia astepta sa plece
red_dog 4 ever
Jun 20 2006, 03:41 PM
Revine Bratu... Pleaca Niculescu?
2006-06-20 14:27:00
Noul antrenor al "cainilor" inca nu stie cu ce atacanti va aborda noul sezon. Doar pe Danciulescu se stie ca va conta 100%. In rest, tehnicianul inca nu stie daca va reveni Bratu, daca se va perfecta transferul lui Ganea sau Niculescu va pleca peste hotare. "Bratu a zis ca si-ar dori sa continue la Dinamo iar Ganea va veni si el in functie de plecarea lui Niculescu. Nu vreau sa am jucatori multi si sa fie o atmosfera proasta in lot", a opinat Mircea Rednic.
alexyutza
Jun 20 2006, 03:57 PM
Adio Bratu !!!
Multumim pt tot ceea ce ai facut la noi , esti un adevarat profesionist , ne-am dori enorm sa mai putem conta pe tine si sezonul ce urmeaza , tocmai de aceea apreciem cu atat mai mult dorinta ta de a ramane la Dinamo . Pacat ca nu se poate concretiza ! Ne dorim asta cu totii , dar actionarii nostrii sunt mult prea zgarciti pt a misca un deget in folosul echipei !
rednorth
Jun 20 2006, 04:48 PM
Nici un adio nimic, ca nu suntem "Pe aripile vantului".
E suficient un sincer "La revedere"si iti multumesc inca o data pt golul inscris clonelor din Bragadiru.Satisfactia a fost enorma atunci, vazand fericirea de pe fetele "minunatului public timisorean" , "arienii" nostri .
marcher
Jun 20 2006, 09:13 PM
go planet
red_dog 4 ever
Jul 2 2006, 12:21 PM
Bratu se antreneaza pe Dinamo
2006-07-01 18:56:00
Fostul atacant al lui Dinamo, Florin Bratu, se antreneaza in aceste zile in Stefan cel Mare, dupa ce oficialii lui Nantes i-au comunicat ca nu intra in vederile antrenorului Serge Dizet pentru urmatorul sezon. Jucatorul nu a mai fost contactat de oficialii rapidisti si nici de cei dinamovisti, care dupa ce l-au achizitionat pe Ganea au intrerupt discutiile cu Bratu.
Daca impresarii sai nu-i vor gasi echipa, Florin Bratu va trebui sa se intoarca la Nantes pana pe data de 10 iulie, iar "canarii" vor hotari
antisteaua
Jul 2 2006, 03:51 PM
Eu il preferam sa ramana Bratu decat sa vina Ganea. Dar poate va semna cu Dinamo si cred ca va fi titular in fata lui Ganea. Sau macar vom avea concurenta in atac.
Nexus
Jul 2 2006, 04:02 PM
QUOTE(antisteaua @ 2 Jul 2006, 16:51)

Eu il preferam sa ramana Bratu decat sa vina Ganea. Dar poate va semna cu Dinamo si cred ca va fi titular in fata lui Ganea. Sau macar vom avea concurenta in atac.
sa te auda cineva
MysteryRed
Jul 2 2006, 04:30 PM
Nu e mai bine sa-i avem pe amandoi ?
fl0r1nel
Jul 16 2006, 12:14 PM
Of, din 3 milioane de dolari, cat se spunea ca e bugetul pt transferuri, astia nu vor sa dea 1,1 sa-l aduca napoi pe Bratu, care e chiar bun. Cred ca Ganea-Bratu si Danciulescu in spate, ar fi o tripleta ofensiva foarte reusita.
bianco_rossa
Jul 16 2006, 03:37 PM
au bani dar nu au minte si ambitie.....
fl0r1nel
Jul 17 2006, 07:25 PM
Tre sa speram totusi! Rednic, il stiti cum e! Daca nu i se aduce ce vrea, pleaca. Eu chiar cred ca a adus ce jucatori a vrut. Daca pleaca Niculescu, Bratu va veni sigur! Rednic nu e omul care sa faca compromisuri!
fl0r1nel
Jul 18 2006, 03:04 PM
Tot zic astia ca il aduc pe Bratu. Cat sa mai asteptam?? Sau sa nu ii mai credem, si sa ne impacam cu ideea ca nu vine. E un jucator care a declarat ca vrea la Dinamo, nu ne-a jignit niciodata verbal, (precum Pascovici), si nu are fite in el. Joaca si ceva fotbal in plus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.